its-sick כתב: ↑07 יוני 2026, 19:54
מה המצב הנוכחי?
בעלים מגלומן, מועדון שכל שבוע מייצר שיטשואו חדש, מועדון שבגלוי אומר שעל הזין שלו הליגה, מועדון שכמעט כולם עוזבים כי אני מניח שהם לא יכולים לסבול את השיגעונות של הבעלים, מתווים הזויים, ניהול שכונה בכל דבר אפשרי וזה עוד לפני הגסיסה האיטית של כל הענף בארץ.
למה שרוב האנשים יחזרו לדבר הזה?
מה כואב לך ?
כואב לי שבמקום חגיגת אוהדים הם מנסים לקושש מה שהם יכולים כדי שתהיה כמות נורמלית בחצי פאקינג גמר אחרי שעונה שלמה עשו הכל כדי להבריח את אותם אוהדים.
ולמילפורד זה יפה מה שעשו מקצועית ביורוליג אבל הטענות שלי הם הכל חוץ ממקצועיות.
טענות, אפשר (וצריך) שיהיו מפה ועד ירושלים.
אוהדי הפועל צריכים לבוא לעודד את הקבוצה שלהם בחצי גמר פלייאוף.
ומי שלשם הטענות לא בא, אז הטענה שלי היא בראש ובראשונה אליו.
מילפורד כתב: ↑07 יוני 2026, 20:12
טענות, אפשר (וצריך) שיהיו מפה ועד ירושלים.
אוהדי הפועל צריכים לבוא לעודד את הקבוצה שלהם בחצי גמר פלייאוף.
ומי שלשם הטענות לא בא, אז הטענה שלי היא בראש ובראשונה אליו.
וכל הכבוד למי שיש לו עוד את הכוח להגיע, באמת. בשבילי אישית יש גבול כמה אני יכול לספוג מהפועל והענף הזה בכללי
אני לא יכול לקנות את הפועל. אני גם לא מכיר אנשים שיכולים.
לכן, אין לי דרישות מוגזמות מאדם ששורף מיליוני דולרים מכספו רק כדי שאני אהנה לצפות.
אני אומר תודה מכל הלב ורק מפחד שייגמר.
עריכה: לא מדויק. עשינו אקזיט השבוע וההערכה היא ששלושת המנהלים הבכירים בעבודה שלי כן יוכלו לקנות את הפועל בסוף השנה. אני לא חושב שהם מתעניינים בספורט.
חוקים ואיסורים שאין מקורם ב"מה ששנוא עליך אל תעשה לחברך" הם מרושעים מטבעם. לפי מדד זה הדת היהודית קרובה למעמד של רשע מוחלט.
لا إله
מי שמאמין ולא מפחד, הריהו שקול למחבל מתאבד.
נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.
עכשיו רשום בספורט 5 שים מדר הגיע ישר מבית חולים אחרי זריקות בגלל גב תפוס.
אין שחור כמו שיש על הפועל.
שמר איטודיס יבין שזה מה שקורה שרצים 2-3 משחקים בשבוע במשך עונה שלמה עם רוטציה של 8-10 שחקנים
לקחת שחקנים שלא שיחקו כמעט בכלל כל העונה ולשים אותן בחמישיה בחצי גמר הפלייאוף, זה בטוח יעבוד.
ככה זה נראה כשוויתרו על הליגה העונה.
יאללה הפועל, אני פסימי.
Sent from my 22101320G using Tapatalk
נערך לאחרונה על ידי גביזון ב 07 יוני 2026, 20:44, נערך פעם 1 בסך הכל.
1. מדהים כמה פצועים וחסרים יש לנו במאני טיים. קלאסי הפועל.
2. עדיין אנחנו הרבה יותר טובים.
3. נראה אם מישיש מסוגל לתת משחק טוב גם מול קבוצה אמיתית.
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
גביזון כתב: ↑07 יוני 2026, 20:44
לקחת שחקנים שלא שיחקו כמעט בכלל כל העונה ולשים אותן בחמישיה בחצי גמר הפלייאוף, זה בטוח יעבוד.
ככה זה נראה כשוויתרו על הליגה העונה.
יאללה הפועל, אני פסימי.
Sent from my 22101320G using Tapatalk
אם שגב יהיה טוב יגידו למה איטודיס קבר אותו כל העונה
אם יהיה רע יגידו למה איטודיס נותן לו לשחק
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
נראה שבאנו להשקיע בהגנה. זה כל מה שצריך כדי לנצח. רק שנמשיך ככה.
חוקים ואיסורים שאין מקורם ב"מה ששנוא עליך אל תעשה לחברך" הם מרושעים מטבעם. לפי מדד זה הדת היהודית קרובה למעמד של רשע מוחלט.
لا إله
האדום הצורר:
لا إله