רועי אלקוקין

פורום אוהדי הפועל תל אביב
סמל אישי של משתמש
RedDrifter
קיבל.ה  705 לייקים

בן לוז כתב: 07 אפריל 2026, 09:45 זה שחקן שנראה אחרת לגמרי כתלות בביטחון עצמי
כשהוא גבוהה הוא יכול לתת מסירות אומן ולנצח לך משחקים
כשהוא ברצפה הוא מאבד כדורים שיכולים להפסיד את המשיק ולא תורם כלום בהתקפה
חייב להיות עם ביטחון עצמי גבוהה
מאחל לו יום הולדת שמח ואני ממש לא שונא אותו אבל מה שאתה אומר הוא לא נכון

שחקן שחלש פיזית, הרבה פעמים הולך עם הראש בקיר ומאבד ואתמול קרה בדיוק אותו דבר

מה שמשאיר אותו ברשימת ההרכב/ספסל זה שמידי פעם הוא יודע לתת את הפס לגול, מעבר לזה הוא מתחת לממוצע בהכל.

כשהוא עולה לשחק הוא חייב להיות בעמדה שבה האיבודים שלו לא מסכנים אותנו מאחור.
אף לא צעד לאחור :hapoel:
סמל אישי של משתמש
סימרוטיץ' סבסטיאן
קיבל.ה  147 לייקים

שחקן סגל טוב. מאוד מחויב למרות שלפעמים לא הולך לו חלק.

מצפה שבקיץ יעבוד על הביטחון, החוצפה, ועל מסת השריר.

מזל טוב ילד. יופי של מסירה :rose:
אוהבים אותך כולם :hapoel:
סמל אישי של משתמש
RedDrifter
קיבל.ה  705 לייקים

אתמול ראיתי את המשחק המלא שבו ניצחנו את ביתר 3-2 באיזה 3 לפנות בוקר בגלל שהאיראנים דפקו לי את השעות שינה.
תמיד זה מעניין אותי לראות שחקנים כמו אלקוקין שהתחילו מעולה את העונה ודעכו מקצועית (ביחס לכל הקבוצה) ולנסות להבין למה

יצאתי מנקודת הנחה שהביטחון שלו נפגע ולכן אנחנו רואים ירידה חדה. אבל טעיתי - מה שהיה אז החוזקה של אלקוקין היא העובדה שהיה לו גב.
כאשר היה מאבד כדורים תמיד מאחוריו היה לו את קרייב רן בנימין ופלקאו שהיו שם לתקן את המצב, והאמת? גם במשחק מול ביתר הוא איבד מלא כדורים והסתבך, אז אין פה בעצם ירידה אמיתית פשוט השינוי מערך כשלואיזו הצטרף ובנימין עזב די דפקו אותו ואין לו את השחקן הזה שתמיד היה רץ לתקן איך שהוא היה מאבד. (יש הצבה אחרת גם של פלקאו וקרייב)

חייב לעבוד בקיץ על פיזיות והחזקת כדור אם הוא רוצה להיות שחקן מוביל שוב אצלנו כי העתיד של הפועל (כפי שאני רואה את הדברים) לא כוללת אותו - הוא אינו מתאים טקטית לקבוצה הנוכחית למרות הכישרון שלו (ויש לו כישרון)
סמל אישי של משתמש
רדפוקס
קיבל.ה  6209 לייקים

שחקן רך מידי פיזית ובעיקר מנטלית.
לא מספיק ״רע״ ו-״חצוף״, פוחד ממאבקים, יוצא מריכוז הרבה פעמים, נלחץ.
ברגליים יש לו כדורגל ברמות היותר גבוהות שיש לנו להציע, הבעיה אצלו היא בגוף ובראש.
שחקן נחמד לסגל הרחב, לבנות עליו להרכב זה לא רציני.
סמל אישי של משתמש
Spiderman
קיבל.ה  255 לייקים

RedDrifter כתב: 09 אפריל 2026, 11:48 אתמול ראיתי את המשחק המלא שבו ניצחנו את ביתר 3-2 באיזה 3 לפנות בוקר בגלל שהאיראנים דפקו לי את השעות שינה.
תמיד זה מעניין אותי לראות שחקנים כמו אלקוקין שהתחילו מעולה את העונה ודעכו מקצועית (ביחס לכל הקבוצה) ולנסות להבין למה

יצאתי מנקודת הנחה שהביטחון שלו נפגע ולכן אנחנו רואים ירידה חדה. אבל טעיתי - מה שהיה אז החוזקה של אלקוקין היא העובדה שהיה לו גב.
כאשר היה מאבד כדורים תמיד מאחוריו היה לו את קרייב רן בנימין ופלקאו שהיו שם לתקן את המצב, והאמת? גם במשחק מול ביתר הוא איבד מלא כדורים והסתבך, אז אין פה בעצם ירידה אמיתית פשוט השינוי מערך כשלואיזו הצטרף ובנימין עזב די דפקו אותו ואין לו את השחקן הזה שתמיד היה רץ לתקן איך שהוא היה מאבד. (יש הצבה אחרת גם של פלקאו וקרייב)

חייב לעבוד בקיץ על פיזיות והחזקת כדור אם הוא רוצה להיות שחקן מוביל שוב אצלנו כי העתיד של הפועל (כפי שאני רואה את הדברים) לא כוללת אותו - הוא אינו מתאים טקטית לקבוצה הנוכחית למרות הכישרון שלו (ויש לו כישרון)
זה מה שאני אומר מתחילת העונה.
הוא לא היה טוב אף פעם.
לפחות רובכם התפכחת, יש עדיין כמה חסרי מושג.
סמל אישי של משתמש
RedDrifter
קיבל.ה  705 לייקים

האריך חוזה

בהצלחה
קפבלנקה
קיבל.ה  890 לייקים

יופי הפועל
יופי קוקי חמודי
סמל אישי של משתמש
ההוא שאמרו לו
קיבל.ה  1336 לייקים

קוקי חמודי :rofl:
GLAD ALL OVER
האמיני יום יבוא!
סמל אישי של משתמש
כרובית
קיבל.ה  1300 לייקים

איזה יפי, בהצלחה :heart:
Mario
קיבל.ה  461 לייקים

בהצלחה !!!
סמל אישי של משתמש
סימרוטיץ' סבסטיאן
קיבל.ה  147 לייקים

בהצלחה למותק הזה!
אין מתאים מלהביא את ביבראס שיקח אותו פרויקט.
אוהבים אותך כולם :hapoel:
לירון האדום
קיבל.ה  2932 לייקים

אחלה אלקוקין
סמל אישי של משתמש
Mendelson
קיבל.ה  892 לייקים

ידעתי לבקר אותו (ולהתעצבן עליו) בחודשים האחרונים, אולי מאז הפציעה שלו, בגלל שהיה באמת גרוע. אבל כבר שני משחקים שהוא עולה מהספסל ונראה מצוין, גם אתמול ולמרות התוצאה. מספרית הוא דייק אתמול ב- 83% מהמסירות, ונתן 3/3 כדורים ארוכים מדויקים. הלוואי ויחזור לכושר המצוין שפתח איתו את העונה, כי יש לו כדורגל, ואנחנו יכולים להרוויח ממנו הרבה בעתיד. מה שכן, הוא חייב להתבשל ולהתפתח בקצב הנכון, ז"א להיות הגיבוי של מהספסל של שחקנים טובים יותר ומנוסים יותר בעונה הבאה.
Xavi
קיבל.ה  1951 לייקים

היה פשוט מצוין. פותח איתו בדרבי
סמל אישי של משתמש
RedDrifter
קיבל.ה  705 לייקים

נראה הרבה יותר טוב לאחרונה משחק בביטחון
Mario
קיבל.ה  461 לייקים

הזכיר את אלקוקין של תחילת העונה.
יש בו משהו בילד הזה אבל התפקיד של ברדה זה להעלות לו את הביטחון , חושב שהוא בהחלט ראוי ואחד הדברים שאני אוהב אצלו שהוא תמיד מנסה לדחוף קדימה
adom4
קיבל.ה  809 לייקים

היה מדהים היום
סמל אישי של משתמש
Shacham
קיבל.ה  1105 לייקים

הוא נכנס מעולה למשחק ואחת הסיבות המרכזיות שהצלחנו להניע כדור ולשלוט גם בעשרה שחקנים. הלוואי ששנה הבאה יעשה קפיצת מדרגה ויצליח לשמור על יציבות.
סמל אישי של משתמש
רדפוקס
קיבל.ה  6209 לייקים

היה מעולה מהרגע שנכנס, נראה שהוא בפורמה טובה בשלושה משחקים האחרונים.
שווה לחשוב עליו שוב כשחקן הרכב על חשבון שאנדה נניח במשחקים הקרובים.
Money
קיבל.ה  1180 לייקים

הכי טוב על המגרש מהרגע שנכנס
Red_man
קיבל.ה  2390 לייקים

עולה איתו בשבת בתור קשר התקפי ושאלטמן יחליף אותו סביבות דקה 60-70
לירון האדום
קיבל.ה  2932 לייקים

פותח איתו בדרבי במקום סילבה ושיחליף מקומות עם לואיזו
סמל אישי של משתמש
כרובית
קיבל.ה  1300 לייקים

היה טוב מאוד ופחדתי מאוד כשנכנס כי בדרך כלל הבעיה איתו היא הפיזיות אבל באמת שהיה בסדר
סמל אישי של משתמש
Spiderman
קיבל.ה  255 לייקים

Xavi כתב: 06 מאי 2026, 22:44 היה פשוט מצוין. פותח איתו בדרבי
אתה חשבת את זה על קנצפולסקי גם אחרי שבוע שעבר ?
uriazu
קיבל.ה  49 לייקים

היה טוב
עד המ!!ת הפועל
קיבל.ה  959 לייקים

הפתיע לטובה.
D&3
קיבל.ה  1719 לייקים

מתחיל לחזור לעצמו במשחקים האחרונים
הוקיץ'
קיבל.ה  8570 לייקים

אחד השחקנים המוכשרים בהפועל שלצערי לא קיבל רבע מההזדמנויות שהיה צריך לקבל.
גם במשחקים בהם לא היה לנו קישור ברדה העדיף את טל ארצ'ל וקנצפולסקי לפניו, שני שחקנים שלא מגרדים את הכישרון שלו.
במהלך העונה הוא איבד את הביטחון והיו לו משחקים פחות טובים, אבל מי שלא רואה את היכולות שלו צריך להחליף מקצוע.
סמל אישי של משתמש
RedDrifter
קיבל.ה  705 לייקים

הוקיץ' כתב: 07 מאי 2026, 15:41 אחד השחקנים המוכשרים בהפועל שלצערי לא קיבל רבע מההזדמנויות שהיה צריך לקבל.
גם במשחקים בהם לא היה לנו קישור ברדה העדיף את טל ארצ'ל וקנצפולסקי לפניו, שני שחקנים שלא מגרדים את הכישרון שלו.
במהלך העונה הוא איבד את הביטחון והיו לו משחקים פחות טובים, אבל מי שלא רואה את היכולות שלו צריך להחליף מקצוע.
די נו מאיפה אתם מביאים את הניתוחים האלה?
שיחק העונה 1440 דקות ב31 משחקים (מעל מחצית למשחק בממוצע)
אתם בודקים דברים לפני שאתם אומרים את זה? אלקוקין קיבל המון הזדמנויות והיה נפל ברוב המשחקים.. למה הזיכרון של כל הפורום הזה נע בין משחק למשחק :facepalm:

אתמול ובמשחק מול ב״ש שיחק טוב זה עדיין לא אומר שהוא חזר לעצמו או שאפשר לסמוך עליו.. זה בול אותה סיטואציה שהייתה עם אל ים לפני שבוע וחצי שנתן מחצית אחת טובה ואז כולם רצו שהוא יתחיל לרוץ בהרכב

צריך ללקט דקות ולהיכנס לקצב לאט לאט סבלנות
הוקיץ'
קיבל.ה  8570 לייקים

RedDrifter כתב: 07 מאי 2026, 17:04
הוקיץ' כתב: 07 מאי 2026, 15:41 אחד השחקנים המוכשרים בהפועל שלצערי לא קיבל רבע מההזדמנויות שהיה צריך לקבל.
אתם בודקים דברים לפני שאתם אומרים את זה? אלקוקין קיבל המון הזדמנויות והיה נפל ברוב המשחקים.. למה הזיכרון של כל הפורום הזה נע בין משחק למשחק :facepalm:

אתמול ובמשחק מול ב״ש שיחק טוב זה עדיין לא אומר שהוא חזר לעצמו או שאפשר לסמוך עליו.. זה בול אותה סיטואציה שהייתה עם אל ים לפני שבוע וחצי שנתן מחצית אחת טובה ואז כולם רצו שהוא יתחיל לרוץ בהרכב

שמע, איכשהו בכל נושא אפשרי אתה מצליח לנפק את הדעה הכי גרועה שניתן להעלות על הדעת.
לגבי עניין הדקות, מן הסתם מספר אבסולוטי של דקות לא מספר את התמונה המלאה כי יש כאן עניין של כשירות. אם אתה מסתכל רק על דקות אז היית יכול לחשוב שאלקוקין הרבה יותר בכיר ברוטציה מקורין וליידנר, בעוד שהשניים האחרונים פשוט היו פצועים הרבה. אלקוקין לא קיבל מספר נמוך של דקות אבסולוטית, אבל הוא כן קיבל לא מספיק דקות ביחס לעובדה שהוא היה כשיר כל העונה וביחס למה שהוא יכול לתת לנו.

ולפני שאתה קובע שאני מושפע מהמשחק האחרון, הייתי מציע שתסתכל מה כתבתי עליו לאורך כל העונה. אלקוקין שחקן צעיר שפתח את העונה מעולה ואחר כך איבד את הביטחון, מה שהוביל גם לירידה ביכולת. העניין הוא שמדובר בשחקן הקישור היחיד שלנו עם יכולת אמיתית להניע כדור, כולל בצפיפות. העניין הוא שאצל ברדה, כמו ברדה, הוא קודם כל חושב על הגנה ואגרסיביות לפני כל דבר אחר. זו הסיבה שרן בנימין הועדף על פניו בתחילת העונה וזו הסיבה שארצ'ל וקנצפולסקי הועדפו על פניו במשחקים האחרונים. בעיני זה לא רציני עבור קבוצה שחושבת צמרת.
סמל אישי של משתמש
RedDrifter
קיבל.ה  705 לייקים

הוקיץ' כתב: 08 מאי 2026, 10:07

שמע, איכשהו בכל נושא אפשרי אתה מצליח לנפק את הדעה הכי גרועה שניתן להעלות על הדעת.
לגבי עניין הדקות, מן הסתם מספר אבסולוטי של דקות לא מספר את התמונה המלאה כי יש כאן עניין של כשירות. אם אתה מסתכל רק על דקות אז היית יכול לחשוב שאלקוקין הרבה יותר בכיר ברוטציה מקורין וליידנר, בעוד שהשניים האחרונים פשוט היו פצועים הרבה. אלקוקין לא קיבל מספר נמוך של דקות אבסולוטית, אבל הוא כן קיבל לא מספיק דקות ביחס לעובדה שהוא היה כשיר כל העונה וביחס למה שהוא יכול לתת לנו.

ולפני שאתה קובע שאני מושפע מהמשחק האחרון, הייתי מציע שתסתכל מה כתבתי עליו לאורך כל העונה. אלקוקין שחקן צעיר שפתח את העונה מעולה ואחר כך איבד את הביטחון, מה שהוביל גם לירידה ביכולת. העניין הוא שמדובר בשחקן הקישור היחיד שלנו עם יכולת אמיתית להניע כדור, כולל בצפיפות. העניין הוא שאצל ברדה, כמו ברדה, הוא קודם כל חושב על הגנה ואגרסיביות לפני כל דבר אחר. זו הסיבה שרן בנימין הועדף על פניו בתחילת העונה וזו הסיבה שארצ'ל וקנצפולסקי הועדפו על פניו במשחקים האחרונים. בעיני זה לא רציני עבור קבוצה שחושבת צמרת.
אני יודע שזה נושא רגיש אצל הרבה אוהדים שלא מסוגלים לנתח משחקים בצורה עניינית ולא רגשית, ההודעות שלי מצליחות להרגיז אנשים וזה בסדר, לא אומר שאני לא צודק

עובדתית אתה אמרת שהוא לא קיבל מספיק הזדמנויות, זה פשוט שקר גס - אלקוקין הוא בין השחקנים שקיבלו הכי הרבה הזדמנויות פרט לזרים. ארצ׳ל וקנספולסקי קיבלו הרבה פחות דקות ממנו העונה ובכלל ארצ׳ל היה אילוץ רוב הזמן בגלל מאיימבו ככה שאין קשר.

מה שאתה לא מבין זה שהוא לא איבד את הביטחון, הוא פשוט היה מוצב אחרת במערך עם בנימין שכולם פה רצו להעיף וזה עבד קצת יותר טוב אז - מאז ועד הדרבי שהוא החמיץ פנדל הוא פשוט היה מזעזע, הוא לא שחקן של הנעת כדור בכלל, בגלל זה אני יודע שמה שאתה אומר הוא פשוט לא נכון, הבן אדם עם 7-10 פסים במחצית…

הגדולה של אלקוקין זה לדעת לייצר מצבים מפסים שחותכים הגנות, מעבר לזה עד עכשיו הוא היה מתחת לממוצע בכל מה שקשור להנעת כדור, פיזיות, מעורבות במשחק…
הוקיץ'
קיבל.ה  8570 לייקים

כמו במקרה של שאנדה סילבה וקרייב, מה שאתה כותב הוא כל כך רחוק מהמציאות שאני אפילו לא יודע איך להתמודד עם זה.
אבל בסדר, לבריאות.
סמל אישי של משתמש
RedDrifter
קיבל.ה  705 לייקים

הוקיץ' כתב: 08 מאי 2026, 14:26 כמו במקרה של שאנדה סילבה וקרייב, מה שאתה כותב הוא כל כך רחוק מהמציאות שאני אפילו לא יודע איך להתמודד עם זה.
אבל בסדר, לבריאות.
תמונה
תמונה

354/29=12.2 מסירות להופעה (וזה פחות מזה, פשוט אין לי כוח לשלוף נתונים יותר מדוייקים)

העיקר שאתה ואחרים פה מאמינים לעצמכם בלי מידע קונקרטי, אתם מפמפמים שטויות.. אני לא מנסה להתנשא על אף אחד אבל אתם מנותקים מהמציאות וכל חצי הופעה טובה של שחקן מסנוורת אתכם.

העיקר הבריאות, זה הכי חשוב חבר.
הוקיץ'
קיבל.ה  8570 לייקים

אתה משום מה חושב שהנתון הזה מוכיח משהו, ואחר כך עוד מבקר את ההבנה בכדורגל של אנשים אחרים.
סמל אישי של משתמש
RedDrifter
קיבל.ה  705 לייקים

הוקיץ' כתב: 08 מאי 2026, 15:00 אתה משום מה חושב שהנתון הזה מוכיח משהו, ואחר כך עוד מבקר את ההבנה בכדורגל של אנשים אחרים.
שמע אני תמיד יכול להמשיך ולשלוח עוד ניתוחים ועוד סטטיסטיקות אבל זה די שובר את כל מה שאמרת.. הוא שחקן שפשוט לא מעורב מספיק בהנעת כדור.. איומים? 8 מחוץ לרחבה ו7 בתוך הרחבה ב29 הופעות.. והוא שחקן שמוצב כ10/כנף שמאל כן?
D&3
קיבל.ה  1719 לייקים

מנזקי מהפכת נגישות המידע, אנשים ללא יכולות של הסקה סטטיסטית נחשפים לסטטיסטיקה, והתוצאות בהתאם. מוזמנים לראות כמה מסירות למשחק נתנו השחקנים שמרכיבים את שלישיית הקישור ההתקפי שלנו העונה לדןגמא.

והירידה של אלקוקין התחילה בפציעה שלו במשחק בטרנר שאחריה הוא לא נתן משחק טוב חודשיים בערך, כולל שני משחקים מזעזעים בגמר גביע טוטו נגד בית"ר ובחוץ נגד מכבי חיפה. אני חושב שבלג הזה, ובמיוחד באותם שני משחקים( אפילו שנגד בית"ר שיחק בשמאל אם אני זוכר נכון), הוא הראה שבלשחק איתו באמצע החסרונות עולים על היתרונות. להגיד שזה לא חשיבה רצינית אחרי שראינו את הפועל של העונה, עם ובלי אלקוקין באמצע, זה תמוהה מאוד בעיני.
סבסטיאן סימרוטיץ
קיבל.ה  37 לייקים

הוקיץ' כתב: 08 מאי 2026, 10:07

בגדול אני מסכים איתך שהוא היה צריך לקבל יותר צ׳אנסים בהתחשב בזה שהוא השחקן היחיד בקישור האחורי שיכול לקדם את המשחק, אבל הוא ורן בנימין לא באותו לבל. לא של כישרון, כי אלקוקין יותר מוכשר, אלא של בשלות. רן כל כך חסר בהפועל הנוכחית, שחקן ורסטילי שיכול לשחק בכמה עמדות פיזי, כושר גופני מפחיד. שמח בשבילו שהתקדם, אבל העובדה שלא הגיע במקומו מחליף פוגעת בנו מאוד.
"אתמול היה טוב ויהיה גם מחר"
El dudernio
קיבל.ה  2009 לייקים

RedDrifter כתב: 08 מאי 2026, 14:33
הוקיץ' כתב: 08 מאי 2026, 14:26 כמו במקרה של שאנדה סילבה וקרייב, מה שאתה כותב הוא כל כך רחוק מהמציאות שאני אפילו לא יודע איך להתמודד עם זה.
אבל בסדר, לבריאות.
תמונה
תמונה

354/29=12.2 מסירות להופעה (וזה פחות מזה, פשוט אין לי כוח לשלוף נתונים יותר מדוייקים)

העיקר שאתה ואחרים פה מאמינים לעצמכם בלי מידע קונקרטי, אתם מפמפמים שטויות.. אני לא מנסה להתנשא על אף אחד אבל אתם מנותקים מהמציאות וכל חצי הופעה טובה של שחקן מסנוורת אתכם.

אלקוקין מעורב ישיר בשער כל 163.5 דק

גם לא נכון לחשב מסירות להופעה, בנרמול ל 90 דקות הוא מוסר 24.36 מסירות מדוייקות ב 77% דיוק

רועי דוד למשל שנחשב לתגלית העונה והוא שנתון מעליו מעורב בשער כל 143 דק' אבל מוסר 19.83 מסירות מדוייקוצ למשחק ב 78% דיוק

קרייב למשל מעורב שער כל 357.5 דקות, מוסר 36.96 מסירות מדוייקות למשחק ב80% דיוק.

בקיצור מה שאני מנסה להגיד זה שלסטטיסטיקה הזאת אין באמת משמעות, כי כנראה שכל שחקן של בית"ר יגע בכדןר יותר משחקנים שלך בגלל שיטת המשחק אחוזי הדיוק של אלקוקין הם רגילים ולא חריגים לרעה וביחס לכמות ה"בישולים" כנראה שהוא מצליח לייצר באמצעותם יחסית הרבה ביחס לכמות המסירות
סמל אישי של משתמש
RedDrifter
קיבל.ה  705 לייקים

El dudernio כתב: 08 מאי 2026, 22:19
RedDrifter כתב: 08 מאי 2026, 14:33
אבל בסדר, לבריאות.
תמונה
תמונה

אלקוקין מעורב ישיר בשער כל 163.5 דק

גם לא נכון לחשב מסירות להופעה, בנרמול ל 90 דקות הוא מוסר 24.36 מסירות מדוייקות ב 77% דיוק

רועי דוד למשל שנחשב לתגלית העונה והוא שנתון מעליו מעורב בשער כל 143 דק' אבל מוסר 19.83 מסירות מדוייקוצ למשחק ב 78% דיוק

קרייב למשל מעורב שער כל 357.5 דקות, מוסר 36.96 מסירות מדוייקות למשחק ב80% דיוק.

בקיצור מה שאני מנסה להגיד זה שלסטטיסטיקה הזאת אין באמת משמעות, כי כנראה שכל שחקן של בית"ר יגע בכדןר יותר משחקנים שלך בגלל שיטת המשחק אחוזי הדיוק של אלקוקין הם רגילים ולא חריגים לרעה וביחס לכמות ה"בישולים" כנראה שהוא מצליח לייצר באמצעותם יחסית הרבה ביחס לכמות המסירות
אתה לא נראה לי הבנת את מה שאני מדבר עליו אחי -
הטענה שלו היא שהוא לא קיבל ״רבע מההזדמנויות שמגיעות לו״ - עובדתית בין השחקנים (הישראלים) שקיבלו אצלנו הכי הרבה דקות העונה
אמר ש״שמדובר בשחקן הקישור היחיד שלנו עם יכולת אמיתית להניע כדור״ - הוא לא שחקן שמניע כדור באופן כללי עם 12.2 פסים מדוייקים במחצית (או 23.36 למשחק אם אתה מעדיף)
שחקן שמרבה לאבד (6.7 איבודים בממוצע) בנוסף
אני חושב שלאלקוקין יש כישרון כפי שכתבתי, יודע לתת את הפס החכם פעם בכמה משחקים אבל לדעתי אין ספק שפיזית וטכנית בהרבה מהעונה הוא היה פשוט נטל על הקבוצה וזה משהו שחצי הופעה שהוא נתן נגד ביתר פתאום שינתה את הדעה של כמה פה (ממש מקרה אל ים עד לפני כמה ימים)

עם אלקוקין צריך סבלנות ולא בטוח בכלל שהוא באופן כללי שווה הרכב בשלב הזה, לא בלב שלם שהוא פותח בדרבי.
הוקיץ'
קיבל.ה  8570 לייקים

RedDrifter כתב: 08 מאי 2026, 15:05
הוקיץ' כתב: 08 מאי 2026, 15:00 אתה משום מה חושב שהנתון הזה מוכיח משהו, ואחר כך עוד מבקר את ההבנה בכדורגל של אנשים אחרים.
שמע אני תמיד יכול להמשיך ולשלוח עוד ניתוחים ועוד סטטיסטיקות אבל זה די שובר את כל מה שאמרת.. הוא שחקן שפשוט לא מעורב מספיק בהנעת כדור.. איומים? 8 מחוץ לרחבה ו7 בתוך הרחבה ב29 הופעות.. והוא שחקן שמוצב כ10/כנף שמאל כן?
להשתמש בסטטיסטיקה כשאתה לא מבין מה היא אומרת לא עוזר לטיעון שלך.
לאלקוקין יש יכולת לקדם את המשחק. לקבל את הכדור מההגנה ולהסתובב קדימה, מה שלפלקאו ולקרייב פשוט אין. למעשה, חלק מהסיבה שהם מוסרים הרבה היא שאין להם שום יכולת לקדם את המשחק, בטח לא כשלוחצים עליהם, וזה גורם לכדור להיתקע אצלנו הרבה מאחורה.
הנתון של מסירות מדויקות לא מראה כלום לגבי היכולת של קשר לקדם את המשחק.
וזה קצת מצחיק לדבר על איומים כשהוא על 4 שערים ו-4 בישולים - מספרים לא רעים בכלל ויותר טובים מכל מיני שחקנים אחרים בקבוצה שאתה משום מה משבח.
שליחת תגובה