היה כיף... סבלנן בדרך אבל היה כיף.Red roy כתב: ↑24 פברואר 2026, 06:00רוב הזמן שהגעתי ב 35 שנה האחרונות לא היה לי כיףEl dudernio כתב: ↑24 פברואר 2026, 05:57קוי כפרה זה לא חלק זה כיף.
לאנשים לא כיף. אז לא באים. הפועל זה כיף גם כשמפסידים. כשמפסיק להיות כיף מפסיקים לבוא
שישבנו אתה ואני בשער 7 שתי שורות אחד מהשני לפני 20 שנה , למה באנו כל שבוע ?
הגענו כי זה הפועל ופשוט מגיעים .
נסעתי עם שני ילדים לסכנין בשבת בגלל שכיף ? בגלל שאולי ניקח אליפות ?
נוסעים לסכנין כי זה הפועל , פשוט נוסעים
לא אגיע רק שלא ארגיש שזה באמת הפועל
ב 3:1 על קטמון ישבתי במדרגות שלי בשער 7 עם האשה והילד וברבע השעה האחרונה אמרתי לו ככה זה היה לפני 20 שנה.
הפסדנו, ונשמשיך להפסיד נתעצבן נצעק ונשתולל אבל הפועל זה כיף, הפועל זה החיים, ובבסיס כולנו אוהבים לחיות.
ונק' על הסקר ובכלל....
לבלומפילד באים מידי שבת 20000 אלף אוהדים יש עוד רבים שנשארים בבית כי הם אוהדי "כורסא"... חלקם יבואו פעם ב.... חלקם רק לגמר גביע וחלקם אף פעם.
גם הם כמו כל אחד מאיתנו אוהדי הפועל... הסקר וגם חברות העמוצתה מייצגים אולי 1% בודד מהקהל. אין ספק שהאחוז הזה שמוערב ומצביע הוא יותר מליטנטי מה שאר ה 99% האחרים. הוא לא קןבע אליהם כי הם בכל מקרה לא באים, אבל הוא הוא יגרום להליכתו של עופר זה כן מאוד יעציב אותם.... אין פה ביקןרת או משהו כזה נגד מי מהצדדים אין, אם בכלל יש כאן צדדים, כי מבחינתי לפחות יש צד 1, והוא הפועל.
כולנו צריכים לחשוב מה יעשה טוב להפועל, דעתי מוכרת וגם אם היא בדעת מיעוט בקרב ה 1% שמוערב היא דעה שאני מאמין משקפת יותר את ה 99% שלא. וגם אם אני טועה כנראה שאיש מאיתנו לא באמת ידע את התשובה הנכונה אז קצת ענווה וקבלת האחר. הבנה שכולנו ביחד בסירה הזאת ושהמטרה המרכזית מעבר להצלחת המועדון היא שנשאר ביחד גם אחרי שעופר ילך.