חלון העברות 2026

פורום אוהדי הפועל תל אביב
סמל אישי של משתמש
RedDrifter
קיבל.ה  1032 לייקים

אסון למכבי כתב: 22 יולי 2026, 21:20
RedDrifter כתב: 22 יולי 2026, 21:10 אם יש לנו עניין על מאור לוי כל מה שהפועל צריכה לעשות זה להציע יותר מבאר שבע לקחת אותו (ההצעה של ב״ש עומדת באזורי ה600 כרגע לפי פרסומים) אוהדי נתניה מתים שהוא יעוף
אם הוא כזה שחקן טוב למה שאוהדי נתניה ככ ירצו שהוא יעוף?
טוענים שהם לא אוהבים את האופי שלו שהוא זורק זין והוא איטי מאוד
אף לא צעד לאחור :hapoel:
אסון למכבי
קיבל.ה  187 לייקים

RedDrifter כתב: 22 יולי 2026, 21:21
אסון למכבי כתב: 22 יולי 2026, 21:20
RedDrifter כתב: 22 יולי 2026, 21:10 אם יש לנו עניין על מאור לוי כל מה שהפועל צריכה לעשות זה להציע יותר מבאר שבע לקחת אותו (ההצעה של ב״ש עומדת באזורי ה600 כרגע לפי פרסומים) אוהדי נתניה מתים שהוא יעוף
אם הוא כזה שחקן טוב למה שאוהדי נתניה ככ ירצו שהוא יעוף?
טוענים שהם לא אוהבים את האופי שלו שהוא זורק זין והוא איטי מאוד
ראיתי עכשיו את הקליפ ביצועים שלו, האמת שכן הוא די איטי, אבל עם זאת יש לו טכניקה ברמה גבוהה, מאוד חכם עם המשחק שלו, משחרר כדורים מהר, יודע לקרוא משחק טוב, בועט ב2 רגליים, לדעתי זה בול מה שחסר לנו בעמדת ה8
מיכאלנקו
קיבל.ה  9 לייקים

תעשו סדר.
@covid bryant @talb55 @L.S @אנחנו בתהליך
אחד אומר פייק השני אומר הייתה הצעה דרשו יותר
מה נכון ומה לא נכון?
גרסאות שונות וסותרות

בלי קשר לדעתי חיזוק טוב. יותר התקפי וטכני מקרייב ויכול לתת אחלה גיבוי בשבילו כי נראה שאלקוקין ופרבר פחות שם אולי פרבר אולי
לדעתי מול קבוצות חלשות וקטנות יוכל לשחק גם ב6.
אני בעד
סמל אישי של משתמש
בן לוז
קיבל.ה  775 לייקים

אם נתניה רוצים על מאור לוי מיליון יורו נגיד להם תודה ונאחל להם בהצלחה
אנחנו בתהליך
קיבל.ה  879 לייקים

ShaniHTA כתב: 22 יולי 2026, 19:46
אנחנו בתהליך כתב: 22 יולי 2026, 19:22
dino כתב: 22 יולי 2026, 18:05 יופי של עבודת סוכן של מאור לוי
עבודה מצוינת אוסיף
זרוק לנו עצם, יש מישהו על הפרק?
כל יום נזרקים שמות
הבעיה שאין שום דבר קונקרטי
ומכל אשמות אני מודה שאין לי מושג את מידת העניין של הפועל אם היא רצינית או לא
אני מדבר כמובן רק על הישראלים
הישראלי הבאמת באמת רציני שהפועל רצתה לאורך הקיץ הזה (שוב, ממה שראיתי בעיניים) זה תתפלאו דווקא שון וויסמן.
אבל רשמתי פה כבר שהפערים בשכר גדולים והוא ילך לביתר וכך קרה.
talb55
קיבל.ה  536 לייקים

בן לוז כתב: 22 יולי 2026, 22:00 אם נתניה רוצים על מאור לוי מיליון יורו נגיד להם תודה ונאחל להם בהצלחה
החזקתי את עצמי כמה פעמים מלענות כשאנשים כתבו פה שמות של ישראלים שחייבים להביא.
זה המצב, כמו לוי ככה גם בילו (שביקשו עוד יותר) ושמות נוספים שכולנו היינו רוצים. ברמה האסטרטגית, אף אחד מהם לא שווה את הסכומים האלה.
סמל אישי של משתמש
RedDrifter
קיבל.ה  1032 לייקים

talb55 כתב: 22 יולי 2026, 22:09
בן לוז כתב: 22 יולי 2026, 22:00 אם נתניה רוצים על מאור לוי מיליון יורו נגיד להם תודה ונאחל להם בהצלחה
זה המצב, כמו לוי ככה גם בילו (שביקשו עוד יותר) ושמות נוספים שכולנו היינו רוצים. ברמה האסטרטגית, אף אחד מהם לא שווה את הסכומים האלה.
הדוקטרינה הזאת של ספרא והצוות עתידה להשתנות לדעתי

ברור שמאור לוי על הנייר לא שווה מיליון אירו. אבל כשמסתכלים על השוק והתחלופות זה הרע במיעוטו. כנ״ל המצב עם ויסמן שלא השכלנו לשלם עוד 50-60 אלף דולר ברוטו להביא אותו.. בסוף כפי שאני רואה את הדברים מבחינה כלכלית הפועל תצטרך לשלם יותר להחליף זרים ולמשכורות שלהם במוקדם או במאוחר.. מרגיש לי שמוותרים קצת מהר מידי בצוות כי הם ׳לא שווים את זה׳

השחקן הזה יכול להיות ההבדל שלנו בין להגיע לאירופה השנה או לא..
סמל אישי של משתמש
סומך
קיבל.ה  1981 לייקים

RedDrifter כתב: 22 יולי 2026, 22:23

ברור שמאור לוי על הנייר לא שווה מיליון אירו. אבל כשמסתכלים על השוק והתחלופות זה הרע במיעוטו. כנ״ל המצב עם ויסמן שלא השכלנו לשלם עוד 50-60 אלף דולר ברוטו להביא אותו.. בסוף כפי שאני רואה את הדברים מבחינה כלכלית הפועל תצטרך לשלם יותר להחליף זרים ולמשכורות שלהם במוקדם או במאוחר.. מרגיש לי שמוותרים קצת מהר מידי בצוות כי הם ׳לא שווים את זה׳

ויסמן דוגמא ממש גרועה, הוא לא רצה לבוא אלינו. די עם זה.
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
סמל אישי של משתמש
RedDrifter
קיבל.ה  1032 לייקים

סומך כתב: 22 יולי 2026, 22:30
RedDrifter כתב: 22 יולי 2026, 22:23

ויסמן דוגמא ממש גרועה, הוא לא רצה לבוא אלינו. די עם זה.
אתה אומר את זה על סמך ידע? כי אני זוכר שמקורבים פה טענו שהוא דרש מאיתנו באזורי ה350 שכר ובגלל זה זה נפל

כבר לא יודע מה נכון יותר
Nati
קיבל.ה  3477 לייקים

talb55 כתב:
גם דירה בת״א לא שווה 6 מיליון.אבל זה המחיר שלה.ואנשים משלמים.
סמל אישי של משתמש
רדפוקס
קיבל.ה  6441 לייקים

מאור לוי בקיץ הבא שחקן חופשי, אף אחד לא ישלם עליו משהו שמתקרב למיליון יורו.
ShaniHTA
קיבל.ה  27 לייקים

רדפוקס כתב: 22 יולי 2026, 22:41 מאור לוי בקיץ הבא שחקן חופשי, אף אחד לא ישלם עליו משהו שמתקרב למיליון יורו.
אם אני לא טועה לנתניה יש אופציה לעוד שנתיים עליו.
סמל אישי של משתמש
סימרוטיץ' סבסטיאן
קיבל.ה  155 לייקים

מאור לוי לא שווה את הסכומים, תומר יוספי לא שווה, עוז בילו לא שווה, שון וייסמן לא שווה, מי כן שווה? השוק הישראלי במצב קטטוני, ועם זאת, כמה זה חכם להסתמך רק על זרים (לא טובים במיוחד) שגם ככה כל רגע מאיימים פה בבלאגן נוסף עם איראן?

יש קושי אמיתי כמו שזה נראה בלהביא זרים טובים או זרים בכלל, אז למה לא אוגריסה, ספר, מרטינס שהיה עד לפני חודש רלוונטי על הנייר? בינתיים אני רואה שחלוץ סלובני סיכם במכבי, עוד איזה מגן זר בבאר שבע, עוד בלם זר בחיפה בנוסף לברוניניו הזה... מה אני מפספס? מחר לודוגורץ ונראינו מול בית"ר חסרה כמו איזה קבוצה ליגה ז'.
אוהבים אותך כולם :hapoel:
ShaniHTA
קיבל.ה  27 לייקים

סימרוטיץ' סבסטיאן כתב: 22 יולי 2026, 22:43 מאור לוי לא שווה את הסכומים, תומר יוספי לא שווה, עוז בילו לא שווה, שון וייסמן לא שווה, מי כן שווה? השוק הישראלי במצב קטטוני, ועם זאת, כמה זה חכם להסתמך רק על זרים (לא טובים במיוחד) שגם ככה כל רגע מאיימים פה בבלאגן נוסף עם איראן?

יש קושי אמיתי כמו שזה נראה בלהביא זרים טובים או זרים בכלל, אז למה לא אוגריסה, ספר, מרטינס שהיה עד לפני חודש רלוונטי על הנייר? בינתיים אני רואה שחלוץ סלובני סיכם במכבי, עוד איזה מגן זר בבאר שבע, עוד בלם זר בחיפה בנוסף לברוניניו הזה... מה אני מפספס? מחר לודוגורץ ונראינו מול בית"ר חסרה כמו איזה קבוצה ליגה ז'.
אתה מפספס ששחקן שלא מספיק טוב לנתניה, לא רק שלא שווה מליון אירו, גם לא בטוח שווה סגל אצלנו, הוא לא בטוח טוב מאלקוקין ופרבר, ובנוסף זקן משניהם, אז למה?
זרתותח
קיבל.ה  156 לייקים

דלפ יש אפשרות עם נתניה לעשות עסקה שתסגור את ההרכב שלנו.
רוצים להשכיב 2 מיליון על זר מפחיד? תוסיפו קצת כסף ותביאו את דאבו ומאור לוי
דאבו הוא שחקן טופ בליגה, מספק מספרים קבוע, מהיר מאוד (אולי הכי בליגה) יכול לשחק ברמה כמעט זהה בכנף שמאל ובעמדת החלוץ
מאור לוי שחקן חכם לדעתי שיכול ליצור שלישייה יחסית מאוזנת עם קרייב ופלקאו (אם תלוי בי אגב אני מחליף את קרייב אבל מניח שהקבוצה רוצה שישאר)
הרכישה של שניהם תאפשר לנו גם להיות ורסטיליים במערך ובאיך אנחנו רושמים את הזרים והם שחקנים מוכחים מהליגה
חייב.
סמל אישי של משתמש
סומך
קיבל.ה  1981 לייקים

אבל, בניגוד לשחקנים זרים, על שחקן ישראלי לא חייבים לשלם רק בכסף. מה לגבי טרייד על שחקנים שלנו?
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
סמל אישי של משתמש
סימרוטיץ' סבסטיאן
קיבל.ה  155 לייקים

ShaniHTA כתב: 22 יולי 2026, 23:02
סימרוטיץ' סבסטיאן כתב: 22 יולי 2026, 22:43 מאור לוי לא שווה את הסכומים, תומר יוספי לא שווה, עוז בילו לא שווה, שון וייסמן לא שווה, מי כן שווה? השוק הישראלי במצב קטטוני, ועם זאת, כמה זה חכם להסתמך רק על זרים (לא טובים במיוחד) שגם ככה כל רגע מאיימים פה בבלאגן נוסף עם איראן?

אתה מפספס ששחקן שלא מספיק טוב לנתניה, לא רק שלא שווה מליון אירו, גם לא בטוח שווה סגל אצלנו, הוא לא בטוח טוב מאלקוקין ופרבר, ובנוסף זקן משניהם, אז למה?
לא נתן מספרים יותר טובים בעונה הקודמת מאשר נתנו אלקוקין ופרבר? בכל אופן, לא שאלתי מה אני מפספס בהקשר שלו אלא בהקשר של הקושי להנחית זרים ביחס למתחרות שלנו על המטרה (אירופה, גביע, יו ניים איט).
אוהבים אותך כולם :hapoel:
סמל אישי של משתמש
RedDrifter
קיבל.ה  1032 לייקים

סומך כתב: 22 יולי 2026, 23:13 אבל, בניגוד לשחקנים זרים, על שחקן ישראלי לא חייבים לשלם רק בכסף. מה לגבי טרייד על שחקנים שלנו?
על מי תעשה טרייד? לא חושב שיש לנו שחקן אחד שאפשר לוותר עליו מלבד אולי אלקוקין
סמל אישי של משתמש
בן לוז
קיבל.ה  775 לייקים

זרתותח כתב: 22 יולי 2026, 23:05 דלפ יש אפשרות עם נתניה לעשות עסקה שתסגור את ההרכב שלנו.
דאבו הוא שחקן טופ בליגה, מספק מספרים קבוע, מהיר מאוד (אולי הכי בליגה) יכול לשחק ברמה כמעט זהה בכנף שמאל ובעמדת החלוץ
מאור לוי שחקן חכם לדעתי שיכול ליצור שלישייה יחסית מאוזנת עם קרייב ופלקאו (אם תלוי בי אגב אני מחליף את קרייב אבל מניח שהקבוצה רוצה שישאר)
הרכישה של שניהם תאפשר לנו גם להיות ורסטיליים במערך ובאיך אנחנו רושמים את הזרים והם שחקנים מוכחים מהליגה
חייב.
את דאבו הייתי מביא אתמול
הבעיה שנתניה של השנה זה סיפור אחר, קסטין מוכן להשכיב משכורות יפות ולא ימכור ליריבה ישירה לאירופה את השחקן הכי טוב שלו (ואם כן הוא ידרוש 2 מיליון יורו)
אנחנו בתהליך
קיבל.ה  879 לייקים

בן לוז כתב: 22 יולי 2026, 23:21
זרתותח כתב: 22 יולי 2026, 23:05 דלפ יש אפשרות עם נתניה לעשות עסקה שתסגור את ההרכב שלנו.
חייב.
את דאבו הייתי מביא אתמול
הבעיה שנתניה של השנה זה סיפור אחר, קסטין מוכן להשכיב משכורות יפות ולא ימכור ליריבה ישירה לאירופה את השחקן הכי טוב שלו (ואם כן הוא ידרוש 2 מיליון יורו)
כפי שפרסמתי פה לפניי כמה שבועות, הפועל ממש רצו את דאבו בתחילת החלון והיו דיבורים מתקדמים על סביבות המיליון יורו על דאבו + דאפה בהשאלה
זה לא התקדם כי דאפה סירב לחזור לנתניה
שליחת תגובה