הפועל מארחת את מכבי חיפה. שני 20:30

פורום אוהדי הפועל תל אביב
תא מרבוטא
קיבל.ה  921 לייקים

Nati כתב: 07 אפריל 2026, 09:07
Xavi כתב:עכשיו קראתי שהם טוענים שהיינו צריכים לקבל אדום. אין לי מושג אפילו על איזה מהלך. מועדון כזה בכיין מסריח
מכינים את הקרקע ל2 המשחקים בפלייאוף
מועדון ששיחד באופן בוטה את ההתאחדות כן?

https://www.ynet.co.il/articles/mobile/ ... 40,00.html
קפבלנקה
קיבל.ה  846 לייקים

נו אבל זה היה ברור הרי. הירוקים הבכיינים עם כל סוללת הכתבים הליצנים שלהם יבואו להנדס תודעה כאילו הם יותר טובים מאיתנו ורק השופטים אוכלים להם ושותים להם. אז מה אם הם לא הגיעו למצב 90 דקות.
אדום
קיבל.ה  1176 לייקים

כל אחד עם שתו לי אכלו לי ושלל תיאוריות קונספירציה, זה לא מיוחד רק לנו. הם ממש בטוחים שהשופט גנב אתמול את המשחק למרות ששני הפנדלים הם ב100%
נערך לאחרונה על ידי אדום ב 07 אפריל 2026, 09:29, נערך פעם 1 בסך הכל.
סמל אישי של משתמש
RedDrifter
קיבל.ה  607 לייקים

קפבלנקה כתב: 07 אפריל 2026, 09:19 נו אבל זה היה ברור הרי. הירוקים הבכיינים עם כל סוללת הכתבים הליצנים שלהם יבואו להנדס תודעה כאילו הם יותר טובים מאיתנו ורק השופטים אוכלים להם ושותים להם. אז מה אם הם לא הגיעו למצב 90 דקות.
הם צריכים להגיד תודה בחיפה שלא הרחיקו להם שם את כל הספסל אחרי איך שדיברו לעודה במהלך המשחק, כל קבוצה אחרת הייתה מקבלת על זה בראש

מקווה שזה נרשם בדו״ח השיפוט
אף לא צעד לאחור :hapoel:
dino
קיבל.ה  3148 לייקים

אני במקום חיפה בודק מה עבר על איתן אזולאי עם הקלוזליין מהwwf על מאיימבו בלי כדור באירוע, בתוך הרחבה. זה הרבה יותר חשוד משופט כזה או אחר.
Xavi
קיבל.ה  1834 לייקים

וידאו שמראה שהכדור מתקרב ליד ואז מוסט. פה ניתן לראות שלא יכול להיות שהכדור עבר את איזור כתף ימין ואז הוסט ע״י כתף ימין (למרות שהתנועה של הכתף באה יחד עם ההסטה של הכדור)
גם רואים את היד עפה מהמכה בכדור
סמל אישי של משתמש
RedDrifter
קיבל.ה  607 לייקים

די מפחיד אותי שאיגוד השופטים טוען שאין פה יד

הנדוס תודעה
סמל אישי של משתמש
its-sick
קיבל.ה  1654 לייקים

its-sick כתב: 06 אפריל 2026, 19:24 אני סומך על ברדה בעיניים עצומות
עונה וחצי. הייתי מצפה שכולם כבר יבינו.
חוקים ואיסורים שאין מקורם ב"מה ששנוא עליך אל תעשה לחברך" הם מרושעים מטבעם. לפי מדד זה הדת היהודית קרובה למעמד של רשע מוחלט.
لا إله
מי שמאמין ולא מפחד, הריהו שקול למחבל מתאבד.
נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.
עד המ!!ת הפועל
קיבל.ה  923 לייקים

כתף זה חלק מאוד ספציפי. הכדור לא פגע שם, אלא יותר למטה (בערך איפה שמתחסנים), מה שאומר שזה יד לכל דבר. לא מבין את הבכי. חיפה כנראה התרגלו לנצח אותנו כמעט בכל מפגש, וזה קצת מביך אותם פתאום להפסיד להפועל. שיזדיינו.
קפבלנקה
קיבל.ה  846 לייקים

וזה עוד מועדון שחרט על דגלו לשחד את ההתאחדות ולקבל הנחות והטבות מהשופטים לאורך כל ההיסטוריה שלהם.
שיזדיינו
אסון למכבי
קיבל.ה  132 לייקים

Nati כתב: 06 אפריל 2026, 22:27 יש לי שאלה לכל המומחים של הפורום.
האם הם שואלים את עצמם,שאולי,ורק אולי שברדה מבין קצת אבל רק קצת יותר מהם?
אולי הוא גם מכיר את הקבוצה והשחקנים שלו יותר טוב מהם???
מה פתאום?? כל משתמש פה היה מביא 150 אחוז הצלחה במשחקי בית. מינימום!
אדום ותיק
קיבל.ה  1243 לייקים

תודה לך הפועל :heart: ניצחון אדיר בעונה אדירה! חבל שהיה ללא קהל, מגיע לאוהדים שיצפו, יתרגשו, וירימו על הכתפיים את כל הצוות - השחקנים, המאמנים, ההנהלה!
בשולי המשחק:
1. שמח מאד שניצחנו מ"לא פנדל". הייתי עוד יותר שמח אם הינו מבקיעים מנבדל ביד ומאשרים את הגול. עשרות משחקים מולם שהם תמיד נהנים מ"שיפוט אוביקטיבי" שמנצח להם עימותים נגדנו (בשנים שהיינו רלוונטיים). מהגול של קייסי בפאול ברור על בדיר שנתן להם אליפות, ועד ל"פנדל צלילה" במשחק הקודם. ולא חסרים עוד מקרים.
2. ברדה עם הרכב מעניין מאד, שניטרל היטב את הקוים של חיפה. מיקם היטב את פיבן ואת קוקו מול השחקנים היצירתיים של חיפה באגפים, וניטרל אותם.ומשחק מצויין של מי ששיחק בקישור. "גילה" שחקן קישור אחורי חדש - ארצל. צריך לקבל עדיפות על אל ים כמחליף ראשון לקרייב.
3. לואיזו :bow: . כל משחק שעובר מתברר איזה החתמה אדירה זאת היתה!
4. תפקיד מרכזי של ברדה , להוריד אותם לקרקע המציאות ולצאת מהאופוריה. מקווה מאד שמהיום יפסיקו עם החגיגות והראש יהיה במשחק עם פת. הולך להיות משחק קשה מאד. בניגוש לחיפה הם בכושר טוב כל השנה משחקים היטב, והמשחק עם בש הראו כמה הם בעניין! נצטרך להיות בשיא הריכוז, האגרסיביות לא לבעוט בדלי. לא לחשוב בכלל על הדרבי בפליאוף!
5. ברדה צריך לבדוק מדוע אחרי שהבקענו, והם ב 10 שחקנים, קרוב ל 25 דקות "השתדלנו" שחיפה יבקיעו, שחקנים לא מרוכזים, טעויות במיקומים, שחקן מפריע לשחקן במקום שלמור על קור רוח ולתת את השני כשהם חשופים!
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!

אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
סמל אישי של משתמש
צ'ימבויקה
קיבל.ה  1162 לייקים

האדום היה
פנדל אחד היה

פנדל שני גבולי שבליגה השנה נשרקו עשרות פנדלים הזויים וגבוליים יותר

איזה פסטיבל מטורלל שלהם

נכון שהם לא מכבי ואין להם את מורן מאירי, אבל הם שוכחים שאת כל הסיבוב הראשון הם עברו באמצעות פנדלים ואדומים ליריבות שלהם.
סמל אישי של משתמש
צ'ימבויקה
קיבל.ה  1162 לייקים

אסון למכבי כתב: 07 אפריל 2026, 10:53
אין ספק שמבחינת התוצאה זו עונה אדירה של הפועל. אם ברדה לא מתבזה בפלייאוף הוא צריך לקבל חיזוקים (בעיקר במרכז) ולהמשיך.

אבל האמת כנראה באמצע.
אני לא קונה את זה שנהנתם מהכדורגל אתמול עד שריקת הסיום.
אתם לא חשבתם שננצח.

גם אם במבחן התוצאה זה מעל ומעבר, הביקורת אתמול ובכלל על הסגנון היא לגיטימית.

הפועל שווה יותר מבחינה מקצועית והיא לא יכולה להתבטל ככה מול קבוצות די דומות לה מבחינת צבירת נקודות.

ההתבטלות הזו נהפכה לסוג של הרגל, לשיטה.
גם אתמול, גם ב״ש גם מכבי גם בית״ר (טוטו, טדי וחצי ראשון בבלומפילד).
אני לא חושב שבפלייאוף הדבר הזה יכול להחזיק.
לא תמיד יהיו הרחקות או פנדלים לטובתך והשליטה של היריבות עליך תתבטא בשערים. אבל הלוואי שאני טועה.

אם אני אנסה לחשוב על הצד השני. אפשר לומר שברדה בונה קבוצה עיקשת שמשחקת סגור ומוציאה את מירב האנרגיה על משחק ההגנה מתוך הבנה שההתקפה לא מספיק איכותית ועל רקע חולשה במרכז השדה.
אני יכול להבין מחשבה שאומרת שהדרך להתמודד עם החולשה האיכותית שלנו במרכז השדה למול היריבות האלה, היא לשחק ככה. כאמור, אני חושב שאפשר להוציא יותר בכל מה שקשור לסגנון, אין לדעת מה זה היה עושה לתוצאה. ייתכן וזה היה פוגע וייתכן ולא.
redrony
קיבל.ה  1114 לייקים

זה לא עניין אם ברדה מבין יותר או לא. הוא היה שחקן והוא מאמן מה שאי אפשר להגיד על רב משתמשי הפורום אבל אם זו הגישה אי אפשר לבקר אף מאמן אף פעם.
בסוף לכולנו יש עיניים. הפועל חצי שעה אתמול לא היו קיימים. בדיוק כמו המשחקים הקודמים נגד ה״גדולות״. רבע שעה אחרונה נכנסו למשחק.
חצי שני אחרי האדום הם היו בסדר יחסית ואז אחרי הגול פשוט הלכו אחורה בצורה לא מובנת נגד 10 שחקנים. גם נגד 11 אסור ללכת ככה אחורה.
זו תופעה שחוזרת על עצמה ואני לא מצליח להבין אותה. קבוצה לא מצליחה להעביר שני פאסים. זו לא מנטאליות של קבוצה גדולה או קבוצה שרוצה אליפות. אפילו אחרי הגול השני, הם התקשו לצאת קדימה. זה רק על המאמן.
גול זה לא סותר את העובדה שברדה עושה בהפועל שנה וחצי מדהימות מבחינת התוצאות וגם מבחינת הגישה והאופי.
Adam
קיבל.ה  199 לייקים

רדפוקס כתב: 06 אפריל 2026, 19:12 הרכב טלאים, לא מצפה לכלום.
זה עובד מעולה עד כה, אנא המשך לא לצפות לכלום גם בהמשך העונה.
Adam
קיבל.ה  199 לייקים

פושעי מרינוביץ לדין כתב: 06 אפריל 2026, 20:56 חחחחחח ועוד מדברים על אירופה כל פעם שמשחקים מול הגדולות מתגלה הבלוף...
באילו משחקים מהבאים הבלוף בעיקר התגלה לדעתך, בניצחונות מול ב"ש, בניצחון מול בית"ר, בניצחון בדרבי או בניצחון אתמול?
redrony
קיבל.ה  1114 לייקים

Adam כתב: 07 אפריל 2026, 11:44
פושעי מרינוביץ לדין כתב: 06 אפריל 2026, 20:56 חחחחחח ועוד מדברים על אירופה כל פעם שמשחקים מול הגדולות מתגלה הבלוף...
באילו משחקים מהבאים הבלוף בעיקר התגלה לדעתך, בניצחונות מול ב"ש, בניצחון מול בית"ר, בניצחון בדרבי או בניצחון אתמול?
אין בלוף, לא קשור לבלוף. זו קבוצה שעדיין לא מספיק טובה בשביל ליזום נגד הקבוצות החזקות, נגד ב״ש ובדרבי אלה היו נצחונות שבאמת, זה אפילו לא מזל. זה הי משהו שאי אפשר להסביר. אין קשר לכדורגל, שני משחקים שהפועל נראו מזעזע, התבטלו ולא היו שם. גם אתמול היו הרבה דברים מדאיגים כמו בהרבה משחקים אחרים
אנשים מאוד מוטים מתוצאות (מובן אגב). הבעיה בלהסתכל רק על תוצאות היא שזה יכול למנוע שיפור או לחילופין במקרה הפוך, המשך בדרך טובה שכרגע התוצאות בה פחות מוצלחות: כדורגל הוא משחק עם שונות גבוהה, בטח ביחס לשאר ענפי הספורט וצריך לזכור את זה.
בכל מקרה זה לא שחור או לבן
סמל אישי של משתמש
צ'ימבויקה
קיבל.ה  1162 לייקים

איזה מביך שלך ללכת לתגובה בזמן עצבים של משחק כשגם אתה חשבת שנראים רע ולא מנצחים.. ואז לבוא ככה יום אחרי..
למה לא לנהל דיון רציני?

הרי אתה יודע שאם תשחק 4500 פעם את הדרבי, את אתמול ואת ב״ש באותו משחק בדיוק, אתה תוציא 2 נקודות בלחץ.

מה אתה בדיוק מוכיח פה?
שמה?

זה לא שחור ולבן.
מבחינה מקצועית מתבטלים, ויש בהחלט תרחיש שהמאזן המפלצתי הזה יתגלה כבלוף בפלייאוף.
יפה גם שאתה פונה אליו בדיעבד ולא מדבר על ההמשך.
אם אתה חושב שהפועל משחקת בצורה ככ משכנעת נגד הגדולות, למה אתה לא טוען שנמשיך בנצחונות?
כי אתה מחכה בצד לראות אם התוצאה מסתדרת לך?
נערך לאחרונה על ידי צ'ימבויקה ב 07 אפריל 2026, 11:58, נערך פעם 1 בסך הכל.
סמל אישי של משתמש
RedDrifter
קיבל.ה  607 לייקים

redrony כתב: 07 אפריל 2026, 11:52
אין בלוף, לא קשור לבלוף. זו קבוצה שעדיין לא מספיק טובה בשביל ליזום נגד הקבוצות החזקות, נגד ב״ש ובדרבי אלה היו נצחונות שבאמת, זה אפילו לא מזל. זה הי משהו שאי אפשר להסביר. אין קשר לכדורגל, שני משחקים שהפועל נראו מזעזע, התבטלו ולא היו שם. גם אתמול היו הרבה דברים מדאיגים כמו בהרבה משחקים אחרים
אנשים מאוד מוטים מתוצאות (מובן אגב). הבעיה בלהסתכל רק על תוצאות היא שזה יכול למנוע שיפור או לחילופין במקרה הפוך, המשך בדרך טובה שכרגע התוצאות בה פחות מוצלחות: כדורגל הוא משחק עם שונות גבוהה, בטח ביחס לשאר ענפי הספורט וצריך לזכור את זה.
יש בקבוצה הזאת המון אופי - לדעתי זה מסכם את הנצחונות הגדולים שלנו העונה

כמו שאני רואה את הדברים, הפועל משחקת את הכדורגל המסודר של ברדה אבל זה בא עם הקרבות כמו למשל העובדה שלא זכור לי שכבשנו אפילו שער אחד העונה במתפרצת, אין איזה ניסיון להפתיע את היריבה.. הכל הגיע מהתקפות מסודרות יחסית או יכולת אישית של שחקן/מצבים נייחים.

אין לי תלונות, אני פשוט חושב שאפשר להוציא אפילו יותר מהקבוצה הזאת והשמיים הם הגבול עם חומר השחקנים הקיים.
Asafasraf
קיבל.ה  1903 לייקים

צ'ימבויקה כתב:
אסון למכבי כתב: 07 אפריל 2026, 10:53
אין ספק שמבחינת התוצאה זו עונה אדירה של הפועל. אם ברדה לא מתבזה בפלייאוף הוא צריך לקבל חיזוקים (בעיקר במרכז) ולהמשיך.

אבל האמת כנראה באמצע.
אני לא קונה את זה שנהנתם מהכדורגל אתמול עד שריקת הסיום.
אתם לא חשבתם שננצח.

גם אם במבחן התוצאה זה מעל ומעבר, הביקורת אתמול ובכלל על הסגנון היא לגיטימית.

הפועל שווה יותר מבחינה מקצועית והיא לא יכולה להתבטל ככה מול קבוצות די דומות לה מבחינת צבירת נקודות.

ההתבטלות הזו נהפכה לסוג של הרגל, לשיטה.
גם אתמול, גם ב״ש גם מכבי גם בית״ר (טוטו, טדי וחצי ראשון בבלומפילד).
אני לא חושב שבפלייאוף הדבר הזה יכול להחזיק.
לא תמיד יהיו הרחקות או פנדלים לטובתך והשליטה של היריבות עליך תתבטא בשערים. אבל הלוואי שאני טועה.

אם אני אנסה לחשוב על הצד השני. אפשר לומר שברדה בונה קבוצה עיקשת שמשחקת סגור ומוציאה את מירב האנרגיה על משחק ההגנה מתוך הבנה שההתקפה לא מספיק איכותית ועל רקע חולשה במרכז השדה.
אני יכול להבין מחשבה שאומרת שהדרך להתמודד עם החולשה האיכותית שלנו במרכז השדה למול היריבות האלה, היא לשחק ככה. כאמור, אני חושב שאפשר להוציא יותר בכל מה שקשור לסגנון, אין לדעת מה זה היה עושה לתוצאה. ייתכן וזה היה פוגע וייתכן ולא.
לא מסכים עם הרוב המכריע של מה שכתבת.
נקודת מוצא סופר חשובה: מדובר בקבוצה שעלתה ליגה ונבנתה כמעט מחדש.

ברדה מאמין בחלק אחורי חזק, בלי יכולת טכנית כמעט ובחלק קדמי כשרוני, ולויזו, טוריאל, קורין, סילבה ובוסקילה מלאים בזה.
אף קבוצה לא מראה 90 דקות של כדורגל מהנה, גם לא מול מכבי קונוסים, ופרט מאוד חשוב, הקבוצה הזאת לא מתבזה בתוצאות שהיינו רגילים לראות לפני כמה שנים.
יש כאן אחלה שלד לשנים הקרובות, שהרוויח 2-3 שחקני בית לגיטימיים לסגל (ארצ׳ל ולמקין הם הפתעה ענקית) ומאמן שאין אצלו פרות קדושות (גם כשלי יש השגות לגבי הצבות בהרכב).

את המהלך אתמול של לויזו יחד עם בואטנג לא ראיתי בהפועל קרוב ל-10 שנים, וזה אומר הבה.

Sent from my iPhone using Tapatalk
מתן
קיבל.ה  108 לייקים

its-sick כתב: 07 אפריל 2026, 00:27
מתן כתב: 07 אפריל 2026, 00:04
its-sick כתב: 06 אפריל 2026, 23:52 שאלה: אם חיפה היו מכניסים לנו גול חוקי כשמאיימבו על הרצפה לפני שנשרק פנדל, הוא היה נחשב גם אחרי הפנדל?
לא.
אז לא היה שום הגיון בלתת למשחק להמשיך
ממשיכים למקרה שהשופט לא נותן פנדל,
טכנית לארז
קיבל.ה  2643 לייקים

הפועל נצחה את כל קבוצות הליגה לפחות פעם אחת בתום העונה הסדירה.
מתי זה קרה פעם אחרונה שבכלל הפועל נצחה לפחות פעם אחת כל קבוצה בליגה כולל פליאוף?
בדאבל של גוטמן סיימנו בשני תיקו עם מכבי פ"ת, בדרבל של קשטן הפועל ב-3 משחקים עם חיפה עשתה הפסד ושני תיקו.
נערך לאחרונה על ידי טכנית לארז ב 07 אפריל 2026, 12:20, נערך פעם 1 בסך הכל.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
כולנו ניצבים בהצגה של מורן מאירי
Adam
קיבל.ה  199 לייקים

צ'ימבויקה כתב: 07 אפריל 2026, 11:56
איזה מביך שלך ללכת לתגובה בזמן עצבים של משחק כשגם אתה חשבת שנראים רע ולא מנצחים.. ואז לבוא ככה יום אחרי..
למה לא לנהל דיון רציני?

הרי אתה יודע שאם תשחק 4500 פעם את הדרבי, את אתמול ואת ב״ש באותו משחק בדיוק, אתה תוציא 2 נקודות בלחץ.

מה אתה בדיוק מוכיח פה?
שמה?

זה לא שחור ולבן.
מבחינה מקצועית מתבטלים, ויש בהחלט תרחיש שהמאזן המפלצתי הזה יתגלה כבלוף בפלייאוף.
יפה גם שאתה פונה אליו בדיעבד ולא מדבר על ההמשך.
אם אתה חושב שהפועל משחקת בצורה ככ משכנעת נגד הגדולות, למה אתה לא טוען שנמשיך בנצחונות?
כי אתה מחכה בצד לראות אם התוצאה מסתדרת לך?
אני מתנצל אם אני מביך אותך, אבל זה מאוד חשוב לי להלחם באווירה הרעילה והביקורת הקיצונית שחלק מאוהדינו הקצת התמכרו אליה ב-15 שנים השחורות שהיו לנו.
גם אם אני חושב שאנחנו לא נראים טוב בדקות מסוימות, אני נותן את הכבוד לצוות שהעלה אותנו ליגה, נאבק בפציעות של שחקני מפתח, במלחמה, בעוגן מרכזי של הקישור שנעדרים מהמשחק מול קבוצה שלא ניצחנו שנים רבות.
אמנם אני צופה בכדורגל קרוב ל-30 שנה, אבל אני לא נמצא באימונים וקטונתי. הדרך לדעת האם קבוצה מצליחה או לא זה נקודות בליגה.
יש תרחיש שבפלייאוף נפסיד את כל המשחקים או ננצח את כל המשחקים, או משהו בין לבין.
עד לרגע זה אני מנשק לברדה ולצוות את הרגליים, על כך שהוא העלה אותנו ליגה ועוצר שיאים שליליים היסטוריים בערך בכל מחזור.
וכמובן זה שהוא היה שחקן הפועל נפלא עוזר לאהבה שלי כלפיו, וזה שאני רואה אותו ואת טועמה עומדים על הקווים אחרי שניצחנו איתם את פאריז סאן ז'רמן בצרפת מרגש אותי קמעה, אני גם בן אנוש...
נערך לאחרונה על ידי Adam ב 07 אפריל 2026, 12:22, נערך פעם 1 בסך הכל.
סמל אישי של משתמש
RedDrifter
קיבל.ה  607 לייקים

טכנית לארז כתב: 07 אפריל 2026, 12:19 הפועל נצחה את כל קבוצות הליגה לפחות פעם אחת בתום העונה הסדירה.
מתי זה קרה פעם אחרונה שבכלל הפועל נצחה לפחות פעם אחת כל קבוצה בליגה כולל פליאוף?
בדאבל של גוטמן סיימנו בשני תיקו עם מכבי פ"ת, בדרבל של קשטן הפועל ב-3 משחקים עם חיפה עשתה הפסד ושני תיקו.
מישהו פה כתב אתמול ב2005/2006
redrony
קיבל.ה  1114 לייקים

RedDrifter כתב: 07 אפריל 2026, 11:57

יש בקבוצה הזאת המון אופי - לדעתי זה מסכם את הנצחונות הגדולים שלנו העונה

כמו שאני רואה את הדברים, הפועל משחקת את הכדורגל המסודר של ברדה אבל זה בא עם הקרבות כמו למשל העובדה שלא זכור לי שכבשנו אפילו שער אחד העונה במתפרצת, אין איזה ניסיון להפתיע את היריבה.. הכל הגיע מהתקפות מסודרות יחסית או יכולת אישית של שחקן/מצבים נייחים.

אין לי תלונות, אני פשוט חושב שאפשר להוציא אפילו יותר מהקבוצה הזאת והשמיים הם הגבול עם חומר השחקנים הקיים.
בדיוק! ושוב, לא עניין של תלונות. הקבוצה מבחינת תוצאות עושה דברים שבכנות, לא דמיינתי בחלומות הכי ורודים שלי העונה. הבעיה שהחלומות שלי לא נגמרים העונה, אני רוצה קבוצה דומיננטית שנים קדימה אני מאוד מקווה שזה יוכל להיות עם ברדה כי אני מאוד אוהב אותו. כל זה לא סותר את העובדה שאני לא יכול לקבל שנגד 10 שחקנים אתה הולך אחורה ומסכן נצחון שאמור להיות בטוח
Nati
קיבל.ה  3038 לייקים

אפשר לאהוב או לא לאהוב את שיטת המשחק של ברדה.
אבל שיטה ועוד איך יש לו.ביחוד נגד הקבוצות הגדולות.
הוא נותן להן לשלוט במשחק עד הרחבה שם הן נתקלות בקיר.אפשר בכל משחק נגדן לספור על יד אחת את ההזדמנויות הרציניות שהן הגיעו נגדנו(לא סתם כרגע יש לנו את ההגנה הטובה בליגה).בכל מחצית אחרי כ30 דקות כשהיריבות מתעייפות,הוא משחרר את הרצועה ואז רואים כדורגל יפה טוב ויעיל שמוביל לניצחונות.
סמל אישי של משתמש
its-sick
קיבל.ה  1654 לייקים

כשברדה בא לפני עונה ורבע היינו בדרך להישארות בליגה השניה. עכשיו אנחנו מתמודדים על אירופה.
אתם באמת חושבים שיש מאמן בארץ שהיה משיג יותר? יותר מזה?
מי שלא מרוצה עכשיו לא יהיה מרוצה אף פעם. זאת יותר בעיה נפשית מאשר ראיית מציאות.
חוקים ואיסורים שאין מקורם ב"מה ששנוא עליך אל תעשה לחברך" הם מרושעים מטבעם. לפי מדד זה הדת היהודית קרובה למעמד של רשע מוחלט.
لا إله
Nati
קיבל.ה  3038 לייקים

its-sick כתב:כשברדה בא לפני עונה ורבע היינו בדרך להישארות בליגה השניה. עכשיו אנחנו מתמודדים על אירופה.
הכי חשוב
החזיר את המקדש לימים שהוא היה מבצר.
redrony
קיבל.ה  1114 לייקים

its-sick כתב: 07 אפריל 2026, 13:03 כשברדה בא לפני עונה ורבע היינו בדרך להישארות בליגה השניה. עכשיו אנחנו מתמודדים על אירופה.
כאילו, לא באמת קוראים פה, שחור או לבן, אם מישהו כתב ביקורת אז הוא לא מרוצה, האפשרות של קבוצה מצליחה שיכולה לעשות דברים טוב יותר היא לא אופציה
ניצחת אתה טוב הפסדת אתה רע
סמל אישי של משתמש
its-sick
קיבל.ה  1654 לייקים

זה לא ענין של ניצחון בודד או הפסד בודד, הצלחה נמדדת בכמות הכוללת.
אם אתה חושב שהיינו צריכים לקחת אליפות העונה ורק בגלל ברדה אנחנו לא שם, אז משהו אצלך לא מחובר למציאות.
להגיע לאירופה זה שיא השאיפות לקבוצה שכמעט נשארה בליגה השניה בעונה שעברה.
גם אם התקציב עלה, לחבר קבוצה להצלחה זה תהליך.
لا إله
redrony
קיבל.ה  1114 לייקים

its-sick כתב: 07 אפריל 2026, 13:27 זה לא ענין של ניצחון בודד או הפסד בודד, הצלחה נמדדת בכמות הכוללת.
אם אתה חושב שהיינו צריכים לקחת אליפות העונה ורק בגלל ברדה אנחנו לא שם, אז משהו אצלך לא מחובר למציאות.
להגיע לאירופה זה שיא השאיפות לקבוצה שכמעט נשארה בליגה השניה בעונה שעברה.
גם אם התקציב עלה, לחבר קבוצה להצלחה זה תהליך.
אבל כתבתי שצריכים לקחת אליפות? מישהו כתב את זה פה? מישהו כתב שהוא לא צריך להיות פה שצריכים לפטר אותו?
כותבים ביקורת מוצדקת על רמת המשחק בסיטואציות מסויימות, על זה שהולכים אחורה אחרי גול.
וכן, בשביל לקחת אליפות או להתמודד עליה עוד שנתיים מאמן צריך להיות יוזם, ללחוץ. ברדה עוד לא הוכיח את זה גם שהיה בב״ש. זה הכל. זה לא לוקח כלום ממנו וההשגים האדירים שהקבוצה הזו הגיעה אליהם תחתיו
סמל אישי של משתמש
its-sick
קיבל.ה  1654 לייקים

אני לא אוהב ביקורת על מישהו שעושה את עבודתו בהצלחה.
אנחנו כאוהדים צריכים לתת רק תמיכה ולשמוח בהצלחת הקבוצה.
מגיע לו.
لا إله
redrony
קיבל.ה  1114 לייקים

its-sick כתב: 07 אפריל 2026, 13:38 אני לא אוהב ביקורת על מישהו שעושה את עבודתו בהצלחה.
מגיע לו.
אוקיי.. אז יש לך בעיה נראה לי. ביקורת זה משהו בלתי נפרד מהצלחה והתקדמות. ועם כל הכבוד לברדה ויש הרבה, הוא לא מושלם ויש לו הרבה מקום לשיפור כמו גם הכדורגל שהפועל משחקים.
אנחנו כאוהדים תומכים ושמחים נראה לי יותר מכל קבוצה אחרת. גם בשטח הזה אין לי בעיה
CouchPotato
קיבל.ה  81 לייקים

Nati כתב: 07 אפריל 2026, 13:00 אפשר לאהוב או לא לאהוב את שיטת המשחק של ברדה.
אבל שיטה ועוד איך יש לו.ביחוד נגד הקבוצות הגדולות.
הוא נותן להן לשלוט במשחק עד הרחבה שם הן נתקלות בקיר.אפשר בכל משחק נגדן לספור על יד אחת את ההזדמנויות הרציניות שהן הגיעו נגדנו(לא סתם כרגע יש לנו את ההגנה הטובה בליגה).בכל מחצית אחרי כ30 דקות כשהיריבות מתעייפות,הוא משחרר את הרצועה ואז רואים כדורגל יפה טוב ויעיל שמוביל לניצחונות.
אני חושב שזה פחות עניין של שיטה ויותר התאמה לרמת הסגל הנוכחית של הפועל בקישור: יש לנו שחקנים יצירתיים בקישור הקדמי, יש לנו גרזן בקישור האחורי, יש לנו שחקנים כמו קרייב, למקין ואל-ים שיודעים לעשות הגנה ולעלות בספרינט להתקפה. חסרים לנו שחקני קישור שיודעים להחזיק כדור ולשלוט בקצב של המשחק.
סמל אישי של משתמש
its-sick
קיבל.ה  1654 לייקים

redrony כתב: 07 אפריל 2026, 13:43
its-sick כתב: 07 אפריל 2026, 13:38 אני לא אוהב ביקורת על מישהו שעושה את עבודתו בהצלחה.
מגיע לו.
אוקיי.. אז יש לך בעיה נראה לי. ביקורת זה משהו בלתי נפרד מהצלחה והתקדמות. ועם כל הכבוד לברדה ויש הרבה, הוא לא מושלם ויש לו הרבה מקום לשיפור כמו גם הכדורגל שהפועל משחקים.
אנחנו כאוהדים תומכים ושמחים נראה לי יותר מכל קבוצה אחרת. גם בשטח הזה אין לי בעיה
לי אין שום בעיה. אני לא מתכנן קריירה בכדורגל.
אני רק רוצה שהקבוצה שלי תנצח, וכשהיא מנצחת הכל טוב.
אין לי מה לחפש בעיות בכוח כשאין בעיות.
لا إله
הוקיץ'
קיבל.ה  8304 לייקים

מסכים.
בעיני הקושי של הפועל ליזום היא תולדה של שחקני הקישור שיש פה לא פחות מבעיה של סגנון משחק, אבל כנראה שזה הכל מתכנס לברדה. שיבוש משחק היריבה יותר חשוב לו מדומיננטיות בקישור ושליטה במשחק, וזו גם הסיבה שהוא מראש בנה קישור מוגבל שכזה.
מבחינה התקפית זה נראה שהוא בעיקר מסתמך על הכישרון שיש לנו בחלק הקדמי כדי להבקיע, וזה אכן עובד, אלא שנראה לי שעונה כמו זו הנוכחית היא פחות או יותר המקסימום שאפשר להשיג בשיטה הזאת.
redrony
קיבל.ה  1114 לייקים

its-sick כתב: 07 אפריל 2026, 14:01
redrony כתב: 07 אפריל 2026, 13:43
מגיע לו.
לי אין שום בעיה. אני לא מתכנן קריירה בכדורגל.
אני רק רוצה שהקבוצה שלי תנצח, וכשהיא מנצחת הכל טוב.
אין לי מה לחפש בעיות בכוח כשאין בעיות.
יש בזה משהו, כלומר העובדה שאתה לא מתכנן קריירה בכדורגל אבל עדיין נראה שיש לך בעיה. אבל ביקורת היא דבר לגיטימי בכל מצב כל עוד היא נעשית בצורה הוגנת ולא מגמתית או אינטרסנטית, אני מניח שאתה מאמין שגם אני רוצה שהפועל ינצחו. ההבדל ביננו שאני (כנראה) מסוגל לראות מעבר לתוצאה.
סמל אישי של משתמש
Hapolo
קיבל.ה  1036 לייקים

בכל המשחקים שציינת. פרט למפגש הראשון בחיתולי העונה מול בית"ר בבלומפילד נראנו ברוב שלבי המשחקים כמו נוער מפוחד מול בוגרים.
הצלחנו להביא נצחונות הירואיים והזויים וזה מה שמדהים בעונה הזו
רדיוס לבית"ר!
uriazu
קיבל.ה  45 לייקים

מדאיג אותי דיבורי אירופה בידיעה שמקום רביעי עלול לא להספיק לאירופה.
שליחת תגובה