שאר הליגה 25/26

מועצת הכדורסל של אוהדי הפועל
לזכרו של אורי שלף ז"ל, ממיסדי עמותת הפועל אוסישקין
סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  2190 לייקים

red in blood כתב: 20 אפריל 2026, 17:40
רואה שחורות כתב: 20 אפריל 2026, 15:36
red in blood כתב: 20 אפריל 2026, 14:47
צודקים לגמרי בטענה, לא בתגובה.

הזוי לדרוש מהקבוצה לנחות בארץ ביום שהפסקת האש אמורה לפוג, ולחלוטין יש סיבה מצדקת לדחות את המשחק.
ובאותה נשימה - הזוי שהדרך לדרוש את זה תהיה לאיים שלא נופיע למשחקים, ועל הדרך לסמן לשחקנים שמסוכן בישראל.
המשחק במונקו היה ביום שישי. למה הקבוצה לא חזרה ארצה אחריו?
אם אתה מתעקש, אני אתקן את עצמי - העניין הוא לא יום הטיסה, אלא משחק ראשון בארץ יום אחרי שהפסקת האש אמורה לפוג.
לפי ההגדרה של ההסכם שהמדינה הכירה בו, ביום חמישי הלחימה אמורה להיות מחודשת. אי אפשר לדעת מה יקרה בפועל, אבל זו אמורה להיות נקודת המוצא.
לדרוש מהקבוצה לבוא לארץ למצב לחימה ולהיתקע בארץ כשאין טיסות, במצב של משחקים בחו״ל, זו דרישה הזוייה.

אפשר ולגיטימי להתכונן מראש, ולהגיד שאם ברביעי נראה שמאריכים את הפסקת האש, אז יהיו משחקים בזמן זה בארץ, והקבוצה תדרש לבוא לארץ בהתאם להתחלה שתתקבל, אבל זה אומר בהגדרה שזה לטוס לארץ אחרי יום רביעי, וזה אומר שאי אפשר משחקים בחמישי ושישי.
יש דרך לכל דבר.
תפנו למנהלת, תדבר, תבקשו לשנות.
לא לבוא ולהודיע: אנחנו לא מגיעים כי רק אנחנו חשובים. אז מה אם תיאמנו משהו וקבענו אתם להזיז משחקים במיוחד בשבילנו.
עכשיו זה לא מתאים לנו אז לא נגיע.
בני12
קיבל.ה  2885 לייקים

red in blood כתב: 20 אפריל 2026, 14:47
צודקים לגמרי בטענה, לא בתגובה.

הזוי לדרוש מהקבוצה לנחות בארץ ביום שהפסקת האש אמורה לפוג, ולחלוטין יש סיבה מצדקת לדחות את המשחק.
ובאותה נשימה - הזוי שהדרך לדרוש את זה תהיה לאיים שלא נופיע למשחקים, ועל הדרך לסמן לשחקנים שמסוכן בישראל.
אם אתה מתעקש, אני אתקן את עצמי - העניין הוא לא יום הטיסה, אלא משחק ראשון בארץ יום אחרי שהפסקת האש אמורה לפוג.
לפי ההגדרה של ההסכם שהמדינה הכירה בו, ביום חמישי הלחימה אמורה להיות מחודשת. אי אפשר לדעת מה יקרה בפועל, אבל זו אמורה להיות נקודת המוצא.
לדרוש מהקבוצה לבוא לארץ למצב לחימה ולהיתקע בארץ כשאין טיסות, במצב של משחקים בחו״ל, זו דרישה הזוייה.

אפשר ולגיטימי להתכונן מראש, ולהגיד שאם ברביעי נראה שמאריכים את הפסקת האש, אז יהיו משחקים בזמן זה בארץ, והקבוצה תדרש לבוא לארץ בהתאם להתחלה שתתקבל, אבל זה אומר בהגדרה שזה לטוס לארץ אחרי יום רביעי, וזה אומר שאי אפשר משחקים בחמישי ושישי.
ואת כל זה לא ידעו בשבוע שעבר כשהפועל ביקשו את שני המשחקים הללו?
בני12
קיבל.ה  2885 לייקים

בקיצור שוב הניהול המהולל של המנכל המהולל מכניס אותנו לבוץ מהולל
סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  2190 לייקים

בני12 כתב: 20 אפריל 2026, 18:00 בקיצור שוב הניהול המהולל של המנכל המהולל מכניס אותנו לבוץ מהולל
בני באמת נראה לך שזה צחי?
איכשהו הסגנון של הפניות והדרך שהכול מתנהל נראית לי מתאימה רק לאדם אחד.
סמל אישי של משתמש
red in blood
קיבל.ה  777 לייקים

רדנקו כתב: 20 אפריל 2026, 17:53

יש דרך לכל דבר.
תפנו למנהלת, תדבר, תבקשו לשנות.
לא לבוא ולהודיע: אנחנו לא מגיעים כי רק אנחנו חשובים. אז מה אם תיאמנו משהו וקבענו אתם להזיז משחקים במיוחד בשבילנו.
עכשיו זה לא מתאים לנו אז לא נגיע.
כתבתי קודם - שני הדברים נכונים במקביל.

זה לא ״עכשיו לא מתאים לנו״, אלא זו דרישה הזויה ובכנות לא לגיטימית.
וזה לא סותר את זה שהצורה שבה מוחים על ההחלטה הזו היא לא נכונה וגם הזויה בעצמה.
"אנחנו אולי קהל פרובוקטיבי, קהל שנון, קהל עם לשון חריפה וחדה, ולפעמים חסרת רחמים, אבל אנחנו לא גזענים."
- עומר חרמש ז״ל
בני12
קיבל.ה  2885 לייקים

רדנקו כתב: 20 אפריל 2026, 18:11
בני12 כתב: 20 אפריל 2026, 18:00 בקיצור שוב הניהול המהולל של המנכל המהולל מכניס אותנו לבוץ מהולל
בני באמת נראה לך שזה צחי?
איכשהו הסגנון של הפניות והדרך שהכול מתנהל נראית לי מתאימה רק לאדם אחד.
נראה לי שצחי סגר את המשחקים עם הליגה מבלי להתייעץ עם הצוות המקצועי (AKA הכניס אותנו לבוץ)
כמובן שהדרך של עופר להוציא אותנו משם היא הדרך הכי כוחנית ומעוררת אנטגוניזם שאפשר
סמל אישי של משתמש
red in blood
קיבל.ה  777 לייקים

בני12 כתב: 20 אפריל 2026, 17:57

ואת כל זה לא ידעו בשבוע שעבר כשהפועל ביקשו את שני המשחקים הללו?
לא יודע מה בדיוק ביקשו ומול מי, אבל גם אם כן, המציאות כאן מאוד רגישה ומשתנה מרגע לרגע, וחובה לעשות התאמות.
שבוע שעבר הייתי מוכן לשים כסף על זה שהמלחמה נגמרה ולא תחזור בקרוב, וציפיתי שכל רגע יכריזו על הארכה, ועכשיו טראמפ אמר רק לפני חצי שעה שהפסקת האש תסתיים בלילה בין רביעי לחמישי.

בכל מקרה היה צריך להתנהל כאילו הפסקת האש נגמרת ברביעי, אבל אז היה צריך להתכונן בהנחה שיש סיכוי גדול שחוזרים, ועכשיו שזה בכלל בכלל לא בטוח.
"אנחנו אולי קהל פרובוקטיבי, קהל שנון, קהל עם לשון חריפה וחדה, ולפעמים חסרת רחמים, אבל אנחנו לא גזענים."
- עומר חרמש ז״ל
יותם שירן הלא מקורי
קיבל.ה  112 לייקים

לראות את המועדון שכל כך יקר לי מתעסק בערב יום הזיכרון בדברים כאלה- להקיא.
אם יש מישהו שטעה פה (בטח צחי), הוא צריך ללכת הביתה.
קובי
קיבל.ה  655 לייקים

https://www.one.co.il/Article/520394.html

הפועל ת"א הציעה פשרה, ינאי: שני גופים עוינים

הפועל תל אביב הודיעה למנהלת הליגה בכדורסל שאין בכוונתה להגיע למשחקים בחמישי ובשישי בישראל בגלל הרגישות של הפסקת האש, כפי שנחשף לראשונה ב-ONE.
האדומים אף הגישו את הפנייה הרשמית הבוקר (שני) והמנהלת דנה בכך, ולבסוף היא סירבה והחליטה שהמשחקים נותרים במועדם.

בדיון עלו לדבר בעלי הקבוצה עופר ינאי ומנכ””ל הקבוצה צחי רייכנשטיין, כאשר ינאי נתן את הצד שלו: “אני חושב שאתם קצת מבולבלים לגבי החובות שלכם. התפקיד שלכם
הוא למצוא פתרון לליגה ולהפועל, כחלק ממנה אתם החלטתם שלא ליישם בועה באופן מיידי וכתוצאה אתם דוחסים לו”ז של 90 יום ל-35 ימים.
ברור שאם זה הפתרון שבחרתם אתם צריכים למצוא פתרון לקבוצה שיש לה פלייאוף אירופי. אתם בישלתם את הדייסה הזו”.

עוד בדיון בעלי הפועל ת״א: “במקום זה אתם מתעלמים מהחובה שלכם ומקשים עלינו שלא לצורך. בימים האחרונים הסתבר לי שבשביל להביא הישגים כקבוצה ישראלית
יחידה שמתמודדת באירופה בכל הענפים אני צריך לא רק לצלוח את ריאל מדריד, את האנטישמיות באירופה ואת העובדה שישראל בזמן מלחמה. האתגר הגדול יותר שלי
מסתבר זה שני גופים עוינים, מנהלת הכדורסל ואיגוד הכדורסל. נזרקו פה איומים על הפסד טכני ופירוק הקבוצה, אני אומר לכל מי שיושב פה בדיון, אם אתם תפגעו בסיכויים שלנו להצליח,
אם אתם תגרמו נזק להפועל תל אביב, אדאג לתבוע אתכם אחד אחד”.

המנכ״ל צחי רייכנשטיין הסביר כי המועדון מוכן להגיע ככל שהפסקת האש תוארך באופן רשמי. המשמעות היא שהמשחק נגד גליל עליון בחמישי לא יתקיים
(העדכון בדבר הפסקת האש צפוי רק בחמישי לפנות בוקר) ובנוסף המועדון יגיע למשחק נגד קריית אתא שיתקיים בשישי ויחזרו מיד לסופיה.
במקרה הזה דרישת המועדון היא שהמנהלת תישא בהוצאות הטיסה בצורה מלאה.

כלומר, בהפועל תל אביב מבקשים לדחות את המשחק נגד גליל בחמישי כי גם אם תוארך הפסקת באש למפגש הזה הם לא יספיקו, ואם בחמישי לפנות בוקר יוחלט
על המשך הפסקת האש הקבוצה תגיע עוד באותו יום לישראל, תשחק בשישי נגד קריית אתא ותחזור לסופיה. עם זאת, בקבוצה דורשים שהמנהלת תישא בהוצאות הטיסה.
purvis short
קיבל.ה  234 לייקים

רוב הטיעונים של הפועל נכונים, ואין לי ספק שאם היה מדובר במכבי היחס היה אחר, ולא היה קורה כלום אם המשחקים האלה היו נדחים או לפחות אחד מהם. ועדיין: חלאס, תעלו על מטוס, תגיעו ותשחקו את המשחקים האלה. לא כל ויכוח צריך להפוך לריב אינסופי. התגרנות הזו ממש לא במקום. בטח כשמי שייפגע בסוף זה המועדון. תגיעו עם שישה ישראלים ועם שלושה זרים (רנדולף, מוטלי, אדוארדס) ותשחקו את המשחקים האלה. תנו גם לאוהדים שרוצים לראות את הקבוצה מול העיניים אפשרות לעשות את זה אחרי חודשיים וחצי. תקשיבו למה שהאוהדים שלכם רוצים.
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  4337 לייקים

כל השאלה היא מה קורה במידה וייתקעו ועד כמה הפרוצדורה של מעבר שוב דרך מדינה אחרת הוא מסובך...
הרי אם הם נתקעים פה מה הפועל עושה מול ריאל?

הטיעון של - אלו שחקנים שממילא לא משחקים הרבה באירופה לא רלוונטי, סורי.

אני חושב שאלו התשובות שעופר מתכוון אליהן.
שהגוף הזה שמקבל מיליונים מכספי ציבור יציע פיתרון לפני שהוא מאיים.
זה לא באמת כזה קשה.

אבל מה כבר אפשר לצפות ממנהלת או מאיגוד ששימון הוא ממלא מקום היו"ר בו.
הם כולם שם בובות על חוט.
יחד, רק יחד! :heart:
יותם שירן הלא מקורי
קיבל.ה  112 לייקים

7even כתב: 21 אפריל 2026, 08:20 כל השאלה היא מה קורה במידה וייתקעו ועד כמה הפרוצדורה של מעבר שוב דרך מדינה אחרת הוא מסובך...
הרי אם הם נתקעים פה מה הפועל עושה מול ריאל?

הטיעון של - אלו שחקנים שממילא לא משחקים הרבה באירופה לא רלוונטי, סורי.

אני חושב שאלו התשובות שעופר מתכוון אליהן.
שהגוף הזה שמקבל מיליונים מכספי ציבור יציע פיתרון לפני שהוא מאיים.
זה לא באמת כזה קשה.

אבל מה כבר אפשר לצפות ממנהלת או מאיגוד ששימון הוא ממלא מקום היו"ר בו.
הם כולם שם בובות על חוט.
ולצפות מארגון בתקציב של 200 מיליון לראות את הלו״ז כמה ימים קדימה ולזהות שיש בעיה ולהציף אותה בזמן, אפשר?
מקורב לצלחת
קיבל.ה  31 לייקים

חלקכם מתעלמים/טומנים ראש מעניין אחד פעוט. גורמים בהפועל (לא משנה שמות) הם אלה שביקשו לשחק יום אחרי יום, אפילו סידרו את היריבות (כי היו אמורים לשחק בחדרה) וקיבלו כל מה שרצו.

אחר כך הגיעו אחרים ורוצים לבטל הכל ומאיימים לא להופיע. כל הכבוד למנהלת שלא התקפלה, בתקווה שהקבוצה תקבל את ההחלטה הנכונה ותופיע למשחקים
purvis short
קיבל.ה  234 לייקים

הכל מובן. עניין המלחמה והעומס והיורוליג. באים לישראל ומשחקים. זהו. ואם חלילה ייתקעו פה? ימצאו פתרון. הקטע הזה של לא להגיע בכלל לא צריך להיות על השולחן. כל הטענות מובנות ועם זאת - אתם תגיעו לישראל ותשחקו. חלאס כבר.
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  4337 לייקים

כ"כ קל להגיד ימצאו פיתרון.
מקורב לצלחת
קיבל.ה  31 לייקים

7even כתב: 21 אפריל 2026, 10:37 כ"כ קל להגיד ימצאו פיתרון.
התבלבלתם. קודם כל הליגה
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  4337 לייקים

מקורב לצלחת כתב: 21 אפריל 2026, 10:41
התבלבלתם. קודם כל הליגה
מי קבע? אתה?
ואיך קשורה הקדימות לעניי ביטחוני בדיוק?
מקורב לצלחת
קיבל.ה  31 לייקים

7even כתב: 21 אפריל 2026, 10:42
התבלבלתם. קודם כל הליגה
מי קבע? אתה?
צודק, בוא נעביר את הקבוצה לבירה אירופית כלשהי ונקרא לה X BC.

יש משחקי ליגה, חוזרים לשחק אותם ובמקרה של הסלמה מוצאים פתרון. גם ככה עופר רוצה לפרוש מהליגה אז שיחכה לפחות עד סיום העונה
סמל אישי של משתמש
בונדר
קיבל.ה  340 לייקים

purvis short כתב: 21 אפריל 2026, 07:28 רוב הטיעונים של הפועל נכונים, ואין לי ספק שאם היה מדובר במכבי היחס היה אחר, ולא היה קורה כלום אם המשחקים האלה היו נדחים או לפחות אחד מהם. ועדיין: חלאס, תעלו על מטוס, תגיעו ותשחקו את המשחקים האלה. לא כל ויכוח צריך להפוך לריב אינסופי. התגרנות הזו ממש לא במקום. בטח כשמי שייפגע בסוף זה המועדון. תגיעו עם שישה ישראלים ועם שלושה זרים (רנדולף, מוטלי, אדוארדס) ותשחקו את המשחקים האלה. תנו גם לאוהדים שרוצים לראות את הקבוצה מול העיניים אפשרות לעשות את זה אחרי חודשיים וחצי. תקשיבו למה שהאוהדים שלכם רוצים.
גם הטיעונים של ההנהלה לא נכונים, הפועל ביקשו לקיים את המשחקים האלה בזמן הזה וקיבלו את הבקשה. לפני כמה חודשים הזיזו מועדי משחקים וקיימו אותם בנתניה, שוב לבקשת ההנהלה. זה שאנחנו משחקים ביורוליג לא אומר שהליגה צריכה להתיישר עם כל גחמה שלנו.
אז הוא לא למד שום לקח, ואין לו שכל גם להצטער.

אחד במאי אחד במאי, אני שואל: מהי עמדתו של עמית למקין?
red pepper
קיבל.ה  24 לייקים

אפשר רק לדמיין איך הדיון היה נראה פה אם הייתה אותה התנהלות של מכבי תל אביב ולא של הפועל.

סתם... לא צריך לדמיין אפשר למצוא מאות דיונים כאלה פה בפורום על בדיוק אותם דברים במהלך השנים.

ספוילר: לא היה משתמש אחד שהצדיק אותם, והמילים היו *קצת* יותר תקיפות מהדיון הנוכחי.
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  4337 לייקים

מקורב לצלחת כתב: 21 אפריל 2026, 11:20
7even כתב: 21 אפריל 2026, 10:42

התבלבלתם. קודם כל הליגה
מי קבע? אתה?
צודק, בוא נעביר את הקבוצה לבירה אירופית כלשהי ונקרא לה X BC.

יש משחקי ליגה, חוזרים לשחק אותם ובמקרה של הסלמה מוצאים פתרון. גם ככה עופר רוצה לפרוש מהליגה אז שיחכה לפחות עד סיום העונה
הבנתי.
היית אומר מהתחלה שאתה תמיד בעד הנגד.

הדיון מיותר.
רק הפועל
קיבל.ה  3108 לייקים

אשכרה יש פה כאלה בצד של שימון , עאלק "עופר רוצה לפרוש מהליגה "
purvis short
קיבל.ה  234 לייקים

ואם ייתקעו? אז יתמודדו כמו שהרבה חברות ישראליות מתמודדות עם אירועים כאלה, כמו שהרבה אזרחים ישראלים מתמודדים עם דברים כאלה. אלה החיים. לא להגיע עד דעת עצמך למשחק זה לא משהו שיכול לקרות. זה הכל.
תעלו על מטוס, תשחקו את המשחקים האלה ותחזרו לסופיה להכנות לריאל מדריד. נקודה.
סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  2190 לייקים

red pepper כתב: 21 אפריל 2026, 11:50 אפשר רק לדמיין איך הדיון היה נראה פה אם הייתה אותה התנהלות של מכבי תל אביב ולא של הפועל.

סתם... לא צריך לדמיין אפשר למצוא מאות דיונים כאלה פה בפורום על בדיוק אותם דברים במהלך השנים.

ספוילר: לא היה משתמש אחד שהצדיק אותם, והמילים היו *קצת* יותר תקיפות מהדיון הנוכחי.
אמנם אתה מגיב פה רק כשיש הזדמנות לומר משהו נגד עופר והפועל, אבל לשם שינוי אתה צודק במאה אחוז.
כל ההתנהלות היא בול מכבי שהיינו תמיד נגדה.
רק שהם היו דואגים לעשות את זה בשקט ומקסימום מוציאים איזה תגובה בלי שם על כך שהם מייצגים את ישראל.
מה שבטוח זה שהם לא היו מוציאים את ההתנהגות הבריונית הזו החוצה מההתחלה ועד הסוף.
סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  2190 לייקים

purvis short כתב: 21 אפריל 2026, 12:15 ואם ייתקעו? אז יתמודדו כמו שהרבה חברות ישראליות מתמודדות עם אירועים כאלה, כמו שהרבה אזרחים ישראלים מתמודדים עם דברים כאלה. אלה החיים. לא להגיע עד דעת עצמך למשחק זה לא משהו שיכול לקרות. זה הכל.
תעלו על מטוס, תשחקו את המשחקים האלה ותחזרו לסופיה להכנות לריאל מדריד. נקודה.
אם יתקעו אז המשחק ידחה. פשוט מאוד.
וגם מהסיבה הזו כל הקבוצה צריכה לעלות על מטוס ולהגיע לכאן, מלבד אלה שחוששים להיות פה באמת.
אז לא יוכלו לומר שיש לנו מספיק שחקנים האירופה לקיים את המשחק.
אם צוות האימון והשחקנים יתקעו פה, אין לי שום ספק שהמשחק ידחה על ידי היורוליג.
red pepper
קיבל.ה  24 לייקים

רדנקו כתב: 21 אפריל 2026, 12:20
red pepper כתב: 21 אפריל 2026, 11:50 אפשר רק לדמיין איך הדיון היה נראה פה אם הייתה אותה התנהלות של מכבי תל אביב ולא של הפועל.

אמנם אתה מגיב פה רק כשיש הזדמנות לומר משהו נגד עופר והפועל, אבל לשם שינוי אתה צודק במאה אחוז.
רק שהם היו דואגים לעשות את זה בשקט ומקסימום מוציאים איזה תגובה בלי שם על כך שהם מייצגים את ישראל.
לשם שינוי גם אתה צודק במאה אחוז.
סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  2190 לייקים

שלא תהיה אי הבנה - הבקשה לגיטימית.
למרות הגיחוך בזה שאנחנו אלה שביקשנו להזיז את המשחקים למועדים האלה, הנסיבות השתנו וזה לגיטימי לחלוטין לבקש לשנות את הדברים שוב מהסיבה הזאת.
הבעיה שלי היא רק עם הדרך וההתנהלות - גם מול המנהלת ועוד יותר מבחינה תקשורתית - זו שמגיע לנו ואנחנו קובעים עובדות בשטח בלי לשאול אף אחד.
בני12
קיבל.ה  2885 לייקים

רדנקו כתב: 21 אפריל 2026, 13:29 שלא תהיה אי הבנה - הבקשה לגיטימית.
למרות הגיחוך בזה שאנחנו אלה שביקשנו להזיז את המשחקים למועדים האלה, הנסיבות השתנו וזה לגיטימי לחלוטין לבקש לשנות את הדברים שוב מהסיבה הזאת.
הבעיה שלי היא רק עם הדרך וההתנהלות - גם מול המנהלת ועוד יותר מבחינה תקשורתית - זו שמגיע לנו ואנחנו קובעים עובדות בשטח בלי לשאול אף אחד.
מה השתנה בנסיבות מאז הבקשה שלנו?
קובי
קיבל.ה  655 לייקים

purvis short כתב: 21 אפריל 2026, 10:26 הכל מובן. עניין המלחמה והעומס והיורוליג. באים לישראל ומשחקים. זהו. ואם חלילה ייתקעו פה? ימצאו פתרון. הקטע הזה של לא להגיע בכלל לא צריך להיות על השולחן. כל הטענות מובנות ועם זאת - אתם תגיעו לישראל ותשחקו. חלאס כבר.
:rofl:
קובי
קיבל.ה  655 לייקים

אוהדי הפועל שמאוד, מאוד , מאוד חשוב להם להיות יותר צדיקים מהאפיפיור
סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  2190 לייקים

קובי כתב:
בולשיט.
ההתנהלות הזו היא בדיוק זו שגורמת לסירוב האוטומטי של המנהלת והאיגוד להקשיב. כי אם היינו באים בגישה אחרת רוב הסיכויים שכמו שהלכו אתנו כשקבעו לנו שני משחקים תוך יומיים כמו שביקשנו היו מוצאים עבורנו פתרון.
וכן. אני לא מרגיש בנוח להתנהג כמו בריון וכמו שמכבי התנהגו תמיד. זה מפריע לי.

Sent from my CPH2581 using Tapatalk

סמל אישי של משתמש
red in blood
קיבל.ה  777 לייקים

רדנקו כתב: 21 אפריל 2026, 16:03
קובי כתב:
בולשיט.
ההתנהלות הזו היא בדיוק זו שגורמת לסירוב האוטומטי של המנהלת והאיגוד להקשיב. כי אם היינו באים בגישה אחרת רוב הסיכויים שכמו שהלכו אתנו כשקבעו לנו שני משחקים תוך יומיים כמו שביקשנו היו מוצאים עבורנו פתרון.
וכן. אני לא מרגיש בנוח להתנהג כמו בריון וכמו שמכבי התנהגו תמיד. זה מפריע לי.

Sent from my CPH2581 using Tapatalk
אתה באמת חושב שהיו מתחשבים בנו?

אני שם בצד את זה שאני ממש לא אוהב את הצורה שאנחנו מתנהלים, אבל באמת לא ברור לך שעושים לנו דווקא, ושום סיכוי שהיו מתחשבים בנו גם אם היינו מתנהלים בצורה שפוייה?
- עומר חרמש ז״ל
הוקיץ'
קיבל.ה  8471 לייקים

אין לי עניין להגן פה על עופר ואני חושב שההתנהלות הזו מגוחכת, אבל זה בחיים בחיים לא היה קורה למכבי.
להיפך, הליגה פה במאה אחוז מהמקרים הייתה מתקפלת לרצונות של מכבי והם מעולם לא היו צריכים לאיים בשום דבר. אפשר לבקר את ההתנהלות הזאת (ובצדק) מבלי לעשות השוואות מגוחכות למכבי.
purvis short
קיבל.ה  234 לייקים

הוקיץ חד משמעית צודק. למכבי זה לא היה קורה כי למכבי בחיים לא היו מכניסים משחק ליגה שעלול לפגוע בהכנות ליורוליג ומספיק להיזכר למשל בסדרות של מכבי נגד ריאל, כשריאל הייתה מגיעה אחרי משחקי ליגה ולמכבי היו דוחים משחקים כדי שתוכל להתכונן.
סמל אישי של משתמש
iamgabormarton
קיבל.ה  558 לייקים

עזבו מכבי..המנהלת ליקקה לירושלים בשביל נסיעת כלום לארהב

אוסיף ואומר , כבוד אנחנו לא נקבל פה במסדרונות הצהובים של הליגה הזאת,לא ההנהלה ,לא הצוות שזילזלו בו מהשנייה הראשונה וממשיכים לזלזל בו ולא השחקנים
צריך לקחת אותו בשיניים

אז שיסתמו תפה ויתכופפו ללוז של הקבוצה היחידה במפעל אירופאי
red pepper
קיבל.ה  24 לייקים

הוקיץ' כתב: 21 אפריל 2026, 19:52

אין לי עניין להגן פה על עופר ואני חושב שההתנהלות הזו מגוחכת, אבל זה בחיים בחיים לא היה קורה למכבי.
להיפך, הליגה פה במאה אחוז מהמקרים הייתה מתקפלת לרצונות של מכבי והם מעולם לא היו צריכים לאיים בשום דבר. אפשר לבקר את ההתנהלות הזאת (ובצדק) מבלי לעשות השוואות מגוחכות למכבי.
מה קרה פה שלא היה קורה למכבי? שקבעו 2 משחקי ליגה בתוך 12 ימים בין המשחק נגד מונאקו למשחק מול ריאל?
red pepper
קיבל.ה  24 לייקים

purvis short כתב: 21 אפריל 2026, 19:56 הוקיץ חד משמעית צודק. למכבי זה לא היה קורה כי למכבי בחיים לא היו מכניסים משחק ליגה שעלול לפגוע בהכנות ליורוליג ומספיק להיזכר למשל בסדרות של מכבי נגד ריאל, כשריאל הייתה מגיעה אחרי משחקי ליגה ולמכבי היו דוחים משחקים כדי שתוכל להתכונן.
זה שני משחקים שנגמרים 5 ימים לפני המשחק מול ריאל. איזה הכנות? על מה מדובר?

וזה היה לבקשת המועדון. הם פשוט שמים זין על הליגה כמו שהיה ברור כבר בקיץ ובטוחים שמגיע להם הכל בדיוק כמו... מכבי. כן מה לעשות.

. אתם באמת עד כדי כך צבועים כדי להגיד שאין מה להשוות למכבי? יש מאות כתבות ומאות טורים ומאות פוסטים שכבר נכתבו הרי כשזה היה הפוך.
מקורב לצלחת
קיבל.ה  31 לייקים

עוד הציע מנכ"ל הפועל ת"א: "הפתרון היחידי הוא שאותן קבוצות יגיעו לשחק נגדנו באירופה. אני לא מוצא פתרונות. אולי להקפיא את המצב כמו בסרביה, שבו נוכל לחזור לשחק רק בפלייאוף. אפשר גם להציע שאנחנו נממן שלושה משחקי ליגה בסופיה".

תגידו, זה נראה לכם סבבה? אם כן, רגע...

צחי רייכנשטיין, מנכ"ל הפועל תל אביב, הציג עמדה נחרצת וטען כי העומס הקיצוני נובע מנסיבות בינלאומיות ומלחמתיות שאינן בשליטת המועדון. "אנחנו קורבנות של ההצלחה הזו", הצהיר רייכנשטיין בשיח על המאמץ לייצג את המדינה בכבוד. "בגלל המלחמה ואי היציבות של הדדליין של דונלד טראמפ, פנינו בדחיפות למצוא פתרון. השחקנים הזרים מודעים להכל ומשפיעים זה על זה. הסיכון של יום רביעי הקרוב מעלה חשש לסגירת נתב"ג, ומי כמוכם יודע כמה מורכב לצאת מהארץ במצב הזה. זה לוקח המון שעות, כסף ואנרגיה". רייכנשטיין סיכם כי המועדון נמצא בסיטואציה של "כוח עליון" שאינה מאפשרת להבטיח דבר לשחקנים"

מה נסגר עם הבכיינות הזאת? המכביזם הזה? מה יש לעופר ושליחו נגד הליגה
הוקיץ'
קיבל.ה  8471 לייקים

red pepper כתב: 21 אפריל 2026, 21:49
הוקיץ' כתב: 21 אפריל 2026, 19:52
מה קרה פה שלא היה קורה למכבי? שקבעו 2 משחקי ליגה בתוך 12 ימים בין המשחק נגד מונאקו למשחק מול ריאל?
אחלה העמדת פנים. ברור שהעניין פה זו הפסקת האש שנגמרת תוך כדי, אבל כנראה שבשביל האג'נדה אפשר לסלף.
רק לשם השוואה, לפני שנתיים מכבי העפילה לפלייאוף היורוליג ומשחקי הליגה באו לה ממש ברע. מה המנהלת עשתה? דחתה את כולם ללא יוצא מן הכלל. במשך כל התקופה, 37 יום, מכבי לא שיחקה ולו משחק אחד. זה מה שהיה קורה למכבי אם הייתה בסיטואציה שלנו.
סמל אישי של משתמש
רועי גווארה
קיבל.ה  550 לייקים

טראמפ נכנע להתקרבנות והודיע על הארכת הפסקת האש.
נתראה בחמישי!
אוהד הפועל אינו זקוק לשום אישור ולשום המלצה בכל מה שקשור לקבוצה שלו. הרי איננו חולקים על כך שהיא מעצבנת, כל מה שאנחנו מבקשים הוא שיסבירו לנו איך, איך הקבוצה המרגיזה הזאת בכל זאת כל כך שגיבה (ע. מוהר)
שליחת תגובה