ים מדר

מועצת הכדורסל של אוהדי הפועל
לזכרו של אורי שלף ז"ל, ממיסדי עמותת הפועל אוסישקין
Xavi
קיבל.ה  2146 לייקים

בר קולמוסא כתב: 05 יולי 2026, 23:40
ranjef כתב: 05 יולי 2026, 23:29
Xavi כתב:מכבי משלמים עליו ברוטו בערך 4 מיליון דולר לעונה. יש מצב החוזה הכי יקר בהיסטוריה שלהם
מעניין מה חושב על זה סורקין.
ויש עוד את ה300k שהוא שילם להפועל, מעניין אם החזירו לו את זה.
עופר טוען בסרטון שלפי מה שהוא וגילי ראו במו"מ מול ים (ונראה לי שהם מבינים קצת בזה),
יש לו הצעה ממכבי בסכום שהוא ביקש מהפועל.
איזור 3.5-4 מיליון דולר לעונה. נטו. זה מסתדר כמובן עם הדמות שלו והעבר שלה, וזה מאוד משתלם למכבי לפרסם שהסכום הוא חצי ממה שנחתם.
רק לתרופות, וששימון יקבל דום לב כשיבוא לבקר אותו בבית חולים
עופר מבלבל את השכל, כמו עם קשקושי האיגוד וכו.
הוא יכול לספר לעצמו מה שהוא רוצה, עדיף שיתרכז בלהבין למה ים לא רצה את הכסף שלו ולמה אוהדים לא רוצים לראות את הקבוצה שלו. ואיך אומרים - אני תומך.
זה נשמע מאוד הגיוני. לא יכול להיות שמדר ויתר על משהו כמו 6-7 מיליון דולר הפרש נטו. אין מצב
למכבי יש 200 סיבות למה להדליף שהחוזה זה 2 מיליון
feigenbaum99
קיבל.ה  330 לייקים

TinyLight כתב: 05 יולי 2026, 23:44
Xavi כתב:מכבי משלמים עליו ברוטו בערך 4 מיליון דולר לעונה. יש מצב החוזה הכי יקר בהיסטוריה שלהם
עופר טוען בסרטון שלפי מה שהוא וגילי ראו במו"מ מול ים (ונראה לי שהם מבינים קצת בזה),
איזור 3.5-4 מיליון דולר לעונה. נטו. זה מסתדר כמובן עם הדמות שלו והעבר שלה, וזה מאוד משתלם למכבי לפרסם שהסכום הוא חצי ממה שנחתם.
זה סיפור מצוין לאינסטגרם ודרך נוחה לכסתח על זה שהוא הפסיד את ים למכבי בקרב חוזים ישיר.

במידה מסוימת אני אפילו מבין אותו. אחרי שבמשך שנים הלך על הראש של העמותה על כך שאיבדה את הורד למכבי בגלל בייאאוט זניח, הוא מצא את עצמו בדיוק באותה סיטואציה עם ים.
מבחינה תדמיתית זה אירוע שקשה לו לספוג ואני מבין את הצורך להגיב לו, רק שהסיפור הזה לא מחזיק מים.

מכבי הייתה מהדוחפות המרכזיות להסכמי הפייר פליי של היורוליג, שמחייבים שקיפות ובקרה הדוקה על חוזי שחקנים.
אי אפשר פשוט "להעלים" מיליוני דולרים דרך מענקים בלי שזה יתגלה. היורוליג היא לא ליגת ווינר סל.

מה גם, אחרי שסיפר בריש גלה שבריסט חתם בפרטיזן (והתעוררנו כמה ימים לאחר מכן להודעה על הארכת חוזה במכבי), אני משום מה נוטה לא למהר להאמין לו.
מבחינתי הגיע הזמן להתקדם ולסגור פה את הת'רד. פחות להתעסק במי שעזב ויותר במי שנשאר, מי עוד צריך להגיע ואיך בונים קבוצה שתנצח.
אני לא חובב קונספירציות, אבל נאמר בעדינות, קשה לי מאוד להאמין שמדר ויתר על מעל מיליון דולר נטו לעונה - לא בשם אהבת הילדות שלו למכבי ולא בשם היעדר חיבה מיוחדת לאיטודיס.

גם לגבי בריסט, זה לא נזרק מהמותן. לא רק עופר דיבר על זה. כנראה היה משהו מתקדם שם, ומכבי החליטו לפתוח חזק את הכיס והצליחו להפוך את זה. וכן, בכנות, ניסיון העקיצה הזה לא שירת אותנו, והייתי מוותר עליו.

יד על הלב - שמח שהוא עבר למכבי בסכומים האלה. להחזיק שני רכזים עם השכר הכי גבוה באירופה, שאף אחד מהם כרגע לא בטופ 10 רכזים באירופה - זה היה מגוחך ונורא מקצועית.

מפריע לי מאוד אוהדי הפועל שחוגגים על הדם של יתר הקהילה שלהם - הכל בשביל אהדתם החדשה לניגוח עופר. קיבינימאט נתנו לבן הצעה הזויה של מעל לשלושה מיליון דולר נטו לעונה, והוא בחר במכבי. ישר הלך והצטלם עם חולצה של הגייט ושוחרר סרטון ילדות שלו מיד אליהו עם חולצה צהובה. אין לו שום זיקה מיוחדת להפועל, ההיפך הגמור. כל מי שתומך במדר ותוקף את עופר בסיטואציה הזאת הוא מכביסט שלא צריך להיות בפורום הזה. אני בעד חופש דעות, אבל אם הייתי רוצה להיות בקהילה של אוהדי מכבי הייתי נרשם לפורום אחר. זה צריך להישמר כפורום של אוהדי הפועל - מי שלקח פניה החוצה שישחרר אותנו.
TinyLight
קיבל.ה  10 לייקים

feigenbaum99 כתב: 06 יולי 2026, 00:08
ranjef כתב: 05 יולי 2026, 23:29 עופר טוען בסרטון שלפי מה שהוא וגילי ראו במו"מ מול ים (ונראה לי שהם מבינים קצת בזה),
זה סיפור מצוין לאינסטגרם ודרך נוחה לכסתח על זה שהוא הפסיד את ים למכבי בקרב חוזים ישיר.

במידה מסוימת אני אפילו מבין אותו. אחרי שבמשך שנים הלך על הראש של העמותה על כך שאיבדה את הורד למכבי בגלל בייאאוט זניח, הוא מצא את עצמו בדיוק באותה סיטואציה עם ים.
מבחינה תדמיתית זה אירוע שקשה לו לספוג ואני מבין את הצורך להגיב לו, רק שהסיפור הזה לא מחזיק מים.

מכבי הייתה מהדוחפות המרכזיות להסכמי הפייר פליי של היורוליג, שמחייבים שקיפות ובקרה הדוקה על חוזי שחקנים.
אי אפשר פשוט "להעלים" מיליוני דולרים דרך מענקים בלי שזה יתגלה. היורוליג היא לא ליגת ווינר סל.

מה גם, אחרי שסיפר בריש גלה שבריסט חתם בפרטיזן (והתעוררנו כמה ימים לאחר מכן להודעה על הארכת חוזה במכבי), אני משום מה נוטה לא למהר להאמין לו.
מבחינתי הגיע הזמן להתקדם ולסגור פה את הת'רד. פחות להתעסק במי שעזב ויותר במי שנשאר, מי עוד צריך להגיע ואיך בונים קבוצה שתנצח.
אני לא חובב קונספירציות, אבל נאמר בעדינות, קשה לי מאוד להאמין שמדר ויתר על מעל מיליון דולר נטו לעונה - לא בשם אהבת הילדות שלו למכבי ולא בשם היעדר חיבה מיוחדת לאיטודיס.

גם לגבי בריסט, זה לא נזרק מהמותן. לא רק עופר דיבר על זה. כנראה היה משהו מתקדם שם, ומכבי החליטו לפתוח חזק את הכיס והצליחו להפוך את זה. וכן, בכנות, ניסיון העקיצה הזה לא שירת אותנו, והייתי מוותר עליו.

יד על הלב - שמח שהוא עבר למכבי בסכומים האלה. להחזיק שני רכזים עם השכר הכי גבוה באירופה, שאף אחד מהם כרגע לא בטופ 10 רכזים באירופה - זה היה מגוחך ונורא מקצועית.

מפריע לי מאוד אוהדי הפועל שחוגגים על הדם של יתר הקהילה שלהם - הכל בשביל אהדתם החדשה לניגוח עופר. קיבינימאט נתנו לבן הצעה הזויה של מעל לשלושה מיליון דולר נטו לעונה, והוא בחר במכבי. ישר הלך והצטלם עם חולצה של הגייט ושוחרר סרטון ילדות שלו מיד אליהו עם חולצה צהובה. אין לו שום זיקה מיוחדת להפועל, ההיפך הגמור. כל מי שתומך במדר ותוקף את עופר בסיטואציה הזאת הוא מכביסט שלא צריך להיות בפורום הזה. אני בעד חופש דעות, אבל אם הייתי רוצה להיות בקהילה של אוהדי מכבי הייתי נרשם לפורום אחר. זה צריך להישמר כפורום של אוהדי הפועל - מי שלקח פניה החוצה שישחרר אותנו.
או שקרה מה שקורה לא מעט אצל עופר: שילוב של חצאי אמיתות, שמועות ופרשנות שמנופחת כדי לשרת נרטיב שאחר כך מוצג כאילו היה “התכנית המקורית שלו”.

אני מוכן לקבל שברגע שהבין שהוא מאבד את ים נעשה ניסיון להעלות את הערך שלו כדי ללחוץ את מכבי, כולל סדרת הציטוטים העמומה מיום שישי במקביל לידיעה על ההצעה המחודשת (שלפי גרסתו סורבה בלי למצמץ), כדי לשדר שהמו"מ עדיין פתוח והם עדיין בשיחות איתו.

אבל מכאן ועד סיפורים על 6 מיליון דולר נטו לעונה רק כדי "לעשות לו דווקא", או על ציוד האזנה בדירה של בריסט כדי לעקוב אחרי שיחות (נזכיר שזה שחקן משנה של המשנה, כן?), אני חושב שהפער כבר גדול מדי.
בכלל, בלי קשר אליו או אליהם, כקהל חשוב לדעת לשחרר. לא כל הפסד צריך לקבל הסבר שמרגיע אותנו בדיעבד. יש לנו בסיס חזק לקבוצה שיכולה להתמודד על תארים עם או בלי ים, והפוקוס צריך להיות שם.
סמל אישי של משתמש
red in blood
קיבל.ה  785 לייקים

לא, זה לא מה שהוא אמר. זה לא שהם ראו שיש לו הצעה זהה ממכבי.
זה שגילי אמר לו שאחרי שהוא נתן למדר הצעה גבוהה מאוד, מדר לא מיצמץ והיה לא מסופק.

לפי זה, ינאי מניח שמכבי הציעו לו הצעה גבוהה מאוד. כי הוא לא מסוגל לדמיין שיש עוד שיקולים חוץ מהכסף.
זה לא מידע, זה מתחושה שההצעה שגילי נתן היא הצעה שמדר יסכים אליה ישר, אלא אם יש לו הצעה יותר גבוהה.
"אנחנו אולי קהל פרובוקטיבי, קהל שנון, קהל עם לשון חריפה וחדה, ולפעמים חסרת רחמים, אבל אנחנו לא גזענים."
- עומר חרמש ז״ל
סמל אישי של משתמש
KingAlpaca
קיבל.ה  2098 לייקים

:heart: :heart: :heart: שישבור את שתי הברכיים :heart: :heart: :heart:
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?

מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
joshsoos
קיבל.ה  1050 לייקים

כן ברור, אין דרך להעלים דברים. במדינת ישראל... לא רק שיש טונות של דרכים, לרוב אצלנו זה אפילו נעשה מהמקפצה, למשל מחירי הדירות ש'לא יורדים' במדדים הרשמיים, כי לקבלנים ולבנקים אין לזה אינטרס, אז עושים מבצעים ומממנים ריביות ושכר דירה ונותנים מתנות והכל במאות אלפי שקלים והכל כדי שמחיר הדירה הרשמי ישאר 3 מיליון ולא 2.5. וכולם יודעים וכולם וצועקים וזה לא משנה. בעברית גששית, אם אתה בדור שעוד מכיר, קראו לזה ישראבלוף.
אז באותה דוגמא בדיוק, למחלה אין אינטרס שמדר יקבל הרבה מדי כי אז תיאלץ לשלם גם לשחקנים אחרים יותר, זה ברור. איך זה יקרה? בדרכים לא רשמיות שהן לא כסף ישיר. כמו למשל האדון הזבל יקנה דירה ו'יקבל' הנחה של מיליון שקל. או דרך חוזה שיעשו עם אבא שלו על משהו ועוד אלף ואחד דרכים כאלה. וזה לא שמדובר בפרקטיקה חדשה בספורט הישראלי בדיוק, זה קורה כאן מאז ומתמיד, בעיקר בכדורגל כי שם הכסף הגדול, מחוזים כפולים ועוד שלל המצאות ( במגזר הערבי ובליגות נמוכות לא היו שורדים אם לא ההמצאות הסיבוביות האלה, וטביב העלים לנו עשרות מיליונים דרך חוזים לקייטרינג ושאר ירקות ). ואפילו לא בספורט העולמי, לפרטים תשאל את סטיב באלמר, קוואי ליאונרד ו'חוזה' ב'חברה' מסויימת.
מדובר בשחקן שלאורך הקריירה הוכיח שמה שמעניין אותו זה כסף, שהראה בשבוע האחרון שמה שמעניין אותו זה כסף. מי שמאמין שהוא יוותר על מיליון דולר לעונה לאורך כמה שנים, הוא נאיבי מאוד, או בפוזיציה של שנאת עופר או אהדה המחלה. האיך להשלים לו מסביב באמת שלא מאוד מסובך.
joshsoos
קיבל.ה  1050 לייקים

ובהקשר הזה אין לי בעיה עם הסרטון של עופר, כל עוד במקביל הוא יפרסם ויתייחס כבר לאוהדים של הקבוצה שלו ויסביר איך לעזאזל היה לפח אשפה סעיף יציאה כל כך נמוך ובלי הגבלות. זה הסיפור האמיתי כאן ולא ההתנהלות של המיץ זבל, כי הוא לא אשם שנתנו לו את האופציה ושיש לו חרא של אופי לנצל אותה לעבור למחלה.
ranjef
קיבל.ה  2468 לייקים

סעיף היציאה הוא ממש לא העניין פה. הפועל קיבלה 300 אלף דולר וזהו.
אי אפשר להחזיק שחקן בכוח בשום קבוצה, בשום סעיף. בטח לא חתיכת חרא כמוהו שהיה מרסק את חדר ההלבשה והכל עד שישחררו אותו.
סמל אישי של משתמש
DJSavta
קיבל.ה  484 לייקים

Xavi כתב: 05 יולי 2026, 20:43
DJSavta כתב: 05 יולי 2026, 20:27 זה הכל בגלל איטודיס שלא נתן לו לשחק כל השנה.
חבל, אני כל כך אוהב את ים וזה יהיה מבאס לשנוא אותו.
אם קודם עוד לא הסכמתי עם איטודיס, היום אני אוהב אותו. מדר זונה בכיינית וזה הגיע לו ב100 אחוז
אודיאסי גם יובש בתחילת העונה ונלחם על המקום שלו כמו גבר. ים ידע רק לעשות פרצופים ולבכות לקהל ואיטודיס ראה את זה מקרוב והיום אני מעריך אותו פי 100 על זה
כן האמת שהליקוקים לגייט והסרטון עם החולצה זה באמת מביך, אני עדיין לא מת על איטודיס אבל וואלה ים מדר יצא פה ילד זין
ranjef
קיבל.ה  2468 לייקים

DJSavta כתב: 06 יולי 2026, 11:22
DJSavta כתב: 05 יולי 2026, 20:27 זה הכל בגלל איטודיס שלא נתן לו לשחק כל השנה.
חבל, אני כל כך אוהב את ים וזה יהיה מבאס לשנוא אותו.
אם קודם עוד לא הסכמתי עם איטודיס, היום אני אוהב אותו. מדר זונה בכיינית וזה הגיע לו ב100 אחוז
אודיאסי גם יובש בתחילת העונה ונלחם על המקום שלו כמו גבר. ים ידע רק לעשות פרצופים ולבכות לקהל ואיטודיס ראה את זה מקרוב והיום אני מעריך אותו פי 100 על זה
כן האמת שהליקוקים לגייט והסרטון עם החולצה זה באמת מביך, אני עדיין לא מת על איטודיס אבל וואלה ים מדר יצא פה ילד זין
הבן אדם אשכרה עבר מהפועל למכבי ,בלי להגיד מילה לאוהדים ולמועדון שגידל אותו, שנתן לו את הופעת הבכורה בליגה בגיל 18.
שמעון גרשון עבר ובכה אמנם דמעות מזויפות, אבל גם משהו.
החתיכת גוש חרא הזה עבר ביום אחד ומחייך עם החולצה הצהובה המטונפת שלהם כאילו הוא יורד למכולת לקנות חלב.
אפס מאופס. שיבכה כל החיים שלו על הברך השבורה שלו
רק הפועל
קיבל.ה  3260 לייקים

ranjef כתב: 06 יולי 2026, 13:10

הבן אדם אשכרה עבר מהפועל למכבי ,בלי להגיד מילה לאוהדים ולמועדון שגידל אותו, שנתן לו את הופעת הבכורה בליגה בגיל 18.
החתיכת גוש חרא הזה עבר ביום אחד ומחייך עם החולצה הצהובה המטונפת שלהם כאילו הוא יורד למכולת לקנות חלב.
רק בגלל זה הוא לא יצליח שם , חותם על זה מעכשיו
סמל אישי של משתמש
Red Wolf
קיבל.ה  1897 לייקים

רק הפועל כתב: 06 יולי 2026, 13:19

עד שכתבת את זה הייתי רגוע
עכשיו אני יודע שהוא יביא להם אליפות
redead
קיבל.ה  955 לייקים

הוא לא מסתכל אחורה
אותו הדבר הוא עשה לפרטיזן

צריך לנסות להתקדם ולא להסתכל לאחור
חייבים רכז זר
רק הפועל
קיבל.ה  3260 לייקים

Red Wolf כתב: 06 יולי 2026, 13:23
רק הפועל כתב: 06 יולי 2026, 13:19

עד שכתבת את זה הייתי רגוע
עכשיו אני יודע שהוא יביא להם אליפות
זה הברירת מחדל , לא מעניין
d.k.
קיבל.ה  28 לייקים

עוד עניין שמשקף את ההתנהלות של מדר ופחות מתייחסים לזה - הנבחרת.
כרגע הבחור נמצא באמצע קמפיין של נבחרת,תוך כדאי הוא חוזר לארץ ליומיים,
בשביל לסגור חוזה, לעבור בדיקות ולתמזמז עם הגייט...
זה בדיוק משקף את הגישה שלו, שהוא מעל הכל, מעל הקבוצה ומעל הנבחרת.
הכניסו לו לראש שהוא סופרסטאר, רוקסטאר ומה לא...
בזמנו היו תלונות על התנהלות של פט בברלי,
בסופו של יום פט בב הוא דוגמא לצניעות ומחויבות בהשוואה למדר...
סמל אישי של משתמש
פרימו לוי
קיבל.ה  2095 לייקים

מדויק ביותר. מת על זה שכל הלירון תאנים וחיים הר זהבים של העולם כותבים פוסטים משתפכים על כמה שהם מבינים ומזדהים איתו. עבר לשם כאילו הוא עשה אפצ'י
ranjef
קיבל.ה  2468 לייקים

איזה מזדהים איתו?
הכל מפוזיציה, אם אלטמן היה שם שרוך צהוב נסתר במכנסיים תאני היה כותב על זה טור פילוסופי.
פה מדר עובר למכבי בלי להניד עפעף - והוא מבין אותו.
סוכני רעל. הם רוצים שהפועל תיכשל בדיוק כמו שימון, חלקם הרבה יותר.
כל השאר זה חארטה
סמל אישי של משתמש
צ'ימבויקה
קיבל.ה  1207 לייקים

ranjef כתב: 06 יולי 2026, 15:41 איזה מזדהים איתו?
הכל מפוזיציה, אם אלטמן היה שם שרוך צהוב נסתר במכנסיים תאני היה כותב על זה טור פילוסופי.
כל השאר זה חארטה
ברור.
כי לכתוב כמוך זה לא פוזיציה.
הפוזיציה שלך היא להלל את עופר.

סוכני רעל עאלק.
הוא עושה במועדון מה שבא לו.
אפס הישגים, אנחנו קרקס, בדיחה וכשלון מקצועי.
ואתה מדבר על אלטמן חחחח

איזה תיבת תהודה יש פה.
לא מבייש את ערוץ 14.
אוהדי הפועל, בטח.
סמל אישי של משתמש
סומך
קיבל.ה  1953 לייקים

מבלי להכנס לריב פה
אבל "אפס הישגים"?!?!?!?!
אני מבין שזכייה ביורוקאפ זה צ'יפס בשבילך? זאת הדוגמה הקלאסית לדיבור מפוזיציה להשכיח את ההישג האדיר הזה.
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
סמל אישי של משתמש
צ'ימבויקה
קיבל.ה  1207 לייקים

סומך כתב: 06 יולי 2026, 16:00 מבלי להכנס לריב פה
אבל "אפס הישגים"?!?!?!?!
אני מבין שזכייה ביורוקאפ זה צ'יפס בשבילך? זאת הדוגמה הקלאסית לדיבור מפוזיציה להשכיח את ההישג האדיר הזה.
1. חשבתי שהרעיון בספורט הוא להתקדם משנה לשנה. מעניין.

2. כדי להגיע להישגים השנה שלא הגיעו, הקרבנו הרבה והשקענו הרבה. לכן העונה הזו היא כשלון. ולא הצלחה כפי שאתה מנסה לצייר כאן.

3. הכי חשוב, אם העונה שעברה היא הצלחה אני מציע להחזיר את העמותה לניהול. כי במונחי Roi נעשתה בימיהם עבודה הרבה יותר טובה. העמותה ועופר כמשקיע שקט ריסקה את מכבי בסדרת גמר והייתה מרחק 2 התקפות מאליפות. אבל זה כמובן לא הצלחה, זה כשלון.
רק הפועל
קיבל.ה  3260 לייקים

צ'ימבויקה כתב: 06 יולי 2026, 16:04
אבל "אפס הישגים"?!?!?!?!
1. חשבתי שהרעיון בספורט הוא להתקדם משנה לשנה. מעניין.

2. כדי להגיע להישגים השנה שלא הגיעו, הקרבנו הרבה והשקענו הרבה. לכן העונה הזו היא כשלון. ולא הצלחה כפי שאתה מנסה לצייר כאן.

3. הכי חשוב, אם העונה שעברה היא הצלחה אני מציע להחזיר את העמותה לניהול. כי במונחי Roi נעשתה בימיהם עבודה הרבה יותר טובה. העמותה ועופר כמשקיע שקט ריסקה את מכבי בסדרת גמר והייתה מרחק 2 התקפות מאליפות. אבל זה כמובן לא הצלחה, זה כשלון.
עוד עונה שתיים גג בתקציבים כאלה ואתה תדרוס אותם , מה אתה מביא כדוגמא מקרה שאשכרה הפסדנו את התואר , אתה רץ בתקציב באמת גבוה רק 2 עונות שאחת מהן זכית ביורוקאפ
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  3965 לייקים

כמו שכבר נאמר פה במדוייק אתמול.
השנה האחרונה היתה כישלון גדול (האמת של כזה גדול , מקום שישי ביורליג בכל זאת) , עד לפני 3-4 שנים , היא היתה נחשבת להצלחה אדירה.
זה כל הסיפור.
El dudernio
קיבל.ה  2071 לייקים

צ'ימבויקה כתב: 06 יולי 2026, 15:56
כל השאר זה חארטה
ברור.

סוכני רעל עאלק.
ואתה מדבר על אלטמן חחחח

איזה תיבת תהודה יש פה.
לא מבייש את ערוץ 14.
אוהדי הפועל, בטח.
אין קשר...
אפשר להגיד נלא דברים על הניהול של עופר, רובם לשלילה.
ועדין להבין את המעבר שלו למכבי אומר דבר 1 פשוט.

אתה מבין כל שחקם שבחר במכבי על פני כל קבוצה אחרת בארץ בכל השנים שקדמו...
הוא רץ להצטלם עם הגייט כי זה מה ומי שהוא... כמו שכולם רצו לחצום במכבי לפני 20 שנה כדי להיות חלק ממדורת השבט. אפשר להבין שכלתני, אפשר הכל... אבל כאוהד הפועל אין
לי אלא לגנות ולבוז למהלך.
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  5286 לייקים

אבל "אפס הישגים"?!?!?!?!

לפני שנתיים זכיה ביורוקאפ כשהיתה את ולנסיה
שנה שעברה המטרה - הגעה לפלייאוף בירוליג בשנה הראשונה במפעיל והבטחת שנה נוספת - על הדרך לסיים מעל קבוצות עם סגל כמו פאו בטבלה
באירופה כבר שנתיים אנחנו מגיעים לכל היעדים ששמנו לעצמנו בקטע לא פחות ממדהים

100 אחוז הישגים באירופה ב2 המפעלים החזקים ביבשת שנתיים רצוף
אולי אפס כי יש ב100 2 אפסים, או שזו מחווה ל00 של רוברט פאריש.
ranjef
קיבל.ה  2468 לייקים

צ'ימבויקה כתב: 06 יולי 2026, 15:56
כל השאר זה חארטה
ברור.

סוכני רעל עאלק.
ואתה מדבר על אלטמן חחחח

איזה תיבת תהודה יש פה.
לא מבייש את ערוץ 14.
אוהדי הפועל, בטח.
אני לא אוהד עופר. אני אוהד הפועל, בניגוד אליך שרק מחכה שהיא תפסיד כדי שתוכל לרקוד לה על הדם.
אפס הישגים??
חחחחחח
פה רק הצדקת את זה שאין טעם לענות לך.
אז אסיים במשפט אחד:
אני בניגוד אליך הייתי בכל המגרשים וכל השנים, ואיך לומר, עופר הביא תואר אחד (קטן) יותר מאשר כל השנים האלה ביחד.
הלאה - עכשיו תוכל להמשיך להפיץ רעל על הפועל.
רק הפועל
קיבל.ה  3260 לייקים

צריך להתעלם ממנו ומהזה שקורה פה למשתמשים ביביסטים בלי קשר לכלום
shaharot
קיבל.ה  1488 לייקים

מה אתם מגיבים לו בכלל
משעמם לו בכדורגל אז הוא עבר להפיץ רעל בסל
אוהד כורסא
קיבל.ה  919 לייקים

ranjef כתב: 06 יולי 2026, 09:19 סעיף היציאה הוא ממש לא העניין פה. הפועל קיבלה 300 אלף דולר וזהו.
אי אפשר להחזיק שחקן בכוח בשום קבוצה, בשום סעיף. בטח לא חתיכת חרא כמוהו שהיה מרסק את חדר ההלבשה והכל עד שישחררו אותו.
נו באמת, אתה מדמיין את סורקין עוזב את מכבי להפועל (גם אם הוא היה ממש רוצה)?!
כולם יכולים לשמור על השחקנים שלהם, כנראה חוץ מהפועל.
סמל אישי של משתמש
iamgabormarton
קיבל.ה  791 לייקים

אוהד כורסא כתב: 06 יולי 2026, 18:11
ranjef כתב: 06 יולי 2026, 09:19 סעיף היציאה הוא ממש לא העניין פה. הפועל קיבלה 300 אלף דולר וזהו.
אתה זוכר שכנראה לקחת את המתאזרח של ירושלים?
El dudernio
קיבל.ה  2071 לייקים

אוהד כורסא כתב: 06 יולי 2026, 18:11
א. סעיף היציאה בטח עם הסכום שים קיבל הוא בזיוני. יכול להיות שללא זה הוא לא היה חותם מראש וזה היה הימור מושכל ששווה לקחת(כמו עם לואיזן) אבל עדין זה סעיף הזוי.
ב. כמו מול מכבי רגל כנראה גם כאן הסיבה לסעיף נעוצה בעוצמה של המועדון, להם יותר קל לא להכניס אותו, לכן לסורקין אין כזה ולים היה.
ג. בניגוד למקאה הורד כאן איש לא טען שאין סעיף.
Mkorman1
קיבל.ה  98 לייקים

לא נמאס לכם ?
הוא הלך ואני מקווה שלא יחזור

לדעתי הוא עשה סבוטאז גם במהלך העונה והוא לא היחיד, אז כן אני מבסוט שהוא הלך
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  4597 לייקים

shaharot כתב: 06 יולי 2026, 17:58 מה אתם מגיבים לו בכלל
משעמם לו בכדורגל אז הוא עבר להפיץ רעל בסל
ואוו לגמרי.
גם בפעם הקודמת שהוא בא להפיץ פה רעל היתה פלוס מינוס בהפסקה בכדורגל בגלל המלחמה.
(כשהיורוליג המשיך והכדורסל לא הופסק...).

בא לשבוע וחצי ונעלם
יחד, רק יחד! :heart:
סמל אישי של משתמש
M-26-7
קיבל.ה  108 לייקים

תתכננו לעוד פצצה עוד מעט- אולי ים לא יהיה במכבי
:hammersickle: מהפכה אינה גן של שושנים. מהפכה היא המאבק בין העבר לעתיד
סמל אישי של משתמש
covid bryant
קיבל.ה  189 לייקים

M-26-7 כתב: 07 יולי 2026, 21:09 תתכננו לעוד פצצה עוד מעט- אולי ים לא יהיה במכבי
תחושה או מידיעה?
תא מרבוטא
קיבל.ה  1026 לייקים

Mkorman1 כתב: 06 יולי 2026, 20:22 לא נמאס לכם ?
הוא הלך ואני מקווה שלא יחזור

לדעתי הוא עשה סבוטאז גם במהלך העונה והוא לא היחיד, אז כן אני מבסוט שהוא הלך
ים או יותם שירן הלא מקורי?
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  5286 לייקים

M-26-7 כתב:תתכננו לעוד פצצה עוד מעט- אולי ים לא יהיה במכבי
בגלל ששטילמן לא שם?
אם זה בגלל זה פככככככ
נראה לך שהיו מחתימים אותו על חוזה ולא ידעו ששטילמן הזה בחוץ?

Sent from my 2511FPC34G using Tapatalk

סמל אישי של משתמש
Rak-Hapoel
קיבל.ה  130 לייקים

וואלה הוא כבר לא מעניין.
שיחתום מצד בהפועל חבל אילות.

קארמה איז א ביץ'. תמיד.
:hapoel: 'רק הפועל' זמינה בחנות האפליקציות. תבלו.
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  5286 לייקים

Rak-Hapoel כתב:וואלה הוא כבר לא מעניין.

קארמה איז א ביץ'. תמיד.
אם לא מכבי הוא יקלט בירושלים, בונים שם סגל מפלצתי וכסף לא חסר.
בהפועל הוא גמר לנצח.

ביוניק מאן
קיבל.ה  36 לייקים

גביזון כתב: 07 יולי 2026, 21:29

קארמה איז א ביץ'. תמיד.
בהפועל הוא גמר לנצח.

יחזור עוד שנתיים
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  5286 לייקים

ביוניק מאן כתב:
גביזון כתב: 07 יולי 2026, 21:29

קארמה איז א ביץ'. תמיד.
בהפועל הוא גמר לנצח.

יחזור עוד שנתיים
הוא יכול לעשות פעמיים מוצץ, בהפועל הוא גמר

שליחת תגובה