הוקיץ' כתב: ↑08 מאי 2026, 10:07
RedDrifter כתב: ↑07 מאי 2026, 17:04
הוקיץ' כתב: ↑07 מאי 2026, 15:41
אחד השחקנים המוכשרים בהפועל שלצערי לא קיבל רבע מההזדמנויות שהיה צריך לקבל.
גם במשחקים בהם לא היה לנו קישור ברדה העדיף את טל ארצ'ל וקנצפולסקי לפניו, שני שחקנים שלא מגרדים את הכישרון שלו.
במהלך העונה הוא איבד את הביטחון והיו לו משחקים פחות טובים, אבל מי שלא רואה את היכולות שלו צריך להחליף מקצוע.
די נו מאיפה אתם מביאים את הניתוחים האלה?
שיחק העונה 1440 דקות ב31 משחקים (מעל מחצית למשחק בממוצע)
אתם בודקים דברים לפני שאתם אומרים את זה? אלקוקין קיבל המון הזדמנויות והיה נפל ברוב המשחקים.. למה הזיכרון של כל הפורום הזה נע בין משחק למשחק
אתמול ובמשחק מול ב״ש שיחק טוב זה עדיין לא אומר שהוא חזר לעצמו או שאפשר לסמוך עליו.. זה בול אותה סיטואציה שהייתה עם אל ים לפני שבוע וחצי שנתן מחצית אחת טובה ואז כולם רצו שהוא יתחיל לרוץ בהרכב
צריך ללקט דקות ולהיכנס לקצב לאט לאט סבלנות
שמע, איכשהו בכל נושא אפשרי אתה מצליח לנפק את הדעה הכי גרועה שניתן להעלות על הדעת.
לגבי עניין הדקות, מן הסתם מספר אבסולוטי של דקות לא מספר את התמונה המלאה כי יש כאן עניין של כשירות. אם אתה מסתכל רק על דקות אז היית יכול לחשוב שאלקוקין הרבה יותר בכיר ברוטציה מקורין וליידנר, בעוד שהשניים האחרונים פשוט היו פצועים הרבה. אלקוקין לא קיבל מספר נמוך של דקות אבסולוטית, אבל הוא כן קיבל לא מספיק דקות ביחס לעובדה שהוא היה כשיר כל העונה וביחס למה שהוא יכול לתת לנו.
ולפני שאתה קובע שאני מושפע מהמשחק האחרון, הייתי מציע שתסתכל מה כתבתי עליו לאורך כל העונה. אלקוקין שחקן צעיר שפתח את העונה מעולה ואחר כך איבד את הביטחון, מה שהוביל גם לירידה ביכולת. העניין הוא שמדובר בשחקן הקישור היחיד שלנו עם יכולת אמיתית להניע כדור, כולל בצפיפות. העניין הוא שאצל ברדה, כמו ברדה, הוא קודם כל חושב על הגנה ואגרסיביות לפני כל דבר אחר. זו הסיבה שרן בנימין הועדף על פניו בתחילת העונה וזו הסיבה שארצ'ל וקנצפולסקי הועדפו על פניו במשחקים האחרונים. בעיני זה לא רציני עבור קבוצה שחושבת צמרת.
אני יודע שזה נושא רגיש אצל הרבה אוהדים שלא מסוגלים לנתח משחקים בצורה עניינית ולא רגשית, ההודעות שלי מצליחות להרגיז אנשים וזה בסדר, לא אומר שאני לא צודק
עובדתית אתה אמרת שהוא לא קיבל מספיק הזדמנויות, זה פשוט שקר גס - אלקוקין הוא בין השחקנים שקיבלו הכי הרבה הזדמנויות פרט לזרים. ארצ׳ל וקנספולסקי קיבלו הרבה פחות דקות ממנו העונה ובכלל ארצ׳ל היה אילוץ רוב הזמן בגלל מאיימבו ככה שאין קשר.
מה שאתה לא מבין זה שהוא לא איבד את הביטחון, הוא פשוט היה מוצב אחרת במערך עם בנימין שכולם פה רצו להעיף וזה עבד קצת יותר טוב אז - מאז ועד הדרבי שהוא החמיץ פנדל הוא פשוט היה מזעזע, הוא לא שחקן של הנעת כדור בכלל, בגלל זה אני יודע שמה שאתה אומר הוא פשוט לא נכון, הבן אדם עם 7-10 פסים במחצית…
הגדולה של אלקוקין זה לדעת לייצר מצבים מפסים שחותכים הגנות, מעבר לזה עד עכשיו הוא היה מתחת לממוצע בכל מה שקשור להנעת כדור, פיזיות, מעורבות במשחק…