Xavi כתב: ↑19 מאי 2025, 10:45
Scofield כתב: ↑19 מאי 2025, 08:54
Xavi כתב: ↑19 מאי 2025, 08:09
אתה אומר "לפני שתקפצו" אבל אתה זה שקופץ פה
מי אמר שביטלו לו את המנוי? מה שכתוב בהודעה זה שיזכו אותו כי הוא כביכול מתחרט שבזבז את הכסף
מה שכן אני מסכים זה שאדם ברמה של עופר לא צריך להגיב לכל טמבל עם גישה למקלדת
אני קופץ על מה?
שאמרתי שבעלים של קבוצה לא צריך להיות באינטראקציה עם כל אוהד? להעלות סרטון בו הוא מדבר על אוהדים מסוימים?
״מי אמר?״ יש הקלטה שרצה בכל מקום שאותו אוהד הקליט, התקשרו אליו מלאן ואמרו שעופר ביקש שידברו איתו.
אם אני ארצה לבטל מנוי לקבוצה שלי אני אתקשר ללאן ואבטל.
לא אצפה שבעלים של הקבוצה יקרא ציוץ בטוויטר ויבקש שיבטלו לי.
מציקים לו עאלק.
כאילו זה הבעלים הראשון בהיסטוריה שמעבירים עליו ביקורת.
שמע אני סופר עמוס אבל אפנה כמה דק לענות לך
״הוא נעלב ומחליט שהוא פונה ללאן שיבטלו לאוהד מנוי. ״
יש לך הוכחות שאכן המנוי שלו בוטל?
״מי אמר?״ יש הקלטה שרצה בכל מקום שאותו אוהד הקליט, התקשרו אליו מלאן ואמרו שעופר ביקש שידברו איתו.
אז דיברו איתו לגבי זיכוי או שביטלו לו את המנוי? תחליט
זה נקרא לקפוץ
חחחחחחחחח שמע אתה ענק
אחרי זה תלך להגיד כמה תומכי האולטראס ו"אנשי האידיאה" מנגנים את מנגישת לא היה ולא נברא והכל סיפורים.
הבן אדם כתב בגלוי שפנה ללאן בבקשה שיבטלו לו את המנוי ויתנו זיכוי על סמך הודעה בטוויטר. בהודעה עצמו הוא רשם שביקש מלאן לבטל את המנוי ולתת לו זיכוי.
לאן פנו לאותו אוהד שהקליט את השיחה ואמרו לו שעופר אמר לבטל לו את המנוי ולזכות אותו.
כשדיברו איתו באותה שיחה מוקלטת שרצה בכל מקום אפשרי בערך האוהד אומר שהוא רוצה לראות את הקבוצה שלו ולא ביקש לבטל שום דבר.
הכל מפורסם לעיני כל.
מה יש להחליט? דיברו איתו, במטרה לבטל לו את המנוי, ולתת זיכוי (אם לא הבנת השניים לא סותרים זה את זה).
אם אתה לא רואה בעייתיות בזה שלאן פונים לאוהד כדי לבטל לו את המנוי (עם זיכוי) בלי שבכלל ביקש, אחרי הוראה של הבעלים שנעלב מתגובה כלשהיא/לא הייתה נראית לו תגובה כלשהיא של אוהד מהשורה בטוויטר.
אני בא למשחקים, אבל אני לא הולך כמו עיוור ומנסה להצדיק כל דבר שעופר ינאי עושה.