על סגרים ונגיפים (אשכול קורונה)
- its-sick
- קיבל.ה 1394 לייקים
יש כמה עשרות אלפי מומחים למגיפות בעולם. יותר מ 99.9% מהם מסכימים, ובהתאם לכך בכל מדינה ומדינה בעולם שיכולה להרשות לעצמה מחסנים כמה שיותר.
כל אדם שחולק על דעת המומחים הללו בלי שהוא עצמו למד את התחום והתמחה בו, סובל משגעון גדלות. אין הסבר אחר לטירוף הזה.
למומחים הבודדים שאינם בקונצנזוס יש זכות לחשוב אחרת, זה הכרחי למדע. למי שלא במעמדם אין שום יכולת להחליט שהם צודקים.
הויכוחים הללו פשוט מיותרים. הדיוטות צריכים לקבל את הקונצנזוס המדעי. הדיוט שלא מקבל את הקונצנזוס המדעי סובל מהפרעה נפשית קשה של חוסר הבנת מעמדו בעולם.
כל אדם שחולק על דעת המומחים הללו בלי שהוא עצמו למד את התחום והתמחה בו, סובל משגעון גדלות. אין הסבר אחר לטירוף הזה.
למומחים הבודדים שאינם בקונצנזוס יש זכות לחשוב אחרת, זה הכרחי למדע. למי שלא במעמדם אין שום יכולת להחליט שהם צודקים.
הויכוחים הללו פשוט מיותרים. הדיוטות צריכים לקבל את הקונצנזוס המדעי. הדיוט שלא מקבל את הקונצנזוס המדעי סובל מהפרעה נפשית קשה של חוסר הבנת מעמדו בעולם.
חוקים ואיסורים שאין מקורם ב"מה ששנוא עליך אל תעשה לחברך" הם מרושעים מטבעם. לפי מדד זה הדת היהודית קרובה למעמד של רשע מוחלט.
لا إله
מי שמאמין ולא מפחד, הריהו שקול למחבל מתאבד.
נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.
لا إله
-
- קיבל.ה 1003 לייקים
לגמרי.
בפרפרזה לנושאי האקלים -
ניר שביב הוא בעיניי נכס לקהילה המדעית, הוא מאתגר אותה ומשפר אותה, גם אם אני לא מעט פעמים מוצא את עצמי כועס על דברים שהוא כותב.
הליברטיאנים שאומרים ש "מתים היום פחות אנשים מאירועי אקלים אז אין דבר כזה משבר אקלים" הם שמוקים שמדברים שטויות ובעלי שגעון גדלות.
בפרפרזה לנושאי האקלים -
ניר שביב הוא בעיניי נכס לקהילה המדעית, הוא מאתגר אותה ומשפר אותה, גם אם אני לא מעט פעמים מוצא את עצמי כועס על דברים שהוא כותב.
הליברטיאנים שאומרים ש "מתים היום פחות אנשים מאירועי אקלים אז אין דבר כזה משבר אקלים" הם שמוקים שמדברים שטויות ובעלי שגעון גדלות.
- its-sick
- קיבל.ה 1394 לייקים
האח התאום הזהה של ניר שביב היה איתי בצבא. זה יוצר אצלי יחס חיובי מוזר אליו, למרות שפגשתי אותו רק פעם אחת עוד לפני שהלך לקריירה אקדמית.
חוקים ואיסורים שאין מקורם ב"מה ששנוא עליך אל תעשה לחברך" הם מרושעים מטבעם. לפי מדד זה הדת היהודית קרובה למעמד של רשע מוחלט.
لا إله
لا إله
-
- קיבל.ה 673 לייקים
אבל הוא לא מגן מהדבקה כשעברו פחות מ-3 חודשים מאז שנתנו אותו, כשלפני כן החיסון המקורי לא הגן אחרי 5 חודשים. מה זה אומר על החיסון והבוסטר? כל המילים והחרטוטים לא כל כך עוזרים במיסוך המציאות, מה לעשות? עכשיו אם הטירוף הזה היה רק נחלתך זה היה משהו אחד, אבל זה שאתה מנסה לשלוט על החיים שלי ושל עוד מיליונים עם קשקושים שנשמעים "מדעיים", זה כבר עוול שקשה לסלוח עליו.
אינתי עומרי, הפועל.
- teknoboy
- קיבל.ה 1824 לייקים
אתה עדיין חייב לנו תשובה על הטענה ההזויה שלך שפייזר אמרו שהחיסון יכחיד את המחלה.האדום הצורר כתב: ↑05 ינואר 2022, 18:18 אבל הוא לא מגן מהדבקה כשעברו פחות מ-3 חודשים מאז שנתנו אותו, כשלפני כן החיסון המקורי לא הגן אחרי 5 חודשים. מה זה אומר על החיסון והבוסטר? כל המילים והחרטוטים לא כל כך עוזרים במיסוך המציאות, מה לעשות? עכשיו אם הטירוף הזה היה רק נחלתך זה היה משהו אחד, אבל זה שאתה מנסה לשלוט על החיים שלי ושל עוד מיליונים עם קשקושים שנשמעים "מדעיים", זה כבר עוול שקשה לסלוח עליו.
לא במקרה לא הבאת. לא מצאת כי אין דבר כזה.
החיסון מגן מפני מה שהוא מגן (אתה יכול לבדוק לבד), וזה אמנם לא מושלם אבל זה ממש לא רע, וזה גם הכי טוב שיש כרגע.
כל שאר מה שאתה כותב זה קשקשת חסר היגיון שנועדה לשים את ההתנגדות העיקשת שלך לכל ניסיון לעזור לחברה להתמודד עם המשבר באיזה הקשר פסאודו-אינטליגנטי, אבל בפועל מדובר בליברטריאניזם מהסוג של השקל שבעים.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
-
- קיבל.ה 1003 לייקים
אתה ממשיך לשקר, ואתה גם משקר באופן מגוחך כי לפני שנייה אמרת שהוא לא מגן מפני הדבקה ועכשיו אתה מסביר מתי הוא לא.
השקר עכשיו זה שאתה מנסה לייחס לחוסר ההגנה שאנחנו רואים עכשיו את רק אלמנט הזמן ולא את זה שיש וריאנט חדש, אתה כנראה חושב שכולם מטומטמים.
וזה שאתה חושב שאתה סובל מעוול זה היסטרי.
לשלוט על החיים שלך לא מעניין פה אף אחד, אנשים פה רוצים שאתה ודומיך לא תסכנו את הסביבה שלכם, סה טו.
ואם לא הייתם כל כך שמוקים ששמים כל הזמן זין על כולם אולי אפילו הייתי תומך בביטול התו הירוק עכשיו( למעט לאוכלוסיות בסיכון ), אבל מהסתכלות עליכם כבר שנתיים גם אני למדתי לשים זין עליכם וכבר די נמאס לי ממכם, אז ואלה אני ישן טוב בלילה עם זה שיש כרגע הגבלות, צדק פואטי.
( איך זה ששים לך מראה מול הפרצוף, כיף? )
השקר עכשיו זה שאתה מנסה לייחס לחוסר ההגנה שאנחנו רואים עכשיו את רק אלמנט הזמן ולא את זה שיש וריאנט חדש, אתה כנראה חושב שכולם מטומטמים.
וזה שאתה חושב שאתה סובל מעוול זה היסטרי.
לשלוט על החיים שלך לא מעניין פה אף אחד, אנשים פה רוצים שאתה ודומיך לא תסכנו את הסביבה שלכם, סה טו.
ואם לא הייתם כל כך שמוקים ששמים כל הזמן זין על כולם אולי אפילו הייתי תומך בביטול התו הירוק עכשיו( למעט לאוכלוסיות בסיכון ), אבל מהסתכלות עליכם כבר שנתיים גם אני למדתי לשים זין עליכם וכבר די נמאס לי ממכם, אז ואלה אני ישן טוב בלילה עם זה שיש כרגע הגבלות, צדק פואטי.
( איך זה ששים לך מראה מול הפרצוף, כיף? )
-
- קיבל.ה 673 לייקים
"A two-dose regimen of BNT162b2 conferred 95% protection against Covid-19 in persons 16 years of age or older."
https://www.nejm.org/doi/full/10.1056/NEJMoa2034577
בשום מקום לא כתבתי שפייזר הבטיחה שהחיסון יכחיד את הקורונה. אלה מילים שאתה מתעקש לשים לי בפה.
"בואו להתחסן ולהשאיר את הקורונה מאחור". יש באמת כל כך הרבה דוגמאות לזה שהדיון נראה לי קצת מיותר.
בשום מקום לא כתבתי שפייזר הבטיחה שהחיסון יכחיד את הקורונה. אלה מילים שאתה מתעקש לשים לי בפה.
"בואו להתחסן ולהשאיר את הקורונה מאחור". יש באמת כל כך הרבה דוגמאות לזה שהדיון נראה לי קצת מיותר.
אינתי עומרי, הפועל.
-
- קיבל.ה 1003 לייקים
ומה שהכי מטומטם זה שגם ההגנה של מחלימים שאתה כל כך מתגאה בה פשוט מתרסקת בגל הזה, ועדיין אתה לא מפסיק לדבר על כמה שהחיסון שפותח למחלה המקורית מלפני שנתיים הוא גרוע, ומחרטט שהוא לא טוב בגלל אלמנט הזמן.
-
- קיבל.ה 673 לייקים
מה שמצחיק זה שאפילו פייזר במחקר בו טענה שיש צורך בבוסטר, טענה שמה שמביא לירידת ההגנה של המנה השנייה הוא ירידה בתועלת החיסון ולא הדלתא (בהתבסס על הנתונים מישראל), אבל אל תפריע לעצמך.
אינתי עומרי, הפועל.
-
- קיבל.ה 1003 לייקים
"זה שההגנה של החיסון יורדת עם הזמן לא אומר שהוא לא עושה את זה.
החיסון, באם משתמשים בו נכון( בוסטר ) מגן משמעותית בפני הדבקה בכל הוריאנטים שהיו פה עד האומיקרון"
רצוי לחשוב ולקרוא לפני שמגיבים על אוטומט
החיסון, באם משתמשים בו נכון( בוסטר ) מגן משמעותית בפני הדבקה בכל הוריאנטים שהיו פה עד האומיקרון"
רצוי לחשוב ולקרוא לפני שמגיבים על אוטומט
- kruvi
- קיבל.ה 304 לייקים
אגב, אם אני לא טועה, את גירסת הנגיף שכנגדו פותחו החיסונים הם באמת הכחידו. לצערי, ולצער כולנו, היעילות שלהם פחותה כנגד גירסאות שנוצרו במקומות בהם לא התחסנו. אבל החיסונים הם עדיין הסיבה העיקרית שבזכותה מצליחים להקטין את מספר החולים קשה והמאושפזים.
Sent from my M2012K11AG using Tapatalk
- teknoboy
- קיבל.ה 1824 לייקים
זה הממצא האמפירי שיצא בניסוי שלהם.האדום הצורר כתב: ↑05 ינואר 2022, 18:34 "A two-dose regimen of BNT162b2 conferred 95% protection against Covid-19 in persons 16 years of age or older."
אתה חושב שהם שיקרו?
או שאתה מצפה ממדענים להוסיף למחקרים האמפיריים שלהם גם נבואות על העתיד?
ציפית שהם ידעו להגיד לך לפני שנה וקצת מה יקרה שנה וקצת מה יקרה היום?
הנתונים הם הנתונים שהתגלו כשהחוקרים בחנו את המציאות, והם מתייחסים למציאות כפי שנבדקה, בתקופת הזמן שנבדקה וכו' וכו'.
זה שאתה מצפה מהמסקנות שלהם להיות נבואות רק מדגים עד כמה אתה (לא) מבין את השיטה המדעית.
עריכה: הם אפילו ציינו את זה במאמר.
"Therefore, both the occurrence of adverse events more than 2 to 3.5 months after the second dose and more comprehensive information on the duration of protection remain to be determined."
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
-
- קיבל.ה 28 לייקים
-
- קיבל.ה 1003 לייקים
ורק כדי להדגיש את השרלטנות, בימים האחרונים מחלימים מהווים קרוב ל 10% מהמאומתים, כאשר חלקם באוכלוסיה הוא 15.5%.
ההגנה של מחלימים הרבה הרבה הרבה יותר נמוכה מבעבר, וזה שרובם נדבקו בוריאנטים, כולל חלק גדול בדלתא.
הציפייה שהחיסון שפותח נגד הזן המקורי ישמור על הגנה, כשההגנה של מחלימים מתרסקת( ושוב, חלקם בוריאנטים מתקדמים ) היא פשוט שרלטנות.
ועוד הדגשה, המטרה המוצהרת של החיסון, הגנה מפני מחלה קשה ותמותה, עדיין נשמרת באחוזים גבוהים מאוד.
ההגנה של מחלימים הרבה הרבה הרבה יותר נמוכה מבעבר, וזה שרובם נדבקו בוריאנטים, כולל חלק גדול בדלתא.
הציפייה שהחיסון שפותח נגד הזן המקורי ישמור על הגנה, כשההגנה של מחלימים מתרסקת( ושוב, חלקם בוריאנטים מתקדמים ) היא פשוט שרלטנות.
ועוד הדגשה, המטרה המוצהרת של החיסון, הגנה מפני מחלה קשה ותמותה, עדיין נשמרת באחוזים גבוהים מאוד.
- kruvi
- קיבל.ה 304 לייקים
ככל הנראה כבר הוכחד לפני מס' שבועות.dino כתב:עוד וריאנט חדש בצורפת, עם 45 מוטציות בקוצים
הגיע מקמרון
- פרימו לוי
- קיבל.ה 1109 לייקים
אני בשוק איך לא נמאס לכם מהתקליט השבור שמסתובב פה בלי שפשוט תרימו כבר את המחט ותפסיקו את הדבר הזה, אבל הערת ביניים על זה - ניר שביב הוא לא שום נכס. הוא טכנית לצורר גרסת האקלים. טוב אולי יותר מדויק רעיה לייבוביץ גרסת האקלים, הצורר משקר כי הוא מטומטם שבולע כל מה שמחצ מאכילים אותו והוא כנראה סטודנט לפסיכולוגיה או משהו שחושב שיש לו הכשרב מדעית רלוונטית, ניר שביב ורעיה לייבוביץ הם לא מטומטמים ולכן זה הרבה יותר גרוע, שניהם מנצלים את מעמדם ככביכול אוטוריטות כדי להפיץ שקרים באופן מודע ומה שמניע אותם לדעתי הוא די דומה, אצל ניר שביב מהיכרות ואצל לייבוביץ אני מנחש - אופי בלתי נשלט של מה שהלועזים קוראים אותו contrarian. בגדול ניר שביב הוא בדיחה, הוא ממשיך להיאחז בתאוריה שלו בזמן שהנתונים הקיימים חד וחלק מפריכים אותה והוא פשוט מסרב לקבל את זה כמו ילד,D&3 כתב: ↑05 ינואר 2022, 16:17 לגמרי.
בפרפרזה לנושאי האקלים -
והוא ממשיך להפיץ שקרים על קונספירציה כלל-עולמית שבמסגרתה כל מכוני המחקר בעולם בערך זוממים נגד המדע כדי לקבל תקציבים ותמיכות. יש כאן אפס תרומה למדע.
-
- קיבל.ה 673 לייקים
מה אתה מפיץ שקרים לגביי בלי לדעת מי אני, חתיכת חצוף? עד כה לא הפגנת אינטליגנציה או דיוק מרובים באשכול הזה. ואם אפשר עוד פנייה, הפעם פומבית, למנהלים - למה משתמש שכל מה שהוא תורם לדיון זה לבוא ולכתוב איזה מטומטם אני (וכמובן, חסר הכשרה) עדיין כותב פה?פרימו לוי כתב: ↑05 ינואר 2022, 21:54אני בשוק איך לא נמאס לכם מהתקליט השבור שמסתובב פה בלי שפשוט תרימו כבר את המחט ותפסיקו את הדבר הזה, אבל הערת ביניים על זה - ניר שביב הוא לא שום נכס. הוא טכנית לצורר גרסת האקלים. טוב אולי יותר מדויק רעיה לייבוביץ גרסת האקלים, הצורר משקר כי הוא מטומטם שבולע כל מה שמחצ מאכילים אותו והוא כנראה סטודנט לפסיכולוגיה או משהו שחושב שיש לו הכשרב מדעית רלוונטית, ניר שביב ורעיה לייבוביץ הם לא מטומטמים ולכן זה הרבה יותר גרוע, שניהם מנצלים את מעמדם ככביכול אוטוריטות כדי להפיץ שקרים באופן מודע ומה שמניע אותם לדעתי הוא די דומה, אצל ניר שביב מהיכרות ואצל לייבוביץ אני מנחש - אופי בלתי נשלט של מה שהלועזים קוראים אותו contrarian. בגדול ניר שביב הוא בדיחה, הוא ממשיך להיאחז בתאוריה שלו בזמן שהנתונים הקיימים חד וחלק מפריכים אותה והוא פשוט מסרב לקבל את זה כמו ילד,D&3 כתב: ↑05 ינואר 2022, 16:17 לגמרי.
בפרפרזה לנושאי האקלים -
והוא ממשיך להפיץ שקרים על קונספירציה כלל-עולמית שבמסגרתה כל מכוני המחקר בעולם בערך זוממים נגד המדע כדי לקבל תקציבים ותמיכות. יש כאן אפס תרומה למדע.
אינתי עומרי, הפועל.
- KingAlpaca
- קיבל.ה 1472 לייקים
כי נחמד שיש מישהו שכותב את האמת?
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
-
- קיבל.ה 673 לייקים
אבל הוא משקר ומקלל?
אינתי עומרי, הפועל.
-
- קיבל.ה 673 לייקים
ובינתיים, במציאות שהיא לא עולם המדע הטוב של d3 ויתר חברי הכת:
These results suggest rapid waning of the" booster’s effectiveness in reducing infectiousness, possibly affecting community-level spread of the virus."
https://www.medrxiv.org/content/10.1101 ... 21268424v1
yet then decayed to a difference of 1.3 [CI: 0.7-1.9] in the second month and became small and insignificant in the third to fourth months. The rate and magnitude of this post-booster decline in viral-load reduction effectiveness mirror those observed post the second vaccine.
איזה בוסטר. רוצו לרכוש את התו הירוק שיגן עליכם מהדבקה.
These results suggest rapid waning of the" booster’s effectiveness in reducing infectiousness, possibly affecting community-level spread of the virus."
yet then decayed to a difference of 1.3 [CI: 0.7-1.9] in the second month and became small and insignificant in the third to fourth months. The rate and magnitude of this post-booster decline in viral-load reduction effectiveness mirror those observed post the second vaccine.
אינתי עומרי, הפועל.
- teknoboy
- קיבל.ה 1824 לייקים
אתה אשכרה לא מצליח להבין אפילו את היסודות של הבסיס של ההתחלה של המבוא של התחום הזה (כמו שהציטוט מוכיח היטב), ועדיין חש עצמך מוצלח מכל שאר העולם ביחד.
דאנינג-קרוגר מאץ'?
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
-
- קיבל.ה 673 לייקים
כן, שוב, הבעיה היא אצלי.
אינתי עומרי, הפועל.
- teknoboy
- קיבל.ה 1824 לייקים
או אצלך או אצל פחות או יותר כל שאר העולם (ו-99.99% מהאנשים שבאמת יודעים על מה הם מדברים).
מה נראה לך יותר סביר?
אתה אשכרה מתעקש בכוח לשחק את התפקיד של ההוא מהבדיחה על לנסוע הפוך באיילון.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
-
- קיבל.ה 673 לייקים
בן אדם, די, זה מביך, ולא בשבילי.
אינתי עומרי, הפועל.
- teknoboy
- קיבל.ה 1824 לייקים
פחות מביך, יותר לא נעים.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
- its-sick
- קיבל.ה 1394 לייקים
החיסון לא מונע מהמחוסן להידבק. הוא לא חוסם את דרכי הנשימה כך שהוירוס לא ייכנס.
הוא מחזק את תגובת המערכת החיסונית כך שהמחלה מדוכאת בגוף מוקדם יותר, כי הנוגדנים כבר קיימים. זה מוריד הסיכוי למחלה קשה, זה מקצר את זמן המחלה, וזה גם מוריד את כמות החומר הויראלי שידביק אחרים.
מי שמחוסן פחות מדבק לאחרים. זה מה שהחיסון אמור לעשות.
הסיבה שעדיין יש הדבקה המונית היא שיש עדיין אחוז גבוה באוכלוסיה שלא מחוסן, והאנשים האלו מאד מדבקים.
לבוא ולהגיד "תראו החיסון לא עובד" כשאתם הסיבה להדבקה זה חתיכת יריקה בפנים של הקורבנות (שלשמחתנו מספרם עדיין מועט בגירסת האומיקרון).
אתם אלו שגורמים להדבקה הגבוהה. אתם אויבי האנושות. לעולם לא אסלח למי שלא התחסן, גם שנים רבות אחרי שהסיוט של המגיפה ייגמר.
אתם אחראים למותם של אלפי אנשים בארץ ומיליונים בעולם. זה בלתי נסלח.
אין הבדל מרצח מבחינת התכנון והכוונה. כל הידע קיים, המומחים מסבירים, ואתם פשוט מסרבים לשמור על האנושות מהתמותה הזו.
הוא מחזק את תגובת המערכת החיסונית כך שהמחלה מדוכאת בגוף מוקדם יותר, כי הנוגדנים כבר קיימים. זה מוריד הסיכוי למחלה קשה, זה מקצר את זמן המחלה, וזה גם מוריד את כמות החומר הויראלי שידביק אחרים.
מי שמחוסן פחות מדבק לאחרים. זה מה שהחיסון אמור לעשות.
הסיבה שעדיין יש הדבקה המונית היא שיש עדיין אחוז גבוה באוכלוסיה שלא מחוסן, והאנשים האלו מאד מדבקים.
לבוא ולהגיד "תראו החיסון לא עובד" כשאתם הסיבה להדבקה זה חתיכת יריקה בפנים של הקורבנות (שלשמחתנו מספרם עדיין מועט בגירסת האומיקרון).
אתם אלו שגורמים להדבקה הגבוהה. אתם אויבי האנושות. לעולם לא אסלח למי שלא התחסן, גם שנים רבות אחרי שהסיוט של המגיפה ייגמר.
אתם אחראים למותם של אלפי אנשים בארץ ומיליונים בעולם. זה בלתי נסלח.
אין הבדל מרצח מבחינת התכנון והכוונה. כל הידע קיים, המומחים מסבירים, ואתם פשוט מסרבים לשמור על האנושות מהתמותה הזו.
لا إله
لا إله
-
- קיבל.ה 673 לייקים
מעבר לדרמה, כמעט שום דבר ממה שכתבת פה לא נכון. אני ממש ממליץ לך לקרוא ספרות בתחום (אפשר להתחיל מהלינק לגבי עומס ויראלי בעקבות הבוסטר שצירפתי פה כמה הודעות למעלה) במקום לכתוב בכזה פאתוס קלישאות שהקשר בינן לבין המציאות לא קיים.
אינתי עומרי, הפועל.
- pelegs
- קיבל.ה 800 לייקים
יש הדבקה המונית בעיקר בגלל שילוב של הנ"ל: ואריאנט מדבק בהרבה, כיסוי חיסוני נמוך מדי בשביל ליצור חסינות עדר ואי-הקפדה על ריחוק, מסכות, בדיקות ובידודים. לגמרי "במקרה" אילו שמתנגדים לחיסונים הם גם אלו שמתנגדים לבידודים ומסיכות (כי "פאשיזם" ושאר קשקושים אגואיסטים).
חופש לפלסטין
כל הכוח למעמד העובדים
كل القوة للطبقة العاملة
الحرية لفلسطين
ضد الصهيونية, الرجعية العربية والإمبريالية
נגד הציונות, הריאקציה הערבית והאימפריאליזם

- pelegs
- קיבל.ה 800 לייקים
אגב, כפי שנכתב פה בעבר - אם היו דואגים לחסן את האוכלוסיות בדרום הגלובלי במקביל לחיסונים במדינות המערב, במקום להתמקד ברווח לחברות התרופות בדמות פטנטים, הסיכוי לואריאנטים חדשים היה צונח פלאים. אבל בקפיטליזם חיים ובריאות של בני-אדם זה בעדיפות נמוכה משמעותית מרווח כספי לבעלי-הון, בייחוד אם אותם אנשים הם לא-לבנים.
חופש לפלסטין
כל הכוח למעמד העובדים
كل القوة للطبقة العاملة
الحرية لفلسطين
נגד הציונות, הריאקציה הערבית והאימפריאליזם

-
- קיבל.ה 673 לייקים
זה תיאורטית נכון, למרות שקיים סיכוי לפי הריצוף הגנטי של האומיקרון שהגיע מחיות לא אנושיות, ולכן גם חיסון של 100% מהאוכלוסייה בכל העולם לא יבטיח עצירה מוחלטת של הקורונה. בכל מקרה הבעיה היא לא בעיה מקומית של מי שלא התחסן, אלא שילוב של חיסון פח עם מה שכתבת.pelegs כתב: ↑06 ינואר 2022, 01:19 אגב, כפי שנכתב פה בעבר - אם היו דואגים לחסן את האוכלוסיות בדרום הגלובלי במקביל לחיסונים במדינות המערב, במקום להתמקד ברווח לחברות התרופות בדמות פטנטים, הסיכוי לואריאנטים חדשים היה צונח פלאים. אבל בקפיטליזם חיים ובריאות של בני-אדם זה בעדיפות נמוכה משמעותית מרווח כספי לבעלי-הון, בייחוד אם אותם אנשים הם לא-לבנים.
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/labs/pmc/a ... MC8702434/
(ובהערת אגב, אולי אם אתה לא מחבב כל כך אינטרסים של בעלי הון, כדאי להיות פחות מגויס להגן עליהם באופן שלא תואם את המציאות בשטח).
אינתי עומרי, הפועל.
- teknoboy
- קיבל.ה 1824 לייקים
לא השתכנעתי שהחיסון הוא "פח", אם כי בהחלט יש מקום לשיפור.
אגב, יש לך כרגע חיסון יותר טוב מכל הקיימים? (אני מניח שכשאתה כותב שהחיסון הוא פח, הכוונה שלך לכולם)
או כלי אחר שיהיה יותר מוצלח?
משהו?
אגב, יש לך כרגע חיסון יותר טוב מכל הקיימים? (אני מניח שכשאתה כותב שהחיסון הוא פח, הכוונה שלך לכולם)
או כלי אחר שיהיה יותר מוצלח?
משהו?
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
-
- קיבל.ה 673 לייקים
טקנובוי, קח קצת קארל פופר ועזוב אותי באמאש'ך:
Despite my admiration for scientific knowledge, I am not an adherent of scientism. For scientism dogmatically asserts the authority of scientific knowledge; whereas I do not believe in any authority and have always resisted dogmatism; and I continue to resist it, especially in science. I am opposed to the thesis that the scientist must believe in his theory. As far as I am concerned “I do not believe in belief,” as E. M. Forster says; and I especially do not believe in belief in science. I believe at most that belief has a place in ethics, and even here only in a few instances. I believe, for example, that objective truth is a value — that is, an ethical value, perhaps the greatest value there is — and that cruelty is the greatest evil.
Despite my admiration for scientific knowledge, I am not an adherent of scientism. For scientism dogmatically asserts the authority of scientific knowledge; whereas I do not believe in any authority and have always resisted dogmatism; and I continue to resist it, especially in science. I am opposed to the thesis that the scientist must believe in his theory. As far as I am concerned “I do not believe in belief,” as E. M. Forster says; and I especially do not believe in belief in science. I believe at most that belief has a place in ethics, and even here only in a few instances. I believe, for example, that objective truth is a value — that is, an ethical value, perhaps the greatest value there is — and that cruelty is the greatest evil.
אינתי עומרי, הפועל.
- teknoboy
- קיבל.ה 1824 לייקים
וואו, קרל פופר. איך הכנסת לי.
מה זה קשור?
(אגב, אם כבר העלית את הנושא, מומלץ לך מאוד ללמוד קצת פילוסופיה של המדע, ואם אפשר תקרא גם טקסטים שנכתבו לפני פחות משמונים שנה. רובם ביקורתיים הרבה יותר ממנו, אגב. אתה תאהב.)
עכשיו תנסה להסביר איך הטענה של פופר נגד אמונה עיוורת במדע קשורה להתכחשות שלך לתצפיות אמפיריות (בונוס אם תביא לי מראה מקום מפופר שתומך בך).
מה זה קשור?
(אגב, אם כבר העלית את הנושא, מומלץ לך מאוד ללמוד קצת פילוסופיה של המדע, ואם אפשר תקרא גם טקסטים שנכתבו לפני פחות משמונים שנה. רובם ביקורתיים הרבה יותר ממנו, אגב. אתה תאהב.)
עכשיו תנסה להסביר איך הטענה של פופר נגד אמונה עיוורת במדע קשורה להתכחשות שלך לתצפיות אמפיריות (בונוס אם תביא לי מראה מקום מפופר שתומך בך).
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
- its-sick
- קיבל.ה 1394 לייקים
צריך ביקורת על כל תיאוריה מדעית. ממומחים בתחום, לא מהדיוטות.
להדיוט אין את הכלים להבדיל בין דיעות המומחים. לכן כשיש רוב מוחץ בקהילה המדעית, מי שאינו מומחה יכול רק להסתמך על המדע המקובל.
כל מי שמפנטז שמקריאה בטוויטר הוא יוכל להחליט מי צודק, 99.9% מהמומחים או המעטים שחולקים, יש לו הערכה מופרזת לעצמו.
להדיוט אין את הכלים להבדיל בין דיעות המומחים. לכן כשיש רוב מוחץ בקהילה המדעית, מי שאינו מומחה יכול רק להסתמך על המדע המקובל.
כל מי שמפנטז שמקריאה בטוויטר הוא יוכל להחליט מי צודק, 99.9% מהמומחים או המעטים שחולקים, יש לו הערכה מופרזת לעצמו.
لا إله
لا إله
-
- קיבל.ה 1556 לייקים
ניר שביב איש מדע מעולה, מאוד מרשים ומדבר מדע...D&3 כתב: ↑05 ינואר 2022, 16:17 לגמרי.
בפרפרזה לנושאי האקלים -
במסגרת לימודי לפני יותר מעשור הייתי בכמה הרצאות שלו ולשאר הקהילה המדעית היה מאוד קשה לעכל את דבריו, ולכן גם אני נשבתי קצת בתאוריות שלו.
יחד עם זאת צריך להגיד בצורה ברורה הוא לר מתכחש להתחממות הגלובלית, הוא רק חושב שהשפעת האדם עליה מינורית.
-
- קיבל.ה 1003 לייקים
בוא נעשה תרגיל מודרך -האדום הצורר כתב: ↑05 ינואר 2022, 23:24 ובינתיים, במציאות שהיא לא עולם המדע הטוב של d3 ויתר חברי הכת:
1. תפתח את הדשבורד.
2. תסתכל על יחסי החולים לפי סטטוס חיסוני בגל הדלתא, אחרי שהיה כמות משמעותית של בוסטרים ,בספטמבר, תבדוק על כל כמה חולים מחוסנים יש חולים לא מחוסנים.
3. תעשה fast forward קדימה 3 חודשים לתחילת דצמבר, ותעשה אותו דבר.
4. תעדכן כשאתה מגלה שאין הבדל משמעותי.
ולגבי האומיקרון, וכי שוב התחכמת באלגנטיות הכה אופיינית( תוך כדי שאתה שוב משקר שכתבתי משהו שלא כתבתי ), נזכיר שוב לכולם שכרגע ההגנה של מחלימים הרבה הרבה הרבה יותר נמוכה מזו שיוחסה להם בעבר.
אבל בגלל שאתה שקרן שרק עסוק בלהראות כמה החיסון פח/תכשיר /אנאערף, אתה באופן הזוי מייחס כרגע את הירידה ביעילות החיסון לאלמנט הזמן ולא לעובדה שיש וריאנט החדש שגם מחלימים כמעט לא מוגנים מפניו.
-
- קיבל.ה 673 לייקים
א. לאיזה תחום אתה מתכוון? הרי מעורבים פה פחות או יותר כל תחומי החיים.its-sick כתב: ↑06 ינואר 2022, 03:53 צריך ביקורת על כל תיאוריה מדעית. ממומחים בתחום, לא מהדיוטות.
ב. ההודעה שלך מלמעלה היא דוגמה מצויינת למידע שמבוסס על חצאי שמועות מהתקשורת.
ג. אף אחד מהמאמרים שהועלו פה אינו המצאה של מי שנותן את הלינק...
אינתי עומרי, הפועל.
-
- קיבל.ה 673 לייקים
ראית שבמחקר שמצורף כאן מתייחסים לנתונים שקודמים לאומיקרון, נכון?D&3 כתב: ↑06 ינואר 2022, 07:37בוא נעשה תרגיל מודרך -האדום הצורר כתב: ↑05 ינואר 2022, 23:24 ובינתיים, במציאות שהיא לא עולם המדע הטוב של d3 ויתר חברי הכת:
1. תפתח את הדשבורד.
2. תסתכל על יחסי החולים לפי סטטוס חיסוני בגל הדלתא, אחרי שהיה כמות משמעותית של בוסטרים ,בספטמבר, תבדוק על כל כמה חולים מחוסנים יש חולים לא מחוסנים.
ולגבי האומיקרון, וכי שוב התחכמת באלגנטיות הכה אופיינית( תוך כדי שאתה שוב משקר שכתבתי משהו שלא כתבתי ), נזכיר שוב לכולם שכרגע ההגנה של מחלימים הרבה הרבה הרבה יותר נמוכה מזו שיוחסה להם בעבר.
אבל בגלל שאתה שקרן שרק עסוק בלהראות כמה החיסון פח/תכשיר /אנאערף, אתה באופן הזוי מייחס כרגע את הירידה ביעילות החיסון לאלמנט הזמן ולא לעובדה שיש וריאנט החדש שגם מחלימים כמעט לא מוגנים מפניו.
אינתי עומרי, הפועל.
- its-sick
- קיבל.ה 1394 לייקים
להגיד "הכל לא נכון" זה קל ופחדני.
היות ואינני מומחה יתכן וטעיתי במשהו, אבל אם טעיתי בהכל אשמח לפירוט, משפט משפט.
בכל השקרים והטעויות שלך קיבלת מכולם טיפול מפורט.
אתה לעומת זאת רק מכליל ומתחמק.
היות ואינני מומחה יתכן וטעיתי במשהו, אבל אם טעיתי בהכל אשמח לפירוט, משפט משפט.
בכל השקרים והטעויות שלך קיבלת מכולם טיפול מפורט.
אתה לעומת זאת רק מכליל ומתחמק.
لا إله
لا إله
-
- קיבל.ה 1003 לייקים
ראיתי שבמחקר מדברים על עומס ויראלי ומידבקות, לא דיברתי על זה. יכול להיות שזה מצביע גם על ירידה בהגנה מפני הידבקות, אבל אני לא וירולוג ולכן אין לי מה להגיד בנושא.האדום הצורר כתב: ↑06 ינואר 2022, 08:14ראית שבמחקר שמצורף כאן מתייחסים לנתונים שקודמים לאומיקרון, נכון?D&3 כתב: ↑06 ינואר 2022, 07:37בוא נעשה תרגיל מודרך -האדום הצורר כתב: ↑05 ינואר 2022, 23:24 ובינתיים, במציאות שהיא לא עולם המדע הטוב של d3 ויתר חברי הכת:
1. תפתח את הדשבורד.
ובגלל שאני לא וירולוג הלכתי לנתונים הכי רלוונטים שיש לנו על הגנה מפני הידבקות, והצעתי לך לעשות אותו דבר.
אם אחרי הסתכלות בנתונים אתה מסיק שאחרי 3-4 חודשים ההגנה מפני הדבקה יורדת ל0 אז אני ממליץ על השלמה שיעורי החשבון של כיתה ד.