שיפוט זוועה
-
- קיבל.ה 168 לייקים
שופט שורק כל דבר נגדנו, פעמיים וגם בשער שלהם נתן להם כדור נוסף. עוצר את המשחק על שטויות .
גועל נפש.
גועל נפש.
-
- קיבל.ה 364 לייקים
משחק כזה גדול, אצטדיון מלא , שופט שבא להיות בפרונט, כל שנייה עוצר תמשחק, מנהל שיחות.
תן לשחק כדורגל ותן למשחק לרוץ יא אפס!!!
תן לשחק כדורגל ותן למשחק לרוץ יא אפס!!!
- ההוא שאמרו לו
- קיבל.ה 1237 לייקים
בכל פעם ששחקן שלנו אפילו נשם ליד שחקן שלהם הוא שרק, פסיכי
GLAD ALL OVER
האמיני יום יבוא!
האמיני יום יבוא!
-
- קיבל.ה 6685 לייקים
במגרש הייתה לי תחושה ששורקים רק לנו. מגיע הביתה ורואה 25-5 לנו בעבירות.
שילך להזדיין.
שילך להזדיין.
-
- קיבל.ה 1446 לייקים
עלוב שבעלובים. כל נפילה שלהם שרק
בא כרגיל להיות מסמ הערב
בלתי נסבל
בא כרגיל להיות מסמ הערב
בלתי נסבל
-
- קיבל.ה 1261 לייקים
רוב העבירות, חוץ משל דאפה, כן היו
הלוואי שכל משחק זה יהיה סטטיסטיקת העבירות, הוצאנו לשועה ואצילי את הרצון לחיות וראו את זה על הפרצוף שלהם בקלואסאפים
הלוואי שכל משחק זה יהיה סטטיסטיקת העבירות, הוצאנו לשועה ואצילי את הרצון לחיות וראו את זה על הפרצוף שלהם בקלואסאפים
-
- קיבל.ה 996 לייקים
חייב להגיד שמהמגרש זה היה נראה ביזיון כאילו הוא שורק על כל דבר והכדור החוזר בפאול היה נראה המצאה
חזרתי הביתה ראיתי את הכל והאמת שב95 אחוז צדק
לצערי הוא שורק על כל דבר ויש מצב ששופטים אחרים היו נותנים למשחק פיזי יותר להתפתח אבל הוא מאוד עקבי, באמת שהיו פאולים שיחקנו מאוד אגרסיבי
לצערי הוא שורק על כל דבר ויש מצב ששופטים אחרים היו נותנים למשחק פיזי יותר להתפתח אבל הוא מאוד עקבי, באמת שהיו פאולים שיחקנו מאוד אגרסיבי
long live the zapta
-
- קיבל.ה 1446 לייקים
מה זה רוב העבירות היו? קודם כל הרבה מהן היו מאוד גבוליות אבל תהיה אחיד לשני הצדדים- אם אתה מחמיר על כל נגיעה - תשרוק לשני הצדדים.
לבית״ר נשרקו 5 עבירות כל המשחק. זה לא הגיוני בשום דרך
-
- קיבל.ה 692 לייקים
נכון ששיחקנו אגרסיבי, נכון ששחקני ההגנה שלנו יצאו טמבלים, אבל היחס הוא בלתי נתפס, 25 עבירות מול 4 מהצד השני זה מטורף, הוא היה גרוע ולא נתן למשחק לזרום, יתרה מכך נתן כדור חופשי חוזר לבבונים ללא הגיון שממנו חטפנו גול, ובכללי הוא גנב את ההצגהGiovanni Giorgio כתב: ↑15 ספטמבר 2025, 23:54 חייב להגיד שמהמגרש זה היה נראה ביזיון כאילו הוא שורק על כל דבר והכדור החוזר בפאול היה נראה המצאה
-
- קיבל.ה 1261 לייקים
בית"ר שיחקו רך ואתה שיחקת סופר אגרסיבי, ברור שיהיה לך יותר עבירות, וזה לא דבר רעאוגוסטוס היל כתב: ↑15 ספטמבר 2025, 23:57מה זה רוב העבירות היו? קודם כל הרבה מהן היו מאוד גבוליות אבל תהיה אחיד לשני הצדדים- אם אתה מחמיר על כל נגיעה - תשרוק לשני הצדדים.
-
- קיבל.ה 996 לייקים
הוא גנב את ההצגהshaolin232 כתב: ↑15 ספטמבר 2025, 23:58נכון ששיחקנו אגרסיבי, נכון ששחקני ההגנה שלנו יצאו טמבלים, אבל היחס הוא בלתי נתפס, 25 עבירות מול 4 מהצד השני זה מטורף, הוא היה גרוע ולא נתן למשחק לזרום, יתרה מכך נתן כדור חופשי חוזר לבבונים ללא הגיון שממנו חטפנו גול, ובכללי הוא גנב את ההצגהGiovanni Giorgio כתב: ↑15 ספטמבר 2025, 23:54 חייב להגיד שמהמגרש זה היה נראה ביזיון כאילו הוא שורק על כל דבר והכדור החוזר בפאול היה נראה המצאה
הוא לא נתן למשחק לזרום
הוא התעקש על כל דבר קטן
ועדיין, החד צדדיות שלו בעיקר נבעה כי הפועל באו לכסח וביתר לא וזה דווקא אני לוקח לחיוב
גם הפאול החוזר, רואים שהוא עוצר את המהלך בזמן ובאמת היה על מה
במגרש הרגשתי שהוא פשוט בא לזיין אותנו, באמת שאחרי שירד האדרנלין ובחנתי כל שריקה, הרוב הגמור היו פאולים, הבעיה אצלו שכל מגע זה פאול וכל השחקנים יודעים את זה ופשוט ישר נופלים כשיש מגע, אצילי ניצל את זה מאוד
זה שיפוט מאוד מחמיר שלא מתאים לכדורגל העולמי
long live the zapta
-
- קיבל.ה 1446 לייקים
לא ככה והיו פשוט שריקות שהוא התעלם אצלם והמציא אצלנו. בשלוף- עבירה על אלקוקין נדמה לי חצי ראשוו עבירה על קרייב חצי שני שלא נשרקה ולפחות 2 עבירות מומצאות של דאפה. בטוח שיש עודD&3 כתב: ↑16 ספטמבר 2025, 00:00בית"ר שיחקו רך ואתה שיחקת סופר אגרסיבי, ברור שיהיה לך יותר עבירות, וזה לא דבר רעאוגוסטוס היל כתב: ↑15 ספטמבר 2025, 23:57מה זה רוב העבירות היו? קודם כל הרבה מהן היו מאוד גבוליות אבל תהיה אחיד לשני הצדדים- אם אתה מחמיר על כל נגיעה - תשרוק לשני הצדדים.
-
- קיבל.ה 1561 לייקים
דבר אחד לזכותו- כשהם הובילו הוא לא נתן לסילבה לבזבז זמן. הלוואי ויקפידו על זה בליגה.
מעבר לכך, על כל נגיעה, שרק סתם.
Sent from my iPhone using Tapatalk
מעבר לכך, על כל נגיעה, שרק סתם.
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
- קיבל.ה 2232 לייקים
נתן להם איזה 16 נייחים מהצד בשביל הבועל וירדני.
זה היה הדבר היחיד שלהם והוא ידע את זה.
בן זונה מוטה.
זה היה הדבר היחיד שלהם והוא ידע את זה.
בן זונה מוטה.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
-
- קיבל.ה 983 לייקים
25-5 בעבירות
לא ייאמן שלא עושים על זה רעש
לא ייאמן שלא עושים על זה רעש
-
- קיבל.ה 43 לייקים
עוד שןעה הלך לבכות על השיפוט, פשןט לא יאומן
-
- קיבל.ה 570 לייקים
כל משחק אני אומר שזו התצוגת שיפוט הכי גרועה שראיתי, והשיא נשבר כל שבוע.
- רווי
- קיבל.ה 890 לייקים
-
- קיבל.ה 60 לייקים
חייב לומר שמהמגרש זה עשה רושם שהוא בא מהבית נגדנו והוא מחפש על כל שריקה קטנה
אבל,מצפייה בטלויזיה נראה שכל ההחלטות שלו היו נכונות
הפנדל, האדום, הפסילה של הגול וגם הפאולים המעצבנים של הנייחים.
אבל,מצפייה בטלויזיה נראה שכל ההחלטות שלו היו נכונות
הפנדל, האדום, הפסילה של הגול וגם הפאולים המעצבנים של הנייחים.
-
- קיבל.ה 2105 לייקים
כמו שתמיד אני אומר.
השופטים בארץ הם המחלה של הכדורגל הישראלי.
השופטים בארץ הם המחלה של הכדורגל הישראלי.
-
- קיבל.ה 451 לייקים
נאמר כבר הכל, אותי מעניין האם הוא יציין את שיר האהבה לטועמה בדו"ח
- הלך המומנטום
- קיבל.ה 1488 לייקים
שמעתי בדרך חזרה הביתה שבבית״ר לא היו מרוצים מהשיפוט.
רבאק כמות הבעיטות החופשיות שהם קיבלו במשחק הזה, חלקן על כלום. ויש להם את המרים הכי טוב בליגה ביי פאר.
רבאק כמות הבעיטות החופשיות שהם קיבלו במשחק הזה, חלקן על כלום. ויש להם את המרים הכי טוב בליגה ביי פאר.
אני חושב שהגיע לנו אדום שם בדריכה על הביצים של שחקן ביתר,מזל שלא ראו בוואר.
- Mendelson
- קיבל.ה 367 לייקים
זה בעיקר שיפוט מעצבן מאוד, שגורם למשחק להראות כמו ענפי ספורט אחרים. לא יודע מאיפה זה מגיע, לא מעט פעמים אנחנו נופלים משחקים שלמים על העבירות הקטנות האלו.
ביטול השער שלנו היה מוצדק, הפנדל שקיבלנו היה מאוד מוצדק (ולא גבולי כמו הפנדל הקודם שקיבלנו העונה על איזו חצי תפיסה ברחבה, פה הם ממש ניסו להדביק לרצפה שחקן שעולה לאוויר כדי לנגוח), השריקה על הפאול על אלטמן עם האדום הייתה מצויינת (ספק אם ה-VAR היה מתריע על זה אם לא הייתה שריקה פורמאלית, אולי גם המשחק היה נגמר לפני שהיו מספיקים לבדוק).
אני כבר לא יודע איזה שופטים אני צריך לקוות שישובצו למשחקים מולנו.
ביטול השער שלנו היה מוצדק, הפנדל שקיבלנו היה מאוד מוצדק (ולא גבולי כמו הפנדל הקודם שקיבלנו העונה על איזו חצי תפיסה ברחבה, פה הם ממש ניסו להדביק לרצפה שחקן שעולה לאוויר כדי לנגוח), השריקה על הפאול על אלטמן עם האדום הייתה מצויינת (ספק אם ה-VAR היה מתריע על זה אם לא הייתה שריקה פורמאלית, אולי גם המשחק היה נגמר לפני שהיו מספיקים לבדוק).
אני כבר לא יודע איזה שופטים אני צריך לקוות שישובצו למשחקים מולנו.
-
- קיבל.ה 451 לייקים
ואפרופו, והפנייה לאשכול האובססיה של טכנית- בדו"ח הזה יופיע כמובן בוודאות הפסקות המשחק ( מעניין אם יוסיף את כניסת האוהדים, למרות שאירעה אחרי השריקה ) בגלל האבוקות/זיקוקים/מה שזה לא היה, לא עוקב אחרי ההתפתחות הטכנולוגית בתחום. וכבר נכתב שזה 'עלול להוביל למניעת קהל חוץ במשחק החוץ הגדול הבא'.
אז דבר ראשון, הוא לא הפסיק את המשחק כשביתר הדליקו. ודבר שני, חוץ מדביל אחד או שניים שזרקו לקצה הדשא במה שלא הפריע כי המשחק בכלל היה בצד שני, לא היה עשן מוגזם ובקיצור- לא הייתה סיבה להפסיק את המשחק, לא בפעם הראשונה ולא בשניה, שופט נורמלי מתעלם. אבל הוא כזה טרחן וחסר מושג ( טכנית יוסיף שתול של מאירי

- Mendelson
- קיבל.ה 367 לייקים
אי אפשר להקל ראש בזריקת אבוקה לדשא, כי הענישה שונה בין אבוקה ביציע ובין אבוקה שעולה על המגרש. ובנוסף, ההתפרצות של האוהדים לדשא בסיום לא תעשה לנו טוב בבית הדין.
-
- קיבל.ה 1060 לייקים
שופט שהוא מהות הכדורגל הישראלי. שיחקו במשחק הזה במצטבר איזה 45 דקות גג
-
- קיבל.ה 2189 לייקים
-
- קיבל.ה 451 לייקים
אלה היו שתי אבוקות שוליות מאוד ( או זיקוק, שמישהו יסביר מה זה בדיוק בשביל החננות שלא שולטים בתחום ) שנזרקו לשולי הדשא ולא הפריעו, שתיהן דעכו/נזרקו החוצה ולא שמו לב לזה בכלל והוא לא הפסיק בגללן.
לגבי ההתפרצות, מעניין מה יהיה כי זה אחרי השריקה. אבל אם זה יביא לעונש של איסור כניסה נגד באר שבע, בסופו של דבר, שער 5 בהיותו חלק גדול מקהל החוץ דופק את עצמו. הכי חשוב לא להעניש את קהל הבית, ואולי הפגיעה במשחקי חוץ תכניס קצת שכל לדבילים האלה ( סיכוי קלוש... )
- רדפוקס
- קיבל.ה 5597 לייקים
לא זוכר דבר כזה.
אני אגב לא חושב שהיו לשופט אתמול החלטות שערורייתיות, הבעיה זה שבכל הנפילות הקטנות שלהם הוא שרק ועצר את המשחק כל הזמן.
זאת תצוגת שיפוט שרק אוהד יכול להבין כמה היא גרועה, מבחינת איגוד השופטים הוא יקבל ציון גבוה על אתמול כי לא טעה.
- סומך
- קיבל.ה 1466 לייקים
כל עבירה של 50:50 הוא שרק להם, זה חירפן אותי
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
הבורסה הבורסה
-
- קיבל.ה 106 לייקים
בוא נעזוב רגע לטובת מי השריקות,
הקטע הזה ששופטים כמוהו שורקים עבירה על כל נפילה של שחקן שהיא עבירה 50:50, זה מגביר את המנטליות של השחקן הישראלי של ליפול ולקבל פאול.
בליגה יותר מתקדמת, 70% מהשריקות במשחק הזה לא נשרקות
יש לנו עוד הרבה מה ללמוד
הקטע הזה ששופטים כמוהו שורקים עבירה על כל נפילה של שחקן שהיא עבירה 50:50, זה מגביר את המנטליות של השחקן הישראלי של ליפול ולקבל פאול.
בליגה יותר מתקדמת, 70% מהשריקות במשחק הזה לא נשרקות
יש לנו עוד הרבה מה ללמוד
-
- קיבל.ה 6685 לייקים
מילא אם הוא היה שופט ככה אבל בצורה אחידה. זה היה מעצבן, אבל קשה לבוא בטענות.
העניין הוא שבצד השני הוא פתאום הפך לשופט זורם שנותן למשחק לרוץ. אני ספרתי לפחות 3-4 פעמים שהבלמים של בית"ר משכו לדאפה בחולצה ונתלו עליו, והוא לא קיבל אפילו שריקה אחת.
- Mendelson
- קיבל.ה 367 לייקים
גם עניין התוספת זמן היה מחפיר, לא פחות. במחצית הראשונה שיחקו אקסטרה 10 דקות, וההפסקה במשחק בגלל האבוקה הייתה בערך של דקה שתיים. במחצית השניה כמעט ולא היה כדורגל נטו, רק הבעיטות החופשיות היו שתי דקות פורפליי כל אחת. זה שהוא הוסיף רק 5 דקות ממש נוגד את הכיוון שאליו לקחו את החוקה, ומזכיר את התוספות זמן של פעם, לפני המונדיאל הקודם.
למזלנו הצלחנו לעשות את זה בתוך המסגרת זמן שקבע, אבל זו הייתה החלטה של ילד זין.
למזלנו הצלחנו לעשות את זה בתוך המסגרת זמן שקבע, אבל זו הייתה החלטה של ילד זין.
-
- קיבל.ה 426 לייקים
מישהו יכול להסביר לי את העניין של הבעיטה חופשית חוזרת בגולן שלהם? במגרש לא הבנתי מה קורה ולא כתיב על זה כלום באתרי ספורט וזה אפילו לא בתקציר. שערורייה
-
- קיבל.ה 554 לייקים