אוקיי, עכשיו הבנתי את הטענה. אבל תראה בהילוך החוזר, ורד לא בקו אחד עם טראורה. ורד לפחות חצי מטר קדימה.לירון האדום כתב: ↑19 אוקטובר 2021, 10:39אם ורד עומד בקו אחד עם טראורה למה זה נבדל?נועם שחם כתב: ↑19 אוקטובר 2021, 10:31אתה צוחק נכון? בתמונה שאתה מראה רואים בבירור 3 שחקני הפועל, כולל ורד, שנמצאים מאחרי קו ההגנה בזמן שטראורה מגיע לכדור. איך אפשר להסתכל על התמונה הזו ולחלוק על כך שורד בנבדל? מה קשור שחקן שלא מעורב במהלך? השחקן שהבקיע נמצא בנבדל הכי ברור שיש. לא מבין בכלל איפה יכולה להיות מחלוקת פה..oleg neduda כתב: ↑19 אוקטובר 2021, 10:21
העלתי עכשיו תמונה שכוללת את הזוית היחידה שהראו. עכשיו תסביר לי מה ברור בדיוק מהזוית הזו
אגב, גם באולפן אחרי המשחק גוטמן ושות' אמרו שהיה פה נבדל של שחקן שלא היה מעורב במהלך (והצדיקו את הפסילה בגלל הזריקת חפצים)
ואר/הגול שנפסל
-
- קיבל.ה 864 לייקים
-
- קיבל.ה 1959 לייקים
בכל מקרה שום דבר לא ברור מזוויות שהיו בטלוויזיה (אני גם לא ראיתי שום דבר בחדשות הספורט אבל אני מאמין להוקיץ ששם הראו זוית נורמלית).
בשום מקרה לא אמרתי שאין פה נבדל. אמרתי שאין פה שום דבר ברור ומן הראוי שהיו מראים פה לצופי הכדורגל הילוכים נורמליים כמו שמראים כמעט בכל משחק במקרים כאלה.
בשום מקרה לא אמרתי שאין פה נבדל. אמרתי שאין פה שום דבר ברור ומן הראוי שהיו מראים פה לצופי הכדורגל הילוכים נורמליים כמו שמראים כמעט בכל משחק במקרים כאלה.
-
- קיבל.ה 858 לייקים
אני שמח שהגול נפסל, כן נבדל לא נבדל. לא היו צריכים לשחק כדורגל בשניות האלה
- יובל
- קיבל.ה 1302 לייקים
אני אומר לך שהסתכלתי בשידור החוזר של המשחק המלא שבו הייתה הזווית של מצלמת ה-16 ושם ראו נבדל של מטר... אם אתה מתעקש אני אעלה תמונה:oleg neduda כתב: ↑19 אוקטובר 2021, 09:29מטר נבדל בטוח לא היה.
אני לא יודע איך מצרפים תמונה, אבל תעצור את התקציר על רגע הבעיטה של טראורה ותראה שלכל היותר ורד היה בנבדל גבולי (גם ורד וגם טראורה אכן לפני קו ההגנה של בית"ר, אבל אם ורד לא עומד לפני טראורה אין פה נבדל). אי אפשר להבין באמת מהזוית של השידור אם יש נבדל או אין ופשוט הזוי שלא נתנו פה עוד זוית

-
- קיבל.ה 858 לייקים
נו, לפחות סגרנו את הדיון המיותר הזה
-
- קיבל.ה 1959 לייקים
עכשיו שיכנעת אותייובל כתב: ↑19 אוקטובר 2021, 12:09אני אומר לך שהסתכלתי בשידור החוזר של המשחק המלא שבו הייתה הזווית של מצלמת ה-16 ושם ראו נבדל של מטר... אם אתה מתעקש אני אעלה תמונה:oleg neduda כתב: ↑19 אוקטובר 2021, 09:29מטר נבדל בטוח לא היה.
אני לא יודע איך מצרפים תמונה, אבל תעצור את התקציר על רגע הבעיטה של טראורה ותראה שלכל היותר ורד היה בנבדל גבולי (גם ורד וגם טראורה אכן לפני קו ההגנה של בית"ר, אבל אם ורד לא עומד לפני טראורה אין פה נבדל). אי אפשר להבין באמת מהזוית של השידור אם יש נבדל או אין ופשוט הזוי שלא נתנו פה עוד זוית
![]()

-
- קיבל.ה 1762 לייקים
אדום בבית כתב:oleg neduda כתב: ↑19 אוקטובר 2021, 10:21העלתי עכשיו תמונה שכוללת את הזוית היחידה שהראו. עכשיו תסביר לי מה ברור בדיוק מהזוית הזו
אגב, גם באולפן אחרי המשחק גוטמן ושות' אמרו שהיה פה נבדל של שחקן שלא היה מעורב במהלך (והצדיקו את הפסילה בגלל הזריקת חפצים)
הסתכלתי כמה פעמים בתקציר,
*לא ראיתי נבדל ,בטח לא כזה ברור (הייתי שמח לראות מזווית אחרת).
*לא ראיתי שום חפץ שנזרק לאורך כל המהלך.
בוא נראה מה תגיד הועדה לבילבול ביצים...

היה נבדל,אבל למה לא הראו לנו בזמן השידור.