אין לי בעיה להתדיין, אבל להמציא מספרים גם אני יכול. אני הייתי בכל משחקי היורוליג העונה לצורך העניין, ולא חושב שהיה אחד שהיו בו פחות מ-6000 איש. היו גם כאלה שהיו בהם למעלה מ-9000. גם בליגה לא היה משחק בית עם 1500 איש, למעט אלה שהיו בנתניה בפאקינג 6 בערב.איש גדול כתב: ↑13 אפריל 2026, 17:18 אף אחד לא מדבר בשם רוב הקהל של הפועל
מה שמדבר בשם רוב הקהל של הפועל זה כמות האוהדים שמגיעה למשחקים.
אם למשחקי בית בליגה מגיעים בקושי 1500 אוהדים ולמשחקים גדולים וליורוליג בקושי 5000 ולמשחקי חוץ בליגה עדיף שלא אדבר על הכמות שמגיעה אז כן אפשר להסיק מזה שרוב הקהל של הפועל למרות ההצלחה המקצועית לא מתחבר למה שקורה כרגע.
אפשר להתכחש לזה עד מחרתיים זה המצב.
אז במקום לכעוס ולהתמרמר על כל מי שאומר את זה גם אם יש אנשים שזה פחות מפריע להם כל מה שקורה אפשר להכיר במציאות ולחשוב מה אפשר לעשות עונה הבאה בשביל להחזיר אוהדים.
כי כמו שאני רואה את הדברים אם לא יהיו שינוי עונה הבאה שוב מספר המנויים יחתך בחצי.
וכמובן שעצם העובדה שאתה מקשר את מספר האוהדים שמגיעים לכמות הדקות של שחקנים ישראלים על סמך כלום ושום דבר, כבר מראה שאתה מתיימר לדבר בשם רוב הקהל.
וכמובן חשוב לציין, עד לפני חמש שנים היו מגיעים 2000 ומשהו צופים בממוצע למשחק, כולל האולטראס, בלי חרמות ובלי עופר הרשע. כנראה שגם אז הקהל הרחב לא התחבר לקבוצה.