עופר ינאי

מועצת הכדורסל של אוהדי הפועל
לזכרו של אורי שלף ז"ל, ממיסדי עמותת הפועל אוסישקין
Nati
קיבל.ה  1799 לייקים

ההוא שאמרו לו כתב:
Red Wolf כתב: 18 מאי 2025, 22:44
adom4 כתב: 18 מאי 2025, 22:35 ראיתי את זה, גועל נפש.
אשמח לדעת מה הוא כתב בדיוק
נשמע לא חוקי בכלל

כרגיל אגב, דברים מודלפים מהקבוצות שבהן הוא נמצא. מישהו צריך לעשות לזה סוף ולגרום לו לשמור על הפה (והמקלדת)
יכול להיות שהיה משהו לפני הקטע הזה?
רק הפועל
קיבל.ה  2489 לייקים

למה מלכתחילה יש כאלה יצורים שמציקים לו בכלל ? אוהדים לא אמורים לשמוח שבנאדם בא ונותן לנו יורוקאפ בשורה התחתונה ? הכל מעייף פשוט
Red_man
קיבל.ה  1265 לייקים

האדום הצורר כתב: 18 מאי 2025, 22:40
Red_man כתב: 18 מאי 2025, 22:26
האדום הצורר כתב: 18 מאי 2025, 22:23 לקבוצה גם היה בית ב-10 השנים האחרונות שהיא עזבה כי ההנהלה שלה רצתה.
הקבוצה גם שיחקה בבית מכבי ובהדר יוסף. רוצה להיזכר למה שיחקנו בבית מכבי?
הועד המנהל של העמותה בגד בחברי העמותה ופירק פה הכל כדי לחזור לעמדות כח שאיבדו והביאו את העמותה לסף חדלות פירעון.
הגרעונות שהם הביאו היו גומרים את הקבוצה הבוגרת בסופו של דבר. מכירה הייתה בלתי נמנעת ושאלה של זמן
כן, שיחקנו בבית מכבי כי לא היה לנו בית לשחק בו. ואז בנו לנו בית. ואז ההנהלה של הקבוצה בחרה לעזוב אותו כי הוא לא עמד בסטנדרטים שלה בניגוד לאיצטדיון של מכבי.
זה לא סדר האירועים ההיסטורי. רוצה לנסות שוב? למרות שאתה ושאר בעלי האידאה בטוחים בזה היינו שם גם כן. למה עברנו לארח באולם בשם בית מכבי? ומאיזה אולם עברנו לדרייב אין? אני יודע את התשובות היה לי מנוי ובאתי למשחקים באולמות האלה.
סמל אישי של משתמש
iamgabormarton
קיבל.ה  40 לייקים

Xavi כתב: 18 מאי 2025, 23:01 1.עופר כתב שאותו אדם גם איים אז לא הייתי ממהר לקפוץ למסקנות לפני שיש את התמונה המלאה וכל הפרטים המדויקים
2. איפה כתוב שעופר ביטל לו את המנוי? ממה שרואים כאן הוא אומר בגדול "אם הוא לא רוצה שלא יבוא" ויזכה אותו על הכסף ששילם (שכן אותו אדם אכן ציין שהיה רוצה את הכסף חזרה)
בדיוק.. ממה שנראה עופר פשוט העמיד את אותו ״אוהד״ במקום
לא טוב לך? נדאג שלאן יתקשרו אלייך לביטול מנוי... אה אתה לא רוצה לבטל? אתה רק רוצה לשחק אותה קורבן שוב?
alma
קיבל.ה  15 לייקים

הוא "איים" לא לעשות מנוי
השיחה שהבחור קיבל מלאן גם פורסמה
כנראה ככה זה כשאתה בעלים של קהילה
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  2756 לייקים

alma כתב: 18 מאי 2025, 23:16 הוא "איים" לא לעשות מנוי
אם בעקרונות הקהילה הזו תנאי הסף זה איחולי שואה ליהודים, לינצ'ים באוהדים אחרים, חגיגות עם אוהדי מכבי ברשתות כשהפועל מפסידה, ואלימות נגד אוהדי הפועל...אני מעדיף להיות עם מי שזה לא יהיה בצד השני. אפילו שאול. רק לא חלק מסו קולד קהילה הזו.

לא רוצה שהשם שלי יקושר תמידית לאלימות.
מי שרוצה, סבבה..שיבלה.

רוצה לבוא. לראות משחק בסבבה, לעודד, להתעצבן קצת על השופטים, וללכת.
להפוך את האלימות לחלק המרכזי באירוע? מיצינו.
יחד, רק יחד! :heart:
סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  1627 לייקים

נכון

Sent from my CPH2581 using Tapatalk

ואן גוך
קיבל.ה  160 לייקים

מתחיל לצאת מפרופורציות
אני בעד עופר, יש לי מנוי (גם לפלייאוף) אבל הוא מתחיל להגזים.
מאוד מקווה שהמצב ישתנה, אם לא, ובהתחשב שהיורוליג כנראה לא ישוחק בארץ, אני לא רואה יותר מ-3,000-4,000 מנויים.
Red_man
קיבל.ה  1265 לייקים

ואן גוך כתב: 18 מאי 2025, 23:31 מתחיל לצאת מפרופורציות
אני בעד עופר, יש לי מנוי (גם לפלייאוף) אבל הוא מתחיל להגזים.
מאוד מקווה שהמצב ישתנה, אם לא, ובהתחשב שהיורוליג כנראה לא ישוחק בארץ, אני לא רואה יותר מ-3,000-4,000 מנויים.
בוא נגיד את זה ככה עם רמת הלחץ שטראמפ מעמיס על ביבי עושה רושם שהוא מיצה את האירוע והמלחמה תיגמר בקרוב. אם היא תיגמר בקרוב אני לא רואה סיבה שבאוקטובר לא ישחקו בארץ
alma
קיבל.ה  15 לייקים

7even כתב: 18 מאי 2025, 23:22
אם בעקרונות הקהילה הזו תנאי הסף זה איחולי שואה ליהודים, לינצ'ים באוהדים אחרים, חגיגות עם אוהדי מכבי ברשתות כשהפועל מפסידה, ואלימות נגד אוהדי הפועל...אני מעדיף להיות עם מי שזה לא יהיה בצד השני. אפילו שאול. רק לא חלק מסו קולד קהילה הזו.

מי שרוצה, סבבה..שיבלה.

מסכים
איך זה קשור לנושא?
סמל אישי של משתמש
teknoboy
קיבל.ה  1839 לייקים

מי שרוצה, סבבה..שיבלה.

אני מקווה שאתה משתמש בזיהוי בין טענות לינאי לבין תמיכה בגועל של האולטרס בתור להטוט רטורי ולא באמת מספיק מטומטם כדי להאמין בזה.
בכל מקרה, התכסיס ההו-כה-מדהים-ומקורי הזה מיצה את עצמו בערך בפעם השנייה שהשתמשת בו, כלומר לפני כמה שבועות וכמה עשרות פעמים ששלפת את הקלף המתוחכם הזה.
בינתיים קצת נוצר רושם שאין לך יכולת (או רצון) למצוא דרך לענות למי שכותב דברים שאתה לא מסכים איתם, ובעצלנותך אתה חוזר שוב ושוב לאותו שטיק ילדותי. די, שחרר.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  2756 לייקים

teknoboy כתב: 18 מאי 2025, 23:53

מי שרוצה, סבבה..שיבלה.

אני מקווה שאתה משתמש בזיהוי בין טענות לינאי לבין תמיכה בגועל של האולטרס בתור להטוט רטורי ולא באמת מספיק מטומטם כדי להאמין בזה.
בכל מקרה, התכסיס ההו-כה-מדהים-ומקורי הזה מיצה את עצמו בערך בפעם השנייה שהשתמשת בו, כלומר לפני כמה שבועות וכמה עשרות פעמים ששלפת את הקלף המתוחכם הזה.
בינתיים קצת נוצר רושם שאין לך יכולת (או רצון) למצוא דרך לענות למי שכותב דברים שאתה לא מסכים איתם, ובעצלנותך אתה חוזר שוב ושוב לאותו שטיק ילדותי. די, שחרר.
ממתי עובדות זה שטיק ילדותי? אין לך מה לענות לעובדות אז אתה מתחפר?
אני מלא טענות כרימון לעופר, כשצריך... וכמה הודעות למעלה אפילו רשמתי את זה שחור על גבי לבן.

אם תקרא הודעות של כלל הפורום תראה שכולם פלוס מינוס באותה דעה כמוני לגבי הארגון. קח 90% סבבה?
נמאס לנו שאלימות(פיזית ומילולית) היא סוג של דרך חיים של קבוצה מסויימת של אנשים שעוד אח"כ קוראים לעצמם קהילה.
הם מכתימים שם של קהל שלם שרק רוצה לבוא ברגוע, לעודד, וללכת הביתה בשקט, בתקווה אחרי ניצחון.

די נו, אנחנו לא בני 10 כבר שאפשר לעבוד עלינו במילים מכובסות. 'קהילה' עאלק.
ממתי קהילה חוגגת עם אוהדי מכבי בהפסדים של הפועל? המטרה מקדשת את האמצעים?
אנחנו בוגרי תארים, חלקנו קצינים לשעבר, בעלי משפחות, עם קצת קצת שכל בקודקוד. אל תנסו לסבן אותנו.

צריך להעביר ביקורת על עניין הכרטיסים? חד משמעית.
כשזה מגיע מקבוצה של אנשים שגם אם עופר יביא להם את הירח ישאלו למה לא את השמש, זה הופך את כל העניין למגוחך.

אני לא מכוון אליך ספציפית, אני מדבר בכללי על התופעה.
פשוט תעצרו רגע ותקשיבו לקהל הרחב. הוא מאס בהם, והם ממשיכים בשלהם בלי להבין שהם איבדו אותו מזמן. עוד לפני עופר ינאי.
יחד, רק יחד! :heart:
סמל אישי של משתמש
Scofield
קיבל.ה  247 לייקים

רק הפועל כתב: 18 מאי 2025, 23:04 למה מלכתחילה יש כאלה יצורים שמציקים לו בכלל ? אוהדים לא אמורים לשמוח שבנאדם בא ונותן לנו יורוקאפ בשורה התחתונה ? הכל מעייף פשוט
מציקים לו? מה זה מציקים לו?
זה בעלים
של קבוצת
כדורסל

למה ציוץ של אוהד מהשורה בטוויטר מציק לו ולמה זה נראה לך הגיוני?
אין לו אפילו טוויטר איך זה הגיע אליו בכלל ואיך זה מציק לו?
למה זה הגיוני כל האינטראקציה הזו עם אוהדים ספציפיים דרך קבוצת וואטספ? איפה עוד זה קיים?
מתחילת העונה לצד כל הדברים הטובים שהוא עושה הדברים האלה רק הורסים.

ואנשים אשכרה מנרמלים את זה שעל כל אחד שאיזה שהוא ציוץ שלו ברשמת חברתית (וזה ממש לא פעם ראשונה) הוא נעלב ומחליט שהוא פונה ללאן שיבטלו לאוהד מנוי.

לפני שתקפצו אני ממש לא נגדו, אני לא ״אידיאה״ ולא מקלל אותו כל משחק.
אבל צריך גם לראות איפה יש בעיה.
תן שקט והכל יהיה בסדר
הפועל זה מיום הולדתי
הפועל תל אביב עד יום מותי
השורה הקבועה 🍭
תא מרבוטא
קיבל.ה  583 לייקים

אוקי אז איך משכנעים את עופר להתגמש ולא לתרגם כל תלונה למחיר כזיהוי עם חוליגניזם?

(בהנתן ש1. ברור שמחירי הכרטיסים יעלו במידת מה 2. רוצים הרבה קהל.)
Giovanni Giorgio
קיבל.ה  954 לייקים

עופר ינאי משועמם נעלבי ובעיקר פוגע בטיעונים של עצמו
ואני לא מצליח להבין איך פעם אחרי פעם דולפי מהקבוצות שלו הודעות

דבר ראשון, תפסיק להתעסק בקקה, זה רק מוריד אותך
דבר שני, סגור את כל הקבוצות האלו ותפסיק לדבר עם כל בן אדם שני
דבר שלישי, הדרך הכי טובה להתמודד עם כל ה״לא באים״ זה פשוט לא לעשות כלום
long live the zapta
Xavi
קיבל.ה  1106 לייקים

Scofield כתב: 19 מאי 2025, 07:26
רק הפועל כתב: 18 מאי 2025, 23:04 למה מלכתחילה יש כאלה יצורים שמציקים לו בכלל ? אוהדים לא אמורים לשמוח שבנאדם בא ונותן לנו יורוקאפ בשורה התחתונה ? הכל מעייף פשוט
זה בעלים
של קבוצת
כדורסל

למה זה הגיוני כל האינטראקציה הזו עם אוהדים ספציפיים דרך קבוצת וואטספ? איפה עוד זה קיים?

ואנשים אשכרה מנרמלים את זה שעל כל אחד שאיזה שהוא ציוץ שלו ברשמת חברתית (וזה ממש לא פעם ראשונה) הוא נעלב ומחליט שהוא פונה ללאן שיבטלו לאוהד מנוי.

תן שקט והכל יהיה בסדר
אתה אומר "לפני שתקפצו" אבל אתה זה שקופץ פה
מי אמר שביטלו לו את המנוי? מה שכתוב בהודעה זה שיזכו אותו כי הוא כביכול מתחרט שבזבז את הכסף
מה שכן אני מסכים זה שאדם ברמה של עופר לא צריך להגיב לכל טמבל עם גישה למקלדת
תא מרבוטא
קיבל.ה  583 לייקים

Giovanni Giorgio כתב: 19 מאי 2025, 08:06 עופר ינאי משועמם נעלבי ובעיקר פוגע בטיעונים של עצמו
ואני לא מצליח להבין איך פעם אחרי פעם דולפי מהקבוצות שלו הודעות

דבר ראשון, תפסיק להתעסק בקקה, זה רק מוריד אותך
דבר שני, סגור את כל הקבוצות האלו ותפסיק לדבר עם כל בן אדם שני
דבר שלישי, הדרך הכי טובה להתמודד עם כל ה״לא באים״ זה פשוט לא לעשות כלום
המלצה 1 ו2 מסכים
המלצה 3 יכולה להגמר בפיאסקו ןצריך שיבואו.
לירון האדום
קיבל.ה  2344 לייקים

במקום לבוא לאוהד על הראש, שיודיע שכל מי שרוצה לבטל את המנוי ולקבל זיכוי רשאי לעשות את זה
סמל אישי של משתמש
Scofield
קיבל.ה  247 לייקים

Xavi כתב: 19 מאי 2025, 08:09
זה בעלים
של קבוצת
כדורסל

תן שקט והכל יהיה בסדר
מי אמר שביטלו לו את המנוי? מה שכתוב בהודעה זה שיזכו אותו כי הוא כביכול מתחרט שבזבז את הכסף
אני קופץ על מה?
שאמרתי שבעלים של קבוצה לא צריך להיות באינטראקציה עם כל אוהד? להעלות סרטון בו הוא מדבר על אוהדים מסוימים?
״מי אמר?״ יש הקלטה שרצה בכל מקום שאותו אוהד הקליט, התקשרו אליו מלאן ואמרו שעופר ביקש שידברו איתו.
אם אני ארצה לבטל מנוי לקבוצה שלי אני אתקשר ללאן ואבטל.
לא אצפה שבעלים של הקבוצה יקרא ציוץ בטוויטר ויבקש שיבטלו לי.
מציקים לו עאלק.
כאילו זה הבעלים הראשון בהיסטוריה שמעבירים עליו ביקורת.
הפועל זה מיום הולדתי
השורה הקבועה 🍭
alma
קיבל.ה  15 לייקים

אוהד שמגיע ליד אליהו ועשה מנוי פליאוף מצייץ בטויטר שהוא לא אוהב משהו ואולי לא יחדש מנוי בעונה הבאה
הבעלים עושה לו שיימינג בקבוצת ווטצאפ עם החסידים ושולח את לאן להתקשר לאוהד
הכל מצולם ומוקלט
בפורום שדים מחפשים איך להצדיק את הבעלים
עצוב מאוד
סמל אישי של משתמש
Red Wolf
קיבל.ה  897 לייקים

המלחמה של עופר באולטראס גרמה לאנשים ״לבחור צד״ ומאז קשה להם לראות מעבר או להצדיק את הצד השני

יש פה מקרה מדאיג מאוד
אני שוב אציין, שמתחילת הדרך אני בעד עופר אבל אי אפשר להתעלם מכל השיט שואו הזה שהוא עושה במו ידיו
לא מבין איך הוא מנהל את העסקים שלו בצורה כזאת, לא מסוגל לקבל ביקורת בשום צורה
כמה זמן הוא מבזבז על להגיב לאנשים בפייסבוק ואז לבקש מלאן להתקשר לזכות את אותו אוהד
גם אם אותו אוהד זה ראש האולטראס, אתה לא יכול להחליט שאתה מבטל לאוהד את המנוי בלי שהוא עשה שום עבירה פלילית

שיפסיק לענות לכל אוהד מהרחוב ברשתות, שיצא מהקבוצות וואטספ המשותפות, איזה מין התנהלות זאת
ועוד מילא היה מקשיב למה שאומרים שם, אבל הוא רק מתנגח ונעלב

עופר לא ישאר פה עוד הרבה זמן, לא בגלל האולטראס, אלא בגלל עופר

מקווה מאוד שנראה אליפות לפני שייעלם
ומקווה שמה שנשאר מהעמותה תתאפס על עצמה דחוף, ותיהיה מוכנה ליום הזה שעופר יעזוב, כי היא עדיין מחזיקה 19% מהקבוצה
Charlie
קיבל.ה  819 לייקים

Red Wolf כתב:המלחמה של עופר באולטראס גרמה לאנשים ״לבחור צד״ ומאז קשה להם לראות מעבר או להצדיק את הצד השני

יש פה מקרה מדאיג מאוד
אני שוב אציין, שמתחילת הדרך אני בעד עופר אבל אי אפשר להתעלם מכל השיט שואו הזה שהוא עושה במו ידיו
לא מבין איך הוא מנהל את העסקים שלו בצורה כזאת, לא מסוגל לקבל ביקורת בשום צורה
כמה זמן הוא מבזבז על להגיב לאנשים בפייסבוק ואז לבקש מלאן להתקשר לזכות את אותו אוהד
גם אם אותו אוהד זה ראש האולטראס, אתה לא יכול להחליט שאתה מבטל לאוהד את המנוי בלי שהוא עשה שום עבירה פלילית

שיפסיק לענות לכל אוהד מהרחוב ברשתות, שיצא מהקבוצות וואטספ המשותפות, איזה מין התנהלות זאת
ועוד מילא היה מקשיב למה שאומרים שם, אבל הוא רק מתנגח ונעלב

עופר לא ישאר פה עוד הרבה זמן, לא בגלל האולטראס, אלא בגלל עופר

מקווה מאוד שנראה אליפות לפני שייעלם
ומקווה שמה שנשאר מהעמותה תתאפס על עצמה דחוף, ותיהיה מוכנה ליום הזה שעופר יעזוב, כי היא עדיין מחזיקה 19% מהקבוצה
איך הסקת שעופר לא יישאר פה עוד הרבה זמן?
והאם לא נכון להגדיר את זה בתור "המלחמה של האולטראס בעופר" ולא להפך?

העמותה תתאפס על עצמה?! היא עוד קיימת עם כל הגירעון , עוד לא פירקו את הדבר הזה?!
סמל אישי של משתמש
Red Wolf
קיבל.ה  897 לייקים

כן חד משמעית אפשר לקרוא לזה המלחמה של האולטראס בעופר
שמח שהגבת לשורה הראשונה והאחרונה שלי והתעלמת מכל השאר

ולמה הסקתי שעופר לא יישאר פה הרבה זמן? נטו פרשנות שלי מניסיון החיים שלי
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2421 לייקים

רק באמירה הזאת , הוספת שנתיים לזמן שהוא ישאר פה ולו רק כדי להוכיח לך שאתה טועה.
Xavi
קיבל.ה  1106 לייקים

Scofield כתב: 19 מאי 2025, 08:54

זה בעלים
של קבוצת
כדורסל

תן שקט והכל יהיה בסדר
אני קופץ על מה?
שאמרתי שבעלים של קבוצה לא צריך להיות באינטראקציה עם כל אוהד? להעלות סרטון בו הוא מדבר על אוהדים מסוימים?
״מי אמר?״ יש הקלטה שרצה בכל מקום שאותו אוהד הקליט, התקשרו אליו מלאן ואמרו שעופר ביקש שידברו איתו.
מציקים לו עאלק.
שמע אני סופר עמוס אבל אפנה כמה דק לענות לך
״הוא נעלב ומחליט שהוא פונה ללאן שיבטלו לאוהד מנוי. ״
יש לך הוכחות שאכן המנוי שלו בוטל?
אז דיברו איתו לגבי זיכוי או שביטלו לו את המנוי? תחליט

זה נקרא לקפוץ
רק הפועל
קיבל.ה  2489 לייקים

זה הבנאדם בסוף, אין לי ספק שאני מעדיף מישהו כזה שמתעסק בטוויטר אבל מביא לנו יורוקאפ מאשר מישהו נחמד שלא פותח תפה ושם גרושים בקבוצה ובמקום לזכות ביורוקאפ אנחנו שמחים מאיזה ניצחון בדרבי פעם ב100 שנה זה הבנאדם בסוף והוא הבעלים הכי טוב שיש גם עם כל הדברים האלה
Red Or Dead
קיבל.ה  269 לייקים

למה זה בכלל הגיוני שבעלים יראה פאקינג ציוץ ביקורתי בטוויטר ויגיד למשרד כרטיסים לבטל/לזכות מנוי רכש אוהד???
אוהד כורסא
קיבל.ה  527 לייקים

Red Or Dead כתב: 19 מאי 2025, 11:03 למה זה בכלל הגיוני שבעלים יראה פאקינג ציוץ ביקורתי בטוויטר ויגיד למשרד כרטיסים לבטל/לזכות מנוי רכש אוהד???
לא הגיוני. שום דבר פה לא הגיוני.
השאלה האם אפשר להוריד את הלהבות ושפעם ראשונה בחיים שלנו נהנה מהפועל. האם יש רצון כזה.
יש לנו פה סגל מזוהה באופן חריג עם המועדון, זרים מובילים, מאמן על. יש בעיות אבל אפשר להתגבר עליהן.
היחידים שייהנו מזה שעופר יילך זה שימון וחבריו.
סמל אישי של משתמש
teknoboy
קיבל.ה  1839 לייקים

7even כתב: 19 מאי 2025, 05:30
teknoboy כתב: 18 מאי 2025, 23:53

מי שרוצה, סבבה..שיבלה.

ממתי עובדות זה שטיק ילדותי? אין לך מה לענות לעובדות אז אתה מתחפר?
אני מלא טענות כרימון לעופר, כשצריך... וכמה הודעות למעלה אפילו רשמתי את זה שחור על גבי לבן.

אם תקרא הודעות של כלל הפורום תראה שכולם פלוס מינוס באותה דעה כמוני לגבי הארגון. קח 90% סבבה?
נמאס לנו שאלימות(פיזית ומילולית) היא סוג של דרך חיים של קבוצה מסויימת של אנשים שעוד אח"כ קוראים לעצמם קהילה.
הם מכתימים שם של קהל שלם שרק רוצה לבוא ברגוע, לעודד, וללכת הביתה בשקט, בתקווה אחרי ניצחון.

די נו, אנחנו לא בני 10 כבר שאפשר לעבוד עלינו במילים מכובסות. 'קהילה' עאלק.
ממתי קהילה חוגגת עם אוהדי מכבי בהפסדים של הפועל? המטרה מקדשת את האמצעים?
אנחנו בוגרי תארים, חלקנו קצינים לשעבר, בעלי משפחות, עם קצת קצת שכל בקודקוד. אל תנסו לסבן אותנו.

צריך להעביר ביקורת על עניין הכרטיסים? חד משמעית.
כשזה מגיע מקבוצה של אנשים שגם אם עופר יביא להם את הירח ישאלו למה לא את השמש, זה הופך את כל העניין למגוחך.

אני לא מכוון אליך ספציפית, אני מדבר בכללי על התופעה.
פשוט תעצרו רגע ותקשיבו לקהל הרחב. הוא מאס בהם, והם ממשיכים בשלהם בלי להבין שהם איבדו אותו מזמן. עוד לפני עופר ינאי.
תמונה
אתה באמת לא מסוגל להבין שאפשר לחשוב שעופר טועה פה ושם בלי שום קשר לדעה כזאת או אחרת על האולטרס, הא?
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
Asafasraf
קיבל.ה  1433 לייקים

Red Or Dead כתב:למה זה בכלל הגיוני שבעלים יראה פאקינג ציוץ ביקורתי בטוויטר ויגיד למשרד כרטיסים לבטל/לזכות מנוי רכש אוהד???
זה הגיוני יותר מיו״ר עמותה שרואה אוהדים שלנו מפוצצים אוהדים של קבוצה אחרת ולא מגיש תלונה במשטרה.

Sent from my iPhone using Tapatalk
סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  1627 לייקים

לא ביקש שיבטלו.
אמר להם תתקשרו אליו ותציעו לו לבטל אם הוא רוצה.
זה מה שאני הבנתי.
לא שאני חושב שהוא צריך להתעסק בזה (למרות שלכאורה הלואי שבכל מקרה שאני לא מרוצה הייתי שמח אם בעל העסק היה מציע לי לקבל הכסף בחזרה) אבל אם זה ככה לא רואה בעיה עקרונית מלבד ההתעסקות המיותרת שלו בשטויות האלה.
Nati
קיבל.ה  1799 לייקים

שוב
במקום לרדת על הברכיים ולנשק לו את הרגליים,רק מחפשים אותו.
אולי במקום לחפש אותו בקטנות תתנו לא לקחת אותנו למקומות שאפילו בחלומות שלנו לא העזנו להגיע.
טכנית לארז
קיבל.ה  2013 לייקים

מזכיר את ערוץ 14.
מה שהמלך לא יעשה, החבר'ה מהקיוסק ימצאו למה הוא צודק ואיך הסמולנים אשמים.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
סמל אישי של משתמש
Scofield
קיבל.ה  247 לייקים

Xavi כתב: 19 מאי 2025, 10:45
Scofield כתב: 19 מאי 2025, 08:54

אני קופץ על מה?
מציקים לו עאלק.
שמע אני סופר עמוס אבל אפנה כמה דק לענות לך
״הוא נעלב ומחליט שהוא פונה ללאן שיבטלו לאוהד מנוי. ״
יש לך הוכחות שאכן המנוי שלו בוטל?
אז דיברו איתו לגבי זיכוי או שביטלו לו את המנוי? תחליט

זה נקרא לקפוץ
חחחחחחחחח שמע אתה ענק
אחרי זה תלך להגיד כמה תומכי האולטראס ו"אנשי האידיאה" מנגנים את מנגישת לא היה ולא נברא והכל סיפורים.
הבן אדם כתב בגלוי שפנה ללאן בבקשה שיבטלו לו את המנוי ויתנו זיכוי על סמך הודעה בטוויטר. בהודעה עצמו הוא רשם שביקש מלאן לבטל את המנוי ולתת לו זיכוי.
לאן פנו לאותו אוהד שהקליט את השיחה ואמרו לו שעופר אמר לבטל לו את המנוי ולזכות אותו.
כשדיברו איתו באותה שיחה מוקלטת שרצה בכל מקום אפשרי בערך האוהד אומר שהוא רוצה לראות את הקבוצה שלו ולא ביקש לבטל שום דבר.
הכל מפורסם לעיני כל.
מה יש להחליט? דיברו איתו, במטרה לבטל לו את המנוי, ולתת זיכוי (אם לא הבנת השניים לא סותרים זה את זה).
אם אתה לא רואה בעייתיות בזה שלאן פונים לאוהד כדי לבטל לו את המנוי (עם זיכוי) בלי שבכלל ביקש, אחרי הוראה של הבעלים שנעלב מתגובה כלשהיא/לא הייתה נראית לו תגובה כלשהיא של אוהד מהשורה בטוויטר.
אני בא למשחקים, אבל אני לא הולך כמו עיוור ומנסה להצדיק כל דבר שעופר ינאי עושה.
נערך לאחרונה על ידי Scofield ב 19 מאי 2025, 11:18, נערך פעם 1 בסך הכל.
הפועל זה מיום הולדתי
השורה הקבועה 🍭
oleg neduda
קיבל.ה  1973 לייקים

שני הצדדים עסוקים בחיסול חשבונות
נורא
Red Or Dead
קיבל.ה  269 לייקים

לא צריך לחפש אותו, הוא מגיע מיוזמתו ומציב את עצמו במרכז האירועים הבעייתיים הללו.
מותר לבקר על מחירי כרטיסים מוגזמים ביותר, מותר לבקר כשמציינים שמות של אוהדים ספציפיים ואומרים שאם לא יהיה סולד אאוט - ״הם״ ניצחו, ומותר להגיד שזו שערורייה לנסות לבטל מנוי לאוהד על סמך ציוץ ביקורתי בטוויטר
ההתנהלות הגרועה הזו לא מורידה מכל הדברים המקצועיים המדהימים שהוא עשה, וההפך
טכנית לארז
קיבל.ה  2013 לייקים

כנראה שלא ממש "מותר לבקר", כי אם תעשה את זה בפומבי תקבל טלפון מלאן.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
Adom_Adom
קיבל.ה  283 לייקים

טכנית לארז כתב: 19 מאי 2025, 11:16 מזכיר את ערוץ 14.
מה שהמלך לא יעשה, החבר'ה מהקיוסק ימצאו למה הוא צודק ואיך הסמולנים אשמים.
כן שמענו עליך...בוא נבריח בעל בית עשיר כי הוא לא מתנהג איך שאתה ועוד כמה רוצים
מה גם נראה לי שאתה בכלל נגד שנהיה קבוצה מצליחה כי מצליח זה מכבי וזה איכס...
Adom_Adom
קיבל.ה  283 לייקים

למה שהעמותה ביקשה כסף לעוד זר זה בסדר ושעופר מבקש לקנות במחירים יותר גבוהים זה נורא ואיום? אי אפשר לדרוש קבוצה עשירה ומצליחה ולחשוב שהמחירים ישארו אותו דבר.
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2421 לייקים

Adom_Adom כתב: 19 מאי 2025, 11:25 למה שהעמותה ביקשה כסף לעוד זר זה בסדר ושעופר מבקש לקנות במחירים יותר גבוהים זה נורא ואיום? אי אפשר לדרוש קבוצה עשירה ומצליחה ולחשוב שהמחירים ישארו אותו דבר.
בלי להיכנס לויכוח , העמותה ביקשה ממי שרוצה ויכול שישים כמה שנראה לו לנכון לשים על זה.
פה אין את הבחירה הזאת...
שליחת תגובה