אתה חושב שעניין האלימות והפגיעה בקבוצה לא קשור לויכוח בינם ובין עופר או לפחות בינם ובין הקהל שתומך בעופר?
בוא נעזוב אותם רגע בצד
עונה שעברה נגד גלבוע בשלב הראשון של הפליאוף הגיעו מעל 5000 אוהדים , העונה חצי מזה
עונה שעברה הגיעו מעל 8000 למשחקים נגד ירושלים בפליאוף , העונה פחות מ-3000
אפילו העונה בדרבי בליגה הביתי היה יד אליהו כמעט מלא.
הקהל של הפועל עם הזמן הולך ומאבד עניין
עזוב תאולטראס
איך מחזירים את כל הקהל שהגיע והפסיק?
דעתי היא שכמעט כל מי שהפסיק להגיע כבר לא יחזור עד שכולם יחזרו
איך לדעתך מחזירים?
רשמתי
דעתי היא שרוב מי שהפסיק להגיע התייאש מהמצב ונמאס לו בלי קשר את מי הוא מצדיק בסיטואציה.
יוצא לי לדבר עם הרבה מסביבי שהפסיקו להגיע בטענה שפשוט נהיה לא כיף, בלי מחשבות עמוקות על מי צודק.
הדרך היחידה שיחזור להיות כיף זה אם כולם יחזרו.
עם עופר או בלעדיו.
עכשיו ברשותכם נשים את זה בצד ונחזור לדבר על זה בסוף העונה.
שבוע חשוב לפנינו
אתה ממשיך להתעלם בעקביות מהעובדה שתופעת הירידה בכמויות הקהל (כן, בערך בחצי) קיימת בכל הקבוצות בליגה, קטנות כגדולות.
יש פה משהו שיטתי שקשור לכל הכדורסל בארץ ולא לעופר או לאולטראס הפועל.
דבר שני ומשמעותי, שיש בכדורגל משהו כמו 6,000 מנויים יותר השנה.
לא מופרך בכלל לדעתי, שמשהו כמו 2,000 מתוכם, שנה שעברה עשו מנוי לכדורסל והשנה עם החזרה לליגת העל הפנו את תשומת הלב שלהם לשם.
זה שתי נקודות שלא קשורות לסכסוך והשפיעו משמעותית על כמויות הקהל השנה.
ועדיין, כמויות הקהל השנה גבוהות ממה שנכנס בדרייב אין, אז להגיד שזה נמוך ממה שהיה בעבר, זה בדיחה.
תא מרבוטא כתב: ↑13 יוני 2026, 20:45
קודם כל דעתך משנה כמו שלי, כמו של נתי, כמו של מילפורד וכל משתתף אחר פה.
לא חובה להסכים אבל זכותך לדעתך
מה שמטריד אותי בתשןבה שלך הוא שדווקא עד כה בהחלט הצגת את דעתך. שאתה מעדיף קבוצה בלי כסף ויומרות על פני המודל הקיים, שלא כיף ככה במגרש, שעופר חייב לצאת מגידרו לפיוס.. וכו
פתאום בנושא הזה דעתך לא משנה?
אני מקווה שזה לא כי אתה חושש שאם תבטא התנגדות לפעולות האלו ינדו אותך ביציע
לגבי כל הדברים שאמרת לא הבנת מה אמרתי
אין לי בעיה להגיד את דעתי
דעתי היא ששני הצדדים טועים.
פשוט ממש היה חשוב לך שאני אצא נגד האולטראס בדברים שקורים שלא קשורים לויכוח בינם לבין עופר וזה לא יקרה וגם לא קשור לנושא.
לגבי הפיסקה האחרונה שרשמת , עזוב.
אוקי אני אגיד מה עכשיו הבנתי
כינכשאתה אומר ששני הצדדים טועים, ואיכשהו רק הצד של עופר מוסבר וטעון תיקון, אני לא מבין ממך איפה לשיטתך הטעויות של האולטרס
ולאשכול קוראים עדיין קריאה לאיחוי הקרע. לא קריאה לגישור בין עופר לאולטרס אלא גם קרע בקהל. ולך לא חשוב לצאת נגד פעולות שגם אם לעופר הן לא מזיזות (הן כנראה כן אבל נניח), לחלק בקהל כן. עוד מימי העמותה. תלונות על גבי תלונות מצד קהל לגבי התנהלות שפוגעת בקבוצה ובקהל. וזה בהחלט קשור לנושא
עופר עומד בראש המערכת ולכן האחריות היא קודם כל עליו.
לעניין ממוצעי הקהל אגיד שגם ביורוליג נגד ז׳לגיריס היה אולם מלא. לדעתי חלק גדול מהניכור שרוב האוהדים מרגישים (לא רק אצלנו אלא אצל כולם) זה לא כי ים מדר או תומר משחקים 15 דקות או 15 שניות נגד ריאל. אלא כי היו השנה 38 משחקי ליגה ביורוליג וכמעט כולם שוחקו בחול. בעצם נוצר מצב שכולנו רוב הזמן ראינו את הקבוצה בטלוויזיה ומשחקי הליגה הסדירה מרגישים גם ככה כמו עונש. שלושת הגדולות ללא יוצא מן הכלל מתייחסות לליגה כאל עונש שצריך לקחת בו חלק עד שמגיעים לפלייאוף. ברור לי שגם אם היינו משחקים בארץ והכל היה טוב עדיין יש ענייני רוטציה וכו׳ אבל רובנו ראו את בראיינט, בלייקני ואטורו למשל בטלוויזיה יותר מאשר מול העיניים. כל זה בלי לומר מילה על המשחקים בנתניה, שעות הזויות לחלוטין ועוד.
בוא נעזוב אותם רגע בצד
עונה שעברה נגד גלבוע בשלב הראשון של הפליאוף הגיעו מעל 5000 אוהדים , העונה חצי מזה
עונה שעברה הגיעו מעל 8000 למשחקים נגד ירושלים בפליאוף , העונה פחות מ-3000
אפילו העונה בדרבי בליגה הביתי היה יד אליהו כמעט מלא.
הקהל של הפועל עם הזמן הולך ומאבד עניין
עזוב תאולטראס
איך מחזירים את כל הקהל שהגיע והפסיק?
דעתי היא שכמעט כל מי שהפסיק להגיע כבר לא יחזור עד שכולם יחזרו
איך לדעתך מחזירים?
רשמתי
דעתי היא שרוב מי שהפסיק להגיע התייאש מהמצב ונמאס לו בלי קשר את מי הוא מצדיק בסיטואציה.
יוצא לי לדבר עם הרבה מסביבי שהפסיקו להגיע בטענה שפשוט נהיה לא כיף, בלי מחשבות עמוקות על מי צודק.
הדרך היחידה שיחזור להיות כיף זה אם כולם יחזרו.
עם עופר או בלעדיו.
עכשיו ברשותכם נשים את זה בצד ונחזור לדבר על זה בסוף העונה.
שבוע חשוב לפנינו
אתה לגמרי צודק עם הלא כיף....
אבל הלא כיף הזה לפחות לדעתי הוא 5% עופר ו 95% אחוז הקהל.
קח את הדוגמא הכב זניחה ולא חשובה של פודקאסט "אמרו לו"...
לגבי כל הדברים שאמרת לא הבנת מה אמרתי
אין לי בעיה להגיד את דעתי
דעתי היא ששני הצדדים טועים.
פשוט ממש היה חשוב לך שאני אצא נגד האולטראס בדברים שקורים שלא קשורים לויכוח בינם לבין עופר וזה לא יקרה וגם לא קשור לנושא.
לגבי הפיסקה האחרונה שרשמת , עזוב.
אתה חושב שעניין האלימות והפגיעה בקבוצה לא קשור לויכוח בינם ובין עופר או לפחות בינם ובין הקהל שתומך בעופר?
עופר עמד ביציע חוץ ביד אליהו שמאחוריו אבוקות דולקות, אני לא יכול לקרוא מחשבות אבל אני מניח שמבחינת עופר אין קשר.
עופר גם אשר לא לעלות לחצי גמר גביע וינר כי האולטראס רצו להכניס מורחקים לאולם.
עבר לו
מילפורד כתב: ↑14 יוני 2026, 00:24
זה קצת עיוות לסיבה שבגללה לא עלינו למשחק ההוא.
זה היה בגלל שהמשטרה התכוונה לבדוק תעודות זהות לכל הקהל של הפועל (ולא של מכבי) שרצה להיכנס
מילפורד כתב: ↑14 יוני 2026, 00:24
זה קצת עיוות לסיבה שבגללה לא עלינו למשחק ההוא.
זה היה בגלל שהמשטרה התכוונה לבדוק תעודות זהות לכל הקהל של הפועל (ולא של מכבי) שרצה להיכנס
ולמה המשטרה רצתה לעשות את זה?
לא כי היה אמירה שהאולטראס מנסים מתכננים להכניס מורחקים. מי ישמע איזה תכנון צריך לזה - שמורחקים יקנו כרטיס ויגיעו.
התירוץ הרשמי היה חשש שמורחקים אוהדי הפועל ייכנסו (ולא אמירה על האולטראס), בפועל זה היה בגלל סכסוכי אגו מול המשטרה.
יש ביקורות מוצדקות על האולטראס, זה ממש ממש לא אחד מהם, וזה היה רגע מדהים שפעלו יחד.
"אנחנו אולי קהל פרובוקטיבי, קהל שנון, קהל עם לשון חריפה וחדה, ולפעמים חסרת רחמים, אבל אנחנו לא גזענים."
- עומר חרמש ז״ל
דיי כבר להתחנן אליהם. לא צריך שום סולחה שישבו בבית. ילדים בני 15 מושפעים מכמה בני 30-40.
עם ההצלחה קהל חדש יצטרף. תוך שנה-שנתיים יד אליהו מלא ביורוליג ובליגה גם ככה מעניינן לרוב את הביצה חוץ מהדרבי
אם יורשה לי - נדמה לי שכל מי שכותב כאן על "הקרע" מתרכז בזוית אחת שלו ומתעלם מזויות נוספות. אנסה להסביר למה אני מתכוון.
כולם כאן בעצם מדברים על מה צריך לעשות כדי שהאולטראס/והמחרימים/וסתם אלה שלא כיף להם ולא באים, יחזרו למגרש; ועל הדרך, מה זה יצריך מעופר לוותר וכן מהצד השני...
אף אחד כאן לא מתייחס לקרע השני שהתהווה לפחות מבחינתי - אני אומר זאת באופן ברור. נניח שמחר בבוקר עופר נענה לכל הדרישות שפורטו כאן ובכל מקום אחר, האולטראס חוזרים, הצדדים מתחבקים ובא לציון גואל. אני מניח שהיציעים יתמלאו, רק שכשאתם תהיו ביציע ותחפשו אותי, לא תמצאו. אני מניח שלא תמצאו עוד רבים אחרים. זה כבר לא עניין של "קרע" מבחינתי - מבחינתי, ההפקרה של הקבוצה בשנה האחרונה, כולל בשעות הכי קשות וגורליות שלה (גביע, דרבי ליגה, פלייאוף ואנחנו ערב דרבי של גמר פלייאוף), על ידי "האוהדים המסורים ביותר" של הקבוצה גורמת לכך שאם האוהדים האלה חוזרים, כאילו כלום לא קרה...אני לא אהיה שם. אני מאמין שעוד רבים אחרים - כן, אנחנו כנראה נהיה במיעוט, ואני בניגוד לאוהדים המסורים האלה אעודד באמת מהבית ואהיה מאושר אם הקבוצה תצליח, אבל ליציעים לא אחזור.
שונא_מכבי כתב: ↑14 יוני 2026, 09:53
אם יורשה לי - נדמה לי שכל מי שכותב כאן על "הקרע" מתרכז בזוית אחת שלו ומתעלם מזויות נוספות. אנסה להסביר למה אני מתכוון.
כולם כאן בעצם מדברים על מה צריך לעשות כדי שהאולטראס/והמחרימים/וסתם אלה שלא כיף להם ולא באים, יחזרו למגרש; ועל הדרך, מה זה יצריך מעופר לוותר וכן מהצד השני...
אף אחד כאן לא מתייחס לקרע השני שהתהווה לפחות מבחינתי - אני אומר זאת באופן ברור. נניח שמחר בבוקר עופר נענה לכל הדרישות שפורטו כאן ובכל מקום אחר, האולטראס חוזרים, הצדדים מתחבקים ובא לציון גואל. אני מניח שהיציעים יתמלאו, רק שכשאתם תהיו ביציע ותחפשו אותי, לא תמצאו. אני מניח שלא תמצאו עוד רבים אחרים. זה כבר לא עניין של "קרע" מבחינתי - מבחינתי, ההפקרה של הקבוצה בשנה האחרונה, כולל בשעות הכי קשות וגורליות שלה (גביע, דרבי ליגה, פלייאוף ואנחנו ערב דרבי של גמר פלייאוף), על ידי "האוהדים המסורים ביותר" של הקבוצה גורמת לכך שאם האוהדים האלה חוזרים, כאילו כלום לא קרה...אני לא אהיה שם. אני מאמין שעוד רבים אחרים - כן, אנחנו כנראה נהיה במיעוט, ואני בניגוד לאוהדים המסורים האלה אעודד באמת מהבית ואהיה מאושר אם הקבוצה תצליח, אבל ליציעים לא אחזור.
למה שתעניש את עצמך במקרה כזה? ואם אתה לא מסכים עם ההתנהגות שלהם אז למה לחקות אותה?
אני שונא את זה שהם מגדירים את עצמם כאוהדים האמיתיים וכו זאת שחצנות והתנשאות מטורפת אבל למה שתעניש את עצמך במקרה כזה? בעיניי כל המטרה של אולם גדול זה שכל מי שרוצה להגיע יוכל להגיע. לקנות כרטיס/מנוי לא אמורה להיות זכות של יחידי סגולה. כמו שלעולם לא אבין אנשים שלא עושים מנוי לרגל כי אין מנויים ל5.
אני מאד מבין את האמירה שלך. אני מתאר לעצמי שארגיש תחושות דומות.
אבל אני מניח שאגיע בכל מקרה.
לא צריך ללכת רחוק, היו משחקים ורגעים בדרייב אין שבאתי מרות שהיו דברים שהיה קשה לי לבלוע.
זה נכון גם עכשיו. כנראה שזה חזק ממני.
זאת גם הסיבה לכך שאני לא מבין את אלו שלא באים כי " כבר לא כיף" (להבדיל ממחרימים "אידיאולוגיים(
אני מהרהר במה שכתבתם - וכן, הפועל חשובה ויקרה לליבי מדי כדי שאוותר עליה. מה גם שאני הולך עם הבן שלי שבעננים במשחקים
אבל לא יכול לראות את עצמי קופץ ביציעים עם אותם אנשים שהיום מפקירים את הקבוצה. אנשים שאני חש אליהם כעס, אכזבה וניתוק. אז איך אתנהל? לא יודע...
מה שהיה לי חשוב לומר הוא שבכל הויכוח או הקרע הזה נוטים להעצים רק את התחושות של האולטראס ושל המפקירים (כן, כך אני רואה אותם). פחות מתרכזים בצד או בנקודת המבט שלנו, האוהדים האחרים/הרגילים אני קורא לנו...אלו שבעצם נמצאים במשך יותר משנה תחת מתקפה של בוז, לעג. באיזה שמות לא כינו אותנו? אז אני כאן להגיד שגם לנו יש תחושות ורגשות ושגם אם מחר בבוקר הסכסוך הזה נפתר (והוא לא...אני לא משלה את עצמי), המשקעים שלנו לא ייעלמו כל כך מהר.
כלומר מרוב שאתה שונא את זה שהם הפקירו בגלל איזה עיקרון שיש להם, זה הפך אצלך לעיקרון כל כך חשוב שאתה תפקיר בגללו את הקבוצה?
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
א. אמרתי את זה כבר ואגיד את זה שוב , כל אוהד הפועל בעבר, בהווה ובעתיד מוזמן ורצוי שיגיע למשחקי הקבוצה.
ב. במשך שנים, כשהתלוננתי על התנהגות של חלק מאוהדי הקבוצה, תמיד היו שואלים אותי "אז למה אתה ממשיך ללכת למשחקים?" והתשובה שלי תמיד היתה, ותישאר כזאת, שאני לא מוכן להשאיר את הפועל תל אביב בידיים של אלו שנוהגים באלימות , אני תמיד אהיה שם להראות שאפשר אחרת. זה תופס פחות או יותר גם לסיטואציה הזאת.
כלומר מרוב שאתה שונא את זה שהם הפקירו בגלל איזה עיקרון שיש להם, זה הפך אצלך לעיקרון כל כך חשוב שאתה תפקיר בגללו את הקבוצה?
לא...פשוט לא רואה את עצמי חוזר להיות איתם ביציע. המשמעות היא שאני כמובן אמשיך לאהוד את הקבוצה ולרצות בהצלחתה, פשוט אמצא לעצמי את המקומות ואת האלטרנטיבות איך אני עושה את זה - רק לא איתם.
דוגמאות איך לעשות זאת לא חסר - אם הסכסוך ייפתר (ושוב, הדיון הוא תיאורטי כי הוא לא ייפתר כל עוד ינאי כאן), אז בהכרח משחקי הליגה יהיו בדרייב אין והיורוליג ביד אליהו. ליד אליהו הם לא יגיעו. זה כבר ברור. ולכן, לשם אגיע...ולליגה, בדרייב אין לא.
לא...פשוט לא רואה את עצמי חוזר להיות איתם ביציע. המשמעות היא שאני כמובן אמשיך לאהוד את הקבוצה ולרצות בהצלחתה, פשוט אמצא לעצמי את המקומות ואת האלטרנטיבות איך אני עושה את זה - רק לא איתם.
דוגמאות איך לעשות זאת לא חסר - אם הסכסוך ייפתר (ושוב, הדיון הוא תיאורטי כי הוא לא ייפתר כל עוד ינאי כאן), אז בהכרח משחקי הליגה יהיה בדרייב אין והיורוליג ביד אליהו. ליד אליהו הם לא יגיעו. זה כבר ברור. ולכן, לשם אגיע...ולליגה, בדרייב אין לא.
אז הפתרון לסתירה הוא שכשהם לא באים זאת הפקרה וכשאתה לא בא זה פשוט לא לבוא?
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
דוגמאות איך לעשות זאת לא חסר - אם הסכסוך ייפתר (ושוב, הדיון הוא תיאורטי כי הוא לא ייפתר כל עוד ינאי כאן), אז בהכרח משחקי הליגה יהיה בדרייב אין והיורוליג ביד אליהו. ליד אליהו הם לא יגיעו. זה כבר ברור. ולכן, לשם אגיע...ולליגה, בדרייב אין לא.
שוב - אם אתה לא רואה את ההבדל, צר לי. אני בא - פשוט לא איתם. ואני אוהד, תמיד - הם מבחינתי כבר מזמן לא. ואגב, לפחות לגבי הדרייב אין נוכחותי אינה הכרחית - ממילא הם ימלאו את היציעים גם בלעדיי (מה שכמובן לא המצב ביד אליהו).
שוב - אם אתה לא רואה את ההבדל, צר לי.
חבל שאתה לא רוצה להסביר, כי זה בדיוק מה שאני מנסה להבין.
אבל לא נורא וזה לא כזה חשוב.
נקווה שבסוף כולם (או הרוב) ילמדו להסתדר אחד עם השני כולל עם אנשים לא אהובים שיש איתם מחלוקות.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
לא יסדר כלום תקראו את התגובות ותבינו למה.
אבל לפחות בליגה כשיבואו 2,000-2,500 איש למשחקים מול נס ציונה זה לא יראה נורא.
גם נגד ירושלים ומכבי הם יביאו משמעותית פחות אוהדים ויהיה קצת יותר קל להתמודד ברמת העידוד מולם.
נקווה שניקח אליפות העונה ושיהיה יורוליג בעונה הבאה בארץ זה גם יעזור למצב הקהל
adom4 כתב: ↑14 יוני 2026, 15:54
כל סאגת השיפוץ זה כישלון לא נורמלי, מרחו ומרחו אותנו רק כדי לחזור לאותה נקודה רק במצב הרבה יותר גרוע עם הקהל
מי זה מרחו?
מה מי? הפועל, עופר, וכל מי שהיה מעורב בהבטחת השיפוץ\אולם חדש.
הטמטום של עופר זה שהם בכלל הבטיחו סד זמנים שלא היה ריאלי בשום צורה כשאין להם שום השפעה לגביו.
לגבי לוחות הזמנים בפרויקטים כאלה גדולים זאת עיריית ת״א ואין פה חדש תחת השמש. עיריית ת״א היא בירוקרטית למות ומתנהלת באגרסיביות. יש לנו פרויקטים שתקועים במו״מ מול עיריית ת״א כי היא פשוט לא מגיבה לנו כבר חודשים.
הטמטום של עופר זה שהם בכלל הבטיחו סד זמנים שלא היה ריאלי בשום צורה כשאין להם שום השפעה לגביו.
לגבי לוחות הזמנים בפרויקטים כאלה גדולים זאת עיריית ת״א ואין פה חדש תחת השמש. עיריית ת״א היא בירוקרטית למות ומתנהלת באגרסיביות. יש לנו פרויקטים שתקועים במו״מ מול עיריית ת״א כי היא פשוט לא מגיבה לנו כבר חודשים.
אז למה מיהרו לעבור ליד אליהו לפני שבכלל היו תכניות לעבוד? במקרה הרע שיקרו לנו ובמקרה הטוב הם לא הבינו את האירוע והם סתם כושלים, בסוף לא רק שחזרנו לאותו מקום גם הלכנו אחורה מבחינת היחסים מול הקהל.
adom4 כתב: ↑14 יוני 2026, 15:58
אז למה מיהרו לעבור ליד אליהו לפני שבכלל היו תכניות לעבוד? במקרה הרע שיקרו לנו ובמקרה הטוב הם לא הבינו את האירוע והם סתם כושלים, בסוף לא רק שחזרנו לאותו מקום גם הלכנו אחורה מבחינת היחסים מול הקהל.
מה זה למה מיהרו לעבור ? האולם היה סולד אאוט כאשר גיל בני עוד היה ברוטציה
מן הסתם האימנו שכאשר מביאים שחקנים טופ יורוליג, אולי כדי לעבור למקום קצת יותר גדול
מן הסתם האימנו שכאשר מביאים שחקנים טופ יורוליג, אולי כדי לעבור למקום קצת יותר גדול
אני אומר שזה לא היה שווה לעבור לפני שאשכרה היו תוכניות אמיתיות, עובדה שמאז שעברנו לא היה עדכון אחד אמיתי על מצב השיפוץ והתכניות של העיריה, סתם מרחו אותנו רק כדי לחזור אחורה.
adom4 כתב: ↑14 יוני 2026, 15:58
היינו צריכים לעבור עוד בימי העמותה עם הסולד אאוט אחרי החזרה של תומר לאולם אחר. הבעיה היא שהעמותה סיפרה סיפורים ופיזרה הבטחות ללא כיסוי על חולון ואוהל. היה הסכם בין העמותה עופר לאולטראס על מעבר בעונה הבאה ליד אליהו. זאת חוכמה שבדיעבד אבל בגלל שלא ממש היה אירופה היה עדיף לעופר לחכות שנתיים בדרייב אין. מנגד המתנה כזאת הייתה יכולה לגרום לנו לגמור כמו ירושלים עם קבוצה שלא עושה יורוליג ובעונה הבאה הולכת לפגוש יורוקאפ אכזרי. עופר זיהה הזדמנות ביורוקאפ וניצל אותה. העמותה והאולטראס הבינו שהם איבדו שליטה וכח ומאז הם במסע להחזרתו. גם אם עופר יגורש והם יחזרו לעמדות כח הם יגלו שאי אפשר לעבור באותו נהר פעמיים.
הפסקנות שבה הרבה אוהדים קובעים שלא היה שיפוץ או תוכניות או לא יודע מה והכל שקר היא מדהימה. אנשים שלא ניסו להתנהל מול עיריית ת״א מעבר להוצאת תו תושב וחושבים שהיה אפשר תוך חודש לעלות עם דחפורים. כרגע העירייה היא זאת שמעכבת בכלל כי היא זאת שאומרת שאולי היא רוצה בכלל אולם גדול במקום אחר.
adom4 כתב: ↑14 יוני 2026, 16:04
אני אומר שזה לא היה שווה לעבור לפני שאשכרה היו תוכניות אמיתיות, עובדה שמאז שעברנו לא היה עדכון אחד אמיתי על מצב השיפוץ והתכניות של העיריה, סתם מרחו אותנו רק כדי לחזור אחורה.
הדרך כנראה היית בעייתית למרות שאין לי ספק שאותם מחרימים היו עושים רעש על 100 דברים אחרים.
בשורה התחתונה הפועל לא יכולה לשחק באולם של 3000 מקומות אם המועדון רוצה לגדול.
אנחנו נחזור לדרייב אין :
1. נאבד הזדמנות לקהל חדש
2. לא ברור מי בכלל מהמחרימים יחזור ליציע
היינו צריכים לעבור עוד בימי העמותה עם הסולד אאוט אחרי החזרה של תומר לאולם אחר. הבעיה היא שהעמותה סיפרה סיפורים ופיזרה הבטחות ללא כיסוי על חולון ואוהל. היה הסכם בין העמותה עופר לאולטראס על מעבר בעונה הבאה ליד אליהו. זאת חוכמה שבדיעבד אבל בגלל שלא ממש היה אירופה היה עדיף לעופר לחכות שנתיים בדרייב אין. מנגד המתנה כזאת הייתה יכולה לגרום לנו לגמור כמו ירושלים עם קבוצה שלא עושה יורוליג ובעונה הבאה הולכת לפגוש יורוקאפ אכזרי. עופר זיהה הזדמנות ביורוקאפ וניצל אותה. העמותה והאולטראס הבינו שהם איבדו שליטה וכח ומאז הם במסע להחזרתו. גם אם עופר יגורש והם יחזרו לעמדות כח הם יגלו שאי אפשר לעבור באותו נהר פעמיים.
הפסקנות שבה הרבה אוהדים קובעים שלא היה שיפוץ או תוכניות או לא יודע מה והכל שקר היא מדהימה. אנשים שלא ניסו להתנהל מול עיריית ת״א מעבר להוצאת תו תושב וחושבים שהיה אפשר תוך חודש לעלות עם דחפורים. כרגע העירייה היא זאת שמעכבת בכלל כי היא זאת שאומרת שאולי היא רוצה בכלל אולם גדול במקום אחר.
העמותה מבחינתי כבר לא רלוונטית ותאמין לי שיש לי מספיק רעל עליהם.
בסופו של דבר עופר הוא זה שדחף למעבר הזה כמה שיותר מהר וזה התפוצץ לו ולכולנו בפרצוף, אני בספק אם בכלל יהיה אולם חדש בקצב הזה.