L.S כתב: ↑13 יולי 2026, 13:08
joshsoos כתב: ↑13 יולי 2026, 07:34
בונדר כתב: ↑11 יולי 2026, 15:51
אם אתה סופר מיני מנוי כמו מנוי רגיל, למה אתה לא סופר גם את מי שקנה כרטיס בודד כמו מי שקנה מנוי מיני מנוי?
כי מיני מנוי זה צעד קדימה, זו התחייבות. אנשים שנקטו פעולה של מעבר לקנות למשחק בודד, ובהתאם גם קיבלו צאנס לחדש אותו לעונה שלמה לפני אחרים. אבל כן, הם צריכים עידוד נוסף. וכן, צריכים להבין מה הם רוצים והאם יש להם בעיה להתחייב לעונה שלמה ולמה ובקיצור קוראים לזה עבודת שיווק, כזו שלא נראית שנעשית. אולי יש כאלה שמפריע להם המיקום, אולי יש כאלה שמפריע המחיר, אולי יש כאלה שיעשו רק בעקבות רכש. לא יודע מה התשובה מעבר למדגם קטן מסביבי, מה שבטוח הוא שלא ממש נעשית עבודה כזו וחבל. הדבר היחיד שאני 'חרמן' אליו מאז ומעולם, בהתייחס להודעה של הטיפש שענה אחריך, הוא לראות בלומפילד מלא ואדום, כל העונה שעברה באתי בטענות לפרימור שלא נלחם במשטרע שעושה לנו הפרדות שלמחלה אין, בוא נראה אם זה ישתנה העונה ( ולכן עוד יותר חשוב להציב עובדות בדמות מנויים ) ואותו כנ"ל לגבי הוצאת אוהדי חוץ מיציעים שלנו. בעבודת שיווק נכונה אפשר להביא לסולד אאוט מנויים, במקביל להצהרות לאליפות של ספרא
כשעסק מצליח לשחזר בערך 85%-90% מהלקוחות שלו כשיש בערך חודשיים לפתיחת העונה.
ברמת הכלכולציה, אני ממש לא בטוח שלפתוח מוקד מכירות, שכולל השכרת מקום, רכישת ציוד, גיוס עובדים, מנהלים וכו הוא משהו שכדאי לעסק כמו מועדון כדורגל לעשות.
זה שעושים את זה במקום אחר זה אחלה ויפה, אבל מכבי חיפה בניגוד להפועל ת"א הוא עסק גדול מאוד משמעותית ומכניס משמעותית ממה שהפועל ת"א כרגע, וזה הגיע אחרי שבנו שם את האיצטדיון הכי טוב בארץ, שמאפשר הגעה גם בתנאי מזג אויר קשים, הצלחות גדולות כמו אליפויות והשתתפות פעילה במפעלים אירופיים.
נכון למצב שהפועל נמצאת בו כרגע, שאני באופן אישי מאמין שרכש משמעותית (שאני גם משכונע שיגיע) יביא את הדלתא הזו שחסרה לך כרגע גם בלי כל האופרציה, אני לא רוצה כרגע שום סיבה לצאת למהלך כזה.
מקווה שלא תקרא לי שופר
וברמה האישית, הדשא של השכן תמיד נראה ירוק יותר.
ותמיד יש לאן להשתפר. הפועל ת"א הוא מועדון בריא בסה"כ שנה אחת ויש לו עוד דרך לעשות.
אתה צוחק? אתה השופר מס' 1 כאן, בכל פורום שמכבד את עצמו היה לך סימון מיוחד של מקורב....
וזה נחמד שאתה מנסה לתרץ אבל זה לא עובד ככה, מועדון כדורגל ובפרט כמו הפועל שנמצא בעליה ולא מביא חזרה את כל הפוטנציאל שלו משנה קדימה מגדיר את זה כבעיה ( הנה הלה פדיחות מילאו את טדי במנויים וזה אחרי שעונה קודמת הרבה עשו שם מנויים כדי לקבל כרטיס לגמר ). ונחמד שאתה לא בטוח שמועדון כדורגל צריך להעסיק מוקד מכירות ושיווק, רק שזה משהו שעושה כל מועדון כדורגל מקצועני ברמה של הפועל ואף יותר קטנים כך שהתירוץ של מכבי חיפה ( עם אצטדיון בקיבולת שלנו ) לא תופס ובכלל כל נסיונות ההגנה שלך על המערכת שאתה מקורב אליה לא רציניים, ומגיעים מזווית השופרות.
הדבר היחיד שמדויק בהודעה שלך היא השורה התחתונה, שיש עוד דרך לעשות, ולזה התיחסו כל ההודעות שלי. כי כרגע לא רואים את הדרך הזו מבחינה שיווקית לפחות, לא יכול להיות ששבועות רבים שאוהדים לא מחדשים ולא טורחים ליצור איתם קשר. ברור שהצלחה על הדשא או רכש נוצץ יביאו עוד אוהדים אבל זה משהו אחר וכרגע לפחות נראית הדרך היחידה שלנו למלא עוד מושבים. הפועל הייתה צריכה להציב יעד של 20K מנויים לדעתי כהתקדמות ובעונה הבאה סולד אאוט, אבל זה דורש מאמץ שיווקי ורכש שידליק את אוהדי הכורסא. הלוואי וזה עוד יקרה, אני חולם על התסריט הזה עוד כשהיית בשא"ש