ואר/הגול שנפסל
-
- קיבל.ה 2312 לייקים
היה?
לא הראו כלום בתקציר
Sent from my SM-G996B using Tapatalk
לא הראו כלום בתקציר
-
- קיבל.ה 1556 לייקים
לא ברור.... לא נראה שבכלל בדקו.לירון האדום כתב: ↑19 אוקטובר 2021, 00:02 היה?
לא הראו כלום בתקציר
-
- קיבל.ה 693 לייקים
לא הראו כי לא רצו להיכנס לפינה. פסלו את השער הזה כי זרקו כוסות ואף אחד לא באמת שיחק. וגם אם היה נבדל האווירה סביב הפסילה הייתה כזו של לא חשוב מה באמת היה שם.
-
- קיבל.ה 530 לייקים
השופט חיכה בוודאות לאישור לפני שחידש את המשחקEl dudernio כתב: ↑19 אוקטובר 2021, 00:10לא ברור.... לא נראה שבכלל בדקו.לירון האדום כתב: ↑19 אוקטובר 2021, 00:02 היה?
לא הראו כלום בתקציר
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
מה זה פסלו כי זרקו כוסות? המצאה חדשה בכדורגל?
לדעתי היה נבדל ברור של ורד (בריבאונד, לא בהרמה)
- ההוא שאמרו לו
- קיבל.ה 1173 לייקים
ראיתי את אחד התקצירים ביוטיוב, נראה לי כמו נבדל
GLAD ALL OVER
האמיני יום יבוא!
האמיני יום יבוא!
-
- קיבל.ה 1762 לייקים
כן??bigi37 כתב:לדעתי היה נבדל ברור של ורד (בריבאונד, לא בהרמה)
אז למה לא מראים לנו?
מרגיש שזו הפעם הראשונה בהיסטוריה שפוסלים גול בגלל הקהל.
לפי גוטמן זה גם צודק.
-
- קיבל.ה 439 לייקים
-
- קיבל.ה 554 לייקים
בנוסף, מה עבר לשופט שהוסיף רק 6 דק תוספת זמן? בדיעבד זה עזר לנו, אבל היה צריך להוסיף מינימום 10-12 דקות
- יובל
- קיבל.ה 1302 לייקים
הסתכלתי בשידור החוזר, ורד היה בנבדל של מטר כשטראורה בעט.
ממה שאני רואה בתקציר,ואין הילוך חוזר מקו הרחבה אז אני בכלל לא בטוח שיש שם נבדל.
היה בשידור הישיר הילוך חוזר מקו הרחבה?
היה בשידור הישיר הילוך חוזר מקו הרחבה?
פצ'ימו גרשון? פצ'ימו גרשון?!
גם מי שנגח (בעט?) את ההזדמנות הראשונה שאיתמר ניצן עצר וגם עידן ורד שניהם לא היו בנבדל.
חובב תספורות חביתה וחובב הלוואה וחסכון.
- ההוא שאמרו לו
- קיבל.ה 1173 לייקים
טראורה בעט, במגרש זכרתי שזה היה מטווח 0 אבל הוא היה בתוך הדבוקה, באותו זמן לפי מה שאני הצלחתי לראות בתקציר יש נבדל של ורד אבל אין זווית נוחה להבין את זה ואני לא מבין למה אין אף תיעוד של זה גם מהואר במיוחד כששמואלביץ' עצר את המשחק לאיזה חצי דקה בשביל הואר
GLAD ALL OVER
האמיני יום יבוא!
האמיני יום יבוא!
-
- קיבל.ה 1397 לייקים
בדיעבד, צריך להגיד תודה שזה לא אושר.
אחרת, היינו זוכים לבונקר קלינריסטי מפואר נגד קבוצת ליגה למקומות עבודה.
אחרת, היינו זוכים לבונקר קלינריסטי מפואר נגד קבוצת ליגה למקומות עבודה.
-
- קיבל.ה 492 לייקים
זרקו על השוער חפצים תוך כדי ההתקפה. איך מצפים שהוא יתרכז?
-
- קיבל.ה 949 לייקים
ורד היה בנבדל, תכלס אם לא היה נוגע בכדור זה היה גול חוקי אבל מה זה משנה, קיבלנו את התסריט הכי מתוק שיש
long live the zapta
אם זאת הסיבה למה לא קיבלנו כדור חופשי חוזר?
- Sin Queso
- קיבל.ה 460 לייקים
אפילו לא נתנו הילוך חוזר מתקציר בשביל הכסת"ח
-
- קיבל.ה 1959 לייקים
מטר נבדל בטוח לא היה.
אני לא יודע איך מצרפים תמונה, אבל תעצור את התקציר על רגע הבעיטה של טראורה ותראה שלכל היותר ורד היה בנבדל גבולי (גם ורד וגם טראורה אכן לפני קו ההגנה של בית"ר, אבל אם ורד לא עומד לפני טראורה אין פה נבדל). אי אפשר להבין באמת מהזוית של השידור אם יש נבדל או אין ופשוט הזוי שלא נתנו פה עוד זוית
-
- קיבל.ה 864 לייקים
איזה גבולי, בחיאת? אופסייד ברור.oleg neduda כתב: ↑19 אוקטובר 2021, 09:29מטר נבדל בטוח לא היה.
אני לא יודע איך מצרפים תמונה, אבל תעצור את התקציר על רגע הבעיטה של טראורה ותראה שלכל היותר ורד היה בנבדל גבולי (גם ורד וגם טראורה אכן לפני קו ההגנה של בית"ר, אבל אם ורד לא עומד לפני טראורה אין פה נבדל). אי אפשר להבין באמת מהזוית של השידור אם יש נבדל או אין ופשוט הזוי שלא נתנו פה עוד זוית
-
- קיבל.ה 5897 לייקים
היה נבדל ברור וגם ראו בבירור שהוא בודק עם הוואר.
אין מה לבדוק.
אין מה לבדוק.
היה פעם שער שנפסל בוואר שלא הראו על מה?
-
- קיבל.ה 1958 לייקים
גם בפעם הקודמת שפסלו לנו שער יתרון נגד ביטר בתחילת המחצית השניה ניצחנו בסוף בתוספת זמן ואמרנו שטוב שלא היה גול בסוף

בכל מקרה איתן שמולביץ זה בן זונה.
איך יכול להיות שביטר יורדת למחצית עם 0 צהובים?
היו להם לפחות 3 צהובים ברורים במחצית הראשונה.
הראשון בעצירת מתפרצת מסוכנת מאחורה של ורד באיזה דקה 20. התעלם.
אח"כ בשני מקרים צהוב 200% נתן יתרון ולא הוציא צהוב בסיום המהלך.
איזה אפס.
יעני "לא רוצה לחמם את המשחק".
אבל העיקר כשאיינבינדר נתן גליץ' שאפילו לא היה עבירה - זה צהוב לפי איתן.
אפס מאופס.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
-
- קיבל.ה 2312 לייקים
הסתכלתי בתקציר, לא בטוח שהיה נבדל של ורד.
זה נראה שהוא קו אחד עם טרוארה
זה נראה שהוא קו אחד עם טרוארה
-
- קיבל.ה 1959 לייקים

מה נבדל ברור פה? לא רואים פה את הכדור, אבל זה רגע הבעיטה של טראורה (שלישי מימין).
מהזוית הזו אי אפשר לדעת אם היה נבדל, אבל אין פה שום דבר ברור, זה בטוח
-
- קיבל.ה 1959 לייקים
העלתי עכשיו תמונה שכוללת את הזוית היחידה שהראו. עכשיו תסביר לי מה ברור בדיוק מהזוית הזונועם שחם כתב: ↑19 אוקטובר 2021, 09:30איזה גבולי, בחיאת? אופסייד ברור.oleg neduda כתב: ↑19 אוקטובר 2021, 09:29מטר נבדל בטוח לא היה.
אגב, גם באולפן אחרי המשחק גוטמן ושות' אמרו שהיה פה נבדל של שחקן שלא היה מעורב במהלך (והצדיקו את הפסילה בגלל הזריקת חפצים)
oleg neduda כתב: ↑19 אוקטובר 2021, 10:21העלתי עכשיו תמונה שכוללת את הזוית היחידה שהראו. עכשיו תסביר לי מה ברור בדיוק מהזוית הזונועם שחם כתב: ↑19 אוקטובר 2021, 09:30איזה גבולי, בחיאת? אופסייד ברור.oleg neduda כתב: ↑19 אוקטובר 2021, 09:29
מטר נבדל בטוח לא היה.
אגב, גם באולפן אחרי המשחק גוטמן ושות' אמרו שהיה פה נבדל של שחקן שלא היה מעורב במהלך (והצדיקו את הפסילה בגלל הזריקת חפצים)
הסתכלתי כמה פעמים בתקציר,
*לא ראיתי נבדל ,בטח לא כזה ברור (הייתי שמח לראות מזווית אחרת).
*לא ראיתי שום חפץ שנזרק לאורך כל המהלך.
בוא נראה מה תגיד הועדה לבילבול ביצים...
-
- קיבל.ה 2312 לייקים
שאלה לטובת אלו שצפו במשחק מהבית, הראו הילוך חוזר עם קווים?
-
- קיבל.ה 1959 לייקים
לא הראו כלום
-
- קיבל.ה 864 לייקים
אתה צוחק נכון? בתמונה שאתה מראה רואים בבירור 3 שחקני הפועל, כולל ורד, שנמצאים מאחרי קו ההגנה בזמן שטראורה מגיע לכדור. איך אפשר להסתכל על התמונה הזו ולחלוק על כך שורד בנבדל? מה קשור שחקן שלא מעורב במהלך? השחקן שהבקיע נמצא בנבדל הכי ברור שיש. לא מבין בכלל איפה יכולה להיות מחלוקת פה..oleg neduda כתב: ↑19 אוקטובר 2021, 10:21העלתי עכשיו תמונה שכוללת את הזוית היחידה שהראו. עכשיו תסביר לי מה ברור בדיוק מהזוית הזונועם שחם כתב: ↑19 אוקטובר 2021, 09:30איזה גבולי, בחיאת? אופסייד ברור.oleg neduda כתב: ↑19 אוקטובר 2021, 09:29
מטר נבדל בטוח לא היה.
-
- קיבל.ה 530 לייקים
אף אחד לא ידון בזה בכללאדום בבית כתב: ↑19 אוקטובר 2021, 10:27oleg neduda כתב: ↑19 אוקטובר 2021, 10:21העלתי עכשיו תמונה שכוללת את הזוית היחידה שהראו. עכשיו תסביר לי מה ברור בדיוק מהזוית הזו
הסתכלתי כמה פעמים בתקציר,
*לא ראיתי נבדל ,בטח לא כזה ברור (הייתי שמח לראות מזווית אחרת).
*לא ראיתי שום חפץ שנזרק לאורך כל המהלך.
בוא נראה מה תגיד הועדה לבילבול ביצים...
ההנהלה שלנו כרגיל תשב בשקט
-
- קיבל.ה 2312 לייקים
אם ורד עומד בקו אחד עם טראורה למה זה נבדל?נועם שחם כתב: ↑19 אוקטובר 2021, 10:31אתה צוחק נכון? בתמונה שאתה מראה רואים בבירור 3 שחקני הפועל, כולל ורד, שנמצאים מאחרי קו ההגנה בזמן שטראורה מגיע לכדור. איך אפשר להסתכל על התמונה הזו ולחלוק על כך שורד בנבדל? מה קשור שחקן שלא מעורב במהלך? השחקן שהבקיע נמצא בנבדל הכי ברור שיש. לא מבין בכלל איפה יכולה להיות מחלוקת פה..oleg neduda כתב: ↑19 אוקטובר 2021, 10:21העלתי עכשיו תמונה שכוללת את הזוית היחידה שהראו. עכשיו תסביר לי מה ברור בדיוק מהזוית הזו
-
- קיבל.ה 1959 לייקים
תגיד, אתה קורה מה שאני כותב?נועם שחם כתב: ↑19 אוקטובר 2021, 10:31אתה צוחק נכון? בתמונה שאתה מראה רואים בבירור 3 שחקני הפועל, כולל ורד, שנמצאים מאחרי קו ההגנה בזמן שטראורה מגיע לכדור. איך אפשר להסתכל על התמונה הזו ולחלוק על כך שורד בנבדל? מה קשור שחקן שלא מעורב במהלך? השחקן שהבקיע נמצא בנבדל הכי ברור שיש. לא מבין בכלל איפה יכולה להיות מחלוקת פה..oleg neduda כתב: ↑19 אוקטובר 2021, 10:21העלתי עכשיו תמונה שכוללת את הזוית היחידה שהראו. עכשיו תסביר לי מה ברור בדיוק מהזוית הזו
טראורה לא היה בנבדל בזמן ההרמה (מניח שעל זה אתה לא חולק). כשהכדור הגיע אליו, הוא ועוד שני שחקנים כבר היו מאחורי קו ההגנה, אבל מזה שייך? אם ורד לא עמד קרוב יותר לשער מטראורה בזמן הביעטה של טראורה אז אין פה נבדל. מה לעשות שאלו חוקי הנבדל? זה בכלל לא שייך לזה שטראורה, ורד ושחקן נוסף היו מאחורי קו ההגנה בזמן הבעיטה של טראורה.
במילים אחרות - ברגע שטראורה לא היה בנבדל בזמן ההרמה, מה שקובע זו העמדה של ורד ביחס לטראורה (בזמן הבעיטה של טראורה) ולא ביחס לקו ההגנה.
אין פה שום דבר ברור ולכל היותר נבדל גבולי
-
- קיבל.ה 1959 לייקים
זה לא..לירון האדום כתב: ↑19 אוקטובר 2021, 10:39אם ורד עומד בקו אחד עם טראורה למה זה נבדל?נועם שחם כתב: ↑19 אוקטובר 2021, 10:31אתה צוחק נכון? בתמונה שאתה מראה רואים בבירור 3 שחקני הפועל, כולל ורד, שנמצאים מאחרי קו ההגנה בזמן שטראורה מגיע לכדור. איך אפשר להסתכל על התמונה הזו ולחלוק על כך שורד בנבדל? מה קשור שחקן שלא מעורב במהלך? השחקן שהבקיע נמצא בנבדל הכי ברור שיש. לא מבין בכלל איפה יכולה להיות מחלוקת פה..oleg neduda כתב: ↑19 אוקטובר 2021, 10:21
העלתי עכשיו תמונה שכוללת את הזוית היחידה שהראו. עכשיו תסביר לי מה ברור בדיוק מהזוית הזו
-
- קיבל.ה 1005 לייקים
מה שקובע זה ורד ביחס לכדור ברגע הבעיטה, לא ביחס לטראורה.
וביחס לכדור( שנבעט מאחורי החלק הכי קדמי של טראורה ) ורד באופסייד ברור.
וביחס לכדור( שנבעט מאחורי החלק הכי קדמי של טראורה ) ורד באופסייד ברור.
-
- קיבל.ה 5897 לייקים
מפה קשה לדעת, אבל בחדשות הספורט הראו זווית ישרה שם רואים שזה נבדל ברור.oleg neduda כתב: ↑19 אוקטובר 2021, 10:18
מה נבדל ברור פה? לא רואים פה את הכדור, אבל זה רגע הבעיטה של טראורה (שלישי מימין).
מהזוית הזו אי אפשר לדעת אם היה נבדל, אבל אין פה שום דבר ברור, זה בטוח