RedDrifter כתב: ↑07 מאי 2026, 17:04
די נו מאיפה אתם מביאים את הניתוחים האלה?
שיחק העונה 1440 דקות ב31 משחקים (מעל מחצית למשחק בממוצע)
אתם בודקים דברים לפני שאתם אומרים את זה? אלקוקין קיבל המון הזדמנויות והיה נפל ברוב המשחקים.. למה הזיכרון של כל הפורום הזה נע בין משחק למשחק
אתמול ובמשחק מול ב״ש שיחק טוב זה עדיין לא אומר שהוא חזר לעצמו או שאפשר לסמוך עליו.. זה בול אותה סיטואציה שהייתה עם אל ים לפני שבוע וחצי שנתן מחצית אחת טובה ואז כולם רצו שהוא יתחיל לרוץ בהרכב
צריך ללקט דקות ולהיכנס לקצב לאט לאט סבלנות
שמע, איכשהו בכל נושא אפשרי אתה מצליח לנפק את הדעה הכי גרועה שניתן להעלות על הדעת.
לגבי עניין הדקות, מן הסתם מספר אבסולוטי של דקות לא מספר את התמונה המלאה כי יש כאן עניין של כשירות. אם אתה מסתכל רק על דקות אז היית יכול לחשוב שאלקוקין הרבה יותר בכיר ברוטציה מקורין וליידנר, בעוד שהשניים האחרונים פשוט היו פצועים הרבה. אלקוקין לא קיבל מספר נמוך של דקות אבסולוטית, אבל הוא כן קיבל לא מספיק דקות ביחס לעובדה שהוא היה כשיר כל העונה וביחס למה שהוא יכול לתת לנו.
ולפני שאתה קובע שאני מושפע מהמשחק האחרון, הייתי מציע שתסתכל מה כתבתי עליו לאורך כל העונה. אלקוקין שחקן צעיר שפתח את העונה מעולה ואחר כך איבד את הביטחון, מה שהוביל גם לירידה ביכולת. העניין הוא שמדובר בשחקן הקישור היחיד שלנו עם יכולת אמיתית להניע כדור, כולל בצפיפות. העניין הוא שאצל ברדה, כמו ברדה, הוא קודם כל חושב על הגנה ואגרסיביות לפני כל דבר אחר. זו הסיבה שרן בנימין הועדף על פניו בתחילת העונה וזו הסיבה שארצ'ל וקנצפולסקי הועדפו על פניו במשחקים האחרונים. בעיני זה לא רציני עבור קבוצה שחושבת צמרת.
בגדול אני מסכים איתך שהוא היה צריך לקבל יותר צ׳אנסים בהתחשב בזה שהוא השחקן היחיד בקישור האחורי שיכול לקדם את המשחק, אבל הוא ורן בנימין לא באותו לבל. לא של כישרון, כי אלקוקין יותר מוכשר, אלא של בשלות. רן כל כך חסר בהפועל הנוכחית, שחקן ורסטילי שיכול לשחק בכמה עמדות פיזי, כושר גופני מפחיד. שמח בשבילו שהתקדם, אבל העובדה שלא הגיע במקומו מחליף פוגעת בנו מאוד.
אתה מדבר עם הבן אדם הלא נכון. בעיני רן בנימין הוא שחקן קשה לצפייה, מכונת איבודי כדור שתוקע את ההתקפה.
הוא מסוג השחקנים שאסור לתת למאמן כמו ברדה. יש לו באמת כושר גופני חריג, ומאמן שמקדש אינטנסיביות כמו ברדה פשוט נותן לו לשחק תמיד בלי קשר לכמה חלש הוא.
צריך לזכור שזאת גם עונה ראשונה של אלקוקין בליגת העל.
בתור שחקן צעיר מעבר לדקות שהוא מקבל גם חשוב הביטחון שברדה נותן לו.
יש קצת תחושה שעל כל משחק לא טוב הוא יורד לספסל.
עכשיו אחרי שכבר השגנו את המטרות לעונה הנוכחית פחות או יותר זאת הזדמנות לחשל אותו, צריך לתת לו לשחק - גם לתת לו לצבור ביטחון וגם לצבור ניסיון במשחקים גדולים.
איש גדול כתב: ↑09 מאי 2026, 10:47
עכשיו אחרי שכבר השגנו את המטרות לעונה הנוכחית פחות או יותר זאת הזדמנות לחשל אותו, צריך לתת לו לשחק - גם לתת לו לצבור ביטחון וגם לצבור ניסיון במשחקים גדולים.
היה שחקן הרכב קבוע בתחילת עונה ואחרי הירידה ביכולת מן הסתם ירד לספסל בסוף אנחנו בעסקי ההצלחות
מי שלא יודע לקחת את ההזדמנויות או שהוא לא מספיק מוכשר, לא ישחק…
איש גדול כתב: ↑09 מאי 2026, 10:47
היה שחקן הרכב קבוע בתחילת עונה ואחרי הירידה ביכולת מן הסתם ירד לספסל בסוף אנחנו בעסקי ההצלחות
מי שלא יודע לקחת את ההזדמנויות או שהוא לא מספיק מוכשר, לא ישחק…
קודם כל זה לא נכון
הוא לא איבד את המקום בהרכב אחרי ירידה ביכולת
הוא דווקא היה בתקופה טובה כשירד לספסל.
הןא איבד את המקום שלו אחרי ההגעה של לואיזו בלי קשר ליכולת שלו.
זה נכון שאחרי שהוא ירד לספסל הוא לא הצליח לשחזר את היכולת שלו מתחילת העונה בהזדמנויות שקיבל מאז.
דבר שני זה טבעי ששחקן צעיר חווה תוך כדי העונה עליות וירידות.
עכשיו אחרי שהמטרות לעונה הנוכחית הושגו ואתה משחק בעיקר על הכבוד אפשר לתת לו לשחק לצבור ניסיון וביטחון ולהרוויח מזה לשנים הבאות.
הוא שחקן טוב
הוא ירד לספסל בעיקר בגלל שהריצו את לואיזו ב10 מאז שהגיע ובאגף הוא לא טוב וב8 שזה התפקיד המקורי שלו צריך מאמן שחושב התקפה וברדה לא משחק עם 2 אחוריים שאחד מהם סגנון אלוקין אלה אם כן הוא רוצה להציל את המולדת שאנחנו בפיגור דקה 70 , גם בלי קשר הוא לא הוכיח שהוא טוב שם מספיק בהזדמנויות המעטות שקיבל שם באמצע העונה בניגוד לניצוצות שהראה ב10 בתחילת העונה , בשביל שברדה ישחק עם קרייב ואלוקוקין מאחורה או פלקאו ואלקוקין אלקוקין צריך להראות יכולת באמת יוצאת דופן ב8 שלברדה לא תהיה ברירה ,
354/29=12.2 מסירות להופעה (וזה פחות מזה, פשוט אין לי כוח לשלוף נתונים יותר מדוייקים)
העיקר שאתה ואחרים פה מאמינים לעצמכם בלי מידע קונקרטי, אתם מפמפמים שטויות.. אני לא מנסה להתנשא על אף אחד אבל אתם מנותקים מהמציאות וכל חצי הופעה טובה של שחקן מסנוורת אתכם.
העיקר הבריאות, זה הכי חשוב חבר.
אלקוקין מעורב ישיר בשער כל 163.5 דק
גם לא נכון לחשב מסירות להופעה, בנרמול ל 90 דקות הוא מוסר 24.36 מסירות מדוייקות ב 77% דיוק
רועי דוד למשל שנחשב לתגלית העונה והוא שנתון מעליו מעורב בשער כל 143 דק' אבל מוסר 19.83 מסירות מדוייקוצ למשחק ב 78% דיוק
קרייב למשל מעורב שער כל 357.5 דקות, מוסר 36.96 מסירות מדוייקות למשחק ב80% דיוק.
בקיצור מה שאני מנסה להגיד זה שלסטטיסטיקה הזאת אין באמת משמעות, כי כנראה שכל שחקן של בית"ר יגע בכדןר יותר משחקנים שלך בגלל שיטת המשחק אחוזי הדיוק של אלקוקין הם רגילים ולא חריגים לרעה וביחס לכמות ה"בישולים" כנראה שהוא מצליח לייצר באמצעותם יחסית הרבה ביחס לכמות המסירות
אתה לא נראה לי הבנת את מה שאני מדבר עליו אחי -
הטענה שלו היא שהוא לא קיבל ״רבע מההזדמנויות שמגיעות לו״ - עובדתית בין השחקנים (הישראלים) שקיבלו אצלנו הכי הרבה דקות העונה
אמר ש״שמדובר בשחקן הקישור היחיד שלנו עם יכולת אמיתית להניע כדור״ - הוא לא שחקן שמניע כדור באופן כללי עם 12.2 פסים מדוייקים במחצית (או 23.36 למשחק אם אתה מעדיף)
שחקן שמרבה לאבד (6.7 איבודים בממוצע) בנוסף
אני חושב שלאלקוקין יש כישרון כפי שכתבתי, יודע לתת את הפס החכם פעם בכמה משחקים אבל לדעתי אין ספק שפיזית וטכנית בהרבה מהעונה הוא היה פשוט נטל על הקבוצה וזה משהו שחצי הופעה שהוא נתן נגד ביתר פתאום שינתה את הדעה של כמה פה (ממש מקרה אל ים עד לפני כמה ימים)
עם אלקוקין צריך סבלנות ולא בטוח בכלל שהוא באופן כללי שווה הרכב בשלב הזה, לא בלב שלם שהוא פותח בדרבי.
1. 6.7 איבודים למשחק זה לא הרבה. לסתיו יש 13, ל קרייב 12, ללןאיזו 15.5.
2. אבל חשוב מזה, איבודים למשחק הם פרוקסי לכמות נגיעות יותר מכל דבר אחר. בגלל זה המובילים באיבודים בליגה הם השחקנים הטובים והדומיננטים ביותר. ראה הנתון של לואיזו, או של שועה שמוביל את הליגה עם 19.
זה עוד דוגמא לתופעה היותר רחבה של שימוש שגוי לחלוטין ב ססטיטיקה.
גם לא נכון לחשב מסירות להופעה, בנרמול ל 90 דקות הוא מוסר 24.36 מסירות מדוייקות ב 77% דיוק
רועי דוד למשל שנחשב לתגלית העונה והוא שנתון מעליו מעורב בשער כל 143 דק' אבל מוסר 19.83 מסירות מדוייקוצ למשחק ב 78% דיוק
קרייב למשל מעורב שער כל 357.5 דקות, מוסר 36.96 מסירות מדוייקות למשחק ב80% דיוק.
בקיצור מה שאני מנסה להגיד זה שלסטטיסטיקה הזאת אין באמת משמעות, כי כנראה שכל שחקן של בית"ר יגע בכדןר יותר משחקנים שלך בגלל שיטת המשחק אחוזי הדיוק של אלקוקין הם רגילים ולא חריגים לרעה וביחס לכמות ה"בישולים" כנראה שהוא מצליח לייצר באמצעותם יחסית הרבה ביחס לכמות המסירות
הטענה שלו היא שהוא לא קיבל ״רבע מההזדמנויות שמגיעות לו״ - עובדתית בין השחקנים (הישראלים) שקיבלו אצלנו הכי הרבה דקות העונה
אמר ש״שמדובר בשחקן הקישור היחיד שלנו עם יכולת אמיתית להניע כדור״ - הוא לא שחקן שמניע כדור באופן כללי עם 12.2 פסים מדוייקים במחצית (או 23.36 למשחק אם אתה מעדיף)
אני חושב שלאלקוקין יש כישרון כפי שכתבתי, יודע לתת את הפס החכם פעם בכמה משחקים אבל לדעתי אין ספק שפיזית וטכנית בהרבה מהעונה הוא היה פשוט נטל על הקבוצה וזה משהו שחצי הופעה שהוא נתן נגד ביתר פתאום שינתה את הדעה של כמה פה (ממש מקרה אל ים עד לפני כמה ימים)
עם אלקוקין צריך סבלנות ולא בטוח בכלל שהוא באופן כללי שווה הרכב בשלב הזה, לא בלב שלם שהוא פותח בדרבי.
2. אבל חשוב מזה, איבודים למשחק הם פרוקסי לכמות נגיעות יותר מכל דבר אחר. בגלל זה המובילים באיבודים בליגה הם השחקנים הטובים והדומיננטים ביותר. ראה הנתון של לואיזו, או של שועה שמוביל את הליגה עם 19.
אתה מסתכל על זה לא נכון אחי, Possession lost נחשב גם בייצור מצבים - הכוונה היא שנגיד טוריאל/לויזו נותן קרוס לתוך הרחבה והיריב מצליח להשתלט/להרחיק אז זה נחשב כאחד, אתה בעצם מאשר את מה שאני אומר רק בדרך עקיפה (בנוסף לזה שאלקוקין מאבד את רוב הכדור במאבקים במרכז המגרש/אזור כנף שמאל ולא מתוך ניסיון לייצר מצבים). אגב לתת לדוגמה את קרייב זה דוגמה עוד טובה כי הוא מאבד כ1/5 (21.4%) מהכדורים שמגיעים אליו (ממוצע של 55 נגיעות למשחק) לעומת אלקוקין שעומד על כ1/3 איבודים מהכדורים שמגיעים עליו (27.3%) (ממוצע של 24 נגיעות למשחק)
RedDrifter כתב: ↑08 מאי 2026, 23:43
אתה מסתכל על זה לא נכון אחי, Possession lost נחשב גם בייצור מצבים - הכוונה היא שנגיד טוריאל/לויזו נותן קרוס לתוך הרחבה והיריב מצליח להשתלט/להרחיק אז זה נחשב כאחד, אתה בעצם מאשר את מה שאני אומר רק בדרך עקיפה (בנוסף לזה שאלקוקין מאבד את רוב הכדור במאבקים במרכז המגרש/אזור כנף שמאל ולא מתוך ניסיון לייצר מצבים). אגב לתת לדוגמה את קרייב זה דוגמה עוד טובה כי הוא מאבד כ1/5 (21.4%) מהכדורים שמגיעים אליו (ממוצע של 55 נגיעות למשחק) לעומת אלקוקין שעומד על כ1/3 איבודים מהכדורים שמגיעים עליו (27.3%) (ממוצע של 24 נגיעות למשחק)
זה שאתה מסביר למה הנתון שאתה הבאת בעצם לא רלוונטי, והוא מלכתחילה לא נכון( הנתון איבודים של אלקוקין לא גבוה, לא שזה אומר מה שנאמר פה, כפי שכבר הבנו) מאשר את מה שאתה אומר בדרך עקיפה?
שתהיה לי בריא בחיי.
זה שאתה מסביר למה הנתון שאתה הבאת בעצם לא רלוונטי, והוא מלכתחילה לא נכון( הנתון איבודים של אלקוקין לא גבוה, לא שזה אומר מה שנאמר פה, כפי שכבר הבנו) מאשר את מה שאתה אומר בדרך עקיפה?
שתהיה לי בריא בחיי.
תגיד אתה עושה צחוק? מה זה הגסלייטינג הזה?
הבנתי לאן הרוח נושבת.. במהלך השבוע אני אתייג אותך פה עם ניתוח מעמיק יותר כי כבר יצאתי לדרבי אבל הניסיון הזה שלך להעמיד רק נתון אחד על פודיום ולהתעלם מהcross reference של כמה הוא הזייה.. שחקנים שמייצרים יותר (פי3-4) ומאבדים סטטיסטית את אותו כמות כדורים שווים יותר.. Big shocker
אני אעשה את זה הרבה יותר מסודר במהלך השבוע כשיהיה לי זמן, הרבה בריאות.
מבחינתי הערב המשחק הזה הוא מבחן גדול עבורו.
שהוא עולה מחליף הוא יותר בולט לטובה מאשר שהוא פותח.
אני מאוד מקווה שהוא יקח את ההזדמנות על הצד הטוב ביותר ויוכיח שהוא שווה הרכב.
הצלחתו היא של כולנו , בהצלחה