הסקר
- מילפורד
- קיבל.ה 3550 לייקים
חולון לדעתי עדיין לא מספיק גדול בשביל יורוליג.
למעט ההחרגה שמונאקו קיבלו, אבל גם זה לא בטוח שיחזיק מים.
למעט ההחרגה שמונאקו קיבלו, אבל גם זה לא בטוח שיחזיק מים.
-
ההוא מפעם
- קיבל.ה 351 לייקים
מותר להגיד שאני לא יודע ?
הקריאה הפתאומית הזאת להצבעה בלבלה אותי לגמרי
אני מסתובב בהרגשה שיש פה משהוא שאני מפספס
אני רואה פה את כולם רצים ונחרצים אז זה כנ רק אני
הקריאה הפתאומית הזאת להצבעה בלבלה אותי לגמרי
אני מסתובב בהרגשה שיש פה משהוא שאני מפספס
אני רואה פה את כולם רצים ונחרצים אז זה כנ רק אני
למרות החתמות יוקרתיות של עופר השחקן הכי משפיע בהפועל הוא סאבו טאז
לא
בכדורגל התפיסה היא שהמועדון צריך להיות תחרותי בצמרת הגבוהה ולכן גם אם הבעלים ינחית 11 שכירי חרב כולל 8 זרים בזמן שקבוצת הנוער תיסגר, אצל הרוב המוחלט של האוהדים זה לא יזיז ולא יעלה כל מיני קישקושים על "קהילות" ו"פרויקטים חברתיים".
בכדורסל השתרשה ההבנה שאנחנו לא מןעדון תחרותי ולכן אין שום צורך בבעלים עם כסף (מספיק עמותה נחמדת עם כמה תורמים)
-
תא מרבוטא
- קיבל.ה 876 לייקים
אבל האולטרס אותו אולטרסpogi כתב: ↑21 פברואר 2026, 07:53לא
בכדורגל התפיסה היא שהמועדון צריך להיות תחרותי בצמרת הגבוהה ולכן גם אם הבעלים ינחית 11 שכירי חרב כולל 8 זרים בזמן שקבוצת הנוער תיסגר, אצל הרוב המוחלט של האוהדים זה לא יזיז ולא יעלה כל מיני קישקושים על "קהילות" ו"פרויקטים חברתיים".
בכדורסל השתרשה ההבנה שאנחנו לא מןעדון תחרותי ולכן אין שום צורך בבעלים עם כסף (מספיק עמותה נחמדת עם כמה תורמים)
וזה מה שמראה שאין כאן שום עניין אידיאולוגיהתא מרבוטא כתב: ↑21 פברואר 2026, 08:14אבל האולטרס אותו אולטרסpogi כתב: ↑21 פברואר 2026, 07:53לא
בסך הכל משתמשים בהם כאן ככלי כדי לחזור לנהל
פוליטיקה טההורה
- מילפורד
- קיבל.ה 3550 לייקים
אני חושב שעוד בערך 10 הצבעות אפשר יהיה להגיד שהסקר פה צפוי להיות מדגם מייצג.
ולמרות שמישהו אמר שהיה צריך להפריד את השאלות, אני חושב שגם בניסוח הזה אפשר בקלות לנתח את הנתונים בנפרד לכל שאלה ולראות:
בערך 55% מעדיפים להעביר את משחקי הליגה לדרייב אין.
בערך 85% (שזה בשכונה של האחוזים שהצביעו בעד העברת 51% הבעלות לעופר) מעדיפים יד אליהו על ירושלים ביורוליג.
לגבי משחקי הליגה , הייתי מעדיף שזה יוכרע ברוב יותר חד משמעי.
אולי זה נכון להניח שכל מי שלא הצביע מסיבה שהיה אמור לתאר (ואף אחד מהארבעה שהצביעו את זה לא עשה) מעדיף דרייב אין (אגב, בסיכום שעשיתי ליורוליג, אם כתבתי 85% בעד יד אליהו זה כמו להגיד 15% בעד ירושלים , מה ששם את הרביעיה הזאת בארנה, אז זה סביר להעביר אותם גם לדרייב אין בליגה).
שזה שם את מי שבעד לחזור לדרייב אין בליגה ב60% בערך, שזה כבר רוב יותר משמעותי.
ולמרות שמישהו אמר שהיה צריך להפריד את השאלות, אני חושב שגם בניסוח הזה אפשר בקלות לנתח את הנתונים בנפרד לכל שאלה ולראות:
בערך 85% (שזה בשכונה של האחוזים שהצביעו בעד העברת 51% הבעלות לעופר) מעדיפים יד אליהו על ירושלים ביורוליג.
אולי זה נכון להניח שכל מי שלא הצביע מסיבה שהיה אמור לתאר (ואף אחד מהארבעה שהצביעו את זה לא עשה) מעדיף דרייב אין (אגב, בסיכום שעשיתי ליורוליג, אם כתבתי 85% בעד יד אליהו זה כמו להגיד 15% בעד ירושלים , מה ששם את הרביעיה הזאת בארנה, אז זה סביר להעביר אותם גם לדרייב אין בליגה).
-
Red_man
- קיבל.ה 2244 לייקים
אני חושב שיש רוב די ברור לדרייב אין בליגה יורוליג יד אליהו לפי נתוני הסקר גם בלי שאר הפלפולים. כבר אמרתי שאני אדיש ל1 ו2 רק מסקרן אותי לדעת איך אמורים למכור מנויים לדרייב אין. גם אחרי כל הבלאגן עדיין רוב הקהל מוכן לשחק ביד אליהו בקונסטלציה כזאת או אחרת.מילפורד כתב: ↑21 פברואר 2026, 09:51 אני חושב שעוד בערך 10 הצבעות אפשר יהיה להגיד שהסקר פה צפוי להיות מדגם מייצג.
-
Maor
- קיבל.ה 265 לייקים
אלה שמצביעים לדרייב אין בליגה,
מה הפתרון שלכם לזכאות למנויים שנה הבאה?
מה הפתרון שלכם לזכאות למנויים שנה הבאה?
-
nirgo
- קיבל.ה 638 לייקים
-
ברנדון מלכה
- קיבל.ה 83 לייקים
האם הסקר הזה היה מתפרסם אם הפועל היתה מנצחת ואטרקטיבית?
האם היה בו צורך?
האם אין פה נסיון "לפתור" בעיה מקצועית (ניהול הסגל, הישראלים, המאמן) בדרכים שאינן מקצועיות?
האם מכבי ממלאת את מנורה במשחקים משמימים בליגה? האם הם חשבו אי פעם לשחק במתנס בגלל זה?
מה זה אומר עלינו, שיש לנו פוטנציאל קהל גדול מאוד, שבתקופה פחות טובה מקצועית אנחנו רצים לצמצם את האולם במקום לנסות לפתור את הבעיה ולמצות את הפוטנציאל?
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
האם היה בו צורך?
האם אין פה נסיון "לפתור" בעיה מקצועית (ניהול הסגל, הישראלים, המאמן) בדרכים שאינן מקצועיות?
האם מכבי ממלאת את מנורה במשחקים משמימים בליגה? האם הם חשבו אי פעם לשחק במתנס בגלל זה?
מה זה אומר עלינו, שיש לנו פוטנציאל קהל גדול מאוד, שבתקופה פחות טובה מקצועית אנחנו רצים לצמצם את האולם במקום לנסות לפתור את הבעיה ולמצות את הפוטנציאל?
-
אדום ותיק
- קיבל.ה 1166 לייקים
ה"שקט התעשיתי" בכדורגל נובע מהטבות כלכליות שהאולטראס מקבלים , כנראה, מההנהלה. בדומה לאירגון המקביל במכבי ובקבוצות אחרות.תא מרבוטא כתב: ↑21 פברואר 2026, 08:14אבל האולטרס אותו אולטרסpogi כתב: ↑21 פברואר 2026, 07:53לא
בכדורסל, מרגע שחתכו, כנראה, את ההטבות כלכליות האולטראס נחרצים נגד עופר.
יד אליהו הוא תירוץ. המאבק הוא בגלל שהזיזו את הגבינה.
ולכן שום סקר לא יעזור. רק עזיבה של עופר תשכנע את המתנגדים.
כמו כן, שיפור ההישגיות, ניצחונות בליגה וביורוליג, יחזיר כנראה את אלה שקנו מנויים ולא באים "כי אין אוירה".
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
- מילפורד
- קיבל.ה 3550 לייקים
-
ברנדון מלכה
- קיבל.ה 83 לייקים
איזה שטויות. זה לא נורמלי
-
הוקיץ'
- קיבל.ה 8159 לייקים
אירוניה במיטבה.
-
ההוא מפעם
- קיבל.ה 351 לייקים
מפתיעה אותי ההתייחסות הסטטיסטית שלך.מילפורד כתב: ↑21 פברואר 2026, 09:51 אני חושב שעוד בערך 10 הצבעות אפשר יהיה להגיד שהסקר פה צפוי להיות מדגם מייצג.
עוד 10 הצבעות אני מבין עשויות לתת לך גודל של מדגם תקן אותי עם אני טועה
אבל השאלה היא אם המדגם בפורום שדים הוא מדגם בלתי תלוי
האם האנשים ש"שמבזבזים" את זמן בפורום הפועל ועל כן גם חשופים למגוון הדעות והמידע מייצגים את כלל האוהדים ?
אני מבין ממך שבעבר זה שיקף את התוצאה אבל זה קצת מזכיר שפעם היה בי"ס בר"ג שייחסו לו ניבוי של תוצאות הבחירת.
אני לא חס וחלילה שולל כי באמת שאין לי מושג
זה פשוט נראה לי פחות "מדעי"
- מילפורד
- קיבל.ה 3550 לייקים
ניסיתי להבהיר בתחילת ההודעה שמדובר דעה אישית שלי, וגם אז הוספתי את המילה ״צפוי״ בכדי להבהיר שלא מדובר במשהו מחייב ו/או נכון סטטיסטית.
זה ניתוח שלי אל מול הציפיות שלי מסקרים פה בהתאם להיסטוריה.
אין לקחת מהאמור כתחזית כלשהיא למה יהיו התוצאות בפועל בלי שום ציפייה למתאם שגיאה סטטיסטית כזה או אחר.
זה ניתוח שלי אל מול הציפיות שלי מסקרים פה בהתאם להיסטוריה.
אין לקחת מהאמור כתחזית כלשהיא למה יהיו התוצאות בפועל בלי שום ציפייה למתאם שגיאה סטטיסטית כזה או אחר.
-
D&3
- קיבל.ה 1653 לייקים
לא רק שהפורום הוא לא מדגם מייצג של אוהדי הפועל (או בעלי זכות הצבעה), גם הסקר הזה הוא ככל הנראה לא מדגם מייצג אפילו של הפורום
-
Xavi
- קיבל.ה 1763 לייקים
העמדה שלי ברורה לגבי מה שאני חושב בנוגע לאיזה אולם לשחק אבל דבר אחד אני מייחל ומצפה לו - לא משנה מה יהיו התוצאות ואיפה נשחק, שהסקר הזה יסיים את השיח והביקורת המתישים בנושא הזה אחת ולתמיד
אין פה שום אירוניה פשוט אי אפשר ללכת עם הראש בקיר , ולהתעלם מכמות הקהל שמגיע או לא מגיע.
-
הוקיץ'
- קיבל.ה 8159 לייקים
האירוניה היא בכך שהאולטראס הפך את ההתנגדות ליד אליהו לסלע קיומנו ונתלה בין היתר בזכות הווטו של העמותה על החלפת אולם ביתי. כמובן שאף אחד לא מדבר על כך שזכות הווטו קיימת מלכתחילה כזכר להנהלות בשנות התשעים שהיו מעבירות דרבים ליד אליהו לשם רווח כלכלי על חשבון הצלחה ספורטיבית.
העובדה שעכשיו העברת משחקים גדולים ליד אליהו מועלית כאופציית פשרה היא משעשעת ואירונית, עבורי.
ההתנגדות ליד אליהו היית נכונה הסטורית כאשר היינו פושטי יד וניסו לקושש כמה לירות , היום זה לא המצב . אבל האולם הזה גדול על הקהל שלנו ברוב המשחקים היום . בטח כאשר חלקים בקהל מחרימיםהוקיץ' כתב: ↑21 פברואר 2026, 15:34האירוניה היא בכך שהאולטראס הפך את ההתנגדות ליד אליהו לסלע קיומנו ונתלה בין היתר בזכות הווטו של העמותה על החלפת אולם ביתי. כמובן שאף אחד לא מדבר על כך שזכות הווטו קיימת מלכתחילה כזכר להנהלות בשנות התשעים שהיו מעבירות דרבים ליד אליהו לשם רווח כלכלי על חשבון הצלחה ספורטיבית.
העובדה שעכשיו העברת משחקים גדולים ליד אליהו מועלית כאופציית פשרה היא משעשעת ואירונית, עבורי.
-
אוהד כורסא
- קיבל.ה 858 לייקים
אם האווירה בכדורסל הייתה חיובית וסביב כל שחקן טופ יורוליג היה הייפ כמו שיש כשאיזה שחקן כישרוני מקפריסין חותם בכדורגל ולא היה חרם אנחנו מביאים 6 כל משחק בקלות.shaar7_12 כתב: ↑21 פברואר 2026, 16:51ההתנגדות ליד אליהו היית נכונה הסטורית כאשר היינו פושטי יד וניסו לקושש כמה לירות , היום זה לא המצב . אבל האולם הזה גדול על הקהל שלנו ברוב המשחקים היום . בטח כאשר חלקים בקהל מחרימיםהוקיץ' כתב: ↑21 פברואר 2026, 15:34האירוניה היא בכך שהאולטראס הפך את ההתנגדות ליד אליהו לסלע קיומנו ונתלה בין היתר בזכות הווטו של העמותה על החלפת אולם ביתי. כמובן שאף אחד לא מדבר על כך שזכות הווטו קיימת מלכתחילה כזכר להנהלות בשנות התשעים שהיו מעבירות דרבים ליד אליהו לשם רווח כלכלי על חשבון הצלחה ספורטיבית.
נערך לאחרונה על ידי אוהד כורסא ב 22 פברואר 2026, 00:47, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
רק הפועל
- קיבל.ה 3051 לייקים
חייב לדעת מי האוהד הנהדר שבחר "ששרף המועדון "
-
ההוא מפעם
- קיבל.ה 351 לייקים
- red in blood
- קיבל.ה 724 לייקים
נניח שחוזרים לדרייב אין -
האם זה אומר שאנחנו מסתפקים באולם שקטן לנו עד שיתחיל השיפוץ המיוחל?
או שזה אומר שאנחנו אומרים שיש קרע כרגע ויד אליהו (בין השאר) מרחיק אוהדים, אבל אם בעתיד זה ייפתר ויהיה שוב עומס אוהדים ורשימות המתנה למנויים - יעברו שוב?
כלומר - האם זה הייתה הצבעה על איפה נשחק בעונה הבאה, ולא מעבר, או הצבעה על עמדת המועדון על איפה צריך לשחק?
האם זה אומר שאנחנו מסתפקים באולם שקטן לנו עד שיתחיל השיפוץ המיוחל?
או שזה אומר שאנחנו אומרים שיש קרע כרגע ויד אליהו (בין השאר) מרחיק אוהדים, אבל אם בעתיד זה ייפתר ויהיה שוב עומס אוהדים ורשימות המתנה למנויים - יעברו שוב?
כלומר - האם זה הייתה הצבעה על איפה נשחק בעונה הבאה, ולא מעבר, או הצבעה על עמדת המועדון על איפה צריך לשחק?
"אנחנו אולי קהל פרובוקטיבי, קהל שנון, קהל עם לשון חריפה וחדה, ולפעמים חסרת רחמים, אבל אנחנו לא גזענים."
- עומר חרמש ז״ל
- עומר חרמש ז״ל
- Red Wolf
- קיבל.ה 1724 לייקים
התלבטתי הרבה ובסוף הצבעתי ליד אליהו שניהם
אבל אחרי המשחק אתמול, לדעתי צריך לחזור לדרייב אין
אם גם מול חולון אנחנו לא יכולים להביא כמות נורמלית של אוהדים, אז באמת שאין טעם להשאר ביד אליהו בליגה
אבל אחרי המשחק אתמול, לדעתי צריך לחזור לדרייב אין
אם גם מול חולון אנחנו לא יכולים להביא כמות נורמלית של אוהדים, אז באמת שאין טעם להשאר ביד אליהו בליגה
-
ברנדון מלכה
- קיבל.ה 83 לייקים
מעניין איך היו התוצאות אם היתה אופציה של להישאר ביד אליהו ולהחליף מאמן
-
אדום ותיק
- קיבל.ה 1166 לייקים
הערכה אישית שלי:
לא חשוב מה יהיה בסקר. ההתנכרות של חלק מהאוהדים לקבוצה תימשך.
רק הליכה של עופר תשנה את דעתם. מקווה מאד שלא ישבר.
המתקפה עליו ועל הפועל מצד התשחורת, והכתבלבים, בעידוד מסיבי של "אוהדינו" תימשך.
מקווה מאד שהקבוצה תדע להעלות את עצמה מהבור שאליה נכנסה באמצעות אנרגיות פנימיות ומוטיבציה. (המשחק אמש מראה שאנחנו עוד לא שם).
לצערי, דחיפה מהאוהדים הקבוצה הזאת לא תקבל.
לא חשוב מה יהיה בסקר. ההתנכרות של חלק מהאוהדים לקבוצה תימשך.
רק הליכה של עופר תשנה את דעתם. מקווה מאד שלא ישבר.
המתקפה עליו ועל הפועל מצד התשחורת, והכתבלבים, בעידוד מסיבי של "אוהדינו" תימשך.
מקווה מאד שהקבוצה תדע להעלות את עצמה מהבור שאליה נכנסה באמצעות אנרגיות פנימיות ומוטיבציה. (המשחק אמש מראה שאנחנו עוד לא שם).
לצערי, דחיפה מהאוהדים הקבוצה הזאת לא תקבל.
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!
-
אוהד כורסא
- קיבל.ה 858 לייקים
פנייה לאנשי אמרו לו ושאר אנשי הביניים שיש להם השפעה כלשהי - זו שעתכם הגדולה לפני שהמועדון הזה הולך פייפן.
ניתנה פה יד אמיתית, חייבת להיות מושטת יד אחות. עדיף לטעות שוב מאשר שהמועדון הזה ייחרב.
ניתנה פה יד אמיתית, חייבת להיות מושטת יד אחות. עדיף לטעות שוב מאשר שהמועדון הזה ייחרב.
-
Red_man
- קיבל.ה 2244 לייקים
לפחות את חלק מאנשי אמרו לו ראיתי באופן קבוע ביד אליהו. חלקם מטרות אישות למתקפות מצד המתנגדים למעבר ככה שהם לא הבעיה ולצערם לא יכולים להיות חלק מהפיתרון כי הצד השני מנגח אותםאוהד כורסא כתב: ↑22 פברואר 2026, 10:12 פנייה לאנשי אמרו לו ושאר אנשי הביניים שיש להם השפעה כלשהי - זו שעתכם הגדולה לפני שהמועדון הזה הולך פייפן.
-
Red_man
- קיבל.ה 2244 לייקים
אפשר לראות את התגובת ולהבין שכלום לא יעזור כבר. תכלס האופציה של חלק מהאנשים וזה חלק לא מבוטל זה שישרף המועדון.
-
אוהד כורסא
- קיבל.ה 858 לייקים
לא אמרתי שזה לא יהיה קשה. אמרתי שזה חשוב.Red_man כתב: ↑22 פברואר 2026, 12:53לפחות את חלק מאנשי אמרו לו ראיתי באופן קבוע ביד אליהו. חלקם מטרות אישות למתקפות מצד המתנגדים למעבר ככה שהם לא הבעיה ולצערם לא יכולים להיות חלק מהפיתרון כי הצד השני מנגח אותםאוהד כורסא כתב: ↑22 פברואר 2026, 10:12 פנייה לאנשי אמרו לו ושאר אנשי הביניים שיש להם השפעה כלשהי - זו שעתכם הגדולה לפני שהמועדון הזה הולך פייפן.
-
redead
- קיבל.ה 789 לייקים
אז נחליף את ה2500 נאמנים של היום ביד אליהו לטובת 2500 אחרים בדרייב אין ונמשיך עם כל הטרללת אולטרס הזאת עדיין ?
ובכל מקרה, אני מאוד מאוד מקווה שהמועדון הולך לתת קדימות מנויים לאלה שכן הגיעו השנה למשחקים בית וחוץ.
ממש אין סיבה שהם ישארו מאחור
ובכל מקרה, אני מאוד מאוד מקווה שהמועדון הולך לתת קדימות מנויים לאלה שכן הגיעו השנה למשחקים בית וחוץ.
ממש אין סיבה שהם ישארו מאחור
-
אוהד כורסא
- קיבל.ה 858 לייקים
-
Red_man
- קיבל.ה 2244 לייקים
עזוב נו קוראים להם ועוזריהם זה חסר סיכוי. בכללי צריך להשלים עם המציאות ולהבין שרוב הסיכויים שאין פיתרון ושזה יגמר רע. עכשיו אפשר להמשיך ולהאשים אחד השניאוהד כורסא כתב: ↑22 פברואר 2026, 12:59לא אמרתי שזה לא יהיה קשה. אמרתי שזה חשוב.Red_man כתב: ↑22 פברואר 2026, 12:53לפחות את חלק מאנשי אמרו לו ראיתי באופן קבוע ביד אליהו. חלקם מטרות אישות למתקפות מצד המתנגדים למעבר ככה שהם לא הבעיה ולצערם לא יכולים להיות חלק מהפיתרון כי הצד השני מנגח אותםאוהד כורסא כתב: ↑22 פברואר 2026, 10:12 פנייה לאנשי אמרו לו ושאר אנשי הביניים שיש להם השפעה כלשהי - זו שעתכם הגדולה לפני שהמועדון הזה הולך פייפן.
-
למה זה טוב
- קיבל.ה 133 לייקים
כמה הצביעו בסקר?
כמה מכל "אוכלוסיה"?
שמעתי על אנשים שהיו מנויי דרייב אין שלא יכלו להצביע עד שאיזה אוהד תיווך בינם לבין המועדון כדי שזה יסודר. באמת מישהו עשה מאמץ כדי שיצביעו לסקר?
לפתוח אותו שעה אחרי הודעה של עופר ולסגור אותו יומיים אחרי בלי שום פרים זה מספיק?
מי מבטיח שמה שנאמר היום יקרה בספטמבר?
איך יחולקו המנויים לדרייב אין?
איך יוחלט מי כן נכנס לדרייב אין ומי לא?
האם כחלק מההתרפסות לאולטראס הם יקבלו הקצאת מנויים לדרייב אין אם יירצו להגיע?
האם מי שלא הגיע ליד אליהו ואין לו קשר לאולטראס יקבל סיכוי כלשהו להיכנס למשחק בדרייב אין?
יש כל כך הרבה שאלות וכל כך הרבה דברים פתוחים בסקר הזה שזה רק מראה כמה זו פשוט שליפה מהמותן כדי לנסות להשקיט את המערכת וכביכול "להושיט יד".
כמה מכל "אוכלוסיה"?
שמעתי על אנשים שהיו מנויי דרייב אין שלא יכלו להצביע עד שאיזה אוהד תיווך בינם לבין המועדון כדי שזה יסודר. באמת מישהו עשה מאמץ כדי שיצביעו לסקר?
לפתוח אותו שעה אחרי הודעה של עופר ולסגור אותו יומיים אחרי בלי שום פרים זה מספיק?
מי מבטיח שמה שנאמר היום יקרה בספטמבר?
איך יחולקו המנויים לדרייב אין?
איך יוחלט מי כן נכנס לדרייב אין ומי לא?
האם כחלק מההתרפסות לאולטראס הם יקבלו הקצאת מנויים לדרייב אין אם יירצו להגיע?
האם מי שלא הגיע ליד אליהו ואין לו קשר לאולטראס יקבל סיכוי כלשהו להיכנס למשחק בדרייב אין?
יש כל כך הרבה שאלות וכל כך הרבה דברים פתוחים בסקר הזה שזה רק מראה כמה זו פשוט שליפה מהמותן כדי לנסות להשקיט את המערכת וכביכול "להושיט יד".
-
ההוא מפעם
- קיבל.ה 351 לייקים
נתון מדהים (אותי)
תרשו לי בשולי הויכוח פה שהפך שכפול הויכוחים ב 3 אשכולות שונים.
50% מחברי הפורום תומכים בחזרה לדרייב אין. זה בעיניי נתון מדהים שיכול להגיד הרבה.
אני הראשון שאומר שהפורום לא מדגם מייצג, אבל הייתי בטוח שהוא לא מייצג אבל דווקא לכיוון השני
אלה אם חבורה של אנשים מפעם נכנסה חד פעמית לצורך הצבעה וזה אולי רק מילפורד יודע
תרשו לי בשולי הויכוח פה שהפך שכפול הויכוחים ב 3 אשכולות שונים.
50% מחברי הפורום תומכים בחזרה לדרייב אין. זה בעיניי נתון מדהים שיכול להגיד הרבה.
אני הראשון שאומר שהפורום לא מדגם מייצג, אבל הייתי בטוח שהוא לא מייצג אבל דווקא לכיוון השני
אלה אם חבורה של אנשים מפעם נכנסה חד פעמית לצורך הצבעה וזה אולי רק מילפורד יודע
- מילפורד
- קיבל.ה 3550 לייקים
אם כבר, אז טקנו יודע.
ואני חושב שבכל אחד מהצדדים, היו בטוחים שהפורום מוטה לצד השני.
זאת אינדיקציה מצויינת לכך שהפורום הוא אכן מדגם מייצג.
ואני חושב שבכל אחד מהצדדים, היו בטוחים שהפורום מוטה לצד השני.
זאת אינדיקציה מצויינת לכך שהפורום הוא אכן מדגם מייצג.
-
redead
- קיבל.ה 789 לייקים
90 הצבעות לא באמת יכולים לייצג כמה אלפים טובים של אנשים אבל שיהיה