חצי מהיוזרים בפורום החדש זה אוהדי מכבי שמנסים לזרוע ייאוש ודמורליזציה בכל נושא אפשרי - כדורגל, כדורסל, מלפפונים
אני לא מאמין שקיימים במציאות אנשים כל כך לוזרים רעילים ובלתי נסבלים
איזו אמירה הזויה ומנותקת. זה כאילו לא נפגשת מעולם עם אוהדי הפועל והפסימיות המופרסמת שלנו. אנחנו אוהבים להיות מפתעים לטובה, ושונאים גזענים, פותחי רגליים וקושרי שרוכים.
קלישאות שאבד עליהן הכלח מזמן
בעידן ספרא/ינאי גם אחרוני הלוזרים בקרוב ייעלמו מהנוף
אבל אין ספק שאת הפורום הזה צריך לנקות מטרולים וסוכני כאוס
שוב פעם המשתמש ההזוי הזה שכל מה שהוא עושה במעט הודעותיו זה ללכלך על הפורום ולבלבל את המוח עם קונספירציות סכיזופרניות.
אתה יודע הטכנולוגיה לא להיכנס למקום שעושה לך רע קיימת ובכל אופן אני ממליץ לצרוך את התרופות שנרשמו לך ולא לפספס.
אני אהיה פה גם אחריך אתה יכול להיות בטוח בזה
אחרי שנדלל אותכם וננטרל את הרעל שאתם מטפטפים פה השכם וערב, המפעילים שלכם יבינו שאיבדתם את הערך שלכם וישלחו אותכם לפרויקט אחר - אולי חיפה אולי באר שבע
לך בתור גדול המרעילנים בטוח ימצאו תפקיד הולם
Red-Pride כתב: ↑18 יוני 2026, 15:19
אחרי שנדלל אותכם וננטרל את הרעל שאתם מטפטפים פה השכם וערב, המפעילים שלכם יבינו שאיבדתם את הערך שלכם וישלחו אותכם לפרויקט אחר - אולי חיפה אולי באר שבע
אני פה בפורום בתוצרותיו השונות מעל 15 שנה, זה חתיכת psyop רציני להפעיל אותי כל כך הרבה שנים, אתה יכול למסור לי את פרטי המפעיל שלי? אני רוצה לדרוש תשלום על כל הזמן הזה.
Red-Pride כתב: ↑18 יוני 2026, 15:19
אני פה בפורום בתוצרותיו השונות מעל 15 שנה, זה חתיכת psyop רציני להפעיל אותי כל כך הרבה שנים, אתה יכול למסור לי את פרטי המפעיל שלי? אני רוצה לדרוש תשלום על כל הזמן הזה.
אגב מה עם זה? התרופות עושות לך אמנזיה?
או שהוא בדיוק מה שהוא טוען שאנחנו או שהוא פשוט צריך טיפול.
אוהד הפועל הוא לא.
L.S כתב: ↑18 יוני 2026, 18:04
אנחנו שוקדים על דיל משתלם שיכלול טיסה, מלון והעברות
מקווה כבר בתחילת שבוע הבא לשתף אתכם
לא מכיר אותך אז לא יודע מי זה אנחנו אבל הלוואי ותצליחו.
כרגע בודק על כרטיסים בטווח בין 21/7 ל 26/7 ואין פחות מ 600 דולר לטיסות הכי זולות שיש . כבד.
גם לגומלין לא מצליח לראות פחות מ500 יורו.
באסה שלא ניסו/הצליחן לעשות אצטדיון ביתי בקפריסין זה היה מביא5000 למשחק לפחות
אלא אם באמת יצאו דילים או אפילו רק טיסות במחירים שפויים אני לא צופה יותר מ-2,000 אוהדים.
מחפש לנסוע מ-3 ימים לפני וכנ״ל גם חזרה והמחירים זה 900$ צפונה (גם ל-2 לילות) לטיסה בלי כלום
במחיר הזה לצערי אני ולדעתי עוד המון משפחות שרצו לתכנן טיול לא יגיעו