ברור שהסימטריה לא קיימץ אנחנו מחזיקים 2 מיליון בשלטון צבאי. הם הרבה יותר סובלים
חדשות מהזווית הפלסטינית
-
- קיבל.ה 573 לייקים
-
- קיבל.ה 573 לייקים
לקח לי זמן אבל קלטתיD red imperia כתב: ↑05 מרץ 2022, 11:38קרא שוב ותהפוך את התפקידיםתא מרבוטא כתב: ↑05 מרץ 2022, 09:13מה הכוונה דורי דורות? זה שיש כאן אנשים בני אותה דת של מי שחי כאן לפני דןרות הופך את הקשר ביניהם למשפטי משפחתי? אתה אשכרה חושב שליהודי מליטא וליהודי מהודו יש קשר משפחתי ביניהם, וביניהם ליהודי שחי כאן בתקופת בית שני? שלאנסטסיה מיכאלי שהתגיירה יש יותר זיקה וזכאות כאן מאמיל חביבי? מה השלב הבא? אם הילד שלי מתנצר או מתאסלם אז הזיקה שלו לארץ נעלמת והוא לא רשאי לחיות בה?D red imperia כתב: ↑04 מרץ 2022, 23:06 איך לאוכלוסיה שחיה מאות שנים בטריטוריה אחת יש זיקה חזקה יותר לטריטוריה אחרת מאשר יושביה שחיים בה מדורי דורות?![]()
נערך לאחרונה על ידי תא מרבוטא ב 05 מרץ 2022, 12:06, נערך פעם 1 בסך הכל.
- D red imperia
- קיבל.ה 507 לייקים
נכון, הסימטריה לא קיימת.
לפלסטינים אין את ברוך גולדשטיין, אין איתמר בן גביר, אין יגאל עמיר, אין מתנחלים, אין לה פמיליה, אין את הצבא הכי מוסרי בעולם, אין פושעי מלחמה שביצעו ג'נוסייד והפכו לגיבורי האומה ואין שקרנים שמסלפים את העבר, ההווה והעתיד כדרך חיים.
שער 5 זה הלב
-
- קיבל.ה 557 לייקים
אבל זו לא הנקודה.D red imperia כתב: ↑05 מרץ 2022, 11:45נכון, הסימטריה לא קיימת.
לפלסטינים אין את ברוך גולדשטיין, אין איתמר בן גביר, אין יגאל עמיר, אין מתנחלים, אין לה פמיליה, אין את הצבא הכי מוסרי בעולם, אין פושעי מלחמה שביצעו ג'נוסייד והפכו לגיבורי האומה ואין שקרנים שמסלפים את העבר, ההווה והעתיד כדרך חיים.
אין סימטריה, כי לא יכולה להיות סימטריה בין משטר עליונות קולוניאליסטי המבצע טיהור אתני, לבין העם הילידי שמנסה להילחם על חירותו.
אם מתעקשים לדבר על סימטריה מתמטית, אני מניח שלא אטעה אם אומר שבכל שנה ב-70 שנה האחרונות נהרגו יותר פלסטינים מיהודים במסגרת המאבק הזה.
- teknoboy
- קיבל.ה 1825 לייקים
אתה מודע לזה שיש הרבה יותר מתים פלסטינים בסכסוך מאשר יהודים, כן?
(אם תרצה נדבר גם על אכזריות, אבל זה דבר קצת יותר סובייקטיבי אז הדיון יצטרך להיות קצת יותר מפורט ומעמיק מלצעוק "הערבים יונקים רצח משדי אימהותיהם" ושאר סיסמאות שנשמעות כאילו נשלפו מהחלקים הפחות מוצלחים של המאה ה-19)
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
-
- קיבל.ה 1003 לייקים
אם כבר הצעתם להתייחס למשהו חסר משמעות לחלוטין כמו יחסי המתים בין הצדדים, אני מציע להשתמש בשיטת הנרמול ע"ש גלעד שליט כדי לקבל תוצאות מיותרות באותה מידה
ואדגיש שוב שהעם היהודי הוא ילידי בארץ ישראל, אם מתעקשים לדבר על הסכסוך במושגים שלא ממש רלוונטים אליו רצוי לעשות את זה עם מעט יושרה. כולנו לא מעוניינים בתעמולה גבלסית הרי.
ואדגיש שוב שהעם היהודי הוא ילידי בארץ ישראל, אם מתעקשים לדבר על הסכסוך במושגים שלא ממש רלוונטים אליו רצוי לעשות את זה עם מעט יושרה. כולנו לא מעוניינים בתעמולה גבלסית הרי.
-
- קיבל.ה 271 לייקים
-
- קיבל.ה 271 לייקים
Bitch please....D red imperia כתב: ↑05 מרץ 2022, 11:45נכון, הסימטריה לא קיימת.
אל תייצר סימטריה איפה שאין.
ומה יגאל עמיר קשור לפלסטינים? אתה רק מוכיח כמה מעטות הן הדוגמאות מהצד היהודי.
-
- קיבל.ה 271 לייקים
התייחסתי אליך יחסית ברצינות עד לרגע בו דיברת על טיהור אתני.אדום מטלי כתב: ↑05 מרץ 2022, 12:32אבל זו לא הנקודה.D red imperia כתב: ↑05 מרץ 2022, 11:45נכון, הסימטריה לא קיימת.
אין סימטריה, כי לא יכולה להיות סימטריה בין משטר עליונות קולוניאליסטי המבצע טיהור אתני, לבין העם הילידי שמנסה להילחם על חירותו.
אם מתעקשים לדבר על סימטריה מתמטית, אני מניח שלא אטעה אם אומר שבכל שנה ב-70 שנה האחרונות נהרגו יותר פלסטינים מיהודים במסגרת המאבק הזה.
אם השלטון הישראלי מבצע טיהור אתני, זה הטיהור האתני הכושל בהיסטוריה

לעם ילידי לא אמורות להיות הוכחות היסטוריות לעצם קיומו על האדמה המדוברת? איזו היסטוריה פלסטינית קיימת בארץ הזו?
על איזה עם אתה מדבר לעזאזל?
- teknoboy
- קיבל.ה 1825 לייקים
"הצעתם להתייחס"? אף אחד לא הציע להתייחס לזה, בן נעים טוען שהעמדה שלו מבוססת (בעיקר\בין השאר) על היחס הזה, מה שקצת מוזר לי.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
-
- קיבל.ה 271 לייקים
אל תקח מאבק בין ארגונים מזוינים ותשווה לפגיעה מכוונת באוכלוסיה חפה מפשע.
-
- קיבל.ה 1003 לייקים
אין ספק שהטיעון הזה מטופש לא משנה מי טוען אותו.
חשבתי שאתם רוצים לטעון את הטיעון ההפוך, אבל נשמע שזו פשוט הייתה דרך להסביר שהטיעון מטופש, על כן קבלו את התנצלותי הכנה.
אני עדיין מציע את שירותיי לספק מדדים אלטרנטיביים מטופשים tailor made לכל צורך.
- teknoboy
- קיבל.ה 1825 לייקים
אתה רוצה להגיד לי שאם פלסטיני נכנס לאוטובוס ומפוצץ איתו 15 בני אדם זה בסדר כל עוד הוא לובש מדים של ארגון מזוין, מחזיק תעודת חוגר וכו' וכו'?
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
-
- קיבל.ה 557 לייקים
בנוסף, מיותר לציין קיצונים כמו ברוך גודלשטיין, איתמר בן גביר, יגאל עמיר וכאלה, שכביכול לא מצייגים את הכלל.D red imperia כתב: ↑05 מרץ 2022, 11:45נכון, הסימטריה לא קיימת.
ארגון הטרור הוא ממוסד הרבה יותר, מיינסטרימי, בקונסנזוס. קוראים לו צה"ל, שמיום הקמתו הירבה לעסוק בטרור (על פי ההגדרה הכי פשוטה של טרור).
ארגון הטרור החזק ביותר במזרח התיכון
כרגיל, לא מצפה ממי שמכחיש שהפלסטינים הם הילידים בפלסטין, או שנעשה בהם טיהור אתני, לקרוא מאמרים, עדויות או מחקרים שיש סיכוי שילמדו מהם את מה שהם לא רוצים לדעת.
- KingAlpaca
- קיבל.ה 1472 לייקים
ניאו נאצי
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
-
- קיבל.ה 573 לייקים
נניח דרום לבנון? או סיני? כי בדרום לבנון הצלחנו ליצור הרתעה גם אחרי מלחמת לבנון 2 בלי אף שליטה צבאית. סיני בכלל...
וגם אם נניח אני אקבל- ואני לא- את הצורך בשליטה צבאית, אין שום צורך ואפילו נזק בישובים התנחלותיים. וזה נתמך גם על ידי כמה וכמה בכירים בטחוניים https://www.globes.co.il/news/article.a ... 1000743624
https://www.google.com/amp/s/www.haaret ... 1.10132723
https://m.calcalist.co.il/Article.aspx?guid=3839635
-
- קיבל.ה 573 לייקים
מזל שאנחנו לא עושים את זה. אה רגע...
https://he.m.wikipedia.org/wiki/%D7%A8% ... 7%99%D7%A8
https://he.m.wikipedia.org/wiki/%D7%94% ... 7%9E%D7%90
וכל מה ששמתי לך לגבי פעולות האצ"ל , הטבח בכפר קאסם והפיגוע במערת במכפלה, שאני מניח שלא טרחת לקרוא
-
- קיבל.ה 271 לייקים
-
- קיבל.ה 271 לייקים
-
- קיבל.ה 271 לייקים
אירועים מזעזעים ושפלים שאם יש צדק בעולם, המבצעים שלהם היו מסיימים על כסא חשמלי.תא מרבוטא כתב: ↑05 מרץ 2022, 13:34מזל שאנחנו לא עושים את זה. אה רגע...
וכל מה ששמתי לך לגבי פעולות האצ"ל , הטבח בכפר קאסם והפיגוע במערת במכפלה, שאני מניח שלא טרחת לקרוא
אבל שוב - נוראיים ככל שיהיו, הם כאין וכאפס למול כמות מעשי הרצח השפלים מהצד הערבי.
- KingAlpaca
- קיבל.ה 1472 לייקים
דווקא לא.
האדום הצורר:
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
-
- קיבל.ה 271 לייקים
צה"ל ארגון טרור. כן. צודק.אדום מטלי כתב: ↑05 מרץ 2022, 13:25בנוסף, מיותר לציין קיצונים כמו ברוך גודלשטיין, איתמר בן גביר, יגאל עמיר וכאלה, שכביכול לא מצייגים את הכלל.D red imperia כתב: ↑05 מרץ 2022, 11:45נכון, הסימטריה לא קיימת.
ארגון הטרור הוא ממוסד הרבה יותר, מיינסטרימי, בקונסנזוס. קוראים לו צה"ל, שמיום הקמתו הירבה לעסוק בטרור (על פי ההגדרה הכי פשוטה של טרור).
כרגיל, לא מצפה ממי שמכחיש שהפלסטינים הם הילידים בפלסטין, או שנעשה בהם טיהור אתני, לקרוא מאמרים, עדויות או מחקרים שיש סיכוי שילמדו מהם את מה שהם לא רוצים לדעת.
אין טיהור אתני, כי אם היה כזה, האוכלוסייה לא הייתה גדלה בקצב שהיא גדלה.
מאמרים מאת כותבים אוטו אנטישמיים לא מהווים מקור מידע אמין בעיניי אלא רק את ההבנה מי חבר לאויב שלי.
-
- קיבל.ה 271 לייקים
לא תצליח להוכיח לי אחרת. אני מדבר מבחינת עובדות כמותיות ואתה מפליג למחוזות הנאציזם. בחרת בצד הלא נכון.
-
- קיבל.ה 573 לייקים
יאללה זורם. תביא סטטיסטיקות- כמה כמה. רק דע לך שמבחינתי אני כולל בסטטיסטיקות פעולות צה"ליות שתכליתן אינה הגנה (נניח מלחמת יוה"כ) אלא הטלת אימה, ודריסת תושבים פלסתינים.benaim כתב: ↑05 מרץ 2022, 13:36אירועים מזעזעים ושפלים שאם יש צדק בעולם, המבצעים שלהם היו מסיימים על כסא חשמלי.תא מרבוטא כתב: ↑05 מרץ 2022, 13:34מזל שאנחנו לא עושים את זה. אה רגע...
אבל שוב - נוראיים ככל שיהיו, הם כאין וכאפס למול כמות מעשי הרצח השפלים מהצד הערבי.
-
- קיבל.ה 573 לייקים
-
- קיבל.ה 271 לייקים
1. אכן יש שקט שלא נראה כמותו בלבנון אבל זה הוא שקט מתעתע לכל הדעות. ברור לכולם שמלחמת לבנון השלישית תגיע והיא תהיה קשה יותר מקודמתה. מה גם שדרום לבנון אינו חלק מארץ ישראל ולכן אין לנו מה לשהות שם שלא לצורך.תא מרבוטא כתב: ↑05 מרץ 2022, 13:30נניח דרום לבנון? או סיני? כי בדרום לבנון הצלחנו ליצור הרתעה גם אחרי מלחמת לבנון 2 בלי אף שליטה צבאית. סיני בכלל...
וגם אם נניח אני אקבל- ואני לא- את הצורך בשליטה צבאית, אין שום צורך ואפילו נזק בישובים התנחלותיים. וזה נתמך גם על ידי כמה וכמה בכירים בטחוניים https://www.globes.co.il/news/article.a ... 1000743624
2. כנל סיני. נמסרה למדינה ערבית שאחרי 4 מלחמות הבינה שחבל על הזמן שלה בניסיונות למחיקת המדינה היהודית.
3. דעתי היא שההתיישבויות היהודיות ביהודה ושומרון הן החלוציות היהודית המודרנית כשם שהוריו של סבי הגיעו לארץ ישראל והיו חלק מהקמת הישוב היהודי בארץ ישראל למרות ששכניהם הערבים לא פסקו מניסיונותיהם להרוג אותם.
4. השליטה הצבאית ביהודה ושומרון חיונית כל עוד האויב(להלן הצד ה'פלסטיני') לא יניח את נשקו ואת רצונו להרוג יהודים. עזה היא דוגמה מצוינת למה שעלול להתרחש ביהודה ושומרון במידה והצבא יצא.
נערך לאחרונה על ידי benaim ב 05 מרץ 2022, 13:49, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
- קיבל.ה 573 לייקים
לא הבנתי. למה מי שחושב שצה"ל מבצע פשע בהכרח אוטו אנטישמי? אז אם אני מבקר את תרבות המיזוגניה ושובניזם בצבא אני אוטו אנטישמי?benaim כתב: ↑05 מרץ 2022, 13:39צה"ל ארגון טרור. כן. צודק.אדום מטלי כתב: ↑05 מרץ 2022, 13:25בנוסף, מיותר לציין קיצונים כמו ברוך גודלשטיין, איתמר בן גביר, יגאל עמיר וכאלה, שכביכול לא מצייגים את הכלל.D red imperia כתב: ↑05 מרץ 2022, 11:45
נכון, הסימטריה לא קיימת.
מאמרים מאת כותבים אוטו אנטישמיים לא מהווים מקור מידע אמין בעיניי אלא רק את ההבנה מי חבר לאויב שלי.
-
- קיבל.ה 271 לייקים
אני אפילו לא צריך לרדת לרזולוציה שאתה ירדת אליה בעזרת גוגל.תא מרבוטא כתב: ↑05 מרץ 2022, 13:43יאללה זורם. תביא סטטיסטיקות- כמה כמה. רק דע לך שמבחינתי אני כולל בסטטיסטיקות פעולות צה"ליות שתכליתן אינה הגנה (נניח מלחמת יוה"כ) אלא הטלת אימה, ודריסת תושבים פלסתינים.benaim כתב: ↑05 מרץ 2022, 13:36אירועים מזעזעים ושפלים שאם יש צדק בעולם, המבצעים שלהם היו מסיימים על כסא חשמלי.תא מרבוטא כתב: ↑05 מרץ 2022, 13:34
מזל שאנחנו לא עושים את זה. אה רגע...
כמות הדם היהודי שנשפך כאן באינתיפאדה הראשונה והשנייה היא לכשעצמה ההוכחה שהצד הערבי מומחה מס' 1 באיזור לרצח חפים מפשע.
אני לא יודע מה הכוונה שלך בדוגמה שנתת ממלחמת יום הכיפורים. צה"ל הוא לא ארגון שתכליתו ומטרתו פגיעה בחפים מפשע.
-
- קיבל.ה 573 לייקים
1. ברור לך. אתה מרבה לצאת בהכרזות כאילו משהו ברור בלי שהוא ברור. עברו 16 שנה מלבנון 2.benaim כתב: ↑05 מרץ 2022, 13:451. אכן יש שקט שלא נראה כמותו בלבנון אבל זה הוא שקט מתעתע לכל הדעות. ברור לכולם שמלחמת לבנון השלישית תגיע והיא תהיה קשה יותר מקודמתה. מה גם שדרום לבנון אינו חלק מארץ ישראל ולכן אין לנו מה לשהות שם שלא לצורך.תא מרבוטא כתב: ↑05 מרץ 2022, 13:30נניח דרום לבנון? או סיני? כי בדרום לבנון הצלחנו ליצור הרתעה גם אחרי מלחמת לבנון 2 בלי אף שליטה צבאית. סיני בכלל...
2. כנל סיני. נמסרה למדינה ערבית שאחרי 4 מלחמות הבינה שחבל על הזמן שלה בניסיונות למחיקת המדינה היהודית.
3. דעתי היא שההתיישבויות היהודיות ביהודה ושומרון הן החלוציות היהודית המודרנית כשם שהוריהם של סבי הגיעו לארץ ישראל והיו חלק מהקמת הישוב היהודי בארץ ישראל למרות ששכניהם הערבים לא פסקו מניסיונותיהם להרוג אותם.
4. השליטה הצבאית ביהודה ושומרון חיונית כל עוד האויב(להלן הצד ה'פלסטיני') לא יניח את נשקו ואת רצונו להרוג יהודים. עזה היא דוגמה מצוינת למה שעלול להתרחש ביהודה ושומרון במידה והצבא יצא.
2. השלום עם מצרים מחזיק מ79 ועד היום. יותר מ40 שנה. והמצרים דווקא הבינו אחרי ששת הימים שהיהודים מבינים רק כח. עובדה. עבד להם במלחמת יוה"כ.
3. חלוצים? חלוצים בנו את הישןבים תחת שלטון זר כשלא היתה ליהודעם מדינה. מתנחלים בנו בשטח כבוש תחת שלטון ישראלי עם מדינה וצבא חזקים. אה כן, והשתמשו לא פעם בפועלים ערבים. לקרוא להם חלוצים זה עלבון לחלוצים
-
- קיבל.ה 271 לייקים
תא מרבוטא כתב: ↑05 מרץ 2022, 13:46לא הבנתי. למה מי שחושב שצה"ל מבצע פשע בהכרח אוטו אנטישמי? אז אם אני מבקר את תרבות המיזוגניה ושובניזם בצבא אני אוטו אנטישמי?benaim כתב: ↑05 מרץ 2022, 13:39צה"ל ארגון טרור. כן. צודק.אדום מטלי כתב: ↑05 מרץ 2022, 13:25
בנוסף, מיותר לציין קיצונים כמו ברוך גודלשטיין, איתמר בן גביר, יגאל עמיר וכאלה, שכביכול לא מצייגים את הכלל.
היושאוטואנטישמיות (שם נוסף: שנאה עצמית יהודית) הוא מונח המגדיר תופעה חברתית־פסיכולוגית במסגרתה אדם ממוצא יהודי מפגין עוינות אובססיבית כלפי בני עמו ודתו, באופן דומה לזו שמפתחים האנטישמים מקרב עמים אחרים ודתות אחרות – לעיתים תוך אימוץ נרטיבים וטענות שמעלים אנטישמים אלו
-
- קיבל.ה 573 לייקים
שוב לא הבאת מספרים. ואגב ,זה שהתכלית המוצהרת של הצבא לכאורה לא לפגןע בחפים מפשע לא אומר שרבים מאנשיו לא נוהגים ככה. עע אפי איתם, קצין מאד בכיר לשעבר.benaim כתב: ↑05 מרץ 2022, 13:48אני אפילו לא צריך לרדת לרזולוציה שאתה ירדת אליה בעזרת גוגל.
כמות הדם היהודי שנשפך כאן באינתיפאדה הראשונה והשנייה היא לכשעצמה ההוכחה שהצד הערבי מומחה מס' 1 באיזור לרצח חפים מפשע.
אני לא יודע מה הכוונה שלך בדוגמה שנתת ממלחמת יום הכיפורים. צה"ל הוא לא ארגון שתכליתו ומטרתו פגיעה בחפים מפשע.
-
- קיבל.ה 573 לייקים
נו לפי זה ביבי ממש אוטואנטישמי, לפחות לגבי כל מי שקרוי שמאל. בפרט בהתחשב שהוא נתמך בעקיפין על ידי ג'ון הייגי ואורבן. מוזמן לראות את הדעה של הבן שלו לסורוס, יהודי כשר למהדריןbenaim כתב: ↑05 מרץ 2022, 13:50היושאוטואנטישמיות (שם נוסף: שנאה עצמית יהודית) הוא מונח המגדיר תופעה חברתית־פסיכולוגית במסגרתה אדם ממוצא יהודי מפגין עוינות אובססיבית כלפי בני עמו ודתו, באופן דומה לזו שמפתחים האנטישמים מקרב עמים אחרים ודתות אחרות – לעיתים תוך אימוץ נרטיבים וטענות שמעלים אנטישמים אלו
-
- קיבל.ה 271 לייקים
1. אם אין על מה להתווכח, אל תנסה למצוא סיבה בכוח. גם לאוטו אנטישמי שכמוך ידוע שהעניין עם חיזבאללה לא נגמר והוא לא שונה מהפלסטינים ברצונו למחוק את הישות היהודית.תא מרבוטא כתב: ↑05 מרץ 2022, 13:491. ברור לך. אתה מרבה לצאת בהכרזות כאילו משהו ברור בלי שהוא ברור. עברו 16 שנה מלבנון 2.benaim כתב: ↑05 מרץ 2022, 13:451. אכן יש שקט שלא נראה כמותו בלבנון אבל זה הוא שקט מתעתע לכל הדעות. ברור לכולם שמלחמת לבנון השלישית תגיע והיא תהיה קשה יותר מקודמתה. מה גם שדרום לבנון אינו חלק מארץ ישראל ולכן אין לנו מה לשהות שם שלא לצורך.תא מרבוטא כתב: ↑05 מרץ 2022, 13:30
נניח דרום לבנון? או סיני? כי בדרום לבנון הצלחנו ליצור הרתעה גם אחרי מלחמת לבנון 2 בלי אף שליטה צבאית. סיני בכלל...
3. דעתי היא שההתיישבויות היהודיות ביהודה ושומרון הן החלוציות היהודית המודרנית כשם שהוריהם של סבי הגיעו לארץ ישראל והיו חלק מהקמת הישוב היהודי בארץ ישראל למרות ששכניהם הערבים לא פסקו מניסיונותיהם להרוג אותם.
2. השלום עם מצרים מחזיק מ79 ועד היום. יותר מ40 שנה. והמצרים דווקא הבינו אחרי ששת הימים שהיהודים מבינים רק כח. עובדה. עבד להם במלחמת יוה"כ.
3. חלוצים? חלוצים בנו את הישןבים תחת שלטון זר כשלא היתה ליהודעם מדינה. מתנחלים בנו בשטח כבוש תחת שלטון ישראלי עם מדינה וצבא חזקים. אה כן, והשתמשו לא פעם בפועלים ערבים. לקרוא להם חלוצים זה עלבון לחלוצים
2. אני מבין שאתה מחזיק בתעמולה של קול הרעם מקהיר, אחרת לא ברור לי איך אתה מרמז להצלחה מצרית בתוצאותיה הסופיות של מלחמת יום כיפור.
3. אוקיי. מה הפואנטה? חיזוק ההתיישבות היהודית ביהודה ושומרון חשוב מאוד בעיניי.
-
- קיבל.ה 271 לייקים
יש הבדל ענק בין שמאל ציוני לבין שמאל אוטו אנטישמי אותו אתה וחבריך כאן באשכול מייצגים היטב.תא מרבוטא כתב: ↑05 מרץ 2022, 13:54נו לפי זה ביבי ממש אוטואנטישמי, לפחות לגבי כל מי שקרוי שמאל. בפרט בהתחשב שהוא נתמך בעקיפין על ידי ג'ון הייגי ואורבן. מוזמן לראות את הדעה של הבן שלו לסורוס, יהודי כשר למהדריןbenaim כתב: ↑05 מרץ 2022, 13:50היושאוטואנטישמיות (שם נוסף: שנאה עצמית יהודית) הוא מונח המגדיר תופעה חברתית־פסיכולוגית במסגרתה אדם ממוצא יהודי מפגין עוינות אובססיבית כלפי בני עמו ודתו, באופן דומה לזו שמפתחים האנטישמים מקרב עמים אחרים ודתות אחרות – לעיתים תוך אימוץ נרטיבים וטענות שמעלים אנטישמים אלו
איך הכנסת את ביבי לשיח?
-
- קיבל.ה 573 לייקים
עברנו לעלבונות אישיים ולקרוא לי אוטואנטישמי? כי אני עד כה התייחסתי עניינית לטענות שלך בניגוד לאחרים שקראו לך בשמות. אם יש לך איזו כוונה להמשיך את הדיון הענייני איתי תתנצל על שקראת לי אוטואנטישמי.benaim כתב: ↑05 מרץ 2022, 13:541. אם אין על מה להתווכח, אל תנסה למצוא סיבה בכוח. גם לאוטו אנטישמי שכמוך ידוע שהעניין עם חיזבאללה לא נגמר והוא לא שונה מהפלסטינים ברצונו למחוק את הישות היהודית.תא מרבוטא כתב: ↑05 מרץ 2022, 13:491. ברור לך. אתה מרבה לצאת בהכרזות כאילו משהו ברור בלי שהוא ברור. עברו 16 שנה מלבנון 2.benaim כתב: ↑05 מרץ 2022, 13:45
1. אכן יש שקט שלא נראה כמותו בלבנון אבל זה הוא שקט מתעתע לכל הדעות. ברור לכולם שמלחמת לבנון השלישית תגיע והיא תהיה קשה יותר מקודמתה. מה גם שדרום לבנון אינו חלק מארץ ישראל ולכן אין לנו מה לשהות שם שלא לצורך.
2. אני מבין שאתה מחזיק בתעמולה של קול הרעם מקהיר, אחרת לא ברור לי איך אתה מרמז להצלחה מצרית בתוצאותיה הסופיות של מלחמת יום כיפור.
3. אוקיי. מה הפואנטה? חיזוק ההתיישבות היהודית ביהודה ושומרון חשוב מאוד בעיניי.
-
- קיבל.ה 1003 לייקים
לתומכי מדינת כל אזרחיה פה, במקומכם הייתי לגמרי מעודד את בן נעים וחבריו. אני די בטוח שהם מקדמים את המטרה שלכם הרבה יותר טוב ממכם
-
- קיבל.ה 557 לייקים
תא מרבוטא כתב: ↑05 מרץ 2022, 13:46לא הבנתי. למה מי שחושב שצה"ל מבצע פשע בהכרח אוטו אנטישמי? אז אם אני מבקר את תרבות המיזוגניה ושובניזם בצבא אני אוטו אנטישמי?benaim כתב: ↑05 מרץ 2022, 13:39צה"ל ארגון טרור. כן. צודק.אדום מטלי כתב: ↑05 מרץ 2022, 13:25
בנוסף, מיותר לציין קיצונים כמו ברוך גודלשטיין, איתמר בן גביר, יגאל עמיר וכאלה, שכביכול לא מצייגים את הכלל.
אני חושב שאתה עושה טעות.
אתה מנסה להתפלמס עם אדם שטוען, בין השאר, שלא היה טיהור אתני ב-48, שאין עם פלסטיני, ושאם במקרה יש פלסטיני, הוא יצור צמא-דם. אדם שכל פעם שמביאים לו מחקר או מאמר או שעשוי להראות לו שהוא טועה, הוא לא רוצה לקרוא, כי אם מישהו יראה לו שכל מה שהוא ידע עד היום אינו נכון, הוא אוטואנטישמי.
משל למה הדבר דומה? כאילו תנסה ללמד אווירונאוטיקה לאדם שחושב שהעולם שטוח, או ללמד הסטוריה אדם שחושב שיהווה ברא את העולם לפני 6000 שנה, או ללמד גנטיקה לאדם שחושב שיהווה ברא את האדם ביום השישי.
מה התוחלת?
מה שלא ברור הוא למה אדם כזה נכנס בכלל לאשכול "חדשות מהזוית הפלסטינית", אם אין בכלל זוית כזו.
-
- קיבל.ה 271 לייקים
לא תקבל ממני התנצלות כיוון שזה מה שאני חושב כאן עליך ועל חבריך. לא מעט מחבריי הם מצביעי העבודה/מרצ ובקיצוניות כשלכם לא נתקלתי הרבה הרבה זמן. אני תמיד משתדל להכיל את כל הדעות ולנסות להבין את ההיגיון שבדברים למרות שאני חושב אחרת לגמריי, אבל אתם שקולים בעיניי לכהנא של השמאל.
היה לי נחמד בעמדת האנדרדוג במעוז השמאל הקיצוני אבל נראה לי שאת הויכוחים שלי איתכם אסיים כאן כי מלבד אכזבה וכעס לא יוצא כאן שום דבר.
מאחל לכם בריאות ואריכות ימים. גם בינה ודעת לא תזיק.
היה לי נחמד בעמדת האנדרדוג במעוז השמאל הקיצוני אבל נראה לי שאת הויכוחים שלי איתכם אסיים כאן כי מלבד אכזבה וכעס לא יוצא כאן שום דבר.
מאחל לכם בריאות ואריכות ימים. גם בינה ודעת לא תזיק.
-
- קיבל.ה 573 לייקים
צודק, אכן טעות שלי. הנחתי שאפשר לנהל דיון ענייני גם אם לא קל. המשכתי עד שהדיון עבר לעלבונות מטעמו.אדום מטלי כתב: ↑05 מרץ 2022, 14:01
אני חושב שאתה עושה טעות.
אתה מנסה להתפלמס עם אדם שטוען, בין השאר, שלא היה טיהור אתני ב-48, שאין עם פלסטיני, ושאם במקרה יש פלסטיני, הוא יצור צמא-דם. אדם שכל פעם שמביאים לו מחקר או מאמר או שעשוי להראות לו שהוא טועה, הוא לא רוצה לקרוא, כי אם מישהו יראה לו שכל מה שהוא ידע עד היום אינו נכון, הוא אוטואנטישמי.
משל למה הדבר דומה? כאילו תנסה ללמד אווירונאוטיקה לאדם שחושב שהעולם שטוח, או ללמד הסטוריה אדם שחושב שיהווה ברא את העולם לפני 6000 שנה, או ללמד גנטיקה לאדם שחושב שיהווה ברא את האדם ביום השישי.
מה התוחלת?
מה שלא ברור הוא למה אדם כזה נכנס בכלל לאשכול "חדשות מהזוית הפלסטינית", אם אין בכלל זוית כזו.
- teknoboy
- קיבל.ה 1825 לייקים
אתה רואה שאני לא מבין, תעשה לי את זה פשוט.
איך אתה בוחר איזה הרוגים נכנסים למניין האכזריות וצמאון הדם ואיזה לא?
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
* המציג אינו רופא