חלון העברות 2026
- RedDrifter
- קיבל.ה 794 לייקים
אם תביא קשר 10 וכנף שמאל שכל אחד מהם יספק לך עשרה שערים ובסוף עונה הבאה אשאל אותך עליו אתה תענה לי ״לואיזו מי?״D&3 כתב: ↑28 מאי 2026, 18:56בסוף עד הפלייאוף הוא היה מעורב בכמות שערים דומה לאלטמן, אלקוקין, קורין וקרייב.הוקיץ' כתב: ↑28 מאי 2026, 17:57נוטה להסכים. שחקן נהדר עם אופי מצוין שמעבר ליכולות ההתקפיות גם לא מפסיק לרוץ ולעשות לחץ. מצד שני, לא הכי חד ליד השער והמספרים שלו סבבה ותו לא. מדובר באובדן, אבל בעיני התגובות בקרב מרבית האוהדים לא משקפות את התרומה שלו בפועל.RedDrifter כתב: ↑28 מאי 2026, 15:35 דעתי לפחות שאתם עושים מלויזו הרבה יותר ממה שהוא היה בשבילנו
הוא שחקן מעולה ויהיה קשה (אם בכלל) למצוא כמוהו שוב וכל המחמאות מגיעות לו- אבל אני אישית לא רואה את התרומה שלו העונה כמשהו שהיא בלתי ניתנת להחלפה. אני חושב שאם היה נשאר אצלנו עוד עונה הוא כן היה מתפוצץ, אבל התרומה שלו העונה לא הייתה שוברת שיוויון ברמה של כל הבכי פה עליו
היה כיף לראות אותו משחק כדורגל ושר את השירים שלנו אין ספק. בעוד שנה שנתיים אם נדע להביא אליפות או כל תואר שיש אתם תשכחו ממנו מהר מאוד.
הוא לא בטופ 50 שחקנים של הפועל מבחינת תרומה למועדון.
במובן מסוים זה גם פותח אפשרות להביא שחקן שהוא באמת 10 וכזה שנותן מספרים.
יש בהחלט סיכוי שאם הוא היה נשאר הוא היה הופך לכוכב של הקבוצה, במהלך העונה הסדירה הוא עוד לא היה שם
אחלה שחקן באמת, אני ממש לא מזלזל ביכולותיו אבל הוא כן בר החלפה לפי התרומה ההתקפית שלו העונה.
לא שחקן שנתן לנו מספרים בלתי רגילים או תרם באופן יוצא דופן.
אף לא צעד לאחור 
- RedDrifter
- קיבל.ה 794 לייקים
הפועל באר שבע הגישה לשי אליאס הצעה לחוזה לשנתיים נוספות וממה שאני שומע הוא נוטה להסכים.
@שאנגפר
@שאנגפר
אף לא צעד לאחור 
אבל הוא לא סיים חוזה נכון? יש לו עוד שנה?RedDrifter כתב: ↑28 מאי 2026, 20:23 הפועל באר שבע הגישה לשי אליאס הצעה לחוזה לשנתיים נוספות וממה שאני שומע הוא נוטה להסכים.
@שאנגפר
לגבי לואיזו, העניין איתו הוא כמובן ההמשכיות. השחקן במגמת עלייה ורק לקראת הפליאוף מצא את עצמו וממשיך להתחבר למועדון. הציפייה שמה שקיבלנו ממנו בסוף השנה יהיה רציף לאורך כול שנה הבאה...בתחילת השנה היא התחיל על הספסל בכלל.
הטרג׳קטורי שלו בדיוק הפוך מסתיו, התחיל בינוני ונהיה מפלצת בעוד סתיו התחיל מפלצת, נפצע ואז נהיה בינוני.
חייבים לעשות מה שאפשר להשאיר את לואיזו אבל גם להבין שיש גבול ויש מחיר לכולם...אולי שיגיעו איתו להסכמה שיתן סיבוב או שתיים עם הפועל באירופה בהנחה שהוא אולי אפילו יקבל משהו טוב יותר מהכוכב האדום והפועל תוכל להכין אלטרנטיבה טובה ולהנות מהתרומה שלו באירופה
- RedDrifter
- קיבל.ה 794 לייקים
אם אינני טועה הוא כן סיים חוזה. יש לו הצעות מנתניה וביתר גם.שאנגפר כתב: ↑28 מאי 2026, 20:30אבל הוא לא סיים חוזה נכון? יש לו עוד שנה?RedDrifter כתב: ↑28 מאי 2026, 20:23 הפועל באר שבע הגישה לשי אליאס הצעה לחוזה לשנתיים נוספות וממה שאני שומע הוא נוטה להסכים.
@שאנגפר
לגבי לואיזו, העניין איתו הוא כמובן ההמשכיות. השחקן במגמת עלייה ורק לקראת הפליאוף מצא את עצמו וממשיך להתחבר למועדון. הציפייה שמה שקיבלנו ממנו בסוף השנה יהיה רציף לאורך כול שנה הבאה...בתחילת השנה היא התחיל על הספסל בכלל.
הטרג׳קטורי שלו בדיוק הפוך מסתיו, התחיל בינוני ונהיה מפלצת בעוד סתיו התחיל מפלצת, נפצע ואז נהיה בינוני.
חייבים לעשות מה שאפשר להשאיר את לואיזו אבל גם להבין שיש גבול ויש מחיר לכולם...אולי שיגיעו איתו להסכמה שיתן סיבוב או שתיים עם הפועל באירופה בהנחה שהוא אולי אפילו יקבל משהו טוב יותר מהכוכב האדום והפועל תוכל להכין אלטרנטיבה טובה ולהנות מהתרומה שלו באירופה
בקשר למה שרשמת - יש פה משתמש מקורב שכתב שכן ניסו לשכנע אותו להישאר וניסו לתת לו עוד כסף והוא סירב. בסוף היינו קרש קפיצה בשבילו. וזה בסדר.
ברור שאני מאמין שהוא היה תורם יותר אם היה נשאר עוד עונה - אבל הטענה העיקרית שלי היא שלאור זה שהוא לא באמת היה שובר שוויון העונה והמספרים לא היו כאלה חריגים - כן ניתן להחליפו ואפילו לשדרג את הסגל עם הכסף שיגיע.
מפה זה סתם פקה פקה שלי לכן אם לא בא לך להתייחס זה בסדר, אבל אישית אני פחות אכבד אותו אם ילך לקבוצה כמו הכוכב האדום. לדעתי זה בית קברות לשחקנים טובים עם שאיפות גבוהות שעברו לשם רק במטרה להגיד ״אני בקבוצה גדולה״ ואני לא מאמין שהוא יחזיק שם בכל מקרה
אף לא צעד לאחור 
-
הצבי ישראל
- קיבל.ה 106 לייקים
-
Asafasraf
- קיבל.ה 1996 לייקים
שחקן שנתן בעונה הראשונה שלו 9 שערים ו-4 בישולים במדינה זרה, בתקופת מלחמה לא תמצא בקלות (אני בכלל לא מדבר על החיבור של הקהל אליו וסגנון המשחק המלהיב שלו).RedDrifter כתב:אם תביא קשר 10 וכנף שמאל שכל אחד מהם יספק לך עשרה שערים ובסוף עונה הבאה אשאל אותך עליו אתה תענה לי ״לואיזו מי?״D&3 כתב: ↑28 מאי 2026, 18:56בסוף עד הפלייאוף הוא היה מעורב בכמות שערים דומה לאלטמן, אלקוקין, קורין וקרייב.הוקיץ' כתב: ↑28 מאי 2026, 17:57 נוטה להסכים. שחקן נהדר עם אופי מצוין שמעבר ליכולות ההתקפיות גם לא מפסיק לרוץ ולעשות לחץ. מצד שני, לא הכי חד ליד השער והמספרים שלו סבבה ותו לא. מדובר באובדן, אבל בעיני התגובות בקרב מרבית האוהדים לא משקפות את התרומה שלו בפועל.
יש בהחלט סיכוי שאם הוא היה נשאר הוא היה הופך לכוכב של הקבוצה, במהלך העונה הסדירה הוא עוד לא היה שם
אחלה שחקן באמת, אני ממש לא מזלזל ביכולותיו אבל הוא כן בר החלפה לפי התרומה ההתקפית שלו העונה.
סגן מלך השערים של הקבוצה ואנשים מספרים שיכולים למצוא לו מחליף ברמה.
אני מזכיר שהוא זה שהושיב את אצילי על הספסל בקפריסין.
Sent from my iPhone using Tapatalk
- RedDrifter
- קיבל.ה 794 לייקים
ועדיין בהרבה מהמשחקים הוא היה לא יציב ופספס שערים שהיו יכולים לשנות לגמרי את המצב שלך בטבלה (מול ביתר x2 פעם אחת גם באחד על אחד, מול סכנין, מול הפועל פתח תקווה)Asafasraf כתב: ↑28 מאי 2026, 23:40שחקן שנתן בעונה הראשונה שלו 9 שערים ו-4 בישולים במדינה זרה, בתקופת מלחמה לא תמצא בקלות (אני בכלל לא מדבר על החיבור של הקהל אליו וסגנון המשחק המלהיב שלו).RedDrifter כתב:אם תביא קשר 10 וכנף שמאל שכל אחד מהם יספק לך עשרה שערים ובסוף עונה הבאה אשאל אותך עליו אתה תענה לי ״לואיזו מי?״
סגן מלך השערים של הקבוצה ואנשים מספרים שיכולים למצוא לו מחליף ברמה.
אני מזכיר שהוא זה שהושיב את אצילי על הספסל בקפריסין.
Sent from my iPhone using Tapatalk
מאוד אהבתי את הכדורגל האטרקטיבי שלו אבל בסוף טוריאל היה האיש שהביא אותנו בעיקר לאן שהגענו - מאמין שבשביל להתגבר על לויזו נצטרך להתחזק גם ב10 וגם בכנף שמאל בשחקנים משמעותיים (וזה אפשרי עם הכסף שיכנס)
סומך על הצוות. ממליץ גם לכם.
אף לא צעד לאחור 
-
תעיף ליציע
- קיבל.ה 338 לייקים
אולי די עם האדישות ותסגרו כבר את אוגריסה??
-
htafan99
- קיבל.ה 191 לייקים
מכל מה שהוזכר, היחיד שאטרקטיבי לי וישדרג אותנו זה רמזי ספורי.
-
הוקיץ'
- קיבל.ה 8721 לייקים
אין ספק.רדפוקס כתב: ↑28 מאי 2026, 18:3910 עם מספרים יכול לעלות הרבה מאוד כסף.הוקיץ' כתב: ↑28 מאי 2026, 17:57נוטה להסכים. שחקן נהדר עם אופי מצוין שמעבר ליכולות ההתקפיות גם לא מפסיק לרוץ ולעשות לחץ. מצד שני, לא הכי חד ליד השער והמספרים שלו סבבה ותו לא. מדובר באובדן, אבל בעיני התגובות בקרב מרבית האוהדים לא משקפות את התרומה שלו בפועל.RedDrifter כתב: ↑28 מאי 2026, 15:35 דעתי לפחות שאתם עושים מלויזו הרבה יותר ממה שהוא היה בשבילנו
הוא שחקן מעולה ויהיה קשה (אם בכלל) למצוא כמוהו שוב וכל המחמאות מגיעות לו- אבל אני אישית לא רואה את התרומה שלו העונה כמשהו שהיא בלתי ניתנת להחלפה. אני חושב שאם היה נשאר אצלנו עוד עונה הוא כן היה מתפוצץ, אבל התרומה שלו העונה לא הייתה שוברת שיוויון ברמה של כל הבכי פה עליו
היה כיף לראות אותו משחק כדורגל ושר את השירים שלנו אין ספק. בעוד שנה שנתיים אם נדע להביא אליפות או כל תואר שיש אתם תשכחו ממנו מהר מאוד.
הוא לא בטופ 50 שחקנים של הפועל מבחינת תרומה למועדון.
הנקודה שלי היא שלא מדובר בשחקן חסר תחליף, בניגוד למישהו כמו קנגוואה נניח.
- רדפוקס
- קיבל.ה 6288 לייקים
נכון כי קנגוואה זה 10 עם מספרים.הוקיץ' כתב: ↑29 מאי 2026, 00:30אין ספק.רדפוקס כתב: ↑28 מאי 2026, 18:3910 עם מספרים יכול לעלות הרבה מאוד כסף.הוקיץ' כתב: ↑28 מאי 2026, 17:57
נוטה להסכים. שחקן נהדר עם אופי מצוין שמעבר ליכולות ההתקפיות גם לא מפסיק לרוץ ולעשות לחץ. מצד שני, לא הכי חד ליד השער והמספרים שלו סבבה ותו לא. מדובר באובדן, אבל בעיני התגובות בקרב מרבית האוהדים לא משקפות את התרומה שלו בפועל.
הנקודה שלי היא שלא מדובר בשחקן חסר תחליף, בניגוד למישהו כמו קנגוואה נניח.
-
dino
- קיבל.ה 3201 לייקים
רק לא לשכוח שהוא עוד שחקן מתפתח, בן 22, קנגווה כבר בשיאו בן 27 ומספרים הוא נתן רק בהפועל באר שבע, בשאר הקבוצות בליגות נורמטיביות, בגיל של לויזו, היו לו אפילו פחות מספרים מלויזו.
לויזו עוד רחוק מהשיא שלו, קנגווה לא סביר שיהיה יותר טוב ממה שהוא כעת.
אם לויזו היה נשאר, סביר שבעונה הבאה היינו רואים עוד שיפור.
עם כל זה, עדיין היות והשוק הזר גדול מאוד, ואליו פור מאני הרבה יותר טוב מהשוק הישראלי, למצוא מחליף ללויזו, או בתפקיד אחר אבל ברמה הזו, עם אספקטים דומים, זאת משימה בהחלט אפשרית, בטח כשהפועל לא הולכת דרומה מאזורי השכר שהיא משלמת לזרים ויודעת לזרוק מיליון יורו כשצריך.
לויזו עוד רחוק מהשיא שלו, קנגווה לא סביר שיהיה יותר טוב ממה שהוא כעת.
אם לויזו היה נשאר, סביר שבעונה הבאה היינו רואים עוד שיפור.
עם כל זה, עדיין היות והשוק הזר גדול מאוד, ואליו פור מאני הרבה יותר טוב מהשוק הישראלי, למצוא מחליף ללויזו, או בתפקיד אחר אבל ברמה הזו, עם אספקטים דומים, זאת משימה בהחלט אפשרית, בטח כשהפועל לא הולכת דרומה מאזורי השכר שהיא משלמת לזרים ויודעת לזרוק מיליון יורו כשצריך.
נערך לאחרונה על ידי dino ב 29 מאי 2026, 11:04, נערך פעם 1 בסך הכל.
לכל שחקן יש מחליף, לואיזו נכנס לנו ללב וגרם להמון אוהדים להיזכר למה התאהבו במשחק אבל ברור שהדבר היחיד שמעניין אותו זה הקריירה וההתפתחות האישית שלו, אפילו בניקוסיה שזה מועדון ילדות שלו עשה שביתה איטלקית כדי להתקדם.
הרגשה אישית שלי שלא מבוססת על כלום היא שגם את טוריאל יהיה קשה להשאיר, ועם כל זאת אני סומך על המועדון וההנהלה שידעו להעמיד קבוצה אטרקטיבית ותחרותית
הרגשה אישית שלי שלא מבוססת על כלום היא שגם את טוריאל יהיה קשה להשאיר, ועם כל זאת אני סומך על המועדון וההנהלה שידעו להעמיד קבוצה אטרקטיבית ותחרותית
אני מסכים על כל מילהחנהלה כתב: ↑29 מאי 2026, 08:32 לכל שחקן יש מחליף, לואיזו נכנס לנו ללב וגרם להמון אוהדים להיזכר למה התאהבו במשחק אבל ברור שהדבר היחיד שמעניין אותו זה הקריירה וההתפתחות האישית שלו, אפילו בניקוסיה שזה מועדון ילדות שלו עשה שביתה איטלקית כדי להתקדם.
וגם אם טוריאל ירצה ללכת לחול גם אין ברירה
בטוח שכיף ללואיזו ובטוח שיש לו חיבור כמו שלא יהיה לו באף קבוצה בעתיד אבל זה אינדיבידואל כל אחד לעצמו עם הקרירה שלו ואני מאחל לו שיצליח ויעבור לליגה יותר חזקה
זה שהוא עשה על עצמו אקזיט זה שירות בשבילנו
הסוכנים בחול השחקנים מדברים מבינים שזה טוב עבורנו שחקנים לא יחששו לבוא לפה ואתה נכנס לגלגל כמו שמכבי מביאה כל שנה תותח אחר
הסוכנים בחול השחקנים מדברים מבינים שזה טוב עבורנו שחקנים לא יחששו לבוא לפה ואתה נכנס לגלגל כמו שמכבי מביאה כל שנה תותח אחר
- צ'ימבויקה
- קיבל.ה 1189 לייקים
אי אפשר להבין מה אתה כותב, כי אני ואתה אומרים דברים דומים רק שאתה רואה את תמונת הזרים דרך לויזו וצי׳קו ואני מבודד כל זר בפני עצמו. שזה דבר יותר ענייני לעשות.D&3 כתב: ↑28 מאי 2026, 15:39לא עשיתי שום מניפולציה, אם כבר, בדברים שלא ציטטתי היו יותר שטויות מהחלק שכן ציטטתי שיכולתי להתייחס אליהם (כמו הקביעה השגויה שבואטנג שהגיע לעונה וחצי זה חוזה ארוך טווח).צ'ימבויקה כתב: ↑28 מאי 2026, 15:24ראשית, לא סולח על זה שלקחת חלק מהדברים שלי. התעלמת מחלק חשוב מהדעה ואתה עושה פה מניפולציה.D&3 כתב: ↑28 מאי 2026, 14:18
סליחה שאני בוחר חלק מהציטוט, אבל הוא מזקק בעיני את לב העניין - ציפיות שכל קשר בינן לבין המציאות הוא מקרי בהחלט. אם יש נושא אחד שבו המועדון לא רק הוכיח את עצמו, אלא עבר בהצטיינות יתרה, זה נושא הרכש הזר.
מי שלא מבין שההצלחה של הפועל עם הזרים השנה הייתה פנומנלית, כנראה שאו לא מבין כמה זה לא טריוואלי להצליח עם שחקנים זרים, או לא מצליח להבין (אפילו מתמטית) כמה זה קשה להצליח במקביל עם 8 זרים (או כל דבר אחר לצורך העניין). לצורך הדגמה, נניח רגע שהמטרה של הפועל בהבאת הזרים השנה הייתה להצליח עם כל זר ב 80% והיא הצליחה בזה (בפועל אם תבדוק היסטורית, זה נתון גבוה מאוד), זה אומר שהסיכוי של המועדון להצליח עם כל 8 הזרים הוא בערך 15%. אז אפילו בסנריו תיאורטי כזה, בו המועדון מצליח בצורה היסטוריות בלתי רגילה עם הזרים שלו, מבחינתך התרחיש הסביר ביותר הוא בעצם כישלון.
אגיד שוב, אין ספק שהפועל הצליחה השנה ברמת התוצאה.
אין ספק שהפועל פגעה עם צ׳יקו, פלקאו וקוקו (להביא את מאיימבו כשחקן חופשי לא נקרא לפגוע בזר-יש מספיק קרדיט שמגיע להם, לא צריך לחפש בכוח).
אין גם ספק שהפועל פגעה בינגו של הבינגו עם לויזו.
זה חמישה זרים מתוך שמונה. זה אחד יותר מחצי. שאפו.
מה שאתה עושה זה לכבס את המיקום שלנו, את המזל שהיה לנו, את הקסם החד פעמי שנקרא לויזו והתלות שלנו בו ואת החולשה של מכבי חיפה כדי ליצור תמונה של הצלחה פנומלית בזרים ובכלל.
כל מה שכתבתי זה שיש 3 זרים לא מספיק טובים. זרים שטעו איתם מקצועית. הנוכחות של לויזו עמעמה את הכשלון שלהם.
אתה לא תשכנע אותי שקרייב שפחד לבעוט פנדל ולא היה עקבי בכלל זה הצלחה פנומלית. על בואטנג בכלל אין מה לדבר.
אני לא אומר שקל להביא זרים טובים.
אבל אם הקצבת הרבה כסף ואתה בונה את רוב שכר השחקנים שלך על זרים.
תתפלא אבל יש לך יותר סיכוי לפגוע בזרים מאשר מכבי נתניה (שלחת אותי פשוט לבדוק היסטורית ולהשוות לתקופת ניסנוב כדי להבין את גודל ההישג וזה קצת הזוי).
אי אפשר לשפוט את הכל דרך התמונה הגדולה ולהתעלם מהחלטות קטנות ביחס לשחקנים ספציפיים.
בגלל שהגענו למקום רביעי אז דאפה או בואטנג, נכון להיום- הם הוצאה טובה?
מה זה השטויות האלה?
ואתה בבירור לא מצליח להבין מה אני כותב לפי הפסקה האחרונה שלך....
אבל גם למען הסר ספק, בשום שלב לא כתבתי שהפועל הצליחה עם כל אחד ואחד מהזרים בצורה פנומלית, זה שוב, חוסר הבנה שלך.
אני זה שבאתי ואמרתי שצריך להסתכל על 3 הזרים בנפרד, לא אתה.
אני זה שאמרתי שההצלחה של לויזו מעמעמת את הכשלון של 3 זרים שבקושי תרמו.
ואז הגבת דרך טיעון מטופש שמתחיל באמירה הכללית שהדגשתי שאומרת שהצלחנו פנומנלית עם הזרים. זה מילים שלך.
ואז כתבת מספרים מטופשים כדי להראות לי שהצלחנו בתמונה הגדולה עם הזרים.
אני שוב אגיד, זה שלויזו 2 רמות מעל זר טוב, לא אומר ששאנדה שחקן.
ואני לא כתבתי את המילים ארוך טווח. תדייק.
להחתים שחקן בן 29 שלא משחק בינואר על חוזה לשנה וחצי זו התקשרות קצרה? כתבתי חוזה ארוך.
- RedDrifter
- קיבל.ה 794 לייקים
לפי ספורט 5 בית״ר מציעה ליוספי 300,000 אלף אירו לעונה
אף לא צעד לאחור 
-
ספרא טבא
- קיבל.ה 466 לייקים
ציפיתי ליותר אקטיביות עם ישראלים שמסיימים חוזה, תראו כמה רעש יש רגע אחרי שנגמרה העונה, היה צפוי שזה יקרה והיינו צריכים להיות חלק ממירוץ החימוש הזה ולא להירדם
אף פעם לא הבנתי למה זה משפיע על ישראליות אבל עובדתית תמיד שוק הזרים תקוע במונדיאל ומתחיל לזוז רק ביולי
כשהמגמה היא להמשיך עם סילבה ובואטנג החלשים, אז המצב לא טוב ונגיע למשחק הראשון באירופה עם סגל חלש
אף פעם לא הבנתי למה זה משפיע על ישראליות אבל עובדתית תמיד שוק הזרים תקוע במונדיאל ומתחיל לזוז רק ביולי
כשהמגמה היא להמשיך עם סילבה ובואטנג החלשים, אז המצב לא טוב ונגיע למשחק הראשון באירופה עם סגל חלש
- RedDrifter
- קיבל.ה 794 לייקים
צנצי טוען שיוספי מועמד גם להפועל ת״א בשלב זה למרות שיוספי קרוב לסיכום בבית״ר.
אף לא צעד לאחור 
-
הצבי ישראל
- קיבל.ה 106 לייקים
אופיר סער מפרסם שיש עוד קבוצה במו"מ עם יוספי חוץ מביתר, לא מפרסם איזו קבוצה.
זאת הפועל? או משחקי מו"מ של הסוכם שלו בשביל להוציא מאברמוב עוד כמה גרושים?
זאת הפועל? או משחקי מו"מ של הסוכם שלו בשביל להוציא מאברמוב עוד כמה גרושים?
- רדפוקס
- קיבל.ה 6288 לייקים
300 אלף יורו על תומר יוספי זה משוגע, הבן אדם נתן עונה אחת בהפועל חיפה וחוץ מזה מה עשה?
שחקן של 180 אלף יורו בגג.
שחקן של 180 אלף יורו בגג.
- RedDrifter
- קיבל.ה 794 לייקים
זה אכן סכום משוגע אבל אני לא חושב שיש לנו פריבילגיה לוותר על שחקן כזה בשוק הנוכחי
מה יקרה אם גם סתיו עוזב מחר או בעוד חודשיים אחרי הקונפרנס? הפועל חייבת להתחזק בישראלים וזה שוק שהוא דליל ומנופח זה נכון
מה יקרה אם גם סתיו עוזב מחר או בעוד חודשיים אחרי הקונפרנס? הפועל חייבת להתחזק בישראלים וזה שוק שהוא דליל ומנופח זה נכון
אף לא צעד לאחור 
- לוסיאנו
- קיבל.ה 124 לייקים
גם פעם שעברה הוא רצה 400 אלף יורו
חושב שהוא משהו
חושב שהוא משהו
גם פרימור וגם ברדה מכירים את יוספי מבאר שבע.
לא יודע אם הם מחזיקים ממנו ברמה שיהיו מוכנים לשלם לו את הסכומים האלה. ולכן אני מאמין שלא יהיה בהפועל. הלאה
לא יודע אם הם מחזיקים ממנו ברמה שיהיו מוכנים לשלם לו את הסכומים האלה. ולכן אני מאמין שלא יהיה בהפועל. הלאה
- RedDrifter
- קיבל.ה 794 לייקים
לפי וואן
בהפועל מאוד מעוניינים בגיא חדידה וסעיף הרכישה שלו מטבריה עומד על 500,000 ש״ח
גם עוז בילו מעורר עניין אבל הסעיף רכישה כרגע מהווה בעיה
אף לא צעד לאחור 
-
ר.ש
- קיבל.ה 539 לייקים
את חדידה בא לי לספסל (למרות שהוא על אלטמן בערך). את בילו - לא.
רואה שחורות המקורי
-
ר.ש
- קיבל.ה 539 לייקים
אם שאנדה ובואטנג נשארים כמו שאמר צנצי, המינימום של המינימום זה לשלם את הקנס ולאפשר לנו לשחק עם שמונה זרים בעונה הבאה
רואה שחורות המקורי
- Mendelson
- קיבל.ה 954 לייקים
עוז בילו שחקן שחקן. כתבתי פה כמה וכמה פעמים שחייבים ללכת עליו בינואר, לפני שהאריך חוזה בנתניה, כי היה אמור לסיים חוזה בקיץ. נשגב מבינתי למה אנחנו לא עושים את מה שכל הקבוצות הגדולות עושות.RedDrifter כתב: ↑29 מאי 2026, 14:18 לפי וואן
-
ספרא טבא
- קיבל.ה 466 לייקים
שמות עצובים
ככה לא נתקדם
ומה עם שאנדה ובואטנג? אשכרה ממשיכים?
ככה לא נתקדם
ומה עם שאנדה ובואטנג? אשכרה ממשיכים?
-
הוקיץ'
- קיבל.ה 8721 לייקים
הבעיה הכי גדולה בלהשאיר את קרייב, בואטנג וסילבה, כפי שאכן מסתמן כרגע, היא שאתה לוקח שלושה הימורים במקביל.
הרי יש לך פה שלושה שחקנים שנתנו עונה איפשהו בין סבירה לחלשה ואתה בונה על זה שבנסיבות אחרות הם יוציאו יותר מעצמם. בין אם זה בגלל שהם יתחילו את העונה עם הקבוצה ויעשו הכנה מסודרת לעונה (יחד עם הביטחון וההמשכיות של עונה שנייה), או בין אם בגלל שהקבוצה תיבנה בצורה יותר מאוזנת, נניח.
כל אחד מהם הוא הימור שאני באופן אישי לא הייתי לוקח, אבל שבפני עצמו הוא סביר. לקחת את שלושתם ביחד זה לא חכם בעיני.
הרי יש לך פה שלושה שחקנים שנתנו עונה איפשהו בין סבירה לחלשה ואתה בונה על זה שבנסיבות אחרות הם יוציאו יותר מעצמם. בין אם זה בגלל שהם יתחילו את העונה עם הקבוצה ויעשו הכנה מסודרת לעונה (יחד עם הביטחון וההמשכיות של עונה שנייה), או בין אם בגלל שהקבוצה תיבנה בצורה יותר מאוזנת, נניח.
כל אחד מהם הוא הימור שאני באופן אישי לא הייתי לוקח, אבל שבפני עצמו הוא סביר. לקחת את שלושתם ביחד זה לא חכם בעיני.
-
D&3
- קיבל.ה 1765 לייקים
גיא חדידה זה מצויןRedDrifter כתב: ↑29 מאי 2026, 14:18 לפי וואן
גרסא לא פחות מוצלחת, זולה יותר, ומשלנו לתומר יוספי
-
dino
- קיבל.ה 3201 לייקים
לא הייתי שובר את רף השכר בשביל יוספי. השכר של הישראלים הבכירים שלנו, או לעלות אותו לכולם או להציע ליוספי את אותה רמת השכר. אם הוא מעדיף ללכת לחור השחור של אברמוב ולא לעוצמה בהתהוות שלנו, ולסטנדרטים גבוהים משל ביטר, שיהיה לו בחייף.
נערך לאחרונה על ידי dino ב 29 מאי 2026, 16:09, נערך 2 פעמים בסך הכל.
- רדפוקס
- קיבל.ה 6288 לייקים
מה זה שחקן כזה? תומר יוספי הוא שובר שוויון? שחקן שיש לו עונה אחת מוצלחת בהפועל חיפה שעליה הוא רוכב כבר 3 עונות.RedDrifter כתב: ↑29 מאי 2026, 13:30 זה אכן סכום משוגע אבל אני לא חושב שיש לנו פריבילגיה לוותר על שחקן כזה בשוק הנוכחי
על מה ולמה לשלם לו 300 אלף יורו לעונה? לאן הוא יקדם אותנו?
,
-
D&3
- קיבל.ה 1765 לייקים
ובגלל זה אני חופר על חדידה, יש לו שתי עונות לא פחות טובות מאותה עונה של יוספי, וזה שתי העונות האחרונות. ולפני זה שיחק באותה ליגה אוקראינית ונתן בערך אותה תרומה.רדפוקס כתב: ↑29 מאי 2026, 16:08מה זה שחקן כזה? תומר יוספי הוא שובר שוויון? שחקן שיש לו עונה אחת מוצלחת בהפועל חיפה שעליה הוא רוכב כבר 3 עונות.RedDrifter כתב: ↑29 מאי 2026, 13:30 זה אכן סכום משוגע אבל אני לא חושב שיש לנו פריבילגיה לוותר על שחקן כזה בשוק הנוכחי
על מה ולמה לשלם לו 300 אלף יורו לעונה? לאן הוא יקדם אותנו?
,
ליוספי שיחק קלף כנראה שבקיץ אחד הוא בדיוק סיים אותה טובה, הסוכן שלו שיחק אותה והקבוצה האוקראינית הביאה לו שכר מופקע.
-
D&3
- קיבל.ה 1765 לייקים
צריך לזכור שגם להביא שחקן חדש זה הימור, ולצערנו ניקח אחד כזה בדמות המחליף של לואיזו.הוקיץ' כתב: ↑29 מאי 2026, 15:57 הבעיה הכי גדולה בלהשאיר את קרייב, בואטנג וסילבה, כפי שאכן מסתמן כרגע, היא שאתה לוקח שלושה הימורים במקביל.
להחליף ארבעה זרים זה כבר ממש הימור, ובעיני תהיה טעות.
זה גם המדד שצריך לבחון, מה הסיכוי שהתחליף יתרום יותר מהשחקן שנחליף, ובעיניי אצל קרייב זה עולם אחר מאצל השניים האחרים, ואני לא רואה אותו מוחלף בחיים.
אצל שאנדה זה הכי נו בריינר בעיניי, ולא צריך לתת לשני משחקים האחרונים לסנוור אותנו.
בואטנג זה הכי חידה בעיני, כי אצלו הכי פשוט קשה בעיני להגיד שמה שראינו זה מה שנקבל( בניגוד לשאנדה, שבעיניי זה זה זה ).
- RedDrifter
- קיבל.ה 794 לייקים
הבעיה המרכזית עם בואטנג לדעתי היא שיהיה מאוד קשה להיפטר ממנו מאחר והוא בצניחה חופשית בקריירה בשנים האחרונות והשכר המופקע שהוא מקבל מאיתנו (לדעתי הוא ההחתמה הרעה ביותר שעשינו בשנתיים האחרונות)D&3 כתב: ↑29 מאי 2026, 16:17צריך לזכור שגם להביא שחקן חדש זה הימור, ולצערנו ניקח אחד כזה בדמות המחליף של לואיזו.הוקיץ' כתב: ↑29 מאי 2026, 15:57 הבעיה הכי גדולה בלהשאיר את קרייב, בואטנג וסילבה, כפי שאכן מסתמן כרגע, היא שאתה לוקח שלושה הימורים במקביל.
להחליף ארבעה זרים זה כבר ממש הימור, ובעיני תהיה טעות.
זה גם המדד שצריך לבחון, מה הסיכוי שהתחליף יתרום יותר מהשחקן שנחליף, ובעיניי אצל קרייב זה עולם אחר מאצל השניים האחרים, ואני לא רואה אותו מוחלף בחיים.
אצל שאנדה זה הכי נו בריינר בעיניי, ולא צריך לתת לשני משחקים האחרונים לסנוור אותנו.
בואטנג זה הכי חידה בעיני, כי אצלו הכי פשוט קשה בעיני להגיד שמה שראינו זה מה שנקבל( בניגוד לשאנדה, שבעיניי זה זה זה ).
אף לא צעד לאחור