חצי גמר פליאוף משחק 1. ראשון 20:50

מועצת הכדורסל של אוהדי הפועל
לזכרו של אורי שלף ז"ל, ממיסדי עמותת הפועל אוסישקין
redead
קיבל.ה  910 לייקים

מילפורד כתב: 07 יוני 2026, 12:58 הצד השני של הסגלים האלה, שלהם אין כמעט מובילי כדור.
זאת צריכה להיות שעתו היפה של פלטין בלחץ על הארפר.
הוא הצליח לשמור אותו מתישהו בשנתיים האחרונות ?
לא רואה סיבה שמשהו יהיה שונה הפעם.
צריך תוכנית קצת שונה
הוקיץ'
קיבל.ה  8793 לייקים

מבחינתי המפתח הוא לא בלחץ על מובילי הכדור, אלא דווקא ביציאה אגרסיבית על הפיק אנד רול שתכריח את הארפר לשחרר את הכדור לשחקנים אחרים. כל פעם שיריבות עשו את זה לירושלים הם התקשו מאוד להתמודד עם זה.
הוקיץ'
קיבל.ה  8793 לייקים

רדנקו כתב: 07 יוני 2026, 11:56
d.k. כתב: 07 יוני 2026, 11:12 אמנם רנדולף לא הראה עד עכשיו משהו מלהיב למדי, עדיין לא ברור במה קוק עדיף, מקווה שנופתע...
רישום זרים מעניין/קצת מוזר של 2 הקבוצות, ירושלים הולכים על מצבת הגבוהים ומוותרים על וינסטון.
אמנם לכאורה יכול להיות אצלם יתרון מסוים בצבע וגם לא כזה, ווילי לא ברור אם בריא 100% וסמית/מובלי/לוי זה לא משהו שלא נוכל להתמודד גם בהרכב הנוכחי.
מצד שני במיוחד בלי וינסטון, חייבים לנצל את היתרון בגארדים.
תגיד אתה אמיתי?
אצלם משחקים וויילי, סמית, מובלי, לוי ואצלנו מוטלי, איש שגב ותומר.
אתה באמת חושב שיש לנו מה לחפש מתחת לסל? וזה בהנחה שמוטלי לא יצא בשתי עבירות כבר אחרי 3 דקות ברבע הראשון.
סמית' ומובלי גבוהים די עלובים, לפחות בכל הנוגע לריבאונד והגנה. על נמרוד לוי עדיף לא להכביר מילים.
מצב הכשירות של וויילי עשוי לקבוע פה לא מעט.
איש גדול
קיבל.ה  611 לייקים

בתכלס אנחנו עולים למשחק הזה עם 2 זרים שהם לא באמת ברמת זרים.
איש וקוק הם לא באמת שחקנים ברמה שזר אמור להיות.
נוסיף לזה את מוטלי שלא ממש שומר ושיהיה לנו בהצלחה
נערך לאחרונה על ידי איש גדול ב 07 יוני 2026, 14:28, נערך פעם 1 בסך הכל.
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  4530 לייקים

עם כל הרצון הטוב אי אפשר לוותר על מוטלי.
לא שומר גדול ולא סוגר לריבאונד מי יודע מה, אבל הוא גם ספק הנקודות היחיד שלנו בצבע. אף אחד בליגה לא יכול לשמור עליו. מסורקין ובריסן ועד וויילי.

תומר לא בכיוון ולדעתי הוא כרגע חיסרון על המגרש רוב הזמן, ואיש גם איבד כיוון לגמרי עם הטבעת אם כי הסייז שלו מאד נחוץ בסגירה היום.

אין לנו 4 ויש לנו 5 אחד.

זה המון המון על מיציץ וים היום ולמעשה עד שמישהו מבין אוטורו ובלייקני יחזור
מה גם שלבנות על בלייקני החלוד ככה באמצע הפלייאוף...לוידע עד כמה זה חכם.

הייתי שמח לראות הרבה דאבל טים על הארפר כל הסדרה.
שמישהו אחר ינסה לנצח אותנו, ושהוא יהיה מחוץ לעניינים, זה הכי חשוב.
יחד, רק יחד! :heart:
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  3782 לייקים

redead כתב: 07 יוני 2026, 13:07 הוא הצליח לשמור אותו מתישהו בשנתיים האחרונות ?
לא רואה סיבה שמשהו יהיה שונה הפעם.
צריך תוכנית קצת שונה
דוקא כן , שמר עליו יפה מאוד , הבעיה שלנו היתה שהוא קיבל מעט מאוד זמן לשמור עליו ונתנו לוויינרייט או כריס ג'ונס לנסות לשמור עליו...
רק הפועל
קיבל.ה  3131 לייקים

איש גדול כתב: 07 יוני 2026, 13:24 בתכלס אנחנו עולים למשחק הזה עם 3 זרים שהם ברמת זרים.
3 זרים שאין להם כלום ברמה שלהם , הכל על אדון קאוץ
סמל אישי של משתמש
קפטן ג'ק
קיבל.ה  768 לייקים

מאז ימי דובראש המשחקים והסדרות מול מגדל הם תמיד אש, וככה גם כל הסדרה הזו אמורה להיות.
כבר לא ממש אכפת לי מי בסגל שלנו הערב ומי לא, העיקר שמי שמשחק יעלה בטירוף לשחק אגרסיבי (אבל בשכל, כן?), וישרוף את הפרקט על הראש של יונצ'וק ואדלסון האפסים.
יאללה הפועל !
תקרת שכר, יא חביבי ! רק תקרת שכר (בכדורסל וגם בכדורגל) !
איש גדול
קיבל.ה  611 לייקים

רק הפועל כתב: 07 יוני 2026, 13:41
איש גדול כתב: 07 יוני 2026, 13:24 בתכלס אנחנו עולים למשחק הזה עם 2 זרים שהם לא באמת ברמת זרים.
3 זרים שאין להם כלום ברמה שלהם , הכל על אדון קאוץ
די נו
אין להם שחקנים ברמה של איש וקוק?
גם לגבי מוטלי אני חלוק בדעתי בנושא
נערך לאחרונה על ידי איש גדול ב 07 יוני 2026, 14:28, נערך פעם 1 בסך הכל.
d.k.
קיבל.ה  18 לייקים

d.k. כתב: 07 יוני 2026, 11:12 אמנם רנדולף לא הראה עד עכשיו משהו מלהיב למדי, עדיין לא ברור במה קוק עדיף, מקווה שנופתע...
רישום זרים מעניין/קצת מוזר של 2 הקבוצות, ירושלים הולכים על מצבת הגבוהים ומוותרים על וינסטון.
אמנם לכאורה יכול להיות אצלם יתרון מסוים בצבע וגם לא כזה, ווילי לא ברור אם בריא 100% וסמית/מובלי/לוי זה לא משהו שלא נוכל להתמודד גם בהרכב הנוכחי.
תגיד אתה אמיתי?
אתה באמת חושב שיש לנו מה לחפש מתחת לסל? וזה בהנחה שמוטלי לא יצא בשתי עבירות כבר אחרי 3 דקות ברבע הראשון.
מבין כל השמות: וויילי, סמית, מובלי, לוי . היחיד שיכול לאתגר זה ווילי. גם בסגל הנוכחי שלנו, לא רואה בעיה להתמודד מול סמית, מובלי ולוי.
לצורך עניין אני לא רואה אף אחד מהם מגיע לשחק אצלנו, או שיש לו יתרון מובהק מול שחקני הסגל הנוכחי שלנו.
אצלנו שכחת את בלייזר, שאותו הייתי לוקח לפני נמרוד לוי בכל יום נתון.
סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  2249 לייקים

הוקיץ' כתב: 07 יוני 2026, 13:24
תגיד אתה אמיתי?
סמית' ומובלי גבוהים די עלובים, לפחות בכל הנוגע לריבאונד והגנה. על נמרוד לוי עדיף לא להכביר מילים.
מצב הכשירות של וויילי עשוי לקבוע פה לא מעט.
כל אחד מהם בשתי רמות טוב יותר ממובלי בריבאונד. שניהם לוקחים ריבאונד התקפה ועשו לנו את זה במשחק האחרון.
בהגנה אכן סמית' ריבאונדר די עלוב.
מצד שני - מובלי קולע לא רע מבחוץ בתקופה האחרונה. והסתדר יופי גם מתחת לסל. גם במשחק מולנו.
ואתה מוזמן להזכר בכמות הפעמים שסמית דפק אלי הופ על הראש של ההגנה שלנו שלמעשה לא ממש קיימת מול ירושלים.
הבעיה היא יותר אצלנו ובחוסר היכולת שלנו לשמור אפילו גבוהים בינוניים כמו שלהם מתחת לסל וכמובן שגם כשהם יוצאים החוצה ועוד יותר לקחת ריבאונד בהגנה.
כמה שהם בינוניים, אנחנו עוד פחות מזה.
פומפה
קיבל.ה  738 לייקים

ארבע דקות לתוך הרבע הראשון היום השופטים מדביקים למוטלי 2 עבירות ומסיימים לנו בעצם את המשחק. אין בטוח מזה זה יחס 1 בווינר
הוקיץ'
קיבל.ה  8793 לייקים

בעיני הבעיה היא פחות הגבוהים ויותר הגארדים. קרינגטון, ווינסטון, הובר וכמובן בראש ובראשונה הארפר פשוט פירקו לנו את ההגנה כמעט בכל מפגש מולם. ברגע שקו ההגנה הראשון לא מצליח למנוע מהם להגיע לצבע, אז כן, כל ההגנה קורסת ופתאום סמית' חוגג עם אלי הופים וריבאונד התקפה. שם המפתח.
בכל מקרה, אין ספק שיש להם יתרון בצבע לאור החיסרון של אוטורו ואודיאסי. אני רק מקווה שאיטודיס יתן דקות משמעותיות לשגב ולא ילך על הרכבים מזעזעים עם איש בחמש, שתמיד נגמרים בזה שאוכלים אותנו בריבאונד.
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  3782 לייקים

ווינסטון לא ישחק היום...
d.k.
קיבל.ה  18 לייקים

נראה שירושלים ניסו למקסם את היתרון שלהם בצבע, כשהם התבססו על זה שאודיאסי פצוע ואוטורו עדיין לא ישחק.
בגלל זה לא רשמו את וינסטון, התחזית שלי שדווקא כאן הטעות שלהם ועל זה ירושלים הולכים להפסיד היום...
סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  2249 לייקים

למה בדיוק?
סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  2249 לייקים

הוקיץ' כתב: 07 יוני 2026, 14:21 בעיני הבעיה היא פחות הגבוהים ויותר הגארדים. קרינגטון, ווינסטון, הובר וכמובן בראש ובראשונה הארפר פשוט פירקו לנו את ההגנה כמעט בכל מפגש מולם. ברגע שקו ההגנה הראשון לא מצליח למנוע מהם להגיע לצבע, אז כן, כל ההגנה קורסת ופתאום סמית' חוגג עם אלי הופים וריבאונד התקפה. שם המפתח.
בכל מקרה, אין ספק שיש להם יתרון בצבע לאור החיסרון של אוטורו ואודיאסי. אני רק מקווה שאיטודיס יתן דקות משמעותיות לשגב ולא ילך על הרכבים מזעזעים עם איש בחמש, שתמיד נגמרים בזה שאוכלים אותנו בריבאונד.
הבעיה עם הגבוהים נובעת מהבעיה בגארדים.
ברגע שהגבוהים שלנו נאלצים לצאת לעזור אחרי שהגארדים של ירושלים עוברים את אלה שלנו הם משאירים את הצבע שלנו פתוח גם לאלי הופים וגם לריבאונד התקפה קל של הירושלמים.
הבעיה שלנו היום תהיה גם העובדה שאין לנו שום יכולת לעצור באחד על אחד את ווילי בפנים וגם לא את סמית עם הפלואטרים שלו ולכן על ווילי ינסו לעזור וישאירו את השחקנים האחרים לזריקות קלות מבחוץ שבמשחקים האחרונים הם קולעים באחוזים טובים.
זה לא רק הגארדים שלהם אלא גם נמרוד לוי ואפילו מובלי.
בגדול - אין לנו כמעט אף שחקן שמסוגל לעצור שחקן בהגנת אחד על אחד מלבד ים.
נצטרך היום המון עזרה בריבאונד הגנה מעוז ומשגב וכמובן מהגארדים שלנו כי ירושלים מולנו לוקחים בד"כ לא מעט ריבאונד בהתקפה שנופל רחוק מהסל.
ולפני הכל - אנחנו חייבים להגיע במיינדסט של אנדרדוג ולהיות ראשונים לכל כדור.
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  3782 לייקים

כי אין להם מובילי כדור, הם מסתמכים על הארפר והובר, עם קצת קרינגטון שיכול לעזור בזה.
לכן אני טוען שלחץ של פלטין על הארפר היום עשוי להיות נקודת המפתח מבחינתנו.
סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  2249 לייקים

פלאטין לא יכול לעצור את הארפר באחד על אחד. ראינו את זה לא פעם.
פלאטין לא כזה שומר גדול כמו שעושים ממנו.
מה שהוא כן יכול לעשות ועשה גם במשחקים הקודמים זה לנסות למנוע מהארפר את קבלת הכדור ואז נקווה שיתר השחקנים שלנו יצליחו להסתדר בהגנה.
אם הוא יצליח המלאכה הזאת לאורך דקות ארוכות זה ישפר את הסיכויים שלנו.
עוד דבר שחייבים לעשות זה לנסות לסבך את הארפר בעבירות. לא בדברים שאנחנו לא יודעים לעשות כמו פוסטאפים אלא במשחק של תנועה כמו שעשינו בדקות הטובות מול ראשון.
להכריח אותו לעבוד ולרוץ בהגנה ולעבור חסימות כמה שיותר. וברגע שהובר מקבל את הובלת הכדור ללחוץ אותו כמה שאפשר עם ים או פלאטין.
אדום ותיק
קיבל.ה  1365 לייקים

רדנקו כתב: 07 יוני 2026, 15:23
הוקיץ' כתב: 07 יוני 2026, 14:21 בעיני הבעיה היא פחות הגבוהים ויותר הגארדים. קרינגטון, ווינסטון, הובר וכמובן בראש ובראשונה הארפר פשוט פירקו לנו את ההגנה כמעט בכל מפגש מולם. ברגע שקו ההגנה הראשון לא מצליח למנוע מהם להגיע לצבע, אז כן, כל ההגנה קורסת ופתאום סמית' חוגג עם אלי הופים וריבאונד התקפה. שם המפתח.
הבעיה עם הגבוהים נובעת מהבעיה בגארדים.
ברגע שהגבוהים שלנו נאלצים לצאת לעזור אחרי שהגארדים של ירושלים עוברים את אלה שלנו הם משאירים את הצבע שלנו פתוח גם לאלי הופים וגם לריבאונד התקפה קל של הירושלמים.
הבעיה שלנו היום תהיה גם העובדה שאין לנו שום יכולת לעצור באחד על אחד את ווילי בפנים וגם לא את סמית עם הפלואטרים שלו ולכן על ווילי ינסו לעזור וישאירו את השחקנים האחרים לזריקות קלות מבחוץ שבמשחקים האחרונים הם קולעים באחוזים טובים.
זה לא רק הגארדים שלהם אלא גם נמרוד לוי ואפילו מובלי.
בגדול - אין לנו כמעט אף שחקן שמסוגל לעצור שחקן בהגנת אחד על אחד מלבד ים.
נצטרך היום המון עזרה בריבאונד הגנה מעוז ומשגב וכמובן מהגארדים שלנו כי ירושלים מולנו לוקחים בד"כ לא מעט ריבאונד בהתקפה שנופל רחוק מהסל.
ולפני הכל - אנחנו חייבים להגיע במיינדסט של אנדרדוג ולהיות ראשונים לכל כדור.
הדגשתי בתגובתך את המפתח , בעיני, להערב.
בנוסף, כמו בדרבי, להתאבד על כל כדור חוזר!,
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!

אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  3782 לייקים

פלטין השומר לחץ הכי טוב שיש לנו , ולאו דוקא בגלל שכל השאר גרועים , אלא בגלל שהוא באמת טוב בזה.
היו כבר כמה משחקים שהוא הוכיח שהוא יכול לשמור את הארפר מצויין , הוא גם הוכיח בדרבי האחרון שאם יתנו לו , הוא גם יכול לשמור ככה את לוני ווקר.
השאלה היא רק אם יתנו לו את המשימה הזאת או לא.
אגב, אחריו, המועמד הבא ללחוץ ככה על הארפר זה ים.
פה אני לגמרי מסכים איתך , שלשמור אותו ב1X1 ים לא מתאים , אבל בלהפעיל עליו לחץ ולמנוע ממנו את הכדור , בהחלט כן.
אם נשים על הארפר את וויינרייט או קוק , זה לא יגמר טוב לדעתי.
סמל אישי של משתמש
סומך
קיבל.ה  1887 לייקים

השאלה גם כמה השופטים ישרקו לו. כי יכולים גם להדביק לו 3 עבירות במחצית הראשונה ואז נהיה בבעיה.
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
Xavi
קיבל.ה  2015 לייקים

סומך כתב: 07 יוני 2026, 15:54 השאלה גם כמה השופטים ישרקו לו. כי יכולים גם להדביק לו 3 עבירות במחצית הראשונה ואז נהיה בבעיה.
בדיוק, הארפר חתיכת פלופר מסריח
2 עבירות מהירות וזרוק את התכנית לפח
lior777
קיבל.ה  251 לייקים

עולים למשחק כזה חשוב עם 2 זרים ברמה של קבוצת אמצע טבלה בליגת שלנו. נקווה ששאר השחקנים יעשו את העבודה.
רק הפועל
קיבל.ה  3131 לייקים

אז שהשחקנים יתעלו פעם אחת מה קרה כבר ? זה גם חלק מהמשחק להתעלות ולתת מעבר כשיש חוסרים כאלה ואחרים
פומפה
קיבל.ה  738 לייקים

רק הפועל כתב: 07 יוני 2026, 16:58 אז שהשחקנים יתעלו פעם אחת מה קרה כבר ? זה גם חלק מהמשחק להתעלות ולתת מעבר כשיש חוסרים כאלה ואחרים
מסכים מאוד
adom4
קיבל.ה  848 לייקים

מסתבר שגם רנדולף פצוע
Rak-Hapoel
קיבל.ה  20 לייקים

ירושלים הולכים אול אין על גבוהים ואנחנו אול אין על גארדים.

לטעמי המפתח הוא לצאת מאד חזק בפיקנרול ולא להתפשר על חילופים.
כן, זה יקרה אבל זה לא יכול להפוך לשיטה.
ברגע שהארפר עובר מהר את הקו הראשון זה אבוד. סל, פאול, או הוצאה החוצה.

מצד שני - לא זכור לי שראיתי את הפועל תוקפים אותו חזק בהגנה.
תנו לו לעבוד בהגנה שידביקו לו כמה שיותר פאולים.
אין לו ווינסטון וגם זוסמן לא באיזור
:hapoel: אפליקציית 'רק הפועל' זמינה בגוגל פליי ואפסטור. :hapoel:
Adom_Adom
קיבל.ה  603 לייקים

lior777 כתב: 07 יוני 2026, 16:56 עולים למשחק כזה חשוב עם 2 זרים ברמה של קבוצת אמצע טבלה בליגת שלנו. נקווה ששאר השחקנים יעשו את העבודה.
מיציץ? מוטלי? ג'ונס?
אמצע טבלה? זה שהגענו בסגל חלקי ולא מספיק מוכן למשחק כל כך חשוב זה נכון אבל אמצע טבלה?
סמל אישי של משתמש
בונדר
קיבל.ה  399 לייקים

Adom_Adom כתב: 07 יוני 2026, 18:34
lior777 כתב: 07 יוני 2026, 16:56 עולים למשחק כזה חשוב עם 2 זרים ברמה של קבוצת אמצע טבלה בליגת שלנו. נקווה ששאר השחקנים יעשו את העבודה.
מיציץ? מוטלי? ג'ונס?
אמצע טבלה? זה שהגענו בסגל חלקי ולא מספיק מוכן למשחק כל כך חשוב זה נכון אבל אמצע טבלה?
ברור ששני הזרים הם ויינרייט קוק, לא בטוח שזה נכון.
אז הוא לא למד שום לקח, ואין לו שכל גם להצטער.

מחדל טקטי
יהלום14אדום
קיבל.ה  1542 לייקים

כשיש להם בנוסף לגמד המסריח את בורג והובר ולנו אין כלום מתחת לסל זה הימור הגיוני
יאללה הביתה!!!
lior777
קיבל.ה  251 לייקים

Adom_Adom כתב: 07 יוני 2026, 18:34
מיציץ? מוטלי? ג'ונס?
איש וקוק
רק הפועל
קיבל.ה  3131 לייקים

למה אמצע טבלה? זה סגל שמהלאומית לא עולה
למה לא בעצם
קיבל.ה  98 לייקים

אף אחד מחברי לא מגיע היום וכך גם אני (כולנו מנויים). זה הסיפור של המועדון.
קשה לי מאוד ואני אחד שלא היה מחמיץ משחקי בית. לא מצליח להביא את עצמי לאולם במצב הנוכחי.
סמל אישי של משתמש
its-sick
קיבל.ה  1684 לייקים

למה לא בעצם כתב: 07 יוני 2026, 19:46 אף אחד מחברי לא מגיע היום וכך גם אני (כולנו מנויים). זה הסיפור של המועדון.
קשה לי מאוד ואני אחד שלא היה מחמיץ משחקי בית. לא מצליח להביא את עצמי לאולם במצב הנוכחי.
מה המצב הנוכחי?
חוקים ואיסורים שאין מקורם ב"מה ששנוא עליך אל תעשה לחברך" הם מרושעים מטבעם. לפי מדד זה הדת היהודית קרובה למעמד של רשע מוחלט.
لا إله
מי שמאמין ולא מפחד, הריהו שקול למחבל מתאבד.
נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.
adom4
קיבל.ה  848 לייקים

its-sick כתב: 07 יוני 2026, 19:54
למה לא בעצם כתב: 07 יוני 2026, 19:46 אף אחד מחברי לא מגיע היום וכך גם אני (כולנו מנויים). זה הסיפור של המועדון.
מה המצב הנוכחי?
בעלים מגלומן, מועדון שכל שבוע מייצר שיטשואו חדש, מועדון שבגלוי אומר שעל הזין שלו הליגה, מועדון שכמעט כולם עוזבים כי אני מניח שהם לא יכולים לסבול את השיגעונות של הבעלים, מתווים הזויים, ניהול שכונה בכל דבר אפשרי וזה עוד לפני הגסיסה האיטית של כל הענף בארץ.
למה שרוב האנשים יחזרו לדבר הזה?
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  3782 לייקים

אתה בא בטענות למועדון, אני בא בטענות לאוהדים שנותנים להם חצי גמר בפעם הרביעית ברציפות (מי חלם על זה בכלל לפני חמש שנים?!?) ובמקום לבוא לעודד הם באים בטענות למועדון.
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  3782 לייקים

adom4 כתב: 07 יוני 2026, 19:57 בעלים מגלומן, מועדון שכל שבוע מייצר שיטשואו חדש, מועדון שבגלוי אומר שעל הזין שלו הליגה, מועדון שכמעט כולם עוזבים כי אני מניח שהם לא יכולים לסבול את השיגעונות של הבעלים, מתווים הזויים, ניהול שכונה בכל דבר אפשרי וזה עוד לפני הגסיסה האיטית של כל הענף בארץ.
מועדון מקום שישי ביורוליג פעם רביעית ברציפות בחצי גמר בארץ.
El dudernio
קיבל.ה  2047 לייקים

לא מנוי... אבל בא
מבטיח לתת את הגרון גם בשבילך.
יאללה הפועל
רק הפועל
קיבל.ה  3131 לייקים

adom4 כתב: 07 יוני 2026, 19:57
its-sick כתב: 07 יוני 2026, 19:54
מה המצב הנוכחי?
בעלים מגלומן, מועדון שכל שבוע מייצר שיטשואו חדש, מועדון שבגלוי אומר שעל הזין שלו הליגה, מועדון שכמעט כולם עוזבים כי אני מניח שהם לא יכולים לסבול את השיגעונות של הבעלים, מתווים הזויים, ניהול שכונה בכל דבר אפשרי וזה עוד לפני הגסיסה האיטית של כל הענף בארץ.
מה כואב לך ?
שליחת תגובה