מיציץ׳

מועצת הכדורסל של אוהדי הפועל
לזכרו של אורי שלף ז"ל, ממיסדי עמותת הפועל אוסישקין
redead
קיבל.ה  830 לייקים

בעבר בקריירה שלו במצבים של סוף שעון וסטפבק לשלוש הוא היה קובר את הדברים האלה ?
כי אם אני רואה עוד איירבול אחד כזה אני מאבד את העשתונות שלי..
לא מן הנמנע שעם הגיל כבר פיזית אי אפשר לעשות דברים, אז שיפסיק כבר להכריח את האבטיחים ההזויים האלה משלוש.
פומפה
קיבל.ה  631 לייקים

Nati כתב: 26 מרץ 2026, 05:23 בעונה שעברה,קצת לפני הפלייאוף כתבו פה אותם דברים על בלייקני
כמה שאני מייחל לזה שזה נכון והוא ירים רמה כמו שבלייקני עשה. מה ששונה ביניהם זה שמיציץ נראה לא בכושר מבחינה גופנית. נראה כאילו הכדורסל כבר לא מעניין אותו והוא פה רק כי הוא חתם חוזה. לא מתאמץ לרדת במשקל ולהכניס את עצמו למצב שהוא יכול לשחק יותר מחמש דקות ברצף. בלייקני היה ועדיין אתלט על.
באמת חושב שאם מיציץ ישפר את העניין הזה זה כן יכול להשפיע מאוד על המשחק שלו. הכל זה עניין של רצון ואני לא חושב שזה קיים בו
redead
קיבל.ה  830 לייקים

לא בטוח דרך אגב שהאשמה במצב הגופני שלו היא רק עליו.
אין צוות אימון לקבוצה הזאת שאמור להכניס אותו לכושר גופני??
סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  2137 לייקים

redead כתב:בעבר בקריירה שלו במצבים של סוף שעון וסטפבק לשלוש הוא היה קובר את הדברים האלה ?
כי אם אני רואה עוד איירבול אחד כזה אני מאבד את העשתונות שלי..
לא מן הנמנע שעם הגיל כבר פיזית אי אפשר לעשות דברים, אז שיפסיק כבר להכריח את האבטיחים ההזויים האלה משלוש.
חבל על הזמן איך היה שם. תסתכל על פיינל פור היורוליג לפני כמה שנים. אפילו לפני שלוש כשהם לא לקחו את הגביע.

Sent from my CPH2581 using Tapatalk

פומפה
קיבל.ה  631 לייקים

redead כתב: 26 מרץ 2026, 12:05 לא בטוח דרך אגב שהאשמה במצב הגופני שלו היא רק עליו.
אין צוות אימון לקבוצה הזאת שאמור להכניס אותו לכושר גופני??
בסוף לדעתי כושר גופני זה תלוי בשחקן. יכול להיות צוות מעולה אבל שחקן שלא מתאמן ברמה הכי גבוהה ולא מתאמץ ומחפף פה מחפף שם, אולי אפילו תזונה לקויה ואז כלום לא עוזר. חוץ ממנו אני לא רואה שחקן אחר בקבוצה עם בעיית כושר אז נוטה יותר לחשוב שהבעיה היא בו ולא בצוות.
סמל אישי של משתמש
iamgabormarton
קיבל.ה  452 לייקים

אני דווקא חשבתי שהכושר הגופני שלו יהיה ככה אבל קיוותי שהוא יבוא על תקן שלום תקווה שיכנס למשחק ל20 דקות ויגמור אותו בכמה מהלכי קסם
לא חשבתי שהוא יגמור אותו לרעתנו..
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  4177 לייקים

אדום ותיק כתב: 26 מרץ 2026, 11:51
Hapolo כתב: 25 מרץ 2026, 20:43 יש מצב שכרגע זו ההחתמה הכי גרועה בהיסטוריה של הכדורסל האירופי?
זה לא רק הסכום שמושקע עליו אלא המרמור שזה יוצר אצל שחקנים שמרוויחים הרבה פחות ותורמים הרבה יותר וכיוצא בכך גם דרישה להעלאת המשכורת שלהם , הכסף הנוסף שצריך להשקיע בשינויים בקבוצה בשחקנים חדשים אפילו בעמדות אחרות בגלל שזה לא עובד, המטרה לשמה הביאו אותו שנמצאת בסכנה (הזדמנות נדירה להשתחל ליורוליג), אוסיף את זה שהוא נראה לי לא מחובר בשיט להפועל, אפילו סולד מלשחק פה ויוצר אנרגיות רעות בקבוצה שמקרינות על שאר השחקנים והמערכת ונראה כאילו אם ישאלו אותו אם הוא מעוניין לפנות ערב ולבוא להראות את הפרצוף שלו בבלומפילד באיזה משחק של הכדורגל הוא יצחק לבן אדם בפנים.
אם זה ממשיך ככה והוא מחליט שהוא לא מוותר על יורו אחד ונשאר עד סוף החוזה הנוכחי זה כמובן לגיטימי, אבל כבוד מהמועדון ומהקהל הוא בטח שלא יכול לבקש אחרי זה
מציע לכולנו להרגע ולהרגיע בנושא מיציץ . הוא כאן, הוא לא מספיק טוב, יש לו חוזה יקר מאד.
זה תפקיד המאמן, לקחת כזה שחקן ולנצל את יתרונותיו ולתת לו לשחק כדי שיתרום ולא יהרוס.
תראו את הגישה של קטש עם בלאט. הוא הבין שבלאט הוא חור הגנתי אבל הוא יתרון גדול התקפית. לכן עולה עם הרכבים ומשימות הגנה בהם בלאט יכול לא להיות אסון בהנה. ולתת את הפלוס בהתקפה. וזה מצליח לו מאד.
בדיוק גישה כזאת, זה מה שאני מצפה מאיטודיס.
תרגגיע את מיציץ, תסכם איתו שיקבל דקות אבל בהן הוא נדרש למכסם את יתרונות המסירה שלו. בקיצור תעשה התאמות שלא יזיק אלה יועיל!
האמת שהדבר הראשון שצריך להגיד למיציץ זה שאף אחד לא יכעס אם הוא יסיים עם 3 זריקות ו 15 אסיסטים.
האמת בסגל סביבו זה אפילו לא כזה קשה.
יחד, רק יחד! :heart:
יותם שירן הלא מקורי
קיבל.ה  109 לייקים

שמן מסריח.
לך תראה איך קלארק נראה במאני טיים של העונה.
סמל אישי של משתמש
Hapolo
קיבל.ה  1032 לייקים

Nati כתב: 26 מרץ 2026, 05:23 בעונה שעברה,קצת לפני הפלייאוף כתבו פה אותם דברים על בלייקני
את בלייקני הבאנו באמצע העונה כתוספת כוח, מיציץ הגיע לפה על תקן עמוד תווך והנזק כבר בעיצומו הוא היה אמור להיות ההבדל בין התברגות חזק ברביעיה הראשונה למה שיש עכשיו. מה גם שלבלייקני היה זמן יחסית קצר להתאקלם ואז נפתח לו, אני לא רואה את מיציץ עושה בלייקני עכשיו נראה שאיט איז ווט איט איז
רדיוס לבית"ר!
Nati
קיבל.ה  2982 לייקים

Hapolo כתב:
את בלייקני הבאנו באמצע העונה כתוספת כוח, מיציץ הגיע לפה על תקן עמוד תווך והנזק כבר בעיצומו הוא היה אמור להיות ההבדל בין התברגות חזק ברביעיה הראשונה למה שיש עכשיו. מה גם שלבלייקני היה זמן יחסית קצר להתאקלם ואז נפתח לו, אני לא רואה את מיציץ עושה בלייקני עכשיו נראה שאיט איז ווט איט איז
אם אני לא טועה אנחנו במקום החמישי עם אותו מספר הפסדים כמו כל הקבוצות שבמקומות 2-4.
תעיף ליציע
קיבל.ה  317 לייקים

נכון אבל כל מי שקצת מבין כדורסל ואני לא טוען שאתה לא
מבין, פשוט אולי לא שם דגש על משהו חשוב .
הפועל צברו רצף ניצחונות הזוי במחצית הראשונה של
העונה מהסיבה שקבוצת עדיין לא היו בכושר + לא ידעו
איך "לאכול" אותנו .
ברגע שהבינו שאנחנו קבוצת צמרת ואצלנו הגיע המשבר
הראשון,בדמות פציעה של בראיינט, העניין התחיל לקרוס.

עד מחזור 15 היינו כמדומני מקום 1-2.
ממחזור 15 עד היום אנחנו במקום 10-12 לדעתי.
El dudernio
קיבל.ה  1968 לייקים

כבר אמרתי את זה בעבר יש לו בעיה בברך הוא לא מצליח לדחוף עם הרגלים כמו פעם ולכן מ 3 הזריקות ה 80% קצרות.
סמל אישי של משתמש
Hapolo
קיבל.ה  1032 לייקים

Nati כתב: 27 מרץ 2026, 01:15
Hapolo כתב:
אם אני לא טועה אנחנו במקום החמישי עם אותו מספר הפסדים כמו כל הקבוצות שבמקומות 2-4.
עם 1-2 משחקים חסרים ככה שכמות ההפסדים ביחס אליהן יכולה מן הסתם רק לעלות, ואם נסתכל למטה אז 2 הפסדים פחות ממקום 10 עם פוטנציאל ל-1 בגלל משחק חסר מכולן למטה. ויש לנו עוד לו"ז קשוח ככה שאתה על הקסקס ובדיוק מזה רצו להימנע כששפכו 6 מליון לעונה על מיציץ, שאני בספק שהוא תרם לנו בכלל משהו חיובי למאזן ויתכן מאוד אף שהתרומה שלו שלילית כי עם טיילר אניס לצורך העניין או רכז כלשהו סביר במליון דולר מאמין שלפחות 2 הפסדים היו הופכים לניצחונות
רדיוס לבית"ר!
יותם שירן הלא מקורי
קיבל.ה  109 לייקים

אנדר אובר איירבולים היום- 2.
אני אומר אובר.
עקיצת המאה.
סמל אישי של משתמש
בן לוז
קיבל.ה  589 לייקים

יש meltdown גדול יותר מהאיש הזה בהפועל בהיסטוריה של הכדורסל?
אני באמת לא בטוח
6 מיליון דולר ואחוזים מהקבוצה לפרימדונה שמקבל מכה בשפה והולך לבכות 20 דק בחוץ
וואו עופר איזה עקיצה אכלת
יענקלה ילד לידך
lior777
קיבל.ה  246 לייקים

הוא פשוט סוס מת גמור ולא יעזור כלום. שנה הבאה הוא יהיה עוד יותר גרוע.. השאלה עכשיו איך משתחררים מהחוזה המפלצתי שלו?
feigenbaum99
קיבל.ה  277 לייקים

די שחררו אותנו מהדבר הזה... הוא כואב בעיניים. נחנקנו. תנו את המפתחות למדר.
בני12
קיבל.ה  2794 לייקים

אז היום הוא כמעט ולא שחק.
ממש שטפנו את המגרש
תעיף ליציע
קיבל.ה  317 לייקים

המצב ככ חמור שאנחנו לא טובים איתו .
אבל גם לא טובים בלעדיו .
Charlie
קיבל.ה  1201 לייקים

אם לא מיצ׳יץ׳ - היה מגיע ווקר. מסתבר שגם הוא לא כזה להיט אבל לפחות עם תג מחיר של 2.5 מיליון דולר (חצי ממיצ׳יץ׳ ובלי מניות) ניתן היה גם לייבש אותו בספסל וגם לחתוך אותו. מיצ׳יץ׳ הוא באנקר בחמישיה הרבה בזכות החוזה המנופח שלו.
רק הפועל
קיבל.ה  3078 לייקים

האמת ? אני מאשים את האפס שמאחוריי הקווים יותר מהכל באיך שהוא נראה אצלינו , מאמן שלא יכול לנצח את פאקינג יונתן אלון פלא שמיציץ נראה חלש תחתיו ?
purvis short
קיבל.ה  213 לייקים

זה לא השחקן שהיה באנאדולו, זה ברור. ואחת הבעיות המרכזיות זה שהוא מנסה להיות מה שהוא לא. אבל גם פה זה כישלון עצום של מאמן שמשחק איתו עונה שלמה כדורסל של בידודים שלא מתאים לו וגומר אותו. אני ראיתי אתמול שחקן שמתאמץ ורוצה ובהרבה משחקים הוא מתאמץ ורוצה. אבל הוא מתוסכל מזה שהוא לא השחקן שהיה ומהכדורסל המחריד שהמאמן הנורא הזה כופה עליו. ואני לא אתפלא בכלל אם בעונה הבאה, בקבוצה אחרת, עם מאמן שאשכרה עושה את העבודה שלו, מיציץ ייראה אחרת.
Jonatan192
קיבל.ה  76 לייקים

purvis short כתב: 28 מרץ 2026, 20:59 זה לא השחקן שהיה באנאדולו, זה ברור. ואחת הבעיות המרכזיות זה שהוא מנסה להיות מה שהוא לא. אבל גם פה זה כישלון עצום של מאמן שמשחק איתו עונה שלמה כדורסל של בידודים שלא מתאים לו וגומר אותו. אני ראיתי אתמול שחקן שמתאמץ ורוצה ובהרבה משחקים הוא מתאמץ ורוצה. אבל הוא מתוסכל מזה שהוא לא השחקן שהיה ומהכדורסל המחריד שהמאמן הנורא הזה כופה עליו. ואני לא אתפלא בכלל אם בעונה הבאה, בקבוצה אחרת, עם מאמן שאשכרה עושה את העבודה שלו, מיציץ ייראה אחרת.
אמרנו את המשפט שהדגשתי גם על בברלי שנה שעברה, באמת מזכיר
lior777
קיבל.ה  246 לייקים

purvis short כתב: 28 מרץ 2026, 20:59 זה לא השחקן שהיה באנאדולו, זה ברור. ואחת הבעיות המרכזיות זה שהוא מנסה להיות מה שהוא לא. אבל גם פה זה כישלון עצום של מאמן שמשחק איתו עונה שלמה כדורסל של בידודים שלא מתאים לו וגומר אותו. אני ראיתי אתמול שחקן שמתאמץ ורוצה ובהרבה משחקים הוא מתאמץ ורוצה. אבל הוא מתוסכל מזה שהוא לא השחקן שהיה ומהכדורסל המחריד שהמאמן הנורא הזה כופה עליו. ואני לא אתפלא בכלל אם בעונה הבאה, בקבוצה אחרת, עם מאמן שאשכרה עושה את העבודה שלו, מיציץ ייראה אחרת.
אין שום קשר למאמן, גם בנבחרת הוא שיחק גרוע גם שם המאמן הבעיה? מבחינה פיזית הוא פשוט גמור.. בן 32 עם רגליים של בן 42. הוא הרבה יותר איטי מהימים של אנדולו. באנדולו היה לוקח שחקנים לסל ומשאיר להם אבק בדרך, אין לו את זה כבר.. הראש רוצה הגוף כבר לא יכול.
Charlie
קיבל.ה  1201 לייקים

Jonatan192 כתב:
שניהם הגיעו ככוכבי על
שניהם היו שיאני השכר
שניהם אכזבו
ושניהם.... עם אותו מספר על הגופיהתמונה
סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  2137 לייקים

Jonatan192 כתב: 28 מרץ 2026, 22:15
בברלי מעולם לא היה כוכב בשום מקום. בטח לא בהיבט ההתקפי.
הציפיה שלו מעצמו ושל אחרים ממנו שהוא יהיה כזה הרגה אותו ואותנו.
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  4177 לייקים

זה שהוא רוצה אין ספק.
מישהו היה כבר צריך להסביר לו בחלוף 31 משחקי יורוליג שיש לו שלל שחקנים למסור להם.

שיקחו אותו לפינה ויסבירו לו שאם הוא מסיים משחק עם 4 זריקות, 15 אסיסטים ו-3 איבודים זה אומר שהוא שיחק מעולה.
לבחור של 4.5 אסיסטים למשחק על 2.5 איבודים. זה מביך לשחק שמשחק כ"כ הרבה דקות ומחזיק את הכדור כ"כ הרבה.

האשמה היא לא שלו בכלל.
זה שעוד לא ניערו אותו זה לגמרי על צוות האימון המוזר שלנו.
יחד, רק יחד! :heart:
איש גדול
קיבל.ה  578 לייקים

לי זה ברור שהסיבה העיקרית שהוא נראה ככה זה בגלל הכדורסל של איטודיס.
אני בטוח שעם מאמן נורמלי הוא היה נראה יותר טוב
סמל אישי של משתמש
KingAlpaca
קיבל.ה  1927 לייקים

לי ברור שלא
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?

מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
שליחת תגובה