כן הוא שחקן טוב
חלון העברות 2026
-
cholo
- קיבל.ה 296 לייקים
-
ואן גוך
- קיבל.ה 312 לייקים
השנקל שלי לאיך הייתי רוצה או מצפה שנראה-
להרכב קודם כל-
מגן שמאלי חובה! ליידנר לא ברמה
קשר 10 אמיתי (תומר יוספי אם יש דיבור, לדעתי לא מספיק)
חלוץ זר! בואטנג עושה עבודה אבל לא ייתכן שחלוץ ששיחק חצי עונה לא מספק גולים.
מסכים עם הרבה פה שקרייב מתנדנד, ואני תאמת הייתי משנה את התפקיד שלו ומעביר אותו ל-6 ופלקאו לספסל בתור זר שמיני. ואז מביא איזה ישראלי בכיר לתפקיד של 8.
את דאפה אני שולח להשאלה עם התחייבות להרכב ב-75% מהמשחקים.
למקין, אל-ים ובוסקילה השאלה.
3 שחקני הרכב ברמה גבוהה זה המינימום!
להרכב קודם כל-
מגן שמאלי חובה! ליידנר לא ברמה
קשר 10 אמיתי (תומר יוספי אם יש דיבור, לדעתי לא מספיק)
חלוץ זר! בואטנג עושה עבודה אבל לא ייתכן שחלוץ ששיחק חצי עונה לא מספק גולים.
מסכים עם הרבה פה שקרייב מתנדנד, ואני תאמת הייתי משנה את התפקיד שלו ומעביר אותו ל-6 ופלקאו לספסל בתור זר שמיני. ואז מביא איזה ישראלי בכיר לתפקיד של 8.
את דאפה אני שולח להשאלה עם התחייבות להרכב ב-75% מהמשחקים.
למקין, אל-ים ובוסקילה השאלה.
3 שחקני הרכב ברמה גבוהה זה המינימום!
- בז'רנו
- קיבל.ה 931 לייקים
הקיץ הקרוב הולך להיות מאוד בעייתי עבורנו.
הפועל באר שבע- תתחזק כי מן הסתם הם רוצים ליגת אלופות או לפחות שלב בתים באירופאית.
בית"ר- נראה לי נפתח להם התאבון.צריך גם לזכור שאברמוב בעונות האחרונות שילם הרבה כסף מחוץ לתקציב ,בערך 40 מיליון שקל חובות..זה כנראה אומר שהתקציב יגדל.
מכבי- תשקיע הרבה מאוד כסף,הם לא יקבלו עוד עונה כזו- אלא אם מיץ' מחליט להוריד פרופיל קצת.
חיפה- צריכים לבנות קבוצה כמעט חדשה מסביב לצעירים שלהם.
במצב כזה- בלי השקעה כספית משמעותית,לא רואה מצב שאפשר להנחית ישראלי בכיר אחד אפילו,הי כל מועמד יקבל הצעה כפולה מהקבוצות האחרות
הפועל באר שבע- תתחזק כי מן הסתם הם רוצים ליגת אלופות או לפחות שלב בתים באירופאית.
בית"ר- נראה לי נפתח להם התאבון.צריך גם לזכור שאברמוב בעונות האחרונות שילם הרבה כסף מחוץ לתקציב ,בערך 40 מיליון שקל חובות..זה כנראה אומר שהתקציב יגדל.
מכבי- תשקיע הרבה מאוד כסף,הם לא יקבלו עוד עונה כזו- אלא אם מיץ' מחליט להוריד פרופיל קצת.
במצב כזה- בלי השקעה כספית משמעותית,לא רואה מצב שאפשר להנחית ישראלי בכיר אחד אפילו,הי כל מועמד יקבל הצעה כפולה מהקבוצות האחרות
-
dino
- קיבל.ה 3198 לייקים
בז'רנו כתב: ↑24 מאי 2026, 12:37 הקיץ הקרוב הולך להיות מאוד בעייתי עבורנו.
זה יהיה פחות או יותר כמו במלפפונים של תחילת העונה.
עם ביטר אפשר להתמודד בלי שום בעיה, לא יודע אם זה כסף אמיתי או איזה ריבית שם צוברים בדרך לא דרך
בכל מקרה הם עם תקציב נמוך משלנו גם אם יגדילו קצת.
באר שבע מפתה עם אלופות, חיפה ומכמבי תמיד משתגעות בכסף ולא צריך לרדוף אחריהן.
כל זה לגבי ישראלים.
לגבי זרים יש שפע, כל הקבוצות יכנסו לקטוף בשדה ויצאו עם סלים מלאים בהתאם לתקציב שכיוונו. שם אין שום בעיה.
-
הוקיץ'
- קיבל.ה 8668 לייקים
אתה לא צריך להיות ברמה שלהם, אתה צריך להיות מסוגל להתמודד איתם. נכון להיום הקישור שלנו הכי חלש מבין כל הקבוצות בטופ 5, זה לא רציני ככה.adom4 כתב: ↑24 מאי 2026, 12:15מצד אחד כן אבל באמת שונטורה, קאנגווה ופרץ זה האמצע הכי חריג שאני זוכר כאן, אין קבוצה אחת בליגה שהצליחה להתמודד איתם כשהם באים להרוג.הוקיץ' כתב: ↑24 מאי 2026, 12:11 לא חושב שצריך להחליף 4-5 שחקני הרכב כדי לעשות קפיצת מדרגה. מספיק שיביאו קשר אמצע וחלוץ ברמה באמת גבוהה, יחד עם עוד כמה שחקנים לעיבוי הסגל, וזו כבר קבוצה אחרת לגמרי.
אני בעיקר חושש מכך שנישאר עם קישור של פלקאו וקרייב. גם אורי אוזן דיבר על זה אתמול בשידור כשנשאל מה הפועל צריכה כדי להשתדרג. אמר שהיא צריכה להסתכל על ונטורה וקנגוואה ולשאול את עצמה איך היא יכולה להתמודד עם הרמה הזאת. צודק.
-
Xavi
- קיבל.ה 1992 לייקים
באמת שאם משאירים את כולם למעט טוריאל ומביאים את סטיוארט ועוד קשר 50-50 במקום קרייב ואני מבסוט עד השמיים
- Sin Queso
- קיבל.ה 820 לייקים
אני גם בעד סטיוארט לדעתי בול מה שחסר לנו
-
אונישנקו
- קיבל.ה 505 לייקים
פתחתי לעונה הבאהRed Wolf כתב: ↑24 מאי 2026, 10:04viewtopic.php?t=4965amorphis כתב: ↑24 מאי 2026, 09:30 מה עם להחזיר את אשכול מידע נפרד ואשכול דיונים נפרד
לאוננות המלפפונים?
זה היה ממש נוח בזמנו שיכלת לראות בפורום אם יש משהו שהתחדש ולבחור אם בא לך לקרוא קצת דיונים על למה דור מיכה לא מתאים להפועל או כמה דיארה מתקרב ומתרחק .
בכל מקרה עם פתיחת העונה הרשמית של המלפפונים. חייב לציין שמתרגש לרגל הזמן הפנוי שמתפנה בלי 3 משחקים בשבוע . זה כבר היה קשוח : )
viewtopic.php?t=5499
תנעץ בבקשה
-
amorphis
- קיבל.ה 332 לייקים
תודה לאלאונישנקו כתב: ↑24 מאי 2026, 13:27פתחתי לעונה הבאהRed Wolf כתב: ↑24 מאי 2026, 10:04viewtopic.php?t=4965amorphis כתב: ↑24 מאי 2026, 09:30 מה עם להחזיר את אשכול מידע נפרד ואשכול דיונים נפרד
לאוננות המלפפונים?
זה היה ממש נוח בזמנו שיכלת לראות בפורום אם יש משהו שהתחדש ולבחור אם בא לך לקרוא קצת דיונים על למה דור מיכה לא מתאים להפועל או כמה דיארה מתקרב ומתרחק .
בכל מקרה עם פתיחת העונה הרשמית של המלפפונים. חייב לציין שמתרגש לרגל הזמן הפנוי שמתפנה בלי 3 משחקים בשבוע . זה כבר היה קשוח : )
viewtopic.php?t=5499
תנעץ בבקשה
-
ואן גוך
- קיבל.ה 312 לייקים
-
אנחנו בתהליך
- קיבל.ה 834 לייקים
אם כל הזרים נשארים אז לא התקדמנו בכלום, רוצה ממש להאמין ולקוות שזה לא נכון.
-
אדום לבן
- קיבל.ה 109 לייקים
לא מסכים.בז'רנו כתב: ↑24 מאי 2026, 12:37 הקיץ הקרוב הולך להיות מאוד בעייתי עבורנו.
בש בלי ונטורה וקנגווה לא אותה קבוצה,
ביתר - ירין לוי עוזב כנראה גם שועה ואצילי כבר אחרי השיא.
מכבי - אם דור פרץ ורביבו עוזב הם גם בבעיה.
אם הפועל תפגע עם חלוץ , 10 ברמה
כמובן גם כנף שמאל
אפשר לעשות דברים גדולים
- RedDrifter
- קיבל.ה 779 לייקים
קשה להגיד על שחקן כמו ירדן שועה שהוא רק בן 26 שהוא ״מעבר לשיא״אדום לבן כתב: ↑24 מאי 2026, 14:14לא מסכים.בז'רנו כתב: ↑24 מאי 2026, 12:37 הקיץ הקרוב הולך להיות מאוד בעייתי עבורנו.
כמובן גם כנף שמאל
אפשר לעשות דברים גדולים
על אצילי אני כן מסכים - רואים שזה לא אותה רמת כדורגל שהייתה לו אז בחיפה והוא הידרדר מאוד העונה ככל שהזמן חלף
לדעתי קנגוואה יעזוב את באר שבע, ונטורה לא.
דור פרץ גם הוא לא סביר להניח שיעזוב את מכבי אחרי עונה כזאת גדולה שלו.
הפועל חייבת להתמקד בעצמה - הליגה השנה הייתה חלשה מהרגיל בעיקר בגלל המלחמה והתחלפות של שחקנים אצל האלופה היוצאת (מכבי). שנה הבאה זה סיפור אחר לגמרי.
אף לא צעד לאחור 
-
אדום
- קיבל.ה 1198 לייקים
אם בואטנג ושאנדה ממשיכים אז בעצם מתפשרים מראש על מקומות 4-5 ומטה. זה לא מסתדר עם השאיפות שסיפרו לנו עליהן.
-
תעיף ליציע
- קיבל.ה 337 לייקים
עפי צנצי אין כוונה להביא חלוץ.
ואני לא רואה דחיפות עם ליידנר כמו שאתם מציירים פה.
ישנן עמדות לטעמי יותר חשובות לחיזוק.
בגדול, על דגש כרגע , אני מאוכזב מהרחשים לגבי חיזוק.
-
oleg neduda
- קיבל.ה 2296 לייקים
אתמול הסתיימה העונה וכבר עכשיו יש פה משתמשים שמתאכזבים מהקיץ והסגל שאנחנו מעמידים לעונה הבאה. יפה
-
תעיף ליציע
- קיבל.ה 337 לייקים
רשמתי דגש כרגע.
אני מאוד שמח שאתה אופטימי.גם אני משתדל .
אבל ,קבוצה שיש לה מטרות להתקדם יכולה להתחיל
מהלכים טרם שריקת סיום העונה. זה לא בושה וגם
לא מנוגד לחוק אתה יודע..?
בטח ובטח שכבר ידענו שהמקום ה 4 סגור לפני אולי
חודש.
השוק דליל ככ ויש אירופה לפני שאתה מסתובב..
זה שאתה מפרגן ולוקח את הזמן בכיף? לא אומר שזה
בסדר.
אני מאוד שמח שאתה אופטימי.גם אני משתדל .
אבל ,קבוצה שיש לה מטרות להתקדם יכולה להתחיל
מהלכים טרם שריקת סיום העונה. זה לא בושה וגם
לא מנוגד לחוק אתה יודע..?
בטח ובטח שכבר ידענו שהמקום ה 4 סגור לפני אולי
חודש.
השוק דליל ככ ויש אירופה לפני שאתה מסתובב..
זה שאתה מפרגן ולוקח את הזמן בכיף? לא אומר שזה
בסדר.
- לוסיאנו
- קיבל.ה 122 לייקים
ההתעסקות הזו בחלוץ לא פותרת כלום, בסוף להפועל אין פתרונות באמצע וגם אין יצירתיות. ואתמול ראינו את זה יפה שמנסים שוב ושוב ניסיונות שלא צלחו מהאגפים, המטרה שצריכה להיות לדעתי זה קשר 10 (לא אגף מדומה ולא אחד שמתיימר להיות חלוץ שני), 10 אמיתי סטייל שרי, קנגוואה, ז׳וסוואה…
-
אדום לבן
- קיבל.ה 109 לייקים
התכוונתי ירין לוי ושועה עוזביםRedDrifter כתב: ↑24 מאי 2026, 14:20קשה להגיד על שחקן כמו ירדן שועה שהוא רק בן 26 שהוא ״מעבר לשיא״אדום לבן כתב: ↑24 מאי 2026, 14:14לא מסכים.בז'רנו כתב: ↑24 מאי 2026, 12:37 הקיץ הקרוב הולך להיות מאוד בעייתי עבורנו.
כמובן גם כנף שמאל
אפשר לעשות דברים גדולים
על אצילי אני כן מסכים - רואים שזה לא אותה רמת כדורגל שהייתה לו אז בחיפה והוא הידרדר מאוד העונה ככל שהזמן חלף
לדעתי קנגוואה יעזוב את באר שבע, ונטורה לא.
דור פרץ גם הוא לא סביר להניח שיעזוב את מכבי אחרי עונה כזאת גדולה שלו.
הפועל חייבת להתמקד בעצמה - הליגה השנה הייתה חלשה מהרגיל בעיקר בגלל המלחמה והתחלפות של שחקנים אצל האלופה היוצאת (מכבי). שנה הבאה זה סיפור אחר לגמרי.
ואצילי אחרי השיא
אם שועה יקבל הצעה יעזוב
לגבי מכבי? מיץ כבר הוכיח שהוא לא משלם מעל ומעבר לישראלים,
ראית את זה עם גבי קניקובסקי .
-
Adom_Adom
- קיבל.ה 593 לייקים
נקווה שזה לא נכון העניין של החלוץתעיף ליציע כתב: ↑24 מאי 2026, 14:25 עפי צנצי אין כוונה להביא חלוץ.
- RedDrifter
- קיבל.ה 779 לייקים
אתה רץ עם מאמן שפחות אוהב את המשחק הפתוח וההתקפי - באופן בסיסי אני כמובן מסכים איתך שיש צורך ב10. אבל לדעתי הפועל כקבוצה שמשחקת יותר על הגנה ועל ניצול מצבים חייבת גולר שידע לעשות מחצי מצב את השער יותר מאשר את ה10. העונה זה היה פשוט מזעזע ואם היה לך שם בעמדה זר כמו אוגריסה במקום בואטנג/דאפה סביר מאוד להניח שהיית נמצא במקום אחר לגמרי.לוסיאנו כתב: ↑24 מאי 2026, 14:45 ההתעסקות הזו בחלוץ לא פותרת כלום, בסוף להפועל אין פתרונות באמצע וגם אין יצירתיות. ואתמול ראינו את זה יפה שמנסים שוב ושוב ניסיונות שלא צלחו מהאגפים, המטרה שצריכה להיות לדעתי זה קשר 10 (לא אגף מדומה ולא אחד שמתיימר להיות חלוץ שני), 10 אמיתי סטייל שרי, קנגוואה, ז׳וסוואה…
אף לא צעד לאחור 
-
אדום לבן
- קיבל.ה 109 לייקים
קחו בערבון מוגבל מאד דברים שצנצי אומר
כל מי שמקשיב לו ונלחץ
הוא יגיד יש שמש, אני אצא לבדוק.
כל מי שמקשיב לו ונלחץ
הוא יגיד יש שמש, אני אצא לבדוק.
-
אדום
- קיבל.ה 1198 לייקים
-
אדום לבן
- קיבל.ה 109 לייקים
- צ'ימבויקה
- קיבל.ה 1185 לייקים
נראה שהחלון הזה יסתכם בפרבר, חדידה/יוספי ואיזה מגן מחליף סטייל קלר.
לצד השאלה של איזה אלקוקין או למקין ושחרור של מורגן, נסאר, מחמיד וגד עמוס.
אם כך יהיה, זו תהיה החותמת לכך שהמועדון שרוי בקונספציה וסבור ש״ההמשכיות והתלכיד״ ייצרו קבוצה שתהיה טובה יותר.
האמת היא הפוכה.
ברדה לא יסיים את הסיבוב עם סגל כזה.
אנחנו לא ארסנל והוא לא ארטטה.
לצד השאלה של איזה אלקוקין או למקין ושחרור של מורגן, נסאר, מחמיד וגד עמוס.
אם כך יהיה, זו תהיה החותמת לכך שהמועדון שרוי בקונספציה וסבור ש״ההמשכיות והתלכיד״ ייצרו קבוצה שתהיה טובה יותר.
האמת היא הפוכה.
ברדה לא יסיים את הסיבוב עם סגל כזה.
אנחנו לא ארסנל והוא לא ארטטה.
-
adom4
- קיבל.ה 828 לייקים
יפה שהחלטת יום אחרי שנגמרה העונה שזה יהיה הקיץ שלנו
-
L.S
- קיבל.ה 2252 לייקים
מסרב ללמוד מטעויות הבחור
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
- RedDrifter
- קיבל.ה 779 לייקים
-
Xavi
- קיבל.ה 1992 לייקים
- RedDrifter
- קיבל.ה 779 לייקים
יש איזה כתב שמסקר את מכבי שטוען שקנגוואה עוזב את באר שבע במיידי ודור פרץ סיכם לשנתיים נוספות במכבי
אף לא צעד לאחור 
- RedDrifter
- קיבל.ה 779 לייקים
על פי הדר הפועל רוצה את גורפינקל
אף לא צעד לאחור 
- צ'ימבויקה
- קיבל.ה 1185 לייקים
החלטתי ?
יש ידיעות, כולם פה מדברים עליהם ומעלים ספקולציות לא שונות משלי. כתבו פה בצדק שאי אפשר לעשות מכל מקום 5 עם כל הזרים נשארים.
.
אבל ברגע שאני כתבתי ״נראה ש..״ ואז אמרתי ספקולציה שהתחילה במילה ״אם.. אז..״
אז מרשים לעצמם לדבר..
משום מה, כנראה בגלל מאורעות הקיץ הקודם (שסיימתי בהתנצלות כלפי המערכת ובאכילת הכובע), יש פה כל מיני משתמשים עלובים שמחפשים אותי באישי.
אז לכל המשתמשים שהגיבו לי בעוקצנות ובצורה לא מכבדת:
אני אמשיך להביע דעה, אמשיך לסייג כשצריך וגם להתנצל שצריך. תגיבו בצורה עניינית ולא אישית.
לכתוב לי החלטת כשכתבתי אחרת לגמרי זה מכוער ובעיקר לא הוגן. כתבו פה כמה אנשים דברים לא שונים משלי. לא פספסתי את מה שניסית לעשות כאן.
-
Niro
- קיבל.ה 2778 לייקים
טמטום גדול להביא את גורפינקל עכשיו ולא בינואר כשהוא סיים חוזה. בהנחה ורוצים אותו באמת כמובן.
-
לירון האדום
- קיבל.ה 2962 לייקים
אני פה רק כדי להגיד שכל העיתונאים מקשקשים...
הפועל כבר הוכיחה שהיא עובדת בשקט וביעילות בלי הדלפות לתקשורת.
עכשיו תמשיכו במשחקי הנדמה לי ובדיונים על כתבות של הדר יעקבי וחבריה
- Mendelson
- קיבל.ה 948 לייקים
מה גם שהוא לא בתקופה טובה. מאז ינואר לא שיחק 90 דקות פעם אחת, בחודש האחרון גם לא היה חלק מהסגל. אין לי מושג מה עשה בסין, אבל לא זוכר ממנו דברים גדולים כשהיה אצלנו.
אנחנו בטח לא יכולים לבנות על ליידנר, קיוויתי שינסו יותר בכוח להביא את קלר שסיים חוזה (צנצי כתב שהיינו בעניין אבל זה ירד מהפרק כי הוא מכוון לחן״ל).
- RedDrifter
- קיבל.ה 779 לייקים
אתה יודע.. לא הכל נשמר בסוד בעונה שעברהלירון האדום כתב: ↑24 מאי 2026, 17:05 אני פה רק כדי להגיד שכל העיתונאים מקשקשים...
לגמרי הגיוני שהפועל תלך עליו בהתחשב בעובדה שנאסר הולך ואתה צריך מגן שמאל ברמה (הוא די האופציה היחידה)
אף לא צעד לאחור 
- Mendelson
- קיבל.ה 948 לייקים
לירון, עונה שעברה כולם אמרו שמתכוונים להתחזק ב- X זרים בעמדות Y, וכולם צדקו פלוס מינוס. לא ידעו שמות, ולא פגעו בשמות בד״כ. צנציפר כן הראה שהוא יחסית קרוב לצלחת.לירון האדום כתב: ↑24 מאי 2026, 17:05 אני פה רק כדי להגיד שכל העיתונאים מקשקשים...
העונה כולם מזמרים באותו בוקר ניגון דומה, אתה באמת חושב שהמציאו את זה? כי זה יחסית מופרך, ונשמע שזה משהו שתודרכו לגביו מהמועדון. הם אומרים שהכוונה להמשיך עם כל הזרים. ואם זה לא היה כך הייתי מצפה שבקבוצה יגידו למי מהזרים לחפש לעצמו קבוצה, ולא יהיו דושים ויעשו את זה רק בסוף הקיץ לפי מה שהצליחו להביא.
ולנו כאוהדים צריך להיות טון טיפה ביקורתי, ולצפות ליותר מזה. בלי לקחת מהם שום מחמאה שהרוויחו בעונה וחצי האחרונות ביושר.
- רדפוקס
- קיבל.ה 6268 לייקים
גורפינקל מגן סופר מוגבל התקפית, לא מתאים למערך של ברדה.