ברור לך שאפשר לומר בדיוק את אותו הדבר גם על הצד השני, נכון?טכנית לארז כתב: ↑19 מאי 2025, 11:16 מזכיר את ערוץ 14.
מה שהמלך לא יעשה, החבר'ה מהקיוסק ימצאו למה הוא צודק ואיך הסמולנים אשמים.
עופר ינאי
- רדנקו
- קיבל.ה 1627 לייקים
-
- קיבל.ה 2013 לייקים
ברור לך שזה לא נכון, נכון?רדנקו כתב: ↑19 מאי 2025, 11:36ברור לך שאפשר לומר בדיוק את אותו הדבר גם על הצד השני, נכון?טכנית לארז כתב: ↑19 מאי 2025, 11:16 מזכיר את ערוץ 14.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
-
- קיבל.ה 1656 לייקים
-
- קיבל.ה 2489 לייקים
לא מבין למה צריך להכניס את כל השיט הפוליטי לדיון בכלל אבל שיהיה
נערך לאחרונה על ידי רק הפועל ב 19 מאי 2025, 11:42, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
- קיבל.ה 964 לייקים
באותה שיחה הנציג מלאן אמר לאותו אוהד שעופר ביקש ממנו להתקשר אליו בנוגע למנוי.Xavi כתב: ↑19 מאי 2025, 10:45שמע אני סופר עמוס אבל אפנה כמה דק לענות לךScofield כתב: ↑19 מאי 2025, 08:54אני קופץ על מה?
שאמרתי שבעלים של קבוצה לא צריך להיות באינטראקציה עם כל אוהד? להעלות סרטון בו הוא מדבר על אוהדים מסוימים?
״מי אמר?״ יש הקלטה שרצה בכל מקום שאותו אוהד הקליט, התקשרו אליו מלאן ואמרו שעופר ביקש שידברו איתו.
אם אני ארצה לבטל מנוי לקבוצה שלי אני אתקשר ללאן ואבטל.
לא אצפה שבעלים של הקבוצה יקרא ציוץ בטוויטר ויבקש שיבטלו לי.
מציקים לו עאלק.
כאילו זה הבעלים הראשון בהיסטוריה שמעבירים עליו ביקורת.יש לך הוכחות שאכן המנוי שלו בוטל?״הוא נעלב ומחליט שהוא פונה ללאן שיבטלו לאוהד מנוי. ״
אז דיברו איתו לגבי זיכוי או שביטלו לו את המנוי? תחליט״מי אמר?״ יש הקלטה שרצה בכל מקום שאותו אוהד הקליט, התקשרו אליו מלאן ואמרו שעופר ביקש שידברו איתו.
זה נקרא לקפוץ
אותו אוהד נשמע מופתע שזה אכן הגיע למצב שעופר שולח מישהו מלאן להתקשר אליו.
הנציג שאל אותו אם הוא רוצה לבטל את המנוי או משהו
יאללה הביתה!!!
- teknoboy
- קיבל.ה 1839 לייקים
תלוי מי זה הצד השני שאתה מדבר עליו.רדנקו כתב: ↑19 מאי 2025, 11:36ברור לך שאפשר לומר בדיוק את אותו הדבר גם על הצד השני, נכון?טכנית לארז כתב: ↑19 מאי 2025, 11:16 מזכיר את ערוץ 14.
זה אולי נכון לחלק מאוהדי האולטרס, אבל זה בהחלט לגמרי לא נכון לגבי אנשים שחושבים שעופר יכול גם לטעות לפעמים וזה בסדר לציין את זה.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
-
- קיבל.ה 819 לייקים
עופר גם אמר שהוא לא יישאר 20 שנה .
הוא ציין כי המטרה שלו לבנות את הפועל בצורה כזו, לצד הכנסת בעלי הון שותפים, שהיא לא תצטרך אותו החל מהעשור הבא.
זו בשורה נהדרת - שלא נהיה תלויים באדם אחד להישרדותנו.
-
- קיבל.ה 1265 לייקים
העמותה לא מסוגלת לקחת שום דבר. מה שאנשים מתעקשים לא להבין זה שמכירה לא הייתה שאלה של אם אלא של מתי. או שהיינו מוכרים לבעלים פרטי או שבסוף הקבוצה הייתה מתפרקת. חלק מהסכם המכירה היה כיסוי גירעונות מסיבי ומאז העמותה נכנסה לגירעון חדש ענק. הועד המנהל שהתפטר והועד המנהל שלפניו הרסו את העמותה במו ידיהם והם גרועים כמו שאול ואולי קצת יותר בגלל תאוות הכוח שלהם.
אם העסק הזה יתפרק ונישאר בלי קבוצה למרות ההאשמות ההדדיות שילכו פה כל חברי הועד המנהל וועדת הביקורת ידעו עמוק בתוכם שהם אשמים 100/100 ומעל כולם רמי.
בספורט הישראלי אין היתכנות כלכלית לקבוצת אוהדים תראה את הפועל חיפה ורמת גן בכדורסל. אפילו בכדורגל ששם ההכנסות גבוהות יותר קטמון לא בדיוק חיה בלי הזרמת כספים של אנשי עסקים ויפו לא קרובה ולא תתקרב להעפיל לליגת העל.
-
- קיבל.ה 2013 לייקים
עופר גם אמר שיהיה אולם חדש, שיש פייר פליי, שהוא יקבל את פסק הבורר בבוררות מול העמותה.
לא הייתי משתחווה לכל דבר שהוא אמר.
-
- קיבל.ה 819 לייקים
כל הקשקוש הזה על איזה אוהד אלמוני שספק ביקש זיכוי ועופר ביקש שיציעו לו ביטול וכו' - סערה בכוס תה.
במה אתם מתעסקים?!
הפועל עומדת להפוך למועדון מס' 1 בישראל ופה מתעסקים לי באיזה ביטול מנוי לאיזה אוהד (מעניין , עופר לא התקשר ללאן לבטל לי אף אחד מ-4 המנויים שלי.....) או למה הבעלים קורא הודעות בטוויטר או כותב פה בפורום (ואם היה בעלים מנותק כמו פדרמן הייתם בוכים על ההפך) .
יש תואר אירופאי ראשון בהיסטוריה.
יש חצי גמר פלייאוף קשה נגד ירושלים.
מה קורה עם מדר? באיזה כושר קבוקלו? האם יצליחו להנחית פה את מיצ׳יץ׳ בסוף החודש הבא.
זה מה שצריך להעסיק אתכם.
במה אתם מתעסקים?!
הפועל עומדת להפוך למועדון מס' 1 בישראל ופה מתעסקים לי באיזה ביטול מנוי לאיזה אוהד (מעניין , עופר לא התקשר ללאן לבטל לי אף אחד מ-4 המנויים שלי.....) או למה הבעלים קורא הודעות בטוויטר או כותב פה בפורום (ואם היה בעלים מנותק כמו פדרמן הייתם בוכים על ההפך) .
יש תואר אירופאי ראשון בהיסטוריה.
יש חצי גמר פלייאוף קשה נגד ירושלים.
מה קורה עם מדר? באיזה כושר קבוקלו? האם יצליחו להנחית פה את מיצ׳יץ׳ בסוף החודש הבא.
זה מה שצריך להעסיק אתכם.
-
- קיבל.ה 2013 לייקים
האוהד לא אלמוני כ"כ לדעתי לפי הטוויטר, וזה לא רלוונטי אם זה אוהד אלמוני או "אוהד מוכר".
ומה זה "ספק ביקש זיכוי"? הוא לא ביקש שום זיכוי.הוא הלין על המחירים וינאי שלח לו את לאן שיתקשר אליו.
ומה זה "ספק ביקש זיכוי"? הוא לא ביקש שום זיכוי.הוא הלין על המחירים וינאי שלח לו את לאן שיתקשר אליו.
נערך לאחרונה על ידי טכנית לארז ב 19 מאי 2025, 12:04, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
- קיבל.ה 819 לייקים
ולא יהיה אולם חדש?טכנית לארז כתב:עופר גם אמר שיהיה אולם חדש, שיש פייר פליי, שהוא יקבל את פסק הבורר בבוררות מול העמותה.
בוא נחכה עוד קצת ונראה אם זה הכיוון או שנשארים לנצח בהיכל מנורה.
פייר פליי ביורוליג? ואין? תחפש ותבדוק ברשת ותגלה מה התקנון אומר וכיצד קבוצות נערכות לכך לעונה הבאה.
3 נקודות שהכי הפריעו לי בהתנהלות:
1.העברת כרטיסים לחברות התעופה בחצי ובגמר יורקאפ.
2.קזינו מנוי לפליאוף. שיטה אגרסיבית לא הוגנת ומלחיצה. עם עליית מחירים לא פרופורציונלית.
3.הזמנת אוהדים להצטלם עם הגביע ולאסור לגעת בו.
כל אלה מראים את היחס לאוהד הפשוט . זה צריך להשתנות.
ועוד אחד בונוס: הורה פלוס 3 ילדים. יש גם כאלה. כדאי גם אותנו להכניס ללקסיקון.
צוות שדים...
1.העברת כרטיסים לחברות התעופה בחצי ובגמר יורקאפ.
2.קזינו מנוי לפליאוף. שיטה אגרסיבית לא הוגנת ומלחיצה. עם עליית מחירים לא פרופורציונלית.
3.הזמנת אוהדים להצטלם עם הגביע ולאסור לגעת בו.
כל אלה מראים את היחס לאוהד הפשוט . זה צריך להשתנות.
ועוד אחד בונוס: הורה פלוס 3 ילדים. יש גם כאלה. כדאי גם אותנו להכניס ללקסיקון.
צוות שדים...
-
- קיבל.ה 2013 לייקים
לדעתי לא יהיה אולם חדש והמציאות די תואמת את ההנחה הזו, בעיקר מאז שהפועל עברה לשחק ביד אליהו.Charlie כתב: ↑19 מאי 2025, 12:04ולא יהיה אולם חדש?טכנית לארז כתב:עופר גם אמר שיהיה אולם חדש, שיש פייר פליי, שהוא יקבל את פסק הבורר בבוררות מול העמותה.
פייר פליי ביורוליג? ואין? תחפש ותבדוק ברשת ותגלה מה התקנון אומר וכיצד קבוצות נערכות לכך לעונה הבאה.
פייר פליי ביורוליג? תראה לי קבוצה אחת שנענשה בזה.
-
- קיבל.ה 819 לייקים
גם אני התלוננתי על המחיר.טכנית לארז כתב:האוהד לא אלמוני כ"כ לדעתי לפי הטוויטר, וזה לא רלוונטי אם זה אוהד אלמוני או "אוהד מוכר".
אפילו פה בפורום.
כתבתי שהורידו אותי בלי שביקשתי לשורה שלישית במעבר למנורה והפכו אותי למנוי פלאטינום בעל כורחי ופתאום אני צריך לשלם אלף שקל על 2 וחצי משחקי פלייאוף.
זו חוצפה.
נו, עופר קורא כאן הרי, אתה חושב שהוא יבטל לי את אחד מ-4 המנויים שלי?
במקרה הטוב הוא יבקש לנסות לעזור לי לעלות כמה שורות בעונה הבאה ליציע הכסף באולם 9. במקרה הפחות טוב - הוא יתעלם.
אבל קשה לי להאמין שהוא ינקוט בגישה של - "יקר לך חביבי? המנוי שלך מבוטל, קח את הזיכוי ולך תעשה מנוי באולם היובל, אצל הרצליה זול יותר".
-
- קיבל.ה 819 לייקים
לדעתך לא יהיה אולם ולדעתי כןטכנית לארז כתב:לדעתי לא יהיה אולם חדש והמציאות די תואמת את ההנחה הזו, בעיקר מאז שהפועל עברה לשחק ביד אליהו.Charlie כתב: ↑19 מאי 2025, 12:04ולא יהיה אולם חדש?טכנית לארז כתב:עופר גם אמר שיהיה אולם חדש, שיש פייר פליי, שהוא יקבל את פסק הבורר בבוררות מול העמותה.
בוא נחכה כמה חודשים - יכול להיות שאחד מאיתנו הבין שטעה. כרגע זה בסימן שאלה. אז תן לו קרדיט .
פייר פליי - גם כאן, בוא נחכה ונראה האם בעונה הבאה דובאי או מישהי אחרת תיענש, אם תחרוג.
-
- קיבל.ה 1799 לייקים
מעניין ששנה שעברה עד הדיבור על מעבר ליד אליהו כל הטעויות האלו לא הפריעו לאלו שעכשיו לא מפסיקים לחפש אותו על הטעויות האלו.teknoboy כתב:תלוי מי זה הצד השני שאתה מדבר עליו.רדנקו כתב: ↑19 מאי 2025, 11:36ברור לך שאפשר לומר בדיוק את אותו הדבר גם על הצד השני, נכון?טכנית לארז כתב: ↑19 מאי 2025, 11:16 מזכיר את ערוץ 14.
זה אולי נכון לחלק מאוהדי האולטרס, אבל זה בהחלט לגמרי לא נכון לגבי אנשים שחושבים שעופר יכול גם לטעות לפעמים וזה בסדר לציין את זה.
- iamgabormarton
- קיבל.ה 40 לייקים
-
- קיבל.ה 269 לייקים
היו הרבה פחות טעויות
אולי מעצם העובדה שבתוך המערכת היו הרבה מאוד אנשים שיודעים מה זה הפועל ומכירים את הקהל והקהילה, והיום כולם(מלבד ברגר וישי) לא נמצאים שם.
גם אפשר להתייחס עניינית לטענות שעלו, קרי תקיפת אנשים פרטניים בקהל והפיכתם ל״אנחנו״ נגד ״ההם״, או לניסיון לבטל מנוי לאוהד שכתב ציוץ ביקורתי בטוויטר, ולא להשליך הכל על נושא יד אליהו.
אולי מעצם העובדה שבתוך המערכת היו הרבה מאוד אנשים שיודעים מה זה הפועל ומכירים את הקהל והקהילה, והיום כולם(מלבד ברגר וישי) לא נמצאים שם.
גם אפשר להתייחס עניינית לטענות שעלו, קרי תקיפת אנשים פרטניים בקהל והפיכתם ל״אנחנו״ נגד ״ההם״, או לניסיון לבטל מנוי לאוהד שכתב ציוץ ביקורתי בטוויטר, ולא להשליך הכל על נושא יד אליהו.
-
- קיבל.ה 2344 לייקים
1. אם איים שיפנה למשטרה
2. הוא לא ביטל, אבל נציג מלאן התקשר לאותו אוהד ואמר לו עופר ביקש שאתקשר אלייך, הבנתי שאתה רוצה לבטל את המנוי.
למה הפועל לא הוציאה הודעה רשמית שהיא מאפשרת למי שרוצה לבטל את המנוי ולקבל את כספו בחזרה?
-
- קיבל.ה 2013 לייקים
מה עם האוהד שקיבל נגיחה בגן נר?
אחד המשתמשים פה אמר לי שתכך יהיו צילומים ממצלמות האבטחה.
מסכן מילואמניק, הלך הביתה בוכה במחצית.
אחד המשתמשים פה אמר לי שתכך יהיו צילומים ממצלמות האבטחה.
מסכן מילואמניק, הלך הביתה בוכה במחצית.
- פרימו לוי
- קיבל.ה 1111 לייקים
האינטרס של כולנו זה שעופר פשוט יסתום את הפה שלו לתקופה בלתי מוגבלת וינהל את המועדון בשקט. אבל הוא ילד בן 3 בגדול שנכנס לכל הסיפור הזה כי בבירור יש לו צורך פתולוגי בתשומת לב ואגו עצום מימדים, ולכן אין שום סיכוי שזה יקרה, וקונפטי של חרא מהשיט שואו שלו ימשיך לנשור לנו על הראשים כל עוד הוא במועדון.
-
- קיבל.ה 283 לייקים
בעלים ששופך פה עשרות מיליונים שהביא לנו תואר אחרי 30 שנה, ששם אותנו בצמרת הכדורסל הישראלי ובתמורה יש כמה אוהדים מוכרים וותיקים שמחפשים אותו, כותבים דברים הזוים ומייצרים אופזיציה מגעילה מאוד ברחבי הרשת, אופזיציה שבאה מתוך הקהל שלנו, זה סיטאוציה הזויה ובזויה ביותר.
-
- קיבל.ה 1656 לייקים
לא מדויק.טכנית לארז כתב: ↑19 מאי 2025, 12:04 האוהד לא אלמוני כ"כ לדעתי לפי הטוויטר, וזה לא רלוונטי אם זה אוהד אלמוני או "אוהד מוכר".
הוא כתב שהסיבה היחידה שהוא יגיע למשחקים היא כי הוא כבר קנה את המיני מנוי והוא לא רוצה לצאת מופסד
-
- קיבל.ה 1106 לייקים
עופר בגדול יצא קטנוני אני מסכים.. כאילו אומר ״אה אתה בוכה? בוא קח את הכסף שלך ולך״לירון האדום כתב: ↑19 מאי 2025, 12:241. אם איים שיפנה למשטרה
2. הוא לא ביטל, אבל נציג מלאן התקשר לאותו אוהד ואמר לו עופר ביקש שאתקשר אלייך, הבנתי שאתה רוצה לבטל את המנוי.
למה הפועל לא הוציאה הודעה רשמית שהיא מאפשרת למי שרוצה לבטל את המנוי ולקבל את כספו בחזרה?
אבל מפה ועד להאשים אותו בביטול מנויים למי שמתנגד לו, זה במקרה הטוב טמטום ובמקרה הרע גניבת דעת
-
- קיבל.ה 1106 לייקים
נו אבל ביקשתי ממך לא לקפוץ. שתה כוס מים רגע תירגע, ספור עד 10 ותסדיר נשימהScofield כתב: ↑19 מאי 2025, 11:17חחחחחחחחח שמע אתה ענקXavi כתב: ↑19 מאי 2025, 10:45שמע אני סופר עמוס אבל אפנה כמה דק לענות לךScofield כתב: ↑19 מאי 2025, 08:54
אני קופץ על מה?
שאמרתי שבעלים של קבוצה לא צריך להיות באינטראקציה עם כל אוהד? להעלות סרטון בו הוא מדבר על אוהדים מסוימים?
״מי אמר?״ יש הקלטה שרצה בכל מקום שאותו אוהד הקליט, התקשרו אליו מלאן ואמרו שעופר ביקש שידברו איתו.
אם אני ארצה לבטל מנוי לקבוצה שלי אני אתקשר ללאן ואבטל.
לא אצפה שבעלים של הקבוצה יקרא ציוץ בטוויטר ויבקש שיבטלו לי.
מציקים לו עאלק.
כאילו זה הבעלים הראשון בהיסטוריה שמעבירים עליו ביקורת.יש לך הוכחות שאכן המנוי שלו בוטל?״הוא נעלב ומחליט שהוא פונה ללאן שיבטלו לאוהד מנוי. ״
אז דיברו איתו לגבי זיכוי או שביטלו לו את המנוי? תחליט״מי אמר?״ יש הקלטה שרצה בכל מקום שאותו אוהד הקליט, התקשרו אליו מלאן ואמרו שעופר ביקש שידברו איתו.
זה נקרא לקפוץ
אחרי זה תלך להגיד כמה תומכי האולטראס ו"אנשי האידיאה" מנגנים את מנגישת לא היה ולא נברא והכל סיפורים.
הבן אדם כתב בגלוי שפנה ללאן בבקשה שיבטלו לו את המנוי ויתנו זיכוי על סמך הודעה בטוויטר. בהודעה עצמו הוא רשם שביקש מלאן לבטל את המנוי ולתת לו זיכוי.
לאן פנו לאותו אוהד שהקליט את השיחה ואמרו לו שעופר אמר לבטל לו את המנוי ולזכות אותו.
כשדיברו איתו באותה שיחה מוקלטת שרצה בכל מקום אפשרי בערך האוהד אומר שהוא רוצה לראות את הקבוצה שלו ולא ביקש לבטל שום דבר.
הכל מפורסם לעיני כל.
מה יש להחליט? דיברו איתו, במטרה לבטל לו את המנוי, ולתת זיכוי (אם לא הבנת השניים לא סותרים זה את זה).
אם אתה לא רואה בעייתיות בזה שלאן פונים לאוהד כדי לבטל לו את המנוי (עם זיכוי) בלי שבכלל ביקש, אחרי הוראה של הבעלים שנעלב מתגובה כלשהיא/לא הייתה נראית לו תגובה כלשהיא של אוהד מהשורה בטוויטר.
אני בא למשחקים, אבל אני לא הולך כמו עיוור ומנסה להצדיק כל דבר שעופר ינאי עושה.
שאלו אותו אם הוא מעוניין לבטל, מעיין כאילו הטבה (במסווה של עקיצה) כי הוא התבכיין על הכסף שלו
עופר עקץ אותו ואותו אוהד התקפל עם הזנב בין הרגליים (לא רצית הרי שנבטל לך את המנוי ולקבל את הכסף חזרה?)
קאפיש?
-
- קיבל.ה 1433 לייקים
יש את מורן מאירי ושמעון מזרחי שילשינו עלינו בסוגיית הפייר פליי. איך לא העלית את זה?טכנית לארז כתב:לדעתי לא יהיה אולם חדש והמציאות די תואמת את ההנחה הזו, בעיקר מאז שהפועל עברה לשחק ביד אליהו.Charlie כתב: ↑19 מאי 2025, 12:04ולא יהיה אולם חדש?טכנית לארז כתב:עופר גם אמר שיהיה אולם חדש, שיש פייר פליי, שהוא יקבל את פסק הבורר בבוררות מול העמותה.
Sent from my iPhone using Tapatalk
- Scofield
- קיבל.ה 247 לייקים
אשכרה מתגובה לתגובה זה הופך להיות יותר מביךXavi כתב: ↑19 מאי 2025, 13:10נו אבל ביקשתי ממך לא לקפוץ. שתה כוס מים רגע תירגע, ספור עד 10 ותסדיר נשימהScofield כתב: ↑19 מאי 2025, 11:17חחחחחחחחח שמע אתה ענק
אחרי זה תלך להגיד כמה תומכי האולטראס ו"אנשי האידיאה" מנגנים את מנגישת לא היה ולא נברא והכל סיפורים.
הבן אדם כתב בגלוי שפנה ללאן בבקשה שיבטלו לו את המנוי ויתנו זיכוי על סמך הודעה בטוויטר. בהודעה עצמו הוא רשם שביקש מלאן לבטל את המנוי ולתת לו זיכוי.
לאן פנו לאותו אוהד שהקליט את השיחה ואמרו לו שעופר אמר לבטל לו את המנוי ולזכות אותו.
כשדיברו איתו באותה שיחה מוקלטת שרצה בכל מקום אפשרי בערך האוהד אומר שהוא רוצה לראות את הקבוצה שלו ולא ביקש לבטל שום דבר.
הכל מפורסם לעיני כל.
מה יש להחליט? דיברו איתו, במטרה לבטל לו את המנוי, ולתת זיכוי (אם לא הבנת השניים לא סותרים זה את זה).
אם אתה לא רואה בעייתיות בזה שלאן פונים לאוהד כדי לבטל לו את המנוי (עם זיכוי) בלי שבכלל ביקש, אחרי הוראה של הבעלים שנעלב מתגובה כלשהיא/לא הייתה נראית לו תגובה כלשהיא של אוהד מהשורה בטוויטר.
אני בא למשחקים, אבל אני לא הולך כמו עיוור ומנסה להצדיק כל דבר שעופר ינאי עושה.
שאלו אותו אם הוא מעוניין לבטל, מעיין כאילו הטבה (במסווה של עקיצה) כי הוא התבכיין על הכסף שלו
עופר עקץ אותו ואותו אוהד התקפל עם הזנב בין הרגליים (לא רצית הרי שנבטל לך את המנוי ולקבל את הכסף חזרה?)
קאפיש?
הפועל זה מיום הולדתי
הפועל תל אביב עד יום מותי
השורה הקבועה
הפועל תל אביב עד יום מותי
השורה הקבועה
-
- קיבל.ה 583 לייקים
יש משהו שהוא עשה שאתה כן מעריך? לא משתחווה ולא מתבטל. סה"כ מפרגן ומעריך.טכנית לארז כתב: ↑19 מאי 2025, 11:59 עופר גם אמר שיהיה אולם חדש, שיש פייר פליי, שהוא יקבל את פסק הבורר בבוררות מול העמותה.
כי זה סבבה לבקר אותו- כרגע למשל על מחירים מוגזמים, והתנצחויות מיותרות בסושיאל. אבל נדמה לי שרוב הזמן אתה רק מחפש אותו. אולי אני מגזים, אולי אני טועה, אבל בהודעות האחרונות שלך אתה רק מנגח אותו.
- רדנקו
- קיבל.ה 1627 לייקים
לזה בדיוק התכוונתי.teknoboy כתב: ↑19 מאי 2025, 11:40תלוי מי זה הצד השני שאתה מדבר עליו.רדנקו כתב: ↑19 מאי 2025, 11:36ברור לך שאפשר לומר בדיוק את אותו הדבר גם על הצד השני, נכון?טכנית לארז כתב: ↑19 מאי 2025, 11:16 מזכיר את ערוץ 14.
אבל זה נכון גם לצד השני.
בכל צד יש פה אנשים שמבחינתם הצד שלהם לא יכול לטעות והצד השני לא יכול לעשות דבר שהוא טוב.
רק שחור ולבן.
- teknoboy
- קיבל.ה 1839 לייקים
לא כזה מעניין, כי גם כמות הטעויות וגם הרמה שלהן הולכות ומתגברות.
מזמין אותך לבחון את ההתנהלות של המועדון מול האוהדים משנה שעברה ועד היום (ולא רק מול האולטרס, הרי הבלגנים שקורים כרגע לא רלוונטיים להם בכלל, רק לאוהדים שכן באים ליד אליהו).
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
- רדנקו
- קיבל.ה 1627 לייקים
לא בטוח שהרמה מתגברת השנה.
פשוט בגלל הכמות של הטעויות השנה אנחנו כבר שוכחים את מה שקרה בתחילתה.
פשוט בגלל הכמות של הטעויות השנה אנחנו כבר שוכחים את מה שקרה בתחילתה.
לא נוהג לכתוב בפורום אבל אחרוג ממנהגי כי אני מרגיש שאנחנו לקראת התרסקות ובגלל שאני מבין שעופר קורא פה בתקווה שיקרא תהודעה.
לפני שאתחיל לרשום מה שאני חושב חשוב לי להגיד לעופר תודה ולהודות לו על החזון ועל ההשקעה להגשמת החזון.
אבל בתקופה האחרונה ובשבוע האחרון בפרט יש תחושה של סחרור ולא במובן הטוב של המילה.
קודם כל הנושא הכרטיסים
בדרייב אין היו לנו בערך 3000 מנויים אולי קצת יותר שחלק מסויים ולא קטן ממנו לא מגיע ליד אליהו.
זאת אומרת שבשביל סולד אווט בנוקיה צריך למכור בערך 7000 כרטיסים נוספים מעבר למי שהיה מנוי והיה כבר חלק ממעגל המשחקים - בתוך זמן קצר של שנה.
לא דבר פשוט בכלל בזמן מחאה שגורמת להרבה אנשים לא להגיע כל עוד האולטראס לא מגיעים.
אז לדעתי בשביל שזה יקרה צריך אחד משני הדברים הבאים:
-לא יודע איך אבל לעשות סולחה שתחבר מחדש את כולם
- במידה והדבר הראשון לא מתאפשר אז להבין שבשנתיים הקרובות צריך למכור כרטיסים בזול כדיי להגדיל את כמות האוהדים ולהגיע לאנשים שעד העונה לא היו רגילים להגיע כשגרה למשחקים.
מי שחושב שבזמן המחאה הוא יצליח למלא את נוקיה במחירים של 100 שקל וצפונה לא מבין את המצב ועתיד להתאכזב - גם אם מדובר במשחק גדול.
דבר אחרון
בחיאת בבקשה די עם הפילוג בתוך הקהל זה לא יוביל למקום טוב.
עם מי שאפשר לדבר תנסה לדבר ועם מי שלא פשוט תתעלם.
לפני שאתחיל לרשום מה שאני חושב חשוב לי להגיד לעופר תודה ולהודות לו על החזון ועל ההשקעה להגשמת החזון.
אבל בתקופה האחרונה ובשבוע האחרון בפרט יש תחושה של סחרור ולא במובן הטוב של המילה.
קודם כל הנושא הכרטיסים
בדרייב אין היו לנו בערך 3000 מנויים אולי קצת יותר שחלק מסויים ולא קטן ממנו לא מגיע ליד אליהו.
זאת אומרת שבשביל סולד אווט בנוקיה צריך למכור בערך 7000 כרטיסים נוספים מעבר למי שהיה מנוי והיה כבר חלק ממעגל המשחקים - בתוך זמן קצר של שנה.
לא דבר פשוט בכלל בזמן מחאה שגורמת להרבה אנשים לא להגיע כל עוד האולטראס לא מגיעים.
- במידה והדבר הראשון לא מתאפשר אז להבין שבשנתיים הקרובות צריך למכור כרטיסים בזול כדיי להגדיל את כמות האוהדים ולהגיע לאנשים שעד העונה לא היו רגילים להגיע כשגרה למשחקים.
מי שחושב שבזמן המחאה הוא יצליח למלא את נוקיה במחירים של 100 שקל וצפונה לא מבין את המצב ועתיד להתאכזב - גם אם מדובר במשחק גדול.
דבר אחרון
- מילפורד
- קיבל.ה 2421 לייקים
נו באמת , נחדד , אם מנוי (או במקרה הנוכחי כרטיס) עולה X , וצריך להוסיף עליו כדי לשדרג את הקבוצה (אז חמישה זרים , היום לשלם הרבה לזרים האלה) , אז יכלת לבחור כמה להוסיף על הX ששילמת ועכשיו התוספת מגולמת במחיר בלי יכולת להגיד "אני לא רוצה לממן חוזה של מיציץ , מספיק לי אניס".iamgabormarton כתב: ↑19 מאי 2025, 12:20אין את הבחירה? מחייבים אותך לעשות מנוי?
שכן יכלת להגיד בקמפיין החמישה זרים ועדיין להיות מנוי.
אגב , באופן כללי לגבי המחירים , לטעמי איפה שזה הכי קיצוני זה ביציע הזהב שעבר הסבה ברמת המחיר ליציע הפלטינום (ואולי ספציפית אנשים בודדים כמו @Charlie שהוסבו מכסף לזהב במעבר ועכשיו הוקפצו לפלטינום) , אבל כמו שנאמר פה , לקראת שנה הבאה צריך ככל הנראה למצוא פיתרון למעבר בין יציעים כדי שכל אחד מהמנויים הקיימים ימצא את עצמו ברמת מחיר/נוחות שמתאימה לו.
-
- קיבל.ה 819 לייקים
אני ממש מקווה שיאפשרו לי לעלות כמה שורות למעלה. אחרת לצערי לא אחדש מנוי.מילפורד כתב:נו באמת , נחדד , אם מנוי (או במקרה הנוכחי כרטיס) עולה X , וצריך להוסיף עליו כדי לשדרג את הקבוצה (אז חמישה זרים , היום לשלם הרבה לזרים האלה) , אז יכלת לבחור כמה להוסיף על הX ששילמת ועכשיו התוספת מגולמת במחיר בלי יכולת להגיד "אני לא רוצה לממן חוזה של מיציץ , מספיק לי אניס".
שכן יכלת להגיד בקמפיין החמישה זרים ועדיין להיות מנוי.
אגב , באופן כללי לגבי המחירים , לטעמי איפה שזה הכי קיצוני זה ביציע הזהב שעבר הסבה ברמת המחיר ליציע הפלטינום (ואולי ספציפית אנשים בודדים כמו [mention]Charlie[/mention] שהוסבו מכסף לזהב במעבר ועכשיו הוקפצו לפלטינום) , אבל כמו שנאמר פה , לקראת שנה הבאה צריך ככל הנראה למצוא פיתרון למעבר בין יציעים כדי שכל אחד מהמנויים הקיימים ימצא את עצמו ברמת מחיר/נוחות שמתאימה לו.
בכלל, אני מסכים שאנשים הבינו איפה נכון להם יותר לשבת ושתתאפשר נדידת אוהדים לקראת העונה הבאה
-
- קיבל.ה 283 לייקים
אתה מרגיש שאנחנו לקראת התרסקות כי יש כמה אנשים ברשת שעושים הרבה הרבה הרבה רעש נגד עופראיש גדול כתב: ↑19 מאי 2025, 15:01 לא נוהג לכתוב בפורום אבל אחרוג ממנהגי כי אני מרגיש שאנחנו לקראת התרסקות ובגלל שאני מבין שעופר קורא פה בתקווה שיקרא תהודעה.
קודם כל הנושא הכרטיסים
דבר אחרון
בנתיים עופר מדבר על תקציב של 160 מיליון ויש כמה שמדברים שהוא בעלים גרוע....עצוב עצוב
Adom_Adom כתב: ↑19 מאי 2025, 15:17אתה מרגיש שאנחנו לקראת התרסקות כי יש כמה אנשים ברשת שעושים הרבה הרבה הרבה רעש נגד עופראיש גדול כתב: ↑19 מאי 2025, 15:01 לא נוהג לכתוב בפורום אבל אחרוג ממנהגי כי אני מרגיש שאנחנו לקראת התרסקות ובגלל שאני מבין שעופר קורא פה בתקווה שיקרא תהודעה.
קודם כל הנושא הכרטיסים
דבר אחרון
בנתיים עופר מדבר על תקציב של 160 מיליון ויש כמה שמדברים שהוא בעלים גרוע....עצוב עצוב
עופר בעצמו דיבר ואמר שאם לא יהיה סולד אווט בשישי אז תהיה בעיה.
עופר מדבר על תקציב 160 מיליון אבל באותה מידה גם בונה על כמות מנויים גבוהה במחירים יקרים.
לתחושתי הוא לא מבין את המצב וגם לא כמה המחאה פוגעת בכמות אנשים שמגיעה למשחקים.
ואם נשים רגע את נושא הכרטיסים בצד , אני בעד עופר מעריך אותו מאוד על ההשקעה ואני מגיע לנוקיה אבל עדין ההתנהגות שלו בחלק גדול מהמקרים קשה לי.
לא הכל זה שחור או לבן
- גביזון
- קיבל.ה 3117 לייקים
מהבוקר אני שומע פה זעקות שבר שעופר ביטל לאוהד את המנוי, איבד את זה, ונקם באוהד, נשמע לי הזוי.
עכשיו מתברר שאוהד שלא היה מרוצה ממחיר המנוי שקנה פנה בחוסר שביעות רצון, עופר סידר לו פריווילגיה שאין לאף אחד מאיתנו שיוכל לבטל את המנוי(אשכרה).
התקשרו אליו מלאן בשביל לעזור לו עם זה, האוהד לא רצה לבטל את המנוי, לא ביטלו שום מנוי, וזהו?
אפשר להבין איפה עופר נקם פה באוהד וביטל את המנוי שלו !!!!!!!!!!!!!!!!!!1111111111111111111
כי באמת זה נשמע לי הוזי ועכשיו אני מבין שטוחנים פה מים כל היום על משהו שהחלטתם שקרה

או שנח לכם להמציא שקרה.
-
- קיבל.ה 2013 לייקים
"עופר סידר לו פריווילגיה"
"התקשרו אליו מלאן בשביל לעזור לו עם זה"
חח
"התקשרו אליו מלאן בשביל לעזור לו עם זה"
חח
- גביזון
- קיבל.ה 3117 לייקים
עופר ביטל מנוי!!!!!!!!111111
עופר לא נפגש עם ספרא!!!!1111
הקבוצה לא תזכה בשום תואר עם עופררר!!!!!!1111
זה מה שזכור לי בשלוף
אפשר להמציא מה שרוצים, זה מתברר הכל כקשקוש במקרה הטוב ושקר במקרה הרע, לא לקחת אחריות על כלום כבר שנה, זה מאד פשוט, קל, מטומטם וחסר ערך.
תמשיך להשקיע ולהפציץ עחיייייי
עופר לא נפגש עם ספרא!!!!1111
הקבוצה לא תזכה בשום תואר עם עופררר!!!!!!1111
זה מה שזכור לי בשלוף

אפשר להמציא מה שרוצים, זה מתברר הכל כקשקוש במקרה הטוב ושקר במקרה הרע, לא לקחת אחריות על כלום כבר שנה, זה מאד פשוט, קל, מטומטם וחסר ערך.
תמשיך להשקיע ולהפציץ עחיייייי