חלון העברות 2026

פורום אוהדי הפועל תל אביב
שאנגפר
קיבל.ה  94 לייקים

מישהו יודע מה מצב החוזה של שי אליאס?
סמל אישי של משתמש
RedDrifter
קיבל.ה  786 לייקים

D&3 כתב: 28 מאי 2026, 18:56
הוקיץ' כתב: 28 מאי 2026, 17:57
RedDrifter כתב: 28 מאי 2026, 15:35 דעתי לפחות שאתם עושים מלויזו הרבה יותר ממה שהוא היה בשבילנו

הוא שחקן מעולה ויהיה קשה (אם בכלל) למצוא כמוהו שוב וכל המחמאות מגיעות לו- אבל אני אישית לא רואה את התרומה שלו העונה כמשהו שהיא בלתי ניתנת להחלפה. אני חושב שאם היה נשאר אצלנו עוד עונה הוא כן היה מתפוצץ, אבל התרומה שלו העונה לא הייתה שוברת שיוויון ברמה של כל הבכי פה עליו

היה כיף לראות אותו משחק כדורגל ושר את השירים שלנו אין ספק. בעוד שנה שנתיים אם נדע להביא אליפות או כל תואר שיש אתם תשכחו ממנו מהר מאוד.
הוא לא בטופ 50 שחקנים של הפועל מבחינת תרומה למועדון.
נוטה להסכים. שחקן נהדר עם אופי מצוין שמעבר ליכולות ההתקפיות גם לא מפסיק לרוץ ולעשות לחץ. מצד שני, לא הכי חד ליד השער והמספרים שלו סבבה ותו לא. מדובר באובדן, אבל בעיני התגובות בקרב מרבית האוהדים לא משקפות את התרומה שלו בפועל.
במובן מסוים זה גם פותח אפשרות להביא שחקן שהוא באמת 10 וכזה שנותן מספרים.
בסוף עד הפלייאוף הוא היה מעורב בכמות שערים דומה לאלטמן, אלקוקין, קורין וקרייב.
יש בהחלט סיכוי שאם הוא היה נשאר הוא היה הופך לכוכב של הקבוצה, במהלך העונה הסדירה הוא עוד לא היה שם
אם תביא קשר 10 וכנף שמאל שכל אחד מהם יספק לך עשרה שערים ובסוף עונה הבאה אשאל אותך עליו אתה תענה לי ״לואיזו מי?״

אחלה שחקן באמת, אני ממש לא מזלזל ביכולותיו אבל הוא כן בר החלפה לפי התרומה ההתקפית שלו העונה.
לא שחקן שנתן לנו מספרים בלתי רגילים או תרם באופן יוצא דופן.
אף לא צעד לאחור :hapoel:
סמל אישי של משתמש
RedDrifter
קיבל.ה  786 לייקים

הפועל באר שבע הגישה לשי אליאס הצעה לחוזה לשנתיים נוספות וממה שאני שומע הוא נוטה להסכים.

@שאנגפר
שאנגפר
קיבל.ה  94 לייקים

RedDrifter כתב: 28 מאי 2026, 20:23 הפועל באר שבע הגישה לשי אליאס הצעה לחוזה לשנתיים נוספות וממה שאני שומע הוא נוטה להסכים.

@שאנגפר
אבל הוא לא סיים חוזה נכון? יש לו עוד שנה?

לגבי לואיזו, העניין איתו הוא כמובן ההמשכיות. השחקן במגמת עלייה ורק לקראת הפליאוף מצא את עצמו וממשיך להתחבר למועדון. הציפייה שמה שקיבלנו ממנו בסוף השנה יהיה רציף לאורך כול שנה הבאה...בתחילת השנה היא התחיל על הספסל בכלל.
הטרג׳קטורי שלו בדיוק הפוך מסתיו, התחיל בינוני ונהיה מפלצת בעוד סתיו התחיל מפלצת, נפצע ואז נהיה בינוני.
חייבים לעשות מה שאפשר להשאיר את לואיזו אבל גם להבין שיש גבול ויש מחיר לכולם...אולי שיגיעו איתו להסכמה שיתן סיבוב או שתיים עם הפועל באירופה בהנחה שהוא אולי אפילו יקבל משהו טוב יותר מהכוכב האדום והפועל תוכל להכין אלטרנטיבה טובה ולהנות מהתרומה שלו באירופה
סמל אישי של משתמש
RedDrifter
קיבל.ה  786 לייקים

שאנגפר כתב: 28 מאי 2026, 20:30
RedDrifter כתב: 28 מאי 2026, 20:23 הפועל באר שבע הגישה לשי אליאס הצעה לחוזה לשנתיים נוספות וממה שאני שומע הוא נוטה להסכים.

@שאנגפר
אבל הוא לא סיים חוזה נכון? יש לו עוד שנה?

לגבי לואיזו, העניין איתו הוא כמובן ההמשכיות. השחקן במגמת עלייה ורק לקראת הפליאוף מצא את עצמו וממשיך להתחבר למועדון. הציפייה שמה שקיבלנו ממנו בסוף השנה יהיה רציף לאורך כול שנה הבאה...בתחילת השנה היא התחיל על הספסל בכלל.
הטרג׳קטורי שלו בדיוק הפוך מסתיו, התחיל בינוני ונהיה מפלצת בעוד סתיו התחיל מפלצת, נפצע ואז נהיה בינוני.
חייבים לעשות מה שאפשר להשאיר את לואיזו אבל גם להבין שיש גבול ויש מחיר לכולם...אולי שיגיעו איתו להסכמה שיתן סיבוב או שתיים עם הפועל באירופה בהנחה שהוא אולי אפילו יקבל משהו טוב יותר מהכוכב האדום והפועל תוכל להכין אלטרנטיבה טובה ולהנות מהתרומה שלו באירופה
אם אינני טועה הוא כן סיים חוזה. יש לו הצעות מנתניה וביתר גם.

בקשר למה שרשמת - יש פה משתמש מקורב שכתב שכן ניסו לשכנע אותו להישאר וניסו לתת לו עוד כסף והוא סירב. בסוף היינו קרש קפיצה בשבילו. וזה בסדר.

ברור שאני מאמין שהוא היה תורם יותר אם היה נשאר עוד עונה - אבל הטענה העיקרית שלי היא שלאור זה שהוא לא באמת היה שובר שוויון העונה והמספרים לא היו כאלה חריגים - כן ניתן להחליפו ואפילו לשדרג את הסגל עם הכסף שיגיע.

מפה זה סתם פקה פקה שלי לכן אם לא בא לך להתייחס זה בסדר, אבל אישית אני פחות אכבד אותו אם ילך לקבוצה כמו הכוכב האדום. לדעתי זה בית קברות לשחקנים טובים עם שאיפות גבוהות שעברו לשם רק במטרה להגיד ״אני בקבוצה גדולה״ ואני לא מאמין שהוא יחזיק שם בכל מקרה
שאנגפר
קיבל.ה  94 לייקים

אם הוא סיים, חייב לחזור הבייתה לדעתי
שליחת תגובה