זה יותר שאין ממש אופציות ישראליות טובות יותר, גם רותם קלר היה חלק מהגנה מביכה העונה והוא לא פחות הימור לדעתי.Mendelson כתב: ↑24 מאי 2026, 17:07מה גם שהוא לא בתקופה טובה. מאז ינואר לא שיחק 90 דקות פעם אחת, בחודש האחרון גם לא היה חלק מהסגל. אין לי מושג מה עשה בסין, אבל לא זוכר ממנו דברים גדולים כשהיה אצלנו.
אנחנו בטח לא יכולים לבנות על ליידנר, קיוויתי שינסו יותר בכוח להביא את קלר שסיים חוזה (צנצי כתב שהיינו בעניין אבל זה ירד מהפרק כי הוא מכוון לחן״ל).
חלון העברות 2026
-
adom4
- קיבל.ה 828 לייקים
- Mendelson
- קיבל.ה 948 לייקים
-
ר.ש
- קיבל.ה 539 לייקים
לאור השנתיים בסין, שבהן הוא בישל 20 גולים (וגם כבש שלושה) - נראה שהבעיה שלו דווקא לא התקפית.
בהתחשב בעובדה שיש לנו בעמדה שחקן לא רע - ליידנר - אני לגמרי מוכן להסתפק במגן שמאלי כמו גורפינקל (או רותם שחר) לצידו, ולהשאיר מקום לזר בעמדה אחרת.
בהתחשב בעובדה שיש לנו בעמדה שחקן לא רע - ליידנר - אני לגמרי מוכן להסתפק במגן שמאלי כמו גורפינקל (או רותם שחר) לצידו, ולהשאיר מקום לזר בעמדה אחרת.
נערך לאחרונה על ידי ר.ש ב 24 מאי 2026, 17:26, נערך פעם 1 בסך הכל.
רואה שחורות המקורי
-
וינסנט
- קיבל.ה 531 לייקים
גורפינקל רמה מעל ליידנר. טכני וגם הגנתית טוב, החולשה זה הגובה. להביא.
יהב המגן שמאלי הישראלי הכי טוב שאפשר להביא היום
3 רמות טוב מליינדר גם התקפית וגם הגנתית.
להביא בלי לחשוב!
3 רמות טוב מליינדר גם התקפית וגם הגנתית.
להביא בלי לחשוב!
- רדפוקס
- קיבל.ה 6268 לייקים
נו באמת בסין גם אתה יכול לבשל.
סין זאת ליגה ברמה מאוד נמוכה, לפני כעשור עוד היו שם זרים ברמה גבוהה שמעלים את הרמה של הליגה אבל היום כבר זרים כאלה הולכים לשחק במזרח התיכון.
מי שחושב שגורפינקל יותר טוב מליידנר ברמה הטכנית וההתקפית צריך לאשפז את עצמו.
אחריי העונה הזאת מי שחושב שליינדר שחקן כדורגל צריך הסתכלות פסיכיאטרית.
חוץ מלדעת לרוץ אין בו כלום
עשה קריירה ממשחק אחד טוב בקורונה , גם אולימפיאקוס כבר עלו על הבלוף.
קבלת החלטות הכי גרועה שראיתי ממגן איי פעם.
- iamgabormarton
- קיבל.ה 602 לייקים
החתמה מעולה? אם זה מי שמביאים לפה אז באמת לא למדו כלום
8 הופעות בעונה הקודמת בקפריסין
- צ'ימבויקה
- קיבל.ה 1185 לייקים
אני חושב שאין שחקנים בשוקiamgabormarton כתב: ↑24 מאי 2026, 18:12 החתמה מעולה? אם זה מי שמביאים לפה אז באמת לא למדו כלום
צריך מגן מחליף
נקודת המוצא בעיניי היא שלמקין ימשיך
את קלר אי אפשר להביא
תן שם
- 7even
- קיבל.ה 4479 לייקים
-
לירון האדום
- קיבל.ה 2962 לייקים
יפה, עלית על זה מבלי שהתכוונת.RedDrifter כתב: ↑24 מאי 2026, 17:08אתה יודע.. לא הכל נשמר בסוד בעונה שעברהלירון האדום כתב: ↑24 מאי 2026, 17:05 אני פה רק כדי להגיד שכל העיתונאים מקשקשים...
הפועל כבר הוכיחה שהיא עובדת בשקט וביעילות בלי הדלפות לתקשורת.
עכשיו תמשיכו במשחקי הנדמה לי ובדיונים על כתבות של הדר יעקבי וחבריה
לגמרי הגיוני שהפועל תלך עליו בהתחשב בעובדה שנאסר הולך ואתה צריך מגן שמאל ברמה (הוא די האופציה היחידה)
בגלל השהיגיון אומר שהפועל תלך על גורפינקל הכי קל זה להוציא כתבה על זה, הרבה קליקים, דיונים ברשתות ושיח.
אם תפגע - פרסום ראשון שלה !
אם לא תפגע- לא קרה כלום.
ככה עובדים גם רוב העיתונאים זה פלוס הודעה מהסוכן של השחקן שרוצה שיהיה כתוב שהפועל מתעניינת בשחקן שלו או משהו דומה אחר.
-
לירון האדום
- קיבל.ה 2962 לייקים
שנה שעברה היה קל יותר לפגוע בניחושים כי היה ברור באיזה עמדות תביא שחקנים, רמז: כל העמדות.Mendelson כתב: ↑24 מאי 2026, 17:14לירון, עונה שעברה כולם אמרו שמתכוונים להתחזק ב- X זרים בעמדות Y, וכולם צדקו פלוס מינוס. לא ידעו שמות, ולא פגעו בשמות בד״כ. צנציפר כן הראה שהוא יחסית קרוב לצלחת.לירון האדום כתב: ↑24 מאי 2026, 17:05 אני פה רק כדי להגיד שכל העיתונאים מקשקשים...
הפועל כבר הוכיחה שהיא עובדת בשקט וביעילות בלי הדלפות לתקשורת.
עכשיו תמשיכו במשחקי הנדמה לי ובדיונים על כתבות של הדר יעקבי וחבריה
העונה כולם מזמרים באותו בוקר ניגון דומה, אתה באמת חושב שהמציאו את זה? כי זה יחסית מופרך, ונשמע שזה משהו שתודרכו לגביו מהמועדון. הם אומרים שהכוונה להמשיך עם כל הזרים. ואם זה לא היה כך הייתי מצפה שבקבוצה יגידו למי מהזרים לחפש לעצמו קבוצה, ולא יהיו דושים ויעשו את זה רק בסוף הקיץ לפי מה שהצליחו להביא.
ולנו כאוהדים צריך להיות טון טיפה ביקורתי, ולצפות ליותר מזה. בלי לקחת מהם שום מחמאה שהרוויחו בעונה וחצי האחרונות ביושר.
שמות כמעט ואף אחד לא פגע בטח לא בזרים.
זה שיצאו כתבות שהזרים נשארים לא אומר כלום.
יש גם ענייני מו"מ והפועל מנוהלת בשקט בלי הדלפות כמעט.
בטח ובטח לא שניה אחרי שהליגה הסתיימה.
עכשיו תמשיכו לדון על גורפינקל כן או לא ועל דיע סבע
- iamgabormarton
- קיבל.ה 602 לייקים
דבר ראשון למה אי אפשר את קלר?צ'ימבויקה כתב: ↑24 מאי 2026, 18:14אני חושב שאין שחקנים בשוקiamgabormarton כתב: ↑24 מאי 2026, 18:12 החתמה מעולה? אם זה מי שמביאים לפה אז באמת לא למדו כלום
צריך מגן מחליף
נקודת המוצא בעיניי היא שלמקין ימשיך
את קלר אי אפשר להביא
תן שם
דבר שני מסכים שהאופציות מוגבלות בגרסת הישראלים אז הייתי מביא ישראלי בכיר לאמצע (שם יש יותר אופציות)
במקום קרייב/ פלקאו ומביא זר למגן שמאלי
-
cholo
- קיבל.ה 296 לייקים
אנשים מדברים על איכות וגורפינקל באותו משפט..
20 בישולים בשנתיים בסין זה לא חוכמה, עובדה שבקפריסין הוא לא משחק כמעט מאז שהגיע
20 בישולים בשנתיים בסין זה לא חוכמה, עובדה שבקפריסין הוא לא משחק כמעט מאז שהגיע
-
Adom_Adom
- קיבל.ה 593 לייקים
- 7even
- קיבל.ה 4479 לייקים
צאו מזה, נו.
הפועל לא תחזיר את גורפינקל. עצם הדיון הזוי.
אם זה יגיע למצב של גורפינקל או זר יביאו זר.
הפועל באירופה לא מועמדת לירידה למקרה ופספסתם
הפועל לא תחזיר את גורפינקל. עצם הדיון הזוי.
אם זה יגיע למצב של גורפינקל או זר יביאו זר.
הפועל באירופה לא מועמדת לירידה למקרה ופספסתם
יחד, רק יחד! 
-
Charlie
- קיבל.ה 1218 לייקים
בניגוד לשנים קודמות, הפועל של ספרא עובדת בשקט. אז כשעיתונאים לא מקבלים מידע ואין הדלפות - הם ממציאים דברים וכותבים הערכות כידיעות.
עם זאת, נדמה שכל הזרים חוץ מסילבה מחזיקים בחוזה לעונה הבאה. כך שסביר להניח שנראה רק החלפת זר אחד ורק במקרה חריג יוחלפו 2 זרים.
בשוק הישראלי אין יותר מדי אפשרויות אז גם כאן נראה רכש נקודתי , בעיקר לעיבוי הסגל ולא כוכב מקומי.
ההרגשה שלי - זו תהיה עונת המלפפונים המשעממת ביותר בהפועל מאז שברקו ודאמב היו אחראים על בניית הסגל.
עם זאת, נדמה שכל הזרים חוץ מסילבה מחזיקים בחוזה לעונה הבאה. כך שסביר להניח שנראה רק החלפת זר אחד ורק במקרה חריג יוחלפו 2 זרים.
בשוק הישראלי אין יותר מדי אפשרויות אז גם כאן נראה רכש נקודתי , בעיקר לעיבוי הסגל ולא כוכב מקומי.
ההרגשה שלי - זו תהיה עונת המלפפונים המשעממת ביותר בהפועל מאז שברקו ודאמב היו אחראים על בניית הסגל.
-
Adom_Adom
- קיבל.ה 593 לייקים
צריך להתחזק ב3 ישראלים מגן שמאלי, קשר אחורי ופרבר שכנראה יחתום בקרוב
2 זרים זה חובה חובה חובה בשביל השדרוג קודם כל ולפני הכל חלוץ ברמה גבוה ואחרי זה התלבטות בין קיצוני לקשר 10
2 זרים זה חובה חובה חובה בשביל השדרוג קודם כל ולפני הכל חלוץ ברמה גבוה ואחרי זה התלבטות בין קיצוני לקשר 10
-
עד המ!!ת הפועל
- קיבל.ה 1007 לייקים
יש לי תחושה שזו תהיה עונת הכאפה של הפועל וברדה. נגלה בדרך הקשה שאי אפשר לחרטט ולהיות בצמרת הגבוהה.
בכל מקרה אני אשפוט את הקיץ של הפועל עם סיום חלון ההעברות (15 בספטמבר כזה?). עד אז הכל חארטות של כתבים.
בכל מקרה אני אשפוט את הקיץ של הפועל עם סיום חלון ההעברות (15 בספטמבר כזה?). עד אז הכל חארטות של כתבים.
-
אדום לבן
- קיבל.ה 109 לייקים
בדרבי האחרון שמכבי בעטו רק פעם 1 ואנחנו 18עד המ!!ת הפועל כתב: ↑24 מאי 2026, 20:02 יש לי תחושה שזו תהיה עונת הכאפה של הפועל וברדה. נגלה בדרך הקשה שאי אפשר לחרטט ולהיות בצמרת הגבוהה.
או נגד ביתר שהיינו ב10 שחקנים גם חרטטנו?
לא, מה שהיה חסר זה חלוץ
תיקון קטן, גם סילבה מחזיק בחוזה לעונה הבאה ממה שאני יודעCharlie כתב: ↑24 מאי 2026, 19:12 בניגוד לשנים קודמות, הפועל של ספרא עובדת בשקט. אז כשעיתונאים לא מקבלים מידע ואין הדלפות - הם ממציאים דברים וכותבים הערכות כידיעות.
-
קפבלנקה
- קיבל.ה 923 לייקים
יש לנו בעיה עם גולים, מבט אחד בטבלה ומבינים את זה. חיפה המפוררת הבקיעה יותר מאיתנו. אם במועדון לא מבינים את זה, משאירים סילבה ובואטנג ולא מתכוונים להנחית פה תותחי רחבה שתוקעים גולים, אנחנו בדרך לעוד עונה של מקום ארבע.
-
טכנית לארז
- קיבל.ה 2778 לייקים
זה ברור שהבעיה שלנו העונה הייתה ההתקפה, וזה מבאס כי הגנתית זו הייתה עונה מדהימה.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
כולנו ניצבים בהצגה של מורן מאירי
כולנו ניצבים בהצגה של מורן מאירי
- RedDrifter
- קיבל.ה 779 לייקים
לדעתי האישית גם הגנתית עד ינואר זה היה די קטסטרופה והיה חוסר איזון בסגלטכנית לארז כתב: ↑24 מאי 2026, 21:33 זה ברור שהבעיה שלנו העונה הייתה ההתקפה, וזה מבאס כי הגנתית זו הייתה עונה מדהימה.
אף לא צעד לאחור 
- צ'ימבויקה
- קיבל.ה 1185 לייקים
-
דוגיס
- קיבל.ה 474 לייקים
תגידו מה הסיפור של חיפה ועלי מוחמד יש סיכוי לאיזה גניבה.
-
אנחנו בתהליך
- קיבל.ה 834 לייקים
ממה שאני שומע מנסים לסכם עם רותם קלר המגן השמאלי מנתניה
-
הצבי ישראל
- קיבל.ה 102 לייקים
מאיפה השמועה?
-
אוגוסטוס היל
- קיבל.ה 1629 לייקים
הוא לא רע הייתי מביא
- Shacham
- קיבל.ה 1115 לייקים
בכל מקרה נצטרך לעשות פשרה של ישראלי באחת מהעמדות חלוץ, קשר שמאלי ומגן שמאלי. נראה לי שאם נסתכל על האופציות בעמדות האחרות שציינתי אז גורפינקל הוא הישראלי הכי טוב שאפשר להביא, יכול לסגור עם ליידנר תחרות טובה בעמדת המגן השמאלי.
על חלוץ זר בטוח לא הייתי מתפשר.
האופציה שנותרה זה לנסות לרוץ עם ווינגר שמאל של בוסקילה/אלטמן ואולי להתחזק גם בעוד ישראלי כמו אנסה, ולהביא מגן שמאלי זר.
האופציה שנותרה זה לנסות לרוץ עם ווינגר שמאל של בוסקילה/אלטמן ואולי להתחזק גם בעוד ישראלי כמו אנסה, ולהביא מגן שמאלי זר.
- בן לוז
- קיבל.ה 690 לייקים
אם אנסה ייחשב ישראלי זה no brainerShacham כתב: ↑24 מאי 2026, 23:36 בכל מקרה נצטרך לעשות פשרה של ישראלי באחת מהעמדות חלוץ, קשר שמאלי ומגן שמאלי. נראה לי שאם נסתכל על האופציות בעמדות האחרות שציינתי אז גורפינקל הוא הישראלי הכי טוב שאפשר להביא, יכול לסגור עם ליידנר תחרות טובה בעמדת המגן השמאלי.
ותיהיה עלין מלחמת עולם של 3-4 קבוצות
- Shacham
- קיבל.ה 1115 לייקים
מסכים, אבל גם אם זה יתממש אז לבנות עליו כווינגר שמאלי פותח זה סוג של פשרה לעומת זר אחר. בתור זר לא היו מביאים אותו.בן לוז כתב: ↑24 מאי 2026, 23:51אם אנסה ייחשב ישראלי זה no brainerShacham כתב: ↑24 מאי 2026, 23:36 בכל מקרה נצטרך לעשות פשרה של ישראלי באחת מהעמדות חלוץ, קשר שמאלי ומגן שמאלי. נראה לי שאם נסתכל על האופציות בעמדות האחרות שציינתי אז גורפינקל הוא הישראלי הכי טוב שאפשר להביא, יכול לסגור עם ליידנר תחרות טובה בעמדת המגן השמאלי.
ותיהיה עלין מלחמת עולם של 3-4 קבוצות