מיציץ׳
-
יותם שירן הלא מקורי
- קיבל.ה 109 לייקים
סעמק סעמק סעמק
הלך הילד
הלך הילד
-
היחיד שנלחם
- קיבל.ה 61 לייקים
הבן אדם כלכך מוכשר אבל גם כלכך מפגר לפעמים. עושה לי סטפבקים לשלוש , שיש לו שלשות פנויות, איבודי כדור , החטאות מסלים פשוטים. אבל כן יש שיפור קליל מתחילת העונה.
אני חושב שאפשר לחתום את האירוע, מיציץ לא יוביל את הפועל תל אביב אלא יהיה שחקן משלים.
יידרש כוכב אחר יחד עם בראיינט עונה הבאה.
יידרש כוכב אחר יחד עם בראיינט עונה הבאה.
- מילפורד
- קיבל.ה 3622 לייקים
לא יודע על מה אתה מדבר.
אחלה משחק שלו.
לא של כוכב של שש מיליון עדיין , אבל אחלה משחק.
אחלה משחק שלו.
לא של כוכב של שש מיליון עדיין , אבל אחלה משחק.
- סומך
- קיבל.ה 1799 לייקים
- פרימו לוי
- קיבל.ה 1746 לייקים
-
Adom_Adom
- קיבל.ה 567 לייקים
הוא היה מזעזע רק ברבע הראשון
אחרי זה גם ההגנה שלו מאוד השתפרה
- מילפורד
- קיבל.ה 3622 לייקים
9 אסיסטים, כמה איבודים אבל עם איזן עם חטיפות.
חוץ מפעם פעמיים , לא הכריח זריקות הזויות.
שוב, לא משחק של כוכב, אבל אחלה משחק של רכז.
חוץ מפעם פעמיים , לא הכריח זריקות הזויות.
שוב, לא משחק של כוכב, אבל אחלה משחק של רכז.
- KingAlpaca
- קיבל.ה 1927 לייקים
רבע רביעי מצויין. לא פחות.
רבע טוב שלו אחרי חודשים ואולי הרבע הכי טוב שלו העונה (אין הרבה מתמודדים...)
רבע טוב שלו אחרי חודשים ואולי הרבע הכי טוב שלו העונה (אין הרבה מתמודדים...)
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
- פרימו לוי
- קיבל.ה 1746 לייקים
הוא עם 1 ל6 בשלוש, אף אחת מהן לא זריקה טובה וחלקן הזויות ממש, כרגיל אצלו. 3 איבודים והיו לו עוד שלא נרשמו על שמו בסטטיסטיקה מה שנקרא.
בחצי השני היה כמובן הרבה יותר טוב, אבל עדיין רחוק מלהיות כוכב. אפילו העונה (בתחילתה, באיזה שני רבעי שלוש) ראינו איך זה נראה כשהוא כוכב. ההגדרה של הבחור שציטטת, שהוא לא הבחור שיוביל את הפועל, מדויקת מאוד.
- 7even
- קיבל.ה 4177 לייקים
אימון הקליעות הפרטי שלו בניסיון לעשות סטפ בק ולהרים שלשה עם יד בפנים נמשך גם היום.
אלוהי הכדורסל מראים לו שוב ושוב, גם היום, שהוא אמור לרכז ולחדור ולהימנע מהשלכת שלשות כי הוא עושה את זה טוב מאד.
נקווה שיקשיב לפעם הבאה.
אלוהי הכדורסל מראים לו שוב ושוב, גם היום, שהוא אמור לרכז ולחדור ולהימנע מהשלכת שלשות כי הוא עושה את זה טוב מאד.
נקווה שיקשיב לפעם הבאה.
יחד, רק יחד! 
-
אדום ותיק
- קיבל.ה 1235 לייקים
תנטרלו לרגע את החוזה שלו.
היום נתן משחק גרוע ברבע ראשון (איבודים חוסר אגרסיביות וכו). השתפר ברבע שני והיה בשיאו ברבע 4. כולל משחק הגנה סביר מאד.
קונה ביצועים כאלה בכל משחק העונה.
היום נתן משחק גרוע ברבע ראשון (איבודים חוסר אגרסיביות וכו). השתפר ברבע שני והיה בשיאו ברבע 4. כולל משחק הגנה סביר מאד.
קונה ביצועים כאלה בכל משחק העונה.
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
-
Karl Marx
- קיבל.ה 245 לייקים
אולי די?
כמה משחקים הוא עוד ימשיך לחרב לפני שמישהו יבין שצריך להודות במגה-פלופ הזה?
כמה משחקים הוא עוד ימשיך לחרב לפני שמישהו יבין שצריך להודות במגה-פלופ הזה?
-
adom4
- קיבל.ה 766 לייקים
בין המשחקים הכי אנוכיים שראיתי משחקן הפועל בחיים שלי.
חלאס כבר זה לא זה, הוא גורם לי להתגעגע לבברלי.
חלאס כבר זה לא זה, הוא גורם לי להתגעגע לבברלי.
- פרימו לוי
- קיבל.ה 1746 לייקים
איך שמחתי כשהוא הגיע אלינו, כמה חבל שעופר לקח את זה כפרויקט חייו והצליח לשכנע אותו לבוא במקום שילך לחרב את אולימפיאקוס או משהו
-
פומפה
- קיבל.ה 631 לייקים
כמה חבל שטיילר אניס נפצע. אולי היה מוריד את הפושע הזה לספסל
-
gershon
- קיבל.ה 363 לייקים
- 7even
- קיבל.ה 4177 לייקים
מתחיל לחשוב שהוא עושה בכוונה.
כמות ההרס שהוא מייצר ככ לא הגיונית שגם סל ואסיסט פה ושם לא מחפה על זה.
כל העונה הוא מתאמן בלייב על שלשות עם יד בפנים. על חשבון הברון.
כמות ההרס שהוא מייצר ככ לא הגיונית שגם סל ואסיסט פה ושם לא מחפה על זה.
כל העונה הוא מתאמן בלייב על שלשות עם יד בפנים. על חשבון הברון.
יחד, רק יחד! 
-
Niro
- קיבל.ה 2519 לייקים
צריך לשרוד את העונה הזאת ושילך לתת עונת פרישה בכוכב האדום.
- DavidSheriff9
- קיבל.ה 239 לייקים
-
ranjef
- קיבל.ה 2111 לייקים
אי אפשר להאשים את עופר. הוא הלך אול אין על השחקן הכי טוב באירופה עד שהלך לנבא.
אף אחד לא ציפה שככה הוא ייראה אחרי עונה ומשהו שם.
עצוב
אף אחד לא ציפה שככה הוא ייראה אחרי עונה ומשהו שם.
עצוב
-
Karl Marx
- קיבל.ה 245 לייקים
די בחיאת, זה כמו משקיע ששם הון על מניה שצוללת ולא מסוגל לחתוך הפסדים בזמן. ברור לכל מי שיש לו עיניים בראש שזה לא הולך לשום מקום טוב. אנחנו מתקרבים לישורת האחרונה של העונה, והאיש לא באירוע.
-
ranjef
- קיבל.ה 2111 לייקים
הכל נכון, אבל מה אשם עופר שהביא אותו כשכל אירופה רדפה אחריו?
- Red Wolf
- קיבל.ה 1735 לייקים
אני מתחיל לחשוב שיש למיציץ דקות משחק מובטחות בחוזה, לא ברור לי אחרת הקרדיט הבלתי נגמר הזה
- פרימו לוי
- קיבל.ה 1746 לייקים
אם זה לא היה ברור מההודעה שלי, מאשים את עופר בהרבה דברים אבל לא בזה. כאמור שמחתי מאוד כשחתם בהפועל.
אם מיציץ אפילו לא היה מיציץ של אנאדולו, אלא סתם מיציץ די טוב, היינו במקום הראשון היום קל. אפילו עם מיציץ סביר בינוני כזה היינו חזק ברביעייה. אבל קיבלנו מיציץ מחרב שממש עושה נזק ומפסיד משחקים
-
אדום ותיק
- קיבל.ה 1235 לייקים
מתחבר לדבריך. אתמול, הוא האחראי להפסד ולאיך שנראינו!פרימו לוי כתב: ↑25 מרץ 2026, 11:05אם זה לא היה ברור מההודעה שלי, מאשים את עופר בהרבה דברים אבל לא בזה. כאמור שמחתי מאוד כשחתם בהפועל.
אם מיציץ אפילו לא היה מיציץ של אנאדולו, אלא סתם מיציץ די טוב, היינו במקום הראשון היום קל. אפילו עם מיציץ סביר בינוני כזה היינו חזק ברביעייה. אבל קיבלנו מיציץ מחרב שממש עושה נזק ומפסיד משחקים
לדעתי, לאיטודיס היה חייב לספסל אותו במהלך הרבע הראשון ולהרבה זמן. למשחק הגרוע ולאילוצים שהוא עושה יש השפעה עבר לאי צבירת נקודות , נזק למורל.
-
פומפה
- קיבל.ה 631 לייקים
לא שאני מנסה לגונן על איטודיס אני חושב שזה ביזיון מה שקורה איתו ועם מיציץ אבל אני חוב שאין לו ממש ברירה.
הוא מבין שכריס ג׳ונס לא יכול לקחת אותנו רחוק במפעל, את ים מדר הוא לא סופר ואם נאמר את האמת גם אם היה סופר אותו ים לא רכז טופ יורוליג שיכול להביא אותנו להישגים במפעל הזה. אז לצערו ולצערנו מה שנשאר לו זה לנסות בכל הכוח להכניס את המחרב הזה לאיזשהו כושר בתקווה שאולי אולי אולי ישתפר ויוכל להצעיד אותנו קדימה.
מה שאותי מטריף עם מיציץ זה שבסדר אתה לא בטופ שלך ואתה מאוד רחוק מזה, אבל אתה רואה שהשלשות בכוח האלה לא נכנסות אתה עם איזה 16% אחוז עונתי (לא בדקתי סתם הערכה) אז למה אתה ממשיך פה בכוח? מילא היו שלשות חופשיות שלא נכנסות הייתי מתבאס אבל לא כועס כי אין מה לעשות זה חלק מהמשחק, אבל הבן אדם מעיף בכל משחק מינימום 6 שלשות סטפ בק מטר וחצי מהקשת או אחרי כדרור אינסופי שנשארו 2 שניות להתקפה או אחרי 3 שניות של התקפה. זה מטריף אותי! קצת אחריות ומודעות עצמית בן אדם. לצערי אין ברירה אלא ללכת עם איטודיס ולתת לו לשחק.
הוא מבין שכריס ג׳ונס לא יכול לקחת אותנו רחוק במפעל, את ים מדר הוא לא סופר ואם נאמר את האמת גם אם היה סופר אותו ים לא רכז טופ יורוליג שיכול להביא אותנו להישגים במפעל הזה. אז לצערו ולצערנו מה שנשאר לו זה לנסות בכל הכוח להכניס את המחרב הזה לאיזשהו כושר בתקווה שאולי אולי אולי ישתפר ויוכל להצעיד אותנו קדימה.
מה שאותי מטריף עם מיציץ זה שבסדר אתה לא בטופ שלך ואתה מאוד רחוק מזה, אבל אתה רואה שהשלשות בכוח האלה לא נכנסות אתה עם איזה 16% אחוז עונתי (לא בדקתי סתם הערכה) אז למה אתה ממשיך פה בכוח? מילא היו שלשות חופשיות שלא נכנסות הייתי מתבאס אבל לא כועס כי אין מה לעשות זה חלק מהמשחק, אבל הבן אדם מעיף בכל משחק מינימום 6 שלשות סטפ בק מטר וחצי מהקשת או אחרי כדרור אינסופי שנשארו 2 שניות להתקפה או אחרי 3 שניות של התקפה. זה מטריף אותי! קצת אחריות ומודעות עצמית בן אדם. לצערי אין ברירה אלא ללכת עם איטודיס ולתת לו לשחק.
-
הוקיץ'
- קיבל.ה 8272 לייקים
בעיני האכזבה ממיציץ' זה לא היכולות שלו. כשהוא חתם אצלנו די ידעתי שהוא כבר לא השחקן שהיה, אבל הנחתי שמה שנשאר לו זה עדיין מספיק כדי להיות שחקן דומיננטי בכדורסל האירופי. למען האמת, אני עדיין חושב ככה והיו משחקים העונה שבהם זה אכן נראה כך.
האכזבה ממנו זה שהוא לא מסוגל לעשות את ההתאמה ליכולות הפיזיות שנעלמו. במקום להבין שהוא כבר לא השחקן שהיה מבחינה פיזית ולנצל בחוכמה את מה שעדיין יש לו (כמו שראינו בעבר משחקנים כמו ספאנוליס, סרחיו רודריגז ותאודוסיץ', וכמו שאנחנו רואים היום מדה קולו), הוא מתעקש לשחק בדיוק באותו סגנון כאילו הוא עדיין בן 25. למעשה, זה אפילו גרוע יותר, הוא כל כך מתוסכל מזה שלא הולך לו שהוא רק עוד יותר מכריח לוקח החלטות מזעזעות שפעם הוא בחיים לא היה לוקח. אתמול זה היה השיא. בהתקפה הראשונה ברבע השלישי הוא הוציא לאיש שקלע שלשה והוריד ל-7 הפרש. במקום להמשיך להניע כדור ולשחק כדורסל נורמלי, הוא החליט כרגיל שהוא צריך להציל את המולדת, התחיל להחזיק בכדור אינסוף זמן ולקחת זריקות בלתי אפשריות, תוך שתי דקות ההפרש קפץ ל-18. זה היה סוף המשחק.
לעונה הנוכחית זה כבר אבוד, אבל לקראת העונה הבאה חייבים חייבים להביא רכז ברמה גבוהה. יש כמה רכזים טובים שמסיימים חוזה בסוף העונה הקרובה - מילר מקינטייר, קרליק ג'ונס, פרנסיסקו. הרבה שמועות על כך שטי. ג'יי שורטס לא ישאר בפאו. גם מלאכי פלין מבחצ'שהיר אופציה מעניינת. זו חייבת להיות עדיפות מספר אחת הקיץ. המצב פשוט מזעזע.
האכזבה ממנו זה שהוא לא מסוגל לעשות את ההתאמה ליכולות הפיזיות שנעלמו. במקום להבין שהוא כבר לא השחקן שהיה מבחינה פיזית ולנצל בחוכמה את מה שעדיין יש לו (כמו שראינו בעבר משחקנים כמו ספאנוליס, סרחיו רודריגז ותאודוסיץ', וכמו שאנחנו רואים היום מדה קולו), הוא מתעקש לשחק בדיוק באותו סגנון כאילו הוא עדיין בן 25. למעשה, זה אפילו גרוע יותר, הוא כל כך מתוסכל מזה שלא הולך לו שהוא רק עוד יותר מכריח לוקח החלטות מזעזעות שפעם הוא בחיים לא היה לוקח. אתמול זה היה השיא. בהתקפה הראשונה ברבע השלישי הוא הוציא לאיש שקלע שלשה והוריד ל-7 הפרש. במקום להמשיך להניע כדור ולשחק כדורסל נורמלי, הוא החליט כרגיל שהוא צריך להציל את המולדת, התחיל להחזיק בכדור אינסוף זמן ולקחת זריקות בלתי אפשריות, תוך שתי דקות ההפרש קפץ ל-18. זה היה סוף המשחק.
לעונה הנוכחית זה כבר אבוד, אבל לקראת העונה הבאה חייבים חייבים להביא רכז ברמה גבוהה. יש כמה רכזים טובים שמסיימים חוזה בסוף העונה הקרובה - מילר מקינטייר, קרליק ג'ונס, פרנסיסקו. הרבה שמועות על כך שטי. ג'יי שורטס לא ישאר בפאו. גם מלאכי פלין מבחצ'שהיר אופציה מעניינת. זו חייבת להיות עדיפות מספר אחת הקיץ. המצב פשוט מזעזע.
- 7even
- קיבל.ה 4177 לייקים
כל רכז שלא מאוהב בכדור הרי זה מבורך
יחד, רק יחד! 
- 7even
- קיבל.ה 4177 לייקים
ל-2: 68/126 - 54%פומפה כתב: ↑25 מרץ 2026, 13:17 לא שאני מנסה לגונן על איטודיס אני חושב שזה ביזיון מה שקורה איתו ועם מיציץ אבל אני חוב שאין לו ממש ברירה.
ל-3: 49/160 - 31%
יחד, רק יחד! 
-
פומפה
- קיבל.ה 631 לייקים
מה?! אני לא מאמין שהוא על 31% ל-3 זה פשוט לא הגיוני הוא מעיף 6-7 שלשות למשחק וקולע אחת7even כתב: ↑25 מרץ 2026, 14:14ל-2: 68/126 - 54%פומפה כתב: ↑25 מרץ 2026, 13:17 לא שאני מנסה לגונן על איטודיס אני חושב שזה ביזיון מה שקורה איתו ועם מיציץ אבל אני חוב שאין לו ממש ברירה.
הפתעת אותי מאוד
- 7even
- קיבל.ה 4177 לייקים
בגדול רק ב-8 מתוך ה-30 משחקים ששיחק ביורוליג העונה הוא זרק יותר פעמים ל-2 מאשר ל-3פומפה כתב: ↑25 מרץ 2026, 14:16מה?! אני לא מאמין שהוא על 31% ל-3 זה פשוט לא הגיוני הוא מעיף 6-7 שלשות למשחק וקולע אחת7even כתב: ↑25 מרץ 2026, 14:14ל-2: 68/126 - 54%פומפה כתב: ↑25 מרץ 2026, 13:17 לא שאני מנסה לגונן על איטודיס אני חושב שזה ביזיון מה שקורה איתו ועם מיציץ אבל אני חוב שאין לו ממש ברירה.
הפתעת אותי מאוד
יחס האסיסטים-איבודים שלו חלש - 1.76. עבור רכז זה נתון לא משהו בכלל. וזה לא שאין לו למי למסור...
הוא מוקף קלעים, שחקני 3&D וסנטרים דומיננטים. רק תרכז ותניע כדור בנאדם.
יחד, רק יחד! 
- 7even
- קיבל.ה 4177 לייקים
יש לו אלייז'ה ובלייקני. שניהם קולעים מעל 40% ל-3 ביורוליג. כל קבוצה היתה מתפללת לשניים כאלו להזין אותם בכדורים.
גם כריס ג'ונס באחוזי שלשות טובים.
יש גם מוטלי אם בא לו. 50% מעבר לקשת ביורוליג העונה.
כמה עוד צריך?
גם כריס ג'ונס באחוזי שלשות טובים.
יש גם מוטלי אם בא לו. 50% מעבר לקשת ביורוליג העונה.
כמה עוד צריך?
יחד, רק יחד! 
- Hapolo
- קיבל.ה 1032 לייקים
יש מצב שכרגע זו ההחתמה הכי גרועה בהיסטוריה של הכדורסל האירופי?
זה לא רק הסכום שמושקע עליו אלא המרמור שזה יוצר אצל שחקנים שמרוויחים הרבה פחות ותורמים הרבה יותר וכיוצא בכך גם דרישה להעלאת המשכורת שלהם , הכסף הנוסף שצריך להשקיע בשינויים בקבוצה בשחקנים חדשים אפילו בעמדות אחרות בגלל שזה לא עובד, המטרה לשמה הביאו אותו שנמצאת בסכנה (הזדמנות נדירה להשתחל ליורוליג), אוסיף את זה שהוא נראה לי לא מחובר בשיט להפועל, אפילו סולד מלשחק פה ויוצר אנרגיות רעות בקבוצה שמקרינות על שאר השחקנים והמערכת ונראה כאילו אם ישאלו אותו אם הוא מעוניין לפנות ערב ולבוא להראות את הפרצוף שלו בבלומפילד באיזה משחק של הכדורגל הוא יצחק לבן אדם בפנים.
אם זה ממשיך ככה והוא מחליט שהוא לא מוותר על יורו אחד ונשאר עד סוף החוזה הנוכחי זה כמובן לגיטימי, אבל כבוד מהמועדון ומהקהל הוא בטח שלא יכול לבקש אחרי זה
זה לא רק הסכום שמושקע עליו אלא המרמור שזה יוצר אצל שחקנים שמרוויחים הרבה פחות ותורמים הרבה יותר וכיוצא בכך גם דרישה להעלאת המשכורת שלהם , הכסף הנוסף שצריך להשקיע בשינויים בקבוצה בשחקנים חדשים אפילו בעמדות אחרות בגלל שזה לא עובד, המטרה לשמה הביאו אותו שנמצאת בסכנה (הזדמנות נדירה להשתחל ליורוליג), אוסיף את זה שהוא נראה לי לא מחובר בשיט להפועל, אפילו סולד מלשחק פה ויוצר אנרגיות רעות בקבוצה שמקרינות על שאר השחקנים והמערכת ונראה כאילו אם ישאלו אותו אם הוא מעוניין לפנות ערב ולבוא להראות את הפרצוף שלו בבלומפילד באיזה משחק של הכדורגל הוא יצחק לבן אדם בפנים.
אם זה ממשיך ככה והוא מחליט שהוא לא מוותר על יורו אחד ונשאר עד סוף החוזה הנוכחי זה כמובן לגיטימי, אבל כבוד מהמועדון ומהקהל הוא בטח שלא יכול לבקש אחרי זה
רדיוס לבית"ר!
-
Nati
- קיבל.ה 2982 לייקים
בעונה שעברה,קצת לפני הפלייאוף כתבו פה אותם דברים על בלייקני
- 7even
- קיבל.ה 4177 לייקים
-
אדום ותיק
- קיבל.ה 1235 לייקים
מציע לכולנו להרגע ולהרגיע בנושא מיציץ . הוא כאן, הוא לא מספיק טוב, יש לו חוזה יקר מאד.Hapolo כתב: ↑25 מרץ 2026, 20:43 יש מצב שכרגע זו ההחתמה הכי גרועה בהיסטוריה של הכדורסל האירופי?
זה תפקיד המאמן, לקחת כזה שחקן ולנצל את יתרונותיו ולתת לו לשחק כדי שיתרום ולא יהרוס.
תראו את הגישה של קטש עם בלאט. הוא הבין שבלאט הוא חור הגנתי אבל הוא יתרון גדול התקפית. לכן עולה עם הרכבים ומשימות הגנה בהם בלאט יכול לא להיות אסון בהנה. ולתת את הפלוס בהתקפה. וזה מצליח לו מאד.
בדיוק גישה כזאת, זה מה שאני מצפה מאיטודיס.
תרגגיע את מיציץ, תסכם איתו שיקבל דקות אבל בהן הוא נדרש למכסם את יתרונות המסירה שלו. בקיצור תעשה התאמות שלא יזיק אלה יועיל!