עופר ינאי

מועצת הכדורסל של אוהדי הפועל
לזכרו של אורי שלף ז"ל, ממיסדי עמותת הפועל אוסישקין
ביוניק מאן
קיבל.ה  68 לייקים

המשוואה פשואה

יציינו את תאריך פירוק אוסישקין - תמחקו את זה, אתם לא הפועל

לא יציינו את תאריך פירוק אוסישקין - אתם לא הפועל
Money
קיבל.ה  1197 לייקים

אמרת שתהיה קבוצה צמרמורות, עד כה(שנשאר עוד מקום לבערך 2 זרים) הקבוצה נחלשה מעונה שעברה
רק הפועל
קיבל.ה  3278 לייקים

למה נחלשה ? יבואו גם עוד שחקנים
Asafasraf
קיבל.ה  2075 לייקים

אונישנקו כתב:0 התייחסות בעמודים של הקבוצה של בעלי נופר אנרג'י לציון יום השנה להריסת אוסישקין.
לא שציפיתי, אבל עדיין מביך.
שלב נוסף בתהליך המתקדם של ההתנתקות מהשורשים.
שואל ברצינות האם מועדון הרגל ציין משהו בנידון? אחרי הכול מדובר באחות הקטנה.
ד״א, איך מרגישים אוהדי האידאה כשביום חמישי היו בהרכב: צ׳יקו, קוקו, מאיימבו, פלקאו, קרייב, בואטנג וסילבה הלא ישראלים בהרכב (ואם היה זר 8 גם הוא היה משחק)? זאת לא מחיקה של השחקן הישראלי?

Sent from my iPhone using Tapatalk
סמל אישי של משתמש
בונדר
קיבל.ה  481 לייקים

ביוניק מאן כתב: 26 יולי 2026, 12:17 המשוואה פשואה

יציינו את תאריך פירוק אוסישקין - תמחקו את זה, אתם לא הפועל

לא יציינו את תאריך פירוק אוסישקין - אתם לא הפועל
זה כמובן נכון, בעונה שעברה למשל הפוסט לווה באיחולי מוות למעורבים על ידי חבר הוועד לשעבר.

ועדיין צריך לציין את זה, למרות התגובות.
אז הוא לא למד שום לקח, ואין לו שכל גם להצטער.

מחדל טקטי
redead
קיבל.ה  968 לייקים

Money כתב: 26 יולי 2026, 12:26 אמרת שתהיה קבוצה צמרמורות, עד כה(שנשאר עוד מקום לבערך 2 זרים) הקבוצה נחלשה מעונה שעברה
נראה לי שבנו על מדר + הזוניה או כל מתאזרח אחר
ובנתיים תוכניות לחוד ומציאות לחוד
סמל אישי של משתמש
בונדר
קיבל.ה  481 לייקים

redead כתב: 26 יולי 2026, 13:59
Money כתב: 26 יולי 2026, 12:26 אמרת שתהיה קבוצה צמרמורות, עד כה(שנשאר עוד מקום לבערך 2 זרים) הקבוצה נחלשה מעונה שעברה
נראה לי שבנו על מדר + הזוניה או כל מתאזרח אחר
ובנתיים תוכניות לחוד ומציאות לחוד
אמר את זה בתגובה לעזיבת מדר, בעיני לא בטוח שנחלשנו מבחינת הזרים.
אז הוא לא למד שום לקח, ואין לו שכל גם להצטער.

מחדל טקטי
כוח עליון
קיבל.ה  209 לייקים

בערך באותו מקום מבחינת זרים וישראלים עם שיפור ביחס לעונה שעברה בעמדה 4:
סטורנסקי על כריס גונס (פחות טוב ממנו אבל לא משמעותית
קארינגטון על מדר (די דומה כשלמדר יתרון מסוים בליגה)
קופי על מלקולם - יתרון קל לקופי
לידיי על מוטלי - יתרון מובהק ללידיי בהתאמה ל4.
אני מפסיד, מנצח- עד המוות הפועל!
redead
קיבל.ה  968 לייקים

כוח עליון כתב: 26 יולי 2026, 14:11 בערך באותו מקום מבחינת זרים וישראלים עם שיפור ביחס לעונה שעברה בעמדה 4:
סטורנסקי על כריס גונס (פחות טוב ממנו אבל לא משמעותית
קארינגטון על מדר (די דומה כשלמדר יתרון מסוים בליגה)
קופי על מלקולם - יתרון קל לקופי
לידיי על מוטלי - יתרון מובהק ללידיי בהתאמה ל4.
סטורנסקי על כריס גונס - פה כרגע קבור הכלב
ג'ונס נתן אומנם איזה חודש-חדשיים חלשים מאוד אבל בשאר הזמן ניצח משחקים כמעט לבד
לא יודע אם סטורנסקי יכול לקחת על עצמו משחקים באותה צורה ועד שזה לא מוכח , זה חתיכת היחלשות בעמדה הזאת
Money
קיבל.ה  1197 לייקים

גם בליגה וגם ביורוליג יש פה קבוצה(כרגע) יותר חלשה משנה שעברה
סמל אישי של משתמש
אונישנקו
קיבל.ה  548 לייקים

https://www.facebook.com/share/v/1LcoUM ... tid=wwXIfr

איזה עצוב לחבורת המעודדות של נופר אנרג'י מפורום שדים שהם מיעוט שהולך ונכחד :(
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  4641 לייקים

גבר, מתי תבין שאלו ששולחים אותך להטריל פה, צוחקים עליך מאחרי הגב?
שלחו לך כמה תמונות פה למעלה של געגועים לימי העמותה, התעלמת מהם באלגנטיות.
אל תפחד לעמוד יציב מול מי ששולח אותך ולהגיד לו להפסיק להעמיד אותך בסיטאציות מביכות....
כי אז זורקים מולך את העובדות ואתה לא יודע איך לענות, ויוצא איך נגיד....קטן. ממש קטנטן.

פאקינג משכורות של 60 אלף דולר לא שילמתם ושלחתם שליח על אופנוע עם מזומן עם חצי מהסכום :rofl: :rofl:

לפחות קיבל טיפ?
יחד, רק יחד! :heart:
Maor
קיבל.ה  454 לייקים

12 שנה מחכים לחזור לאירופה, טסו עד הונגריה לעודד את הקבוצה ובסוף מקדישים זמן לקלל בעלים של הכדורסל?
shaharot
קיבל.ה  1531 לייקים

אונישנקו כתב: 26 יולי 2026, 15:40 https://www.facebook.com/share/v/1LcoUM ... tid=wwXIfr

אתה בחור מסכן
אוהד כורסא
קיבל.ה  931 לייקים

Money כתב: 26 יולי 2026, 14:59 גם בליגה וגם ביורוליג יש פה קבוצה(כרגע) יותר חלשה משנה שעברה
חייבים גם לדבר על המחדל הניהולי שחקנים עם חוזים של מיליונים יכולים לעבור למכבי.
לא מבין איך זה קרה ברמה הניהולית.
רק הפועל
קיבל.ה  3278 לייקים

Maor כתב: 26 יולי 2026, 15:59 12 שנה מחכים לחזור לאירופה, טסו עד הונגריה לעודד את הקבוצה ובסוף מקדישים זמן לקלל בעלים של הכדורסל?
מותר להגיד שיש לנו אוהדים פח ? נמאס כבר , לא כולם אבל חלק גדול
סמל אישי של משתמש
אונישנקו
קיבל.ה  548 לייקים

Maor כתב: 26 יולי 2026, 15:59 12 שנה מחכים לחזור לאירופה, טסו עד הונגריה לעודד את הקבוצה ובסוף מקדישים זמן לקלל בעלים של הכדורסל?
משיב לך כי מבחינתי עוד לא נכנסת לרשימה של חבורת המעודדות.
כן, בהחלט.
הרי ברור לך שלא מדובר ב"קללות", אלא בקריאה של אלפי אוהדים שכואבים את המצב ושיש בה הפגנת התנגדות לבעלות הנוכחית של מועדון הכדורסל.
לא בכדי בראש הצעדה הוחלט ללכת עם הבאנר של אוסישקין.
מבחינת חלק גדול מהקהילה, הפועל אחת היא, כדורגל וכדורסל, וכשאחד מהענפים נפגע, מבחינתי אין שום בעיה, ואפילו רצוי, להביע התנגדות במשחקי הענף השני.
כך היה במאבק על אולם אוסישקין, במחאה נגד טביב וכו'.
רק הפועל
קיבל.ה  3278 לייקים

כואבים את המצב , איזה מסכנים בנו פה אחריי 1000 שנה קבוצה שמסתכלת לחלאות בלבן של העיניים (למרות שלא לקחנו תארים עדיין אבל באמת שזה במיקרו ולא במאקרו) והם שרים לו שירי גנאי , הקבוצה אפילו חוזרת לדרייב אין אבל פתאום הם צרצרים
עד המ!!ת הפועל
קיבל.ה  1115 לייקים

כמה בעלים חלאות היו ברגל ובסל במשך עשרות שנים. לא החרמתם לשנייה. את מי בחרתם להחרים? את
זה ששם אותנו בטופ (והזיז לכם את הגבינה).
איזה מזל שלא כולם חסרי מוח כדי להבין.
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  4641 לייקים

אונישנקו כתב: 26 יולי 2026, 16:21
כן, בהחלט.
הרי ברור לך שלא מדובר ב"קללות", אלא בקריאה של אלפי אוהדים שכואבים את המצב ושיש בה הפגנת התנגדות לבעלות הנוכחית של מועדון הכדורסל.
מבחינת חלק גדול מהקהילה, הפועל אחת היא, כדורגל וכדורסל, וכשאחד מהענפים נפגע, מבחינתי אין שום בעיה, ואפילו רצוי, להביע התנגדות במשחקי הענף השני.
היזהרו כולם, הוכנסנו לרשימות.

מעניין אם גם בעל הקטנוע ברשימות.
אולי שאולי מדובר בכלל בבעל הקטנוע עצמו שלא קיבל טיפ על ה-30 אלף דולר מזומן ששלחו לו לתת לדיז'ון תומפסון האיש והחרדל ?

אתה ללא ספק אחד היוזרים הכי משעשעים שנחתו פה :rofl:
מעניין אם אלו ששלחו אותך יודעים איזה שם רע אתה עושה להם
Davidcito
קיבל.ה  53 לייקים

אונישנקו כתב: 26 יולי 2026, 15:40 https://www.facebook.com/share/v/1LcoUM ... tid=wwXIfr

שש״לאולטראס
סמל אישי של משתמש
porthos
קיבל.ה  390 לייקים

תגיד אם ככה טוב לך, מה אתה רוצה מהפורום?
מדבר על קהילתיות אבל מי שלא חושב כמוך הוא "מעודדת". אז תעשה טובה אל תזיין את המוח עם שקרים ואידאולוגיה מזוייפת וסע לדרכך.
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  4641 לייקים

porthos כתב: 26 יולי 2026, 16:59

מדבר על קהילתיות אבל מי שלא חושב כמוך הוא "מעודדת". אז תעשה טובה אל תזיין את המוח עם שקרים ואידאולוגיה מזוייפת וסע לדרכך.
'זרקו' אותו גם מפורום הכדורגל.
גם שם הוא עושה שיט שואו ונחשב לבדיחה של הפורום

אני חושב שיש לו בעיה, בלי גרם של ציניות.
אפשר להבין את זה בין המילים ובצורת ההתנסחת שנועדה נטו לצומי.
עובר ממקום למקום ומחפש ליצור בלאגן. עבר מהכדורגל לכאן.

צריך לרחם על אנשים כאלו. יתכן מאד שמדובר בילד בן 14 כזה.
בר קולמוסא
קיבל.ה  742 לייקים

כן, בהחלט.
אתם לא כואבים ולא בטיח. כל פעם שאתם מתחילים לשיר נגד עופר בבלומפילד אתם חוטפים בוז. באתם לעשות קריעה בקהל של הפועל כי לקחו לכם את הצעצוע ואת הסידור מנויים וטיסות עם הקבוצה.
מקורב לצלחת
קיבל.ה  38 לייקים

הלכו בראש עם השלט של אוסישקין אבל השלט של לא מייצגים נשאר בישראל. מקרי?

לגבי ציון יום השנה להריסת אוסישקין, שום דבר חיובי לא יצא מזה בשנה שעברה כולל איומים וקללות בפרטי לאנשים. החלטה סבירה לא להעלות השנה בטח שאין עדכון שיפוץ וההסכם עם הדרייב אין לא נחתם. אם תהיתם למה, עופר לא רוצה שהקבוצה תשחק שם אלא ביד אליהו.

בכל מקרה, הייתה אחלה אווירה בהונגריה ועוד יותר מזה, אחלה תוצאה. חבל שעופר לא השכיל להבין שהוא המפסיד העיקרי מהחרם של הקהל הרחב עליו...
RedOne
קיבל.ה  54 לייקים

כן, בהחלט.
מי אתה בכלל שתתן ציונים לאוהדים אחרים, אפס.
מעדיף אלף ינאים על אוהדים כמוך
בפורום הישן הייתי אחד אדום, גם שם לא הייתי כל כך פעיל :devil-shock:
RedOne
קיבל.ה  54 לייקים

בנתיים עופר ממשיך להלחם את המלחמות שלנו כנגד ממלכת הרשע של הדון.

"יו"ר האיגוד פנה אליי במטרה לאזרח את אוטורו"
https://www.one.co.il/Article/529114.html
pogi
קיבל.ה  255 לייקים

מקורב לצלחת כתב: 26 יולי 2026, 18:54 הלכו בראש עם השלט של אוסישקין אבל השלט של לא מייצגים נשאר בישראל. מקרי?

לגבי ציון יום השנה להריסת אוסישקין, שום דבר חיובי לא יצא מזה בשנה שעברה כולל איומים וקללות בפרטי לאנשים. החלטה סבירה לא להעלות השנה בטח שאין עדכון שיפוץ וההסכם עם הדרייב אין לא נחתם. אם תהיתם למה, עופר לא רוצה שהקבוצה תשחק שם אלא ביד אליהו.

בכל מקרה, הייתה אחלה אווירה בהונגריה ועוד יותר מזה, אחלה תוצאה. חבל שעופר לא השכיל להבין שהוא המפסיד העיקרי מהחרם של הקהל הרחב עליו...
בפעם ה100 שאני שואל- אם יש חרם של הקהל הרחב, איך אתה מסביר שהקהל שהגיע העונה למשחקים, זה הכי הרבה שהגיע למשחקים של הפועל סל בשנים האחרונות? איך הגיעו 8000 לגמר האחרון? הרי יש חרם. חרם זה אומר שלא באים, לא משנה מה. לא?
RedOne
קיבל.ה  54 לייקים

pogi כתב: 26 יולי 2026, 20:27
מקורב לצלחת כתב: 26 יולי 2026, 18:54 הלכו בראש עם השלט של אוסישקין אבל השלט של לא מייצגים נשאר בישראל. מקרי?

בפעם ה100 שאני שואל- אם יש חרם של הקהל הרחב, איך אתה מסביר שהקהל שהגיע העונה למשחקים, זה הכי הרבה שהגיע למשחקים של הפועל סל בשנים האחרונות? איך הגיעו 8000 לגמר האחרון? הרי יש חרם. חרם זה אומר שלא באים, לא משנה מה. לא?

הגיעו כי מאחורי כל הרעש הרוב הגדול של הקהל הוא אוהד הפועל ולא אוהד אולטראס והיינו קרובים לתואר ישראלי.

אבל אין ספק שינאי עשה מהלכים לא חכמים בעליל בהתנהלות שלו מול הקהל
ביוניק מאן
קיבל.ה  68 לייקים

shaharot כתב: 26 יולי 2026, 16:07

אתה בחור מסכן
מסכן וטועה
mosh
קיבל.ה  17 לייקים

https://www.facebook.com/share/v/1EhBYLzXUS/

מאמינים לו?

אם הוא דובר אמת, יש כאן כל כך הרבה לעכל.
בנתיים, עד שלא יוכח אחרת, ייתכן וזו רק מעשייה.
הסקפטיות שלי נובעות מכך שאין סיכוי שדבר כזה לא היה מודלף לפני כן, בין אם זה האזרוח של אטורו או ההתנגדות של דון שימון (שפורסמה היום).
אני מתפלל שזה נכון, לא רק כי זה יחזק את הפועל אלא כי זה ייתן תקווה לנבחרת להגיע להישג כלשהו בעידן הנוכחי.
Niro
קיבל.ה  3093 לייקים

אני לא מבין מה הטענות לדון.
אם מכבי היו מנסים לאזרח את הורד נניח, אז אנחנו צריכים להיות בעד כי זה משפר הנבחרת?
RedOne
קיבל.ה  54 לייקים

mosh כתב: 26 יולי 2026, 20:31 https://www.facebook.com/share/v/1EhBYLzXUS/

מאמינים לו?

הסקפטיות שלי נובעות מכך שאין סיכוי שדבר כזה לא היה מודלף לפני כן, בין אם זה האזרוח של אטורו או ההתנגדות של דון שימון (שפורסמה היום).
אני מתפלל שזה נכון, לא רק כי זה יחזק את הפועל אלא כי זה ייתן תקווה לנבחרת להגיע להישג כלשהו בעידן הנוכחי.
ראית מה התפרסם היום בוואן על זה שהדון פתאום רוצה למנוע את כל המנגנון של האזרוח שיהיה גם לטובת הקבוצות אחרי שעשרות שנים הם מנצלים אותו לטובתם.

מה קרה פתאום? השחקנים היקרים אצל הפועל אז הם נלחמים בהפועל. נשמע לי הגיוני לגמרי
mosh
קיבל.ה  17 לייקים

אי אפשר להשוות בכלל בין ההפסד הכספי של עופר להפסד של הפועל כמועדון. אם לא היה חרם היינו יכולים לקחת כאן דאבל ואולי עושים פיינל פור.
אי אפשר להשוות את ההפסד שלו להפסד של הקהל. האווירה ביד אליהו היא זבל ולפעמים אף מייאשת, ולא בגלל מה שקורה על הפרקט.
זו הבעיה, המחרימים חושבים שהם מענישים את עופר, אבל הם מענישים את עצמם, את הקהילה ואת המועדון יותר מהכל.

אני לא אגיד לאף אחד "למה אתה מחרים?", אני כן אגיד שזה חלק מהבעיה ולא מהפתרון.
נערך לאחרונה על ידי mosh ב 26 יולי 2026, 20:56, נערך 3 פעמים בסך הכל.
mosh
קיבל.ה  17 לייקים

RedOne כתב: 26 יולי 2026, 20:36
mosh כתב: 26 יולי 2026, 20:31 https://www.facebook.com/share/v/1EhBYLzXUS/

מאמינים לו?

ראית מה התפרסם היום בוואן על זה שהדון פתאום רוצה למנוע את כל המנגנון של האזרוח שיהיה גם לטובת הקבוצות אחרי שעשרות שנים הם מנצלים אותו לטובתם.

מה קרה פתאום? השחקנים היקרים אצל הפועל אז הם נלחמים בהפועל. נשמע לי הגיוני לגמרי
https://www.one.co.il/Article/529090.html
ראיתי, האירוניה של שימון מתה
mosh
קיבל.ה  17 לייקים

Niro כתב: 26 יולי 2026, 20:34 אני לא מבין מה הטענות לדון.
אם מכבי היו מנסים לאזרח את הורד נניח, אז אנחנו צריכים להיות בעד כי זה משפר הנבחרת?
לקבוצות אין השפעה על זה. הפועל יכולה להתנגד כמה שהיא רוצה, האיגוד מחליט. אבל לא על זה הדיון. הם רוצים שמתאזרחים בליגה ימשיכו להיות זרים, וזה בשליטת המנהלת שבשליטת הקבוצות.
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  4641 לייקים

Niro כתב: 26 יולי 2026, 20:34 אני לא מבין מה הטענות לדון.
האיגוד ביקש, לא הפועל
יהלום14אדום
קיבל.ה  1641 לייקים

לא יודע מה לעשות עם הציונים והכינויים של אונישנקו האוהד המהולל. עוד אחד שחושב שהשמש זורחת לו מה...
יאללה הביתה!!!
מקורב לצלחת
קיבל.ה  38 לייקים

pogi כתב: 26 יולי 2026, 20:27

בפעם המאה אענה לך, אם היו 7,000 מנויים שעברו ליד אליהו ובעונה הבאה יהיו אולי 2,000 אז עדיין קח משחק אחד ספציפי ותבנה עליו תזה?
Xavi
קיבל.ה  2179 לייקים

7even כתב: 26 יולי 2026, 17:23
porthos כתב: 26 יולי 2026, 16:59

'זרקו' אותו גם מפורום הכדורגל.
גם שם הוא עושה שיט שואו ונחשב לבדיחה של הפורום

אני חושב שיש לו בעיה, בלי גרם של ציניות.
אפשר להבין את זה בין המילים ובצורת ההתנסחת שנועדה נטו לצומי.
עובר ממקום למקום ומחפש ליצור בלאגן. עבר מהכדורגל לכאן.

צריך לרחם על אנשים כאלו. יתכן מאד שמדובר בילד בן 14 כזה.
תכף יגמר החופש הגדול והם יעלמו
שליחת תגובה