ביבראס היה שחקן מאוד לא יציב לפני שעבר לקזאן. היו לו לא מעט משחקים שבכו פה שהוא לא מתאים להרכב. באופן כללי לא נכון להשוות שחקן לשחקנים אחרים באותו גיל, בעיקר לא קשרים כי כל אחד מתפתח אחרת. זה שהוא לא כוכב בגיל 22 לא בהכרח מעיד על הרמה אליה הוא יכול להגיע.Hapolo כתב: ↑10 מאי 2026, 17:02 אם הוא רוצה להפוך לשחקן משמעותי הוא צריך עונה הבאה להשיל ממנו כמה קילוגרמים של בוסריות ולהתחיל להיות יותר חיית משחק.
סתם בשביל הפרופורציות, בגיל שלו דור מיכה כבר היה מלך הבישולים של מכבי ואת ביברס נאתכו חטפו לקאזאן. אני לא אומר שזו השוואה הוגנת אבל הוא רחוק מאוד מהמקומות האלה
רועי אלקוקין
-
CouchPotato
- קיבל.ה 137 לייקים
- בונדר
- קיבל.ה 370 לייקים
לא הייתי אז בפורום, אז אני רק מזכיר שהוא עזב במרץ כמלך הבישולים עם 11 בישולי ליגה.CouchPotato כתב: ↑10 מאי 2026, 20:05ביבראס היה שחקן מאוד לא יציב לפני שעבר לקזאן. היו לו לא מעט משחקים שבכו פה שהוא לא מתאים להרכב. באופן כללי לא נכון להשוות שחקן לשחקנים אחרים באותו גיל, בעיקר לא קשרים כי כל אחד מתפתח אחרת. זה שהוא לא כוכב בגיל 22 לא בהכרח מעיד על הרמה אליה הוא יכול להגיע.Hapolo כתב: ↑10 מאי 2026, 17:02 אם הוא רוצה להפוך לשחקן משמעותי הוא צריך עונה הבאה להשיל ממנו כמה קילוגרמים של בוסריות ולהתחיל להיות יותר חיית משחק.
סתם בשביל הפרופורציות, בגיל שלו דור מיכה כבר היה מלך הבישולים של מכבי ואת ביברס נאתכו חטפו לקאזאן. אני לא אומר שזו השוואה הוגנת אבל הוא רחוק מאוד מהמקומות האלה
אז הוא לא למד שום לקח, ואין לו שכל גם להצטער.
מחדל טקטי
מחדל טקטי
-
אדום ותיק
- קיבל.ה 1323 לייקים
מסכים איתך. !
תראו את בן שימול, או ירין לוי איך הם לוקחים צאנסים כשנותנים להם. לא חושב שאלקוקין פחות מוכשר מהם אבל יותר רך וותרן מהם.
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
-
CouchPotato
- קיבל.ה 137 לייקים
שזה כמובן תלוי גם ביכולת של שחקנים אחרים לנצל את המצבים שהוא מייצר, וביכולת של הקבוצה כולה להביא אותו בכלל למצב שיש לו אפשרות לתת מסירה לגול. להפועל היתה בעיה קשה עם שני האלמנטים האלה השנה.בונדר כתב: ↑10 מאי 2026, 20:15לא הייתי אז בפורום, אז אני רק מזכיר שהוא עזב במרץ כמלך הבישולים עם 11 בישולי ליגה.CouchPotato כתב: ↑10 מאי 2026, 20:05ביבראס היה שחקן מאוד לא יציב לפני שעבר לקזאן. היו לו לא מעט משחקים שבכו פה שהוא לא מתאים להרכב. באופן כללי לא נכון להשוות שחקן לשחקנים אחרים באותו גיל, בעיקר לא קשרים כי כל אחד מתפתח אחרת. זה שהוא לא כוכב בגיל 22 לא בהכרח מעיד על הרמה אליה הוא יכול להגיע.Hapolo כתב: ↑10 מאי 2026, 17:02 אם הוא רוצה להפוך לשחקן משמעותי הוא צריך עונה הבאה להשיל ממנו כמה קילוגרמים של בוסריות ולהתחיל להיות יותר חיית משחק.
-
shaolin232
- קיבל.ה 782 לייקים
תשמעו הוא קיבל כדור לא רע בכלל מסתיו מול השער
עם הפנים קדימה, ובעט למוסכים
-
אלון1
- קיבל.ה 317 לייקים
עזוב שזה היה חייב להיגמר בבעיטה טובה יותר.לפחות למסגרת אם לא גול.shaolin232 כתב: ↑10 מאי 2026, 20:34 תשמעו הוא קיבל כדור לא רע בכלל מסתיו מול השער
אבל הכדור לא היה הכי נוח.זה לא להוריד לו כדור רך.
הכדור היה טיפה גבוה והוא בא מהר ובתיזמון לא טוב.
אבל שום דבר לא מצדיק בעיטה כזאת ברמות האלה.
-
Nati
- קיבל.ה 3203 לייקים
רובם מכדורים חופשיים כשיש נוגחים כמו דאגלס ובאדיר.בונדר כתב:לא הייתי אז בפורום, אז אני רק מזכיר שהוא עזב במרץ כמלך הבישולים עם 11 בישולי ליגה.CouchPotato כתב: ↑10 מאי 2026, 20:05ביבראס היה שחקן מאוד לא יציב לפני שעבר לקזאן. היו לו לא מעט משחקים שבכו פה שהוא לא מתאים להרכב. באופן כללי לא נכון להשוות שחקן לשחקנים אחרים באותו גיל, בעיקר לא קשרים כי כל אחד מתפתח אחרת. זה שהוא לא כוכב בגיל 22 לא בהכרח מעיד על הרמה אליה הוא יכול להגיע.Hapolo כתב: ↑10 מאי 2026, 17:02 אם הוא רוצה להפוך לשחקן משמעותי הוא צריך עונה הבאה להשיל ממנו כמה קילוגרמים של בוסריות ולהתחיל להיות יותר חיית משחק.
- Shacham
- קיבל.ה 1112 לייקים
החמאתי לו אחרי המשחק נגד בית"ר אבל אני חושב שאתמול הוא היה השחקן הכי פחות טוב ב11 שלנו (שכולם נתנו משחקים סבירים ומעלה). לא מעורב מספיק, לא התמודד טוב פיזית וההחמצה היא 80% עליו גם אם טוריאל יכל להניח את הכדור יותר בעדינות.
הוא בעיקר לא יציב, חוץ מחודש אחד באמת טוב בתחילת העונה הוא נותן משחק טוב על 2 רעים. צריך לעשות קפיצת מדרגה פיזית ומנטלית בקיץ. כשהוא ביום טוב הוא מהצעירים היותר מרשימים שעברו אצלנו בשנים האחרונות.
הוא בעיקר לא יציב, חוץ מחודש אחד באמת טוב בתחילת העונה הוא נותן משחק טוב על 2 רעים. צריך לעשות קפיצת מדרגה פיזית ומנטלית בקיץ. כשהוא ביום טוב הוא מהצעירים היותר מרשימים שעברו אצלנו בשנים האחרונות.
-
אסון למכבי
- קיבל.ה 147 לייקים
ועם זאת שרקו לו בוז על יכולת חלשה באותה עונה.בונדר כתב: ↑10 מאי 2026, 20:15לא הייתי אז בפורום, אז אני רק מזכיר שהוא עזב במרץ כמלך הבישולים עם 11 בישולי ליגה.CouchPotato כתב: ↑10 מאי 2026, 20:05ביבראס היה שחקן מאוד לא יציב לפני שעבר לקזאן. היו לו לא מעט משחקים שבכו פה שהוא לא מתאים להרכב. באופן כללי לא נכון להשוות שחקן לשחקנים אחרים באותו גיל, בעיקר לא קשרים כי כל אחד מתפתח אחרת. זה שהוא לא כוכב בגיל 22 לא בהכרח מעיד על הרמה אליה הוא יכול להגיע.Hapolo כתב: ↑10 מאי 2026, 17:02 אם הוא רוצה להפוך לשחקן משמעותי הוא צריך עונה הבאה להשיל ממנו כמה קילוגרמים של בוסריות ולהתחיל להיות יותר חיית משחק.
- Hapolo
- קיבל.ה 1082 לייקים
האמת שעד היום אני לא מבין עד הסוף את האיכויות של נאתכו אבל כנראה שהיה שם משהו אם ידעו לשים עליו את העין בקבוצה כזו ושלא נדבר על הקריירה.CouchPotato כתב: ↑10 מאי 2026, 20:05 ביבראס היה שחקן מאוד לא יציב לפני שעבר לקזאן. היו לו לא מעט משחקים שבכו פה שהוא לא מתאים להרכב. באופן כללי לא נכון להשוות שחקן לשחקנים אחרים באותו גיל, בעיקר לא קשרים כי כל אחד מתפתח אחרת. זה שהוא לא כוכב בגיל 22 לא בהכרח מעיד על הרמה אליה הוא יכול להגיע.
מסכים לגבי ההתפתחות הוא יכול פתאום להפוך למפלצת אבל זה כללי ונכון לגבי הרבה שחקנים. השאלה אם הוא מספיק טוב ויציב כרגע כדי לעשות אותה אצלנו או שכדאי להשאיל אותו. באר שבע לצורך העניין השאילה כל מיני פרוספקטים לא פחות מבטיחים לכאורה ממנו כמו יוספי גאנם (אחרי שקנו באיזה 2 מליון יורו) ושבירו, אז אם זה הסטנדרט בבאר שבע והיינו רוצים להגיע לרמות האלה אז להשאיל את אלקוקין זה לא מופרך לדעתי
רדיוס לבית"ר!
- RedDrifter
- קיבל.ה 741 לייקים
ממשיך ביכולת החלשה
אף לא צעד לאחור 
הוא חמוד אבל הוא שחקן ליגה לאומית.
רק לא רך.