האמת? בשלה העת להחזיר את ביבראס לעונת פרישה ובמקביל השתלבות במערכת. ברמה הערכית והאישיותית אולי השחקן שהייתי הכי מחובר אליו מאז ומעולם.
אירופה
- Mendelson
- קיבל.ה 879 לייקים
- ההוא שאמרו לו
- קיבל.ה 1336 לייקים
בדקתי את זה לפני כמה זמן אבל הזיכרון שלי לא משהו. בסיבוב השלישי כבר נכנסות קבוצות מכל מיני ליגות בכירות כמו הולנד או כאלה שיהיו סופר קשות כמו שוויץ או פורטוגל.KingZivos כתב: ↑30 אפריל 2026, 11:21מי נכנסות סיבוב אחרי?ההוא שאמרו לו כתב: ↑30 אפריל 2026, 10:52בסיבוב שבו ניכנס אנחנו עוד יכולים ליפול על קבוצות חלשות ולנסוע לכל מיני ארמניה ולטביה. אחר כך זה נהיה בעייתי מאוד.
מבחינת דירוג אגב בגלל שאין לנו דירוג אנחנו מקבלים את דירוג המדינה חלקי 4 כי זה מספר הנציגות שיש לישראל. הדירוג ש(בתקווה) נשיג יתווסף לכך
יש פה כאלה שמדברים על קל אבל זה יהיה סופר קשה, בטח במצבנו.
בכל מקרה, הלוואי וניפול על הצדדים הקלים של ההגרלה ונשייט מול ארמניות ולטביות עד הבתים
GLAD ALL OVER
האמיני יום יבוא!
האמיני יום יבוא!
-
CouchPotato
- קיבל.ה 111 לייקים
ממה שהבנתי הוא מתכוון לפרוש אחרי העונה הזאת, ולקחת קורס מאמנים בסרביה. הוא כבר אמר בעבר שבארץ הוא לא יחזור לשחק בחיים ולא נראה לי שזה השתנה. אבל אולי הוא יסכים לעזור בסקאוטינג בבלקן.Mendelson כתב: ↑30 אפריל 2026, 12:27האמת? בשלה העת להחזיר את ביבראס לעונת פרישה ובמקביל השתלבות במערכת. ברמה הערכית והאישיותית אולי השחקן שהייתי הכי מחובר אליו מאז ומעולם.
-
פומפה
- קיבל.ה 686 לייקים
אנחנו בטוח יכולים לשחק באירופה? נפתרו כל ענייני הקאס והתביעות שהיו לנו?
-
Adam
- קיבל.ה 239 לייקים
יאללה אני גר בחו"ל מקווה שנשחק קרוב אליי
- RedDrifter
- קיבל.ה 683 לייקים
דיווח מפי הדר יעקובי
נערכת לאירופה: הפועל ת"א סימנה את קפריסין כיעד המועדף לאירוח, אם תשיג את הכרטיס לקונפרנס. אם באי השכן לא יסתדר, ייבדקו האפשרויות של הונגריה ובולגריה. המטרה היא אירוח ביעד שיהיה נוח יותר לאוהדים להגיע
נערכת לאירופה: הפועל ת"א סימנה את קפריסין כיעד המועדף לאירוח, אם תשיג את הכרטיס לקונפרנס. אם באי השכן לא יסתדר, ייבדקו האפשרויות של הונגריה ובולגריה. המטרה היא אירוח ביעד שיהיה נוח יותר לאוהדים להגיע
אף לא צעד לאחור 
- הלך המומנטום
- קיבל.ה 1569 לייקים
מה לא יעשו כדי להשאיר את לואיזו?RedDrifter כתב: ↑04 מאי 2026, 12:04 דיווח מפי הדר יעקובי
-
InFlames
- קיבל.ה 518 לייקים
-
InFlames
- קיבל.ה 518 לייקים
איך בא לי איזה טיול הפועל לאיזה חור אירופאי של אנשים בלי שיניים יא אללללההה תביאו לי את זה