שמע אני מסכים עם ההודעה, אבל עם הדקות שהישראלים קיבלו ביורוליג, קשה לקבל את החלק על חשיבות השחקן הישראלי.
הפועל מארחת את בני הרצליה. מוצ"ש 21:00
- בונדר
- קיבל.ה 365 לייקים
אז הוא לא למד שום לקח, ואין לו שכל גם להצטער.
מחדל טקטי
מחדל טקטי
- 7even
- קיבל.ה 4438 לייקים
-
הוקיץ'
- קיבל.ה 8616 לייקים
מה הקשר?
קודם כל, מדובר בשני מפעלים שונים והשביתה נוגעת לליגה. בליגה הישראלית, הפועל שניה בדקות לישראלים אחרי גליל עליון.
דבר שני, אם אתה חושב שצריך לחזק את מעמד השחקן הישראלי באמצעות חוקים בליגה המקומית, זה איכשהו אומר שאתה צריך לעשות פחות מהמקסימום במסגרת החוקים הקיימים? אם אני חושב שצריך להגביל את מספר הזרים לשלושה, זה אומר שאני בעצמי צריך לשחק עם שלושה זרים בזמן שמותר חמישה? ברור שלא.
-
יותם שירן הלא מקורי
- קיבל.ה 120 לייקים
מה זו החלוקה למפעלים? מה כאילו הפועל א' הפועל ב' שבדיוק ממחיש את הזלזול בישראלים אצלנוהוקיץ' כתב: ↑15 מאי 2026, 16:58מה הקשר?
קודם כל, מדובר בשני מפעלים שונים והשביתה נוגעת לליגה. בליגה הישראלית, הפועל שניה בדקות לישראלים אחרי גליל עליון.
דבר שני, אם אתה חושב שצריך לחזק את מעמד השחקן הישראלי באמצעות חוקים בליגה המקומית, זה איכשהו אומר שאתה צריך לעשות פחות מהמקסימום במסגרת החוקים הקיימים? אם אני חושב שצריך להגביל את מספר הזרים לשלושה, זה אומר שאני בעצמי צריך לשחק עם שלושה זרים בזמן שמותר חמישה? ברור שלא.
ביום של המשחק הראשון מול ריאל ראיתי את יפתח זיו מסתובב בתל אביב ויום אחרי בתקשורת פרסמו שלקחו רק את בר וים למדריד.
רוצה לומר שעם החמאה שיש לנו על הראש בכל הקשור ליחס לשחקן הישראלי, מוטב שנשתוק
-
El dudernio
- קיבל.ה 2015 לייקים
א. גם אם מה שאתה אומר זה נכון, ויש לי הרבה מה להגיד בנושא, זה לא אומר שמזלזלים בשחקן הישראלי.יותם שירן הלא מקורי כתב: ↑15 מאי 2026, 20:28מה זו החלוקה למפעלים? מה כאילו הפועל א' הפועל ב' שבדיוק ממחיש את הזלזול בישראלים אצלנוהוקיץ' כתב: ↑15 מאי 2026, 16:58מה הקשר?
ביום של המשחק הראשון מול ריאל ראיתי את יפתח זיו מסתובב בתל אביב ויום אחרי בתקשורת פרסמו שלקחו רק את בר וים למדריד.
רוצה לומר שעם החמאה שיש לנו על הראש בכל הקשור ליחס לשחקן הישראלי, מוטב שנשתוק
ב. גם אם החליטו שהשחקן הישראלי לא מספיק טוב, זה לא אומר שמזלזלים בו.
ג. גם אם יש מי שרואה בכך זלזול זה לא אומר שאי אפשר להודות בטעויות.
-
shaharot
- קיבל.ה 1301 לייקים
מנסה להבין את השביתה
מישהו מונע מהישראלים שלנו לשחק?
או שזה נתון לבחירה האישית של ים, פלטין בר וכו' ?
מישהו מונע מהישראלים שלנו לשחק?
או שזה נתון לבחירה האישית של ים, פלטין בר וכו' ?
- בונדר
- קיבל.ה 365 לייקים
זה סוג של ועד עובדים, לדעתי בהסתדרות. אף אחד לא יכול להכריח אותם לשבות, אבל לא נהוג לשבור שביתות בארגונים כאלה.
אז הוא לא למד שום לקח, ואין לו שכל גם להצטער.
מחדל טקטי
מחדל טקטי
-
Niro
- קיבל.ה 2754 לייקים
אם הישראלים לא עולים לשחק מחר אז שיעלו 5 זרים ויעשו עבירות כדי לצאת ולסיים עם הפארסה הזאת כמה שיותר מהר.
חסר לנו שהזרים שלנו ישחקו 40 דקות וייפצעו בגלל ניר אלון.
חסר לנו שהזרים שלנו ישחקו 40 דקות וייפצעו בגלל ניר אלון.
- מילפורד
- קיבל.ה 3747 לייקים
מישהו מבין, אחרי הפוסט הזה של הפועל, מה אמור להיות שונה במשחק שלנו מחר?
-
Niro
- קיבל.ה 2754 לייקים
- red in blood
- קיבל.ה 783 לייקים
אני באמת לא מבין את זה - יש תקנון שהקבוצות הצביעו עליו ואישרו. באיזה קטע זה בסמכות הנהלת המנהלת לקבוע שעכשיו התקנון לא חל?
"אנחנו אולי קהל פרובוקטיבי, קהל שנון, קהל עם לשון חריפה וחדה, ולפעמים חסרת רחמים, אבל אנחנו לא גזענים."
- עומר חרמש ז״ל
- עומר חרמש ז״ל
-
בני12
- קיבל.ה 2944 לייקים
-
ארז שדה
- קיבל.ה 1503 לייקים
אין ערך ספורטיבי למשחק כל עוד שביתת הכדורסלנים הישראלים נמשכת, זה נכון גם לשאר המשחקים צריך לדחות את המשחקים עד שהשביתה נגמרת.
כמו שאני לא הייתי רוצה שחברים שלי יעבדו בזמן שאני שובת ככה גם צריך להיות במקרה הזה.
כמו שאני לא הייתי רוצה שחברים שלי יעבדו בזמן שאני שובת ככה גם צריך להיות במקרה הזה.
-
תא מרבוטא
- קיבל.ה 956 לייקים
אוי ואבוי אם עופר יאיים על שחקנים להפר שביתה. גם אסור לו חוקית ככל והשביתה חוקית.
אנחנו לא במשטר מלוכני. יש זכויות עובדים
אנחנו לא במשטר מלוכני. יש זכויות עובדים