RedDrifter כתב: ↑27 יוני 2026, 17:03
Nsumbo כתב: ↑27 יוני 2026, 16:37
ברור
הכל זה רגעי
והביקורת יכולה להיות מוצדקת נכון לעכשיו ולהשתנות בהמשך
אני מדבר מנקודת הזמן הנוכחית בה אני מבין שיהיה קש בגזרת הזרים וכשאפשרויות הישראלים דלות מאוד.
בעיני אגב גם אם יגיעו שני זרים (נניח על חשבון לויזו ושאנדה) וגורפינקל זה עדיין לא מייצר סגל מספיק מאוזן גם ברמת הספסל ולא משדרג אותנו מספיק משנה שעברה
הסגל הנוכחי + תוכניות
חלוצים: בואטנג, דאפה, מחאמיד, עומרי לוי(?)
כנף שמאל: שאנדה (כרגע), בוסקילה, שגיא גניס, זר שעתיד לבוא ולהחליף את שאנדה (דיארה?)
כנף ימין: טוריאל, קורין
מתחת לחלוץ/10: אלטמן, אלקוקין, פרבר, 10 זר שעתיד לבוא
מרכז קישור(8): אלקוקין, קרייב, פרבר, איתי שביט
קישור אחורי(6): קרייב, פלקאו, אל ים, איתי שביט
מגן ימין: פיבן, קוקו
מגן שמאל: ליידנר, עופר גלברד, חיזוק שעתיד לבוא (גורפינקל?)
בלמים: מאיימבו, צ׳יקו, פיבן, אור ישראלוב
שוערים; צור, בנימיני,שון בן נשר
אתה לא יכול להגיד לי שזה לא סגל מאוזן.. זה הסגל הטוב ביותר שהיה בהפועל ב15 שנים האחרונות.. אתה חייב לזכור שאתה צריך לחלק דקות במשחקים ולא לייבש ביציע.. חסרים ליטושים וכפי שאמרתי הייתי שמח לחלוץ שלישי אחר וחלוץ ישראלי בכיר אבל מסתדרים עם מה שיש
סגל סביר ומאוזן בסבירותו וזו הבעיה בעיניי
השנה לא היינו טובים התקפית ברובם המכריע של המשחקים, לואיזו זה אובדן גדול וגם טוריאל לא פוגע כבר הרבה זמן.
מדבר איתך מקצועית בלבד, אני אגב מאוד אוהב את השקט וחושב שההנהלה באופן כללי עובדת מצוין, ומנסה לאזן בין ההתמכרות שלי לראות וולקאם לבין מקצועית נטו
2 זרים שיבואו זה מצוין אבל זה גם סימן שאלה כמו שאנחנו יודעים לגבי זרים.
אני חושב שבסגל שלנו יש הרבה שחקנים שנהנו מההצלחה הקבוצתית המאוד מרשימה, מההגנה החזקה, מהברקות של לואיזו וטוריאל, ומקצת מזל במשחקים, אבל לאורך זמן לא היינו מספיק טובים ברמת הכדורגל.
ליידנר בעיני חלש מאוד, ואני מאוד אשמח לראות מגן שמאלי טוב יותר, אגף ימין שלנו כרגע מעולה - אבל בהגנה, קישור של פלקאו וקרייב לא מספיק בכלל והייתי מחליף את קרייב אם הייתה אופציה טובה, ו2 החלוצים המובילים שלנו לא פגעו כל העונה וזו עובדה.
שאנדה פוטנציאל גדול שבנתיים לא מתממש ואכן יש הערכה שיוחלף בזר אחר, והרשימה של שחקנים שבאמת לא היו טובים לאורך רוב העונה ואני לא מספיק סומך על רמתם לאורך זמן היא ארוכה - אל ים, קרייב, אלקוקין, בואטנג, דאפה, בוסקילה, אלקוקין, למקין זו רשימה ארוכה מאוד ומכולם בערך אנחנו מקווים שישתדרגו ויראו אחרת.
הנושא הכלכלי נטו הוא לא כזה חד משמעי בעיני, כי להביא עוד שחקן או שניים ישראלים מוכחים יותר זה לא משנה את התקציב בצורה כזו דרמטית וזה בעיקר החלטה של דרך וגישה כמו שאתה בעצמך אמרת, ואני חושש שיש הסתנוורות וקבעון כמו שגם ראינו בהרבה מהמשחקים העונה.
בסוף קשה להגיד שהיינו מרוצים מהיכולת של הפועל בהרבה מהמשחקים העונה וחיזוק נקודתי מדי כן עלול לעלות לנו ביוקר, וראינו את זה בפלייאוף העליון.
אני ממש לא מצפה לאליפות אלא להשתדרג ביכולת ובדומיננטיות, גם מול קבוצות גדולות, ולשאוף להתקדם מדרגה אחת למעלה.
אני כן חושב ובלי להכנס למספרים כי זה בסוף החלטות של הנהלה ולא שלנו שצריכים להנחית פה עוד 2 ישראלים לקישור התקפה ברמה יותר גבוהה ומוכחת.
יש יותר מדי שחקנים שאנחנו מאוד מקווים שיראו אחרת העונה אבל הרשימה ארוכה מדי ואי אפשר לסמוך עליה