מועדון ששיחד באופן בוטה את ההתאחדות כן?
https://www.ynet.co.il/articles/mobile/ ... 40,00.html
הם צריכים להגיד תודה בחיפה שלא הרחיקו להם שם את כל הספסל אחרי איך שדיברו לעודה במהלך המשחק, כל קבוצה אחרת הייתה מקבלת על זה בראש
עונה וחצי. הייתי מצפה שכולם כבר יבינו.
אין ספק שמבחינת התוצאה זו עונה אדירה של הפועל. אם ברדה לא מתבזה בפלייאוף הוא צריך לקבל חיזוקים (בעיקר במרכז) ולהמשיך.אסון למכבי כתב: ↑07 אפריל 2026, 10:53מה פתאום?? כל משתמש פה היה מביא 150 אחוז הצלחה במשחקי בית. מינימום!
באילו משחקים מהבאים הבלוף בעיקר התגלה לדעתך, בניצחונות מול ב"ש, בניצחון מול בית"ר, בניצחון בדרבי או בניצחון אתמול?פושעי מרינוביץ לדין כתב: ↑06 אפריל 2026, 20:56 חחחחחח ועוד מדברים על אירופה כל פעם שמשחקים מול הגדולות מתגלה הבלוף...
אין בלוף, לא קשור לבלוף. זו קבוצה שעדיין לא מספיק טובה בשביל ליזום נגד הקבוצות החזקות, נגד ב״ש ובדרבי אלה היו נצחונות שבאמת, זה אפילו לא מזל. זה הי משהו שאי אפשר להסביר. אין קשר לכדורגל, שני משחקים שהפועל נראו מזעזע, התבטלו ולא היו שם. גם אתמול היו הרבה דברים מדאיגים כמו בהרבה משחקים אחריםAdam כתב: ↑07 אפריל 2026, 11:44באילו משחקים מהבאים הבלוף בעיקר התגלה לדעתך, בניצחונות מול ב"ש, בניצחון מול בית"ר, בניצחון בדרבי או בניצחון אתמול?פושעי מרינוביץ לדין כתב: ↑06 אפריל 2026, 20:56 חחחחחח ועוד מדברים על אירופה כל פעם שמשחקים מול הגדולות מתגלה הבלוף...
איזה מביך שלך ללכת לתגובה בזמן עצבים של משחק כשגם אתה חשבת שנראים רע ולא מנצחים.. ואז לבוא ככה יום אחרי..Adam כתב: ↑07 אפריל 2026, 11:44באילו משחקים מהבאים הבלוף בעיקר התגלה לדעתך, בניצחונות מול ב"ש, בניצחון מול בית"ר, בניצחון בדרבי או בניצחון אתמול?פושעי מרינוביץ לדין כתב: ↑06 אפריל 2026, 20:56 חחחחחח ועוד מדברים על אירופה כל פעם שמשחקים מול הגדולות מתגלה הבלוף...
יש בקבוצה הזאת המון אופי - לדעתי זה מסכם את הנצחונות הגדולים שלנו העונהredrony כתב: ↑07 אפריל 2026, 11:52אין בלוף, לא קשור לבלוף. זו קבוצה שעדיין לא מספיק טובה בשביל ליזום נגד הקבוצות החזקות, נגד ב״ש ובדרבי אלה היו נצחונות שבאמת, זה אפילו לא מזל. זה הי משהו שאי אפשר להסביר. אין קשר לכדורגל, שני משחקים שהפועל נראו מזעזע, התבטלו ולא היו שם. גם אתמול היו הרבה דברים מדאיגים כמו בהרבה משחקים אחריםAdam כתב: ↑07 אפריל 2026, 11:44באילו משחקים מהבאים הבלוף בעיקר התגלה לדעתך, בניצחונות מול ב"ש, בניצחון מול בית"ר, בניצחון בדרבי או בניצחון אתמול?פושעי מרינוביץ לדין כתב: ↑06 אפריל 2026, 20:56 חחחחחח ועוד מדברים על אירופה כל פעם שמשחקים מול הגדולות מתגלה הבלוף...
אנשים מאוד מוטים מתוצאות (מובן אגב). הבעיה בלהסתכל רק על תוצאות היא שזה יכול למנוע שיפור או לחילופין במקרה הפוך, המשך בדרך טובה שכרגע התוצאות בה פחות מוצלחות: כדורגל הוא משחק עם שונות גבוהה, בטח ביחס לשאר ענפי הספורט וצריך לזכור את זה.
בכל מקרה זה לא שחור או לבן
לא מסכים עם הרוב המכריע של מה שכתבת.צ'ימבויקה כתב:אין ספק שמבחינת התוצאה זו עונה אדירה של הפועל. אם ברדה לא מתבזה בפלייאוף הוא צריך לקבל חיזוקים (בעיקר במרכז) ולהמשיך.אסון למכבי כתב: ↑07 אפריל 2026, 10:53מה פתאום?? כל משתמש פה היה מביא 150 אחוז הצלחה במשחקי בית. מינימום!
אבל האמת כנראה באמצע.
אני לא קונה את זה שנהנתם מהכדורגל אתמול עד שריקת הסיום.
אתם לא חשבתם שננצח.
גם אם במבחן התוצאה זה מעל ומעבר, הביקורת אתמול ובכלל על הסגנון היא לגיטימית.
הפועל שווה יותר מבחינה מקצועית והיא לא יכולה להתבטל ככה מול קבוצות די דומות לה מבחינת צבירת נקודות.
ההתבטלות הזו נהפכה לסוג של הרגל, לשיטה.
גם אתמול, גם ב״ש גם מכבי גם בית״ר (טוטו, טדי וחצי ראשון בבלומפילד).
אני לא חושב שבפלייאוף הדבר הזה יכול להחזיק.
לא תמיד יהיו הרחקות או פנדלים לטובתך והשליטה של היריבות עליך תתבטא בשערים. אבל הלוואי שאני טועה.
אם אני אנסה לחשוב על הצד השני. אפשר לומר שברדה בונה קבוצה עיקשת שמשחקת סגור ומוציאה את מירב האנרגיה על משחק ההגנה מתוך הבנה שההתקפה לא מספיק איכותית ועל רקע חולשה במרכז השדה.
אני יכול להבין מחשבה שאומרת שהדרך להתמודד עם החולשה האיכותית שלנו במרכז השדה למול היריבות האלה, היא לשחק ככה. כאמור, אני חושב שאפשר להוציא יותר בכל מה שקשור לסגנון, אין לדעת מה זה היה עושה לתוצאה. ייתכן וזה היה פוגע וייתכן ולא.
אני מתנצל אם אני מביך אותך, אבל זה מאוד חשוב לי להלחם באווירה הרעילה והביקורת הקיצונית שחלק מאוהדינו הקצת התמכרו אליה ב-15 שנים השחורות שהיו לנו.צ'ימבויקה כתב: ↑07 אפריל 2026, 11:56איזה מביך שלך ללכת לתגובה בזמן עצבים של משחק כשגם אתה חשבת שנראים רע ולא מנצחים.. ואז לבוא ככה יום אחרי..Adam כתב: ↑07 אפריל 2026, 11:44באילו משחקים מהבאים הבלוף בעיקר התגלה לדעתך, בניצחונות מול ב"ש, בניצחון מול בית"ר, בניצחון בדרבי או בניצחון אתמול?פושעי מרינוביץ לדין כתב: ↑06 אפריל 2026, 20:56 חחחחחח ועוד מדברים על אירופה כל פעם שמשחקים מול הגדולות מתגלה הבלוף...
למה לא לנהל דיון רציני?
הרי אתה יודע שאם תשחק 4500 פעם את הדרבי, את אתמול ואת ב״ש באותו משחק בדיוק, אתה תוציא 2 נקודות בלחץ.
מה אתה בדיוק מוכיח פה?
שמה?
זה לא שחור ולבן.
מבחינה מקצועית מתבטלים, ויש בהחלט תרחיש שהמאזן המפלצתי הזה יתגלה כבלוף בפלייאוף.
יפה גם שאתה פונה אליו בדיעבד ולא מדבר על ההמשך.
אם אתה חושב שהפועל משחקת בצורה ככ משכנעת נגד הגדולות, למה אתה לא טוען שנמשיך בנצחונות?
כי אתה מחכה בצד לראות אם התוצאה מסתדרת לך?
מישהו פה כתב אתמול ב2005/2006טכנית לארז כתב: ↑07 אפריל 2026, 12:19 הפועל נצחה את כל קבוצות הליגה לפחות פעם אחת בתום העונה הסדירה.
מתי זה קרה פעם אחרונה שבכלל הפועל נצחה לפחות פעם אחת כל קבוצה בליגה כולל פליאוף?
בדאבל של גוטמן סיימנו בשני תיקו עם מכבי פ"ת, בדרבל של קשטן הפועל ב-3 משחקים עם חיפה עשתה הפסד ושני תיקו.
בדיוק! ושוב, לא עניין של תלונות. הקבוצה מבחינת תוצאות עושה דברים שבכנות, לא דמיינתי בחלומות הכי ורודים שלי העונה. הבעיה שהחלומות שלי לא נגמרים העונה, אני רוצה קבוצה דומיננטית שנים קדימה אני מאוד מקווה שזה יוכל להיות עם ברדה כי אני מאוד אוהב אותו. כל זה לא סותר את העובדה שאני לא יכול לקבל שנגד 10 שחקנים אתה הולך אחורה ומסכן נצחון שאמור להיות בטוחRedDrifter כתב: ↑07 אפריל 2026, 11:57יש בקבוצה הזאת המון אופי - לדעתי זה מסכם את הנצחונות הגדולים שלנו העונהredrony כתב: ↑07 אפריל 2026, 11:52אין בלוף, לא קשור לבלוף. זו קבוצה שעדיין לא מספיק טובה בשביל ליזום נגד הקבוצות החזקות, נגד ב״ש ובדרבי אלה היו נצחונות שבאמת, זה אפילו לא מזל. זה הי משהו שאי אפשר להסביר. אין קשר לכדורגל, שני משחקים שהפועל נראו מזעזע, התבטלו ולא היו שם. גם אתמול היו הרבה דברים מדאיגים כמו בהרבה משחקים אחרים
אנשים מאוד מוטים מתוצאות (מובן אגב). הבעיה בלהסתכל רק על תוצאות היא שזה יכול למנוע שיפור או לחילופין במקרה הפוך, המשך בדרך טובה שכרגע התוצאות בה פחות מוצלחות: כדורגל הוא משחק עם שונות גבוהה, בטח ביחס לשאר ענפי הספורט וצריך לזכור את זה.
בכל מקרה זה לא שחור או לבן
כמו שאני רואה את הדברים, הפועל משחקת את הכדורגל המסודר של ברדה אבל זה בא עם הקרבות כמו למשל העובדה שלא זכור לי שכבשנו אפילו שער אחד העונה במתפרצת, אין איזה ניסיון להפתיע את היריבה.. הכל הגיע מהתקפות מסודרות יחסית או יכולת אישית של שחקן/מצבים נייחים.
אין לי תלונות, אני פשוט חושב שאפשר להוציא אפילו יותר מהקבוצה הזאת והשמיים הם הגבול עם חומר השחקנים הקיים.
הכי חשובits-sick כתב:כשברדה בא לפני עונה ורבע היינו בדרך להישארות בליגה השניה. עכשיו אנחנו מתמודדים על אירופה.
אתם באמת חושבים שיש מאמן בארץ שהיה משיג יותר? יותר מזה?
מי שלא מרוצה עכשיו לא יהיה מרוצה אף פעם. זאת יותר בעיה נפשית מאשר ראיית מציאות.
כאילו, לא באמת קוראים פה, שחור או לבן, אם מישהו כתב ביקורת אז הוא לא מרוצה, האפשרות של קבוצה מצליחה שיכולה לעשות דברים טוב יותר היא לא אופציה
אבל כתבתי שצריכים לקחת אליפות? מישהו כתב את זה פה? מישהו כתב שהוא לא צריך להיות פה שצריכים לפטר אותו?its-sick כתב: ↑07 אפריל 2026, 13:27 זה לא ענין של ניצחון בודד או הפסד בודד, הצלחה נמדדת בכמות הכוללת.
אם אתה חושב שהיינו צריכים לקחת אליפות העונה ורק בגלל ברדה אנחנו לא שם, אז משהו אצלך לא מחובר למציאות.
להגיע לאירופה זה שיא השאיפות לקבוצה שכמעט נשארה בליגה השניה בעונה שעברה.
גם אם התקציב עלה, לחבר קבוצה להצלחה זה תהליך.