הפועל מארחת את בני הרצליה. מוצ"ש 21:00

מועצת הכדורסל של אוהדי הפועל
לזכרו של אורי שלף ז"ל, ממיסדי עמותת הפועל אוסישקין
סמל אישי של משתמש
בונדר
קיבל.ה  365 לייקים

רק הפועל כתב: 15 מאי 2026, 13:43 כמה אפסים לועגים לפוסט שהקבוצה רשמה בפייסבוק , מקווה שהם לא נחשבים אוהדים כי זה מביך אם כן
שמע אני מסכים עם ההודעה, אבל עם הדקות שהישראלים קיבלו ביורוליג, קשה לקבל את החלק על חשיבות השחקן הישראלי.
אז הוא לא למד שום לקח, ואין לו שכל גם להצטער.

מחדל טקטי
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  4438 לייקים

רק הפועל כתב: 15 מאי 2026, 13:43 כמה אפסים לועגים לפוסט שהקבוצה רשמה בפייסבוק , מקווה שהם לא נחשבים אוהדים כי זה מביך אם כן
בתשלום
יחד, רק יחד! :heart:
הוקיץ'
קיבל.ה  8616 לייקים

בונדר כתב: 15 מאי 2026, 14:55
שמע אני מסכים עם ההודעה, אבל עם הדקות שהישראלים קיבלו ביורוליג, קשה לקבל את החלק על חשיבות השחקן הישראלי.
מה הקשר?
קודם כל, מדובר בשני מפעלים שונים והשביתה נוגעת לליגה. בליגה הישראלית, הפועל שניה בדקות לישראלים אחרי גליל עליון.
דבר שני, אם אתה חושב שצריך לחזק את מעמד השחקן הישראלי באמצעות חוקים בליגה המקומית, זה איכשהו אומר שאתה צריך לעשות פחות מהמקסימום במסגרת החוקים הקיימים? אם אני חושב שצריך להגביל את מספר הזרים לשלושה, זה אומר שאני בעצמי צריך לשחק עם שלושה זרים בזמן שמותר חמישה? ברור שלא.
יותם שירן הלא מקורי
קיבל.ה  120 לייקים

הוקיץ' כתב: 15 מאי 2026, 16:58
מה הקשר?
קודם כל, מדובר בשני מפעלים שונים והשביתה נוגעת לליגה. בליגה הישראלית, הפועל שניה בדקות לישראלים אחרי גליל עליון.
דבר שני, אם אתה חושב שצריך לחזק את מעמד השחקן הישראלי באמצעות חוקים בליגה המקומית, זה איכשהו אומר שאתה צריך לעשות פחות מהמקסימום במסגרת החוקים הקיימים? אם אני חושב שצריך להגביל את מספר הזרים לשלושה, זה אומר שאני בעצמי צריך לשחק עם שלושה זרים בזמן שמותר חמישה? ברור שלא.
מה זו החלוקה למפעלים? מה כאילו הפועל א' הפועל ב' שבדיוק ממחיש את הזלזול בישראלים אצלנו
ביום של המשחק הראשון מול ריאל ראיתי את יפתח זיו מסתובב בתל אביב ויום אחרי בתקשורת פרסמו שלקחו רק את בר וים למדריד.
רוצה לומר שעם החמאה שיש לנו על הראש בכל הקשור ליחס לשחקן הישראלי, מוטב שנשתוק
El dudernio
קיבל.ה  2015 לייקים

יותם שירן הלא מקורי כתב: 15 מאי 2026, 20:28
הוקיץ' כתב: 15 מאי 2026, 16:58

מה הקשר?
מה זו החלוקה למפעלים? מה כאילו הפועל א' הפועל ב' שבדיוק ממחיש את הזלזול בישראלים אצלנו
ביום של המשחק הראשון מול ריאל ראיתי את יפתח זיו מסתובב בתל אביב ויום אחרי בתקשורת פרסמו שלקחו רק את בר וים למדריד.
רוצה לומר שעם החמאה שיש לנו על הראש בכל הקשור ליחס לשחקן הישראלי, מוטב שנשתוק
א. גם אם מה שאתה אומר זה נכון, ויש לי הרבה מה להגיד בנושא, זה לא אומר שמזלזלים בשחקן הישראלי.

ב. גם אם החליטו שהשחקן הישראלי לא מספיק טוב, זה לא אומר שמזלזלים בו.

ג. גם אם יש מי שרואה בכך זלזול זה לא אומר שאי אפשר להודות בטעויות.
shaharot
קיבל.ה  1301 לייקים

מנסה להבין את השביתה

מישהו מונע מהישראלים שלנו לשחק?
או שזה נתון לבחירה האישית של ים, פלטין בר וכו' ?
סמל אישי של משתמש
בונדר
קיבל.ה  365 לייקים

shaharot כתב: 15 מאי 2026, 22:59 מנסה להבין את השביתה

מישהו מונע מהישראלים שלנו לשחק?
או שזה נתון לבחירה האישית של ים, פלטין בר וכו' ?
זה סוג של ועד עובדים, לדעתי בהסתדרות. אף אחד לא יכול להכריח אותם לשבות, אבל לא נהוג לשבור שביתות בארגונים כאלה.
אז הוא לא למד שום לקח, ואין לו שכל גם להצטער.

מחדל טקטי
Niro
קיבל.ה  2754 לייקים

אם הישראלים לא עולים לשחק מחר אז שיעלו 5 זרים ויעשו עבירות כדי לצאת ולסיים עם הפארסה הזאת כמה שיותר מהר.
חסר לנו שהזרים שלנו ישחקו 40 דקות וייפצעו בגלל ניר אלון.
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  3747 לייקים

מישהו מבין, אחרי הפוסט הזה של הפועל, מה אמור להיות שונה במשחק שלנו מחר?
Niro
קיבל.ה  2754 לייקים

מילפורד כתב: 15 מאי 2026, 23:42 מישהו מבין, אחרי הפוסט הזה של הפועל, מה אמור להיות שונה במשחק שלנו מחר?
מהיכרותי עם הנפשות הפועלות, לא רואה מצב שנשחק 40 דקות עם 5 זרים, או שעופר יאיים על הישראלים ומישהו יישבר או שנפסיד טכני.
סמל אישי של משתמש
red in blood
קיבל.ה  783 לייקים

Charlie כתב: 14 מאי 2026, 12:14 דיווח באתר ערוץ הספורט:
במנהלת הליגה הבהירו - כל עוד השחקנים הישראלים שובתים, אין חובה של שחקן ישראלי על הפרקט - תינתן אופציה שבה יהיו חמישה זרים על הפרקט.
אני באמת לא מבין את זה - יש תקנון שהקבוצות הצביעו עליו ואישרו. באיזה קטע זה בסמכות הנהלת המנהלת לקבוע שעכשיו התקנון לא חל?
"אנחנו אולי קהל פרובוקטיבי, קהל שנון, קהל עם לשון חריפה וחדה, ולפעמים חסרת רחמים, אבל אנחנו לא גזענים."
- עומר חרמש ז״ל
בני12
קיבל.ה  2944 לייקים

Niro כתב: 15 מאי 2026, 23:48
מילפורד כתב: 15 מאי 2026, 23:42 מישהו מבין, אחרי הפוסט הזה של הפועל, מה אמור להיות שונה במשחק שלנו מחר?
מהיכרותי עם הנפשות הפועלות, לא רואה מצב שנשחק 40 דקות עם 5 זרים, או שעופר יאיים על הישראלים ומישהו יישבר או שנפסיד טכני.
מיציץ הבריא?
יש לנו 5 זרים כשירים?
ארז שדה
קיבל.ה  1503 לייקים

אין ערך ספורטיבי למשחק כל עוד שביתת הכדורסלנים הישראלים נמשכת, זה נכון גם לשאר המשחקים צריך לדחות את המשחקים עד שהשביתה נגמרת.
כמו שאני לא הייתי רוצה שחברים שלי יעבדו בזמן שאני שובת ככה גם צריך להיות במקרה הזה.
תא מרבוטא
קיבל.ה  957 לייקים

אוי ואבוי אם עופר יאיים על שחקנים להפר שביתה. גם אסור לו חוקית ככל והשביתה חוקית.
אנחנו לא במשטר מלוכני. יש זכויות עובדים
שליחת תגובה