גם לי יש חולצה עם הסמל הזה, איך היה סמל כזה מכוער? ספונסר צהוב, שיותר מרכזי מסמל הפועל.
מרצ׳נדייס
- בונדר
- קיבל.ה 288 לייקים
אז הוא לא למד שום לקח, ואין לו שכל גם להצטער.
אחד במאי אחד במאי, אני שואל: מהי עמדתו של עמית למקין?
- 7even
- קיבל.ה 4081 לייקים
- הלך המומנטום
- קיבל.ה 1553 לייקים
אני אפילו לא מחפש חולצת משחק של הפועל, טישרט אדומה פשוטה עם כיתוב שמסמל את הפועל, ממש כמו שהיו מוכרים בעמותה בכדורסל.7even כתב: ↑17 פברואר 2026, 11:34הלך המומנטום כתב: ↑17 פברואר 2026, 10:44סליחה שאני דוחף שוב את המקום שלי, אבל גם אונליין אפשר להזמין חולצות או בגיל לידה או מגיל 6.shaolin232 כתב: ↑16 פברואר 2026, 21:18 חנות מועדון פיזית זה נחמד
אבל הכסף הגדול זה אינטרנט
כמות המוצרים שאפשר לקנות בטח בתקופה טובה כמו היום
היא אדירה, פספוס אדיר מצד המועדון וכמו שטענו
כנראה יש פה נושא משפטי, מעבר לכך שבחנות מועדון אמורים לקבל מוצרים פרמיום בניגוד לאליאספרס אתה גם מרגיש שאתה תורם למועדון סטייל הקופה לאולטרס עם השקלים לתפאורה
ממש מדכא
יש לי שני ילדים שאני מת להלביש אותם בבגדים של הפועל, הבטחתי לגדול שאני אביא לו חולצה ונאדה!!
ושם זה אפילו יותר קל, לא צריך להחזיק סטוקים אלא להדפיס לפי הזמנה.
ישך באליאקספרס הכל באיכות מצויינת בעשירית מחיר.
תוכל לקנות גם לילד שעוד לא בא
שלא תחשוב שמה שאתה רואה ביציע זה הכל מקורי.
אולי רבע. וזה במצב אופטימי.
לא כולם מוכנים להוציא הון עבור חולצה שמחליפים אותה ממילא בתחילת כל שנה.
ממילא המקורי והלא מקןרי כביכול מיוצרים שניהם באינדונזיה/קמבודיה/בנגלדש/שקר כלשהו.. אז הכסף שלך ל' מקורי' חנות הולך נטו על הקומיסיון בדרך.
- 7even
- קיבל.ה 4081 לייקים
https://tinyurl.com/Htashirts111הלך המומנטום כתב: ↑17 פברואר 2026, 15:39אני אפילו לא מחפש חולצת משחק של הפועל, טישרט אדומה פשוטה עם כיתוב שמסמל את הפועל, ממש כמו שהיו מוכרים בעמותה בכדורסל.7even כתב: ↑17 פברואר 2026, 11:34הלך המומנטום כתב: ↑17 פברואר 2026, 10:44
סליחה שאני דוחף שוב את המקום שלי, אבל גם אונליין אפשר להזמין חולצות או בגיל לידה או מגיל 6.
יש לי שני ילדים שאני מת להלביש אותם בבגדים של הפועל, הבטחתי לגדול שאני אביא לו חולצה ונאדה!!
ממילא המקורי והלא מקןרי כביכול מיוצרים שניהם באינדונזיה/קמבודיה/בנגלדש/שקר כלשהו.. אז הכסף שלך ל' מקורי' חנות הולך נטו על הקומיסיון בדרך.
יחד, רק יחד! 
- בונדר
- קיבל.ה 288 לייקים
גם היום מוכרים בכדורסל, לא פחות טובות ויותר מגוונות ממה שהיה לפני.הלך המומנטום כתב: ↑17 פברואר 2026, 15:39אני אפילו לא מחפש חולצת משחק של הפועל, טישרט אדומה פשוטה עם כיתוב שמסמל את הפועל, ממש כמו שהיו מוכרים בעמותה בכדורסל.7even כתב: ↑17 פברואר 2026, 11:34הלך המומנטום כתב: ↑17 פברואר 2026, 10:44
סליחה שאני דוחף שוב את המקום שלי, אבל גם אונליין אפשר להזמין חולצות או בגיל לידה או מגיל 6.
- 7even
- קיבל.ה 4081 לייקים
אין ספק שבכדורסל יש מוצרים מטורפים. לטעמי הרבה יותר מוצלחים מהכדורגל.
פומבה נתן שם חתיכת עבודה.
פומבה נתן שם חתיכת עבודה.
יחד, רק יחד! 
- iamgabormarton
- קיבל.ה 405 לייקים
לכל מי ששאל
החולצה תעלה 15.5$ להדפסה עם מספר מאחור לבחירה
הוא עובד על גרסה של שנת 99 למי שמתעניין
ראיתי שמשחק השבת הוציא גרסה של החולצה של 1999 אבל אני פחות אוהב שאין תל אביב בלוגו
ראיתי שמשחק השבת הוציא גרסה של החולצה של 1999 אבל אני פחות אוהב שאין תל אביב בלוגו
- בונדר
- קיבל.ה 288 לייקים
אתה יכול לשלוח פה חולצה של 99? אני לא מצליח להבין מויקיפועלiamgabormarton כתב: ↑18 פברואר 2026, 09:22 לכל מי ששאל
- iamgabormarton
- קיבל.ה 405 לייקים
בונדר כתב: ↑18 פברואר 2026, 10:56אתה יכול לשלוח פה חולצה של 99? אני לא מצליח להבין מויקיפועלiamgabormarton כתב: ↑18 פברואר 2026, 09:22 לכל מי ששאל

- בונדר
- קיבל.ה 288 לייקים
לדעתי הסגנון שהיה בעונות האלה (למעט 2000), עם שרוולים לבנים, הוא הכי יפה שהיה לנו.iamgabormarton כתב: ↑18 פברואר 2026, 11:26בונדר כתב: ↑18 פברואר 2026, 10:56אתה יכול לשלוח פה חולצה של 99? אני לא מצליח להבין מויקיפועלiamgabormarton כתב: ↑18 פברואר 2026, 09:22 לכל מי ששאל
ראיתי שמשחק השבת הוציא גרסה של החולצה של 1999 אבל אני פחות אוהב שאין תל אביב בלוגו![]()
- בונדר
- קיבל.ה 288 לייקים
התל אביב זה עניין של זכויות יוצרים?iamgabormarton כתב: ↑18 פברואר 2026, 09:22 לכל מי ששאל
- iamgabormarton
- קיבל.ה 405 לייקים
כן יש להם שם איזה עניין עם הזכויות של הלוגו הזה אז הם שינו ושמו רק הפועל.בונדר כתב: ↑18 פברואר 2026, 11:34התל אביב זה עניין של זכויות יוצרים?iamgabormarton כתב: ↑18 פברואר 2026, 09:22 לכל מי ששאל
זה גם יקר לי לעומת המחיר של הסינים
לגבי הסגנון של החולצות הישנות, לדעתי הוא יפה בכמה רמות ובעיקר מראה שלא צריך את כל הטקסטורות המעפנות האלו על החולצות שכל היצרניות התחילו לעשות לכולם,
קוים נקיים וצבעים חלקים עושה את העבודה. יש סיבה למה רובה החולצות האייקוניות של רוב המועדונים היו בסגנון הזה.
- בעל(ת) האוב
- קיבל.ה 254 לייקים
בפנטזיה שלי, במועדון ימצאו דרך איכשהו לשלב לתוך התחום הזה של המרצ'נדייס את החבר'ה של "משחק השבת".
רינגו סטאר המלך
-
Niro
- קיבל.ה 2420 לייקים
לפי זה שהצורר שימון גרשון מסתובב ביציע אולי השת"פ כבר התחיל.בעל(ת) האוב כתב: ↑18 פברואר 2026, 11:47 בפנטזיה שלי, במועדון ימצאו דרך איכשהו לשלב לתוך התחום הזה של המרצ'נדייס את החבר'ה של "משחק השבת".
- סומך
- קיבל.ה 1752 לייקים
הבעיה שלי עם החולצות של משחק השבת (שאין מילים בפי להעריך את העבודה שלהם) היא שמדובר בחולצות מבד 100% סינתטי ומאוד חם איתן בקיץ
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
הבורסה הבורסה
-
Niro
- קיבל.ה 2420 לייקים
שולחים לך לפני דוגמא? מעניין כמה זה דומה למקור מבחינת האיכות. נראה מעולה.iamgabormarton כתב: ↑18 פברואר 2026, 09:22 לכל מי ששאל
- בונדר
- קיבל.ה 288 לייקים
איך הוא קשור אליהם? זה לא של ירון שילון?Niro כתב: ↑18 פברואר 2026, 11:56לפי זה שהצורר שימון גרשון מסתובב ביציע אולי השת"פ כבר התחיל.בעל(ת) האוב כתב: ↑18 פברואר 2026, 11:47 בפנטזיה שלי, במועדון ימצאו דרך איכשהו לשלב לתוך התחום הזה של המרצ'נדייס את החבר'ה של "משחק השבת".
-
Niro
- קיבל.ה 2420 לייקים
במפגשי הותיקים שהם ארגנו הזין הזה הופיע.בונדר כתב: ↑18 פברואר 2026, 12:08איך הוא קשור אליהם? זה לא של ירון שילון?Niro כתב: ↑18 פברואר 2026, 11:56לפי זה שהצורר שימון גרשון מסתובב ביציע אולי השת"פ כבר התחיל.בעל(ת) האוב כתב: ↑18 פברואר 2026, 11:47 בפנטזיה שלי, במועדון ימצאו דרך איכשהו לשלב לתוך התחום הזה של המרצ'נדייס את החבר'ה של "משחק השבת".
-
RedArmy555
- קיבל.ה 14 לייקים
מה המידה הכי גדולה שאפשר להזמין?iamgabormarton כתב: ↑17 פברואר 2026, 13:13 אני לאחרונה בקשר עם סיני שעשה לי טסט על חולצה של הפועל 97-98
הטסט האחרון היה באיכות פגז עם סמל רקום
- iamgabormarton
- קיבל.ה 405 לייקים
נראה לי 3XL אבל אוודא שוב כשיחזרו שם מהחגים שלהםRedArmy555 כתב: ↑18 פברואר 2026, 12:38מה המידה הכי גדולה שאפשר להזמין?iamgabormarton כתב: ↑17 פברואר 2026, 13:13 אני לאחרונה בקשר עם סיני שעשה לי טסט על חולצה של הפועל 97-98
הטסט האחרון היה באיכות פגז עם סמל רקום
-
Niro
- קיבל.ה 2420 לייקים
-
ואן גוך
- קיבל.ה 297 לייקים
מה קורה עם החנות באמת? מתי המועדון יהיה האחראי על החנות וסופסוף נוכל לקנות חולצות כמו שצריך???
- Charmander
- קיבל.ה 460 לייקים
סתם רוצה לשתף חוויה אישית, יצא לי אתמול להיות בחנות הרשמית של המועדון בבלומפילד עם חבר, אני חשבתי לקנות חולצת משחק אדומה, הוא רצה לקנות חליפת משחק לאחיין שלו בן ה5, שנינו יצאנו בידיים ריקות, עם פיתרונות די דפוקים שהוצאו לנו כדי להשיג את מה שרצינו. אין כרגע בחנות חולצות משחק אדומות, לא ברור מתי יהיו (לדעתי מאז אוקטובר בערך אין חולצות משחק אדומות), נאמר לי שמתישהו אמורות להגיע ואני פשוט צריך להמשיך לבדוק ולקוות שיום אחד יהיו ואז אוכל לקנות. לגבי חולצות לילדים, היה משהו אחד במידת ילדים, שנראה יותר כמו תחפושת לפורים, הסמל לא קשור להפועל, האיכות נראית ראה, ובאופן כללי, הייתי מתבאס לקבל את זה מאלי אקספרס. אוסיף ואומר שהמחירים יקרים. סה״כ חוויה שלילית, לא מקצועית (המוכר אפילו לא ידע מה המספר של החנות).
אחרי זה יצאנו ובצמוד לחנות היה מחסן עם שני עובדי מועדון שיצא לנו לדבר איתם, ההמלצה שלהם הייתה לא לקנות בחנות - אולי זה יעזור לגרום לספורט ישיר להתקפל כמה שיותר מהר. נשמע שבמועדון מחכים לרגע שיצליחו להתנתק מספורט ישיר ולקחת שליטה על האופרציה של המצ׳נדייס ומעבר לזה נשמע שגם מוכנים ברמת הסטוקים של מרצ׳נדייס שרק מחכה למכירה ברגע שהתחום יהיה בשליטת המועדון. הם לא ידעו לומר מתי זה יקרה, אבל יש תקווה שאולי עוד העונה זה יקרה.
אחרי זה יצאנו ובצמוד לחנות היה מחסן עם שני עובדי מועדון שיצא לנו לדבר איתם, ההמלצה שלהם הייתה לא לקנות בחנות - אולי זה יעזור לגרום לספורט ישיר להתקפל כמה שיותר מהר. נשמע שבמועדון מחכים לרגע שיצליחו להתנתק מספורט ישיר ולקחת שליטה על האופרציה של המצ׳נדייס ומעבר לזה נשמע שגם מוכנים ברמת הסטוקים של מרצ׳נדייס שרק מחכה למכירה ברגע שהתחום יהיה בשליטת המועדון. הם לא ידעו לומר מתי זה יקרה, אבל יש תקווה שאולי עוד העונה זה יקרה.
המצב בהפועל לא יכול להיות יותר גרוע מזה
מינצברג: "Hold my beer"
מינצברג: "Hold my beer"
-
יהלום14אדום
- קיבל.ה 1419 לייקים
נשמע שיש קרב מי ממצמץ ראשון בין הפועל לספורט ישיר, הפועל רוצים להעיף אותם והם כקונטרה לא מביאים סחורה לחנות.Charmander כתב: ↑25 פברואר 2026, 09:18 סתם רוצה לשתף חוויה אישית, יצא לי אתמול להיות בחנות הרשמית של המועדון בבלומפילד עם חבר, אני חשבתי לקנות חולצת משחק אדומה, הוא רצה לקנות חליפת משחק לאחיין שלו בן ה5, שנינו יצאנו בידיים ריקות, עם פיתרונות די דפוקים שהוצאו לנו כדי להשיג את מה שרצינו. אין כרגע בחנות חולצות משחק אדומות, לא ברור מתי יהיו (לדעתי מאז אוקטובר בערך אין חולצות משחק אדומות), נאמר לי שמתישהו אמורות להגיע ואני פשוט צריך להמשיך לבדוק ולקוות שיום אחד יהיו ואז אוכל לקנות. לגבי חולצות לילדים, היה משהו אחד במידת ילדים, שנראה יותר כמו תחפושת לפורים, הסמל לא קשור להפועל, האיכות נראית ראה, ובאופן כללי, הייתי מתבאס לקבל את זה מאלי אקספרס. אוסיף ואומר שהמחירים יקרים. סה״כ חוויה שלילית, לא מקצועית (המוכר אפילו לא ידע מה המספר של החנות).
כבר שבועות שאין חולצת משחק אדומה או פריטים שהם לא שאריות שאף אחד לא קנה.
יאללה הביתה!!!
-
הצבי ישראל
- קיבל.ה 88 לייקים
ארור ניסנוב.Charmander כתב: ↑25 פברואר 2026, 09:18 סתם רוצה לשתף חוויה אישית, יצא לי אתמול להיות בחנות הרשמית של המועדון בבלומפילד עם חבר, אני חשבתי לקנות חולצת משחק אדומה, הוא רצה לקנות חליפת משחק לאחיין שלו בן ה5, שנינו יצאנו בידיים ריקות, עם פיתרונות די דפוקים שהוצאו לנו כדי להשיג את מה שרצינו. אין כרגע בחנות חולצות משחק אדומות, לא ברור מתי יהיו (לדעתי מאז אוקטובר בערך אין חולצות משחק אדומות), נאמר לי שמתישהו אמורות להגיע ואני פשוט צריך להמשיך לבדוק ולקוות שיום אחד יהיו ואז אוכל לקנות. לגבי חולצות לילדים, היה משהו אחד במידת ילדים, שנראה יותר כמו תחפושת לפורים, הסמל לא קשור להפועל, האיכות נראית ראה, ובאופן כללי, הייתי מתבאס לקבל את זה מאלי אקספרס. אוסיף ואומר שהמחירים יקרים. סה״כ חוויה שלילית, לא מקצועית (המוכר אפילו לא ידע מה המספר של החנות).
-
הצבי ישראל
- קיבל.ה 88 לייקים
הקרוואן על גלגלים מחוץ לשער 7, קשור לחנות? דהיינו ספורט ישיר?
למועדון? או שזה אדם פרטי?
למועדון? או שזה אדם פרטי?
- הפועל
- קיבל.ה 2161 לייקים
- יצירת קשר:
הם בסוף רוצים למכור אז לא בטוח שזה קונטרה כמו שפשוט הם לא מזמינים סחורה חדשה כי אין טעם להחזיק מלאי כשעוד מעט מעיפים אותךיהלום14אדום כתב: ↑25 פברואר 2026, 09:28 נשמע שיש קרב מי ממצמץ ראשון בין הפועל לספורט ישיר, הפועל רוצים להעיף אותם והם כקונטרה לא מביאים סחורה לחנות.
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
-
יהלום14אדום
- קיבל.ה 1419 לייקים
מי שרוצה למכור לא מפספס את ההייפ שהיה מאז הניתחון בדרבי.הפועל כתב: ↑25 פברואר 2026, 09:41הם בסוף רוצים למכור אז לא בטוח שזה קונטרה כמו שפשוט הם לא מזמינים סחורה חדשה כי אין טעם להחזיק מלאי כשעוד מעט מעיפים אותךיהלום14אדום כתב: ↑25 פברואר 2026, 09:28 נשמע שיש קרב מי ממצמץ ראשון בין הפועל לספורט ישיר, הפועל רוצים להעיף אותם והם כקונטרה לא מביאים סחורה לחנות.
בשני המשחקים מאז היה מגרש כמעט מלאה במשפחות עם ילדים שרק רצו לקנות חולצות (כולל אותי), בחנות לא היה כלום, רק שאריות.
ככה לא מתנהלת חנות שרוצה להרוויח ולמכור.
יאללה הביתה!!!
- iamgabormarton
- קיבל.ה 405 לייקים
את הבעיתיות בחוזה מולם מצד המועדון אני מבין אבל זאת בושה גדולה לכל קבוצת פייסבוק של אוהדים שנותנים לספורט ישיר במה לפרסם שם