תראה את ההודעה של מנדלסון למעלה
+ מלא ישראלים מסיימים חוזים והעונה שלנו נגמרה לפני כמה שבועות כבר, ציפיתי ליותר אקטיביות בשוק
תראה את ההודעה של מנדלסון למעלה
לא הייתי תופס ממנו פחות כשחקן, כן הייתי מתלהב פחות מהעובדה שיש בהפועל שחקן כזה ואולי גם פחות הייתי מתחבר אליו רגשית. ואת תחושת הבטחון שזה מעניק לי כאוהד ששחקן כזה ימשיך עוד עונה לפחות או יכניס סכום שאנחנו נהנה ממנו
איפה ראית?RedDrifter כתב: ↑28 מאי 2026, 08:12 דיארה כבר רגל וחצי בליגה הטורקית ממה שאני שומע
הרכבת כבר יצאה מהתחנה
בול.הצבי ישראל כתב: ↑27 מאי 2026, 22:35 בקיצור, נמשיך להיות קבוצה נחמדה שעושה פה ושם ניצחון נגד הגדולות, אולי נביא עוד דרבי בלחץ עונה הקרובה...
במקום שנעשה את הצעד להשתפר ולהתחזק אל עבר תואר כלשהו.
יש כתבות בטורקיה שהוא מתקרב לקבוצה בשם קזימפזה (Kasimpasa) וכבר הוגשה הצעה לריימסלוסיאנו כתב: ↑28 מאי 2026, 09:44איפה ראית?RedDrifter כתב: ↑28 מאי 2026, 08:12 דיארה כבר רגל וחצי בליגה הטורקית ממה שאני שומע
הרכבת כבר יצאה מהתחנה
אתה סתם מתרגש. רוב הביקורת הלא עניינית מגיעה מאותם 3-4 משתמשים שכל הזמן באים בטענות ולהוציא מהם מילה טובה זה נס.L.S כתב: ↑28 מאי 2026, 10:27 פשוט הזיה שאחרי שבקיץ הקודם כולם הקציפו ואכלו כובעים, שזה חוזר חלילה כאילו שלא הוכיחו לכם שום דבר כבר בקיץ הקודם.
לעזאזל מה חשבתם שיקרה? שב28/05 אבו פאני, דין דוד, קרצב ושאר הליגיונרים יוצגו בהפועל? באיזה עולם אתם חיים תגידו
החלון רק התחיל. מי שחושב שישנים על האף לא מחובר. הפועל עובדים כל השנה. לא מחכים שיפתח החלון כדי להסתכל על שחקנים.
יש שחקנים שכבר מדברים איתם. כבר ראינו בקיץ הקודם, לא ממהרים להחתים כדי להציג לנו וולקאם. יביאו ובסבלנות רק מה שישדרג.
תנשמו
התגובה הכי נכונה שהייתה פה עד עכשיוoleg neduda כתב: ↑28 מאי 2026, 10:30אתה סתם מתרגש. רוב הביקורת הלא עניינית מגיעה מאותם 3-4 משתמשים שכל הזמן באים בטענות ולהוציא מהם מילה טובה זה נס.L.S כתב: ↑28 מאי 2026, 10:27 פשוט הזיה שאחרי שבקיץ הקודם כולם הקציפו ואכלו כובעים, שזה חוזר חלילה כאילו שלא הוכיחו לכם שום דבר כבר בקיץ הקודם.
לעזאזל מה חשבתם שיקרה? שב28/05 אבו פאני, דין דוד, קרצב ושאר הליגיונרים יוצגו בהפועל? באיזה עולם אתם חיים תגידו
החלון רק התחיל. מי שחושב שישנים על האף לא מחובר. הפועל עובדים כל השנה. לא מחכים שיפתח החלון כדי להסתכל על שחקנים.
יש שחקנים שכבר מדברים איתם. כבר ראינו בקיץ הקודם, לא ממהרים להחתים כדי להציג לנו וולקאם. יביאו ובסבלנות רק מה שישדרג.
תנשמו
החלון רק החל, אף אחד לא ציפה שיביאו לפה 4 שחקנים מחר בבוקר.L.S כתב: ↑28 מאי 2026, 10:27 פשוט הזיה שאחרי שבקיץ הקודם כולם הקציפו ואכלו כובעים, שזה חוזר חלילה כאילו שלא הוכיחו לכם שום דבר כבר בקיץ הקודם.
תנשמו
לא יודע מי הסקאוט שלהם(ואם זה אותו אחד לאורך כל השנים אצלם) או מי שלא יהיה שאחראי על הבאת הזרים אצלם, הם עושים עבודה מצוינת בגדרה הזאתRedDrifter כתב: ↑28 מאי 2026, 12:15 ק״ש עם התמה מעניינת של אלכסנדר סולה שמגיע מהליגה הראשונה בפורטוגל
https://www.transfermarkt.com/alex-sola ... er/1216111
המחליף של מרטינז
על סמך מה אתה יודע שלא ניסו?Mendelson כתב: ↑28 מאי 2026, 13:07 זה מטריף אותי שלא ניסינו לפתוח את החוזה של לואיזו באמצע העונה ולשדרג את השכר בתמורה לשינוי בתג המחיר. מבין למה היה אולי צריך סעיף כזה כשהחתימו אותו, כדי להכניס אותו בדלת או משהו. אבל כשהוא פה, והתחבר, והתאקלם, והשתפר - הרי היה ברור לכל בר דעת שזה שחקן של 5-6 מיליון יורו, וזו עוד עסקה מאכזבת.
ואם לא השושואיסטיות הזאת לגבי הסעיף שחרור, אולי מישהו פה ובמקומות אחרים היה זועק את זה כבר קודם. אבל כולנו חיינו בתחושה שהוא בלי סעיף שחרור.
מתנצל מראש שמעז להעביר ביקורת. לא לגיטימי.
אם יספרו שניסו ולא הצליחו - אני אאמין להם בלי לשאול שאלות. מגיע להם קרדיט. כל עוד לא אומרים את זה מבחינתי זה לא קרה.Carajo כתב: ↑28 מאי 2026, 13:12על סמך מה אתה יודע שלא ניסו?Mendelson כתב: ↑28 מאי 2026, 13:07 זה מטריף אותי שלא ניסינו לפתוח את החוזה של לואיזו באמצע העונה ולשדרג את השכר בתמורה לשינוי בתג המחיר. מבין למה היה אולי צריך סעיף כזה כשהחתימו אותו, כדי להכניס אותו בדלת או משהו. אבל כשהוא פה, והתחבר, והתאקלם, והשתפר - הרי היה ברור לכל בר דעת שזה שחקן של 5-6 מיליון יורו, וזו עוד עסקה מאכזבת.
ואם לא השושואיסטיות הזאת לגבי הסעיף שחרור, אולי מישהו פה ובמקומות אחרים היה זועק את זה כבר קודם. אבל כולנו חיינו בתחושה שהוא בלי סעיף שחרור.
עומר אצילי וירדן שועה מרוויחים בבית״ר ביחד 700 אלף יורו.Mendelson כתב: ↑28 מאי 2026, 13:13אם יספרו שניסו ולא הצליחו - אני אאמין להם בלי לשאול שאלות. מגיע להם קרדיט. כל עוד לא אומרים את זה מבחינתי זה לא קרה.Carajo כתב: ↑28 מאי 2026, 13:12על סמך מה אתה יודע שלא ניסו?Mendelson כתב: ↑28 מאי 2026, 13:07 זה מטריף אותי שלא ניסינו לפתוח את החוזה של לואיזו באמצע העונה ולשדרג את השכר בתמורה לשינוי בתג המחיר. מבין למה היה אולי צריך סעיף כזה כשהחתימו אותו, כדי להכניס אותו בדלת או משהו. אבל כשהוא פה, והתחבר, והתאקלם, והשתפר - הרי היה ברור לכל בר דעת שזה שחקן של 5-6 מיליון יורו, וזו עוד עסקה מאכזבת.
וגם עכשיו, אחרי המחדל שהיה ולא היינו מודעים לו - הציעו לו 480 אלף יורו לעונה? תן לו 600 עם ביטול סעיף שחרור. זו השקעה יותר בטוחה מאנשים שידעו מתי תהיה תקיפה באיראן והימרו על זה בפולימרקט.
כן הסעיף בוטלבן לוז כתב: ↑28 מאי 2026, 13:29 צנצי עם פוש חדש טוען שהעסקה תיהיה 3.8 מיליון יורו
בסוף הכתבה רושם:
בקבוצה טרם קיבלו הצעה על סתיו טוריאל, שאחרי העזיבה הצפויה של לויזו הפועל ת"א לא תמהר לשחררו, למרות ששחקן ההתקפה מחזיק בסעיף יציאה בסך שני מיליון אירו.
הסעיף לא בוטל בחוזה החדש?
אם אני לא טועה הוא אפילו טען את זה כשהחוזה נחתם
נראה שאי אפשר לסמוך על אף כתב ואין להם באמת מושג מה קורה בהפועל
לא ברור מה יותר משעשע, שאתה מתייחס למשהו שלא שמעת עליו כמשהו שלא קרה, שאתה חושב שעם קצת כסף היית יכול להשאיר אותו, או שאתה בטוח שהיה פה מחדל שלא היינו מודעים אליוMendelson כתב: ↑28 מאי 2026, 13:13אם יספרו שניסו ולא הצליחו - אני אאמין להם בלי לשאול שאלות. מגיע להם קרדיט. כל עוד לא אומרים את זה מבחינתי זה לא קרה.Carajo כתב: ↑28 מאי 2026, 13:12על סמך מה אתה יודע שלא ניסו?Mendelson כתב: ↑28 מאי 2026, 13:07 זה מטריף אותי שלא ניסינו לפתוח את החוזה של לואיזו באמצע העונה ולשדרג את השכר בתמורה לשינוי בתג המחיר. מבין למה היה אולי צריך סעיף כזה כשהחתימו אותו, כדי להכניס אותו בדלת או משהו. אבל כשהוא פה, והתחבר, והתאקלם, והשתפר - הרי היה ברור לכל בר דעת שזה שחקן של 5-6 מיליון יורו, וזו עוד עסקה מאכזבת.
וגם עכשיו, אחרי המחדל שהיה ולא היינו מודעים לו - הציעו לו 480 אלף יורו לעונה? תן לו 600 עם ביטול סעיף שחרור. זו השקעה יותר בטוחה מאנשים שידעו מתי תהיה תקיפה באיראן והימרו על זה בפולימרקט.
דבר ראשון, לא ראיתי שום פרסום כזה.
הייתי בטוח שהוא משחק שם יותר אבל מסתבר שהוא לא ראה סגל מדצמבר ולא ראה רשת מספטמבר.רדפוקס כתב: ↑28 מאי 2026, 13:31דבר ראשון, לא ראיתי שום פרסום כזה.
דבר שני, הלוואי שיחתום שם, שחקן בינוני שנתן עונה אחת סבבה בהפועל חיפה לפני 4 שנים, נרקב בספסל באוקראינה כבר שנה וחצי ורוצה חוזה של 300 אלף יורו.
אם כבר משלמים סכום כזה לשחקן ישראלי אז רק ספורי.
זה פחות שאני אשמח שהוא חותם בבית״ר, אלא בעיקר אשמח שלא יחתום אצלנו בסכומים ובמעמד שהוא חושב שמגיע לו.D&3 כתב: ↑28 מאי 2026, 13:35הייתי בטוח שהוא משחק שם יותר אבל מסתבר שהוא לא ראה סגל מדצמבר ולא ראה רשת מספטמבר.
מצד שני, לא יודע כמה אני אשמח שהוא יחתום שם, גם גדראני שהם הביאו היה לא ברמה על הנייר וכמעט הביא להם אליפות... ויוספי עוד ישראלי
https://www.israelhayom.co.il/sport/isr ... e/20639171רדפוקס כתב: ↑28 מאי 2026, 13:31דבר ראשון, לא ראיתי שום פרסום כזה.
דבר שני, הלוואי שיחתום שם, שחקן בינוני שנתן עונה אחת סבבה בהפועל חיפה לפני 4 שנים, נרקב בספסל באוקראינה כבר שנה וחצי ורוצה חוזה של 300 אלף יורו.
אם כבר משלמים סכום כזה לשחקן ישראלי אז רק ספורי.