מכירת המנויים לעונה הבאה מתחילה מחר

פורום אוהדי הפועל תל אביב
סמל אישי של משתמש
בונדר
קיבל.ה  463 לייקים

D&3 כתב: 13 יולי 2026, 13:32 כל עוד אנחנו ממשיכים במגמה החיובית כמועדון, יש מצב שאני אפילו מעדיף שיהיו כמה אלפים (בודדים) של כרטיסים פנויים במקום מנויים. בסוף כלכלית אין הבדל גדול, ומעדיף שיגיעו כמה שיותר אוהדים שונים העונה, מאשר שנהפוך מהר למועדון סגור
קודם כל אני לא חושב שיהיו יותר מ18,000 מנויים, אבל לדעתי יותר מנויים מביא במשחקים מול ה"קטנות" יותר קהל בפועל וגם יותר הכנסות, בנוסף לזה שיש עניין תזרימי של הכנסות לפני תחילת העונה.
מבחינת מועדון סגור זאת באמת דילמה שמתקשרת גם לניקוד חוץ, כשגדלתי בפריפריה הגעתי ליותר משחקי חוץ ממשחקי בית, אבל בעונה שעברה מי שלא היה מנוי התקשה להגיע למשחקי חוץ.
אז הוא לא למד שום לקח, ואין לו שכל גם להצטער.

מחדל טקטי
הצבי ישראל
קיבל.ה  128 לייקים

דל פיירו כתב: 13 יולי 2026, 15:11 עדיף שלא כל 7-8 עליון ימכר רק בשביל מדי פעם שנוכל להזמין אנשים שיבואו איתנו למשחק פעם ב.. שהם לא מנויים
ואז לקבל מסתננים גרמנים ושימפנזים...
סמל אישי של משתמש
סומך
קיבל.ה  1954 לייקים

התחילו כבר ליצור קשר עם אנשים שמלאו טופס העברת מקום?
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
Charlie
קיבל.ה  1269 לייקים

Jonatan192 כתב:
Mendelson כתב: 10 יולי 2026, 19:11
joshsoos כתב: 10 יולי 2026, 19:05 בערך כמו הבנת הנקרא שלך.

3000/4000 מנויים שלא חידשו זו בעיה וכשלון לכל קבוצה, אם צריך לאיית לך תגיד.
אני מניח שחלק מהאנשים מחכים שיפתחו המנויים לכלל היציעים, ואז אפשר יהיה לשפר מיקום בלי לעבור את המסע של החלפת מקום דרך לאן. וחלק מהאנשים גם כנראה רוצים לראות לאן נושבת הרוח, ומחכים שנוציא את השקל הראשון על דמי העברה של שחקן לעונת המלפפונים הזאת. לא הייתי קורא לזה כשלון, אבל זו בהחלט נקודה שהנהלת המועדון חייבת לתת את הדעת עליה.
אגב עשיתי העברת מקום מ8 תחתון ל7 עליון דרך לאן, בלי שום בעיה, לא דיברו איתי אפילו, פשוט שלחו לי את הכרטיס החדש.
איך?
צריך להתקשר ללאן? לשלוח מייל? אני רוצה לעבור יציע ולרכוש מנוי נוסף לבן שלי לידי
Charlie
קיבל.ה  1269 לייקים

סומך כתב:התחילו כבר ליצור קשר עם אנשים שמלאו טופס העברת מקום?
מצטרף לשאלה
מישהו כאן בר מזל וכבר קיבל את הטלפון המיוחל מלאן?
סמל אישי של משתמש
Mendelson
קיבל.ה  1013 לייקים

חייב לומר שקצת הימרתי, כי לא רציתי להתעסק עם המנגנון של החלפת מקומות, ובמקום לחדש מנוי על המקום שלי פשוט חיכיתי שיפתחו כלל הכרטיסים שלא חודשו. ומצאתי באמת מקום בדיוק בדיוק איפה שרציתי, ורכשתי מנוי. אמנם שילמתי קצת יותר על מחיר של מנוי חדש ולא מחדש, אבל אם הכמה שקלים האלו יגרמו להם להביא רכש טוב - אז שווה את ההשקעה.
סמל אישי של משתמש
כרובית
קיבל.ה  1337 לייקים

לפני 4 שנים בערך ניהלתי דיון בטוויטר עם אוהד בש חביב שטען שלא נצליח לשבור את תקרת הזכוכית ולא נגיע ל15 אלף מנויים, זה הגיע בעקבות זה שטענתי שאנחנו עם ממוצע של 8-9 אלף מנויים בתקופה פח אשפה, ירידת ליגה ‏(לפני הירידה האחרונה‏), מלא בעלים, מלא שחקנים ומלא מאמנים, טענתי שיש לנו פוטנציאל ונוכל להגיע ל 15 לפחות אם יהיו הצלחות. כבר שנה שעברה הגענו ל 14 אלף לפני מיני מנויים וזה היה אחרי עליית ליגה, אז אני גם שמחה לראות שלא חייב תואר בשביל זה ואני גם חושבת שיש לנו פוטנציאל ליותר, ואני מאמינה שהחתמה של זר ברמה תביא לעוד עלייה קטנה
Jonatan192
קיבל.ה  91 לייקים

Charlie כתב: 13 יולי 2026, 16:51
Jonatan192 כתב:
Mendelson כתב: 10 יולי 2026, 19:11

אני מניח שחלק מהאנשים מחכים שיפתחו המנויים לכלל היציעים, ואז אפשר יהיה לשפר מיקום בלי לעבור את המסע של החלפת מקום דרך לאן. וחלק מהאנשים גם כנראה רוצים לראות לאן נושבת הרוח, ומחכים שנוציא את השקל הראשון על דמי העברה של שחקן לעונת המלפפונים הזאת. לא הייתי קורא לזה כשלון, אבל זו בהחלט נקודה שהנהלת המועדון חייבת לתת את הדעת עליה.
אגב עשיתי העברת מקום מ8 תחתון ל7 עליון דרך לאן, בלי שום בעיה, לא דיברו איתי אפילו, פשוט שלחו לי את הכרטיס החדש.
איך?
צריך להתקשר ללאן? לשלוח מייל? אני רוצה לעבור יציע ולרכוש מנוי נוסף לבן שלי לידי
יש טופס שפרסמו עם החידוש מנויים, או לפחות היה. לא נראה לי שאפשר למלא אותו כשכבר התחילו למכור מקומות לקהל הרחב, במקרה שלך תנסה לדבר איתם אני מניח.. אולי יתנו לך לעבור מקום למרות שהתקופה נגמרה...
Charlie
קיבל.ה  1269 לייקים

רגע, אני לא מבין, נגמרו המקומות?!?

חשבתי שאם אני מבקש לעבור, אז יש תקופת ביניים בין חידוש מנויים קיימים למכירה לקהל הרחב ובתקופה הזו המנויים הקיימים יכולים לעבור למקום אחר פנוי לפני(!!!) שהכל יוצא למכירה.

בכדורסל ביקשתי לעבור. זה היה אחרת. קודם דאגו למנויים הקיימים ורק אחרי זה מכרו לקהל הרחב.

פספסתי משהו? במקום לקנות 2 מנויים אני תקוע עם מנוי שאילצו אותי לחדש ועכשיו אני צריך למכור?
D&3
קיבל.ה  1813 לייקים

עוד לא הכל יצא למכירה לקהל הרחב, זה במוצש אם אני זוכר נכון
Charlie
קיבל.ה  1269 לייקים

D&3 כתב:עוד לא הכל יצא למכירה לקהל הרחב, זה במוצש אם אני זוכר נכון
מוצש הזה? כי באתר של לאן זה נראה שאין מנויים. אני רוצה לרכוש 2 מנויים ומוכן לעבור יציע.
D&3
קיבל.ה  1813 לייקים

Charlie כתב: 13 יולי 2026, 22:43
מוצש הזה? כי באתר של לאן זה נראה שאין מנויים. אני רוצה לרכוש 2 מנויים ומוכן לעבור יציע.
טעות שלי, ביום חמישי הקרוב. בימים אלה חוזרים למי שביקש לעבור מקום
Charlie
קיבל.ה  1269 לייקים

D&3 כתב:
אכן ביום חמישי. גם אני נכנסתי לאפליקציה וראיתי. אבל מנגד פספסתי פרט אחר חשוב: שמאז ה-18.6 ניתן היה לרכוש מנוי לכל מקום שהיה פנוי כלומר שלא נרכש ב-25/26 כולל הפלייאוף. יכול להיות ששם פספסתי את ההזדמנות לעבור ולרכוש עוד מושב כי כרגע מה שיציעו לי (אם בכלל יתקשרו) זה מה שיישאר אחרי שכבר אנשים חידשו ועברו וכבר דיברו עם הרבה אוהדים ביומיים האחרונים.... לך תדע מה נשאר.... איך פונים ללאן (חוץ מהטופס)?
סמל אישי של משתמש
סומך
קיבל.ה  1954 לייקים

Charlie כתב: 13 יולי 2026, 22:59
D&3 כתב:
אכן ביום חמישי. גם אני נכנסתי לאפליקציה וראיתי. אבל מנגד פספסתי פרט אחר חשוב: שמאז ה-18.6 ניתן היה לרכוש מנוי לכל מקום שהיה פנוי כלומר שלא נרכש ב-25/26 כולל הפלייאוף. יכול להיות ששם פספסתי את ההזדמנות לעבור ולרכוש עוד מושב כי כרגע מה שיציעו לי (אם בכלל יתקשרו) זה מה שיישאר אחרי שכבר אנשים חידשו ועברו וכבר דיברו עם הרבה אוהדים ביומיים האחרונים.... לך תדע מה נשאר.... איך פונים ללאן (חוץ מהטופס)?
למה אתה חושב שכבר דיברו עם הרבה אנשים?
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
Charlie
קיבל.ה  1269 לייקים

סומך כתב:
Charlie כתב: 13 יולי 2026, 22:59
D&3 כתב: טעות שלי, ביום חמישי הקרוב. בימים אלה חוזרים למי שביקש לעבור מקום
למה אתה חושב שכבר דיברו עם הרבה אנשים?
תחשוב לבד - יש להם מיום ראשון בבוקר עד רביעי אחר הצהריים. בדיוק חצי מהזמן חלף. כלומר דיברו עם כמחצית מהאנשים בערך. זה לא הרבה בעיניך? אני מתבאס כי בדיעבד היו כנראה לא מעט מקומות פנויים משנה שעברה בשער 13 שהייתי יכול לקנות ועכשיו נשארתי רק אם כאלו שהיו מנויים שנה שעברה שם, לא חידשו את המנוי במקומות האלו ומישהו אחר טרם לקח את זה מתוך כמחצית מהאנשים שפנו לשינוי מקום. סטטיסטית נשמע לי שהסיכוי נמוך מאד שאצליח למצוא 2 מושבים צמודים במקום נורמלי והשאלה מה עכשיו עושים עם מנוי אחד.
Nati
קיבל.ה  3444 לייקים

Charlie כתב:
D&3 כתב:
Charlie כתב: 13 יולי 2026, 22:43 מוצש הזה? כי באתר של לאן זה נראה שאין מנויים. אני רוצה לרכוש 2 מנויים ומוכן לעבור יציע.
הכי טוב להגיע למשרדים שלהם.
שליחת תגובה