חלון העברות 2026

פורום אוהדי הפועל תל אביב
ספרא טבא
קיבל.ה  466 לייקים

שחר כתב: 27 מאי 2026, 19:11
ספרא טבא כתב: 27 מאי 2026, 18:47 עד עכשיו התחלה נוראית לקיץ
ברדה ממשיך שזה אסון
רכש ישראלי עצוב
לויזו עוזב בלי מאבק

מה פרימור עושה?
יא פסיכופט..אנחנו בפאקינג מאי! לפני ארבעה ימים הסתיימה הליגה. איזה רכש ישראלי בראש שלך?
לואיזו חתם פה ב21 לספטמבר. נדפק לכם השכל!
תראה את ההודעה של מנדלסון למעלה
+ מלא ישראלים מסיימים חוזים והעונה שלנו נגמרה לפני כמה שבועות כבר, ציפיתי ליותר אקטיביות בשוק
סמל אישי של משתמש
Hapolo
קיבל.ה  1098 לייקים

Carajo כתב: 27 מאי 2026, 22:17 סתם שאלה בלי קשר לדיון האם היו צריכים לפרסם פרט כזה או לא - אם היית יודע ביום שלואיזו חתם שיש בחוזה סעיף שחרור 3 מיליון יורו אבל שום פרט אחר בעונה או באיך שלואיזו שיחק לא היה משתנה, היית מרגיש אחרת כלפי השחקן? היית מתלהב פחות? היית תופס ממנו פחות כשחקן?
לא הייתי תופס ממנו פחות כשחקן, כן הייתי מתלהב פחות מהעובדה שיש בהפועל שחקן כזה ואולי גם פחות הייתי מתחבר אליו רגשית. ואת תחושת הבטחון שזה מעניק לי כאוהד ששחקן כזה ימשיך עוד עונה לפחות או יכניס סכום שאנחנו נהנה ממנו
רדיוס לבית"ר!
נועם שחם
קיבל.ה  1117 לייקים

ספרא טבא כתב: 27 מאי 2026, 23:25
שחר כתב: 27 מאי 2026, 19:11
ספרא טבא כתב: 27 מאי 2026, 18:47 עד עכשיו התחלה נוראית לקיץ
ברדה ממשיך שזה אסון
רכש ישראלי עצוב
לויזו עוזב בלי מאבק

מה פרימור עושה?
יא פסיכופט..אנחנו בפאקינג מאי! לפני ארבעה ימים הסתיימה הליגה. איזה רכש ישראלי בראש שלך?
לואיזו חתם פה ב21 לספטמבר. נדפק לכם השכל!
תראה את ההודעה של מנדלסון למעלה
+ מלא ישראלים מסיימים חוזים והעונה שלנו נגמרה לפני כמה שבועות כבר, ציפיתי ליותר אקטיביות בשוק
מרגיש לי שכל הפורום זה הטרלות של אוהדי מכבי פתאום
בר לב אדום
קיבל.ה  446 לייקים

מודה שעצוב לי, כל כך מוזר ששחקן, זר, אחרי עונה אחת בלבד, ככה הצליח לגרום להרגיש אצל רוב האוהדים.

אבל אם לנסות למנף את המכירה הזאת, ועדיין לשמור על השלד הקיים-
לשחרר את שאנדה ובואטנג.
להחתים דיארה (אולי הפעם יצליח?), 10 קלאסי, חלוץ, מגן שמאל שייתן איזון לליינדר (קלר/יהב) ובונוס 6 ישראלי איכותי (קארצב?)

4-5 שחקנים שאם נפגע בהם, השדרוג יהיה דרמטי.
סמל אישי של משתמש
RedDrifter
קיבל.ה  786 לייקים

דיארה כבר רגל וחצי בליגה הטורקית ממה שאני שומע
הרכבת כבר יצאה מהתחנה
אף לא צעד לאחור :hapoel:
NARKOTIKA
קיבל.ה  448 לייקים

איזה מביכים אתר one שהם מתעלמים מהסיפור כי הם לא גילו מוקדם מספיק
dino
קיבל.ה  3201 לייקים

NARKOTIKA כתב: 28 מאי 2026, 08:38 איזה מביכים אתר one שהם מתעלמים מהסיפור כי הם לא גילו מוקדם מספיק
דווקא הם היו באיזשהו שת״פ עם ynet
אכן מוזר
סמל אישי של משתמש
לוסיאנו
קיבל.ה  124 לייקים

RedDrifter כתב: 28 מאי 2026, 08:12 דיארה כבר רגל וחצי בליגה הטורקית ממה שאני שומע
הרכבת כבר יצאה מהתחנה
איפה ראית?
הצבי ישראל
קיבל.ה  106 לייקים

יש משהו על הפרק חוץ מפרבר?
באמת מתכננים להביא ישראלי בכיר?
@talb55
סמל אישי של משתמש
צ'ימבויקה
קיבל.ה  1188 לייקים

הצבי ישראל כתב: 27 מאי 2026, 22:35 בקיצור, נמשיך להיות קבוצה נחמדה שעושה פה ושם ניצחון נגד הגדולות, אולי נביא עוד דרבי בלחץ עונה הקרובה...
במקום שנעשה את הצעד להשתפר ולהתחזק אל עבר תואר כלשהו.
בול.
בכל הנוגע למשחק ההתקפה, אני לא מבין ממה ככ מרוצים.
גם אם הפועל תשחק את העונה הזו עם אותו לויזו עוד 20 פעם היא לא הייתה מגיעה למיקום ולמספר הנקודות. ואני זוכר ששדדו מאיתנו נקודות בדרבי.
נהננו מעונה מסויטת של חיפה, הפרויקט של נתניה קרס (אולי ישתקמו). מבחינת היכולת- לאורך המון משחקים לא ייצרנו דומיננטיות- פשוט עקצנו והלכנו הביתה.

הפועל זה קבוצה עיקשת שמשחקת מאוד לאט ותבניתי ומנסה להרדים משחקים.
כל העוצמה של הקבוצה הזו יושבת על רביעיית ההגנה ופלקאו כסטופר הגנתי שיודע ללחוץ, לצדם היה קוסם אחד שהשתתף בהנעת הכדור, במעברים וביצירת מצבים.
בעיניי היתר לא שם- לא באינטנסיביות לא בעקביות ולא באיכות.

ולמרות זאת, אני חושב שאם פוגעים במחליף של לויזו, ומחליפים את החלוץ ואת שאנדה. אפשר להראות הרבה יותר טוב ולעשות קפיצת מדרגה.
סמל אישי של משתמש
RedDrifter
קיבל.ה  786 לייקים

לוסיאנו כתב: 28 מאי 2026, 09:44
RedDrifter כתב: 28 מאי 2026, 08:12 דיארה כבר רגל וחצי בליגה הטורקית ממה שאני שומע
הרכבת כבר יצאה מהתחנה
איפה ראית?
יש כתבות בטורקיה שהוא מתקרב לקבוצה בשם קזימפזה (Kasimpasa) וכבר הוגשה הצעה לריימס
תלמיקו

לואיזו הארמני והקצת יותר גבוה וזול:
נראה כמו מניה בעלייה לפי טרנספרמרקט https://www.transfermarkt.com/artur-ser ... ler/623120
אדום
קיבל.ה  1198 לייקים

מסתמן שהפועל ישנה על האף
dino
קיבל.ה  3201 לייקים

השוק גדול. יש לא מעט ״לואיזואים״ בשוק, אנחנו רק צריכים לחפש, לשלם והכל סבבה, אולי אפילו נביא לואיזו 2.0 גרסה טובה יותר. זה אפשרי.
dino
קיבל.ה  3201 לייקים

אדום כתב: 28 מאי 2026, 10:16 מסתמן שהפועל ישנה על האף
ממש לא
רק התחלנו
סמל אישי של משתמש
Sin Queso
קיבל.ה  825 לייקים

הייתי בטוח שתלמדו קצת מהחלון הקודם לכו לעשות יוגה או משהו
L.S
קיבל.ה  2245 לייקים

פשוט הזיה שאחרי שבקיץ הקודם כולם הקציפו ואכלו כובעים, שזה חוזר חלילה כאילו שלא הוכיחו לכם שום דבר כבר בקיץ הקודם.

לעזאזל מה חשבתם שיקרה? שב28/05 אבו פאני, דין דוד, קרצב ושאר הליגיונרים יוצגו בהפועל? באיזה עולם אתם חיים תגידו
החלון רק התחיל. מי שחושב שישנים על האף לא מחובר. הפועל עובדים כל השנה. לא מחכים שיפתח החלון כדי להסתכל על שחקנים.
יש שחקנים שכבר מדברים איתם. כבר ראינו בקיץ הקודם, לא ממהרים להחתים כדי להציג לנו וולקאם. יביאו ובסבלנות רק מה שישדרג.
תנשמו
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
oleg neduda
קיבל.ה  2304 לייקים

L.S כתב: 28 מאי 2026, 10:27 פשוט הזיה שאחרי שבקיץ הקודם כולם הקציפו ואכלו כובעים, שזה חוזר חלילה כאילו שלא הוכיחו לכם שום דבר כבר בקיץ הקודם.

לעזאזל מה חשבתם שיקרה? שב28/05 אבו פאני, דין דוד, קרצב ושאר הליגיונרים יוצגו בהפועל? באיזה עולם אתם חיים תגידו
החלון רק התחיל. מי שחושב שישנים על האף לא מחובר. הפועל עובדים כל השנה. לא מחכים שיפתח החלון כדי להסתכל על שחקנים.
יש שחקנים שכבר מדברים איתם. כבר ראינו בקיץ הקודם, לא ממהרים להחתים כדי להציג לנו וולקאם. יביאו ובסבלנות רק מה שישדרג.
תנשמו
אתה סתם מתרגש. רוב הביקורת הלא עניינית מגיעה מאותם 3-4 משתמשים שכל הזמן באים בטענות ולהוציא מהם מילה טובה זה נס.
סמל אישי של משתמש
RedDrifter
קיבל.ה  786 לייקים

oleg neduda כתב: 28 מאי 2026, 10:30
L.S כתב: 28 מאי 2026, 10:27 פשוט הזיה שאחרי שבקיץ הקודם כולם הקציפו ואכלו כובעים, שזה חוזר חלילה כאילו שלא הוכיחו לכם שום דבר כבר בקיץ הקודם.

תנשמו
אתה סתם מתרגש. רוב הביקורת הלא עניינית מגיעה מאותם 3-4 משתמשים שכל הזמן באים בטענות ולהוציא מהם מילה טובה זה נס.
התגובה הכי נכונה שהייתה פה עד עכשיו
סמל אישי של משתמש
צ'ימבויקה
קיבל.ה  1188 לייקים

תנשמו
החלון רק החל, אף אחד לא ציפה שיביאו לפה 4 שחקנים מחר בבוקר.
מזכיר שברדה מספר פעמים סימן כמטרה לעשות קפיצת מדרגה, הוא רוצה להגיע לבתים.
לכן, ובצדק, התהיות עוסקות בשאלה אחת: לאור עזיבתו של הברומטר לויזו והקושי להביא תחליף ברמתו, האם יגיעו שחקנים ראויים יותר משאנדה, בואטנג (ואולי גם קרייב)?
גם כתבים וגם מקורבים טוענים שרוצים להשאיר אותם.

יש פה משתמשים שאומרים שברדה צריך ללכת הביתה ושהפועל :ישנים על האף״ (הגזמה פרועה).
אבל מגוחך לא פחות שיש 3-4 משתמשים שבוחרים לפרשן על ההיסטריה של אחרים, להגן כל השנה על המערכת בצורה עיוורת
ו-״לדווח״ שבודקים כל השנה, ושיביאו שחקן רק אם ישדרג.

רק אצל אותם משתמשים (שבמקרה הם מקורבים), יש את היקום הכפול שבו מצד אחד כותבים כאן שמרוצים מבואטנג, מאמינים בו ויש לו חוזה ומצד שני תמיד מסכמים עם האמירה שמחפשים שדרוגים, כדי שאם בואטנג לא ייפגע יטענו שלא היה בקיץ אלטרנטיבה ראויה.

מי שטוען שצריכים לנחות פה אתמול שחקנים צריך להרגע והוא אכן לא מחובר. הקיץ באמת הוכיח לנו שהפועל עובדת לאט ולרוב חכם.
אבל גם שאותם 3-4 משתמשים שמנסים לצייר תמונה של גם וגם יבינו שזה לא אמין. או שמאמינים בקיים או שלא.
D&3
קיבל.ה  1764 לייקים

מבחינת רמות גיחוך
לכתוב חלון אחרי חלון דברים מגוכחים >>>>>> להזכיר שאנשים שכותבים דברים מגוכחים כתבו דברים מגוכחים גם בחלונות הקודמים

למען האמת, אני לא מצליח אפילו להבין למה אנשים ש"מגנים על המערכת בצורה עיוורת" עושים משהו מגוחך באיזושהי צורה, אם המערכת הוכיחה את עצמה בסוף. גם לגבי להאמין בקיים אבל עדיין לחפש אלטרנטיבות, זה ממש לא מגוחך, למען האמת זה הדבר שמצופה ממנהלים של קבוצה.
ארז שדה
קיבל.ה  1528 לייקים

hapo-hell כתב: 28 מאי 2026, 11:57 תמונה

:meh:
אאוץ זה כואב
סמל אישי של משתמש
RedDrifter
קיבל.ה  786 לייקים

ק״ש עם התמה מעניינת של אלכסנדר סולה שמגיע מהליגה הראשונה בפורטוגל
https://www.transfermarkt.com/alex-sola ... er/1216111

המחליף של מרטינז
סמל אישי של משתמש
omersa
קיבל.ה  33 לייקים

RedDrifter כתב: 28 מאי 2026, 12:15 ק״ש עם התמה מעניינת של אלכסנדר סולה שמגיע מהליגה הראשונה בפורטוגל
https://www.transfermarkt.com/alex-sola ... er/1216111

המחליף של מרטינז
לא יודע מי הסקאוט שלהם(ואם זה אותו אחד לאורך כל השנים אצלם) או מי שלא יהיה שאחראי על הבאת הזרים אצלם, הם עושים עבודה מצוינת בגדרה הזאת
יהלום14אדום
קיבל.ה  1529 לייקים

hapo-hell כתב: 28 מאי 2026, 11:57 תמונה

:meh:
סתם ערוץ אוהדים
יאללה הביתה!!!
סמל אישי של משתמש
Mendelson
קיבל.ה  953 לייקים

זה מטריף אותי שלא ניסינו לפתוח את החוזה של לואיזו באמצע העונה ולשדרג את השכר בתמורה לשינוי בתג המחיר. מבין למה היה אולי צריך סעיף כזה כשהחתימו אותו, כדי להכניס אותו בדלת או משהו. אבל כשהוא פה, והתחבר, והתאקלם, והשתפר - הרי היה ברור לכל בר דעת שזה שחקן של 5-6 מיליון יורו, וזו עוד עסקה מאכזבת.

ואם לא השושואיסטיות הזאת לגבי הסעיף שחרור, אולי מישהו פה ובמקומות אחרים היה זועק את זה כבר קודם. אבל כולנו חיינו בתחושה שהוא בלי סעיף שחרור.

מתנצל מראש שמעז להעביר ביקורת. לא לגיטימי.
סמל אישי של משתמש
RedDrifter
קיבל.ה  786 לייקים

תומר יוספי על סף חתימה בבית״ר
סמל אישי של משתמש
Carajo
קיבל.ה  441 לייקים

Mendelson כתב: 28 מאי 2026, 13:07 זה מטריף אותי שלא ניסינו לפתוח את החוזה של לואיזו באמצע העונה ולשדרג את השכר בתמורה לשינוי בתג המחיר. מבין למה היה אולי צריך סעיף כזה כשהחתימו אותו, כדי להכניס אותו בדלת או משהו. אבל כשהוא פה, והתחבר, והתאקלם, והשתפר - הרי היה ברור לכל בר דעת שזה שחקן של 5-6 מיליון יורו, וזו עוד עסקה מאכזבת.

ואם לא השושואיסטיות הזאת לגבי הסעיף שחרור, אולי מישהו פה ובמקומות אחרים היה זועק את זה כבר קודם. אבל כולנו חיינו בתחושה שהוא בלי סעיף שחרור.

על סמך מה אתה יודע שלא ניסו?
סמל אישי של משתמש
Mendelson
קיבל.ה  953 לייקים

Carajo כתב: 28 מאי 2026, 13:12
Mendelson כתב: 28 מאי 2026, 13:07 זה מטריף אותי שלא ניסינו לפתוח את החוזה של לואיזו באמצע העונה ולשדרג את השכר בתמורה לשינוי בתג המחיר. מבין למה היה אולי צריך סעיף כזה כשהחתימו אותו, כדי להכניס אותו בדלת או משהו. אבל כשהוא פה, והתחבר, והתאקלם, והשתפר - הרי היה ברור לכל בר דעת שזה שחקן של 5-6 מיליון יורו, וזו עוד עסקה מאכזבת.

אם יספרו שניסו ולא הצליחו - אני אאמין להם בלי לשאול שאלות. מגיע להם קרדיט. כל עוד לא אומרים את זה מבחינתי זה לא קרה.

וגם עכשיו, אחרי המחדל שהיה ולא היינו מודעים לו - הציעו לו 480 אלף יורו לעונה? תן לו 600 עם ביטול סעיף שחרור. זו השקעה יותר בטוחה מאנשים שידעו מתי תהיה תקיפה באיראן והימרו על זה בפולימרקט.
הצבי ישראל
קיבל.ה  106 לייקים

RedDrifter כתב: 28 מאי 2026, 13:08 תומר יוספי על סף חתימה בבית״ר
פרימור Wake up!!!
סמל אישי של משתמש
Carajo
קיבל.ה  441 לייקים

Mendelson כתב: 28 מאי 2026, 13:13

אם יספרו שניסו ולא הצליחו - אני אאמין להם בלי לשאול שאלות. מגיע להם קרדיט. כל עוד לא אומרים את זה מבחינתי זה לא קרה.

וגם עכשיו, אחרי המחדל שהיה ולא היינו מודעים לו - הציעו לו 480 אלף יורו לעונה? תן לו 600 עם ביטול סעיף שחרור. זו השקעה יותר בטוחה מאנשים שידעו מתי תהיה תקיפה באיראן והימרו על זה בפולימרקט.
עומר אצילי וירדן שועה מרוויחים בבית״ר ביחד 700 אלף יורו.
ב-600 אלף אפשר וצריך להביא שני שחקנים טובים מאוד שימלאו את החסר.

הוא השחקן כנראה הכי מלהיב שנחת פה ב-15 שנים האחרונות, הוא נכנס לכולנו ללב, אבל אתם לגמרי מאבדים פרופורציות.

מאוד הגיוני ששחקן כזה יתנה חתימה בקבוצה כמו הפועל תל אביב בסעיף שחרור וברגע שיקבל הצעה מקבוצה שבוודאות תשחק במפעל אירופה שנה הבאה (כנראה שלכל הפחות ליגה אירופית) הוא ירצה להתקדם הלאה.
זה לא הופך את העסקה לגרועה ואת ההתנהלות לביזיונית.
מה גם שבכלל עדיין אין עסקה והכל זה רק השערות של עיתונאים.

צריך להגיד תודה על השנה הנפלאה שהוא נתן לנו, לקחת את ה-x כסף שיתקבל מהמכירה ולשדרג את הקבוצה.
אם בסוף חלון ההעברות הקבוצה לא תשתדרג בעקבות המכירה הזאת, אז תתנו את כל הביקורת שבעולם.
סמל אישי של משתמש
בן לוז
קיבל.ה  707 לייקים

צנצי עם פוש חדש טוען שהעסקה תיהיה 3.8 מיליון יורו
בסוף הכתבה רושם:
בקבוצה טרם קיבלו הצעה על סתיו טוריאל, שאחרי העזיבה הצפויה של לויזו הפועל ת"א לא תמהר לשחררו, למרות ששחקן ההתקפה מחזיק בסעיף יציאה בסך שני מיליון אירו.

הסעיף לא בוטל בחוזה החדש?
אם אני לא טועה הוא אפילו טען את זה כשהחוזה נחתם
נראה שאי אפשר לסמוך על אף כתב ואין להם באמת מושג מה קורה בהפועל
סמל אישי של משתמש
RedDrifter
קיבל.ה  786 לייקים

בן לוז כתב: 28 מאי 2026, 13:29 צנצי עם פוש חדש טוען שהעסקה תיהיה 3.8 מיליון יורו
בסוף הכתבה רושם:
בקבוצה טרם קיבלו הצעה על סתיו טוריאל, שאחרי העזיבה הצפויה של לויזו הפועל ת"א לא תמהר לשחררו, למרות ששחקן ההתקפה מחזיק בסעיף יציאה בסך שני מיליון אירו.

הסעיף לא בוטל בחוזה החדש?
אם אני לא טועה הוא אפילו טען את זה כשהחוזה נחתם
נראה שאי אפשר לסמוך על אף כתב ואין להם באמת מושג מה קורה בהפועל
כן הסעיף בוטל

סתם צנצי והשטויות שלו
D&3
קיבל.ה  1764 לייקים

Mendelson כתב: 28 מאי 2026, 13:13

לא ברור מה יותר משעשע, שאתה מתייחס למשהו שלא שמעת עליו כמשהו שלא קרה, שאתה חושב שעם קצת כסף היית יכול להשאיר אותו, או שאתה בטוח שהיה פה מחדל שלא היינו מודעים אליו
סמל אישי של משתמש
רדפוקס
קיבל.ה  6288 לייקים

הצבי ישראל כתב: 28 מאי 2026, 13:24
פרימור Wake up!!!
דבר ראשון, לא ראיתי שום פרסום כזה.
דבר שני, הלוואי שיחתום שם, שחקן בינוני שנתן עונה אחת סבבה בהפועל חיפה לפני 4 שנים, נרקב בספסל באוקראינה כבר שנה וחצי ורוצה חוזה של 300 אלף יורו.
אם כבר משלמים סכום כזה לשחקן ישראלי אז רק ספורי.
סמל אישי של משתמש
Hapolo
קיבל.ה  1098 לייקים

מקווה מאוד שמתכננים יותר מאיזה חיזוקון נקודתי פה ושם, עם לויזו היינו במרחק של הבאת עוד 2 כוכבים כדי להיות קבוצה שתיהיה באופן טבעי במאבק אליפות ולא רק תגרד צמרת ותפתח אשליות, שחקנים בטווח של תותחים כבדים עד שחקנים מצטיינים כמו וואקמה/ שרי/ עלימוחמד/ הוגו/ שועה/ אצילי/ ונטורה/ דן ביטון/ קניקובסקי/ מילסון אולי וכו',
עכשיו בלי לויזו נשארנו עם התקפה של למקין אלקוקין טוריאל הכוכב שמתבאס שיש עוד שחקן טוב לידו, 2 קשרים ברמה סבירה, שאנדה הקרקס, חלוצים שלא יודעים לשים גול מול שוער.. צריכים להפנים שאין אפס, חייבים 2-3 תותחים כבדים בקבוצה כדי להיות רלוונטים, אנחנו מסורתית לא מצליחים להביא שחקנים כאלה (אף אחד מהרשימה שנתתי למעלה ועוד כאלה שיכולים להיכנס לשם לא עברו בהפועל וקבוצות אחרות אפילו קטנות מאיתנו הצליחו להביא).
אנחנו רחוקים כרגע מאוד מסגל ברמה שרץ לאליפות
רדיוס לבית"ר!
D&3
קיבל.ה  1764 לייקים

רדפוקס כתב: 28 מאי 2026, 13:31
פרימור Wake up!!!
דבר שני, הלוואי שיחתום שם, שחקן בינוני שנתן עונה אחת סבבה בהפועל חיפה לפני 4 שנים, נרקב בספסל באוקראינה כבר שנה וחצי ורוצה חוזה של 300 אלף יורו.
הייתי בטוח שהוא משחק שם יותר אבל מסתבר שהוא לא ראה סגל מדצמבר ולא ראה רשת מספטמבר.
מצד שני, לא יודע כמה אני אשמח שהוא יחתום שם, גם גדראני שהם הביאו היה לא ברמה על הנייר וכמעט הביא להם אליפות... ויוספי עוד ישראלי
סמל אישי של משתמש
רדפוקס
קיבל.ה  6288 לייקים

D&3 כתב: 28 מאי 2026, 13:35

פרימור Wake up!!!
הייתי בטוח שהוא משחק שם יותר אבל מסתבר שהוא לא ראה סגל מדצמבר ולא ראה רשת מספטמבר.
מצד שני, לא יודע כמה אני אשמח שהוא יחתום שם, גם גדראני שהם הביאו היה לא ברמה על הנייר וכמעט הביא להם אליפות... ויוספי עוד ישראלי
זה פחות שאני אשמח שהוא חותם בבית״ר, אלא בעיקר אשמח שלא יחתום אצלנו בסכומים ובמעמד שהוא חושב שמגיע לו.
שחקן שנתן עונה אחת בהפועל חיפה ששווה איזכור וחוץ מזה כלום והוא כבר בן 27, לא תודה.
סמל אישי של משתמש
RedDrifter
קיבל.ה  786 לייקים

פרימור Wake up!!!
https://www.israelhayom.co.il/sport/isr ... e/20639171

עכשיו זה התחיל לצאת
שליחת תגובה