ג׳ונתן מוטלי

מועצת הכדורסל של אוהדי הפועל
לזכרו של אורי שלף ז"ל, ממיסדי עמותת הפועל אוסישקין
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3112 לייקים

רק הפועל כתב:תאכלס גם מבחינתו האופציה הכי טובה זה לחזור לקבוצה כאילו לא קרה כלום , בכוכב הוא כבר לא ישחק בזמן הקרוב
אם הוא יצליח להשתחרר הוא יכול לשחק איפה שהוא רוצה, גם בכוכב.

Sent from my 22101320G using Tapatalk

רק הפועל
קיבל.ה  2441 לייקים

גביזון כתב: 03 נובמבר 2024, 20:44
רק הפועל כתב:תאכלס גם מבחינתו האופציה הכי טובה זה לחזור לקבוצה כאילו לא קרה כלום , בכוכב הוא כבר לא ישחק בזמן הקרוב

זה לא מהיום למחר והם רוצים להחתים סנטר מהר ממה שהבנתי , עושה רושם שהסוכן שלו גם מבין את זב אם מתחיל לקשקש על העלאה בשכר
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3112 לייקים

רק הפועל כתב:
גביזון כתב: 03 נובמבר 2024, 20:44

זה לא מהיום למחר והם רוצים להחתים סנטר מהר ממה שהבנתי , עושה רושם שהסוכן שלו גם מבין את זב אם מתחיל לקשקש על העלאה בשכר
נכון אבל לא משנה מתי הוא ישתחרר הוא יחתום יום למחרת בקבוצת צמרת בשכר גבוה.
אני עד עכשיו לא מבין איך הוא הגיע אלינו בכלל.

רק הפועל
קיבל.ה  2441 לייקים

בלי קשר למוטלי (שהלוואי שהכל יסתדר ונראה אותו אצלנו) צריך עוד סנטר כגיבויי לא ? כמובן שללא מוטלי זה חובה ועניין אחר , כמה ריאלי להביא את ניבו ? מילאנו קבוצה נוראית ביורוליג ממה שהבנתי ... הוא טוב שם ?
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3112 לייקים

רק הפועל כתב:בלי קשר למוטלי (שהלוואי שהכל יסתדר ונראה אותו אצלנו) צריך עוד סנטר כגיבויי לא ? כמובן שללא מוטלי זה חובה ועניין אחר , כמה ריאלי להביא את ניבו ? מילאנו קבוצה נוראית ביורוליג ממה שהבנתי ... הוא טוב שם ?
ניבו ישחק גיבוי ביורוקאפ, מה??

רק הפועל
קיבל.ה  2441 לייקים

גביזון כתב: 03 נובמבר 2024, 20:57
רק הפועל כתב:בלי קשר למוטלי (שהלוואי שהכל יסתדר ונראה אותו אצלנו) צריך עוד סנטר כגיבויי לא ? כמובן שללא מוטלי זה חובה ועניין אחר , כמה ריאלי להביא את ניבו ? מילאנו קבוצה נוראית ביורוליג ממה שהבנתי ... הוא טוב שם ?
ניבו ישחק גיבוי ביורוקאפ, מה??

בוא גם מוטלי וגם קבוקלו שחקנים טובים ממנו , הוא משחק בקבוצה שכרגע מושפלת על ידי טרנטו , לא יודע עד כמה זה הזויי שיגיע לפה בהצעה טובה
ranjef
קיבל.ה  1474 לייקים

וואו מה שהסוכן שלו עשה לו ביומיים. הזיה.
קם יום בהיר אחד ושרף אותו בטיסות בלי להודיע לאף אחד, אלוהים יודע לאן.
עדיף שייסגר מהר ויחזור (עם קנס ולספסל), אבל אם זה לא קורה מייד קצת פתטי כל ההתחננות של הפועל אליו.
זה מכניס עוד רעש וחוסר פוקוס לקבוצה שכל יום אצלה יש איזה טייפון בלי קשר
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3112 לייקים

(וואלה)
עופר ינאי: "ג'ונתן מוטלי לא מדבר איתנו. מקווה שהוא יתעשת"
בעלי הפועל תל אביב לא יודע האם הכוכב שלו בדובאי או בבלגרד: "השקעתי 22 מיליון בפרויקט הזה ולא אתן לאף אחד לסכן את הקבוצה שלי"

סאגת ג'ונתן מוטלי והפועל תל אביב מסרבת להסתיים. האדומים המריאו לבלגרד לקראת משחק היורוקאפ שלהם מול בחצ'שהיר הטורקית ביום שלישי והם כמובן היו רוצים ששחקן הפנים הנהדר שלהם יישאר, אולם לפי עופר ינאי - "ג'ונתן לא מדבר איתנו", כפי שהצהיר הערב (ראשון) לתקשורת הסרבית.
"היום שמעתי שהוא בדובאי עם סוכנו מייק סילברמן, שהציע אותו לקבוצה שם בשבוע שעבר", הוסיף הבעלים. "מיד התקשרתי לג'נרל מנג'ר של הקבוצה מהאמירויות, שהכחיש ואמר שהם לא רוצים אותו. קראתי גם את ההצהרות של הכוכב האדום, אבל לדעתי זו רק פעולת הסחה מצידם".
ינאי הוסיף וסיפר: "נסעתי פה במונית עם נהג שטען שהוא הסיע את מוטלי לפני כמה ימים, וגם הוא בבלגרד. דיברתי עם הסוכן מישקו רזנאטוביץ', אבל כרגע אין לנו שום תקשורת עם ג'ונתן. אני מקווה שהוא יתעשת ויבין שיש לו פה בעלים שאוהב אותו ושהסוכן שלו רק פוגע לו בקריירה. אם תראו את מוטלי ברחובות בלגרד, תגידו לו שהבעלים מחפש אותו, מכבד אותו ומאמין שיתעשת".
בעלי הפועל תל אביב הוסיף וסיפר על האישיות שלו: "אני אדם טוב, אדם צנוע. גדלתי בעוני, במשפחה עם שמונה ילדים והפכתי למיליונר בשתי ידי. אני יכול לפתור הכל, אבל אם מישהו רוצה לפגוע בי או בקבוצה שלי, אני יכול להיות נוקשה מאוד. השקעתי 22 מיליון בפרויקט הזה ולא אתן לאף אחד לסכן את הקבוצה שלי. זה לא יכול לקרות - בטח לא עם סוכן שפוגע בשחקן שלו".

רק הפועל
קיבל.ה  2441 לייקים

כנראה לא נראה אותו פה יותר
lior777
קיבל.ה  196 לייקים

נראה שהאיש לא יציב עם בעיות בראש.. רואים את זה גם על הפרצוף שלו. אם לא יתנצל ויחזור מאוד מקווה שינאי יעשה הכל כדי להרוס לו את הקריירה.
רק הפועל
קיבל.ה  2441 לייקים

למה ינאי צריך לרדוף אחריי ככה ? שחקן טוב סבבה אבל מי הוא שיבריז ככב לקבוצה ויברח ממי שמשלם לו כסף ? מתנהג כמו זבל
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3112 לייקים

יש פה מצב אבסורדי שעופר מבקש לדבר עם מוטלי אבל לא יכול, הוא אפילו לא יודע איפה הוא והסוכן לא מאפשר קשר. עופר יודע שאם הוא ידבר איתו אחד על אחד זה זה יפתר די מהר, וכמו איזה אב שעובר ריחוק מילדיו הוא נשתמש בתקשורת להגיד: אם אתה שומע נסתדר.
זה סוכן מהשטאזי.

lior777
קיבל.ה  196 לייקים

רק הפועל כתב: 03 נובמבר 2024, 22:14 למה ינאי צריך לרדוף אחריי ככה ? שחקן טוב סבבה אבל מי הוא שיבריז ככב לקבוצה ויברח ממי שמשלם לו כסף ? מתנהג כמו זבל
ינאי מנסה לצאת חכם ולא צודק. לתת לו צאנס לחזור בו ולהבין שעשה טעות. מדובר על סנטר טופ 3 ביורוליג, ינאי יודע שאפילו עם הכסף שלו במצב הנוכחי היום סיכוי אפסי להביא מישהו שאפילו מתקרב ליכולות שלו. הסוכן של מוטלי זה חתיכת מחבל נאצי מטונף..
Nati
קיבל.ה  1776 לייקים

גביזון כתב:
רק הפועל כתב:
גביזון כתב: 03 נובמבר 2024, 20:44 אם הוא יצליח להשתחרר הוא יכול לשחק איפה שהוא רוצה, גם בכוכב.

לפני שהגיע אלינו קיבל 700 אלף.
הגיע אלינו כי עופר הכפיל לו את המשכורת.
עכשיו שהסוכן שלו גילה שלעופר אין הגבלה על משכורות,הוא חושב שהוא יכול להוציא עוד ממנו.
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3112 לייקים

Nati כתב:
גביזון כתב:
רק הפועל כתב: זה לא מהיום למחר והם רוצים להחתים סנטר מהר ממה שהבנתי , עושה רושם שהסוכן שלו גם מבין את זב אם מתחיל לקשקש על העלאה בשכר

עכשיו שהסוכן שלו גילה שלעופר אין הגבלה על משכורות,הוא חושב שהוא יכול להוציא עוד ממנו.
בולדווין מקבל בפנר 2.5 לעונה לחוזה ל2 עונות, לא תהיה לו בעיה לקבל כמעט פי 2 מהפועל.

Nati
קיבל.ה  1776 לייקים

גביזון כתב:
Nati כתב:
גביזון כתב:נכון אבל לא משנה מתי הוא ישתחרר הוא יחתום יום למחרת בקבוצת צמרת בשכר גבוה.

בולדווין מקבל בפנר 2.5 לעונה לחוזה ל2 עונות, לא תהיה לו בעיה לקבל כמעט פי 2 מהפועל.

יכול להיות
אבל התגובה שלי הייתה לאיך הוא הגיע אלינו.
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3112 לייקים

Nati כתב:
גביזון כתב:
Nati כתב: לפני שהגיע אלינו קיבל 700 אלף.

יכול להיות
אבל התגובה שלי הייתה לאיך הוא הגיע אלינו.
הגיוני. עופר משלם ביד רחבה לכולם, בגלל זה הסוכן שלו יצא חזיר מארץ החזירים. ככה לא מתנהגים וככה לא מתנהלים.

Giovanni Giorgio
קיבל.ה  953 לייקים

ככל שעובר הזמן הסיכוי שישאר פוחת
הוא ברח באמצע הלילה, לא עונה ומתחבא מהפועל
גם אם איכשהו יחזירו אותו, לדעתי יש פה פער גדול מידי בין המחויבות והמנטליות שיש אצלו כרגע עבור הפועל לבין מה שאמור להיות לו

צריכים להחתים סנטר חדש, גם אם מוטלי חוזר לא הייתי סומך עליו
long live the zapta
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3112 לייקים

יובל ודני סקאוטרנו היקרים - מצאו לנו סנטר תותח, גם ככה צריך סנטר נוסף שלישי, ואולי מחליף למוטלי.

רק הפועל
קיבל.ה  2441 לייקים

איך זה שדווקא בספורט 5 אין את.הפרסומים האלה ? יכול להיות שהראיון עם עופר בסרביה היה לפניי הדיווחים של הכתבה בספורט 5 ?
oleg neduda
קיבל.ה  1965 לייקים

זה ראיון לתקשורת המקומית שם. יכול מאוד להיות שכשהראיון פורסם הסטטוס כבר השתנה
Nati
קיבל.ה  1776 לייקים

הנה עוד פעם ״האוהד״ ביציע תוקף את הפועל במקום להגן עליה.
והבאר שבעי כרגיל מגן על הקבוצה שלו.

איך זה אוהדים שלנו תמיד נגדנו?
תמיד יותר צדיקים מהאפיפיור.
סמל אישי של משתמש
רווי
קיבל.ה  760 לייקים

Giovanni Giorgio כתב: 03 נובמבר 2024, 22:30 ככל שעובר הזמן הסיכוי שישאר פוחת
גם אם איכשהו יחזירו אותו, לדעתי יש פה פער גדול מידי בין המחויבות והמנטליות שיש אצלו כרגע עבור הפועל לבין מה שאמור להיות לו

כן גם ככל שעובר הזמן יש יותר אוהדים שירד להם ממנו ולא רוצים לראות אותו בהפועל ויש לזה משקל כבר ראינו. הוא יקבל בוז ושריקות בדרייב אין ומשם הדרך לפרידה קצרה. אם יחזור בכלל..
OMG עווופררר
Nati
קיבל.ה  1776 לייקים

רווי כתב:

כן גם ככל שעובר הזמן יש יותר אוהדים שירד להם ממנו ולא רוצים לראות אותו בהפועל ויש לזה משקל כבר ראינו. הוא יקבל בוז ושריקות בדרייב אין ומשם הדרך לפרידה קצרה. אם יחזור בכלל..
20 נקודות במשחק,וכולם שוכחים.
סמל אישי של משתמש
רווי
קיבל.ה  760 לייקים

Nati כתב: 04 נובמבר 2024, 04:57
רווי כתב:

20 נקודות במשחק,וכולם שוכחים.
לא בטוח בכלל, את אוהדי הפועל לא קונים בנקודות חח
OMG עווופררר
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3112 לייקים

אם ברונו יפצע מהעומס מהעובדה שהוא הסנטר היחידי שלנו מנוף הלחץ על העופר והקבוצה לשדרג לו את החוזה יהיה עצום.

El dudernio
קיבל.ה  1567 לייקים

Nati כתב: 04 נובמבר 2024, 00:18 הנה עוד פעם ״האוהד״ ביציע תוקף את הפועל במקום להגן עליה.

כי להיות נגד הפועל זה מוכר.... לכן מביאים רק אוהדים שיתאימו לתפיסה הכלכלית של הערוץ...

איך אמר לי @שלגיריס 2.0

כש ב5.9 3 שחקניות הלכו לחתונה באמצע משחק דירוג בגביע אתנה נשים זה הפך לשיחת השבוע ברחוב הספורטיבי, כשבנות יהודה עלו לשחק עם 8 שחקניות ב 17.9 במשחק ליגה זה בקושי היה שורה בצ'אט הכתבים
רק הפועל
קיבל.ה  2441 לייקים

בנתיים ההכנות של הקבוצה נפגעות , שהוא או הסוכן החרא שלו יתנו תשובה שהוא לא מתכוון להגיע וזהו , אפילו את זה לא יכול לעשות
סמל אישי של משתמש
פרימו לוי
קיבל.ה  1110 לייקים

אם לא חזר אפילו לתקשר עם הקבוצה באופן ישיר בעצמו עד עכשיו, חלאס להביא מישהו אחר. עדיף שחקן פחות טוב אבל מחויב.
Xavi
קיבל.ה  1082 לייקים

לא הבנתי מה הוא מנסה להשיג אחרי שהכוכב התקפלו
ניסה אפילו דובאי והבין שלא יקרה
איפה עוד הוא יכול לשחק?
הוא מעדיף לשבת בבית שנה ולאבד מיליון דולר?
אדום ותיק
קיבל.ה  753 לייקים

Nati כתב: 04 נובמבר 2024, 00:18 הנה עוד פעם ״האוהד״ ביציע תוקף את הפועל במקום להגן עליה.

קוראים לזה דף מסרים.
מביאים אותו לפנל כדי שיביע עמדות שתואמות את האגנדה של הערוץ ולא את האהדה שלו או עמדות אוביקטיביות.
לחלק מהביקורת שלו גם אני שותף - בעיקר הסימנים המתריאים שמשהו מתרחש סביבו, וההתעלמות מהם לדבריו.
רז זהבי לא היה מצוות אותו ליציע אם היה מביע עמדות אוהדות להפועל ולינאי.
גם לא תשמע מילה טובה לינאי שבפועל בראיונות חסם אפשרות מעבר שלו לכוכב האדום (או אחרות) ויצר מצב שיתכן והשחקן יחזור לקבוצה.
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!

אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
סמל אישי של משתמש
הפועל
קיבל.ה  1716 לייקים
יצירת קשר:

https://sports.walla.co.il/item/3701951
אחד משחקני הפועל סיפר אמש מבלגרד כי: "בשבוע שעבר ג'ונתן היה נראה בסדר גמור אבל הגיעו להרבה שחקנים שיחות מהבית בגלל הדיווחים על ההיערכות למתקפה איראנית. הוא לא השחקן היחיד שהמשפחה שלו דואגת, אבל יש לזה בהחלט קשר לצעד שלו".
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
Nati
קיבל.ה  1776 לייקים

El dudernio כתב:

כי להיות נגד הפועל זה מוכר.... לכן מביאים רק אוהדים שיתאימו לתפיסה הכלכלית של הערוץ...

איך אמר לי [mention]שלגיריס 2.0[/mention]

כש ב5.9 3 שחקניות הלכו לחתונה באמצע משחק דירוג בגביע אתנה נשים זה הפך לשיחת השבוע ברחוב הספורטיבי, כשבנות יהודה עלו לשחק עם 8 שחקניות ב 17.9 במשחק ליגה זה בקושי היה שורה בצ'אט הכתבים
הרבה אוהדים שלנו הם קודם נגד.
אחר כך מוצאים את הסיבה למה.
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2371 לייקים

מניח שאם עד עכשיו לא עידכנו כלום , הוא עדיין לא נמצא עם הקבוצה.
אם אכן כך המצב, מניח שמחר הוא לא ישחק.
אם הוא לא משחק מחר בגלל הסיפור הזה , כבר קשה לי לראות סרט שהוא ממשיך בהפועל.
El dudernio
קיבל.ה  1567 לייקים

מילפורד כתב: 04 נובמבר 2024, 12:02 מניח שאם עד עכשיו לא עידכנו כלום , הוא עדיין לא נמצא עם הקבוצה.
אם אכן כך המצב, מניח שמחר הוא לא ישחק.
אם הוא לא משחק מחר בגלל הסיפור הזה , כבר קשה לי לראות סרט שהוא ממשיך בהפועל.
עלה לי סרט לראש שעושים לטורקים תרגיל....
סמל אישי של משתמש
DavidSheriff9
קיבל.ה  191 לייקים

Karl Marx כתב: 04 נובמבר 2024, 10:33 https://www.instagram.com/silvrman
לנטולי הפלטפורמה שביננו ...
מה כתב?
Niro
קיבל.ה  977 לייקים

לא כתב כלום, הוא גם אתמול העלה סטורי ממשחק אןביאיי, לא יודע מאיפה הביאו שהוא בדובאי.
מוטלי עשה לייק לתמונה של בברלי, לפחות אנחנו יודעים שהוא לא מת ובמקום עם קליטה סלולרית.
ארז שדה
קיבל.ה  1050 לייקים

אם הוא ישחק וייתן הצגה נגד באקשהיר אני מוכן לסלוח לו ולפתוח דף חדש.
שליחת תגובה