טוענים שהם לא אוהבים את האופי שלו שהוא זורק זין והוא איטי מאודאסון למכבי כתב: ↑22 יולי 2026, 21:20אם הוא כזה שחקן טוב למה שאוהדי נתניה ככ ירצו שהוא יעוף?RedDrifter כתב: ↑22 יולי 2026, 21:10 אם יש לנו עניין על מאור לוי כל מה שהפועל צריכה לעשות זה להציע יותר מבאר שבע לקחת אותו (ההצעה של ב״ש עומדת באזורי ה600 כרגע לפי פרסומים) אוהדי נתניה מתים שהוא יעוף
חלון העברות 2026
- RedDrifter
- קיבל.ה 1032 לייקים
אף לא צעד לאחור 
-
אסון למכבי
- קיבל.ה 187 לייקים
ראיתי עכשיו את הקליפ ביצועים שלו, האמת שכן הוא די איטי, אבל עם זאת יש לו טכניקה ברמה גבוהה, מאוד חכם עם המשחק שלו, משחרר כדורים מהר, יודע לקרוא משחק טוב, בועט ב2 רגליים, לדעתי זה בול מה שחסר לנו בעמדת ה8RedDrifter כתב: ↑22 יולי 2026, 21:21טוענים שהם לא אוהבים את האופי שלו שהוא זורק זין והוא איטי מאודאסון למכבי כתב: ↑22 יולי 2026, 21:20אם הוא כזה שחקן טוב למה שאוהדי נתניה ככ ירצו שהוא יעוף?RedDrifter כתב: ↑22 יולי 2026, 21:10 אם יש לנו עניין על מאור לוי כל מה שהפועל צריכה לעשות זה להציע יותר מבאר שבע לקחת אותו (ההצעה של ב״ש עומדת באזורי ה600 כרגע לפי פרסומים) אוהדי נתניה מתים שהוא יעוף
תעשו סדר.
@covid bryant @talb55 @L.S @אנחנו בתהליך
אחד אומר פייק השני אומר הייתה הצעה דרשו יותר
מה נכון ומה לא נכון?
גרסאות שונות וסותרות
בלי קשר לדעתי חיזוק טוב. יותר התקפי וטכני מקרייב ויכול לתת אחלה גיבוי בשבילו כי נראה שאלקוקין ופרבר פחות שם אולי פרבר אולי
לדעתי מול קבוצות חלשות וקטנות יוכל לשחק גם ב6.
אני בעד
@covid bryant @talb55 @L.S @אנחנו בתהליך
אחד אומר פייק השני אומר הייתה הצעה דרשו יותר
מה נכון ומה לא נכון?
גרסאות שונות וסותרות
בלי קשר לדעתי חיזוק טוב. יותר התקפי וטכני מקרייב ויכול לתת אחלה גיבוי בשבילו כי נראה שאלקוקין ופרבר פחות שם אולי פרבר אולי
לדעתי מול קבוצות חלשות וקטנות יוכל לשחק גם ב6.
אני בעד
- בן לוז
- קיבל.ה 777 לייקים
אם נתניה רוצים על מאור לוי מיליון יורו נגיד להם תודה ונאחל להם בהצלחה
-
אנחנו בתהליך
- קיבל.ה 879 לייקים
כל יום נזרקים שמות
הבעיה שאין שום דבר קונקרטי
ומכל אשמות אני מודה שאין לי מושג את מידת העניין של הפועל אם היא רצינית או לא
אני מדבר כמובן רק על הישראלים
הישראלי הבאמת באמת רציני שהפועל רצתה לאורך הקיץ הזה (שוב, ממה שראיתי בעיניים) זה תתפלאו דווקא שון וויסמן.
אבל רשמתי פה כבר שהפערים בשכר גדולים והוא ילך לביתר וכך קרה.
-
talb55
- קיבל.ה 536 לייקים
החזקתי את עצמי כמה פעמים מלענות כשאנשים כתבו פה שמות של ישראלים שחייבים להביא.
זה המצב, כמו לוי ככה גם בילו (שביקשו עוד יותר) ושמות נוספים שכולנו היינו רוצים. ברמה האסטרטגית, אף אחד מהם לא שווה את הסכומים האלה.
- RedDrifter
- קיבל.ה 1032 לייקים
הדוקטרינה הזאת של ספרא והצוות עתידה להשתנות לדעתי
ברור שמאור לוי על הנייר לא שווה מיליון אירו. אבל כשמסתכלים על השוק והתחלופות זה הרע במיעוטו. כנ״ל המצב עם ויסמן שלא השכלנו לשלם עוד 50-60 אלף דולר ברוטו להביא אותו.. בסוף כפי שאני רואה את הדברים מבחינה כלכלית הפועל תצטרך לשלם יותר להחליף זרים ולמשכורות שלהם במוקדם או במאוחר.. מרגיש לי שמוותרים קצת מהר מידי בצוות כי הם ׳לא שווים את זה׳
השחקן הזה יכול להיות ההבדל שלנו בין להגיע לאירופה השנה או לא..
אף לא צעד לאחור 
- סומך
- קיבל.ה 1981 לייקים
ויסמן דוגמא ממש גרועה, הוא לא רצה לבוא אלינו. די עם זה.RedDrifter כתב: ↑22 יולי 2026, 22:23הדוקטרינה הזאת של ספרא והצוות עתידה להשתנות לדעתי
ברור שמאור לוי על הנייר לא שווה מיליון אירו. אבל כשמסתכלים על השוק והתחלופות זה הרע במיעוטו. כנ״ל המצב עם ויסמן שלא השכלנו לשלם עוד 50-60 אלף דולר ברוטו להביא אותו.. בסוף כפי שאני רואה את הדברים מבחינה כלכלית הפועל תצטרך לשלם יותר להחליף זרים ולמשכורות שלהם במוקדם או במאוחר.. מרגיש לי שמוותרים קצת מהר מידי בצוות כי הם ׳לא שווים את זה׳
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
הבורסה הבורסה
- RedDrifter
- קיבל.ה 1032 לייקים
אתה אומר את זה על סמך ידע? כי אני זוכר שמקורבים פה טענו שהוא דרש מאיתנו באזורי ה350 שכר ובגלל זה זה נפלסומך כתב: ↑22 יולי 2026, 22:30ויסמן דוגמא ממש גרועה, הוא לא רצה לבוא אלינו. די עם זה.RedDrifter כתב: ↑22 יולי 2026, 22:23הדוקטרינה הזאת של ספרא והצוות עתידה להשתנות לדעתי
כבר לא יודע מה נכון יותר
אף לא צעד לאחור 
-
Nati
- קיבל.ה 3477 לייקים
גם דירה בת״א לא שווה 6 מיליון.אבל זה המחיר שלה.ואנשים משלמים.talb55 כתב:החזקתי את עצמי כמה פעמים מלענות כשאנשים כתבו פה שמות של ישראלים שחייבים להביא.
זה המצב, כמו לוי ככה גם בילו (שביקשו עוד יותר) ושמות נוספים שכולנו היינו רוצים. ברמה האסטרטגית, אף אחד מהם לא שווה את הסכומים האלה.
- רדפוקס
- קיבל.ה 6444 לייקים
מאור לוי בקיץ הבא שחקן חופשי, אף אחד לא ישלם עליו משהו שמתקרב למיליון יורו.
- סימרוטיץ' סבסטיאן
- קיבל.ה 155 לייקים
מאור לוי לא שווה את הסכומים, תומר יוספי לא שווה, עוז בילו לא שווה, שון וייסמן לא שווה, מי כן שווה? השוק הישראלי במצב קטטוני, ועם זאת, כמה זה חכם להסתמך רק על זרים (לא טובים במיוחד) שגם ככה כל רגע מאיימים פה בבלאגן נוסף עם איראן?
יש קושי אמיתי כמו שזה נראה בלהביא זרים טובים או זרים בכלל, אז למה לא אוגריסה, ספר, מרטינס שהיה עד לפני חודש רלוונטי על הנייר? בינתיים אני רואה שחלוץ סלובני סיכם במכבי, עוד איזה מגן זר בבאר שבע, עוד בלם זר בחיפה בנוסף לברוניניו הזה... מה אני מפספס? מחר לודוגורץ ונראינו מול בית"ר חסרה כמו איזה קבוצה ליגה ז'.
יש קושי אמיתי כמו שזה נראה בלהביא זרים טובים או זרים בכלל, אז למה לא אוגריסה, ספר, מרטינס שהיה עד לפני חודש רלוונטי על הנייר? בינתיים אני רואה שחלוץ סלובני סיכם במכבי, עוד איזה מגן זר בבאר שבע, עוד בלם זר בחיפה בנוסף לברוניניו הזה... מה אני מפספס? מחר לודוגורץ ונראינו מול בית"ר חסרה כמו איזה קבוצה ליגה ז'.
אוהבים אותך כולם 
אתה מפספס ששחקן שלא מספיק טוב לנתניה, לא רק שלא שווה מליון אירו, גם לא בטוח שווה סגל אצלנו, הוא לא בטוח טוב מאלקוקין ופרבר, ובנוסף זקן משניהם, אז למה?סימרוטיץ' סבסטיאן כתב: ↑22 יולי 2026, 22:43 מאור לוי לא שווה את הסכומים, תומר יוספי לא שווה, עוז בילו לא שווה, שון וייסמן לא שווה, מי כן שווה? השוק הישראלי במצב קטטוני, ועם זאת, כמה זה חכם להסתמך רק על זרים (לא טובים במיוחד) שגם ככה כל רגע מאיימים פה בבלאגן נוסף עם איראן?
-
זרתותח
- קיבל.ה 156 לייקים
דלפ יש אפשרות עם נתניה לעשות עסקה שתסגור את ההרכב שלנו.
רוצים להשכיב 2 מיליון על זר מפחיד? תוסיפו קצת כסף ותביאו את דאבו ומאור לוי
דאבו הוא שחקן טופ בליגה, מספק מספרים קבוע, מהיר מאוד (אולי הכי בליגה) יכול לשחק ברמה כמעט זהה בכנף שמאל ובעמדת החלוץ
מאור לוי שחקן חכם לדעתי שיכול ליצור שלישייה יחסית מאוזנת עם קרייב ופלקאו (אם תלוי בי אגב אני מחליף את קרייב אבל מניח שהקבוצה רוצה שישאר)
הרכישה של שניהם תאפשר לנו גם להיות ורסטיליים במערך ובאיך אנחנו רושמים את הזרים והם שחקנים מוכחים מהליגה
חייב.
דאבו הוא שחקן טופ בליגה, מספק מספרים קבוע, מהיר מאוד (אולי הכי בליגה) יכול לשחק ברמה כמעט זהה בכנף שמאל ובעמדת החלוץ
מאור לוי שחקן חכם לדעתי שיכול ליצור שלישייה יחסית מאוזנת עם קרייב ופלקאו (אם תלוי בי אגב אני מחליף את קרייב אבל מניח שהקבוצה רוצה שישאר)
הרכישה של שניהם תאפשר לנו גם להיות ורסטיליים במערך ובאיך אנחנו רושמים את הזרים והם שחקנים מוכחים מהליגה
חייב.
- סומך
- קיבל.ה 1981 לייקים
אבל, בניגוד לשחקנים זרים, על שחקן ישראלי לא חייבים לשלם רק בכסף. מה לגבי טרייד על שחקנים שלנו?
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
הבורסה הבורסה
- סימרוטיץ' סבסטיאן
- קיבל.ה 155 לייקים
לא נתן מספרים יותר טובים בעונה הקודמת מאשר נתנו אלקוקין ופרבר? בכל אופן, לא שאלתי מה אני מפספס בהקשר שלו אלא בהקשר של הקושי להנחית זרים ביחס למתחרות שלנו על המטרה (אירופה, גביע, יו ניים איט).ShaniHTA כתב: ↑22 יולי 2026, 23:02אתה מפספס ששחקן שלא מספיק טוב לנתניה, לא רק שלא שווה מליון אירו, גם לא בטוח שווה סגל אצלנו, הוא לא בטוח טוב מאלקוקין ופרבר, ובנוסף זקן משניהם, אז למה?סימרוטיץ' סבסטיאן כתב: ↑22 יולי 2026, 22:43 מאור לוי לא שווה את הסכומים, תומר יוספי לא שווה, עוז בילו לא שווה, שון וייסמן לא שווה, מי כן שווה? השוק הישראלי במצב קטטוני, ועם זאת, כמה זה חכם להסתמך רק על זרים (לא טובים במיוחד) שגם ככה כל רגע מאיימים פה בבלאגן נוסף עם איראן?
אוהבים אותך כולם 
- RedDrifter
- קיבל.ה 1032 לייקים
- בן לוז
- קיבל.ה 777 לייקים
את דאבו הייתי מביא אתמולזרתותח כתב: ↑22 יולי 2026, 23:05 דלפ יש אפשרות עם נתניה לעשות עסקה שתסגור את ההרכב שלנו.
חייב.
הבעיה שנתניה של השנה זה סיפור אחר, קסטין מוכן להשכיב משכורות יפות ולא ימכור ליריבה ישירה לאירופה את השחקן הכי טוב שלו (ואם כן הוא ידרוש 2 מיליון יורו)
-
אנחנו בתהליך
- קיבל.ה 879 לייקים
כפי שפרסמתי פה לפניי כמה שבועות, הפועל ממש רצו את דאבו בתחילת החלון והיו דיבורים מתקדמים על סביבות המיליון יורו על דאבו + דאפה בהשאלהבן לוז כתב: ↑22 יולי 2026, 23:21את דאבו הייתי מביא אתמולזרתותח כתב: ↑22 יולי 2026, 23:05 דלפ יש אפשרות עם נתניה לעשות עסקה שתסגור את ההרכב שלנו.
חייב.
הבעיה שנתניה של השנה זה סיפור אחר, קסטין מוכן להשכיב משכורות יפות ולא ימכור ליריבה ישירה לאירופה את השחקן הכי טוב שלו (ואם כן הוא ידרוש 2 מיליון יורו)
זה לא התקדם כי דאפה סירב לחזור לנתניה
-
קפבלנקה
- קיבל.ה 974 לייקים
חבל, היה אפשר לסגור את זה עם שחקן אחר כמו אוליצקי או לוי.אנחנו בתהליך כתב: ↑22 יולי 2026, 23:38כפי שפרסמתי פה לפניי כמה שבועות, הפועל ממש רצו את דאבו בתחילת החלון והיו דיבורים מתקדמים על סביבות המיליון יורו על דאבו + דאפה בהשאלהבן לוז כתב: ↑22 יולי 2026, 23:21את דאבו הייתי מביא אתמולזרתותח כתב: ↑22 יולי 2026, 23:05 דלפ יש אפשרות עם נתניה לעשות עסקה שתסגור את ההרכב שלנו.
חייב.
דאבו ומאור לוי זה חיזוק מצוין.
-
זרתותח
- קיבל.ה 156 לייקים
הם ממשו רצו? נתניה הסכימו למתווה מסוים כדי למכור? אז כבר אנחנו מבטלים את תירוץ הם לא ימכרו ליריבה ישירה.אנחנו בתהליך כתב: ↑22 יולי 2026, 23:38כפי שפרסמתי פה לפניי כמה שבועות, הפועל ממש רצו את דאבו בתחילת החלון והיו דיבורים מתקדמים על סביבות המיליון יורו על דאבו + דאפה בהשאלהבן לוז כתב: ↑22 יולי 2026, 23:21את דאבו הייתי מביא אתמולזרתותח כתב: ↑22 יולי 2026, 23:05 דלפ יש אפשרות עם נתניה לעשות עסקה שתסגור את ההרכב שלנו.
חייב.
ואם הסכומים שדיברת נכונים, 2 מיליון יורו בלי לתת להם כלום ושני השחקנים בהפועל.
-
אדוםאדום
- קיבל.ה 298 לייקים
אם זה עדיין מעניין מישהו…
בוטאפוגו בוחנת את האפשרות להגיש הצעה על כריסטיאן בארלטה לפי מידע שהגיע, ספורט רסיפה אינה מתכוונת לפתוח במשא ומתן על סכום הנמוך מ-2 מיליון אירו.
בוטאפוגו בוחנת את האפשרות להגיש הצעה על כריסטיאן בארלטה לפי מידע שהגיע, ספורט רסיפה אינה מתכוונת לפתוח במשא ומתן על סכום הנמוך מ-2 מיליון אירו.
- רדפוקס
- קיבל.ה 6444 לייקים
לא מעניין תן לזה למות שלא תתחיל לנו סאגת דנילסון חדשה ובטח שלא סאגת דיארה חדשה.
תעירו אותנו שיש שם של מישהו חדש עם סיכויים טובים להתממשות.
בתודה,
הנרקומנים השפויים של פורום שדים.
-
אנחנו בתהליך
- קיבל.ה 879 לייקים
היו שיחות שנמשכו בערך בין שבוע וחצי לשבועיים ממה שאני ראיתי בעיניים בהודעות עם הסוכנים ונציגים.זרתותח כתב: ↑23 יולי 2026, 00:12הם ממשו רצו? נתניה הסכימו למתווה מסוים כדי למכור? אז כבר אנחנו מבטלים את תירוץ הם לא ימכרו ליריבה ישירה.אנחנו בתהליך כתב: ↑22 יולי 2026, 23:38כפי שפרסמתי פה לפניי כמה שבועות, הפועל ממש רצו את דאבו בתחילת החלון והיו דיבורים מתקדמים על סביבות המיליון יורו על דאבו + דאפה בהשאלה
ואם הסכומים שדיברת נכונים, 2 מיליון יורו בלי לתת להם כלום ושני השחקנים בהפועל.
אבל לשאלתך לגביי הכסף - כנראה שאם הפועל היו מוותרים על השאלת דאפה ומגדילים את דמי העברה היה ניתן להגיע להסכם.