ג׳ונתן מוטלי

מועצת הכדורסל של אוהדי הפועל
לזכרו של אורי שלף ז"ל, ממיסדי עמותת הפועל אוסישקין
בני12
קיבל.ה  2924 לייקים

יותם שירן הלא מקורי כתב: 03 אפריל 2026, 14:42
Adam כתב: 03 אפריל 2026, 14:37
יותם שירן הלא מקורי כתב: 02 אפריל 2026, 20:56 אין לי מספיק קללות כדי לתאר כמה הוא גרוע.
או שאפשר לא לקלל שחקן של הפועל שעשה לנו הרבה טוב בשנתיים האחרונות. אפשר להגיד שהוא לא מספיק טוב כעת, ולקוות שהוא ישתפר.
וסליחה ששכחתי לשאול מה דעתך על זה שאיטודיס ניצח את פנאתנייקוס.
הפועל ניצחה בעיקר כי הכדורים של פאו לא נכנסו. לא נפגוש אותם בעוד משחק שהם מחטיאים ככה בדקה האחרונה.
שמע אין לי בעיה עם תקופה חלשה אבל כשהשחקן עושה סימנים של מאמץ ופשוט לא הולך לו. או לחילופין מתרכז כרגע באלמנטים שונים של המשחק עד שישתחררו לו הצאקרות.
מוטלי עולה עם החיוך שלו וככה הוא גם נראה, רכות בלתי נסבלת ואפס מלחמה.
וריאל ניצחה כי הכדורים של הפועל לא נכנסו
Adam
קיבל.ה  233 לייקים

יותם שירן הלא מקורי כתב: 02 אפריל 2026, 20:56 אין לי מספיק קללות כדי לתאר כמה הוא גרוע.
או שאפשר לא לקלל שחקן של הפועל שעשה לנו הרבה טוב בשנתיים האחרונות. אפשר להגיד שהוא לא מספיק טוב כעת, ולקוות שהוא ישתפר.
הפועל ניצחה בעיקר כי הכדורים של פאו לא נכנסו. לא נפגוש אותם בעוד משחק שהם מחטיאים ככה בדקה האחרונה.
שמע אין לי בעיה עם תקופה חלשה אבל כשהשחקן עושה סימנים של מאמץ ופשוט לא הולך לו. או לחילופין מתרכז כרגע באלמנטים שונים של המשחק עד שישתחררו לו הצאקרות.
כשהפועל מנצחת אז זה לא בזכותה אלא בגלל שהיריבה גרועה ויש לה חוסר מזל, כשהפועל מפסידה אז זה בגלל שהפועל קבוצה מחורבנת עם מאמן גרוע.
ביקורתיות יכולה להיות במקום לעתים אבל זו חרב פיפיות, זה יכול להיות ממכר.
יהלום14אדום
קיבל.ה  1490 לייקים

אתה מסוג האנשים שהכוס שלהם תמיד ריקה.
יש לך גם רגעים אושר או שגם בחייך הפרטיים כשמישהו בסביבתך מצליח במשהו אתה מוצא לו סיבה למה זה לא ממש בגללו אלא בגלל כישלון של מישהו אחר?
יאללה הביתה!!!
סמל אישי של משתמש
iamgabormarton
קיבל.ה  566 לייקים

יהלום14אדום כתב: 03 אפריל 2026, 18:16

יש לך גם רגעים אושר או שגם בחייך הפרטיים כשמישהו בסביבתך מצליח במשהו אתה מוצא לו סיבה למה זה לא ממש בגללו אלא בגלל כישלון של מישהו אחר?
תפסיקו להתייחס אליו הוא לא קשור לפה, תמיד נעלם בתקופות טובות
שימו לב לבחירת המילים תמיד כשמפסידים זה "אתם הפסדתם" כשמנצחים זה "הפועל ניצחה"
וגם תפסיקו לצטט יש פה הרבה שהכניסו את כל היצורים הללו לנודניקים וזה הורס
סמל אישי של משתמש
סומך
קיבל.ה  1848 לייקים

בעיקר להפסיק לצטט את שונא הפועל.
אתם גורמים עוול לאלו ששמו את הרעיל בנודניקים
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
סמל אישי של משתמש
KingAlpaca
קיבל.ה  1979 לייקים

Spiderman כתב: 03 אפריל 2026, 11:12
feigenbaum99 כתב: 02 אפריל 2026, 23:50 היו לו כמה משחקים בסיבוב הראשון שהוא היה מעולה בהם, מאז הוא מאוד מאכזב. בגדול, בריבאונד והגנה הוא לא מצטיין, ובהתקפה הוא מאוד מוכשר, אבל גם מאוד לא יציב... קבוצות שמכוונות גבוה צריכות שחקנים יציבים ואמינים. יחד עם זאת, צריך גם להודות שזאת עמדה שאין בה הרבה שחקנים טובים על המדף...
יש את אוטורו ואודיאסי.
סנטר שלישי לא צריך להרוויח 2 מיליון דולר לעונה.
4 הוא בטוח לא.
הראשון שאני משחרר מכל ה12 זרים שיש לנו.
לצערי הרב מאוד, זה כנראה נכון
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?

מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
יותם שירן הלא מקורי
קיבל.ה  116 לייקים

בני12 כתב: 03 אפריל 2026, 14:44

וריאל ניצחה כי הכדורים של הפועל לא נכנסו
מול ריאל כבר פיגרנו ב22 נקודות, הם השיגו את השבירה שהם חיפשו ובהגנה נטרלנו כל מה שניסינו לעשות (לא שאנחנו עושים יותר מדי).
אתמול הייתה לך הזדמנות כבר להגיע 2 דקות לסוף ביתרון של 7-8 נקודות ולא ניצלנו. הגענו לדקה אחרונה שרוב הזמן הכדור היה בידיים של פאו, והם פשוט נכנסו לסדרת החטאות לא אופניינית.
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  4941 לייקים

תגידו למכביסט שאמר שהשחקנים של הפועל כדורסל יברחו מהארץ ולא יחזרו ובכדורגל זה זרים שמחוייבים ומאוהבים במועדון, אז קרייב.

Sent from my 22101320G using Tapatalk

יותם שירן הלא מקורי
קיבל.ה  116 לייקים

גביזון כתב: 03 אפריל 2026, 20:01 תגידו למכביסט שאמר שהשחקנים של הפועל כדורסל יברחו מהארץ ולא יחזרו ובכדורגל זה זרים שמחוייבים ומאוהבים במועדון, אז קרייב.

כל מי שלקח חלק בניצחון בדרבי יכול לעשות מה שהוא רוצה. ראש העיר.
אבל אני לא בטענות לאף זר שלא מוכן לחזור. מציאות מטורפת.
Adam
קיבל.ה  233 לייקים

iamgabormarton כתב: 03 אפריל 2026, 18:42

אני משתדל לשפוט אותו לכף זכות, ולהבין את נקודת מבטו, ולנסות להעמיד אותו על טעויותיו... לך תדע, אנשים משתנים.
קובי
קיבל.ה  657 לייקים

Adam כתב: 03 אפריל 2026, 20:12
iamgabormarton כתב: 03 אפריל 2026, 18:42
אני משתדל לשפוט אותו לכף זכות, ולהבין את נקודת מבטו, ולנסות להעמיד אותו על טעויותיו... לך תדע, אנשים משתנים.
פתאום הוא יתחיל לאהוד את הפועל תל אביב?
סמל אישי של משתמש
its-sick
קיבל.ה  1675 לייקים

אז הוא יצא לגמרי מהרוטציה. מלחיץ, חייבים עוד אופציה לגבוה.
העיקר האריכו לו חוזה.
חוקים ואיסורים שאין מקורם ב"מה ששנוא עליך אל תעשה לחברך" הם מרושעים מטבעם. לפי מדד זה הדת היהודית קרובה למעמד של רשע מוחלט.
لا إله
מי שמאמין ולא מפחד, הריהו שקול למחבל מתאבד.
נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  4941 לייקים

its-sick כתב:אז הוא יצא לגמרי מהרוטציה. מלחיץ, חייבים עוד אופציה לגבוה.
העיקר האריכו לו חוזה.
אני דווקא מאד מרוצה, אני אוהב אותו מאד, אבל טאי הרבה יותר טוב הגנתית, סולידי, מתכתב עם ג'ונס מעולה.
אני מסכים שצריך לנצל את היכולת האישית שלו בהתקפה ויש מקום לשתף אותו, אבל טאי משחק יותר ובצדק.

אדום ותיק
קיבל.ה  1298 לייקים

שחקן חשוב מאד שנדחק למקום 3 עי אודייסי. לא בגלל פרוטקציה , דרכון וכו. בגלל יכולת מול האלטרנטיבה (אודייסי)
הוא פשוט לא שומר מספיק טוב. לא די שאתה שחקן התקפה מעולה, אם אתה לא יכול לעזור לקבוצה בהגנה על המתנגד ואתה החור דרכו הם משיגים נקודות יחסית בקלות, יעדיפו מישהו אחר עליו!
איטודיס ניסה אותו במשחק עם פאו, וכל פעם ששיחק פאו חגגו עליו.
מקווה מאד שישתפר ויחזור להילחם על מקומו ברוטציה כי נצטרך אותו בהמשך!
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!

אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
סמל אישי של משתמש
its-sick
קיבל.ה  1675 לייקים

תראה, כבר חודשים טאי אצלי בפנים במקום מוטלי בחמישיה באשכול של מילפורד. ברור שהוא עדיף.
אבל גם כשמוטלי היה לפניו אצל איטודיס, טאי כן שיחק. ככה הוא הראה שהוא צריך להיות גבוה שני.
אני לא אוהב את המצב שבו הגבוה השלישי לא משחק בכלל.
אנחנו כאילו מוותרים על האופציה שלו להשתפר
חוקים ואיסורים שאין מקורם ב"מה ששנוא עליך אל תעשה לחברך" הם מרושעים מטבעם. לפי מדד זה הדת היהודית קרובה למעמד של רשע מוחלט.
لا إله
מי שמאמין ולא מפחד, הריהו שקול למחבל מתאבד.
נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  4941 לייקים

its-sick כתב:תראה, כבר חודשים טאי אצלי בפנים במקום מוטלי בחמישיה באשכול של מילפורד. ברור שהוא עדיף.
אבל גם כשמוטלי היה לפניו אצל איטודיס, טאי כן שיחק. ככה הוא הראה שהוא צריך להיות גבוה שני.
עם זה אני מסכים

סמל אישי של משתמש
iamgabormarton
קיבל.ה  566 לייקים

טאי ואוטורו פשוט הרבה יותר קילרים בהגנה ובהתקפה
אמנם השידרוג של זריקות ה3 של מוטלי מוסיף לו וורסטיליות אבל זריקת אחת מוצלחת ל3 במשחק לעומת הדומיננטיות מתחת לסל של האחרים עדיף האחרים
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  3729 לייקים

הניסוי שלו בארבע הוכתר ככישלון כנראה…
אדום ותיק
קיבל.ה  1298 לייקים

its-sick כתב: 08 אפריל 2026, 10:57 תראה, כבר חודשים טאי אצלי בפנים במקום מוטלי בחמישיה באשכול של מילפורד. ברור שהוא עדיף.
נכון, אבל אנחנו ב מאניטיים. אין זמן לניסויים. חייבים ניצחונות בהפרש מסויים.
מה עוד שמדובר בסנטר נוסף על 2 שכבר מתפקדים מעולה.
הולכים בכל הכוח לניצחון!
אני חושב שזאת גם הסיבה שאיטודיס לא משתף את קסלר\מדר וממעט לשתף את רנדולף!
אין לו את הליגה הישראלית, שדרכה יכול להכניס שחקן כמו מוטלי או מדר חזרה לכושר!

סמל אישי של משתמש
סומך
קיבל.ה  1848 לייקים

זה מדגיש את הבעייתיות של הפסקת הליגה (גם עבור ים) אם היתה ליגה זה היה המקום להחזיר אותו לעניינים
נקווה שהליגה תחזור השבוע.
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
shaar7_12
קיבל.ה  91 לייקים

סומך כתב:זה מדגיש את הבעייתיות של הפסקת הליגה (גם עבור ים) אם היתה ליגה זה היה המקום להחזיר אותו לעניינים
נקווה שהליגה תחזור השבוע.
הליגה מעניינת את איטודיס כקליפת השום וכדי שכולנו בפורום נפנים את זה . מוטלי פשוט לא מספיק טוב העונה כ5 במיוחד בהגנה וגם בריבאונד , וגם כ4 זה לא עבד בשום שלב . מזל גדול שאין ליגה כי זה נותן מנוחה לשחקנים וגם אין טיסות. אחרי שנבטיח פליאוף המיקוד יעבור לליגה , וכל אחד יצתרך להרויח את הדקות שלו דרך יכולת ולא עי לובי אוהדים - ראה ערך אודיאסה

Sent from my SM-S916B using Tapatalk

סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  2195 לייקים

הליגה תיכף חוזרת.

Sent from my CPH2581 using Tapatalk

shaar7_12
קיבל.ה  91 לייקים

הוא ישחק בליגה כשהיא תחזור , רק שיש היפוך תפקידים בינו לבין אודיסאה ביורוליג , אגב בליגה מול רוב הקבוצות הוא גם יכול להיות מאד יעיל .
קובי
קיבל.ה  657 לייקים

הוא יכול להיות הרבה הרבה יותר טוב וכבר ראינו את זה
זה הכל בראש שלו
סמל אישי של משתמש
בונדר
קיבל.ה  351 לייקים

אני מעדיף אותו ב4 על פני האלטרנטיבית האחרות
אז הוא לא למד שום לקח, ואין לו שכל גם להצטער.

אחד במאי אחד במאי, אני שואל: מהי עמדתו של עמית למקין?
אדום ותיק
קיבל.ה  1298 לייקים

לא ברור למה הוא בכלל לא משחק!

purvis short
קיבל.ה  242 לייקים

גם לגבי מוטלי, יש איזה נטייה להגיד ש"איטודיס מחק אותו סתם", כאילו זו החלטה שרירותית.
ועובדתית זה לא נכון.
מה שקרה זה שנגד פאו מוטלי עלה לפרקט כמחליף של אוטורו והיה רע מאוד. חגגו עליו. ואז טאי אודיאסי נכנס והיה מצוין. והפועל ניצחה את המשחק.
והמאמן עשה את מה שמצופה ממנו - המשיך ללכת עם השחקן ששיחק מצוין. ואודיאסי אכן היה מצוין נגד פנר ואולימפיאקוס ובדרבי. אז מוטלי הפך לגבוה השלישי.
זה הכול.
shaharot
קיבל.ה  1291 לייקים

purvis short כתב: 18 אפריל 2026, 12:34 גם לגבי מוטלי, יש איזה נטייה להגיד ש"איטודיס מחק אותו סתם", כאילו זו החלטה שרירותית.
ועובדתית זה לא נכון.
מה שקרה זה שנגד פאו מוטלי עלה לפרקט כמחליף של אוטורו והיה רע מאוד. חגגו עליו. ואז טאי אודיאסי נכנס והיה מצוין. והפועל ניצחה את המשחק.
והמאמן עשה את מה שמצופה ממנו - המשיך ללכת עם השחקן ששיחק מצוין. ואודיאסי אכן היה מצוין נגד פנר ואולימפיאקוס ובדרבי. אז מוטלי הפך לגבוה השלישי.
זה הכול.
אין בעיה זה מובן.
אבל לא לשתף אותו 4 משחקים אפילו לא דקה אחת זה סדרת חינוך.
מוטלי יש לו חסרונות בעיקר בריבאונד הגנה, אבל הוא הראה כשהוא רוצה לשמור הוא יודע (גם על גארדים)
ובהתקפה זה הצד החזק שלו והוא קולע באחוזים גבוהים.
למשל אתמול שאוטורו מחטיא ממטר, ושדופקים דאנקים על הראש של אודיאסי, איש לא קולע כבר חודש אין סיבה לא לתת למוטלי להוכיח את עצמו מחדש.
אגב נגד ריאל בסיבוב הראשון מוטלי היה טוב וגרם לטאברז לצאת מהצבע
מקווה שנראה משהו כזה גם בפלייאוף
purvis short
קיבל.ה  242 לייקים

לא חושב שזו סדרת חינוך. זה קיבעון של מאמן שהחליט על שמונה שחקנים והלך איתם. מסכים שאתמול מוטלי היה צריך לשחק.
יהלום14אדום
קיבל.ה  1490 לייקים

purvis short כתב: 18 אפריל 2026, 12:34 גם לגבי מוטלי, יש איזה נטייה להגיד ש"איטודיס מחק אותו סתם", כאילו זו החלטה שרירותית.
ועובדתית זה לא נכון.
זה הכול.
אם כל שחקן שהיה לו משחק רע היה מושבת אחרי כן לכמה משחקים, לא היה לנו עם מי לעלות לשחק.
מיציץ' לא הרג אותנו בכמה משחקים? ג'ונס? אוטורו? בלייקני?
על כולם עבר איזה משחק או שניים (אפילו יותר) שכל מה שהם עשו היה לחרב, לא ראיתי כזו השבתה לאף אחד מהם.
יאללה הביתה!!!
קובי
קיבל.ה  657 לייקים

אני מנחש שהסיבה העיקרית היא לא מה שקרה על הפרקט
shaar7_12
קיבל.ה  91 לייקים

לא חושב שזה סדרת חינוך - איטודיס מעדיף את אוטורו ואודיאסה כמספרי 5 שלו , ובמצב רגיל כאשר שניהם בריאים אז הוא מחלק את ה40 דקות ביניהם
הבעיה של מוטלי שלאורך כל העונה כאשר הוא משחק ב4 כל ההתקפה שלנו תקועה ורוב הזמן מוטלי בכלל זורק מבחןץ ולא מתוך הצבע או חצי מרחק .

בעיני זאת היא הבעיה ואיטודיס פשוט לא הצליח למצוא פתרון שבה ההרכב הזה יעבוד .
purvis short
קיבל.ה  242 לייקים

shaar7_12 כתב: 18 אפריל 2026, 17:58 לא חושב שזה סדרת חינוך - איטודיס מעדיף את אוטורו ואודיאסה כמספרי 5 שלו , ובמצב רגיל כאשר שניהם בריאים אז הוא מחלק את ה40 דקות ביניהם
הבעיה של מוטלי שלאורך כל העונה כאשר הוא משחק ב4 כל ההתקפה שלנו תקועה ורוב הזמן מוטלי בכלל זורק מבחןץ ולא מתוך הצבע או חצי מרחק .

בעיני זאת היא הבעיה ואיטודיס פשוט לא הצליח למצוא פתרון שבה ההרכב הזה יעבוד .
נכון. בסוף יש 40 דקות בעמדה הזו ואיטודיס חילק אותן בין אוטורו ואודיסאי. הגיוני מאוד לאור היכולת של שניהם.
El dudernio
קיבל.ה  2002 לייקים

חייבים אותו מול ריאל.

היכולת שלו לאיים מבחוץ היא קריטית מול טבראס.
purvis short
קיבל.ה  242 לייקים

El dudernio כתב: 18 אפריל 2026, 18:45 חייבים אותו מול ריאל.

היכולת שלו לאיים מבחוץ היא קריטית מול טבראס.
נכון מאוד
ארז שדה
קיבל.ה  1452 לייקים

נראה אם הוא יירשם למשחקים בליגה , צריך להחזיר לעצמו את הביטחון והכושר לפני ריאל.
סמל אישי של משתמש
Brilliant
קיבל.ה  359 לייקים

ארז שדה כתב: 18 אפריל 2026, 19:21 נראה אם הוא יירשם למשחקים בליגה , צריך להחזיר לעצמו את הביטחון והכושר לפני ריאל.
אני חושב שזה כמעט ודאי שכן
יותם שירן הלא מקורי
קיבל.ה  116 לייקים

צריך להירשם לליגה.
shaar7_12
קיבל.ה  91 לייקים

ירשם בוודאות , לא בטוח שזה ישנה משהןא
שונא_מכבי
קיבל.ה  177 לייקים

אני די בטוח שאיטודיס נשאר בהפועל בשנה הבאה - לא רואה סיבה מדוע לא אחרי שעמד במשימה העיקרית שנתנו לו השנה.
אני גם די בטוח שהמשמעות של זה היא שמוטלי וכנראה גם ים מדר לא יהיו בהפועל שנה הבאה.
שליחת תגובה