עופר ינאי
-
ביוניק מאן
- קיבל.ה 68 לייקים
המשוואה פשואה
יציינו את תאריך פירוק אוסישקין - תמחקו את זה, אתם לא הפועל
לא יציינו את תאריך פירוק אוסישקין - אתם לא הפועל
-
Money
- קיבל.ה 1197 לייקים
אמרת שתהיה קבוצה צמרמורות, עד כה(שנשאר עוד מקום לבערך 2 זרים) הקבוצה נחלשה מעונה שעברה
-
Asafasraf
- קיבל.ה 2075 לייקים
שואל ברצינות האם מועדון הרגל ציין משהו בנידון? אחרי הכול מדובר באחות הקטנה.אונישנקו כתב:0 התייחסות בעמודים של הקבוצה של בעלי נופר אנרג'י לציון יום השנה להריסת אוסישקין.
לא שציפיתי, אבל עדיין מביך.
שלב נוסף בתהליך המתקדם של ההתנתקות מהשורשים.
ד״א, איך מרגישים אוהדי האידאה כשביום חמישי היו בהרכב: צ׳יקו, קוקו, מאיימבו, פלקאו, קרייב, בואטנג וסילבה הלא ישראלים בהרכב (ואם היה זר 8 גם הוא היה משחק)? זאת לא מחיקה של השחקן הישראלי?
Sent from my iPhone using Tapatalk
- בונדר
- קיבל.ה 481 לייקים
זה כמובן נכון, בעונה שעברה למשל הפוסט לווה באיחולי מוות למעורבים על ידי חבר הוועד לשעבר.ביוניק מאן כתב: ↑26 יולי 2026, 12:17 המשוואה פשואה
ועדיין צריך לציין את זה, למרות התגובות.
אז הוא לא למד שום לקח, ואין לו שכל גם להצטער.
מחדל טקטי
מחדל טקטי
-
redead
- קיבל.ה 968 לייקים
- בונדר
- קיבל.ה 481 לייקים
אמר את זה בתגובה לעזיבת מדר, בעיני לא בטוח שנחלשנו מבחינת הזרים.
אז הוא לא למד שום לקח, ואין לו שכל גם להצטער.
מחדל טקטי
מחדל טקטי
-
כוח עליון
- קיבל.ה 209 לייקים
בערך באותו מקום מבחינת זרים וישראלים עם שיפור ביחס לעונה שעברה בעמדה 4:
סטורנסקי על כריס גונס (פחות טוב ממנו אבל לא משמעותית
קארינגטון על מדר (די דומה כשלמדר יתרון מסוים בליגה)
קופי על מלקולם - יתרון קל לקופי
לידיי על מוטלי - יתרון מובהק ללידיי בהתאמה ל4.
סטורנסקי על כריס גונס (פחות טוב ממנו אבל לא משמעותית
קארינגטון על מדר (די דומה כשלמדר יתרון מסוים בליגה)
קופי על מלקולם - יתרון קל לקופי
לידיי על מוטלי - יתרון מובהק ללידיי בהתאמה ל4.
אני מפסיד, מנצח- עד המוות הפועל!
-
redead
- קיבל.ה 968 לייקים
סטורנסקי על כריס גונס - פה כרגע קבור הכלב
ג'ונס נתן אומנם איזה חודש-חדשיים חלשים מאוד אבל בשאר הזמן ניצח משחקים כמעט לבד
לא יודע אם סטורנסקי יכול לקחת על עצמו משחקים באותה צורה ועד שזה לא מוכח , זה חתיכת היחלשות בעמדה הזאת
-
Money
- קיבל.ה 1197 לייקים
גם בליגה וגם ביורוליג יש פה קבוצה(כרגע) יותר חלשה משנה שעברה
- אונישנקו
- קיבל.ה 548 לייקים
https://www.facebook.com/share/v/1LcoUM ... tid=wwXIfr
איזה עצוב לחבורת המעודדות של נופר אנרג'י מפורום שדים שהם מיעוט שהולך ונכחד
איזה עצוב לחבורת המעודדות של נופר אנרג'י מפורום שדים שהם מיעוט שהולך ונכחד
- 7even
- קיבל.ה 4641 לייקים
גבר, מתי תבין שאלו ששולחים אותך להטריל פה, צוחקים עליך מאחרי הגב?
שלחו לך כמה תמונות פה למעלה של געגועים לימי העמותה, התעלמת מהם באלגנטיות.
אל תפחד לעמוד יציב מול מי ששולח אותך ולהגיד לו להפסיק להעמיד אותך בסיטאציות מביכות....
כי אז זורקים מולך את העובדות ואתה לא יודע איך לענות, ויוצא איך נגיד....קטן. ממש קטנטן.
פאקינג משכורות של 60 אלף דולר לא שילמתם ושלחתם שליח על אופנוע עם מזומן עם חצי מהסכום

לפחות קיבל טיפ?
שלחו לך כמה תמונות פה למעלה של געגועים לימי העמותה, התעלמת מהם באלגנטיות.
אל תפחד לעמוד יציב מול מי ששולח אותך ולהגיד לו להפסיק להעמיד אותך בסיטאציות מביכות....
כי אז זורקים מולך את העובדות ואתה לא יודע איך לענות, ויוצא איך נגיד....קטן. ממש קטנטן.
פאקינג משכורות של 60 אלף דולר לא שילמתם ושלחתם שליח על אופנוע עם מזומן עם חצי מהסכום
לפחות קיבל טיפ?
יחד, רק יחד! 
-
Maor
- קיבל.ה 454 לייקים
12 שנה מחכים לחזור לאירופה, טסו עד הונגריה לעודד את הקבוצה ובסוף מקדישים זמן לקלל בעלים של הכדורסל?
-
shaharot
- קיבל.ה 1531 לייקים
אתה בחור מסכןאונישנקו כתב: ↑26 יולי 2026, 15:40 https://www.facebook.com/share/v/1LcoUM ... tid=wwXIfr
איזה עצוב לחבורת המעודדות של נופר אנרג'י מפורום שדים שהם מיעוט שהולך ונכחד![]()
-
אוהד כורסא
- קיבל.ה 931 לייקים
-
רק הפועל
- קיבל.ה 3278 לייקים
- אונישנקו
- קיבל.ה 548 לייקים
משיב לך כי מבחינתי עוד לא נכנסת לרשימה של חבורת המעודדות.
כן, בהחלט.
הרי ברור לך שלא מדובר ב"קללות", אלא בקריאה של אלפי אוהדים שכואבים את המצב ושיש בה הפגנת התנגדות לבעלות הנוכחית של מועדון הכדורסל.
לא בכדי בראש הצעדה הוחלט ללכת עם הבאנר של אוסישקין.
מבחינת חלק גדול מהקהילה, הפועל אחת היא, כדורגל וכדורסל, וכשאחד מהענפים נפגע, מבחינתי אין שום בעיה, ואפילו רצוי, להביע התנגדות במשחקי הענף השני.
כך היה במאבק על אולם אוסישקין, במחאה נגד טביב וכו'.
-
רק הפועל
- קיבל.ה 3278 לייקים
כואבים את המצב , איזה מסכנים בנו פה אחריי 1000 שנה קבוצה שמסתכלת לחלאות בלבן של העיניים (למרות שלא לקחנו תארים עדיין אבל באמת שזה במיקרו ולא במאקרו) והם שרים לו שירי גנאי , הקבוצה אפילו חוזרת לדרייב אין אבל פתאום הם צרצרים
-
עד המ!!ת הפועל
- קיבל.ה 1115 לייקים
כמה בעלים חלאות היו ברגל ובסל במשך עשרות שנים. לא החרמתם לשנייה. את מי בחרתם להחרים? את
זה ששם אותנו בטופ (והזיז לכם את הגבינה).
איזה מזל שלא כולם חסרי מוח כדי להבין.
זה ששם אותנו בטופ (והזיז לכם את הגבינה).
איזה מזל שלא כולם חסרי מוח כדי להבין.
- 7even
- קיבל.ה 4641 לייקים
היזהרו כולם, הוכנסנו לרשימות.אונישנקו כתב: ↑26 יולי 2026, 16:21משיב לך כי מבחינתי עוד לא נכנסת לרשימה של חבורת המעודדות.
כן, בהחלט.
הרי ברור לך שלא מדובר ב"קללות", אלא בקריאה של אלפי אוהדים שכואבים את המצב ושיש בה הפגנת התנגדות לבעלות הנוכחית של מועדון הכדורסל.
מבחינת חלק גדול מהקהילה, הפועל אחת היא, כדורגל וכדורסל, וכשאחד מהענפים נפגע, מבחינתי אין שום בעיה, ואפילו רצוי, להביע התנגדות במשחקי הענף השני.
מעניין אם גם בעל הקטנוע ברשימות.
אולי שאולי מדובר בכלל בבעל הקטנוע עצמו שלא קיבל טיפ על ה-30 אלף דולר מזומן ששלחו לו לתת לדיז'ון תומפסון האיש והחרדל ?
אתה ללא ספק אחד היוזרים הכי משעשעים שנחתו פה
מעניין אם אלו ששלחו אותך יודעים איזה שם רע אתה עושה להם
יחד, רק יחד! 
שש״לאולטראסאונישנקו כתב: ↑26 יולי 2026, 15:40 https://www.facebook.com/share/v/1LcoUM ... tid=wwXIfr
- porthos
- קיבל.ה 390 לייקים
תגיד אם ככה טוב לך, מה אתה רוצה מהפורום?אונישנקו כתב: ↑26 יולי 2026, 15:40 https://www.facebook.com/share/v/1LcoUM ... tid=wwXIfr
מדבר על קהילתיות אבל מי שלא חושב כמוך הוא "מעודדת". אז תעשה טובה אל תזיין את המוח עם שקרים ואידאולוגיה מזוייפת וסע לדרכך.
- 7even
- קיבל.ה 4641 לייקים
'זרקו' אותו גם מפורום הכדורגל.porthos כתב: ↑26 יולי 2026, 16:59תגיד אם ככה טוב לך, מה אתה רוצה מהפורום?אונישנקו כתב: ↑26 יולי 2026, 15:40 https://www.facebook.com/share/v/1LcoUM ... tid=wwXIfr
מדבר על קהילתיות אבל מי שלא חושב כמוך הוא "מעודדת". אז תעשה טובה אל תזיין את המוח עם שקרים ואידאולוגיה מזוייפת וסע לדרכך.
גם שם הוא עושה שיט שואו ונחשב לבדיחה של הפורום
אני חושב שיש לו בעיה, בלי גרם של ציניות.
אפשר להבין את זה בין המילים ובצורת ההתנסחת שנועדה נטו לצומי.
עובר ממקום למקום ומחפש ליצור בלאגן. עבר מהכדורגל לכאן.
צריך לרחם על אנשים כאלו. יתכן מאד שמדובר בילד בן 14 כזה.
יחד, רק יחד! 
-
בר קולמוסא
- קיבל.ה 742 לייקים
אתם לא כואבים ולא בטיח. כל פעם שאתם מתחילים לשיר נגד עופר בבלומפילד אתם חוטפים בוז. באתם לעשות קריעה בקהל של הפועל כי לקחו לכם את הצעצוע ואת הסידור מנויים וטיסות עם הקבוצה.אונישנקו כתב: ↑26 יולי 2026, 16:21משיב לך כי מבחינתי עוד לא נכנסת לרשימה של חבורת המעודדות.
כן, בהחלט.
-
מקורב לצלחת
- קיבל.ה 38 לייקים
הלכו בראש עם השלט של אוסישקין אבל השלט של לא מייצגים נשאר בישראל. מקרי?
לגבי ציון יום השנה להריסת אוסישקין, שום דבר חיובי לא יצא מזה בשנה שעברה כולל איומים וקללות בפרטי לאנשים. החלטה סבירה לא להעלות השנה בטח שאין עדכון שיפוץ וההסכם עם הדרייב אין לא נחתם. אם תהיתם למה, עופר לא רוצה שהקבוצה תשחק שם אלא ביד אליהו.
בכל מקרה, הייתה אחלה אווירה בהונגריה ועוד יותר מזה, אחלה תוצאה. חבל שעופר לא השכיל להבין שהוא המפסיד העיקרי מהחרם של הקהל הרחב עליו...
לגבי ציון יום השנה להריסת אוסישקין, שום דבר חיובי לא יצא מזה בשנה שעברה כולל איומים וקללות בפרטי לאנשים. החלטה סבירה לא להעלות השנה בטח שאין עדכון שיפוץ וההסכם עם הדרייב אין לא נחתם. אם תהיתם למה, עופר לא רוצה שהקבוצה תשחק שם אלא ביד אליהו.
בכל מקרה, הייתה אחלה אווירה בהונגריה ועוד יותר מזה, אחלה תוצאה. חבל שעופר לא השכיל להבין שהוא המפסיד העיקרי מהחרם של הקהל הרחב עליו...
מי אתה בכלל שתתן ציונים לאוהדים אחרים, אפס.אונישנקו כתב: ↑26 יולי 2026, 16:21משיב לך כי מבחינתי עוד לא נכנסת לרשימה של חבורת המעודדות.
כן, בהחלט.
מעדיף אלף ינאים על אוהדים כמוך
בפורום הישן הייתי אחד אדום, גם שם לא הייתי כל כך פעיל 
בנתיים עופר ממשיך להלחם את המלחמות שלנו כנגד ממלכת הרשע של הדון.
"יו"ר האיגוד פנה אליי במטרה לאזרח את אוטורו"
https://www.one.co.il/Article/529114.html
"יו"ר האיגוד פנה אליי במטרה לאזרח את אוטורו"
https://www.one.co.il/Article/529114.html
-
pogi
- קיבל.ה 255 לייקים
בפעם ה100 שאני שואל- אם יש חרם של הקהל הרחב, איך אתה מסביר שהקהל שהגיע העונה למשחקים, זה הכי הרבה שהגיע למשחקים של הפועל סל בשנים האחרונות? איך הגיעו 8000 לגמר האחרון? הרי יש חרם. חרם זה אומר שלא באים, לא משנה מה. לא?מקורב לצלחת כתב: ↑26 יולי 2026, 18:54 הלכו בראש עם השלט של אוסישקין אבל השלט של לא מייצגים נשאר בישראל. מקרי?
pogi כתב: ↑26 יולי 2026, 20:27בפעם ה100 שאני שואל- אם יש חרם של הקהל הרחב, איך אתה מסביר שהקהל שהגיע העונה למשחקים, זה הכי הרבה שהגיע למשחקים של הפועל סל בשנים האחרונות? איך הגיעו 8000 לגמר האחרון? הרי יש חרם. חרם זה אומר שלא באים, לא משנה מה. לא?מקורב לצלחת כתב: ↑26 יולי 2026, 18:54 הלכו בראש עם השלט של אוסישקין אבל השלט של לא מייצגים נשאר בישראל. מקרי?
הגיעו כי מאחורי כל הרעש הרוב הגדול של הקהל הוא אוהד הפועל ולא אוהד אולטראס והיינו קרובים לתואר ישראלי.
אבל אין ספק שינאי עשה מהלכים לא חכמים בעליל בהתנהלות שלו מול הקהל
-
ביוניק מאן
- קיבל.ה 68 לייקים
מסכן וטועהshaharot כתב: ↑26 יולי 2026, 16:07אתה בחור מסכןאונישנקו כתב: ↑26 יולי 2026, 15:40 https://www.facebook.com/share/v/1LcoUM ... tid=wwXIfr
https://www.facebook.com/share/v/1EhBYLzXUS/
מאמינים לו?
אם הוא דובר אמת, יש כאן כל כך הרבה לעכל.
בנתיים, עד שלא יוכח אחרת, ייתכן וזו רק מעשייה.
הסקפטיות שלי נובעות מכך שאין סיכוי שדבר כזה לא היה מודלף לפני כן, בין אם זה האזרוח של אטורו או ההתנגדות של דון שימון (שפורסמה היום).
אני מתפלל שזה נכון, לא רק כי זה יחזק את הפועל אלא כי זה ייתן תקווה לנבחרת להגיע להישג כלשהו בעידן הנוכחי.
מאמינים לו?
הסקפטיות שלי נובעות מכך שאין סיכוי שדבר כזה לא היה מודלף לפני כן, בין אם זה האזרוח של אטורו או ההתנגדות של דון שימון (שפורסמה היום).
אני מתפלל שזה נכון, לא רק כי זה יחזק את הפועל אלא כי זה ייתן תקווה לנבחרת להגיע להישג כלשהו בעידן הנוכחי.
-
Niro
- קיבל.ה 3093 לייקים
אני לא מבין מה הטענות לדון.
אם מכבי היו מנסים לאזרח את הורד נניח, אז אנחנו צריכים להיות בעד כי זה משפר הנבחרת?
אם מכבי היו מנסים לאזרח את הורד נניח, אז אנחנו צריכים להיות בעד כי זה משפר הנבחרת?
ראית מה התפרסם היום בוואן על זה שהדון פתאום רוצה למנוע את כל המנגנון של האזרוח שיהיה גם לטובת הקבוצות אחרי שעשרות שנים הם מנצלים אותו לטובתם.mosh כתב: ↑26 יולי 2026, 20:31 https://www.facebook.com/share/v/1EhBYLzXUS/
מאמינים לו?
מה קרה פתאום? השחקנים היקרים אצל הפועל אז הם נלחמים בהפועל. נשמע לי הגיוני לגמרי
אי אפשר להשוות בכלל בין ההפסד הכספי של עופר להפסד של הפועל כמועדון. אם לא היה חרם היינו יכולים לקחת כאן דאבל ואולי עושים פיינל פור.מקורב לצלחת כתב: ↑26 יולי 2026, 18:54 הלכו בראש עם השלט של אוסישקין אבל השלט של לא מייצגים נשאר בישראל. מקרי?
אי אפשר להשוות את ההפסד שלו להפסד של הקהל. האווירה ביד אליהו היא זבל ולפעמים אף מייאשת, ולא בגלל מה שקורה על הפרקט.
זו הבעיה, המחרימים חושבים שהם מענישים את עופר, אבל הם מענישים את עצמם, את הקהילה ואת המועדון יותר מהכל.
אני לא אגיד לאף אחד "למה אתה מחרים?", אני כן אגיד שזה חלק מהבעיה ולא מהפתרון.
נערך לאחרונה על ידי mosh ב 26 יולי 2026, 20:56, נערך 3 פעמים בסך הכל.
https://www.one.co.il/Article/529090.htmlRedOne כתב: ↑26 יולי 2026, 20:36ראית מה התפרסם היום בוואן על זה שהדון פתאום רוצה למנוע את כל המנגנון של האזרוח שיהיה גם לטובת הקבוצות אחרי שעשרות שנים הם מנצלים אותו לטובתם.mosh כתב: ↑26 יולי 2026, 20:31 https://www.facebook.com/share/v/1EhBYLzXUS/
מאמינים לו?
מה קרה פתאום? השחקנים היקרים אצל הפועל אז הם נלחמים בהפועל. נשמע לי הגיוני לגמרי
ראיתי, האירוניה של שימון מתה
לקבוצות אין השפעה על זה. הפועל יכולה להתנגד כמה שהיא רוצה, האיגוד מחליט. אבל לא על זה הדיון. הם רוצים שמתאזרחים בליגה ימשיכו להיות זרים, וזה בשליטת המנהלת שבשליטת הקבוצות.
- 7even
- קיבל.ה 4641 לייקים
-
יהלום14אדום
- קיבל.ה 1641 לייקים
לא יודע מה לעשות עם הציונים והכינויים של אונישנקו האוהד המהולל. עוד אחד שחושב שהשמש זורחת לו מה...
יאללה הביתה!!!
-
מקורב לצלחת
- קיבל.ה 38 לייקים
בפעם המאה אענה לך, אם היו 7,000 מנויים שעברו ליד אליהו ובעונה הבאה יהיו אולי 2,000 אז עדיין קח משחק אחד ספציפי ותבנה עליו תזה?pogi כתב: ↑26 יולי 2026, 20:27בפעם ה100 שאני שואל- אם יש חרם של הקהל הרחב, איך אתה מסביר שהקהל שהגיע העונה למשחקים, זה הכי הרבה שהגיע למשחקים של הפועל סל בשנים האחרונות? איך הגיעו 8000 לגמר האחרון? הרי יש חרם. חרם זה אומר שלא באים, לא משנה מה. לא?מקורב לצלחת כתב: ↑26 יולי 2026, 18:54 הלכו בראש עם השלט של אוסישקין אבל השלט של לא מייצגים נשאר בישראל. מקרי?
-
Xavi
- קיבל.ה 2179 לייקים
תכף יגמר החופש הגדול והם יעלמו7even כתב: ↑26 יולי 2026, 17:23'זרקו' אותו גם מפורום הכדורגל.porthos כתב: ↑26 יולי 2026, 16:59תגיד אם ככה טוב לך, מה אתה רוצה מהפורום?אונישנקו כתב: ↑26 יולי 2026, 15:40 https://www.facebook.com/share/v/1LcoUM ... tid=wwXIfr
גם שם הוא עושה שיט שואו ונחשב לבדיחה של הפורום
אני חושב שיש לו בעיה, בלי גרם של ציניות.
אפשר להבין את זה בין המילים ובצורת ההתנסחת שנועדה נטו לצומי.
עובר ממקום למקום ומחפש ליצור בלאגן. עבר מהכדורגל לכאן.
צריך לרחם על אנשים כאלו. יתכן מאד שמדובר בילד בן 14 כזה.