יכול להיות שהיה משהו לפני הקטע הזה?
עופר ינאי
-
- קיבל.ה 2489 לייקים
למה מלכתחילה יש כאלה יצורים שמציקים לו בכלל ? אוהדים לא אמורים לשמוח שבנאדם בא ונותן לנו יורוקאפ בשורה התחתונה ? הכל מעייף פשוט
-
- קיבל.ה 1265 לייקים
זה לא סדר האירועים ההיסטורי. רוצה לנסות שוב? למרות שאתה ושאר בעלי האידאה בטוחים בזה היינו שם גם כן. למה עברנו לארח באולם בשם בית מכבי? ומאיזה אולם עברנו לדרייב אין? אני יודע את התשובות היה לי מנוי ובאתי למשחקים באולמות האלה.האדום הצורר כתב: ↑18 מאי 2025, 22:40כן, שיחקנו בבית מכבי כי לא היה לנו בית לשחק בו. ואז בנו לנו בית. ואז ההנהלה של הקבוצה בחרה לעזוב אותו כי הוא לא עמד בסטנדרטים שלה בניגוד לאיצטדיון של מכבי.Red_man כתב: ↑18 מאי 2025, 22:26הקבוצה גם שיחקה בבית מכבי ובהדר יוסף. רוצה להיזכר למה שיחקנו בבית מכבי?האדום הצורר כתב: ↑18 מאי 2025, 22:23 לקבוצה גם היה בית ב-10 השנים האחרונות שהיא עזבה כי ההנהלה שלה רצתה.
הועד המנהל של העמותה בגד בחברי העמותה ופירק פה הכל כדי לחזור לעמדות כח שאיבדו והביאו את העמותה לסף חדלות פירעון.
הגרעונות שהם הביאו היו גומרים את הקבוצה הבוגרת בסופו של דבר. מכירה הייתה בלתי נמנעת ושאלה של זמן
- iamgabormarton
- קיבל.ה 40 לייקים
בדיוק.. ממה שנראה עופר פשוט העמיד את אותו ״אוהד״ במקום
לא טוב לך? נדאג שלאן יתקשרו אלייך לביטול מנוי... אה אתה לא רוצה לבטל? אתה רק רוצה לשחק אותה קורבן שוב?
הוא "איים" לא לעשות מנוי
השיחה שהבחור קיבל מלאן גם פורסמה
כנראה ככה זה כשאתה בעלים של קהילה
השיחה שהבחור קיבל מלאן גם פורסמה
כנראה ככה זה כשאתה בעלים של קהילה
- 7even
- קיבל.ה 2756 לייקים
אם בעקרונות הקהילה הזו תנאי הסף זה איחולי שואה ליהודים, לינצ'ים באוהדים אחרים, חגיגות עם אוהדי מכבי ברשתות כשהפועל מפסידה, ואלימות נגד אוהדי הפועל...אני מעדיף להיות עם מי שזה לא יהיה בצד השני. אפילו שאול. רק לא חלק מסו קולד קהילה הזו.
לא רוצה שהשם שלי יקושר תמידית לאלימות.
מי שרוצה, סבבה..שיבלה.
רוצה לבוא. לראות משחק בסבבה, לעודד, להתעצבן קצת על השופטים, וללכת.
להפוך את האלימות לחלק המרכזי באירוע? מיצינו.
יחד, רק יחד! 

- רדנקו
- קיבל.ה 1627 לייקים
נכון
Sent from my CPH2581 using Tapatalk
Sent from my CPH2581 using Tapatalk
-
- קיבל.ה 160 לייקים
מתחיל לצאת מפרופורציות
אני בעד עופר, יש לי מנוי (גם לפלייאוף) אבל הוא מתחיל להגזים.
מאוד מקווה שהמצב ישתנה, אם לא, ובהתחשב שהיורוליג כנראה לא ישוחק בארץ, אני לא רואה יותר מ-3,000-4,000 מנויים.
אני בעד עופר, יש לי מנוי (גם לפלייאוף) אבל הוא מתחיל להגזים.
מאוד מקווה שהמצב ישתנה, אם לא, ובהתחשב שהיורוליג כנראה לא ישוחק בארץ, אני לא רואה יותר מ-3,000-4,000 מנויים.
-
- קיבל.ה 1265 לייקים
בוא נגיד את זה ככה עם רמת הלחץ שטראמפ מעמיס על ביבי עושה רושם שהוא מיצה את האירוע והמלחמה תיגמר בקרוב. אם היא תיגמר בקרוב אני לא רואה סיבה שבאוקטובר לא ישחקו בארץ
מסכים7even כתב: ↑18 מאי 2025, 23:22אם בעקרונות הקהילה הזו תנאי הסף זה איחולי שואה ליהודים, לינצ'ים באוהדים אחרים, חגיגות עם אוהדי מכבי ברשתות כשהפועל מפסידה, ואלימות נגד אוהדי הפועל...אני מעדיף להיות עם מי שזה לא יהיה בצד השני. אפילו שאול. רק לא חלק מסו קולד קהילה הזו.
מי שרוצה, סבבה..שיבלה.
איך זה קשור לנושא?
- teknoboy
- קיבל.ה 1839 לייקים
אני מקווה שאתה משתמש בזיהוי בין טענות לינאי לבין תמיכה בגועל של האולטרס בתור להטוט רטורי ולא באמת מספיק מטומטם כדי להאמין בזה.7even כתב: ↑18 מאי 2025, 23:22אם בעקרונות הקהילה הזו תנאי הסף זה איחולי שואה ליהודים, לינצ'ים באוהדים אחרים, חגיגות עם אוהדי מכבי ברשתות כשהפועל מפסידה, ואלימות נגד אוהדי הפועל...אני מעדיף להיות עם מי שזה לא יהיה בצד השני. אפילו שאול. רק לא חלק מסו קולד קהילה הזו.
מי שרוצה, סבבה..שיבלה.
בכל מקרה, התכסיס ההו-כה-מדהים-ומקורי הזה מיצה את עצמו בערך בפעם השנייה שהשתמשת בו, כלומר לפני כמה שבועות וכמה עשרות פעמים ששלפת את הקלף המתוחכם הזה.
בינתיים קצת נוצר רושם שאין לך יכולת (או רצון) למצוא דרך לענות למי שכותב דברים שאתה לא מסכים איתם, ובעצלנותך אתה חוזר שוב ושוב לאותו שטיק ילדותי. די, שחרר.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
- 7even
- קיבל.ה 2756 לייקים
ממתי עובדות זה שטיק ילדותי? אין לך מה לענות לעובדות אז אתה מתחפר?teknoboy כתב: ↑18 מאי 2025, 23:53אני מקווה שאתה משתמש בזיהוי בין טענות לינאי לבין תמיכה בגועל של האולטרס בתור להטוט רטורי ולא באמת מספיק מטומטם כדי להאמין בזה.7even כתב: ↑18 מאי 2025, 23:22אם בעקרונות הקהילה הזו תנאי הסף זה איחולי שואה ליהודים, לינצ'ים באוהדים אחרים, חגיגות עם אוהדי מכבי ברשתות כשהפועל מפסידה, ואלימות נגד אוהדי הפועל...אני מעדיף להיות עם מי שזה לא יהיה בצד השני. אפילו שאול. רק לא חלק מסו קולד קהילה הזו.
מי שרוצה, סבבה..שיבלה.
בכל מקרה, התכסיס ההו-כה-מדהים-ומקורי הזה מיצה את עצמו בערך בפעם השנייה שהשתמשת בו, כלומר לפני כמה שבועות וכמה עשרות פעמים ששלפת את הקלף המתוחכם הזה.
בינתיים קצת נוצר רושם שאין לך יכולת (או רצון) למצוא דרך לענות למי שכותב דברים שאתה לא מסכים איתם, ובעצלנותך אתה חוזר שוב ושוב לאותו שטיק ילדותי. די, שחרר.
אני מלא טענות כרימון לעופר, כשצריך... וכמה הודעות למעלה אפילו רשמתי את זה שחור על גבי לבן.
אם תקרא הודעות של כלל הפורום תראה שכולם פלוס מינוס באותה דעה כמוני לגבי הארגון. קח 90% סבבה?
נמאס לנו שאלימות(פיזית ומילולית) היא סוג של דרך חיים של קבוצה מסויימת של אנשים שעוד אח"כ קוראים לעצמם קהילה.
הם מכתימים שם של קהל שלם שרק רוצה לבוא ברגוע, לעודד, וללכת הביתה בשקט, בתקווה אחרי ניצחון.
די נו, אנחנו לא בני 10 כבר שאפשר לעבוד עלינו במילים מכובסות. 'קהילה' עאלק.
ממתי קהילה חוגגת עם אוהדי מכבי בהפסדים של הפועל? המטרה מקדשת את האמצעים?
אנחנו בוגרי תארים, חלקנו קצינים לשעבר, בעלי משפחות, עם קצת קצת שכל בקודקוד. אל תנסו לסבן אותנו.
צריך להעביר ביקורת על עניין הכרטיסים? חד משמעית.
כשזה מגיע מקבוצה של אנשים שגם אם עופר יביא להם את הירח ישאלו למה לא את השמש, זה הופך את כל העניין למגוחך.
אני לא מכוון אליך ספציפית, אני מדבר בכללי על התופעה.
פשוט תעצרו רגע ותקשיבו לקהל הרחב. הוא מאס בהם, והם ממשיכים בשלהם בלי להבין שהם איבדו אותו מזמן. עוד לפני עופר ינאי.
יחד, רק יחד! 

- Scofield
- קיבל.ה 247 לייקים
מציקים לו? מה זה מציקים לו?
זה בעלים
של קבוצת
כדורסל
למה ציוץ של אוהד מהשורה בטוויטר מציק לו ולמה זה נראה לך הגיוני?
אין לו אפילו טוויטר איך זה הגיע אליו בכלל ואיך זה מציק לו?
למה זה הגיוני כל האינטראקציה הזו עם אוהדים ספציפיים דרך קבוצת וואטספ? איפה עוד זה קיים?
מתחילת העונה לצד כל הדברים הטובים שהוא עושה הדברים האלה רק הורסים.
ואנשים אשכרה מנרמלים את זה שעל כל אחד שאיזה שהוא ציוץ שלו ברשמת חברתית (וזה ממש לא פעם ראשונה) הוא נעלב ומחליט שהוא פונה ללאן שיבטלו לאוהד מנוי.
לפני שתקפצו אני ממש לא נגדו, אני לא ״אידיאה״ ולא מקלל אותו כל משחק.
אבל צריך גם לראות איפה יש בעיה.
תן שקט והכל יהיה בסדר
הפועל זה מיום הולדתי
הפועל תל אביב עד יום מותי
השורה הקבועה
השורה הקבועה
-
- קיבל.ה 583 לייקים
אוקי אז איך משכנעים את עופר להתגמש ולא לתרגם כל תלונה למחיר כזיהוי עם חוליגניזם?
(בהנתן ש1. ברור שמחירי הכרטיסים יעלו במידת מה 2. רוצים הרבה קהל.)
(בהנתן ש1. ברור שמחירי הכרטיסים יעלו במידת מה 2. רוצים הרבה קהל.)
-
- קיבל.ה 954 לייקים
עופר ינאי משועמם נעלבי ובעיקר פוגע בטיעונים של עצמו
ואני לא מצליח להבין איך פעם אחרי פעם דולפי מהקבוצות שלו הודעות
דבר ראשון, תפסיק להתעסק בקקה, זה רק מוריד אותך
דבר שני, סגור את כל הקבוצות האלו ותפסיק לדבר עם כל בן אדם שני
דבר שלישי, הדרך הכי טובה להתמודד עם כל ה״לא באים״ זה פשוט לא לעשות כלום
long live the zapta
-
- קיבל.ה 1106 לייקים
אתה אומר "לפני שתקפצו" אבל אתה זה שקופץ פהScofield כתב: ↑19 מאי 2025, 07:26מציקים לו? מה זה מציקים לו?
זה בעלים
של קבוצת
כדורסל
למה זה הגיוני כל האינטראקציה הזו עם אוהדים ספציפיים דרך קבוצת וואטספ? איפה עוד זה קיים?
ואנשים אשכרה מנרמלים את זה שעל כל אחד שאיזה שהוא ציוץ שלו ברשמת חברתית (וזה ממש לא פעם ראשונה) הוא נעלב ומחליט שהוא פונה ללאן שיבטלו לאוהד מנוי.
תן שקט והכל יהיה בסדר
מי אמר שביטלו לו את המנוי? מה שכתוב בהודעה זה שיזכו אותו כי הוא כביכול מתחרט שבזבז את הכסף
מה שכן אני מסכים זה שאדם ברמה של עופר לא צריך להגיב לכל טמבל עם גישה למקלדת
-
- קיבל.ה 583 לייקים
המלצה 1 ו2 מסכיםGiovanni Giorgio כתב: ↑19 מאי 2025, 08:06 עופר ינאי משועמם נעלבי ובעיקר פוגע בטיעונים של עצמו
המלצה 3 יכולה להגמר בפיאסקו ןצריך שיבואו.
-
- קיבל.ה 2344 לייקים
במקום לבוא לאוהד על הראש, שיודיע שכל מי שרוצה לבטל את המנוי ולקבל זיכוי רשאי לעשות את זה
- Scofield
- קיבל.ה 247 לייקים
אני קופץ על מה?Xavi כתב: ↑19 מאי 2025, 08:09אתה אומר "לפני שתקפצו" אבל אתה זה שקופץ פהScofield כתב: ↑19 מאי 2025, 07:26מציקים לו? מה זה מציקים לו?
זה בעלים
של קבוצת
כדורסל
תן שקט והכל יהיה בסדר
מי אמר שביטלו לו את המנוי? מה שכתוב בהודעה זה שיזכו אותו כי הוא כביכול מתחרט שבזבז את הכסף
שאמרתי שבעלים של קבוצה לא צריך להיות באינטראקציה עם כל אוהד? להעלות סרטון בו הוא מדבר על אוהדים מסוימים?
״מי אמר?״ יש הקלטה שרצה בכל מקום שאותו אוהד הקליט, התקשרו אליו מלאן ואמרו שעופר ביקש שידברו איתו.
אם אני ארצה לבטל מנוי לקבוצה שלי אני אתקשר ללאן ואבטל.
לא אצפה שבעלים של הקבוצה יקרא ציוץ בטוויטר ויבקש שיבטלו לי.
מציקים לו עאלק.
כאילו זה הבעלים הראשון בהיסטוריה שמעבירים עליו ביקורת.
הפועל זה מיום הולדתי
השורה הקבועה
השורה הקבועה
אוהד שמגיע ליד אליהו ועשה מנוי פליאוף מצייץ בטויטר שהוא לא אוהב משהו ואולי לא יחדש מנוי בעונה הבאה
הבעלים עושה לו שיימינג בקבוצת ווטצאפ עם החסידים ושולח את לאן להתקשר לאוהד
הכל מצולם ומוקלט
בפורום שדים מחפשים איך להצדיק את הבעלים
עצוב מאוד
הבעלים עושה לו שיימינג בקבוצת ווטצאפ עם החסידים ושולח את לאן להתקשר לאוהד
הכל מצולם ומוקלט
בפורום שדים מחפשים איך להצדיק את הבעלים
עצוב מאוד
- Red Wolf
- קיבל.ה 897 לייקים
המלחמה של עופר באולטראס גרמה לאנשים ״לבחור צד״ ומאז קשה להם לראות מעבר או להצדיק את הצד השני
יש פה מקרה מדאיג מאוד
אני שוב אציין, שמתחילת הדרך אני בעד עופר אבל אי אפשר להתעלם מכל השיט שואו הזה שהוא עושה במו ידיו
לא מבין איך הוא מנהל את העסקים שלו בצורה כזאת, לא מסוגל לקבל ביקורת בשום צורה
כמה זמן הוא מבזבז על להגיב לאנשים בפייסבוק ואז לבקש מלאן להתקשר לזכות את אותו אוהד
גם אם אותו אוהד זה ראש האולטראס, אתה לא יכול להחליט שאתה מבטל לאוהד את המנוי בלי שהוא עשה שום עבירה פלילית
שיפסיק לענות לכל אוהד מהרחוב ברשתות, שיצא מהקבוצות וואטספ המשותפות, איזה מין התנהלות זאת
ועוד מילא היה מקשיב למה שאומרים שם, אבל הוא רק מתנגח ונעלב
עופר לא ישאר פה עוד הרבה זמן, לא בגלל האולטראס, אלא בגלל עופר
מקווה מאוד שנראה אליפות לפני שייעלם
ומקווה שמה שנשאר מהעמותה תתאפס על עצמה דחוף, ותיהיה מוכנה ליום הזה שעופר יעזוב, כי היא עדיין מחזיקה 19% מהקבוצה
יש פה מקרה מדאיג מאוד
אני שוב אציין, שמתחילת הדרך אני בעד עופר אבל אי אפשר להתעלם מכל השיט שואו הזה שהוא עושה במו ידיו
כמה זמן הוא מבזבז על להגיב לאנשים בפייסבוק ואז לבקש מלאן להתקשר לזכות את אותו אוהד
גם אם אותו אוהד זה ראש האולטראס, אתה לא יכול להחליט שאתה מבטל לאוהד את המנוי בלי שהוא עשה שום עבירה פלילית
שיפסיק לענות לכל אוהד מהרחוב ברשתות, שיצא מהקבוצות וואטספ המשותפות, איזה מין התנהלות זאת
ומקווה שמה שנשאר מהעמותה תתאפס על עצמה דחוף, ותיהיה מוכנה ליום הזה שעופר יעזוב, כי היא עדיין מחזיקה 19% מהקבוצה
-
- קיבל.ה 819 לייקים
איך הסקת שעופר לא יישאר פה עוד הרבה זמן?Red Wolf כתב:המלחמה של עופר באולטראס גרמה לאנשים ״לבחור צד״ ומאז קשה להם לראות מעבר או להצדיק את הצד השני
יש פה מקרה מדאיג מאוד
והאם לא נכון להגדיר את זה בתור "המלחמה של האולטראס בעופר" ולא להפך?
העמותה תתאפס על עצמה?! היא עוד קיימת עם כל הגירעון , עוד לא פירקו את הדבר הזה?!
- Red Wolf
- קיבל.ה 897 לייקים
כן חד משמעית אפשר לקרוא לזה המלחמה של האולטראס בעופר
שמח שהגבת לשורה הראשונה והאחרונה שלי והתעלמת מכל השאר
ולמה הסקתי שעופר לא יישאר פה הרבה זמן? נטו פרשנות שלי מניסיון החיים שלי
שמח שהגבת לשורה הראשונה והאחרונה שלי והתעלמת מכל השאר
ולמה הסקתי שעופר לא יישאר פה הרבה זמן? נטו פרשנות שלי מניסיון החיים שלי
- מילפורד
- קיבל.ה 2421 לייקים
רק באמירה הזאת , הוספת שנתיים לזמן שהוא ישאר פה ולו רק כדי להוכיח לך שאתה טועה.
-
- קיבל.ה 1106 לייקים
שמע אני סופר עמוס אבל אפנה כמה דק לענות לךScofield כתב: ↑19 מאי 2025, 08:54אני קופץ על מה?Xavi כתב: ↑19 מאי 2025, 08:09אתה אומר "לפני שתקפצו" אבל אתה זה שקופץ פהScofield כתב: ↑19 מאי 2025, 07:26
מציקים לו? מה זה מציקים לו?
זה בעלים
של קבוצת
כדורסל
תן שקט והכל יהיה בסדר
שאמרתי שבעלים של קבוצה לא צריך להיות באינטראקציה עם כל אוהד? להעלות סרטון בו הוא מדבר על אוהדים מסוימים?
״מי אמר?״ יש הקלטה שרצה בכל מקום שאותו אוהד הקליט, התקשרו אליו מלאן ואמרו שעופר ביקש שידברו איתו.
מציקים לו עאלק.
כאילו זה הבעלים הראשון בהיסטוריה שמעבירים עליו ביקורת.
יש לך הוכחות שאכן המנוי שלו בוטל?״הוא נעלב ומחליט שהוא פונה ללאן שיבטלו לאוהד מנוי. ״
אז דיברו איתו לגבי זיכוי או שביטלו לו את המנוי? תחליט״מי אמר?״ יש הקלטה שרצה בכל מקום שאותו אוהד הקליט, התקשרו אליו מלאן ואמרו שעופר ביקש שידברו איתו.
זה נקרא לקפוץ
-
- קיבל.ה 2489 לייקים
זה הבנאדם בסוף, אין לי ספק שאני מעדיף מישהו כזה שמתעסק בטוויטר אבל מביא לנו יורוקאפ מאשר מישהו נחמד שלא פותח תפה ושם גרושים בקבוצה ובמקום לזכות ביורוקאפ אנחנו שמחים מאיזה ניצחון בדרבי פעם ב100 שנה זה הבנאדם בסוף והוא הבעלים הכי טוב שיש גם עם כל הדברים האלה
-
- קיבל.ה 269 לייקים
למה זה בכלל הגיוני שבעלים יראה פאקינג ציוץ ביקורתי בטוויטר ויגיד למשרד כרטיסים לבטל/לזכות מנוי רכש אוהד???
-
- קיבל.ה 527 לייקים
לא הגיוני. שום דבר פה לא הגיוני.Red Or Dead כתב: ↑19 מאי 2025, 11:03 למה זה בכלל הגיוני שבעלים יראה פאקינג ציוץ ביקורתי בטוויטר ויגיד למשרד כרטיסים לבטל/לזכות מנוי רכש אוהד???
השאלה האם אפשר להוריד את הלהבות ושפעם ראשונה בחיים שלנו נהנה מהפועל. האם יש רצון כזה.
יש לנו פה סגל מזוהה באופן חריג עם המועדון, זרים מובילים, מאמן על. יש בעיות אבל אפשר להתגבר עליהן.
היחידים שייהנו מזה שעופר יילך זה שימון וחבריו.
- teknoboy
- קיבל.ה 1839 לייקים
7even כתב: ↑19 מאי 2025, 05:30ממתי עובדות זה שטיק ילדותי? אין לך מה לענות לעובדות אז אתה מתחפר?teknoboy כתב: ↑18 מאי 2025, 23:53אני מקווה שאתה משתמש בזיהוי בין טענות לינאי לבין תמיכה בגועל של האולטרס בתור להטוט רטורי ולא באמת מספיק מטומטם כדי להאמין בזה.7even כתב: ↑18 מאי 2025, 23:22
אם בעקרונות הקהילה הזו תנאי הסף זה איחולי שואה ליהודים, לינצ'ים באוהדים אחרים, חגיגות עם אוהדי מכבי ברשתות כשהפועל מפסידה, ואלימות נגד אוהדי הפועל...אני מעדיף להיות עם מי שזה לא יהיה בצד השני. אפילו שאול. רק לא חלק מסו קולד קהילה הזו.
מי שרוצה, סבבה..שיבלה.
אני מלא טענות כרימון לעופר, כשצריך... וכמה הודעות למעלה אפילו רשמתי את זה שחור על גבי לבן.
אם תקרא הודעות של כלל הפורום תראה שכולם פלוס מינוס באותה דעה כמוני לגבי הארגון. קח 90% סבבה?
נמאס לנו שאלימות(פיזית ומילולית) היא סוג של דרך חיים של קבוצה מסויימת של אנשים שעוד אח"כ קוראים לעצמם קהילה.
הם מכתימים שם של קהל שלם שרק רוצה לבוא ברגוע, לעודד, וללכת הביתה בשקט, בתקווה אחרי ניצחון.
די נו, אנחנו לא בני 10 כבר שאפשר לעבוד עלינו במילים מכובסות. 'קהילה' עאלק.
ממתי קהילה חוגגת עם אוהדי מכבי בהפסדים של הפועל? המטרה מקדשת את האמצעים?
אנחנו בוגרי תארים, חלקנו קצינים לשעבר, בעלי משפחות, עם קצת קצת שכל בקודקוד. אל תנסו לסבן אותנו.
צריך להעביר ביקורת על עניין הכרטיסים? חד משמעית.
כשזה מגיע מקבוצה של אנשים שגם אם עופר יביא להם את הירח ישאלו למה לא את השמש, זה הופך את כל העניין למגוחך.
אני לא מכוון אליך ספציפית, אני מדבר בכללי על התופעה.
פשוט תעצרו רגע ותקשיבו לקהל הרחב. הוא מאס בהם, והם ממשיכים בשלהם בלי להבין שהם איבדו אותו מזמן. עוד לפני עופר ינאי.

אתה באמת לא מסוגל להבין שאפשר לחשוב שעופר טועה פה ושם בלי שום קשר לדעה כזאת או אחרת על האולטרס, הא?
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
-
- קיבל.ה 1433 לייקים
זה הגיוני יותר מיו״ר עמותה שרואה אוהדים שלנו מפוצצים אוהדים של קבוצה אחרת ולא מגיש תלונה במשטרה.Red Or Dead כתב:למה זה בכלל הגיוני שבעלים יראה פאקינג ציוץ ביקורתי בטוויטר ויגיד למשרד כרטיסים לבטל/לזכות מנוי רכש אוהד???
Sent from my iPhone using Tapatalk
- רדנקו
- קיבל.ה 1627 לייקים
לא ביקש שיבטלו.
אמר להם תתקשרו אליו ותציעו לו לבטל אם הוא רוצה.
זה מה שאני הבנתי.
לא שאני חושב שהוא צריך להתעסק בזה (למרות שלכאורה הלואי שבכל מקרה שאני לא מרוצה הייתי שמח אם בעל העסק היה מציע לי לקבל הכסף בחזרה) אבל אם זה ככה לא רואה בעיה עקרונית מלבד ההתעסקות המיותרת שלו בשטויות האלה.
אמר להם תתקשרו אליו ותציעו לו לבטל אם הוא רוצה.
זה מה שאני הבנתי.
לא שאני חושב שהוא צריך להתעסק בזה (למרות שלכאורה הלואי שבכל מקרה שאני לא מרוצה הייתי שמח אם בעל העסק היה מציע לי לקבל הכסף בחזרה) אבל אם זה ככה לא רואה בעיה עקרונית מלבד ההתעסקות המיותרת שלו בשטויות האלה.
-
- קיבל.ה 1799 לייקים
שוב
במקום לרדת על הברכיים ולנשק לו את הרגליים,רק מחפשים אותו.
אולי במקום לחפש אותו בקטנות תתנו לא לקחת אותנו למקומות שאפילו בחלומות שלנו לא העזנו להגיע.
במקום לרדת על הברכיים ולנשק לו את הרגליים,רק מחפשים אותו.
אולי במקום לחפש אותו בקטנות תתנו לא לקחת אותנו למקומות שאפילו בחלומות שלנו לא העזנו להגיע.
-
- קיבל.ה 2013 לייקים
מזכיר את ערוץ 14.
מה שהמלך לא יעשה, החבר'ה מהקיוסק ימצאו למה הוא צודק ואיך הסמולנים אשמים.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
- Scofield
- קיבל.ה 247 לייקים
חחחחחחחחח שמע אתה ענקXavi כתב: ↑19 מאי 2025, 10:45שמע אני סופר עמוס אבל אפנה כמה דק לענות לךScofield כתב: ↑19 מאי 2025, 08:54אני קופץ על מה?
מציקים לו עאלק.
כאילו זה הבעלים הראשון בהיסטוריה שמעבירים עליו ביקורת.יש לך הוכחות שאכן המנוי שלו בוטל?״הוא נעלב ומחליט שהוא פונה ללאן שיבטלו לאוהד מנוי. ״
אז דיברו איתו לגבי זיכוי או שביטלו לו את המנוי? תחליט״מי אמר?״ יש הקלטה שרצה בכל מקום שאותו אוהד הקליט, התקשרו אליו מלאן ואמרו שעופר ביקש שידברו איתו.
זה נקרא לקפוץ
אחרי זה תלך להגיד כמה תומכי האולטראס ו"אנשי האידיאה" מנגנים את מנגישת לא היה ולא נברא והכל סיפורים.
הבן אדם כתב בגלוי שפנה ללאן בבקשה שיבטלו לו את המנוי ויתנו זיכוי על סמך הודעה בטוויטר. בהודעה עצמו הוא רשם שביקש מלאן לבטל את המנוי ולתת לו זיכוי.
לאן פנו לאותו אוהד שהקליט את השיחה ואמרו לו שעופר אמר לבטל לו את המנוי ולזכות אותו.
כשדיברו איתו באותה שיחה מוקלטת שרצה בכל מקום אפשרי בערך האוהד אומר שהוא רוצה לראות את הקבוצה שלו ולא ביקש לבטל שום דבר.
הכל מפורסם לעיני כל.
מה יש להחליט? דיברו איתו, במטרה לבטל לו את המנוי, ולתת זיכוי (אם לא הבנת השניים לא סותרים זה את זה).
אם אתה לא רואה בעייתיות בזה שלאן פונים לאוהד כדי לבטל לו את המנוי (עם זיכוי) בלי שבכלל ביקש, אחרי הוראה של הבעלים שנעלב מתגובה כלשהיא/לא הייתה נראית לו תגובה כלשהיא של אוהד מהשורה בטוויטר.
אני בא למשחקים, אבל אני לא הולך כמו עיוור ומנסה להצדיק כל דבר שעופר ינאי עושה.
נערך לאחרונה על ידי Scofield ב 19 מאי 2025, 11:18, נערך פעם 1 בסך הכל.
הפועל זה מיום הולדתי
השורה הקבועה
השורה הקבועה
-
- קיבל.ה 1973 לייקים
שני הצדדים עסוקים בחיסול חשבונות
נורא
נורא
-
- קיבל.ה 269 לייקים
לא צריך לחפש אותו, הוא מגיע מיוזמתו ומציב את עצמו במרכז האירועים הבעייתיים הללו.
מותר לבקר על מחירי כרטיסים מוגזמים ביותר, מותר לבקר כשמציינים שמות של אוהדים ספציפיים ואומרים שאם לא יהיה סולד אאוט - ״הם״ ניצחו, ומותר להגיד שזו שערורייה לנסות לבטל מנוי לאוהד על סמך ציוץ ביקורתי בטוויטר
ההתנהלות הגרועה הזו לא מורידה מכל הדברים המקצועיים המדהימים שהוא עשה, וההפך
מותר לבקר על מחירי כרטיסים מוגזמים ביותר, מותר לבקר כשמציינים שמות של אוהדים ספציפיים ואומרים שאם לא יהיה סולד אאוט - ״הם״ ניצחו, ומותר להגיד שזו שערורייה לנסות לבטל מנוי לאוהד על סמך ציוץ ביקורתי בטוויטר
ההתנהלות הגרועה הזו לא מורידה מכל הדברים המקצועיים המדהימים שהוא עשה, וההפך
-
- קיבל.ה 2013 לייקים
כנראה שלא ממש "מותר לבקר", כי אם תעשה את זה בפומבי תקבל טלפון מלאן.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
-
- קיבל.ה 283 לייקים
כן שמענו עליך...בוא נבריח בעל בית עשיר כי הוא לא מתנהג איך שאתה ועוד כמה רוציםטכנית לארז כתב: ↑19 מאי 2025, 11:16 מזכיר את ערוץ 14.
מה גם נראה לי שאתה בכלל נגד שנהיה קבוצה מצליחה כי מצליח זה מכבי וזה איכס...
-
- קיבל.ה 283 לייקים
למה שהעמותה ביקשה כסף לעוד זר זה בסדר ושעופר מבקש לקנות במחירים יותר גבוהים זה נורא ואיום? אי אפשר לדרוש קבוצה עשירה ומצליחה ולחשוב שהמחירים ישארו אותו דבר.
- מילפורד
- קיבל.ה 2421 לייקים
בלי להיכנס לויכוח , העמותה ביקשה ממי שרוצה ויכול שישים כמה שנראה לו לנכון לשים על זה.
פה אין את הבחירה הזאת...