למי שלא עוקב אז אתמול היה משחק על עליה לגמר הפלייאוף בין סאותהמפטון למידלסברו.
היו 3 פנדלים ברורים לחלוטין לטובת סאותהמפטון שלא נשרקו. לא ברמה של ספק...אלא 2 הכשלות של בושידו ועוד תפיסה בחולצה ברחבה במשך כמעט 2 שניות.
המשרוקית נדמה לחלוטין בכולן. סאותהמפטון איכשהו ניצחו אבל זה היה ברמת המכירה הקשה.
האבסורד הוא שקבוצות הליגה הצביעו נגד הכנסת VAR במהלך העונה הבאה בלי אפשרות לערער.
וזה היה לפני המשחק אתמול...
התגובות לסרטון מדברות בעד עצמן.
שיפוט זוועה
- סומך
- קיבל.ה 1874 לייקים
ממה שראיתי בתקציר הזה היו 3 פנדלים שלא נשרקו - אבל אחד מהם למידלסבורו.7even כתב: ↑13 מאי 2026, 14:04 למי שלא עוקב אז אתמול היה משחק על עליה לגמר הפלייאוף בין סאותהמפטון למידלסברו.
היו 3 פנדלים ברורים לחלוטין לטובת סאותהמפטון שלא נשרקו. לא ברמה של ספק...אלא 2 הכשלות של בושידו ועוד תפיסה בחולצה ברחבה במשך כמעט 2 שניות.
המשרוקית נדמה לחלוטין בכולן. סאותהמפטון איכשהו ניצחו אבל זה היה ברמת המכירה הקשה.
האבסורד הוא שקבוצות הליגה הצביעו נגד הכנסת VAR במהלך העונה הבאה בלי אפשרות לערער.
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
הבורסה הבורסה
- 7even
- קיבל.ה 4440 לייקים
של סאותהמפטון בדקות 2:00, 6:20 ו 7:30 בסרטון. כולם ברורים.סומך כתב: ↑13 מאי 2026, 14:30ממה שראיתי בתקציר הזה היו 3 פנדלים שלא נשרקו - אבל אחד מהם למידלסבורו.7even כתב: ↑13 מאי 2026, 14:04 למי שלא עוקב אז אתמול היה משחק על עליה לגמר הפלייאוף בין סאותהמפטון למידלסברו.
של מידלסבורו גבולי כי יד צמודה יחסית.
יחד, רק יחד! 
- Mendelson
- קיבל.ה 921 לייקים
ראיתי איזה סרטון מהמשחק הזה, והיה נראה לי שעמדת ה- VAR של השופט (המסך שהוא צופה בו) שם ממוקמת במשהו שמקביל לאזור שער 2 שלנו, קרוב לשער 5. חשבתי על זה תוך כדי שאם יש איזו אפשרות להציב שם את עמדת ה- VAR זה יהיה לא פחות מאדיר, אפשר יהיה להפעיל קצת לחץ על הערימת חלאות של האיגוד אצלנו. אבל לא יודע אם המיקום של העמדה בישראל מעוגן בחוקה או בתקנון, או שזה סתם ממוקם מטעמי נוחות במקום שבו זה ממוקם.7even כתב: ↑13 מאי 2026, 14:04 למי שלא עוקב אז אתמול היה משחק על עליה לגמר הפלייאוף בין סאותהמפטון למידלסברו.
- 7even
- קיבל.ה 4440 לייקים
WTF
בכלל נראה שמאשימים את סאותהמפטון בריגול עכשיו בצורה לא חוקית ובורו תקבל את הכרטיס לגמר..
LOL
בכלל נראה שמאשימים את סאותהמפטון בריגול עכשיו בצורה לא חוקית ובורו תקבל את הכרטיס לגמר..
LOL
יחד, רק יחד! 
- סומך
- קיבל.ה 1874 לייקים
אז לדעתי הפנדל האחרון שציינת לא הייתי שורק. אין כמעט מגע והשחקן זורק את עצמו7even כתב: ↑13 מאי 2026, 14:51של סאותהמפטון בדקות 2:00, 6:20 ו 7:30 בסרטון. כולם ברורים.סומך כתב: ↑13 מאי 2026, 14:30ממה שראיתי בתקציר הזה היו 3 פנדלים שלא נשרקו - אבל אחד מהם למידלסבורו.7even כתב: ↑13 מאי 2026, 14:04 למי שלא עוקב אז אתמול היה משחק על עליה לגמר הפלייאוף בין סאותהמפטון למידלסברו.
של מידלסבורו גבולי כי יד צמודה יחסית.
והיד לדעתי לא צמודה והשופט בכלל מסמן שנגע בכתף מה שבפירוש לא נכון
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
הבורסה הבורסה
- 7even
- קיבל.ה 4440 לייקים
- בעל(ת) האוב
- קיבל.ה 276 לייקים
איך הפועל חיפה קיבלו פנדל על אותו דבר שאנחנו לא??
וסה"כ אני מסכים עם הנימוק שהכדור כבר לא היה בשליטת השחקן.
אבל זה בחיים לא היה צריך להיות פנדל בשני המקרים.
וסה"כ אני מסכים עם הנימוק שהכדור כבר לא היה בשליטת השחקן.
אבל זה בחיים לא היה צריך להיות פנדל בשני המקרים.
רינגו סטאר המלך
"כל מקרה מוות הוא כישלון של מדע הרפואה" (נדמה לי שאמר את זה המשורר דוד אבידן, אבל לא בטוח).
"כל מקרה מוות הוא כישלון של מדע הרפואה" (נדמה לי שאמר את זה המשורר דוד אבידן, אבל לא בטוח).
-
מושקוביץ
- קיבל.ה 107 לייקים
צהוב שני כמו שקרייב קיבל היום לא נותנים לאף קבוצה בארץ.
Sent from my SM-S926B using Tapatalk
Sent from my SM-S926B using Tapatalk
-
adom4
- קיבל.ה 818 לייקים
היו לפחות 5 עבירות יותר חמורות של באר שבע שלא קיבלו צהוב ועל הפאול דרדלה הזה במרכז המגרש, לא במתפרצת הוא הוציא בלי להסס, שופט חלש חלש חלש.
-
KingZivos
- קיבל.ה 318 לייקים
הרגיש שהוא הבין שהוא טעה שהוא הבין שזה שניה אבל כבר אין מה לעשות כדי לא לצאת טמבל.
כרגיל עוד שיפוט ביזיוני
כרגיל עוד שיפוט ביזיוני
-
adom4
- קיבל.ה 818 לייקים
- כרובית
- קיבל.ה 1315 לייקים
גמר לנו את המשחק עם צהוב שני הזיה
שופט אפס
שופט אפס
-
לירון האדום
- קיבל.ה 2950 לייקים
שופט אפס, הצהוב הראשון לא היה צריך להישלף.
ב"ש עשו אותם עבירות ולא קיבלו כרטיס.
אם כבר לדפוק אותנו אז לפחות במשחק הזה
ב"ש עשו אותם עבירות ולא קיבלו כרטיס.
אם כבר לדפוק אותנו אז לפחות במשחק הזה
-
Xavi
- קיבל.ה 1979 לייקים
ברגע שנתן את הצהוב השני לקרייב אמרתי בזמן אמת שהוא צודק לגמרי. אבל באותו משחק על אותם עבירות בדיוק לא לתת להם גם צהוב?
-
dino
- קיבל.ה 3179 לייקים
האם זהו השופט הכי גרוע בארץ?
איך יכול להיות 2 צהובים מחצית ראשונה ואחר כך 70 עבירות יותר גרועות בלי צהוב חתיכת אפס מאופס
אם אני ביטר אני לא חושד בהפועל, אני חושד בשופט.
איך יכול להיות 2 צהובים מחצית ראשונה ואחר כך 70 עבירות יותר גרועות בלי צהוב חתיכת אפס מאופס
אם אני ביטר אני לא חושד בהפועל, אני חושד בשופט.
-
יהלום14אדום
- קיבל.ה 1517 לייקים
שופט סמרטוט. אם היה עקבי עוד הייתי מחליק את האדום לקרייב, שיפוט מגמתי וחד צדדי.
יאללה הביתה!!!
-
dino
- קיבל.ה 3179 לייקים
-
shaolin232
- קיבל.ה 782 לייקים
הבעיה זה לא האדום שקיבל קרייב
זה האי אחידות, זלאטנוביץ׳ היה חייב לקבל לפחות 3 צהובים
ובכללי המון שריקות העתק הדבק כמו של קרייב ללא כרטיס
זה פשוט טירוף שיש לנו העונה 9(!!!) כרטיסים אדומים
בפער מרוב הקבוצות בליגה