הוא הצליח לשמור אותו מתישהו בשנתיים האחרונות ?
לא רואה סיבה שמשהו יהיה שונה הפעם.
צריך תוכנית קצת שונה
סמית' ומובלי גבוהים די עלובים, לפחות בכל הנוגע לריבאונד והגנה. על נמרוד לוי עדיף לא להכביר מילים.רדנקו כתב: ↑07 יוני 2026, 11:56תגיד אתה אמיתי?d.k. כתב: ↑07 יוני 2026, 11:12 אמנם רנדולף לא הראה עד עכשיו משהו מלהיב למדי, עדיין לא ברור במה קוק עדיף, מקווה שנופתע...
רישום זרים מעניין/קצת מוזר של 2 הקבוצות, ירושלים הולכים על מצבת הגבוהים ומוותרים על וינסטון.
אמנם לכאורה יכול להיות אצלם יתרון מסוים בצבע וגם לא כזה, ווילי לא ברור אם בריא 100% וסמית/מובלי/לוי זה לא משהו שלא נוכל להתמודד גם בהרכב הנוכחי.
מצד שני במיוחד בלי וינסטון, חייבים לנצל את היתרון בגארדים.
אצלם משחקים וויילי, סמית, מובלי, לוי ואצלנו מוטלי, איש שגב ותומר.
אתה באמת חושב שיש לנו מה לחפש מתחת לסל? וזה בהנחה שמוטלי לא יצא בשתי עבירות כבר אחרי 3 דקות ברבע הראשון.
די נו
מבין כל השמות: וויילי, סמית, מובלי, לוי . היחיד שיכול לאתגר זה ווילי. גם בסגל הנוכחי שלנו, לא רואה בעיה להתמודד מול סמית, מובלי ולוי.רדנקו כתב: ↑07 יוני 2026, 11:56תגיד אתה אמיתי?d.k. כתב: ↑07 יוני 2026, 11:12 אמנם רנדולף לא הראה עד עכשיו משהו מלהיב למדי, עדיין לא ברור במה קוק עדיף, מקווה שנופתע...
רישום זרים מעניין/קצת מוזר של 2 הקבוצות, ירושלים הולכים על מצבת הגבוהים ומוותרים על וינסטון.
אמנם לכאורה יכול להיות אצלם יתרון מסוים בצבע וגם לא כזה, ווילי לא ברור אם בריא 100% וסמית/מובלי/לוי זה לא משהו שלא נוכל להתמודד גם בהרכב הנוכחי.
אתה באמת חושב שיש לנו מה לחפש מתחת לסל? וזה בהנחה שמוטלי לא יצא בשתי עבירות כבר אחרי 3 דקות ברבע הראשון.
כל אחד מהם בשתי רמות טוב יותר ממובלי בריבאונד. שניהם לוקחים ריבאונד התקפה ועשו לנו את זה במשחק האחרון.הוקיץ' כתב: ↑07 יוני 2026, 13:24סמית' ומובלי גבוהים די עלובים, לפחות בכל הנוגע לריבאונד והגנה. על נמרוד לוי עדיף לא להכביר מילים.רדנקו כתב: ↑07 יוני 2026, 11:56תגיד אתה אמיתי?d.k. כתב: ↑07 יוני 2026, 11:12 אמנם רנדולף לא הראה עד עכשיו משהו מלהיב למדי, עדיין לא ברור במה קוק עדיף, מקווה שנופתע...
מצב הכשירות של וויילי עשוי לקבוע פה לא מעט.
הבעיה עם הגבוהים נובעת מהבעיה בגארדים.הוקיץ' כתב: ↑07 יוני 2026, 14:21 בעיני הבעיה היא פחות הגבוהים ויותר הגארדים. קרינגטון, ווינסטון, הובר וכמובן בראש ובראשונה הארפר פשוט פירקו לנו את ההגנה כמעט בכל מפגש מולם. ברגע שקו ההגנה הראשון לא מצליח למנוע מהם להגיע לצבע, אז כן, כל ההגנה קורסת ופתאום סמית' חוגג עם אלי הופים וריבאונד התקפה. שם המפתח.
בכל מקרה, אין ספק שיש להם יתרון בצבע לאור החיסרון של אוטורו ואודיאסי. אני רק מקווה שאיטודיס יתן דקות משמעותיות לשגב ולא ילך על הרכבים מזעזעים עם איש בחמש, שתמיד נגמרים בזה שאוכלים אותנו בריבאונד.
הדגשתי בתגובתך את המפתח , בעיני, להערב.רדנקו כתב: ↑07 יוני 2026, 15:23הבעיה עם הגבוהים נובעת מהבעיה בגארדים.הוקיץ' כתב: ↑07 יוני 2026, 14:21 בעיני הבעיה היא פחות הגבוהים ויותר הגארדים. קרינגטון, ווינסטון, הובר וכמובן בראש ובראשונה הארפר פשוט פירקו לנו את ההגנה כמעט בכל מפגש מולם. ברגע שקו ההגנה הראשון לא מצליח למנוע מהם להגיע לצבע, אז כן, כל ההגנה קורסת ופתאום סמית' חוגג עם אלי הופים וריבאונד התקפה. שם המפתח.
בכל מקרה, אין ספק שיש להם יתרון בצבע לאור החיסרון של אוטורו ואודיאסי. אני רק מקווה שאיטודיס יתן דקות משמעותיות לשגב ולא ילך על הרכבים מזעזעים עם איש בחמש, שתמיד נגמרים בזה שאוכלים אותנו בריבאונד.
ברגע שהגבוהים שלנו נאלצים לצאת לעזור אחרי שהגארדים של ירושלים עוברים את אלה שלנו הם משאירים את הצבע שלנו פתוח גם לאלי הופים וגם לריבאונד התקפה קל של הירושלמים.
הבעיה שלנו היום תהיה גם העובדה שאין לנו שום יכולת לעצור באחד על אחד את ווילי בפנים וגם לא את סמית עם הפלואטרים שלו ולכן על ווילי ינסו לעזור וישאירו את השחקנים האחרים לזריקות קלות מבחוץ שבמשחקים האחרונים הם קולעים באחוזים טובים.
זה לא רק הגארדים שלהם אלא גם נמרוד לוי ואפילו מובלי.
בגדול - אין לנו כמעט אף שחקן שמסוגל לעצור שחקן בהגנת אחד על אחד מלבד ים.
נצטרך היום המון עזרה בריבאונד הגנה מעוז ומשגב וכמובן מהגארדים שלנו כי ירושלים מולנו לוקחים בד"כ לא מעט ריבאונד בהתקפה שנופל רחוק מהסל.
ולפני הכל - אנחנו חייבים להגיע במיינדסט של אנדרדוג ולהיות ראשונים לכל כדור.
ברור ששני הזרים הם ויינרייט קוק, לא בטוח שזה נכון.
כשיש להם בנוסף לגמד המסריח את בורג והובר ולנו אין כלום מתחת לסל זה הימור הגיוניd.k. כתב: ↑07 יוני 2026, 11:12 אמנם רנדולף לא הראה עד עכשיו משהו מלהיב למדי, עדיין לא ברור במה קוק עדיף, מקווה שנופתע...
מה המצב הנוכחי?למה לא בעצם כתב: ↑07 יוני 2026, 19:46 אף אחד מחברי לא מגיע היום וכך גם אני (כולנו מנויים). זה הסיפור של המועדון.
קשה לי מאוד ואני אחד שלא היה מחמיץ משחקי בית. לא מצליח להביא את עצמי לאולם במצב הנוכחי.
בעלים מגלומן, מועדון שכל שבוע מייצר שיטשואו חדש, מועדון שבגלוי אומר שעל הזין שלו הליגה, מועדון שכמעט כולם עוזבים כי אני מניח שהם לא יכולים לסבול את השיגעונות של הבעלים, מתווים הזויים, ניהול שכונה בכל דבר אפשרי וזה עוד לפני הגסיסה האיטית של כל הענף בארץ.its-sick כתב: ↑07 יוני 2026, 19:54מה המצב הנוכחי?למה לא בעצם כתב: ↑07 יוני 2026, 19:46 אף אחד מחברי לא מגיע היום וכך גם אני (כולנו מנויים). זה הסיפור של המועדון.
קשה לי מאוד ואני אחד שלא היה מחמיץ משחקי בית. לא מצליח להביא את עצמי לאולם במצב הנוכחי.
אתה בא בטענות למועדון, אני בא בטענות לאוהדים שנותנים להם חצי גמר בפעם הרביעית ברציפות (מי חלם על זה בכלל לפני חמש שנים?!?) ובמקום לבוא לעודד הם באים בטענות למועדון.למה לא בעצם כתב: ↑07 יוני 2026, 19:46 אף אחד מחברי לא מגיע היום וכך גם אני (כולנו מנויים). זה הסיפור של המועדון.
מועדון מקום שישי ביורוליג פעם רביעית ברציפות בחצי גמר בארץ.adom4 כתב: ↑07 יוני 2026, 19:57 בעלים מגלומן, מועדון שכל שבוע מייצר שיטשואו חדש, מועדון שבגלוי אומר שעל הזין שלו הליגה, מועדון שכמעט כולם עוזבים כי אני מניח שהם לא יכולים לסבול את השיגעונות של הבעלים, מתווים הזויים, ניהול שכונה בכל דבר אפשרי וזה עוד לפני הגסיסה האיטית של כל הענף בארץ.
למה שרוב האנשים יחזרו לדבר הזה?
לא מנוי... אבל באלמה לא בעצם כתב: ↑07 יוני 2026, 19:46 אף אחד מחברי לא מגיע היום וכך גם אני (כולנו מנויים). זה הסיפור של המועדון.
מה כואב לך ?adom4 כתב: ↑07 יוני 2026, 19:57בעלים מגלומן, מועדון שכל שבוע מייצר שיטשואו חדש, מועדון שבגלוי אומר שעל הזין שלו הליגה, מועדון שכמעט כולם עוזבים כי אני מניח שהם לא יכולים לסבול את השיגעונות של הבעלים, מתווים הזויים, ניהול שכונה בכל דבר אפשרי וזה עוד לפני הגסיסה האיטית של כל הענף בארץ.its-sick כתב: ↑07 יוני 2026, 19:54מה המצב הנוכחי?למה לא בעצם כתב: ↑07 יוני 2026, 19:46 אף אחד מחברי לא מגיע היום וכך גם אני (כולנו מנויים). זה הסיפור של המועדון.
למה שרוב האנשים יחזרו לדבר הזה?