ביבראס היה שחקן מאוד לא יציב לפני שעבר לקזאן. היו לו לא מעט משחקים שבכו פה שהוא לא מתאים להרכב. באופן כללי לא נכון להשוות שחקן לשחקנים אחרים באותו גיל, בעיקר לא קשרים כי כל אחד מתפתח אחרת. זה שהוא לא כוכב בגיל 22 לא בהכרח מעיד על הרמה אליה הוא יכול להגיע.Hapolo כתב: ↑10 מאי 2026, 17:02 אם הוא רוצה להפוך לשחקן משמעותי הוא צריך עונה הבאה להשיל ממנו כמה קילוגרמים של בוסריות ולהתחיל להיות יותר חיית משחק.
סתם בשביל הפרופורציות, בגיל שלו דור מיכה כבר היה מלך הבישולים של מכבי ואת ביברס נאתכו חטפו לקאזאן. אני לא אומר שזו השוואה הוגנת אבל הוא רחוק מאוד מהמקומות האלה
רועי אלקוקין
-
CouchPotato
- קיבל.ה 147 לייקים
- בונדר
- קיבל.ה 370 לייקים
לא הייתי אז בפורום, אז אני רק מזכיר שהוא עזב במרץ כמלך הבישולים עם 11 בישולי ליגה.CouchPotato כתב: ↑10 מאי 2026, 20:05ביבראס היה שחקן מאוד לא יציב לפני שעבר לקזאן. היו לו לא מעט משחקים שבכו פה שהוא לא מתאים להרכב. באופן כללי לא נכון להשוות שחקן לשחקנים אחרים באותו גיל, בעיקר לא קשרים כי כל אחד מתפתח אחרת. זה שהוא לא כוכב בגיל 22 לא בהכרח מעיד על הרמה אליה הוא יכול להגיע.Hapolo כתב: ↑10 מאי 2026, 17:02 אם הוא רוצה להפוך לשחקן משמעותי הוא צריך עונה הבאה להשיל ממנו כמה קילוגרמים של בוסריות ולהתחיל להיות יותר חיית משחק.
סתם בשביל הפרופורציות, בגיל שלו דור מיכה כבר היה מלך הבישולים של מכבי ואת ביברס נאתכו חטפו לקאזאן. אני לא אומר שזו השוואה הוגנת אבל הוא רחוק מאוד מהמקומות האלה
אז הוא לא למד שום לקח, ואין לו שכל גם להצטער.
מחדל טקטי
מחדל טקטי
-
אדום ותיק
- קיבל.ה 1336 לייקים
מסכים איתך. !
תראו את בן שימול, או ירין לוי איך הם לוקחים צאנסים כשנותנים להם. לא חושב שאלקוקין פחות מוכשר מהם אבל יותר רך וותרן מהם.
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
-
CouchPotato
- קיבל.ה 147 לייקים
שזה כמובן תלוי גם ביכולת של שחקנים אחרים לנצל את המצבים שהוא מייצר, וביכולת של הקבוצה כולה להביא אותו בכלל למצב שיש לו אפשרות לתת מסירה לגול. להפועל היתה בעיה קשה עם שני האלמנטים האלה השנה.בונדר כתב: ↑10 מאי 2026, 20:15לא הייתי אז בפורום, אז אני רק מזכיר שהוא עזב במרץ כמלך הבישולים עם 11 בישולי ליגה.CouchPotato כתב: ↑10 מאי 2026, 20:05ביבראס היה שחקן מאוד לא יציב לפני שעבר לקזאן. היו לו לא מעט משחקים שבכו פה שהוא לא מתאים להרכב. באופן כללי לא נכון להשוות שחקן לשחקנים אחרים באותו גיל, בעיקר לא קשרים כי כל אחד מתפתח אחרת. זה שהוא לא כוכב בגיל 22 לא בהכרח מעיד על הרמה אליה הוא יכול להגיע.Hapolo כתב: ↑10 מאי 2026, 17:02 אם הוא רוצה להפוך לשחקן משמעותי הוא צריך עונה הבאה להשיל ממנו כמה קילוגרמים של בוסריות ולהתחיל להיות יותר חיית משחק.
-
shaolin232
- קיבל.ה 782 לייקים
תשמעו הוא קיבל כדור לא רע בכלל מסתיו מול השער
עם הפנים קדימה, ובעט למוסכים
-
אלון1
- קיבל.ה 317 לייקים
עזוב שזה היה חייב להיגמר בבעיטה טובה יותר.לפחות למסגרת אם לא גול.shaolin232 כתב: ↑10 מאי 2026, 20:34 תשמעו הוא קיבל כדור לא רע בכלל מסתיו מול השער
אבל הכדור לא היה הכי נוח.זה לא להוריד לו כדור רך.
הכדור היה טיפה גבוה והוא בא מהר ובתיזמון לא טוב.
אבל שום דבר לא מצדיק בעיטה כזאת ברמות האלה.
-
Nati
- קיבל.ה 3222 לייקים
רובם מכדורים חופשיים כשיש נוגחים כמו דאגלס ובאדיר.בונדר כתב:לא הייתי אז בפורום, אז אני רק מזכיר שהוא עזב במרץ כמלך הבישולים עם 11 בישולי ליגה.CouchPotato כתב: ↑10 מאי 2026, 20:05ביבראס היה שחקן מאוד לא יציב לפני שעבר לקזאן. היו לו לא מעט משחקים שבכו פה שהוא לא מתאים להרכב. באופן כללי לא נכון להשוות שחקן לשחקנים אחרים באותו גיל, בעיקר לא קשרים כי כל אחד מתפתח אחרת. זה שהוא לא כוכב בגיל 22 לא בהכרח מעיד על הרמה אליה הוא יכול להגיע.Hapolo כתב: ↑10 מאי 2026, 17:02 אם הוא רוצה להפוך לשחקן משמעותי הוא צריך עונה הבאה להשיל ממנו כמה קילוגרמים של בוסריות ולהתחיל להיות יותר חיית משחק.
- Shacham
- קיבל.ה 1117 לייקים
החמאתי לו אחרי המשחק נגד בית"ר אבל אני חושב שאתמול הוא היה השחקן הכי פחות טוב ב11 שלנו (שכולם נתנו משחקים סבירים ומעלה). לא מעורב מספיק, לא התמודד טוב פיזית וההחמצה היא 80% עליו גם אם טוריאל יכל להניח את הכדור יותר בעדינות.
הוא בעיקר לא יציב, חוץ מחודש אחד באמת טוב בתחילת העונה הוא נותן משחק טוב על 2 רעים. צריך לעשות קפיצת מדרגה פיזית ומנטלית בקיץ. כשהוא ביום טוב הוא מהצעירים היותר מרשימים שעברו אצלנו בשנים האחרונות.
הוא בעיקר לא יציב, חוץ מחודש אחד באמת טוב בתחילת העונה הוא נותן משחק טוב על 2 רעים. צריך לעשות קפיצת מדרגה פיזית ומנטלית בקיץ. כשהוא ביום טוב הוא מהצעירים היותר מרשימים שעברו אצלנו בשנים האחרונות.
-
אסון למכבי
- קיבל.ה 151 לייקים
ועם זאת שרקו לו בוז על יכולת חלשה באותה עונה.בונדר כתב: ↑10 מאי 2026, 20:15לא הייתי אז בפורום, אז אני רק מזכיר שהוא עזב במרץ כמלך הבישולים עם 11 בישולי ליגה.CouchPotato כתב: ↑10 מאי 2026, 20:05ביבראס היה שחקן מאוד לא יציב לפני שעבר לקזאן. היו לו לא מעט משחקים שבכו פה שהוא לא מתאים להרכב. באופן כללי לא נכון להשוות שחקן לשחקנים אחרים באותו גיל, בעיקר לא קשרים כי כל אחד מתפתח אחרת. זה שהוא לא כוכב בגיל 22 לא בהכרח מעיד על הרמה אליה הוא יכול להגיע.Hapolo כתב: ↑10 מאי 2026, 17:02 אם הוא רוצה להפוך לשחקן משמעותי הוא צריך עונה הבאה להשיל ממנו כמה קילוגרמים של בוסריות ולהתחיל להיות יותר חיית משחק.
- Hapolo
- קיבל.ה 1089 לייקים
האמת שעד היום אני לא מבין עד הסוף את האיכויות של נאתכו אבל כנראה שהיה שם משהו אם ידעו לשים עליו את העין בקבוצה כזו ושלא נדבר על הקריירה.CouchPotato כתב: ↑10 מאי 2026, 20:05 ביבראס היה שחקן מאוד לא יציב לפני שעבר לקזאן. היו לו לא מעט משחקים שבכו פה שהוא לא מתאים להרכב. באופן כללי לא נכון להשוות שחקן לשחקנים אחרים באותו גיל, בעיקר לא קשרים כי כל אחד מתפתח אחרת. זה שהוא לא כוכב בגיל 22 לא בהכרח מעיד על הרמה אליה הוא יכול להגיע.
מסכים לגבי ההתפתחות הוא יכול פתאום להפוך למפלצת אבל זה כללי ונכון לגבי הרבה שחקנים. השאלה אם הוא מספיק טוב ויציב כרגע כדי לעשות אותה אצלנו או שכדאי להשאיל אותו. באר שבע לצורך העניין השאילה כל מיני פרוספקטים לא פחות מבטיחים לכאורה ממנו כמו יוספי גאנם (אחרי שקנו באיזה 2 מליון יורו) ושבירו, אז אם זה הסטנדרט בבאר שבע והיינו רוצים להגיע לרמות האלה אז להשאיל את אלקוקין זה לא מופרך לדעתי
רדיוס לבית"ר!
- RedDrifter
- קיבל.ה 780 לייקים
ממשיך ביכולת החלשה
אף לא צעד לאחור 
הוא חמוד אבל הוא שחקן ליגה לאומית.
רק לא רך.
- RedDrifter
- קיבל.ה 780 לייקים
לא ברמה
ניתקע איתו שנה הבאה? אל תצפו להגיע רחוק
ניתקע איתו שנה הבאה? אל תצפו להגיע רחוק
אף לא צעד לאחור 
- רדפוקס
- קיבל.ה 6268 לייקים
רך פיזית ובעיקר מנטלית.
לכן הוא תמיד ישאר בינוני.
לכן הוא תמיד ישאר בינוני.
- RedDrifter
- קיבל.ה 780 לייקים
אגיד זאת שוב
לא יכול להישאר בהפועל. הוא פשוט נוראי - אותה טעות כבר פעם עשירית בערך העונה.
תביאו לי קילר ל10
לא יכול להישאר בהפועל. הוא פשוט נוראי - אותה טעות כבר פעם עשירית בערך העונה.
תביאו לי קילר ל10
אף לא צעד לאחור 
-
פומפה
- קיבל.ה 722 לייקים
אני אהיה נחרץ ואגיד שלדעתי לא יצא ממנו שחקן. מקווה לאכול את הכובע אבל הוא פשוט לוקה בכל כך הרבה אלמנטים בסיסיים של המשחק.
בעיטה אין לו, לא בשמאל ולא בימין.
הרבה פעמים נראה שמפחד מהכדור.
רך, נאיבי, קבלת החלטות זוועתית ויכולת סיום נוראית מול השער. המינימום של המינימום זה השאלה.
בעיטה אין לו, לא בשמאל ולא בימין.
הרבה פעמים נראה שמפחד מהכדור.
רך, נאיבי, קבלת החלטות זוועתית ויכולת סיום נוראית מול השער. המינימום של המינימום זה השאלה.
-
Mario
- קיבל.ה 464 לייקים
איזה קרוס אדיר קיבל מצ׳יקו
לא ברור לי איך כדורגלן שזה המקצוע שלו לא קורע את הרשת ובמקום מעיף ליציע. הזוי
לא ברור לי איך כדורגלן שזה המקצוע שלו לא קורע את הרשת ובמקום מעיף ליציע. הזוי
-
קפבלנקה
- קיבל.ה 923 לייקים
יש לו יכולות אבל הוא בוסר, זה לא מתאים לשנה הבאה.
מפחד שבונים עליו.
מקווה בשביל כולנו שיצא להשאלה בליגת העל עונה הבאה.
מפחד שבונים עליו.
מקווה בשביל כולנו שיצא להשאלה בליגת העל עונה הבאה.
-
D&3
- קיבל.ה 1758 לייקים
אכזבת העונה שלי, בעיקר בגלל איך שהוא התחיל אותה
-
פומפה
- קיבל.ה 722 לייקים
- רדפוקס
- קיבל.ה 6268 לייקים
כמו שרשמתי פה לאחרונה מספר פעמים - הבעיה אצלו היא רק באופי ובראש וזה לא משהו שאפשר לפתור כנראה.
-
עד המ!!ת הפועל
- קיבל.ה 1007 לייקים
כמה פעמים הבן אדם קיבל כדורים כאלה והעיף ליציע? יותר מדי. מעצבן.
-
dino
- קיבל.ה 3198 לייקים
- RedDrifter
- קיבל.ה 780 לייקים
זה לא חוסר ריכוז כמו שזה בעיה שהמוח שלו לא מצליח לשנות את אופן הפעולה הזאת
ראיתי בדיוק את אותה בעיטה ממנו כבר 10 פעמים העונה מאותו מצב. הוא פשוט לא שחקן טוב חברים אני מצטער לבשר לכם - גם מה שנראה לכם שאתם רואים ממנו הוא פשוט טיפות למה שהוא צריך להיות כדאי שהוא יהיה 10 רלוונטי. תפקיד ה10 הוא הכי קשה על המגרש וזה פשוט לא אלקוקין.
חייב לצאת להשאלה ואסור להסתמך עליו בעונה הבאה
אף לא צעד לאחור 
-
דולימנגה99
- קיבל.ה 230 לייקים
אם רוצים לעשות קפיצת מדרגה - לא צריך להיות חלק מהפועל בעונה הבאה
צריך להיות מושאל לליגת העל ולתת עונה מלאה כשחקן הרכב בקבוצה בינונית ואולי לחזור
צריך להיות מושאל לליגת העל ולתת עונה מלאה כשחקן הרכב בקבוצה בינונית ואולי לחזור
-
קוקאין ואלכוהול
- קיבל.ה 456 לייקים
- צ'ימבויקה
- קיבל.ה 1185 לייקים
הוא צריך על הבעיטה הזו לצאת להשאלה
לא לרמות האלה ואי אפשר לקבל את זה
לא לרמות האלה ואי אפשר לקבל את זה
- RedDrifter
- קיבל.ה 780 לייקים
סיכום עונה
אלקוקין התחיל את העונה הזאת בקול תרועה של יהלום, עשה כמה מהלכים יפים שאותתו שאולי יש פה משהו מעבר - ואז גילינו שלא. שחקן שיודע (או לפחות ידע, כי זה פשוט לא קרה המון זמן) לתת לך את הפס החכם פעם בכמה משחקים, יש לו מידי פעם טאצ׳ נחמד. מעבר לכל זה, הוא היה מתחת לכל ביקורת וגם היה בנקודות שפל (המשחק מול חיפה, ההפסד בדרבי בגביע בפנדלים) שהשפיע על מהלך כל העונה שלו - אני אישית לא חושב שיש לו את מה שנדרש להיות 10 (לא טכני מספיק, לא פיזי, לא חכם ולא מהיר) והייתי משאיל אותו ומנסה למכור אם יתאפשר לי, לא מתאים לשאיפות של הפועל של 26/27
ציון 3/10
אלקוקין התחיל את העונה הזאת בקול תרועה של יהלום, עשה כמה מהלכים יפים שאותתו שאולי יש פה משהו מעבר - ואז גילינו שלא. שחקן שיודע (או לפחות ידע, כי זה פשוט לא קרה המון זמן) לתת לך את הפס החכם פעם בכמה משחקים, יש לו מידי פעם טאצ׳ נחמד. מעבר לכל זה, הוא היה מתחת לכל ביקורת וגם היה בנקודות שפל (המשחק מול חיפה, ההפסד בדרבי בגביע בפנדלים) שהשפיע על מהלך כל העונה שלו - אני אישית לא חושב שיש לו את מה שנדרש להיות 10 (לא טכני מספיק, לא פיזי, לא חכם ולא מהיר) והייתי משאיל אותו ומנסה למכור אם יתאפשר לי, לא מתאים לשאיפות של הפועל של 26/27
ציון 3/10
אף לא צעד לאחור 
-
D&3
- קיבל.ה 1758 לייקים
גם בישל במשחק הפתיחה.קוקאין ואלכוהול כתב: ↑23 מאי 2026, 23:51ניפחו אותו יותר מידי בגלל ההופעה מול אשדוד ואיזה 10 דקות טובות נגד ביתר
אבל זה לא רק פתיחת העונה, היו לו שנה שעברה לא מעט רגעי קסם, פתיחת העונה הוסיפה לציפיה
- Hapolo
- קיבל.ה 1089 לייקים
מזל שזהבי היה שם ב2010 ולא הוא
רדיוס לבית"ר!
-
וינסנט
- קיבל.ה 531 לייקים
אין משחק שהוא לא בעט לשמיים ממצב של גול פשוט. גם הפנדל ההזוי בדרבי בגביע.
-
cholo
- קיבל.ה 297 לייקים
ההחמצה שלו בסוף המשחק אתמול מתמצתת לי את מה שאני חושב עליו.
פספוס ולא ברמה (לפחות כרגע)
פספוס ולא ברמה (לפחות כרגע)
-
נועם שחם
- קיבל.ה 1104 לייקים
איזה תגובות של ליצנים.
אחלה אלקוקין, שחקן שעשה השנה קפיצת מדרגה אדירה בעונה הראשונה שלו בליגת העל.
שחקן בית שלפני שתי עונות שיחק כמושאל במכבי הרצליה והשנה שיחק מול מכבי ת"א, בית"ר, ב"ש וחיפה בלי שום רגשי נחיתות.
כן, אין אצלו עדין יציבות, כן צריך לשפר את הסיומת, אבל מבחינתי אחת מנקודות האור של העונה. מדהים לראות שגם על שחקן כזה אנשים פה פותחים ג'ורה. בעצם לא מדהים, התרגלנו כבר.
שחקן בית שלפני שתי עונות שיחק כמושאל במכבי הרצליה והשנה שיחק מול מכבי ת"א, בית"ר, ב"ש וחיפה בלי שום רגשי נחיתות.
כן, אין אצלו עדין יציבות, כן צריך לשפר את הסיומת, אבל מבחינתי אחת מנקודות האור של העונה. מדהים לראות שגם על שחקן כזה אנשים פה פותחים ג'ורה. בעצם לא מדהים, התרגלנו כבר.
- RedDrifter
- קיבל.ה 780 לייקים
בוא תסביר לכולנו מה ראית בו שאתה כל כך מת להשאיר אותונועם שחם כתב: ↑24 מאי 2026, 11:14 איזה תגובות של ליצנים.
זה לא רק עניין הסיומת. אין לו מהירות, הוא לא טכני, לא פיזי, לא מניע כדור, לא חכם.
חוץ מכמה מהלכים בודדים בתחילת העונה הוא באמת לא הראה משהו שמצדיק לתת לו עוד דקות בעונה הבאה ועוד בתפקיד ההתקפי הכי משמעותי…
אף לא צעד לאחור 
-
נועם שחם
- קיבל.ה 1104 לייקים
אין לו סיומת אבל כבש ארבעה שערים כולל אחד היפים שנכבשו העונה בליגה.
הוא כן מניע כדור והוא כן חכם. הפיזיות לא מספיק טובה אבל הוא גם לא איזו רכיכה.
נ.ב. - הוא ולואיזו עם אותה כמות בישולים (4).
אחלה שחקן שבעולם.
הוא כן מניע כדור והוא כן חכם. הפיזיות לא מספיק טובה אבל הוא גם לא איזו רכיכה.
נ.ב. - הוא ולואיזו עם אותה כמות בישולים (4).
אחלה שחקן שבעולם.
נערך לאחרונה על ידי נועם שחם ב 24 מאי 2026, 11:23, נערך פעם 1 בסך הכל.