וריאל ניצחה כי הכדורים של הפועל לא נכנסויותם שירן הלא מקורי כתב: ↑03 אפריל 2026, 14:42הפועל ניצחה בעיקר כי הכדורים של פאו לא נכנסו. לא נפגוש אותם בעוד משחק שהם מחטיאים ככה בדקה האחרונה.
שמע אין לי בעיה עם תקופה חלשה אבל כשהשחקן עושה סימנים של מאמץ ופשוט לא הולך לו. או לחילופין מתרכז כרגע באלמנטים שונים של המשחק עד שישתחררו לו הצאקרות.
מוטלי עולה עם החיוך שלו וככה הוא גם נראה, רכות בלתי נסבלת ואפס מלחמה.
ג׳ונתן מוטלי
-
בני12
- קיבל.ה 2924 לייקים
-
Adam
- קיבל.ה 233 לייקים
כשהפועל מנצחת אז זה לא בזכותה אלא בגלל שהיריבה גרועה ויש לה חוסר מזל, כשהפועל מפסידה אז זה בגלל שהפועל קבוצה מחורבנת עם מאמן גרוע.יותם שירן הלא מקורי כתב: ↑03 אפריל 2026, 14:42הפועל ניצחה בעיקר כי הכדורים של פאו לא נכנסו. לא נפגוש אותם בעוד משחק שהם מחטיאים ככה בדקה האחרונה.
שמע אין לי בעיה עם תקופה חלשה אבל כשהשחקן עושה סימנים של מאמץ ופשוט לא הולך לו. או לחילופין מתרכז כרגע באלמנטים שונים של המשחק עד שישתחררו לו הצאקרות.
ביקורתיות יכולה להיות במקום לעתים אבל זו חרב פיפיות, זה יכול להיות ממכר.
-
יהלום14אדום
- קיבל.ה 1490 לייקים
אתה מסוג האנשים שהכוס שלהם תמיד ריקה.יותם שירן הלא מקורי כתב: ↑03 אפריל 2026, 14:42הפועל ניצחה בעיקר כי הכדורים של פאו לא נכנסו. לא נפגוש אותם בעוד משחק שהם מחטיאים ככה בדקה האחרונה.
יש לך גם רגעים אושר או שגם בחייך הפרטיים כשמישהו בסביבתך מצליח במשהו אתה מוצא לו סיבה למה זה לא ממש בגללו אלא בגלל כישלון של מישהו אחר?
יאללה הביתה!!!
- iamgabormarton
- קיבל.ה 566 לייקים
תפסיקו להתייחס אליו הוא לא קשור לפה, תמיד נעלם בתקופות טובותיהלום14אדום כתב: ↑03 אפריל 2026, 18:16אתה מסוג האנשים שהכוס שלהם תמיד ריקה.יותם שירן הלא מקורי כתב: ↑03 אפריל 2026, 14:42הפועל ניצחה בעיקר כי הכדורים של פאו לא נכנסו. לא נפגוש אותם בעוד משחק שהם מחטיאים ככה בדקה האחרונה.
יש לך גם רגעים אושר או שגם בחייך הפרטיים כשמישהו בסביבתך מצליח במשהו אתה מוצא לו סיבה למה זה לא ממש בגללו אלא בגלל כישלון של מישהו אחר?
שימו לב לבחירת המילים תמיד כשמפסידים זה "אתם הפסדתם" כשמנצחים זה "הפועל ניצחה"
וגם תפסיקו לצטט יש פה הרבה שהכניסו את כל היצורים הללו לנודניקים וזה הורס
- סומך
- קיבל.ה 1848 לייקים
בעיקר להפסיק לצטט את שונא הפועל.
אתם גורמים עוול לאלו ששמו את הרעיל בנודניקים
אתם גורמים עוול לאלו ששמו את הרעיל בנודניקים
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
הבורסה הבורסה
- KingAlpaca
- קיבל.ה 1979 לייקים
לצערי הרב מאוד, זה כנראה נכוןSpiderman כתב: ↑03 אפריל 2026, 11:12יש את אוטורו ואודיאסי.feigenbaum99 כתב: ↑02 אפריל 2026, 23:50 היו לו כמה משחקים בסיבוב הראשון שהוא היה מעולה בהם, מאז הוא מאוד מאכזב. בגדול, בריבאונד והגנה הוא לא מצטיין, ובהתקפה הוא מאוד מוכשר, אבל גם מאוד לא יציב... קבוצות שמכוונות גבוה צריכות שחקנים יציבים ואמינים. יחד עם זאת, צריך גם להודות שזאת עמדה שאין בה הרבה שחקנים טובים על המדף...
סנטר שלישי לא צריך להרוויח 2 מיליון דולר לעונה.
4 הוא בטוח לא.
הראשון שאני משחרר מכל ה12 זרים שיש לנו.
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
-
יותם שירן הלא מקורי
- קיבל.ה 116 לייקים
מול ריאל כבר פיגרנו ב22 נקודות, הם השיגו את השבירה שהם חיפשו ובהגנה נטרלנו כל מה שניסינו לעשות (לא שאנחנו עושים יותר מדי).בני12 כתב: ↑03 אפריל 2026, 14:44וריאל ניצחה כי הכדורים של הפועל לא נכנסויותם שירן הלא מקורי כתב: ↑03 אפריל 2026, 14:42הפועל ניצחה בעיקר כי הכדורים של פאו לא נכנסו. לא נפגוש אותם בעוד משחק שהם מחטיאים ככה בדקה האחרונה.
אתמול הייתה לך הזדמנות כבר להגיע 2 דקות לסוף ביתרון של 7-8 נקודות ולא ניצלנו. הגענו לדקה אחרונה שרוב הזמן הכדור היה בידיים של פאו, והם פשוט נכנסו לסדרת החטאות לא אופניינית.
- גביזון
- קיבל.ה 4941 לייקים
תגידו למכביסט שאמר שהשחקנים של הפועל כדורסל יברחו מהארץ ולא יחזרו ובכדורגל זה זרים שמחוייבים ומאוהבים במועדון, אז קרייב.
Sent from my 22101320G using Tapatalk
-
יותם שירן הלא מקורי
- קיבל.ה 116 לייקים
כל מי שלקח חלק בניצחון בדרבי יכול לעשות מה שהוא רוצה. ראש העיר.
אבל אני לא בטענות לאף זר שלא מוכן לחזור. מציאות מטורפת.
-
Adam
- קיבל.ה 233 לייקים
אני משתדל לשפוט אותו לכף זכות, ולהבין את נקודת מבטו, ולנסות להעמיד אותו על טעויותיו... לך תדע, אנשים משתנים.iamgabormarton כתב: ↑03 אפריל 2026, 18:42תפסיקו להתייחס אליו הוא לא קשור לפה, תמיד נעלם בתקופות טובותיהלום14אדום כתב: ↑03 אפריל 2026, 18:16אתה מסוג האנשים שהכוס שלהם תמיד ריקה.יותם שירן הלא מקורי כתב: ↑03 אפריל 2026, 14:42
הפועל ניצחה בעיקר כי הכדורים של פאו לא נכנסו. לא נפגוש אותם בעוד משחק שהם מחטיאים ככה בדקה האחרונה.
-
קובי
- קיבל.ה 657 לייקים
פתאום הוא יתחיל לאהוד את הפועל תל אביב?Adam כתב: ↑03 אפריל 2026, 20:12אני משתדל לשפוט אותו לכף זכות, ולהבין את נקודת מבטו, ולנסות להעמיד אותו על טעויותיו... לך תדע, אנשים משתנים.iamgabormarton כתב: ↑03 אפריל 2026, 18:42תפסיקו להתייחס אליו הוא לא קשור לפה, תמיד נעלם בתקופות טובותיהלום14אדום כתב: ↑03 אפריל 2026, 18:16
אתה מסוג האנשים שהכוס שלהם תמיד ריקה.
- its-sick
- קיבל.ה 1675 לייקים
אז הוא יצא לגמרי מהרוטציה. מלחיץ, חייבים עוד אופציה לגבוה.
העיקר האריכו לו חוזה.
העיקר האריכו לו חוזה.
חוקים ואיסורים שאין מקורם ב"מה ששנוא עליך אל תעשה לחברך" הם מרושעים מטבעם. לפי מדד זה הדת היהודית קרובה למעמד של רשע מוחלט.
لا إله
מי שמאמין ולא מפחד, הריהו שקול למחבל מתאבד.
נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.
لا إله
- גביזון
- קיבל.ה 4941 לייקים
אני דווקא מאד מרוצה, אני אוהב אותו מאד, אבל טאי הרבה יותר טוב הגנתית, סולידי, מתכתב עם ג'ונס מעולה.its-sick כתב:אז הוא יצא לגמרי מהרוטציה. מלחיץ, חייבים עוד אופציה לגבוה.
העיקר האריכו לו חוזה.
אני מסכים שצריך לנצל את היכולת האישית שלו בהתקפה ויש מקום לשתף אותו, אבל טאי משחק יותר ובצדק.
-
אדום ותיק
- קיבל.ה 1298 לייקים
שחקן חשוב מאד שנדחק למקום 3 עי אודייסי. לא בגלל פרוטקציה , דרכון וכו. בגלל יכולת מול האלטרנטיבה (אודייסי)
הוא פשוט לא שומר מספיק טוב. לא די שאתה שחקן התקפה מעולה, אם אתה לא יכול לעזור לקבוצה בהגנה על המתנגד ואתה החור דרכו הם משיגים נקודות יחסית בקלות, יעדיפו מישהו אחר עליו!
איטודיס ניסה אותו במשחק עם פאו, וכל פעם ששיחק פאו חגגו עליו.
מקווה מאד שישתפר ויחזור להילחם על מקומו ברוטציה כי נצטרך אותו בהמשך!
הוא פשוט לא שומר מספיק טוב. לא די שאתה שחקן התקפה מעולה, אם אתה לא יכול לעזור לקבוצה בהגנה על המתנגד ואתה החור דרכו הם משיגים נקודות יחסית בקלות, יעדיפו מישהו אחר עליו!
איטודיס ניסה אותו במשחק עם פאו, וכל פעם ששיחק פאו חגגו עליו.
מקווה מאד שישתפר ויחזור להילחם על מקומו ברוטציה כי נצטרך אותו בהמשך!
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
- its-sick
- קיבל.ה 1675 לייקים
תראה, כבר חודשים טאי אצלי בפנים במקום מוטלי בחמישיה באשכול של מילפורד. ברור שהוא עדיף.
אבל גם כשמוטלי היה לפניו אצל איטודיס, טאי כן שיחק. ככה הוא הראה שהוא צריך להיות גבוה שני.
אני לא אוהב את המצב שבו הגבוה השלישי לא משחק בכלל.
אנחנו כאילו מוותרים על האופציה שלו להשתפר
אבל גם כשמוטלי היה לפניו אצל איטודיס, טאי כן שיחק. ככה הוא הראה שהוא צריך להיות גבוה שני.
חוקים ואיסורים שאין מקורם ב"מה ששנוא עליך אל תעשה לחברך" הם מרושעים מטבעם. לפי מדד זה הדת היהודית קרובה למעמד של רשע מוחלט.
لا إله
لا إله
- גביזון
- קיבל.ה 4941 לייקים
עם זה אני מסכיםits-sick כתב:תראה, כבר חודשים טאי אצלי בפנים במקום מוטלי בחמישיה באשכול של מילפורד. ברור שהוא עדיף.
- iamgabormarton
- קיבל.ה 566 לייקים
טאי ואוטורו פשוט הרבה יותר קילרים בהגנה ובהתקפה
אמנם השידרוג של זריקות ה3 של מוטלי מוסיף לו וורסטיליות אבל זריקת אחת מוצלחת ל3 במשחק לעומת הדומיננטיות מתחת לסל של האחרים עדיף האחרים
אמנם השידרוג של זריקות ה3 של מוטלי מוסיף לו וורסטיליות אבל זריקת אחת מוצלחת ל3 במשחק לעומת הדומיננטיות מתחת לסל של האחרים עדיף האחרים
- מילפורד
- קיבל.ה 3729 לייקים
הניסוי שלו בארבע הוכתר ככישלון כנראה…
-
אדום ותיק
- קיבל.ה 1298 לייקים
נכון, אבל אנחנו ב מאניטיים. אין זמן לניסויים. חייבים ניצחונות בהפרש מסויים.its-sick כתב: ↑08 אפריל 2026, 10:57 תראה, כבר חודשים טאי אצלי בפנים במקום מוטלי בחמישיה באשכול של מילפורד. ברור שהוא עדיף.
מה עוד שמדובר בסנטר נוסף על 2 שכבר מתפקדים מעולה.
הולכים בכל הכוח לניצחון!
אני חושב שזאת גם הסיבה שאיטודיס לא משתף את קסלר\מדר וממעט לשתף את רנדולף!
אין לו את הליגה הישראלית, שדרכה יכול להכניס שחקן כמו מוטלי או מדר חזרה לכושר!
- סומך
- קיבל.ה 1848 לייקים
זה מדגיש את הבעייתיות של הפסקת הליגה (גם עבור ים) אם היתה ליגה זה היה המקום להחזיר אותו לעניינים
נקווה שהליגה תחזור השבוע.
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
הבורסה הבורסה
הליגה מעניינת את איטודיס כקליפת השום וכדי שכולנו בפורום נפנים את זה . מוטלי פשוט לא מספיק טוב העונה כ5 במיוחד בהגנה וגם בריבאונד , וגם כ4 זה לא עבד בשום שלב . מזל גדול שאין ליגה כי זה נותן מנוחה לשחקנים וגם אין טיסות. אחרי שנבטיח פליאוף המיקוד יעבור לליגה , וכל אחד יצתרך להרויח את הדקות שלו דרך יכולת ולא עי לובי אוהדים - ראה ערך אודיאסהסומך כתב:זה מדגיש את הבעייתיות של הפסקת הליגה (גם עבור ים) אם היתה ליגה זה היה המקום להחזיר אותו לעניינים
Sent from my SM-S916B using Tapatalk
- רדנקו
- קיבל.ה 2195 לייקים
הליגה תיכף חוזרת.
Sent from my CPH2581 using Tapatalk
Sent from my CPH2581 using Tapatalk
הוא ישחק בליגה כשהיא תחזור , רק שיש היפוך תפקידים בינו לבין אודיסאה ביורוליג , אגב בליגה מול רוב הקבוצות הוא גם יכול להיות מאד יעיל .
-
קובי
- קיבל.ה 657 לייקים
הוא יכול להיות הרבה הרבה יותר טוב וכבר ראינו את זה
זה הכל בראש שלו
זה הכל בראש שלו
- בונדר
- קיבל.ה 351 לייקים
אני מעדיף אותו ב4 על פני האלטרנטיבית האחרות
אז הוא לא למד שום לקח, ואין לו שכל גם להצטער.
אחד במאי אחד במאי, אני שואל: מהי עמדתו של עמית למקין?
אחד במאי אחד במאי, אני שואל: מהי עמדתו של עמית למקין?
-
אדום ותיק
- קיבל.ה 1298 לייקים
לא ברור למה הוא בכלל לא משחק!
-
purvis short
- קיבל.ה 242 לייקים
גם לגבי מוטלי, יש איזה נטייה להגיד ש"איטודיס מחק אותו סתם", כאילו זו החלטה שרירותית.
ועובדתית זה לא נכון.
מה שקרה זה שנגד פאו מוטלי עלה לפרקט כמחליף של אוטורו והיה רע מאוד. חגגו עליו. ואז טאי אודיאסי נכנס והיה מצוין. והפועל ניצחה את המשחק.
והמאמן עשה את מה שמצופה ממנו - המשיך ללכת עם השחקן ששיחק מצוין. ואודיאסי אכן היה מצוין נגד פנר ואולימפיאקוס ובדרבי. אז מוטלי הפך לגבוה השלישי.
זה הכול.
ועובדתית זה לא נכון.
מה שקרה זה שנגד פאו מוטלי עלה לפרקט כמחליף של אוטורו והיה רע מאוד. חגגו עליו. ואז טאי אודיאסי נכנס והיה מצוין. והפועל ניצחה את המשחק.
והמאמן עשה את מה שמצופה ממנו - המשיך ללכת עם השחקן ששיחק מצוין. ואודיאסי אכן היה מצוין נגד פנר ואולימפיאקוס ובדרבי. אז מוטלי הפך לגבוה השלישי.
זה הכול.
-
shaharot
- קיבל.ה 1291 לייקים
אין בעיה זה מובן.purvis short כתב: ↑18 אפריל 2026, 12:34 גם לגבי מוטלי, יש איזה נטייה להגיד ש"איטודיס מחק אותו סתם", כאילו זו החלטה שרירותית.
ועובדתית זה לא נכון.
זה הכול.
אבל לא לשתף אותו 4 משחקים אפילו לא דקה אחת זה סדרת חינוך.
מוטלי יש לו חסרונות בעיקר בריבאונד הגנה, אבל הוא הראה כשהוא רוצה לשמור הוא יודע (גם על גארדים)
ובהתקפה זה הצד החזק שלו והוא קולע באחוזים גבוהים.
למשל אתמול שאוטורו מחטיא ממטר, ושדופקים דאנקים על הראש של אודיאסי, איש לא קולע כבר חודש אין סיבה לא לתת למוטלי להוכיח את עצמו מחדש.
אגב נגד ריאל בסיבוב הראשון מוטלי היה טוב וגרם לטאברז לצאת מהצבע
מקווה שנראה משהו כזה גם בפלייאוף
-
purvis short
- קיבל.ה 242 לייקים
לא חושב שזו סדרת חינוך. זה קיבעון של מאמן שהחליט על שמונה שחקנים והלך איתם. מסכים שאתמול מוטלי היה צריך לשחק.
-
יהלום14אדום
- קיבל.ה 1490 לייקים
אם כל שחקן שהיה לו משחק רע היה מושבת אחרי כן לכמה משחקים, לא היה לנו עם מי לעלות לשחק.purvis short כתב: ↑18 אפריל 2026, 12:34 גם לגבי מוטלי, יש איזה נטייה להגיד ש"איטודיס מחק אותו סתם", כאילו זו החלטה שרירותית.
ועובדתית זה לא נכון.
זה הכול.
מיציץ' לא הרג אותנו בכמה משחקים? ג'ונס? אוטורו? בלייקני?
על כולם עבר איזה משחק או שניים (אפילו יותר) שכל מה שהם עשו היה לחרב, לא ראיתי כזו השבתה לאף אחד מהם.
יאללה הביתה!!!
-
קובי
- קיבל.ה 657 לייקים
אני מנחש שהסיבה העיקרית היא לא מה שקרה על הפרקט
לא חושב שזה סדרת חינוך - איטודיס מעדיף את אוטורו ואודיאסה כמספרי 5 שלו , ובמצב רגיל כאשר שניהם בריאים אז הוא מחלק את ה40 דקות ביניהם
הבעיה של מוטלי שלאורך כל העונה כאשר הוא משחק ב4 כל ההתקפה שלנו תקועה ורוב הזמן מוטלי בכלל זורק מבחןץ ולא מתוך הצבע או חצי מרחק .
בעיני זאת היא הבעיה ואיטודיס פשוט לא הצליח למצוא פתרון שבה ההרכב הזה יעבוד .
הבעיה של מוטלי שלאורך כל העונה כאשר הוא משחק ב4 כל ההתקפה שלנו תקועה ורוב הזמן מוטלי בכלל זורק מבחןץ ולא מתוך הצבע או חצי מרחק .
-
purvis short
- קיבל.ה 242 לייקים
נכון. בסוף יש 40 דקות בעמדה הזו ואיטודיס חילק אותן בין אוטורו ואודיסאי. הגיוני מאוד לאור היכולת של שניהם.shaar7_12 כתב: ↑18 אפריל 2026, 17:58 לא חושב שזה סדרת חינוך - איטודיס מעדיף את אוטורו ואודיאסה כמספרי 5 שלו , ובמצב רגיל כאשר שניהם בריאים אז הוא מחלק את ה40 דקות ביניהם
-
El dudernio
- קיבל.ה 2002 לייקים
חייבים אותו מול ריאל.
היכולת שלו לאיים מבחוץ היא קריטית מול טבראס.
-
purvis short
- קיבל.ה 242 לייקים
נכון מאודEl dudernio כתב: ↑18 אפריל 2026, 18:45 חייבים אותו מול ריאל.
-
ארז שדה
- קיבל.ה 1452 לייקים
נראה אם הוא יירשם למשחקים בליגה , צריך להחזיר לעצמו את הביטחון והכושר לפני ריאל.
- Brilliant
- קיבל.ה 359 לייקים
ירשם בוודאות , לא בטוח שזה ישנה משהןא
-
שונא_מכבי
- קיבל.ה 177 לייקים
אני די בטוח שאיטודיס נשאר בהפועל בשנה הבאה - לא רואה סיבה מדוע לא אחרי שעמד במשימה העיקרית שנתנו לו השנה.
אני גם די בטוח שהמשמעות של זה היא שמוטלי וכנראה גם ים מדר לא יהיו בהפועל שנה הבאה.
אני גם די בטוח שהמשמעות של זה היא שמוטלי וכנראה גם ים מדר לא יהיו בהפועל שנה הבאה.