איש גדול כתב: ↑13 אפריל 2026, 17:18
אף אחד לא מדבר בשם רוב הקהל של הפועל
מה שמדבר בשם רוב הקהל של הפועל זה כמות האוהדים שמגיעה למשחקים.
אם למשחקי בית בליגה מגיעים בקושי 1500 אוהדים ולמשחקים גדולים וליורוליג בקושי 5000 ולמשחקי חוץ בליגה עדיף שלא אדבר על הכמות שמגיעה אז כן אפשר להסיק מזה שרוב הקהל של הפועל למרות ההצלחה המקצועית לא מתחבר למה שקורה כרגע.
אפשר להתכחש לזה עד מחרתיים זה המצב.
אז במקום לכעוס ולהתמרמר על כל מי שאומר את זה גם אם יש אנשים שזה פחות מפריע להם כל מה שקורה אפשר להכיר במציאות ולחשוב מה אפשר לעשות עונה הבאה בשביל להחזיר אוהדים.
כי כמו שאני רואה את הדברים אם לא יהיו שינוי עונה הבאה שוב מספר המנויים יחתך בחצי.
אין לי בעיה להתדיין, אבל להמציא מספרים גם אני יכול. אני הייתי בכל משחקי היורוליג העונה לצורך העניין, ולא חושב שהיה אחד שהיו בו פחות מ-6000 איש. היו גם כאלה שהיו בהם למעלה מ-9000. גם בליגה לא היה משחק בית עם 1500 איש, למעט אלה שהיו בנתניה בפאקינג 6 בערב.
וכמובן שעצם העובדה שאתה מקשר את מספר האוהדים שמגיעים לכמות הדקות של שחקנים ישראלים על סמך כלום ושום דבר, כבר מראה שאתה מתיימר לדבר בשם רוב הקהל.
וכמובן חשוב לציין, עד לפני חמש שנים היו מגיעים 2000 ומשהו צופים בממוצע למשחק, כולל האולטראס, בלי חרמות ובלי עופר הרשע. כנראה שגם אז הקהל הרחב לא התחבר לקבוצה.
אם למשחקי בית בליגה מגיעים בקושי 1500 אוהדים ולמשחקים גדולים וליורוליג בקושי 5000 ולמשחקי חוץ בליגה עדיף שלא אדבר על הכמות שמגיעה אז כן אפשר להסיק מזה שרוב הקהל של הפועל למרות ההצלחה המקצועית לא מתחבר למה שקורה כרגע.
אז במקום לכעוס ולהתמרמר על כל מי שאומר את זה גם אם יש אנשים שזה פחות מפריע להם כל מה שקורה אפשר להכיר במציאות ולחשוב מה אפשר לעשות עונה הבאה בשביל להחזיר אוהדים.
כי כמו שאני רואה את הדברים אם לא יהיו שינוי עונה הבאה שוב מספר המנויים יחתך בחצי.
אין לי בעיה להתדיין, אבל להמציא מספרים גם אני יכול. אני הייתי בכל משחקי היורוליג העונה לצורך העניין, ולא חושב שהיה אחד שהיו בו פחות מ-6000 איש. היו גם כאלה שהיו בהם למעלה מ-9000. גם בליגה לא היה משחק בית עם 1500 איש, למעט אלה שהיו בנתניה בפאקינג 6 בערב.
וכמובן שעצם העובדה שאתה מקשר את מספר האוהדים שמגיעים לכמות הדקות של שחקנים ישראלים על סמך כלום ושום דבר, כבר מראה שאתה מתיימר לדבר בשם רוב הקהל.
וכמובן חשוב לציין, עד לפני חמש שנים היו מגיעים 2000 ומשהו צופים בממוצע למשחק, כולל האולטראס, בלי חרמות ובלי עופר הרשע. כנראה שגם אז הקהל הרחב לא התחבר לקבוצה.
טוב אין בעיה ומגיעים מלא אוהדים למשחקים
מיציתי תויכוח הזה
ובלי קשר אני גם לא קישרתי את כמות האוהדים לדקות של הישראלים בלבד.
הדקות לישראלים היא אחת מהבעיות שמרחיקות אוהדים.
ברור שיש עוד בעיות
רואה שחורות כתב: ↑13 אפריל 2026, 13:35
אני לא בטוח מה דעתי בעניין הזה אבל מה שבטוח זה שאי אפשר לנתק את בניית הסגל מדקות המשחק.
כלומר, מי שאומר - בר/גינת, במקום מי לשלב אותם - צודק לגמרי, אבל זה כבר עניין של בחירה. יש כאן ביצה ותרנגולת, למשל בהבאת רנדולף וקסלר שגם לא מקבלים הרבה דקות וגם ״מונעים״ שילוב של ישראלים.
לעניין קסלר וראנדוף שים לב שאלה החתמות אחרונות, בשלב די מאוחר, כשברור שלא יוכלו לשחק בליגה:
קסלר- חוסר שחקן 4, מתחילת העונה בולט. במיוחד לאחר הפציעות הארוכות של תומר (לצערי הוא כנראה מחמיץ כחצי ממשחקים עד עכשיו). רצו מאד להביא את נייגל דיוויס, והיו מוכנים לשים חבילת כסף לא קטנה, אבל זה לא צלח, ונשארנו עם אייש בלבד. החתמת קסלר היא החתמת אין ברירה. אין בישראלים שיושבים על הספסל מישהו שיכול לשמש כמחליף לאייש או תומר.
ראנדולף - לדעתי הוא הגיע לתת לאילייזה דקות מנוחה רבות יותר. בר נוסה מספר פעמים והשילוב שלו היה פחות טוב. עד עכשיו ראנדולף עדיין לאמצדיק את ההחתמה שלו. האם היה נכון להמר על בר? על הנייר ראנדולף נראה כעדיף, כשהמטרה היתה שילוב בשישיה אתה לוקח את האפשרות היותר טובה. בלי הסתכלות על הדרכון. לא יודע אם מאמן אחר היה בוחר אחרת.
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)