ההגרלה הכי קשה שיכולנו לקבל לאחר הצמצום- בהצלחה.
הכל אפשרי
שירחיקו.
נכון , חשבתי שאנחנו 7 נקודות מהמקום הראשון ואז זה היה יותר ריאלי , חייבים לנצח את ביתר ולדפוק להם את האליפות חייבים
תלוי במי תהיה אלופה ומי תיקח גביע.
שוב, מדובר על משחק בית שלהם....
אם אמרת שאתה גם ככה לא צופה או לא רוצה לצפות בכדורגל ישראלי, מה זה משנה לך?טכנית לארז כתב: ↑29 אפריל 2026, 22:52שירחיקו.
אם אופא או פיפא יחקרו את הכדורגל פה ייתכן שהעונש הזה יהיה על הפרק.
כן אתה זרקת לי מושגים מעולם הפסיכולוגיה לפני הדרבי האחרון, שטענתי שאין לו שום ערך ספורטיבי גם ככה, ושאין מה לדבר עליו מקצועית.Adam כתב: ↑30 אפריל 2026, 10:10אם אמרת שאתה גם ככה לא צופה או לא רוצה לצפות בכדורגל ישראלי, מה זה משנה לך?טכנית לארז כתב: ↑29 אפריל 2026, 22:52שירחיקו.
אני אוהד הפועל ומעוניין שהפועל תשחק באירופה.
אז לא, שלא ירחיקו.
אתה מוכן, אוהדי הפועל לא.טכנית לארז כתב: ↑30 אפריל 2026, 10:31כן אתה זרקת לי מושגים מעולם הפסיכולוגיה לפני הדרבי האחרון, שטענתי שאין לו שום ערך ספורטיבי גם ככה, ושאין מה לדבר עליו מקצועית.Adam כתב: ↑30 אפריל 2026, 10:10אם אמרת שאתה גם ככה לא צופה או לא רוצה לצפות בכדורגל ישראלי, מה זה משנה לך?טכנית לארז כתב: ↑29 אפריל 2026, 22:52
שירחיקו.
אני אוהד הפועל ומעוניין שהפועל תשחק באירופה.
אז לא, שלא ירחיקו.
ואז הסתבר שצדקתי כמה מפתיע.
שיהיה לך לבריאות להיות ניצב של מורן.
ואם בכל זאת להסביר את הטענה שלי, היפוטתית אני מוכן שאופא או פיפא יחקרו את ה"ליגה" פה עד היסוד, כדי שהענף הזה יום אחד יהיה שוויוני, ספוטיבי והוגן.
וכן אני מוכן לקבל השעיה מאירופה בשביל זה כחלק מהשעיה גורפת של הליגה הישראלית ממפעלים אירופים.
אין ספק שהמחיר יהיה כבד, אבל אם אני אשמע שאופא התחילו לחקור מה קורה פה ב"כדורגל" אני אשמח מאוד.Adam כתב: ↑30 אפריל 2026, 10:37אתה מוכן, אוהדי הפועל לא.טכנית לארז כתב: ↑30 אפריל 2026, 10:31כן אתה זרקת לי מושגים מעולם הפסיכולוגיה לפני הדרבי האחרון, שטענתי שאין לו שום ערך ספורטיבי גם ככה, ושאין מה לדבר עליו מקצועית.
ואם בכל זאת להסביר את הטענה שלי, היפוטתית אני מוכן שאופא או פיפא יחקרו את ה"ליגה" פה עד היסוד, כדי שהענף הזה יום אחד יהיה שוויוני, ספוטיבי והוגן.
וכן אני מוכן לקבל השעיה מאירופה בשביל זה כחלק מהשעיה גורפת של הליגה הישראלית ממפעלים אירופים.
אני יכול להיות שמח שמה שאתה מתאר לא יקרה (ואתה אולי עצוב או אדיש, לא יודע, צריך לשאול אותך), ושככל הנראה אוהדי הפועל יוכלו לראות את הפועל באירופה אחרי שנים כה רבות.
אם היית עושה סקר, כמה אחוזים מאוהדי הפועל אתה חושב שהיו רוצים שהפועל תשחק באירופה בשנה הבאה, לעומת כמה היו רוצים שהפועל לא תשחק כי כל הישראליות מושעות מאירופה?טכנית לארז כתב: ↑30 אפריל 2026, 10:40אין ספק שהמחיר יהיה כבד, אבל אם אני אשמע שאופא התחילו לחקור מה קורה פה ב"כדורגל" אני אשמח מאוד.Adam כתב: ↑30 אפריל 2026, 10:37אתה מוכן, אוהדי הפועל לא.טכנית לארז כתב: ↑30 אפריל 2026, 10:31
כן אתה זרקת לי מושגים מעולם הפסיכולוגיה לפני הדרבי האחרון, שטענתי שאין לו שום ערך ספורטיבי גם ככה, ושאין מה לדבר עליו מקצועית.
אני יכול להיות שמח שמה שאתה מתאר לא יקרה (ואתה אולי עצוב או אדיש, לא יודע, צריך לשאול אותך), ושככל הנראה אוהדי הפועל יוכלו לראות את הפועל באירופה אחרי שנים כה רבות.
לא יודע מה "אוהדי הפועל" רוצים תיאורטית, הם לא גוף אחד בכל מקרה.
אתה העיקר תמשיך לטמון את הראש בחול ולהיות ניצב של מאירי ולשמוח כשצ'יקו מבקיע מולם כי בטח אתה חושב שיאשרו.
אל תהיה דמגוג.Adam כתב: ↑30 אפריל 2026, 10:46אם היית עושה סקר, כמה אחוזים מאוהדי הפועל אתה חושב שהיו רוצים שהפועל תשחק באירופה בשנה הבאה, לעומת כמה היו רוצים שהפועל לא תשחק כי כל הישראליות מושעות מאירופה?טכנית לארז כתב: ↑30 אפריל 2026, 10:40אין ספק שהמחיר יהיה כבד, אבל אם אני אשמע שאופא התחילו לחקור מה קורה פה ב"כדורגל" אני אשמח מאוד.
לא יודע מה "אוהדי הפועל" רוצים תיאורטית, הם לא גוף אחד בכל מקרה.
אתה העיקר תמשיך לטמון את הראש בחול ולהיות ניצב של מאירי ולשמוח כשצ'יקו מבקיע מולם כי בטח אתה חושב שיאשרו.
אפשר לעשות סקר כזה פה בפורום, בתור מדגם של אוהדי הפועל.
בסיבוב שבו ניכנס אנחנו עוד יכולים ליפול על קבוצות חלשות ולנסוע לכל מיני ארמניה ולטביה. אחר כך זה נהיה בעייתי מאוד.
מי נכנסות סיבוב אחרי?ההוא שאמרו לו כתב: ↑30 אפריל 2026, 10:52בסיבוב שבו ניכנס אנחנו עוד יכולים ליפול על קבוצות חלשות ולנסוע לכל מיני ארמניה ולטביה. אחר כך זה נהיה בעייתי מאוד.
מבחינת דירוג אגב בגלל שאין לנו דירוג אנחנו מקבלים את דירוג המדינה חלקי 4 כי זה מספר הנציגות שיש לישראל. הדירוג ש(בתקווה) נשיג יתווסף לכך